587 job matcher din søgning 587 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

ReTec Miljø ApS
Automatiktekniker/Elektriker med kendskab til el-konstruktion

ReTec Miljø ApS, Haderslev

Vi har travlt hos ReTec Automation ApS og søger derfor en dygtig automationstekniker/automatiktekniker.

Vi er en mindre virksomhed, der udvikler, producerer og monterer tavler/styring/programmer på maskiner til affaldsbehandling, genvinding og biomasse-industrien, som udvikles og bygges af vores søsterselskab ReTec Miljø ApS.

Du vil komme til at indgå i et team, hvor opgaverne er meget alsidige. Vi er en ordreproducerende virksomhed, hvorfor det er en nødvendighed, at du trives med varierende arbejdsopgaver og er omstillingsparat.

I tæt samarbejde med dygtige kollegaer med el-, automations-, og mekanisk orienteret baggrund, skal du hjælpe os med programmering, tegning af el diagrammer, evt. opbygning af styretavler, opstart af anlæg m.m.

ReTec Miljø ApS
SAMTANK A/S
Drifts- og vedligeholdelsestekniker

SAMTANK A/S, Aarhus

Samtank er i udvikling og søger derfor en teknisk orienteret og fleksibel medarbejder til vores tankanlæg i Aarhus.

Her bliver du en del af vores drifts- og vedligeholdelsesafdeling på 4 kollegaer, der sikrer at Aarhus lageret kører sikkert, fejlfrit og at gældende love og regler overholdes. Vi går op i faglighed og arbejdsglæde / humør.

Du vil møde nye udfordringer hver dag, da vi har mange forskellige arbejdsopgaver, som stiller krav til din faglige kunnen – både mekanisk og el-teknisk. Dine hovedopgaver vil være:

 • Drift og vedligeholdelse af anlæggene.
 • Losning og lastning af tankskibe.
 • Udførelse af tekniske opgaver og projekter

Desuden vil der være administrativt arbejde i forbindelse med dokumentation af løsninger og vedligeholdelsesarbejder. Du deltager i en vagtordning, som sikrer at Samtank Aarhus er operationel uden for normal arbejdstid (24/7).

SAMTANK A/S
Lalandia BillundServicetekniker - Aquadome Lalandia i Billund

Lalandia Billund

Fleksibel og serviceminded servicetekniker søges til gode håndværksmæssige opgaver i vores Aquadome teknik.

Du er helt klar til at være en del af vores team, hvor vi hver dag spiller hinanden bedre. Teknisk afdeling i Lalandia Billund varetager den tekniske drift og vedligeholdelse af bygninger, feriehuse, tekniske anlæg, veje, stier og grønne områder.

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Daglig drift af teknik og vandbehandling i Aquadome
 • Teknisk vedligeholdelse
 • Daglig kontrol af faciliteterne i Aquadome, herunder sikkerhedsgennemgang i samarbejde med teamleder i Aquadome
 • Sikring af at de fastlagte standarder til stadighed overholdes
Frederikshavn Forsyning A/SOperatør til Frederikshavn Affaldskraftvarmeværk

Frederikshavn Forsyning A/S

Frederikshavn Affaldskraftvarmeværk søger snarest en operatør til vedligeholdelse og drift af værkets kedel- og maskinanlæg. Vores nye kollega må gerne have baggrund fra en lignende stilling, men det er ingen betingelse.

Stillingen er på 37 timer ugentlig, og du vil indgå i et team på 10 erfarne kolleger på Frederikshavn Affaldskraftvarmeværk.

Du vil indgå i driftsvagten, som arbejder i 3-holdsskift på hverdage og weekender. Vagten overvåger og regulerer forbrændingsanlægget via SRO-anlæg samt udfører kranbetjening.

Du deltager i vedligeholdelsesopgaver samt øvrigt forefaldende arbejde, herunder rengøring.

MatchMind Industritekniker til Trier Industries, aften- eller nathold

MatchMind søger for Trier Industries i Viborg

Trier Industries er totalleverandør af specialmaskiner, produktionsudstyr, intern transport, materialehåndtering, tilhørende PC- eller PLC styringer, værktøjsfremstilling, spåntagende bearbejdning, montage og reparationsopgaver - og de er højt specialiserede inden for drejning og fræs.

