87 job matcher din søgning 87 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Nordisk Polering ApSRutinerede vinduespudsere søges. Vi tilbyder også oplæring/omskoling Sjælland/Storkøbenhavn

Nordisk Polering ApS

Fordi du har erfaring som vinduespudser, ved du hvad det kræver at levere høj kvalitet hver dag, og du kender til glæden ved at yde en professionel og stabil service. Vi udvider og har brug for flere hænder.

Vi tilbyder nye i faget nødvendig omskoling/oplæring, du bliver introduceret til håndværket, og i løbet af kort tid vil du være en del af vores dygtige team.

Vores kunder bor på hele Sjælland og vi har mange opgaver i København, det er muligt at køre ud fra egen bopæl i gulpladebil.

Hans Knudsen InstituttetSelvstændige og grundige servicemedarbejdere søges

Hans Knudsen Instituttet, København

Har du lyst til at gøre en forskel for vores borgere og ansatte? Vi er flyttet i nye store lokaler i København Ø, hvorfor vi søger servicemedarbejdere, der kan holde vores lokaler rene. Som en af hverdagens helte sørger du for, at vores fine lokaler altid fremstår pæne og imødekommende. Er det dig, vi søger, så fat pennen og send os en ansøgning, hvor du fortæller os, hvorfor du er vores nye kollega.

Dine opgaver vil bestå af blandt andet:

 • Oprydning
 • Rengøring
 • Støvsugning
 • Gulvvask
 • Forefaldende ad hoc-opgaver, herunder køre ærinder m.m.
AktivPersonale A/SDygtig og erfaren sanitør

AktivPersonale A/S søger for Dansk Industri & Skadeservice i Esbjerg

Søger du et job, hvor ingen dage er ens, og hvor du får spændende og varierende arbejdsopgaver? – og er du den, der ser løsninger frem for forhindringer?

Så har vi det rette job for dig!

Dansk Industri & Skadeservice får stadig flere opgaver ind og søger derfor en dygtig og engageret kollega gerne med erfaring fra rengøring og skadeservice.

Opgaver er arbejde med skadeservice i forbindelse med brand-, vand-, fugt- og stormskader samt industriserviceopgaver.

Vi forventer, at du er energisk og fleksibel, da arbejdsopgaverne er meget forskelligartede. Du har måske en håndværksmæssig uddannelse og/eller erfaring som sanitør med skadeservice.

VI TILBYDER

 • Attraktiv løn der matcher opgaverne i jobbet
 • Pensions- og sundhedsordning
 • Frihed under ansvar
Den Miljøterapeutiske Organisation ApS
Serviceassistent

Den Miljøterapeutiske Organisation ApS, Jyderup

Nyder du alsidighed, og en hverdag hvor ikke to dage er ens?

Har du lyst til, og måske erfaring med, at varetage både små og store rengøringsopgaver og hjælpe til med forplejning i forbindelse med interne og eksterne arrangementer?

Stillingen er som udgangspunkt på 37 t/uge, men med mulighed for deltid. Dine arbejdsopgaver vil være ligeligt fordelt mellem rengørings- og serviceopgaver som:

 • Madlavning i forbindelse med arrangementer
 • Lave kaffe/te og dække op til møder
 • Lettere indkøb
 • Oprydning og rengøring i organisationens opholdssteder
Den Miljøterapeutiske Organisation ApS
ONLY
Fitting model

ONLY, Brande

Er du smilende og udadvendt, og har du lyst til at arbejde i en kreativ modevirksomhed? Så er du måske en af ONLY’s nye Fitting Models!

For at sikre en god pasform, søger vi lige nu en Fitting Model/Husmodel, der har lyst til at få indblik og være en del af Danmarks stærkeste modebrand. Vi forestiller os, at du netop har afsluttet din uddannelse og nu har lyst til at prøve kræfter med forskellige typer af opgaver i en afdeling, hvor vi udvikler og skaber nye trends.

Du er stabil, pålidelig, udadvendt, tålmodig, har stor interesse for tøj og de nyeste trends. Derudover forventer vi, at du har gode samarbejds- og kommunikationsevner, da du vil arbejde tæt sammen med ONLYs konstruktører, designer og indkøbere.

DSBServicemedarbejder til Stationsservice København Centrum

DSB

Vil du være med til at give kunderne de bedste oplevelser på stationerne? Og ser du dig selv indgå i en enhed, hvor du i et samarbejde med dine nærmeste kolleger, er medansvarlig for enhedens samlede produktion? Så er det måske dig vi leder efter!

