232 job matcher din søgning 232 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ikast-Brande Kommune
Teamleder til den aldersintegrerede institution Regnbuen i Hampen

Ikast-Brande Kommune

Teamleder til den aldersintegrerede institution Regnbuen pr. 1. december 2021.

Har du lyst til at være en del af et ledelsesteam som består af dagtilbudslederen og fire teamledere inklusiv dig. Kan du se dig selv som daglig leder i tæt samarbejde med medarbejderne og dagtilbudslederen i en aldersintegreret institution med børn i alderen 0-6 år, samt SFO til og med 4. klasse, 30 børnehavebørn, 10 vuggestuebørn og 24 SFO børn?

Vi søger en ildsjæl, der i samarbejde med forældrene vil gå forrest i arbejdet med at fremme børnenes trivsel, læring og udvikling af kompetencer i samarbejde med højt engagerede kollegaer. Vi har en forventning om, at du ser og anerkender dette arbejde, samtidig med at du byder ind med din viden og kompetencer i forhold til at skabe kvalitet i børnenes dagligdag.

Frederikshavn KommuneKulturhus Kappelborg i Skagen søger udadvendt servicemedarbejder til back-stage

Frederikshavn Kommune

Har du overblik, gåpåmod og lyst til frihed under ansvar? Er du god til struktur og tager forstyrrelser med et smil? Er du vild med varierede arbejdsopgaver og arbejdstider – også aften og weekends? Og elsker du at give dine gæster en oplevelse ud over det sædvanlige? - Så er du måske vores nye kollega.

På Kappelborg i Skagen mangler vi nemlig lige nu en kollega, der kan og har lyst til at bidrage til vores backstage-afdeling.

Det er dig, der gør lokaler og forplejning klar til vores musikere, skuespillere, konference- og mødegæster samt mange andre. Du bliver den kollega, som sørger for at vi er klar til at modtage vores gæster og frivillige, så der er styr på opfyldning i baren, klargøring af backstage-lokalerne, kaffebakken er sat frem og meget mere.

Jobindex A/S
Leder til Kirkeleddet, Græsted

Jobindex A/S søger for Altiden Omsorg A/S

Er du klar til at stå i spidsen for et botilbud med 16 beboere, hvor du sætter holdet og skaber rammerne?

”For dig, som er en stærk faglig profil inden for autismespektret og som leder gennem følgeskab, er det her et perfekt sted at udvikle sig,” fortæller Socialchef Tina Søgaard.

Som vores nye leder er du den faglige spydspids, så du får ansvar for bl.a.:

 • daglig personaleledelse, rekruttering af nye medarbejdere samt vagtplanlægning af ca. 25 medarbejdere som arbejder i dag-, aften- og nattevagt
 • faglig ledelse og sparring med personale herunder opfølgning på aftaler og beslutninger, pædagogiske indsatsplaner etc.
 • udvikling og implementering af rammerne for de gode arbejdsgange
 • på sigt at bidrage til opbygningen og etableringen af endnu et botilbud.

Er du interesseret?

Jobindex A/S
Erhvervsakademi Dania
Campuschef

Erhvervsakademi Dania, Hobro

Drømmer du om at gøre en forskel? Er du klar til at videreudvikle erhvervsakademiet i Hobro og stå i spidsen for både studerende og medarbejdere? Er du god til at skabe lokale netværk? Så er det måske dig, vi søger som ny campuschef for Erhvervsakademi Dania i Hobro.

”Campuschefens fornemmeste opgave er at få treenigheden mellem de studerende, erhvervslivet og os til at gå op i en højere enhed. Når vi kan udvikle de studerende fagligt og personligt, så erhvervslivet kan bruge deres kompetencer, giver det mening for både de studerende, for virksomhederne og for os som erhvervsakademi,” fortæller rektor Anders Graae Rasmussen, som den nye campuschef kommer til at referere til.

Som campuschef vil du indgå i Danias velfungerende chefgruppe. Derved er du med til at sætte dit præg på organisationens samlede virke og arbejde med vores værdibaserede ledelsesgrundlag, hvor frihed under ansvar er et nøglebegreb.

Erhvervsakademi Dania
Københavns KommuneVil du være pædagogisk leder for fem børnegrupper i Kongeriget?

Københavns Kommune, København

Så grib muligheden – vi søger to pædagogiske ledere, som hver har ansvaret for fem børnegrupper i vores 0-6 års institution.

Er du lederen, som er ambitiøs på børnenes, medarbejdernes og egne vegne og går du gerne den ekstra mil, når du kan se, at din ledelse skaber positive forandringer?

