1.145 job matcher din søgning 1.145 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

POWER A/S
Timelønnet sælger

POWER A/S, Herlev

Er du et sultent salgstalent med appetit på en hverdag, hvor du udfordrer dig selv og bliver endnu bedre? Som sælger hos POWER i Herlev får du både grundig oplæring og fantastiske udviklingsmuligheder.

Jobindex A/S Hver morgen får du et overblik over dit salgsbudget. Derefter råber vi vores kampråb, tænder gnisten og er klar til dagens salg. Du står for salget af et af vores produktområder: mobil, TV, computer eller hvidevarer.

Du er både sælger af dine produkter, men i høj grad også den ekspert, som rådgiver kunderne. Selvom du har et salgsbudget, du skal overholde, så er det din fornemmeste opgave at afdække kundernes behov. På den måde skaber du glade kunder, som afslutter besøget med det produkt, de har brug for.

POWER A/S
SPORT 24 A/S
Bliv en del af holdet hos SPORT 24 OUTLET Haderslev

SPORT 24 A/S

Hos SPORT 24 OUTLET Haderslev har du mulighed for at sætte dit aftryk på en tempofyldt hverdag. Visionen er at være Danmarks førende sportskæde og familiens foretrukne valg inden for sportstøj og outdoor. SPORT 24 OUTLET har et endnu større potentiale, som du kan være med til at udfylde ved at knytte stærke bånd mellem dig og butikkens kunder.

Du får en afvekslende hverdag med masser af fart over feltet og frihed under ansvar. Du bliver en del af et stærkt team, der alle brænder for at få SPORT 24 OUTLET helt op i superligaen, og hvor leg, nærvær og fællesskab er kodeordene.

Dine opgaver:

 • Betjening af kunder og sørge for den gode kundeoplevelse.
 • Vareopfyldning i butikken.
 • Vareeksponering i butikken.
Frederikshavn KommuneKulturhus Kappelborg i Skagen søger udadvendt servicemedarbejder til back-stage

Frederikshavn Kommune

Har du overblik, gåpåmod og lyst til frihed under ansvar? Er du god til struktur og tager forstyrrelser med et smil? Er du vild med varierede arbejdsopgaver og arbejdstider – også aften og weekends? Og elsker du at give dine gæster en oplevelse ud over det sædvanlige? - Så er du måske vores nye kollega.

På Kappelborg i Skagen mangler vi nemlig lige nu en kollega, der kan og har lyst til at bidrage til vores backstage-afdeling.

Det er dig, der gør lokaler og forplejning klar til vores musikere, skuespillere, konference- og mødegæster samt mange andre. Du bliver den kollega, som sørger for at vi er klar til at modtage vores gæster og frivillige, så der er styr på opfyldning i baren, klargøring af backstage-lokalerne, kaffebakken er sat frem og meget mere.

Brødrene DahlIntern værktøjssælger til Danmarks største grossist på VVS og VA, Herning

Brødrene Dahl

Brænder du for værktøj, og kan du sælge værktøj til industrien? Kan du spotte kundernes behov, overgå deres forventninger og skabe tillidsfulde forhold til dem? Så er det dig, vi leder efter!

Din arbejdsdag er præget af varierende opgaver, og du får ansvar for egne opgaver og frihed til at vejlede vores kunder omkring den bedste løsning.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. omhandle:

 • fastholdelse og udvikling af kunderelationer
 • ordremodtagelse i butik og udskrivning af ordrer
 • rådgivning til kunden om den helt rigtige løsning
Brødrene Dahl
BilkaSalgsassistentelev til Elektronik - Holstebro

Bilka

Du er det første kunderne møder ude i varehusene og butikkerne. Du kender det sikkert godt – som kunde mærker man hurtigt forskellen på en medarbejder, der er servicemindet og engageret i sit arbejde, og én, der ikke er. Det er forskellen, der gør, at kunderne kommer igen og igen.

I Salling Group har vi derfor store forventninger til dig. Det er en ubegrundet fordom, at du blot fylder varer på hylder – for hos os vil du i høj grad komme til at arbejde med områder som kundevejledning, samarbejde, salg, drift og mange andre fede opgaver.