Som servicemedarbejder er du med til at sikre, at vores stationer altid fremstår indbydende for kunderne. Nogle af dine primære opgaver blandt andet at holde både de udvendige og indvendige arealer på stationerne rene, herunder rengøring af toiletter, forhaller, venterum osv. Desuden skal du servicere og hjælpe vores kunder med oplysninger om togtider og sporbenyttelse, samt yde handicaphjælp m.m. Alt dette i en hverdag hvor du hurtigt skal kunne korrigere for en planlægning ved akut opståede ændringer.

DSB
Kalundborg Kommune
Team Idræt og Fritid søger to livreddere til Kalundborg Svømmehal

Kalundborg Kommune

Til Kultur–og Idrætshallerne Kalundborg søges snarest livreddere (tekniske servicemedarbejdere) til Kalundborg Svømmehal.

Vi søger både fuldtid og deltid, hvor den ugentlige arbejdstid kan aftales i forbindelse med ansættelsessamtalen. Ved deltid kan der primært forventes aften og weekendarbejde, jobbet vil således kunne varetages ved siden af studie eller uddannelse.

Som livredder i Kalundborg Svømmehal vil du skulle løse mange alsidige opgaver hvor en typisk arbejdsdag både vil indeholde opsyn i bade- og omklædningsrum og ved svømmebassinerne, rengøring og billetsalg.

Lolland Kommune
Teamleder for Intern Service til Sektor for Service og Bygninger

Lolland Kommune, Maribo

Har du erfaring med ledelse inden for serviceområdet, og er du interesseret i driftsoptimering samt at sikre en effektiv og målrettet opgaveløsning i teamet?

Vi er lige nu på udkig efter en teamleder til teamet Intern Service – en del af sektoren Service og Bygninger i Lolland Kommune. Som teamleder kommer du til at have ansvar for vores 120 medarbejdere inden for rengøring og kantinedrift, og du skal sørge for planlægning og udvikling af teamet. En spændende stilling, hvor du kommer til at indgå i etableringen af det strategiske grundlag for sektoren i samarbejde med den øvrige ledelse.

Dine opgaver spænder over alt fra planlægning og udvikling af dit team til at bygge en solid samarbejdsflade ud til resten af organisationen.

De Forenede Dampvaskerier A/S
Produktionsmedarbejdere søges til spændende og innovativ virksomhed

De Forenede Dampvaskerier A/S, Odense

De Forenede Dampvaskerier A/S (DFD) søger energiske og engagerede produktionsmedarbejdere til sortering, vask og pakning af beklædning og rengøringsprodukter på vores vaskeri i Odense, som servicerer fødevareproducenter, daginstitutioner mm.

Jobbet indebærer:

 • Sorteringsopgaver
 • Vaske- & tørringsopgaver
 • Finish behandling, herunder både maskinelle samt manuelle processer
 • Arbejdstiden er 37 timer ugentligt varierende mellem 06.00 – 19.00
De Forenede Dampvaskerier A/S
Testrup HøjskoleHøjskolelærer til Teaterlinjen

Testrup Højskole, Mårslet

Testrup Højskoles teaterlinje har fokus på Den skabende spiller. Det betyder, at der undervises i en bred vifte af skuespilteknikker og metoder som værktøjer til at forløse den enkeltes kreative potentiale og evne til selv at skabe – alene og som del af et ensemble.

Formålet er at give eleverne en bred forståelse af teatret. Der undervises både i klassiske teaterformer, hvor tekst og karakteropbygning er i fokus, i dramatisk skrivning, i nonverbalt- og fysisk teater samt i blandformer som devising og performance. Vi skaber som oftest selv materiale til forestillinger direkte på gulvet.

Som lærer på teaterlinjen ser man det som sin fornemste opgave at skabe et trygt og tillidsfuldt undersøgelsesrum, at inspirere, udfordre og anerkende elevernes arbejde med teater ud fra deres respektive faglighed og ambitionsniveau.

ARC – Amager RessourcecenterGenbrugsvejledere på deltid

ARC – Amager Ressourcecenter

Vil du arbejde fast hver anden weekend? Har du erfaring med god kundeservice og lyst til at rådgive og vejlede kunder i miljøvenlig affaldssortering og genanvendelse – så er det måske dig, vi søger.

ARC har brug for nye genbrugsvejledere på deltid, der kan servicere vores kunder på vores genbrugspladser, som er placeret i kommunerne Dragør, Tårnby, Hvidovre, Frederiksberg og København.

Som genbrugsvejleder er din vigtigste opgave at bidrage med at rådgive og vejlede vores kunder, når de besøger vores genbrugspladser. Vi har omkring en million kunder hvert år. Vi forventer derfor, at du er synlig på genbrugspladsen, imødekommende, hjælpsom og at det falder dig naturligt at være opsøgende og positiv overfor vores kunder.

