321 job matcher din søgning 321 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Lokaltog A/S
Uddannede lokomotivførere søges til Lokaltog ØSTBANEN

Lokaltog A/S, Hårlev

Er du uddannet lokomotivfører, og vil du kunne trives med at sidde på første række gennem landskaber, der konstant skifter karakter? Så er du måske Lokaltogs nye kollega?

Forventninger til dig:

 • du er loyal og mødestabil
 • du arbejder selvstændigt og trives med en arbejdsdag, hvor meget af tiden foregår i dit eget selskab
 • du er systematisk og logisk og evner at holde hovedet koldt, også i pressede situationer
 • du sætter en ære i at overholde regler og normer, og du ved, at Lokaltog kører for kundernes skyld
Lokaltog A/S
TITAN Containers A/SKranvognschauffør

TITAN Containers A/S, Lystrup

Som kranvognschauffør hos TITAN Containers A/S bliver du en del af en global virksomhed med mere end 30 års erfaring inden for containerbranchen. Vores kerneforretning er udlejning og salg af skibscontainere i alle afskygninger. Vi sætter en ære i at yde den bedste service og i at vores produktportefølje er af høj kvalitet.

Med udkørsel fra vores plads i Lystrup kan du forvente dig en alsidig, travl og spændende dagligdag. Kørslen planlægges i et gensidigt samarbejde med vores salgsteam.

I stillingen som kranvognschauffør vil dine primære arbejdsopgaver være:

 • Afhentning og levering af skibscontainere for egne kunder
 • Ansvar for overholdelse af lovpligtig service samt generel vedligeholdelse af bil og kran
Frederikshavn KommuneKulturhus Kappelborg i Skagen søger udadvendt servicemedarbejder til back-stage

Frederikshavn Kommune

Har du overblik, gåpåmod og lyst til frihed under ansvar? Er du god til struktur og tager forstyrrelser med et smil? Er du vild med varierede arbejdsopgaver og arbejdstider – også aften og weekends? Og elsker du at give dine gæster en oplevelse ud over det sædvanlige? - Så er du måske vores nye kollega.

På Kappelborg i Skagen mangler vi nemlig lige nu en kollega, der kan og har lyst til at bidrage til vores backstage-afdeling.

Det er dig, der gør lokaler og forplejning klar til vores musikere, skuespillere, konference- og mødegæster samt mange andre. Du bliver den kollega, som sørger for at vi er klar til at modtage vores gæster og frivillige, så der er styr på opfyldning i baren, klargøring af backstage-lokalerne, kaffebakken er sat frem og meget mere.

MK Illumination ApSAlsidig lastbilchauffør

MK Illumination ApS, Ringsted

Alsidig lastbilchauffør, der ”tør” transportere dinosaurer, juletræer og sabeltigere, søges til fast stilling i Ringsted.

Vi har travlt, og derfor søger vi en chauffør til vores lager/logistik team. Opgaverne består i levering og afhentning af materiel rundt omkring i landet. Da vi er en virksomhed med store sæsonudsving, vil der i perioder også forekomme andre opgaver, såsom lagerstyring, organisering af produkter og lignede.

Arbejdsopgaver:

 • Dit arbejde vil primært bestå af levering og afhentning, samt laste og losse vores produkter til vores kunder, leverandører og arrangementer
 • Uden for højsæsonen vil du også varetage logistiske- og div. lageropgaver
Davidsens Tømmerhandel A/SChauffør til Davidsen i Ringsted

Davidsens Tømmerhandel A/S

Har du lyst til en afvekslende hverdag og til hver eneste dag at bidrage aktivt til at levere høj service til vores kunder?

Så er det måske dig vi søger til denne spændende stilling, hvor du bliver en del af et stærkt team af dygtige og glade kolleger.

Der er tale om en selvstændig stilling, hvor du hver eneste dag håndterer og leverer varer til vores kunder med godt humør. Du kommer til at få en stor kundekontakt og en arbejdstid, hvor du kommer hjem hver dag.

Vi tilbyder en afvekslende stilling med en bred kontaktflade i organisationen - samt at blive del af en spændende virksomhed med en uformel omgangstone og kolleger, der hver dag sætter en ære i at levere høj kundeservice samtidig med, at vi stiller krav til os selv og hinanden.

