396 job matcher din søgning 396 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

System TM A/S
Klejnsmed

System TM A/S, Odder

Da System TM fortsat er i en positiv udvikling, søger vi en klejnsmed til vores produktionsafdeling

Som klejnsmed kommer du til at indgå i vores team for fremstilling af dele til projektmontagen. Arbejdet vil bestå af klargøring og opsvejsning af maskindele.

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra et lignende job. Det forventes desuden, at du kan arbejde selvstændigt, har en god tegningsforståelse, og at du lægger vægt på den håndværksmæssige udførelse.

System TM tilbyder til gengæld stor indflydelse på egne opgaver, frihed under ansvar og fleksible arbejdsforhold med respekt for balancen mellem arbejds- og familieliv/fritid, da vi er af den overbevisning, at trivsel og fleksibilitet er nøglen til at tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere – og de bedste medarbejdere giver de bedste resultater.

System TM A/S
SAMTANK A/S
Drifts- og vedligeholdelsestekniker

SAMTANK A/S, Aarhus

Samtank er i udvikling og søger derfor en teknisk orienteret og fleksibel medarbejder til vores tankanlæg i Aarhus.

Her bliver du en del af vores drifts- og vedligeholdelsesafdeling på 4 kollegaer, der sikrer at Aarhus lageret kører sikkert, fejlfrit og at gældende love og regler overholdes. Vi går op i faglighed og arbejdsglæde / humør.

Du vil møde nye udfordringer hver dag, da vi har mange forskellige arbejdsopgaver, som stiller krav til din faglige kunnen – både mekanisk og el-teknisk. Dine hovedopgaver vil være:

 • Drift og vedligeholdelse af anlæggene.
 • Losning og lastning af tankskibe.
 • Udførelse af tekniske opgaver og projekter

Desuden vil der være administrativt arbejde i forbindelse med dokumentation af løsninger og vedligeholdelsesarbejder. Du deltager i en vagtordning, som sikrer at Samtank Aarhus er operationel uden for normal arbejdstid (24/7).

SAMTANK A/S
Lalandia BillundServicetekniker - Aquadome Lalandia i Billund

Lalandia Billund

Fleksibel og serviceminded servicetekniker søges til gode håndværksmæssige opgaver i vores Aquadome teknik.

Du er helt klar til at være en del af vores team, hvor vi hver dag spiller hinanden bedre. Teknisk afdeling i Lalandia Billund varetager den tekniske drift og vedligeholdelse af bygninger, feriehuse, tekniske anlæg, veje, stier og grønne områder.

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Daglig drift af teknik og vandbehandling i Aquadome
 • Teknisk vedligeholdelse
 • Daglig kontrol af faciliteterne i Aquadome, herunder sikkerhedsgennemgang i samarbejde med teamleder i Aquadome
 • Sikring af at de fastlagte standarder til stadighed overholdes
MatchMind Industritekniker til Trier Industries, aften- eller nathold

MatchMind søger for Trier Industries i Viborg

Trier Industries er totalleverandør af specialmaskiner, produktionsudstyr, intern transport, materialehåndtering, tilhørende PC- eller PLC styringer, værktøjsfremstilling, spåntagende bearbejdning, montage og reparationsopgaver - og de er højt specialiserede inden for drejning og fræs.

Du er uddannet industritekniker eller CNC-tekniker, men kan også være tillært. Uanset din baggrund, så er det vigtigste, at du har den praktiske relevante erfaring som industritekniker og erfaring med programmering af drejebænke og fræsere - og gerne bearbejdningscentre samt betjeningen af disse. Desuden har du erfaring med enten aften- eller nathold og trives med arbejdstiderne.

AAK Denmark A/S
Service Technician

AAK Denmark A/S, Aarhus

Har du flair for og lyst til at arbejde med teknisk vedligehold?

Gennem årtier har AAK i Aarhus opbygget helt særlige kompetencer omkring ekstraktion og fraktionering af vegetabilsk olie til fødevareindustrien og er nu leverandør til søsterfabrikker over hele verden. Du bliver en del af Serviceafdelingen og det team, der har ansvar for det mekaniske vedligehold. Udfordringerne er mange, rutineopgaverne er få, og to dage er sjældent ens.

Jobbet som mekanisk reparatør indebærer følgende:

 • Fejlfinding, udbedring, mekanisk og elektrisk vedligehold på automatiserede procesanlæg
 • Deltagelse i planlagte vedligeholdelsesstop samt rådighedsvagtordningen
 • Deltagelse i sikkerhedsarbejdet på sitet
AAK Denmark A/S
AAK Denmark A/S
Maskinarbejder/industritekniker

AAK Denmark A/S, Aarhus

Har du flair for og lyst til at arbejde med reparationer samt fremstille reservedele i foranderlig hverdag?

