109 job matcher din søgning 109 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Viborg - Indfri din karrieredrøm som kommende eller allerede uddannet statsautoriseret revisor

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Brænder du for at gøre revision til rådgivning og udvikle kompetencerne hos dine kolleger?

Udnyt din attraktive status som statsautoriseret revisor og bliv en del af Beierholm, der er kåret som en af Danmarks bedste arbejdspladser. Her træder du ind i nogle ambitiøse og attraktive rammer, hvor der er plads til at indfri dit fulde potentiale med god balance mellem arbejde og privatliv.

Hvad får du som statsautoriseret revisor i Beierholm?

 • Mulighed for at videreføre egen kundeportefølje samt overtage nuværende kundeforhold
 • Ledelsesansvar for medarbejdere
 • På sigt mulighed for økonomisk partnerskab. De bedste rammer for dine ambitioner
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Rødkilde GymnasiumØkonomichef

Rødkilde Gymnasium, Vejle

Vi søger en økonomichef, der har humor og trives med et tæt samarbejde med skolens ledelse og den øvrige administration.

Økonomichefen vil have en tæt tilknytning til ledelsesteamet. Nedenstående er de centrale arbejdsområder. Flere kommer til afhængigt af dine kompetencer.

 • Økonomisk analyse, budgetlægning og budgetopfølgning
 • Bidrage til kontinuerligt at udvikle procedurer og systemer. Nytænkning og udvikling er en naturlig del af funktionen
 • Opbygning af systemer til økonomistyring, herunder timestyring
 • Daglig bogføring og regnskab
 • Arbejde med generel uddannelsesdata og statistik
Frederikshavn KommuneKulturhus Kappelborg i Skagen søger udadvendt servicemedarbejder til back-stage

Frederikshavn Kommune

Har du overblik, gåpåmod og lyst til frihed under ansvar? Er du god til struktur og tager forstyrrelser med et smil? Er du vild med varierede arbejdsopgaver og arbejdstider – også aften og weekends? Og elsker du at give dine gæster en oplevelse ud over det sædvanlige? - Så er du måske vores nye kollega.

På Kappelborg i Skagen mangler vi nemlig lige nu en kollega, der kan og har lyst til at bidrage til vores backstage-afdeling.

Det er dig, der gør lokaler og forplejning klar til vores musikere, skuespillere, konference- og mødegæster samt mange andre. Du bliver den kollega, som sørger for at vi er klar til at modtage vores gæster og frivillige, så der er styr på opfyldning i baren, klargøring af backstage-lokalerne, kaffebakken er sat frem og meget mere.

Oliver Furniture A/SØkonomichef/regnskabschef søges til moderne, dansk designvirksomhed

Oliver Furniture A/S, Hellebæk

Brænder du for dansk design, og har du lyst til at være en del af en bæredygtig virksomhed, der designer børnemøbler af højeste kvalitet, til det europæiske marked?

Oliver Furniture A/S søger lige nu en engageret kollega, der med sit strategiske mindset kan løfte virksomheden ind i en digital udvikling, der binder alle funktioner i virksomheden sammen.

Som økonomichef vil du varetage en bred vifte af opgaver. Du kommer blandt andet til at arbejde med finance and business controlling, ligesom du vil bidrage til optimering og digitalisering af processer.

Du kan se frem til en alsidig hverdag, hvor du også håndterer følgende opgaver:

 • daglig kontakt til og samarbejde med revisor
 • budget, kalkulationer, forecasts og perioderapportering
 • beregning af kostpriser og kontinuerlig dialog om fastsættelse af salgspriser
UlrichSoegaard.dk
Økonomi- og Administrationschef til internationalt handelsfirma i vækst

UlrichSoegaard.dk søger for Brdr. Kjær ApS i Taastrup

Du bliver en del af ledelsen og får en afgørende rolle for virksomhedens fortsatte udvikling. Sammen med vores CEO og ledergruppe eksekverer du vækststrategien og får medansvaret for at nå virksomhedens mål. Du får ansvaret for økonomi, regnskab, administrativ drift og procesoptimering, og du bliver en vigtig sparringspartner for direktion og bestyrelse.