Du bliver fra starten engageret i et levende arbejdsliv med masser af ansvar, for selvom du er under uddannelse, er du også allerede i gang med din karriere.

Profil Optik
Salgs- & kunderådgiver søges til Profil Optik i Birkerød

Profil Optik

På udkig efter nye udfordringer?

Kan du give vores kunder en ekstraordinær salgsoplevelse? Er du positiv og smilende? Og har du lyst til at arbejde med stil og sport? Vil du være en del af Skandinaviens bedste optikerkæde? Så kan det være, at det er dig vi søger til Profil Optik i Birkerød.

ProfilOptik

Vi søger en sympatisk og serviceminded salgs- og kunderådgiver, der ønsker at gøre en forskel. Du kan se frem til et spændende og udfordrende job i en uformel organisation. Vi fokuserer på din faglige og personlige udvikling, og vi elsker at have det sjovt på jobbet. Hvis ikke du har arbejdet i vores branche før, skal vi nok lære dig det.

Profil Optik
føtexSlagtersvend - Egå

føtex, Egå

Bliv slagtersvend i føtex, og træd ind i et team, hvor udvikling og arbejdsglæde er i fokus. Hos føtex har vi høje kvalitetskrav. Vi har et bredt sortiment af traditionelle slagtervarer, fisk og delikatesseretter. Her skaber du gode oplevelser for kunderne og får en hverdag i selskab med et hold af glade og motiverede kolleger.

Som medarbejder i føtex – uanset niveau – har du mulighed for at udvikle dig fagligt og menneskeligt og forfølge dine karriereambitioner – ikke kun i føtex, men på tværs af hele koncernen. Og vi ved, at jo mere tilfredse og dygtige medarbejdere vi har, desto bedre rustede er vi til at sikre, at kunderne vælger at handle hos os.

Vi har et kæmpe sortiment med alle typer kød og fisk, så du kan tilbyde kunderne alt, hvad hjertet og maven begærer – både til hverdag og fest. Om det så er MesterHakket, friskfangede rødspætter, krogmodnet oksekød, økologisk plantefars, nylavet smørrebrød eller spansk tapas.

VORDINGBORG KØKKENET Sælger

VORDINGBORG KØKKENET, Odense

Er du til succes og glade kunder?

Vordingborg Køkkenet har travlt, og vi har brug for din hjælp. Vi søger derfor en butikskonsulent til vores eventyrlige butik i Odense!

Vi vil yde den bedste service! Dette gør vi ved hjælp af et smil på læben og oprigtig interesse i kunden. Som vores nye kollega skal du være indstillet på, at dine arbejdsdage ikke ligner hinanden, og at det ofte skal gå stærkt. Din motivation er glade kunder, ordentligt salgsarbejde, succes og frihed under ansvar.

Dine arbejdsdage er aldrig ens og kan bl.a. bestå af:

 • Kundekontakt, hvor et smil og oprigtig interesse er det første, du møder kunden med.
 • Møde hjemme hos din kunde, hvor behov og forventninger til et nyt køkken afstemmes.
 • Besøg hjemme hos din kunde, hvor du foretager grundig opmåling - det er derfor vigtigt, at du kan håndtere en tommestok, da vi hver gang skal sørge for, at det nye køkken kan passe ind.
VORDINGBORG KØKKENET
Meny
Slagtersvend

Meny, Viby Sj.

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye slagtersvend?

MENY i Viby Sjælland søger en dygtig og energisk Slagtersvend m/k. I afdelingen skærer vi det meste selv, og vi servicerer kunderne fra vores betjente disk, udover at sælge udskæringerne i pakkede bakker. Meny Vibys slagterafdeling er kendt for den gode kvalitet og medarbejdernes høje faglighed.

Slagterafdelingen beskæftiger i alt 8 slagtere og delikatessemedarbejdere, som udover at lave flotte kødudskæringer også producerer egne pølser og røgvarer samt laver varm og kold mad. Vi søger nu en slagtersvend, der bl.a. skal arbejde i skærestuen og være med til at udvikle produkterne. Kendskab til køkken er en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyder en god løn, gode arbejdstider med weekendordning (arbejde kun hver 3. weekend) og flere personalegoder.