Du skal kunne inspirere og besvare spørgsmål fra kunderne med viden og indsigt i fraktioner og deres muligheder for sortering og genanvendelse.

Recover
Bliv hverdagens helt – Bliv sanitør

Recover, Vejle

Som sanitør udfører du akutte skadeopgaver inden for rengøring, affugtning og genopbygning i tæt samarbejde med politi, brandvæsen og forsikringsselskaber. Du rydder derfor op efter storm-, hærværks- og brandskader og rengør bygninger efter brand- og vandskader.

Recover Nordic ApS

Derudover udfører du også til tider specialiserede rengøringsopgaver som eksempelvis ved kemiske udslip, ligesom der også kan forekomme opgaver som fugtmålinger og affugtning samt genopbygning efter forsikringsskader.

Vi sørger selvfølgelig for et godt introforløb, og du får løbende kurser afhængig af dine ønsker og behov. Vi tilbyder særdeles attraktive ansættelses- og lønforhold og ikke mindst et godt og sikkert arbejdsmiljø med fokus på udvikling af vores medarbejdere.

Ovethi Dansk Dækservice A/S
Dækmontør – Din fremtid starter hos Ovethi!

Ovethi Dansk Dækservice A/S, Holstebro

Læn dig tilbage, luk øjnene og tænk lidt over det... Hvad er en god arbejdsplads for dig?

 1. Ovethi Dansk Dækservice A/SEr det et velrenommeret firma, hvor der er orden i sagerne og styr på forretningen?
 2. Hvor udstyret og fagligheden er i top - og faciliteterne moderne?
 3. Hvor udvikling, kommunikation og ledelse er i fokus – og hvor kommandovejene er korte?

Til vores afdeling i Holstebro søger vi lige nu en dygtig dækmontør til arbejde ude hos vores kunder og på værkstedet. Jobbet er alsidigt, men består primært af arbejde med montering og reparation af dæk og fælge til person- og varevogne samt til materiel inden for landbruget, transportbranchen og industrien. Det er vigtigt, at du har kørekort til personvogn og taler, læser og skriver dansk. Desuden kunne det være dejligt, hvis du har truckcertifikat og godt kendskab til dæk-/autobranchen.

Ovethi Dansk Dækservice A/S
Ovethi Dansk Dækservice A/S
Dækmontør – Din fremtid starter hos Ovethi!

Ovethi Dansk Dækservice A/S, Uldum

Læn dig tilbage, luk øjnene og tænk lidt over det... Hvad er en god arbejdsplads for dig?

  Ovethi Dansk Dækservice A/S
 1. Er det et velrenommeret firma, hvor der er orden i sagerne og styr på forretningen?
 2. Hvor udstyret og fagligheden er i top – og faciliteterne moderne?
 3. Hvor udvikling, kommunikation og ledelse er i fokus – og hvor kommandovejene er korte?

Til vores afdeling i Uldum søger vi lige nu en dygtig dækmontør til arbejde ude hos vores kunder og på værkstedet. Jobbet er alsidigt, men består primært af arbejde med montering og reparation af dæk og fælge til person- og varevogne samt til materiel inden for landbruget, transportbranchen og industrien. Det er vigtigt, at du har kørekort til person- og lastvogn og taler, læser og skriver dansk. Desuden kunne det være dejligt, hvis du har truckcertifikat og godt kendskab til dæk-/autobranchen.

Ovethi Dansk Dækservice A/S
Gem
Røde Kors Asylafdeling
Praktisk medarbejder til det nyoprettede Center Sandvad

Røde Kors Asylafdeling, Jelling

Center Sandvads målgruppe er voksne asylansøgere eller personer med en adfærd, som ikke kan rummes på et ordinært indkvarteringssted. De fleste har som følge af deres lidelser varige funktionsnedsættelser og stort behov for støtte og vejledning i hverdagen.

Røde Kors

Center Sandvad er et åbent døgnbemandet center med en kapacitet på 20 beboere. Centret skal yde en kvalificeret og tværfaglig indsats for målgruppen, hvor opgaven er at introducere beboerne til en hverdag med struktur, faste rammer og almindelig døgnrytme.

Arbejdsopgaver:

 • Sikre renholdelse af centret i samarbejde med den tekniske medarbejder
 • Sikre korrekt anvendelse af rengøringsmidler, maskiner samt sikkerhedsudstyr
 • Udarbejde rengøringsstandarder og rengøringsplaner
Røde Kors Asylafdeling
Gem
PIECES
Husmodel

PIECES, Aarhus

Interesserer du dig for mode, og har du lyst til at være en del af et energisk team?