3 gode grunde til at vælge dette job:

 1. Du får alle muligheder for at præge udviklingen og tage vigtige beslutninger
 2. Du får til opgave at sætte tingene i system, optimere og strømline samt implementere lagermodulet i vores nye ERP-system
 3. Du får det direkte ledelsesansvar for 3 medarbejdere og indgår i vores ledergruppe
UlrichSoegaard.dk
SOS BørnebyerneØkonomichef/Director of Finance and Controlling

SOS Børnebyerne, København

Vil du være med til at give forældreløse og udsatte børn overalt i verden en tryg opvækst og bedre fremtidsmuligheder?

Vi søger en ambitiøs og engageret økonomichef, der kommer til at indgå i vores øverste ledelsesteam, hvor ordet er frit og indflydelsen stor. Du vil i samarbejde med direktøren og ledergruppen stå for SOS Børnebyernes udvikling, strategiske retning og overordnede økonomistyring.

Du vil i rollen være ansvarlig for den driftsøkonomiske styring og kontrolmiljø for SOS Børnebyernes økonomiske og regnskabsmæssige anliggender. Som økonomichef har du ansvar for Regnskab, Controlling og HR samt personaleansvar for regnskabschefen, HR-chefen og controlleren. Samlet er der 12 personer i funktionen under økonomichefen.

JKSØkonomichef søges til at føre Lobe videre på deres succesfulde rejse

JKS søger for Lobe i Vamdrup

Brænder du for at blive en vigtig del af en velkonsolideret handels- og ingeniørvirksomhed, hvor dit ansvar vil være at skabe en kompetent og effektiv økonomiafdeling, der leverer analyser og tal, som bl.a. danner grundlag for ledelsens beslutninger, så læs med her.

Som økonomichef får du en alsidig stilling med reference til direktøren og bliver en naturlig del af virksomhedens ledergruppe.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Ansvarlig for udarbejdelse og rapportering af månedsregnskaber
 • Medvirke ved udarbejdelse af analyser af salget i segmenter/regioner (Danmark, Norge og Sverige)
 • Medvirke ved udarbejdelse af budgetter og regnskaber
JKS
Belman A/SØkonomichef (Head of Finance)

Belman A/S, Esbjerg

Vil du være en del af en velkonsolideret danskejet eksportvirksomhed i spændende udvikling?

Belman søger en økonomichef, som i samspil med direktøren og ledergruppen skal være med til at videreudvikle virksomheden og sikre øget profitabilitet.

Du får det overordnede ansvar for den finansielle og økonomiske del af forretningen, hvor du bliver ansvarlig for at sikre en struktureret styring af regnskabs- og økonomiprocesser. Heri indgår også arbejde med optimering og forbedringer.

Du får en stilling med indflydelse og alsidige arbejdsopgaver, ligesom du får en central rolle i den fremtidige udvikling af Belman Gruppen.

BB Consulting v/Bjarne BukdahlFremsynet leder til vores økonomi og finans

BB Consulting v/Bjarne Bukdahl søger for Toprent A/S, Skanderborg

Har du lyst til at indtage en nøglerolle i vores organisation, og kan du lide at arbejde med en bred vifte af økonomi- og finansrelaterede opgaver? Hvis du samtidig har solide IT-kompetencer, så er det dig vi har brug for.

Du skal være indstillet på, at en stor del af dine opgaver kan være operationelle opgaver, som primært vil være indenfor økonomi.

Du vil blive ansvarlig for økonomifunktionen, de øvrige operationelle opgaver, med ad hoc-finansopgaver – samt have ledelsesansvar for deltidsbogholderimedarbejder.

Gem
PwC
Statsautoriseret revisor med fokus på betjening af store danske ejerledede virksomheder samt større internationale koncerner

PwC, Aalborg

Brænder du også for at skabe succes sammen med andre?

Du vil få mulighed for at arbejde på en lang række spændende såvel danske som internationale kunder og vi vil i tæt dialog med dig skræddersy den kundeportefølje, som bedst understøtter din videre karriereudvikling.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte ledelse af teams og revisionsopgaver, coaching og review, ansvar for opgavestyring (proces og økonomi), direkte kommunikation med økonomiafdelinger og ledelse hos kunder samt assistance med diverse rådgivningsopgaver inden for revision og regnskab, herunder typisk om interne kontroller, regnskabsmæssige problemstillinger under IFRS og ÅRL samt i forbindelse med transaktioner.

