196 job matcher din søgning 196 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hobro Varmeværk a.m.b.a.Varmeassistent til værkets ledningsafdeling

Hobro Varmeværk a.m.b.a.

Da en af vores medarbejdere har valgt at søge nye udfordringer, søger vi en ny kollega i vores ledningsafdeling. Som varmeassistent på Hobro Varmeværk medvirker du aktivt til den grønne omstilling ved at udvide vores ledningsnet, så vi kan tilbyde mere grøn og bæredygtig varme. Herudover sørger du også for at vores flisværk og centraler fungerer optimalt når du har vagt.

Dine arbejdsopgaver er bl.a.:

 • Tilsyn og vedligehold på centralerne.
 • Vedligeholdsopgaver og tilsyn på ledningsnettet.
 • Etablering af nye ledningsanlæg.
 • Tilslutninger af nye forbrugere.
 • Renoveringsopgaver på eksisterende ledningsanlæg.
 • Rådighedsvagt hver 4. uge.
Frederikshavn KommuneKulturhus Kappelborg i Skagen søger udadvendt servicemedarbejder til back-stage

Frederikshavn Kommune

Har du overblik, gåpåmod og lyst til frihed under ansvar? Er du god til struktur og tager forstyrrelser med et smil? Er du vild med varierede arbejdsopgaver og arbejdstider – også aften og weekends? Og elsker du at give dine gæster en oplevelse ud over det sædvanlige? - Så er du måske vores nye kollega.

På Kappelborg i Skagen mangler vi nemlig lige nu en kollega, der kan og har lyst til at bidrage til vores backstage-afdeling.

Det er dig, der gør lokaler og forplejning klar til vores musikere, skuespillere, konference- og mødegæster samt mange andre. Du bliver den kollega, som sørger for at vi er klar til at modtage vores gæster og frivillige, så der er styr på opfyldning i baren, klargøring af backstage-lokalerne, kaffebakken er sat frem og meget mere.

Service-rens ApSHåndværker til ventilationsrens m.m. (evt. ufaglært)

Service-rens ApS

Vi søger en fleksibel håndværker (evt. ufaglært) til ventilationsrens m.m. Arbejdet foregår med specialudviklet udstyr indvendigt i kanalerne. Du bliver selvfølgelig oplært i at bruge udstyret, da vi ikke forventer, at du har erfaring fra branchen i forvejen.

Vi forventer, at:

 • Du har kørekort til alm. bil
 • Du taler dansk og gerne bor i Aarhus eller omegn

Arbejdet foregår i hele Danmark, dog primært i Jylland og mest inden for "normal arbejdstid".

Service-rens tilbyder en alsidig arbejdsplads med nye opgaver næsten dagligt. Vi kører normalt 2 i hver bil, så du får en erfaren kollega som makker. Løn med pension tilbydes.

Gem
Bravida Danmark A/S
Ventilationstekniker til serviceafdeling i Aarhus

Bravida Danmark A/S

Vi har travlt og søger dygtige ventilationsteknikere til vores serviceafdeling i Aarhus. Dine arbejdsopgaver er alsidige og vil primært være ventilationsservice, reparationer og indregulering.

Du bliver en del af en yderst velfungerende afdeling med kunden i centrum og høj faglighed. Afdelingen er derudover kendetegnet ved at have et stærkt sammenhold og fokus på at skabe gode løsninger.

Vi tilbyder:

 • Et job med frihed under ansvar i et team af dynamiske og dygtige kolleger.
 • Gode, stabile arbejds- og ansættelsesvilkår.
Bravida Danmark A/S
Landau HeadhuntingCertificeringsleder til landsdækkende kontrolinstans

Landau Headhunting søger for TEKNIQ Kvalitet i Odense

Har du lyst til at blive en del af Danmarks største og mest velkonsoliderede virksomhed af sin slags? Har du gode kommunikationsevner og kan du se dig selv i rollen som faglig leder og sparringspartner til virksomhedens direktør og kolleger?

Så har du her en unik mulighed for at blive en del af udviklingen af en solid kontrolinstans, hvor du i tæt samarbejde med ledelsen skal være med til at understøtte fremtidens kvalitetsledelse i Danmarks tekniske virksomheder.

Du har i jobbet som Certificeringsleder dels en selvstændig opgave i at varetage det overordnede produktansvar i relation til eget kvalitetsledelsessystem og selvstændigt planlægge og afholde audits hos virksomheder i din portefølje og dels en opsøgende rolle i forhold til at yde intern faglig sparring og support. Du vil få det faglige ansvar for GKI-teamet, herunder sikre at de rette kompetencer er til stede.