Meny
SPAR
SPAR St. Kongensgade søger lukkeansvarlige over 18 år

SPAR

Til SPAR i St. Kongensgade søger vi lige nu lukkeansvarlige over 18 år, som kan bidrage til den daglige drift og udvikling i butikken. Er du til en travl hverdag, hvor du har kontakt med mange kunder, og kan du lide variationen i en dag med mange forskellige opgaver? Så er SPAR lige noget for dig.

I SPAR er vi lokale helte. Det vil sige, at vi er aktive medspillere i lokalsamfundet. SPAR er det lokale indkøbssted, og det betyder, at vi kender vores kunder og tager os tiden til at hjælpe og vejlede dem.

Du skal være med til at sikre, at butikken hele tiden fremstår indbydende og salgsklar. Du vil få mulighed for at arbejde i en butik, hvor ikke to dage er ens, og hvor der hele tiden er behov for udvikling og nytænkning for at sikre, at vores kunder får den bedst tænkelige indkøbsoplevelse.

Din primære opgave er kundeekspedition og vareopfyldning og være ansvarlig for at butikken lukkes korrekt.

3Butikskonsulent til 3Butikken Bruuns Galleri (Aarhus)

3

Vil du være en del af et team, der har et meget stærkt sammenhold, og vil du have en tempofyldt hverdag med masser af sparring, så du hele tiden udvikler dig inden for både salg og service?

Som butikskonsulent foregår din dag på butiksgulvet, hvor du er i kontakt og dialog med vores mange kunder. Når du ikke ser kunderne i øjnene, er du – sammen med dine kolleger – med til at sørge for, at butikken er salgsparat – og klar til at opnå succes.

Derudover er vi med til at lancere diverse salgs- og marketingsaktiviteter. Indimellem følger du også op på kunder ved at ringe ud til dem og hjælpe dem med forespørgsler.

 XL-BYG,
Trælastmedarbejder

XL-BYG, Odense

XL-Centerbyg søger en frisk og motiveret medarbejder, der brænder for at yde en høj service til vore kunder.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • Kundebetjening
 • Ordreregistrering/indkøb
 • Varemodtagelse

Du har erfaring med kundebetjening gerne med beskæftigelse indenfor branchen.

Du kan arbejde med IT på brugerniveau. Har du et truckcertifikat er det en fordel, men ikke et krav.

XL-BYG
Fiskars Denmark A/S
Shop Assistant

Fiskars Denmark A/S

Vil du være en del af teamet hos et af Danmarks mest unikke brand?

Da vi snart nærmer os den hyggelige, men travle, juletid, søger vi dygtige og dedikerede juleassistancer til vores Royal Copenhagen, Concept Store i Århus. Hos Royal Copenhagen skaber vi oplevelser omkring vores fantastiske porcelæn, der er elsket og agtet af både danske og udenlandske kunder. I vores butikker er kunden i centrum og du vil opleve at blive en del af et hold af yderst kompetente kolleger, der vil bidrage til at din hverdag bliver alsidig og spændende. Stillingen er tidsbegrænset indtil d. 31. december 2020.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • Servicering af kunder
 • Opfyldning
 • Ad hoc-opgaver
Fiskars Denmark A/S
SuperBrugsenDelikatesseassistent, SuperBrugsen, Hadsund

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med ca. 65 medarbejdere, og en slagter-delikatesseafdeling, hvor vi lige nu er 7 fastansatte plus unge mennesker.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer
 • Fleksible og gode arbejdsforhold, hvor du selv sætter dit præg på din hverdag

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
Salling GroupDesigner til VRS

Salling Group, Brabrand

Har du lysten, ambitionerne og drivet til at levere resultater, der sikrer, at vores kunder altid finder et kommercielt, moderigtigt og fristende sortiment hos os. Så har vi den perfekte udfordring til dig.