Vi kan tilbyde dig en plads i et stærkt og passioneret team samt et godt indblik i en hverdag i en international modevirksomhed. Du vil blive en del af PIECES’ konstruktionsafdeling, som er et knudepunkt for PIECES. Her deltager du i udviklingen af kollektionerne i forhold til tøjets pasform og udtryk. Du vil derigennem få kendskab til, hvordan både indkøbere, designere og konstruktører arbejder, og du vil få rig mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt. Atmosfæren er dynamisk, kreativ og præget af godt humør.

Arbejdsopgaver

 • Afprøve tøj i samarbejde med vores konstruktører, indkøbere og designere i det daglige arbejde
 • Fremvise tøj foran kolleger og samarbejdspartnere til vores kollektions-, salgs- og kundemøder
 • Kontrolopmåling af prøver
PIECES
Cryos International – Denmark ApS
Bliv sæddonor – og giv liv til drømmen om et barn

Cryos International – Denmark ApS, Aalborg, Aarhus, Odense og København

Har du lyst til at gøre en forskel for andre? Og vil du have et meningsfuldt og fleksibelt job?

Næsten alle mennesker har en drøm om at få børn, men for mange kan det ikke lade sig gøre uden hjælp. Som sæddonor hos Cryos hjælper du barnløse med at få opfyldt drømmen om en familie – samtidig får du muligheden for at tjene op til 500 kr. pr. donation – alt i alt op til 6.000 kr. om måneden.

3 gode grunde til at blive sæddonor:

 • Du gør en stor forskel for andre og hjælper barnløse i hele verden
 • Du modtager kompensation for din donation. Op til 500 kr. pr. donation
 • Du bliver jævnligt testet for diverse sygdomme, så du er sikker på, at du altid er sund og rask

Du skal være mellem 18 og 45 år for at blive sæddonor.
Læs mere og ansøg på cryos.dk/sæddonor.
Hør også tre af vores donorer fortælle om, hvorfor de har valgt at blive sæddonorer.

Cryos International – Denmark ApS
LOXAM A/S
Servicemedarbejder med overblik og godt humør!

LOXAM A/S, Karlslunde

Loxam ønsker at være branchens mest attraktive arbejdsplads indenfor materieludlejning, og har nu plads til en ny servicemedarbejder på holdet. Du bliver en del af et stærkt og meget erfarent hold, med ”god” humor og plads til selvstændighed.

Er du praktisk anlagt og sætter du en ære i at levere god kundeservice og holde orden- så er du måske den, vi søger?

Arbejdsopgaver:

 • Klargøring af maskiner, hvilket omfatter en proces, hvor du modtager materiellet, gennemgår for fejl og mangler, vasker og klargør til næste udlejning.
 • Udlevering af materiel til kunder
 • Ad-hoc opgaver og ansvar for oprydning på plads og værksted, så den altid fremstår trimmet.

Din indgangsvinkel til jobbet kan være mange, vigtigst er, at du har hænderne godt skruet på, og har overblik.

LOXAM A/S
LOXAM A/S
Servicemedarbejder med overblik og godt humør!

LOXAM A/S, Sønderborg

Loxam ønsker at være branchens mest attraktive arbejdsplads indenfor materieludlejning, og har nu plads til en ny servicemedarbejder på holdet. Du bliver en del at et stærkt og meget erfarent hold, med ”god” humor og plads til selvstændighed.

Er du praktisk anlagt og sætter du en ære i at levere god kundeservice og holde orden- så er du måske den, vi søger?

Arbejdsopgaver:

 • Klargøring af maskiner, hvilket omfatter en proces, hvor du modtager materiellet, gennemgår for fejl og mangler, vasker og klargør til næste udlejning.
 • Kundeservice og kundeekspedition, hvor du modtager kunder, der besøger afdelingen, håndterer ordreregistrering og hjælper dem til at komme bedst muligt videre.
 • Ad hoc-opgaver og ansvar for oprydning på plads og værksted, så den altid fremstår trimmet.
LOXAM A/S
RGC Management A/S
Juleassistance til Informationen på Torvet i Rosengårdcentret

RGC Management A/S, Odense

Er du serviceminded og har let til smil? Kan du holde hovedet koldt i travle perioder og har du behov for job i årets sidste måneder?

Informationen i Rosengårdcentret er på mange måder omdrejningspunkt for kundernes oplevelse i centret. Som medarbejder i Informationen møder du derfor mange forskellige udfordringer og har mange bolde i luften.

Vi søger en udadvendt og smilende kollega, der kan assistere teamet i Informationen med bl.a. kundebetjening, håndtering af gavekort, betjening af udenlandske kollegaer, vejledning om faciliteter og butikker i centret samt dialog med centrets øvrige afdelinger. Service er i alle henseender et vigtigt element.