Du er uddannet industritekniker eller CNC-tekniker, men kan også være tillært. Uanset din baggrund, så er det vigtigste, at du har den praktiske relevante erfaring som industritekniker og erfaring med programmering af drejebænke og fræsere - og gerne bearbejdningscentre samt betjeningen af disse. Desuden har du erfaring med enten aften- eller nathold og trives med arbejdstiderne.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
SCADA Commissioning Engineer

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Vejle

As one of our offshore SCADA Commissioning Engineers, you will have a central role in our offshore SCADA projects, where you will contribute to delivering highly technical solutions with a high focus on quality and customer satisfaction.

Siemens GamesaYou will be supporting the design of the SCADA system and be responsible for installing the SCADA system onsite. This will be done by proactively cooperating with the SCADA Project Team and our customers.

You will be working closely with the internal Project team, as you together will be responsible for the development, installation and testing of the project-specific SCADA system, both remotely and at onsite locations. You will also participate in the handover process from Execution Projects to Service. Finally, you will contribute with constructive input to the continuous product development and improvements for SGRE SCADA solutions.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Bravida Danmark A/S
Serviceelektriker til professionel afdeling i København

Bravida Danmark A/S

Vil du være en del af succesen hos en af Danmarks største installationsvirksomheder? Vil du skabe værdi for vores kunder ved at sikre en god og effektiv hverdag?

Som service elektriker vil du i samarbejde med vores faste team af serviceelektrikere, komme til at have ansvaret for at vores kunder føler sig værdsat af Bravida.

Hvem er du?

 • Uddannet elektriker, industri elektriker eller automatik tekniker
 • Kan arbejde selvstændigt og er ansvarsbevidst samt professionel.
 • Er klar til at lære nyt, hvis ikke kundskaberne er tilstede.
Bravida Danmark A/S
EL:CON A/S
Beregner til større el-entrepriser

EL:CON A/S, Glostrup

Vi søger lige nu en dygtig beregner med erfaring fra installationsbranchen til vores entrepriseafdeling i Glostrup. Sammen med tilbudschefen og hans team får du ansvaret for beregninger af entreprisesager i størrelsesordenen 2 mio. kroner og derover.

I det daglige arbejder du selvstændigt på dine opgaver og har frihed under ansvar, men du indgår desuden i et tæt samarbejde med kvalificerede kolleger, tilbudschefen samt entrepriseafdelingens øvrige chefer og ledere. Der er således rig mulighed for sparring i et stort netværk.

EL:CON A/S
Scania Danmark A/S
Autoelektriker/mekaniker til opbygningsafdeling i Aarhus

Scania Danmark A/S

Har du erfaring, og ikke mindst interesse og flair for el-arbejde på lastbiler? - så har vi brug for en som dig i Aarhus. Du bliver en del af en stor afdeling med mange dygtige kolleger og gode arbejdsforhold.

Faglige kvaliteter

 • Erfaring med – og lyst til at arbejde med el-opgaver
 • Indgående kendskab til ovennævnte er en fordel – men flair for det, er en betingelse
 • IT på brugerniveau
 • Kørekort til lastbil er en fordel
 • Gerne kendskab til Scania lastbiler
Scania Danmark A/S
Gem
NukissiorfiitTeamleder til Nanortalik

Nukissiorfiit

Vi søger en erfaren faglig teamleder, som kan tage ansvar for driften af Nukissiorfiits el-produktion og varmeforsyning i Nanortalik – Vil du bidrage til vores energi?

Der er tale om en udfordrende stilling i en landsdækkende virksomhed med en høj teknisk faglighed og et stort samfundsansvar.

Nukissiorfiit er midt i en spændende forretningsudvikling, hvor der skabes omkostningseffektive og bæredygtige løsninger til gavn for vores kunder. Herunder er videreudvikling og optimering af den vedvarende energiforsyning sammen med varmeforsyningen centrale omdrejningspunkter med ambitiøse målsætninger og udfordrende rammebetingelser.

Hilton Foods Danmark A/STekniker til vedligeholdelsesafdeling

Hilton Foods Danmark A/S, Hasselager

Vil du have en spændende og alsidig hverdag med fokus på fejlfinding på procesanlæg? Ønsker du dig gode kollegaer og et godt arbejdsmiljø? Og har du en teknisk baggrund? Så er jobbet helt sikkert noget for dig!