Gem
Arriva Danmark A/S
Buschauffører til bybusser i Aalborg

Arriva Danmark A/S

Kan du lide at være i kontakt med mennesker? Har du en stor køreglæde? Betyder gode kollegaer noget for dig? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, er jobbet som buschauffør hos Arriva måske noget for dig.

I dagligdagen bag rattet møder man som buschauffør mange forskellige mennesker, der hver dag tager bussen for blandt andet at komme på arbejde, i skole, til fodbold eller hjem fra fest.

Som buschauffør hos Arriva skal man kunne køre bussen roligt og sikkert gennem trafikken, så passagererne kan slappe af og nyde turen, men man skal også være venlig og imødekommende i dialogen med kunderne, så de føler sig godt behandlet.

Arriva Danmark A/S
Gem
Nobina Danmark A/STimelønnede chauffører

Nobina Danmark A/S, Frederikssund/Frederiksværk

Drømmer du om et ”kontor” med den fedeste udsigt i Nordsjælland – så er det DIG vi søger! Til vores anlæg i Frederikssund/Frederiksværk søger vi netop nu timelønnede buschauffører. Har du lyst til et arbejde med Nordsjællands fedeste udsigt og kan du lide den daglige kontakt med vores mange passagerer – så har vi jobbet til dig.

Vi søger buschauffører der kan hjælpe os ved uddannelse, ferie og sygdom. Som buschauffør er det vigtigt at du altid møder til tiden, for vores passagerer venter på dig, og det er vigtigt at du kan tackle stressede situationer trygt og roligt.

Gem
Gustav HansenChaufførjob til dag fra Slagelse

Gustav Hansen

Her hos Gustav Hansen søger vi lastbilchauffører til at indgå et stærkt og frisk team.

Her er tale om et job der er meget afvekslende.

Der er kørsel med køletrailer på hele Sjælland (man vender også nogle gange i Jylland). Om morgenen kommer der en trailer fra Jylland man starter med at tømme, hvorefter man læsser traileren op igen.

Gem
Drivr Danmark A/SChauffører søges

Drivr Danmark A/S, København

Vil du hjælpe os med at gøre København til en grønnere og mere klimavenlig by og samtidig være med til at ændre københavnernes tilgang til transport?

Så bliv chauffør hos DRIVR, og kør en af vores grønne biler.

DRIVR er en app-baseret kørselsservice med miljøet i fokus, og vi har brug for flere chauffører til at køre vores kunder rundt i København.

DRIVR tilbyder dig:

 • Et fuldtidsarbejde med fleksible arbejdstider mandag-søndag
 • Mulighed for fast løn - 23.500 kr. pr. måned - eller provisionsløn på 50% af det indkørte beløb
 • Grundig oplæring i vores systemer, services og kunderegler
 • Masser af gode kollegaer
NLMK DanSteel A/S
Stålteknikere på skift til produktionen

NLMK DanSteel A/S, Frederiksværk

Vi har travlt, og skal bruge flere hænder. Derfor søger vi ufaglærte medarbejdere på skift til forskellige spændende stillinger i produktionen.

Så hvis du vil være en del af Danmarks eneste stålvalseværk, en mastodont inden for sværindustrien? Og har du lyst til at arbejde på store anlæg, der bl.a. fremstiller stålplader til offshore vindmøller og skibsindustrien, så er det dig, vi gerne vil høre fra.

Vi søger medarbejdere på skift til stillinger fortrinsvis i produktionen, men også i transporten og afsendelsen.

Vi ansætter løbende, og der er tale om følgende stillinger:

 • Operatører.
 • Kran- eller truckførere.
 • Diverse stålteknikerjob.
J. Chr. Juhl A/S
Produktionsmedarbejder søges til fiskeeksport i skønne Kerteminde

J. Chr. Juhl A/S

Har du erfaring med pakning af ordrer, og kunne du tænke dig at være en del af en succesfuld fiskegrossist, der leverer frisk kvalitetsfisk til fiskebutikker og -afdelinger? Så har vi et spændende job til dig!