HOFORDriftsteknikere til Fjernvarme Drift, Ledningsnet

HOFOR, København

Kan du stå for at vedligeholde HOFORs fjernvarmenet og udføre reparationer med vores entreprenører?

Vi søger driftsteknikere, der skal arbejde med vedligehold og renovering af fjernvarmenettet i København.

Som vores nye driftstekniker bliver du en del af sektionen Ledningsnet, hvor du får 40 engagerede kolleger, som arbejder med vores fjernvarmenet, som udbygges og renoveres løbende.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

 • Vedligeholde HOFORs fjernvarmenet
 • Planlægge og udføre reparationer i samarbejde med vores entreprenører
 • Arbejde systematisk med planlægning og dokumentation af ledningsrenoveringer
Gem
TIP Trailer Services Denmark ApS
Kølemontører

TIP Trailer Services Denmark ApS

TIP Trailer Services er en af Europas førende virksomheder inden for trailer leasing, leje, vedligeholdelse og andre værdiskabende løsninger til transport- og logistikkunder i hele Europa. Vi er i fuld gang med at øge vores aktiviteter i Norden, og søger løbende udekørende Kølemontører med tilknytning til vores værksteder i Hirtshals, Tilst, Kolding, Taulov, Padborg eller Taastrup.

Som Kølemontør skal du kunne arbejde selvstændigt, og din dagligdag vil hovedsageligt foregå ude hos kunderne.

Arbejdsopgaverne består i:

 • Reparation, service og vedligehold af alle typer køleanlæg inden for transport
 • Servicering af både egen flåde samt eksterne kunder
TIP Trailer Services Denmark ApS
Gem
Techem Danmark A/S
Techem Danmark A/S vækster og søger installationsteknikere til Øst Danmark

Techem Danmark A/S

Vi tilbyder et udfordrende job i en virksomhed, hvor jobbet er kendetegnet ved høj grad af selvstændighed.

Vi søger dygtige Installationsteknikere, gerne med VVS baggrund, der selvstændigt kan udføre montageopgaver i private og erhvervs lejemål med opsætning og servicering af forbrugsmålere.

Som person er du:

 • Positiv og engageret
 • God til at skabe relationer til kunderne
 • I stand til at bevare hovedet koldt også i stressede situationer
Techem Danmark A/S
Gem
TEMP TEAM A/SServicetekniker - til international arbejdsplads

TEMP TEAM A/S søger for Ecolab i Odense

Du skal servicere eksisterende køleanlæg. Dit daglige arbejde vil være hands-on med service på anlæg med installationer, pumper, rør m.v.

Du skal ligeledes kunne dosere anlæggene med kemikalier i forhold til vedligehold af anlæggene.

Dagligdagen består desuden af administrativt arbejde i form af risk assesments og method statements, der rapporteres videre til kunden.

Din hverdag bliver i samarbejde med mange spændende internationale samarbejdspartnere.

Du har 3-5 års erfaring fra lignende job og helst med en teknisk uddannelse. Du er god til engelsk og kan klare kommunikation i dagligdagen samt administrative rapporteringer på engelsk.

Armatec A/S
Teknisk medarbejder til projektering af varme- og køletekniske løsninger

Armatec A/S, Glostrup

Vi har travlt og har derfor brug for flere dygtige medarbejdere til vores team. Vi søger 2 selvstændige, strukturerede og initiativrige medarbejdere til at indgå i det daglige arbejde i varmeafdelingen i Glostrup.

Er du en erfaren VVS-tekniker eller erfaren diplomingeniør indenfor VVS-området? Så er du måske den person vi søger!

Varmeafdelingen beregner, projektere og tilbyder systemløsninger indenfor HVAC- området, komfort varme og køl, løse vekslere, komplette units, blandesløjfer, trykhold, aflufter m.m.

Der er tale om en selvstændig og udfordrende stilling i en virksomhed med 38 ansatte, hvoraf de 9 befinder sig i varmeafdelingen. Du vil møde en travl hverdag - i et firma og afdeling som er i rivende udvikling - hvor arbejdspladsen har en fri og omgængelig tone, med kollegaer der er dedikerede til at løse kundernes samt rådgivernes opgaver.

Brødrene A & O Johansen A/S
Salgsmedarbejder med kompetencer indenfor VVS søges til AO Viby

Brødrene A & O Johansen A/S

Ser du kundebetjening som et naturligt springbræt til en spændende og udfordrende salgskarriere, er det måske dig, vi står og mangler!

AO søger en stærk salgsmedarbejder med spidskompetencer inden for VVS til vores håndværkerbutik i Viby.