PwC
Gem
PwC
Ambitiøs og erfaren revisor med fokus på de mellemstore virksomheder

PwC, Aalborg

Vi har tilgang af opgaver og søger en ny kollega, der kan være med til at løfte opgaverne sammen med os. Her vil du naturligt udvikle dig, når du dagligt sparrer med højt kvalificerede kolleger, møder spændende og udfordrende opgaver, rådgiver kunder og får masser af erfaring.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte ledelse af teams og revisionsopgaver, coaching af yngre kollegaer og review af deres arbejde, medansvar for opgavestyring (proces og økonomi), direkte kommunikation med økonomiafdelinger og ledelse hos kunder samt assistance med diverse rådgivningsopgaver inden for revision og regnskab, herunder både Årsregnskabsloven og IFRS, selskabsskat samt i forbindelse med transaktioner mv.

PwC
Gem
Sabroe SelectionTeam Manager - Accounting

Sabroe Selection søger for kunde

Virksomheden er en del af en international koncern med et markedsledende brand og stolte traditioner. Miljøet er professionelt og inspirerende og der er fokus på både faglig og personlig udvikling.

Stillingen er nyoprettet og du får et tæt samarbejde med CFO. Virksomheden har de seneste år været igennem en række større system- og procesmæssige forandringer. Nu skal mulighederne for yderligere optimeringer udnyttes til det fulde potentiale. Du kommer derfor til at præge retningen i afdelingen og du får det daglige personaleansvar for teamet.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Personaleledelse i forhold til at sikre trivsel, motivation og samarbejde i teamet.
 • Generel ressourcestyring herunder at have overblik over afdelingens opgaver og kompetencer.
 • Ansvarlig for virksomhedens finansielle transaktioner og de generelle løbende regnskabsafslutninger, afstemninger og rapporteringer.
Indrykket:
Dekra Equipment & Services A/S
Energisk og ambitiøs Head of Controlling and Reporting

Dekra Equipment & Services A/S, Brøndby

I DEKRA er der højt til loftet og let til smil. Som virksomhed i vækst vi lægger vægt på at der er plads til udvikling af vores medarbejdere.

Vores Head of Controlling har fået nye spændende muligheder. Derfor har vi i vores økonomi- og finansfunktion brug for en ny kollega til at lede, styrke og videreudvikle vores controlling- og rapporteringsfunktion.

Controlling & Reporting indgår i finansfunktionen som p.t. tæller 13 medarbejdere indenfor controlling, rapportering, regnskab og løn.

Dit arbejde vil omfatte

 • Månedsrapportering til direktionen som giver et klart og forståeligt billede af den økonomiske udvikling, herunder udviklingsanalyser og årsagsforklaringer
 • Rapportering til moderselskabet i Tyskland
 • Sikre udviklingen af rapporteringen så den modsvarer nye krav til en virksomhed i vækst
Dekra Equipment & Services A/S
HumanTrust A/S
Regnskabschef

HumanTrust A/S søger for TEE JAYS i Svenstrup

Har du det forkromede overblik over regnskabet, og kan du få balancen til at stemme? Så har du nu mulighed for at sætte dit præg på resultaterne hos den populære tekstilproducent, TEE JAYS.

Nu er TEE JAYS på udkig efter sin nye regnskabschef, som bliver overordnet ansvarlig for den daglige økonomistyring. Du kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver – fra praktiske og operationelle opgaver til løbende opfølgning og udvikling af den daglige struktur i afdelingen.

Du kan se frem til følgende opgaver og ansvarsområder:

 • Bogholderi, herunder: Daglig bogføring, kontering, fakturering, betalinger, ajourføring af indkøb, momsregnskab, told, indrapportering og kontakt til diverse instanser samt kreditor- og debitorstyring
 • Lønadministration
 • Måneds- og årsafslutning
HumanTrust A/S
Gem
Grønlands Selvstyre
Departementet for Udenrigsanliggender, Erhverv, Handel og Klima søger en kontorchef for stabsfunktion

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Vi søger en erfaren og selvstændig kollega, der kan varetage de ledelsesmæssige opgaver for de økonomiske/administrative medarbejdere, vores juridiske kontor og ekstern kommunikation og igangsætte opbygningen af en ny enhed for International Handel.

Kontorchefen indgår i departementets ledelsesgruppe, som består af afdelingschefen for erhverv, kontorchefen for udenrigskontoret, protokolchefen og departementschefen. Kontorchefen refererer til departementschefen.