Som produktionsmedarbejder vil din primære arbejdsopgave være at håndtere forskellige ordrepakninger af fisk. Du kan se frem til en afvekslende hverdag, hvor du også vil afløse vores chauffører i forbindelse med eksempelvis ferie. Vi prioriterer en god planlægning, og derfor vil alle ture være planlagt på en måde, så der er god tid til både at vaske bilen og nyde en kop kaffe.

  ”Du behøver ikke at have erfaring fra en fiskegrossist for at få succes i stillingen. Vi står klar til at give dig en grundig oplæring, så du hurtigt kan klare dine arbejdsopgaver,” fortæller ejer Jesper Levin.

Arbejdstiden er kl. 05:00-13:00 i hverdagene. Ingen weekend-, aften- eller overarbejde.

J. Chr. Juhl A/S
Gem
Brdr. Kjeldahl I/SStabil chauffør søges ud af Hou-Odder

Brdr. Kjeldahl I/S

Kørslen består af fortrinsvis trækkertrailerkørsel i Jylland, men også forvognhængerkørsel kan komme på tale. Dog kan der forekomme Jyllandsture i sommermånederne.

Der er en fast trækker tilknyttet jobbet.

Du skal have EU-bevis samt stort kørekort til hænger samt evt. ADR-bevis.

Der gives en god løn – stabile og ordentlige arbejdsforhold og ikke mindst mange gode kollegaer i alle vores afdelinger.

VBT A/SFleksible chauffører søges til kørsel med borgere med særlige behov

VBT A/S, Glostrup

Søger du et job hvor du har ansvar og vil blive udfordret hver dag? Så har vi jobbet til dig. VBT A/S er en af Danmarks største udbydere af kørsel for borgere med særlige behov, som fortrinsvis udføres for kommuner.

Vi tilbyder gode personaleforhold samt en grundig oplæringsperiode.

Du vil blive en del af et chaufførteam som skal løse ad hoc-opgaver for driftscentret og arbejde tæt sammen med disponenterne.

Unicon A/S
Bliv betonchauffør på Unicons fabrik i Herfølge

Unicon A/S

Har du stort kørekort inkl. hænger/trailer og vil du være en del af et helstøbt og solidt arbejdsmiljø hos Danmarks førende betonproducent? Kan du lide at arbejde med entreprenørmateriel og have kundekontakt, så er jobbet som betonchauffør måske noget for dig?

Som betonchauffør i Unicon leverer du verdens mest anvendte byggemateriale. For udenforstående kan vores arbejde måske virke enkelt, men når du kommer indenfor, vil du blive forbløffet over betonens mange anvendelsesområder og du vil opdage, hvordan samfundet får glæde af dit arbejde i generationer.

Det er dig, der leverer frisk beton til tiden med høj kvalitet og service ude på forskellige byggepladser/-projekter, din arbejdsdag vil således veksle mellem turene på vejen og leveringen ude på byggepladserne.

Unicon A/S
Gem
Unicon A/S
Bliv pumpefører hos Unicon på Sjælland og i København

Unicon A/S

Har du stort kørekort incl. hænger/trailer og vil du være en del af et helstøbt og solidt arbejdsmiljø hos Danmarks førende betonproducent? Kan du lide at arbejde med entreprenørmateriel og have kundekontakt, så er jobbet som betonpumpefører måske noget for dig?

Som vores nye betonpumpefører på én af Unicons fabrikker på Sjælland eller i Københavnsområdet leverer og afvikler du betonpumpeopgaver til bygge- og anlægsopgaver på Sjælland. Sammen med dine kolleger servicerer du vores kunder og pumper verdens mest anvendte byggemateriale. Din arbejdsdag vil typisk foregå ude på byggepladserne, hvor du er eksperten overfor kunden.

Unicon A/S
Gem
Unicon A/S
Bliv pumpefører hos Unicon i Jylland og på Fyn

Unicon A/S

Har du stort kørekort inkl. hænger/trailer og vil du være en del af et helstøbt og solidt arbejdsmiljø hos Danmarks førende betonproducent? Kan du lide at arbejde med entreprenørmateriel og have kundekontakt, så er jobbet som betonpumpefører måske noget for dig?