Så er vi institutionen, hvor du kan være sikker på følgeskab og på vores ønske om en leder, som går foran og sætter tydelig pædagogisk retning for de udviklende børne- og medarbejderfællesskaber.

Kongeriget har det seneste halvandet år været på faglig handleplan. Der arbejdes derfor fokuseret og målrettet med den pædagogiske faglighed for at skabe de allerbedste rammer for det gode og indholdsrige børneliv.

Syddansk Erhvervsskole
Afdelingsleder til EUX-uddannelser og grundfag

Syddansk Erhvervsskole, Odense

Vil du lede et team af undervisere, der stræber efter at uddanne Danmarks dygtigste elever på Syddansk Erhvervsskole og sikre kvalificeret arbejdskraft til fremtidens arbejdsmarked? Har du mod på at sætte retning, øge kendskabet til den erhvervsfaglige studentereksamen (EUX) samt fastholde et højt engagement blandt vores dygtige medarbejdere? Så er du måske den nye afdelingsleder, vi søger i Odense.

Som leder mestrer du at balancere et skiftende fokus fra pædagogik til administrativ planlægning og ledelse. Du brænder for at uddanne unge mennesker, som har valgt at kombinere deres erhvervsuddannelse med en erhvervsfaglig studentereksamen.

Nogle af de vigtigste opgaver som afdelingsleder bliver:

 • at styrke kendskabet til EUX-uddannelsen
 • at koordinere undervisningsplaner
Danmarks Tekniske UniversitetInstitutdirektør

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

DTU søger en institutdirektør til DTU Kemiteknik.

DTU Kemiteknik er et DTU institut, som på højeste internationale niveau arbejder med kemisk og biokemisk teknologi. Forskningen foregår i samarbejde med industrien og internationale forskningsinstitutioner. Instituttet udbyder kurser og projekter til diplom-, bachelor-, kandidat- og phd-uddannelserne på DTU.

Som Institutdirektør har du som primær opgave ansvaret for DTU Kemitekniks fortsatte udvikling og kvalitet inden for forskning, forskningsbaseret rådgivning, uddannelse og innovation. Du har ansvaret for den daglige ledelse, og med de mange opgaver er det vigtigt, at du løbende formår at uddelegere opgaver og støtte ledere og medarbejderne og deres kompetenceudvikling

Gribskov Kommune
GENOPSLAG: Visionær skoleleder til Ramløse Skole

Gribskov Kommune, Helsinge

Når du bliver ansat som skoleleder i Ramløse bliver du en del af Ramløse ånden. Ramløse ånden er blandt andet et fællesskab som bygger på stærke bånd mellem vores personale, børnehuset, ledelse, lokalsamfund, Ramhuset og skolebestyrelse. Ramløse ånden møder du i vores væremåde med hinanden og det omkringliggende samfund. Ramløse ånden gør, at vi sammen kan udrette mere.

Ramløse er beliggende i smuk natur og med plads til at udfolde sig. Vi rummer 0.-6. klasse, samt et af kommunens interne specialtilbud, for kognitivt udfordrede børn med autismespektrumforstyrrelser.

Du kommer til at stå i spidsen for en skole med masser af potentiale og udfoldelsesmuligheder og som har den menneskelige kapital som omdrejningspunkt.

Gribskov Kommune
Halsnæs KommuneOmrådeleder til UNIK plejecenterafdeling på Løvdalen

Halsnæs Kommune

Kære Leder. Søger du medarbejdere, der både kan og vil levere høj faglighed og omsorg til borgerne? Og ønsker du at være en del af en NY ledergruppe, der har høje ambitioner for livet på et plejecenter? Så kom til os!

Vi er en afdeling med 20 beboere og mindst lige så mange ambitiøse medarbejdere, der hjælpes om at skabe det gode hverdagsliv i huset og med aktiviteter og udflugter i det omgivende samfund.

Er du vores nye områdeleder, der har lyst til at være en synlig del af hverdagen, kan samle alle vores idéer og sætte retning for vores faglighed?

Københavns KommuneHeerup Skole søger en afdelingsleder til en nyoprettet stilling

Københavns Kommune, Vanløse

Heerup Skole er en folkeskole under Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune. Skolen er et bydækkende tilbud og varetager specialundervisning og fritidstilbud for børn og unge med gennemgribende psykiske udviklingsforstyrrelser.

Vi er en specialskole for elever med vidtgående generelle indlæringsvanskeligheder og udviklingsforstyrrelser, heriblandt elever med autismespektrumforstyrrelser. Skolen er et helhedstilbud, hvilket betyder, at skole og fritidstilbud arbejder ligeværdigt sammen gennem hele dagen. Det tværfaglige samarbejde er en af hjørnestenene i vores hverdag.