Som kontorchef har du bl.a. ansvaret for:

 • Departementets overordnede regnskab, budgetopfølgning, årsafslutning
 • Samarbejde med repræsentationscheferne omkring regnskaber for Grønlands repræsentationer i udlandet
 • Kontakt til Udenrigsministeriet ifm. Grønlands repræsentationer i udlandet
Grønlands Selvstyre
ONLY
Fitting model

ONLY, Brande

Er du smilende og udadvendt, og har du lyst til at arbejde i en kreativ modevirksomhed? Så er du måske en af ONLY’s nye Fitting Models!

For at sikre en god pasform, søger vi lige nu en Fitting Model/Husmodel, der har lyst til at få indblik og være en del af Danmarks stærkeste modebrand. Vi forestiller os, at du netop har afsluttet din uddannelse og nu har lyst til at prøve kræfter med forskellige typer af opgaver i en afdeling, hvor vi udvikler og skaber nye trends.

Du er stabil, pålidelig, udadvendt, tålmodig, har stor interesse for tøj og de nyeste trends. Derudover forventer vi, at du har gode samarbejds- og kommunikationsevner, da du vil arbejde tæt sammen med ONLYs konstruktører, designer og indkøbere.

Search & Select ApSØkonomichef

Search & Select ApS søger for Hilding Anders Danmark A/S i Horsens

Med reference til den danske General Manager får du ansvaret for økonomifunktionen i den danske Business Unit, herunder ledelse af 2 dygtige og engagerede medarbejdere.

Dit primære fokus vil være at sikre den løbende, retvisende månedsrapportering herunder udarbejdelse af budget samt kvartalsvise justeringer af forecast og løbende opfølgning på cash flow.

En anden central opgave er løbende business controlling af såvel supply chain som sales, hvor du forventes at være en god sparringspartner til de enkelte afdelingsledere.

Du er sandsynligvis uddannet cand.merc. og har min. 3 års erfaring med økonomistyring, business controlling og rapportering, gerne fra en produktions- og handelsvirksomhed i en større koncern.

Nymand A/SØkonomi og regnskabsmedarbejder - med ansvar for virksomhedens økonomifunktion og HR-ledelse

Nymand A/S, Nykøbing F

Jobbet

 • Bogføring og finansbogholderi
 • Betalinger, økonomi og likviditetsstyring
 • Udarbejdelse af månedsrapportering

Du indgår i firmaets ledergruppe og fungerer som økonomisk sparringpartner, for såvel direktøren, som andre ledere i gruppen.

Som medlem af ledergruppen får du betydelig indflydelse i virksomheden, som er kendetegnet ved stor lyst til udvikling og korte beslutningsprocesser.

Testrup HøjskoleHøjskolelærer til Teaterlinjen

Testrup Højskole, Mårslet

Testrup Højskoles teaterlinje har fokus på Den skabende spiller. Det betyder, at der undervises i en bred vifte af skuespilteknikker og metoder som værktøjer til at forløse den enkeltes kreative potentiale og evne til selv at skabe – alene og som del af et ensemble.

Formålet er at give eleverne en bred forståelse af teatret. Der undervises både i klassiske teaterformer, hvor tekst og karakteropbygning er i fokus, i dramatisk skrivning, i nonverbalt- og fysisk teater samt i blandformer som devising og performance. Vi skaber som oftest selv materiale til forestillinger direkte på gulvet.

Som lærer på teaterlinjen ser man det som sin fornemste opgave at skabe et trygt og tillidsfuldt undersøgelsesrum, at inspirere, udfordre og anerkende elevernes arbejde med teater ud fra deres respektive faglighed og ambitionsniveau.

ToldstyrelsenTydelig leder med stort driftsfokus i Toldstyrelsen

Toldstyrelsen, Tranbjerg J

Kan du lede specialiserede medarbejdere? Evner du at motivere og understøtte i det daglige arbejde, samtidig med at du sætter en tydelig retning? Vil du være del af en organisation i rivende udvikling og sætte dit præg på styrelsens fremtid? Så er det dig, vi søger.

Som funktionsleder i Toldstyrelsens enhed T07, Godtgørelser bliver du ansvarlig for at lede ca. 35 specialister, som alle brænder for at understøtte smidig handel på tværs af grænser. Med udgangspunkt i EU-lovgivningen behandler medarbejderne ansøgninger fra virksomheder og borgere, der ønsker at få ændret deres toldangivelse, efter at varerne er frigivet i toldsystemet. Medarbejderne sørger for, at den rigtige told bliver betalt, og leverer samtidig en professionel service over for både borgere og virksomheder.

Toldstyrelsen