Du vil opleve et tæt og givende samarbejde med 15 yderst kompetente og kvalitetsbevidste kollegaer i vores tekniske afdeling.

Opgaver:

 • Levere support til produktionen således, at produktionen kan producere gnidningsfrit
 • Indkøring af maskiner og procesudstyr
 • Fejlfinding og reparation af maskiner og udstyr
Gem
Anzet A/SServiceleder

Anzet A/S søger for SIF Gruppen i Næstved

Du sætter retningen for dine medarbejdere og har fokus på trivsel, udvikling og den rette motivering.

Hos SIF Gruppen arbejder vi med frihed under ansvar i et uformelt arbejdsmiljø. Vi går op i at udføre kvalitetsarbejde, og vi forventer derfor, at du har et stærkt drive, er kundeorienteret samt ærekær overfor dit arbejde.

Vi tilbyder gode kolleger, et godt, sikkert arbejdsmiljø med gode arbejdsforhold og frihed under ansvar. Der hersker generelt en uformel omgangstone og god og behagelig atmosfære i virksomheden og vi lægger vægt på gensidig respekt og tillid på alle niveauer.

Region SjællandFunktionsledere/maskinmestre til Sjællands Universitetshospital Køge, Driftsafdelingen, Teknisk afsnit

Region Sjælland

Teknisk afsnit søger to funktionsledere til henholdsvis det el-tekniske og det bygningstekniske område på hospitalet samt personaleledelse af tilknyttede medarbejdere.

Region Sjælland

Som funktionsleder er du synlig, målrettet og omstillingsparat, med et klart blik på de tværgående opgaver der skal løses som et team af hele teknisk afsnit. Du arbejder struktureret, følger op og rapporterer om fremdrift på målene og kommunikerer klart om afdelingens drift.

Dine opgaver bliver sammen med funktionslederteamet og teknisk chef at:

 • Optimere arbejdsprocesser, skabe effektive og attraktive rammer for at dele viden og sikre kvalitet i opgaveløsningen
 • Levere drifts- og personaleledelse og sparring til tovholdere og andre medarbejdere
 • Løfte tværgående udviklings- og driftsopgaver
 • Udarbejde kvalitetssikring i relation til ansvarsområde
Siemens Mobility
Projekttekniker

Siemens Mobility, Ballerup

I Siemens Smart Infrastructure søger vi en projekttekniker inden for CTS-/BMS-systemer til opstart og indkøring af varme- og ventilationsanlæg. Kunderne er primært erhvervsvirksomheder inden for den farmaceutiske industri i Danmark.

Siemens A/S Du vil blive en del af et team på 18 specialiserede og engagerede kolleger, hvor arbejdsindsatsen er præget af et højt fagligt niveau og stor interesse for udviklingen af nye produkter. Vi arbejder løbende med nye teknologier, og derfor er stillingen som projekttekniker i en udvikling.

Ansvarsområder:

 • Etablere og driftssætte nye anlæg i samråd med projektleder, så de opfylder kravspecifikationer til gavn for vores kunder
 • Opgradere eksisterende systemer
 • Ændre automatik efter vores kunders ønsker
Siemens Mobility
Siemens A/S
Projektleder inden for varme- og ventilationsanlæg til den farmaceutiske industri

Siemens A/S, Ballerup

Siemens er en førende leverandør af BMS-anlæg til den farmaceutiske industri, og inden for forretningsområdet Siemens Smart Infrastructure søger vi nu en projektleder til projektledelse inden for CTS-/SRO-systemer til styring af varme- og ventilationsanlæg.

Siemens A/SVores kunder er virksomheder inden for den farmaceutiske industri i Danmark, og gennem vores gode teamwork og stærke holdånd, leverer vi resultater af høj kvalitet.

Ansvarsområder

 • Drive projekterne fra opstart til overdragelse til kunderne
 • Indkøb af komponenter, økonomi- og ressourcestyring
 • Sikre at teknik og kvalitet er i overensstemmelse med aftalerne
Siemens A/S
MomentInstallationskoordinator

Moment søger for Fitness & Healthcare Group i Ballerup

Nyder du at have en bred kontaktflade? Så er det måske dig vi søger som installationskoordinator til fitnessudstyr og maskiner hos Fitness & Healthcare Group i Ballerup.