Brødrene A & O Johansen

Om jobbet:

 • Stillingen har base i butikken i Viby, hvor du sammen med butikslederen og det øvrige team, sørger for at kunderne får en god oplevelse, når de besøger os.
 • Vi forventer, at du kan sørge for, at opbygge en tæt relation til de nuværende og potentielle kunder, så kunden ser AO som en god samarbejdspartner.
 • Derudover vil sortiments- og lagerpleje, opfyldning af varer, trimning og oprydning, samt åbning og lukning af butikken være en del af dine faste arbejdsrutiner.
Brødrene A & O Johansen A/S
AffaldVarme Aarhus
Stærk teknisk projektleder til anlægsprojekter

AffaldVarme Aarhus, Brabrand

Brænder du for selvstændigt at have ansvar for anlægsprojekter fra start til slut i et af Danmarks største forsyningsselskaber? Vil du udfordre og udvikle dine tekniske kompetencer og bidrage til udviklingen af fremtidens forsyningsselskab? Så kom og bliv en del af vores team af stærke projektledere i Stik & Ledningsregistrering.

Som projektleder sikrer du, at det er nemt at være og blive kunde hos AffaldVarme Aarhus. Det sker gennem god dialog og et professionelt samarbejde.

Som projektleder er du nøglepersonen, når det gælder om at drive arbejdet fremad med tempo og handlekraft. Du får jord på støvlerne, og rig mulighed for at bruge din faglige viden i tæt samarbejde med teamets projektledere, tekniske designere og andre kolleger – og selvfølgelig også i samarbejde med entreprenører og rådgivere.

AffaldVarme Aarhus
DanTaet A/SIntern sælger

DanTaet A/S, Odense

Vi søger til vores kontor i Odense en intern sælger. Sammen med de øvrige på kontoret og på vejene vil dine primære arbejdsopgaver være at sikre og producere gode tilbud og opfølgning herpå samt at sikre, at vores altid høje serviceniveau på aftersales opretholdes.

Derudover vil du arbejde med at opretholde relationer i eksisterende kundeforhold og indgå i tæt samarbejde med både vores kørende sælgerteam og vores tekniske afdeling.

Du vil blive en del af et dynamisk og energisk team, hvor der er mulighed for fleksibel arbejdsdag, og hvor en tæt dialog med både teknisk- og udviklingsafdeling er en naturlig del af dagen.

Hvem leder vi efter?

 • Du kommunikerer ubesværet på både dansk og engelsk i skrift og tale
 • Du har erfaring med at udarbejde tilbud i Word og Excel
 • Du har erfaring fra el- og/eller vvs-branchen, gerne med internt salg
Cobblestone A/S
Faglig stærk Facility Manager

Cobblestone A/S, Valby

Cobblestone Facility Management ønsker at styrke afdelingen med endnu en Facility Manager.

Afdelingen består af et antal dygtige og ambitiøse Facility Managers med hver deres speciale. Lige nu mangler vi en kollega, der er fagligt stærk indenfor det tekniske og indenfor benchmark analyse.

Vores kunder er primært danske og udenlandske investorer, Asset Managers, Investment Managers og Fond Managers, som alle udvikler og ejer nogle af landets mest toneangivende byggerier.

Dine primære ansvarsområder og arbejdsfunktioner vil bl.a. være:

 • Fagligt og udviklingsmæssigt ansvar for egen ejendomsportefølje
 • Optimering og af egne ejendomme
 • Organisering og styring af egen produktion
Cobblestone A/S
Sweco Danmark A/S
VVS-/ventilationsingeniør til nyt integreret team af ingeniører og arkitekter

Sweco Danmark A/S

Er du en dygtig VVS-/ventilationsingeniør der har erfaring fra entreprenør – eller rådgiverbranchen? Drømmer du om at arbejde med integreret rådgivning og spændende projekter inden for renovering på det almene boligområde? Så er denne stilling måske noget for dig. Integreret rådgivning og spændende projekter

Vi tilbyder dig en unik mulighed for at blive en del af vores nye integreret team, hvor du bliver din faglighed, og kan udfolde dig på dit faglige område indenfor VVS, men også igennem det tværfaglige samarbejde med andre fagligheder.

Vi bestræber os på at give dig de bedste rammer for din personlige og faglige udvikling, og du vil få masser af mulighed for sparring med vores dygtige VVS team. Du bliver en del af et team, hvor der lægges vægt på selvstændig opgavevaretagelse og ansvar, og hvor vi værner om vores uformelle arbejdsform og tætte kollegaskab.