Som designer i Salling group tekstil er du involveret i hele processen, fra ideen opstår til varen er solgt i vores butikker. Din indflydelse vil være synlig i vores kollektioner og du har alle muligheder for at være med til at skabe vores succes og de gode resultater.

Du skal planlægge på lang sigt, hjælpe indkøberne på kort sigt med at købe exspres.

Hos os får du et alsidigt og selvstændigt ansvar, du indgår i et designteam, som sammen sørger for kollektioner på tværs af tekstil spiller sammen farvemæssigt og giver et flot varespejl i vores butikker.

Opgaver:

 • Trend research på tværs af tekstil.
 • Planlægning af kollektioner i samarbejde med designteamet, 8 årlige kollektioner.
 • Udarbejde arbejdstegninger
Gem
fakta a/s
Salgselev, fakta Højby

fakta a/s

I fakta ønsker vi, at vores elever bliver ledere efter endt uddannelse. Hvis du derfor har ambitioner om at blive souschef, og måske endda butikschef i detail, så vil vi gerne hjælpe dig på vej.

Som salgselev arbejder du fuldtid og du får lov til at prøve det hele – fra opfyldning af varer og tale med kunderne i kassen til at arbejde på lageret og bestille varer.

Du bliver en del af et team med et super sammenhold, hvor I er sammen om at gøre fakta til Danmarks flinkeste discountbutik. Når du hjælper kunderne med at finde varer og sørger for, at der er pænt, er du med til at gøre det nemt at handle i fakta.

I løbet af uddannelsen er du på 8 korte skoleophold af 1 uges varighed sammen med en masse andre elever fra detailkoncernen Coop. Vi sørger for det hele – og det er et godt break fra dit job i butikken. Her begynder brikkerne at falde på plads, og pludselig giver det mening, hvorfor I gør, som I gør i butikken.

fakta a/s
Gem
Estée Lauder Companies
Retail Sales Consultant - Jutland

Estée Lauder Companies

I en tid hvor der er et stort fokus på serviceoplevelser og salg af luksusprodukter, søger Estée Lauder Companies en konsulent på fuldtid til vores topdøre i Matas i Trekantområdet og på Vestfyn.

Esteelaudercompanies

Du vil have en tæt dialog med butikschefer og butikkernes brandansvarlige for hele tiden at optimere både butikkernes og mærkernes muligheder. Du vil deltage i nødvendigt produkt og salgstræning ved opstart og herefter løbende. Derudover vil du bidrage med opslag til butikkernes egne SoMe-platforme alene eller sammen med butikkens personale.

Du må påregne at arbejde hver anden weekend og indenfor butikkernes åbningstid samt et par aftener pr. måned ifm. med afholdelse af kundearrangementer og store salgsdage som eks. open by, night, black Friday og højtider.

Estée Lauder Companies
SuperBrugsenSlagtersvend, SuperBrugsen Vildbjerg

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 40 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vores kunder får den bedste kvalitet og finder boksene indbydende og præsentable. Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Opskæring af fersk kød
 • Produktion af conveniencevarer
 • Opfyldning af færdigpakket kød
T. Hansen Gruppen A/S
Hvis du vil udvikle dig, kan du blive sælger i thansen!

T. Hansen Gruppen A/S, Sønderborg

Det er nemlig ikke kun bilnørder, der er sælgere i thansen.

Hvis du er energisk og har lyst til at lære en masse, giver vi dig:

T. Hansen Gruppen A/S
 • Erfaring og viden om forretningsdrift i en landsdækkende og international virksomhed
 • Ansvar og mulighed for at få ledererfaring
 • En løn og en bonus, der gør dine venner blå af misundelse

Daniel gik fra at være sælger til at blive souschef på under et år. Klik ind på annoncen og se videoen, hvor han fortæller om jobbet.

T. Hansen Gruppen A/S
KvicklyBagersvend, Kvickly Frederiksværk

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 80 medarbejdere. I bageriet er der 5 fuldtidsmedarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vore kunder får det bedste kvalitetsbrød og finder det friske brød indbydende og præsentabelt. Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Produktion af brød og kager
 • Overholdelse af egenkontrol
 • Være en del af bageriet og bageriudsalget