Som vores nye betonpumpefører på én af Unicons fabrikker i Jylland og på Fyn leverer og afvikler du betonpumpeopgaver til bygge- og anlægsopgaver i hele Jylland og på Fyn. Sammen med dine kolleger servicerer du vores kunder og pumper verdens mest anvendte byggemateriale. Din arbejdsdag vil typisk foregå ude på byggepladserne, hvor du er eksperten overfor kunden.

Unicon A/S
Iveco Danmark A/S
Medium-/Heavy-sælger til Århus

Iveco Danmark A/S

Vil du være med til at drive den grønne omstilling i transportsektoren og sælge IVECO’s nye modelprogram af S-WAY, X.WAY og EuroCargo på diesel, gas, el- og brint?

Har du kendskab til transportbranchen og erfaring med B2B-salg? Hvis ja - så har vi en spændende og udfordrende stilling til dig!

indsæt firmanavn her

Du vil som medium-heavy-sælger få ansvaret for planlægning og gennemførelse af aftalte salgsaktiviteter samt opnåelse af fastlagte salgsmål. Endvidere bliver du ansvarlig for at vurdere resultaterne og komme med anbefalinger til de konkrete tiltag, der skal til for yderlige, at udvikle salget i dit marked gennem fastholdelse af eksisterende kunder og opsøgende salg til nye.

Iveco Danmark A/S
Gem
Færdselsstyrelsen
Uddannede køreprøvesagkyndige til deltid samt vikartimer til Sydsjælland og Lolland-Falster - Næstved

Færdselsstyrelsen

Vil du være med til at bidrage til færdselssikkerheden? Er du serviceminded, positiv og engageret? Så er det måske dig, vi søger.

Som køreprøvesagkyndig er din primære arbejdsopgave afholdelse af teori- og praktiske køreprøver. Når Færdselsstyrelsen overtager opgaven med afvikling af prøver bliver landet inddelt i 10 områder. Hvert område dækker typisk over 2-4 tjenestesteder, hvor de køreprøvesagkyndige kører ud fra, når de dækker køreprøverne i hele området.

For at komme i betragtning skal du allerede være uddannet prøvesagkyndig. Angiv meget gerne i din ansøgning, hvornår du sidst har modtaget den obligatoriske efteruddannelse.

Færdselsstyrelsen
Gem
Færdselsstyrelsen
Uddannede køreprøvesagkyndige til deltid samt vikartimer til Fyn - Odense

Færdselsstyrelsen

Vil du være med til at bidrage til færdselssikkerheden? Er du serviceminded, positiv og engageret? Så er det måske dig, vi søger.

Som køreprøvesagkyndig er din primære arbejdsopgave afholdelse af teori- og praktiske køreprøver. Når Færdselsstyrelsen overtager opgaven med afvikling af prøver bliver landet inddelt i 10 områder. Hvert område dækker typisk over 2-4 tjenestesteder, hvor de køreprøvesagkyndige kører ud fra, når de dækker køreprøverne i hele området.

For at komme i betragtning skal du allerede være uddannet prøvesagkyndig. Angiv meget gerne i din ansøgning, hvornår du sidst har modtaget den obligatoriske efteruddannelse.

Færdselsstyrelsen
Gem
Færdselsstyrelsen
Uddannede køreprøvesagkyndige til deltid samt vikartimer til Sønderjylland - Kolding

Færdselsstyrelsen

Vil du være med til at bidrage til færdselssikkerheden? Er du serviceminded, positiv og engageret? Så er det måske dig, vi søger.

Som køreprøvesagkyndig er din primære arbejdsopgave afholdelse af teori- og praktiske køreprøver.<

Når Færdselsstyrelsen overtager opgaven med afvikling af prøver bliver landet inddelt i 10 områder. Hvert område dækker typisk over 2-4 tjenestesteder, hvor de køreprøvesagkyndige kører ud fra, når de dækker køreprøverne i hele området.

For at komme i betragtning skal du allerede være uddannet prøvesagkyndig. Angiv meget gerne i din ansøgning, hvornår du sidst har modtaget den obligatoriske efteruddannelse.

Færdselsstyrelsen