Din opgave bliver at sørge for leverancen sammen med dine kollegaer i indkøb, salg, lager og service. Du får en central rolle, da du skal sørge for, at kunden får sit udstyr leveret på rette sted til aftalt tid. Dine opgaver kommer bl.a. til at indebære:

 • Ugentlige leveringsmøder med indkøb, lager og salg.
 • Leveringsaftaler med kunderne og evt. inspektion af faciliteter inden levering
 • Allokering af interne og eksterne ressourcer til opgaverne
 • Opfølgning på leveringer i Navision og Sales Force samt daglig support til salg og lager i forbindelse med leveringer
Syddansk Erhvervsskole
Underviser til elektrikeruddannelsen

Syddansk Erhvervsskole, Odense

Er du efter flere år som faglært elektriker nået til et sted i dit arbejdsliv, hvor du kan tænke dig at dele din faglige viden og entusiasme med den næste generation af dygtige elektrikere? Og kan du motivere de unge, eller har du en idé om, at du vil være rigtig god til det?

Vi får mange nye elever på uddannelsen og har derfor brug for endnu en kollega, der især er god til at formidle de grundliggende teknikker og forklare den teori, der ligger bag emnerne på grundforløb og måske på hovedforløb 1, efter eleverne har oplevet den første praktik på deres læreplads.

Underviserjobbet indebærer, at du differentierer undervisningen på forskellige niveauer, udfordrer eleverne både fagligt og personligt og indgår i fagligt og pædagogisk team, der udvikler, planlægger og gennemfører forløbene. De digitale medier spiller en vigtig rolle i vores formidling og visualisering på alle forløb.

Stiesdal PtX Technologies A/S
Measurement and Test Engineer

Stiesdal PtX Technologies A/S, Give

At Stiesdal Storage Technologies A/S we offer the opportunity to make a real difference in the fight against climate change. Our team of creative thinkers are making true impact and joining us could be the most exciting and fulfilling step in your career.

Are you up for the challenge?

You will be working with our dedicated team to ensure full benefit and learning from testing of our thermal battery, piping and other important components in our system. Your job will involve close dialogue with our engineering team to ensure a structured documentation of our test-setup and results.

Some of your primary tasks will be:

 • Planning of test activities
 • Creation of test descriptions
 • Designing, building, and maintaining test setups, including measurement systems
Stiesdal PtX Technologies A/S
Migatronic A/S
Montør søges til banebrydende virksomhed inden for svejseautomatisering

Migatronic A/S, Aabybro

Er du holdspiller, der har flair for mekanisk og el? Brænder du for at arbejde med montage af specialmaskiner i verdensklasse? Ønsker du en spændende hverdag med forandring og udfordringer, hvor du er det bærende element? Og sætter du en ære i at arbejde med og aflevere produkter af højeste kvalitet?

Så er stillingen som montør hos Migatronic Automation A/S måske den rette udfordring for dig.

Som montør hos Migatronic Automation A/S vil du være med til montage af hele vores produktportefølje, som består af enkeltmaskiner og komplette produktionsanlæg inden for svejseautomatisering.

Dine opgaver:

 • Medvirke ved montage af maskiner/anlæg på fabrikken i Aabybro.
 • Medvirke ved Fat- og Sat-test.
 • Installation af maskiner i ind- og udland.
Migatronic A/S
Caverion A/S
Serviceledere el

Caverion A/S, Fredericia eller Odense

Vi søger kompetente serviceledere, der kan lede et team af fagligt dygtige teknikere og samtidig pleje og skabe relationer til både nuværende og nye kunder.

Caverion A/S Vi har en god fast portefølje af servicekunder, som dagligt serviceres af vores professionelle serviceteknikere. Du får ansvaret for din egen kundegruppe, hvor teknisk rådgivning, koordinering og sparring er en vigtig del af hverdagen. Derudover vil du samarbejde og sparre med servicelederne på VVS, ventilation, køl, brand og sikring.

Et udpluk af dine opgaver som serviceleder er:

 • Nærværende ledelse af serviceteknikere med fokus på udvikling af kompetencer
 • Kundeansvarlig for en udvalgt kundegruppe med opgaver inden for reparation, installation, optimering og service
 • Teknisk support til kunder, serviceteknikere og kolleger
Caverion A/S