I Aarhus er vi specialister i fremstilling af olier og fedtstoffer til chokolade- og konfektureindustrien. Vi producerer og sælger vores produkter udelukkende Business to Business, og vores kundeportefølje spænder fra små lokale producenter til store globale spillere på markedet.

Udfordringerne er mange, rutineopgaverne er få, og to dage er sjældent ens. Jobbet som maskinarbejder i Serviceafdelingen indebærer blandt andet følgende:

 • Fremstilling af reservedele til lageret
 • Ad hoc-reparation af anlægsdele
 • Vedligehold af værkstedets maskiner
AAK Denmark A/S
IFF
Procesoperatør

IFF, Grindsted

Vi søger en ny medarbejder til vores fermentering og recovery team Natamax i Grindsted.

Kunne du tænke dig at blive en del af et dynamisk produktionsteam, hvor sikkerhed, kvalitet og trivsel er nøgleord? Er du proaktiv, kreativ og forandringsvillig? Har du en fleksibel og engageret indstilling til dit arbejde?

Vi leder efter en person, der kommer med erfaring indenfor procesindustrien. Som procesoperatør arbejder du blandt andet med drift og overvågning af fermentering og recovery anlæg. Arbejdstiden vil være 5-holdsdrift a 12 timer 7-19 og 19-7.

IFF
Scania Danmark A/S
Alsidig mekaniker/smed til opbygningsafdeling

Scania Danmark A/S, Vojens

Har du erfaring og ikke mindst interesse i opbygning af lastbiler? Så har vi brug for dig i Vojens.

Du bliver en del af en dynamisk afdeling i den store Scania-koncern, hvor samarbejde, medarbejdertrivsel og medarbejderudvikling er højt prioriteret. Du får gode, dygtige kolleger og en arbejdsplads med pæne og moderne forhold.

Vi tilbyder en spændende og alsidig hverdag hos en af markedets bedste leverandører af lastbiler og busser. I Scania arbejder vi med løbende forbedringer, og vi tilstræber at gå forrest i skiftet mod et bæredygtigt transportsystem, og du kan være med til at gøre en forskel sammen med os.

Scania Danmark A/S
JBI A/SKan du styre vores svejserobot eller vil du lære det og vil du være en del af en god arbejdsplads med korte beslutningsveje?

JBI A/S, Kværndrup

Til vores daghold søger vi en dygtig robotoperatør til vores svejserobot. Foruden den daglige produktion vil du også stå for programmering og indkøring af nye emner. Du kan med fordel have en faglig baggrund som eksempelvis klejnsmed men det er ikke et krav. Har du det rette gå på mod og andre kvalifikationer hører vi også gerne fra dig da stillingen åbner mulighed for at du kan oplæres. Det forventes desuden at du indgår i den øvrige produktion.

Arbejdsopgaver:

 • Betjening, omstilling og programmering
 • Optimering – ift. svejsetyper, tider og processerne som helhed
 • Kvalitetssikring og kvalitetskontrol
 • Inddragelse ift. nye robotemner
 • Øvrige produktionsopgaver
Scania Danmark A/S
Alsidig mekaniker/smed til opbygningsafdeling i Aarhus

Scania Danmark A/S

Har du erfaring, og ikke mindst interesse i opbygning af lastbiler? - så har vi brug for dig i Aarhus. Du bliver en del af en dynamisk afdeling i den store Scania koncern, hvor samarbejde, medarbejdertrivsel og medarbejderudvikling er højt prioriteret. Du får gode, dygtige kolleger og en arbejdsplads med pæne og moderne forhold.

Et af Scanias fokusområder er at bidrage til en bæredygtig fremtid, med en mobilitet der er bedre for både erhvervsliv, samfund og miljø, og du kan komme med på rejsen sammen med os. Med vores 16 værksteder og mere end 600 ansatte i Danmark, har Scania igangsat en række initiativer, der skal sikre, at vi som virksomhed kan halvere vores CO2-aftryk allerede i 2025. Vores fokus er blandt andet rettet mod fossilfri el, LED-belysning og CO2-neutral opvarmning.