Vi arbejder TEACCH-inspireret med en gennemgående visualisering og struktur for vores elever. Herudover arbejder vi med LP og er en DGI-certificeret udeskole.

SOSU Nykøbing Falster
Uddannelseschef

SOSU Nykøbing Falster, Nykøbing Falster

Vi søger en uddannelseschef, der vil være med til at gøre en god skole endnu bedre. Vi har nemlig sat os for, at flere elever skal gennemføre deres uddannelse. Derudover skal vores elever selvfølgelig trives og blive så dygtige som muligt, samtidig med at vi holder fast i det gode arbejdsmiljø, som kendetegner vores skole.

Du får en alsidig hverdag, hvor dine arbejdsopgaver bl.a. omfatter bemanding og planlægning af undervisningsaktiviteter, personaleledelse i form af udvikling af underviserteams, samtaler og sparring med undervisere om indholdet i undervisningen og om elevernes læring og trivsel, henvendelser fra elever, dialog med samarbejdspartnere om fælles aktiviteter for og med elever og bidrage til rekrutteringstiltag.

SOSU Nykøbing Falster
Gem
Køge KommuneVisionær leder til ITC og Fændediget

Køge Kommune

Vil du være med til at sætte retning og udvikle Køge Kommunes tilbud til voksne med psykisk udviklingshæmning? Vægter du samarbejde og inddragelse af medarbejdere og borgere i udviklingen af ITC og Fændediget højt, og motiverer det dig at lede i et flerfagligt miljø? Så er det dig, vi søger som vores nye leder.

Vi forestiller os, at du har en pædagogisk uddannelse og gerne relevant efteruddannelse, og at du har erfaring fra en lignende stilling eller har anden ledelsesmæssig erfaring. Vi vægter højt, at du både er udviklingsorienteret, har flair for og lyst til administrative opgaver og er motiveret af at lede en medarbejdergruppe med forskellige fagligheder.

Danmarks Tekniske UniversitetHead of Section for Airfoil and Rotor Design

Danmarks Tekniske Universitet, Roskilde

Do you want to lead the section of Airfoil and Rotor Design at DTU Wind Energy?

Do you have management and leadership skills as well as a solid scientific background within aerodynamics and rotor design? Do you want to contribute to a central part of an internationally leading center of a highly reputed technical university? Are you visionary and will you take charge of further development of the section with close ties to the industry?

DTU Wind Energy invites applications for a position as Head of Section for Airfoil and Rotor Design (ARD) within the Division of Wind Turbine Design. You will become part of the DTU Wind Energy management forum, which consists of the Department director, three Heads of Division and fourteen Heads of Section.

Aarhus Kommune
Pædagogisk leder til indskolingen (undervisning og fritid)

Aarhus Kommune

Skødstrup Skole er Aarhus Kommunes største folkeskole, og en skole i god udvikling. Vi søger en medspiller til vores vigtige arbejde med at udvikle skolens pædagogik og didaktik.

På Skødstrup Skole er du aldrig alene om ledelsesopgaven, og du har nem adgang til sparring. Det er nogle af fordelene ved at være en del af et stort lederteam.

Du bliver pædagogisk leder for ca. 25 medarbejdere (lærere og pædagoger) på 0. og 3. årgang. På Skødstrup Skole følger medarbejdere og ledere børnene, således det samme hold følger børnene fra 0. til 5. klasse hvor efter udskolingsteamet tager over. Der er 5-6 klasser pr årgang.

Brøndby KommuneSammen med borgerne: Ældre- og omsorgschef Brøndby Kommune

Brøndby Kommune

En respekteret, tillidsfuld og professionel kultur med et sikkert fokus på borgerne og deres livskvalitet skal have ny chef. Du kommer til en god arbejdsplads, der nysgerrigt insisterer på videnbaseret, helhedsorienteret, tværfaglige og effektfulde løsninger til understøttelse af borgernes værdighed og selvstændighed. Et spændende job med gode muligheder for stor indflydelse på væsentlige dagsordener – med garanti for personlig udvikling.

Du kommer i betragtning hvis du:

 • Med troværdighed og vilje har energi til at blive en central aktør på et velspillende hold
 • Matcher de krav og forventninger, som stilles til en god chef i en stor kompleks organisation, der løser vitale samfundsmæssige opgaver for mange mennesker
 • Evner at få personlighed, faglighed og lederskab til at smelte sammen i følgeskab og resultater
Lokalcenter RosengårdAfdelingsleder med plejefaglig baggrund

Lokalcenter Rosengård, Odense

Lokalcenter Rosengård er en selvejende institution med driftsaftaler med Odense Kommune. Vi er er en spændende arbejdsplads med to plejeafdelinger, 100 ældreboliger, dagcenter og café. Vi arbejder tværfagligt med SSA, SSH, fys og ergo, køkkenassistenter, plejehjemsassistenter og sygeplejersker.