Sweco Danmark A/S
FORCE Technology
Serviceminded ejendomsfunktionær med teknisk snilde

FORCE Technology, Kgs. Lyngby

Sætter du en ære i at passe og pleje de bygninger, du har ansvaret for? Er du en god og hjælpsom kollega, som kan planlægge sin tid effektivt? Så er du måske vores nye kollega i facility teamet!

Facilitys fornemmeste opgave er at sørge for, at vores lokationer kører som på skinner, og at vores kollegaer har de bedste omgivelser at udføre deres – ofte meget tekniske – opgaver i. Vi er et team af blandt andet receptionister, ejendomsfunktionærer, rengøringsassistenter og planlægningsspecialister, der vægter godt kollegialt sammenhold og effektiv service højt.

FORCE Technology har til huse mange steder i landet, og du vil sammen med dine kollegaer stå for drift- og vedligeholdelse af vores ejendomme i Lyngby, Hørsholm og Brøndby. Du får fast base i Lyngby, men vil skulle udføre opgaver på alle 3 lokationer.

FORCE Technology
Gråsten AndelsboligforeningEjendomsfunktionær/Servicemedarbejder

Gråsten Andelsboligforening

Gråsten Andelsboligforening søger en ejendomsfunktionær/servicemedarbejder til serviceopgaver i boligerne m.v. Du vil blive en del af vores team af ejendomsfunktionærer i Gråsten. I Gråsten Andelsboligforening er der 8 ansatte. Hvor de 6 er i teknisk afdeling.

Kan du lide at arbejde med boliger, byggeri og mennesker. Så er her en stilling i en spændende og alsidig hverdag.

Vi tilbyder en stilling i et spændende miljø, hvor du selv kan være med til at sætte dit eget præg på din stilling. Du bliver en del af et engageret og kompetent kollegateam i en dynamisk organisation.

Stillingen omfatter bl.a. følgende arbejdsopgaver

 • Drifts- og vedligeholdsopgaver i vores boliger.
 • Klargøring af fraflyttede boliger.
 • Snedker og tømrer opgaver i og uden for boligerne.
Aplus VVS ApSDygtig og kvalitetsbevidst VVS-montør søges til VVS-firma i Rødovre

Aplus VVS ApS

Kunne du tænke dig at blive en del af en dynamisk hverdag i en virksomhed med vækst-ambitioner, hvor vi stræber efter at skabe godt sammenhold og yde god service til kunderne?

Hos Aplus VVS søger vi en erfaren VVS-montør, der brænder for at arbejde inden for faget med opgaver som bl.a. spjældopgaver, renovering af badeværelser og meget andet.

Om dig:

 • Du kan udføre alt fra service- og spjældopgaver til renovering af badeværelse og hus
 • Du kan både arbejde selvstændigt og i samarbejde med dine kollegaer
 • Du er som minimum uddannet VVS-montør
 • Du har almindeligt kørekort til bil (B-kørekort)
Quooker Skandinavien a/s
Teknisk supporter til fremadstormende consumer brand

Quooker Skandinavien a/s, Gentofte (snart Rødovre)

Omdrejningspunktet for din hverdag er besvarelse af telefoniske og skriftlige henvendelser fra forhandlere, VVS’ere og forbrugere i tekniske spørgsmål, herunder:

 • Sagsbehandling i forbindelse med garanti og reparationssager.
 • Booking af servicekørsel (med egne og eksterne servicemedarbejdere).

Vi ønsker desuden at arbejde med ”jobrotation”. Vi anser det for vigtigt, at du prøver at udføre det arbejde, dine kollegaer har ansvaret for i det daglige. Det betyder, at du skal være fleksibel og indstillet på at prøve andre arbejdsområder i kortere perioder.

Det er et krav, at du har erfaring med teknisk kundesupport og kundekommunikation fra et tilsvarende job.

Quooker Skandinavien a/s
ONLY
Fitting model

ONLY, Brande

Er du smilende og udadvendt, og har du lyst til at arbejde i en kreativ modevirksomhed? Så er du måske en af ONLY’s nye Fitting Models!

For at sikre en god pasform, søger vi lige nu en Fitting Model/Husmodel, der har lyst til at få indblik og være en del af Danmarks stærkeste modebrand. Vi forestiller os, at du netop har afsluttet din uddannelse og nu har lyst til at prøve kræfter med forskellige typer af opgaver i en afdeling, hvor vi udvikler og skaber nye trends.

Du er stabil, pålidelig, udadvendt, tålmodig, har stor interesse for tøj og de nyeste trends. Derudover forventer vi, at du har gode samarbejds- og kommunikationsevner, da du vil arbejde tæt sammen med ONLYs konstruktører, designer og indkøbere.