Scania Danmark A/S
Scania Danmark A/S
Alsidig mekaniker/smed til opbygningsafdeling i Kolding

Scania Danmark A/S

Har du erfaring, og ikke mindst interesse i opbygning af lastbiler? - så har vi brug for dig i Kolding. Du bliver en del af en dynamisk afdeling i den store Scania koncern, hvor samarbejde, medarbejdertrivsel og medarbejderudvikling er højt prioriteret. Du får gode, dygtige kolleger og en arbejdsplads med pæne og moderne forhold.

Et af Scanias fokusområder er at bidrage til en bæredygtig fremtid, med en mobilitet der er bedre for både erhvervsliv, samfund og miljø, og du kan komme med på rejsen sammen med os. Med vores 16 værksteder og mere end 600 ansatte i Danmark, har Scania igangsat en række initiativer, der skal sikre, at vi som virksomhed kan halvere vores CO2-aftryk allerede i 2025. Vores fokus er blandt andet rettet mod fossilfri el, LED-belysning og CO2-neutral opvarmning.

Scania Danmark A/S
Gem
Ishøj Hegn A/S
Montører af montage af hegn til hele Danmark

Ishøj Hegn A/S

Er du til frisk luft, fysisk arbejde, tidligt fri og godt kammeratskab med masser af værkstedshumor?

Vi er ligeglade med, om du er tekstforfatter, arbejdsløs, håndværker, mekaniker, gartner eller noget helt, helt andet – så længe du er morgenfrisk, og du har en god fysik, så du er klar til at tage fat ude på opgaverne i alt slags vejr året rundt.

Du monterer forskellige typer af hegn, støjvægge, porte, låger, bomme, pullerter m.m. i hele Danmark.

 • Arbejdet foregår udendørs året rundt, og du møder direkte på montagestedet sammen med en kollega.
 • Der vil være mulighed for at benytte firmaets bil uden for arbejdstid.
 • Jobbet er fuld tid, og arbejdstiderne er mandag til torsdag kl. 6 til 14.30 og fredag til 13.30.
Ishøj Hegn A/S
Hilton Foods Danmark A/STekniker til vedligeholdelsesafdeling

Hilton Foods Danmark A/S, Hasselager

Vil du have en spændende og alsidig hverdag med fokus på fejlfinding på procesanlæg? Ønsker du dig gode kollegaer og et godt arbejdsmiljø? Og har du en teknisk baggrund? Så er jobbet helt sikkert noget for dig!

Du vil opleve et tæt og givende samarbejde med 15 yderst kompetente og kvalitetsbevidste kollegaer i vores tekniske afdeling.

Opgaver:

 • Levere support til produktionen således, at produktionen kan producere gnidningsfrit
 • Indkøring af maskiner og procesudstyr
 • Fejlfinding og reparation af maskiner og udstyr
Idé-Pro Skive A/S
Værktøjsmager/industritekniker

Idé-Pro Skive A/S, Skive

Er du uddannet værktøjsmager eller industritekniker, samt positiv og tager gerne imod en udfordring? Så er det dig vi mangler.

Du er værktøjsmager eller industritekniker, og har erfaring i at arbejde med maskiner. Du skal kunne tage ansvar for dine opgaver og evne at arbejde både selvstændigt og sammen med andre i et team. Du påtager dig gerne nye opgaver og sætter en ære i at få dem løst til tiden.

Du vil indgå i et dynamisk team, hvis opgaver er:

 • Betjene div. CNC fræsere.
  Herunder 3 stand-alone maskiner (3 og 5 aksede), samt 2 robotceller
 • Vedligehold af maskiner
Idé-Pro Skive A/S
Bayern AutoGroup
Pladesmed

Bayern AutoGroup, Aalborg

Er du en kvalitetsbevidst pladesmed, og har du lyst til at blive en del af en eksklusiv BMW- og MINI-forhandlerkæde med stort fokus på levering af god kundeservice og høj kvalitet? – Så kan det være lige netop dig, vi søger.

Vi søger en pladesmed til Bayern AutoGroup Aalborg, som vil med på holdet i vores dynamiske bilhus. Hos Bayern AutoGroup Aalborg er vi autoriseret forhandler og serviceværksted for BMW og MINI, og vores nye pladesmed vil komme til at specialisere sig inden for vores mærker.

På pladeværkstedet vil du komme til at arbejde i et godt arbejdsmiljø med fart over feltet, hvor du i tæt samarbejde med dine kollegaer yder en professionel indsats og brænder for at sikre høj kvalitet i det udførte arbejde.

Recyclepit ApSSmed

Recyclepit ApS, Thisted

Vi har travlt og søger derfor en smed.

Du vil få en dagligdag sammen med dygtige og erfarne kollegaer. Sætter du pris på et vekslende job, med både store og små projekter, så er du måske den nye medarbejder i vores smedeafdeling.