To gange om ugen har vi besøg af en praktiserende læge, som er læge for en større gruppe af borgere. Plejecentralen er den afdeling, som varetager alle opgaver i de 100 ældreboliger. Det gælder sygeplejemæssige samt praktiske opgaver. Gruppen fungerer som en ”udegruppe”.

Vi tilbyder:

 • Et team bestående af sosuassistenter, sosuhjælpere og et tværfagligt samarbejde med øvrige ledere, sygeplejersker og læge på Lokalcenter Rosengård.
 • En god introduktion.
 • Medindflydelse på din arbejdsdag.
ONLY
Fitting model

ONLY, Brande

Er du smilende og udadvendt, og har du lyst til at arbejde i en kreativ modevirksomhed? Så er du måske en af ONLY’s nye Fitting Models!

For at sikre en god pasform, søger vi lige nu en Fitting Model/Husmodel, der har lyst til at få indblik og være en del af Danmarks stærkeste modebrand. Vi forestiller os, at du netop har afsluttet din uddannelse og nu har lyst til at prøve kræfter med forskellige typer af opgaver i en afdeling, hvor vi udvikler og skaber nye trends.

Du er stabil, pålidelig, udadvendt, tålmodig, har stor interesse for tøj og de nyeste trends. Derudover forventer vi, at du har gode samarbejds- og kommunikationsevner, da du vil arbejde tæt sammen med ONLYs konstruktører, designer og indkøbere.

Børne- og Undervisningsministeriet
Kontorchef til Center for Udgående Kvalitetsarbejde

Børne- og Undervisningsministeriet, Holbæk

Vil du være med til at skabe resultater for dagtilbud og folkeskole gennem højt kvalificeret rådgivning, og kan du medvirke til at sikre klar og effektiv vejledning af sektoren om rammer og regler på dagtilbudsområdet? Så er stillingen som kontorchef i Center for Udgående Kvalitetsarbejde måske noget for dig?

Som kontorchef i CUK skal du blandt andet lykkes med at opbygge et stærkt nyt team på dagtilbudsområdet, der skal:

 • Vejlede sektoren klart og effektivt om rammer og regler, herunder udarbejde bekendtgørelser, vejledninger og løfte et ulovbestemt sektortilsyn
 • Understøtte og rådgive de kommunale forvaltninger om deres varetagelse af det pædagogiske tilsyn via et nyetableret rejsehold
Børne- og Undervisningsministeriet
Den Sociale Virksomhed
Forstander til bo- og beskæftigelsestilbuddet Rønnegård

Den Sociale Virksomhed, Gørløse

Kan du lede og videreudvikle et veldrevet højt specialiseret bo- og beskæftigelsestilbud for voksne med komplekse udviklingsforstyrrelser og nedsatte funktionsevner? Og har du et solidt ledelsesfagligt fundament? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Du skal – inden for de rammer og målsætninger, der fastlægges i Den Sociale Virksomhed – lede og videreudvikle Rønnegård både på det faglige niveau og på det ledelsesfaglige område.

Din ledelsesopgave omfatter faglig ledelse, personaleledelse, administrativ ledelse og strategisk ledelse, som udøves sammen med ledergruppen på Rønnegård. Som forstander vil du også skulle fastlægge strategier og visioner i samarbejde med de øvrige tilbudsledere og direktionen i Den Sociale Virksomhed.

Den Sociale Virksomhed
Genitor ApSEfter- og videreuddannelseschef

Genitor ApS søger for UC SYD i Esbjerg

Kan du lede på tværs af en stor organisation med mange fagområder og samtidig skabe fælles retning? Vil du have en central rolle i en organisation under konstant udvikling, hvor du kan sætte dit aftryk på eksisterende og nye efter- og videreuddannelsestilbud?

Som chef for efter- og videreuddannelse (EVU) i Syd- og Sønderjyllands største vidensinstitution har du mulighed for at præge udviklingen af EVU-tilbuddene for vores samfunds- og velfærdskritiske professionsuddannelser.

Du bliver en del af en organisation i forandring, og særligt EVU-området spiller en central rolle i det, der skal kendetegne UC SYD fremadrettet. Du får det overordnede ansvar for EVU-området og skal i et tæt samarbejde med dine chef-kollegaer sikre samspillet imellem grunduddannelse, EVU og forskning.

Du kan også læse og se mere om UC SYD på www.ucsyd.dk og i videoen her.