Du bliver en del af en virksomhed, hvor vi omgås hinanden i en uformel tone - samtidig med at vi arbejder sammen om at nå vores fælles mål.

Opgaverne kan være

 • Fremstilling af specialmaskiner (Recyclepit.com)
 • Fremstilling af store og små stålkonstruktioner
 • Trapper, altaner
 • Værn mv.
 • Montagearbejde
 • Reparationer og fejlfinding på maskiner og procesudstyr
Korinth Rørfabrik A/SFABRIKSCHEF SØGES TIL ALSIDIGT JOB I MINDRE VIRKSOMHED

Korinth Rørfabrik A/S, Fåborg

Har du indsigt og erfaring med ledelse i en produktionsvirksomhed indenfor metalfaget?

Fabrikschefen refererer til bestyrelsen. Stillingen vil bl.a. omfatte:

 • Personaleledelse af 13 medarbejdere
 • Produktionsplanlægning, tidsstyring og produktionsledelse
 • Kvalitetssikring og leveringssikkerhed
 • Kalkulationer, tilbud og kundekontakt, herunder rådgivning af kunder

Som person er du ambitiøs på vegne af din arbejdsplads, dig selv og dine medarbejdere. Du formår at skabe og vedligeholde kunderelationer. Du er tillidsskabende fordi du inddrager dine medarbejdere i dagligdagens beslutninger. Din positive energi og dit drive motiverer medarbejderne, særligt fordi du altid er tydelig, empatisk og løsningsorienteret.

Vi tilbyder dig et spændende job i en veldrevet virksomhed med mere end 100 års historie, hvor du kan udvikle dig personligt såvel som fagligt.

Energi Ikast Service A/S
Medarbejder søges til drift og vedligehold af fjernvarmenet

Energi Ikast Service A/S, Ikast

Afvekslende arbejdsopgaver * Frie rammer * Gode udviklingsmuligheder

Energi Ikast har knap 300 km fjernvarmeledninger og udbygger hvert år. Sidste år anlagde vi mere end 4.400 meter nye ledninger – er det dig, vi mangler på vores ledningshold?

Energi Ikast

Du kommer til at have en bred vifte af opgaver i forbindelse med drift og vedligehold af vores eksisterende ledningsnet. Du kommer til at udføre smedearbejde, være med i ledningsprojekter, afsøge lækager og meget andet.

Som medarbejder i fjernvarmeafdelingen:

 • Får du et arbejde med gode muligheder for udvikling og efteruddannelse.
 • Kommer du til at arbejde med smedearbejde på fjernvarmenettet i forbindelse med renoveringer, vedligehold og nyanlæg.
 • Vil du være med i planlægning og udførelse af ledningsprojekter i samarbejde med dine kollegaer på ledningsholdet og afdelingens distributionsleder.
Energi Ikast Service A/S
Gem
Orkla DanmarkReparatør

Orkla Danmark, Skælskør

Til vores fabrik i Skælskør søger vi lige nu en tekniker til vores tekniske afdeling.

Som en del af teamet i teknisk afdeling, der består af 10 medarbejdere, vil dine primære arbejdsopgaver være forebyggende vedligehold, fejlfinding/reparationer og optimering af produktionsanlæg med fokus på øget oppetid i produktionen. Desuden vil dine opgaver også være deltagelse i projektarbejde i forbindelse med at vi de kommende år står for at skulle udskifte en stor del af vores produktionsudstyr.

Arbejdstiden er hverdage kl. 06.00-14.20, men der vil være ca. 10 uger om året med skiftende arbejdstider, som består af enten morgenvagt kl. 05.00-13.20 eller aftenvagt kl. 14:00-23:30 mandag-torsdag.

Diaf Pilvad ApS
Industriteknikker/maskinarbejder

Diaf Pilvad ApS, Fredensborg

Eksportvirksomhed i vækst søger industriteknikere/ maskinarbejdere.

 • Til CNC-drejning/-fræsning på Okuma og Mazak

Er du den rette til vores maskinværksted, så tilbyder vi:

 • Et selvstændigt og alsidigt arbejde
 • Et godt arbejdsteam
 • Et godt arbejdsmiljø med prioritet på trivsel
 • Afvekslende opgaver
 • Ordnet forhold
 • Flekstid

For den rette person vil der være tale om en fast stilling.

Du skal kunne programmere og stille op.

Du vil indgå i en organisation af dygtige og hjælpsomme kollegaer .

Diaf Pilvad ApS