77 job matcher din søgning 77 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Frederikshavn KommuneKulturhus Kappelborg i Skagen søger udadvendt servicemedarbejder til back-stage

Frederikshavn Kommune

Har du overblik, gåpåmod og lyst til frihed under ansvar? Er du god til struktur og tager forstyrrelser med et smil? Er du vild med varierede arbejdsopgaver og arbejdstider – også aften og weekends? Og elsker du at give dine gæster en oplevelse ud over det sædvanlige? - Så er du måske vores nye kollega.

På Kappelborg i Skagen mangler vi nemlig lige nu en kollega, der kan og har lyst til at bidrage til vores backstage-afdeling.

Det er dig, der gør lokaler og forplejning klar til vores musikere, skuespillere, konference- og mødegæster samt mange andre. Du bliver den kollega, som sørger for at vi er klar til at modtage vores gæster og frivillige, så der er styr på opfyldning i baren, klargøring af backstage-lokalerne, kaffebakken er sat frem og meget mere.

Dansk Kabel TVProdukt Manager til Alarmnet

Dansk Kabel TV, Tranbjerg J.

Trives du med en varieret hverdag i et særdeles teknisk- og teknologisk miljø, med mange interne og eksterne kontaktflader? Motiveres du af udvikling, hvor dine beslutninger har stor betydning for driften af kritisk infrastruktur? Så er jobbet måske noget for dig.

I Dansk Kabel TV (DKTV) søger vi en Product Manager, der vil tage ansvar for, at sikre den daglige drift af vores Alarmnet. Derudover være med til at sikre udviklingen af fremtidens Alarmnet. Alarmnet servicerer hver dag samfundskritiske funktioner, som brandalarmer, sikringstjenester, beredskaber, 112 osv.

Din hverdag vil gå med videreudvikling af vores eksisterende produkter. Hvorfor et kreativt mindset og hang til perfektionisme, er nogle af de egenskaber der skal til for at lykkes med at være Product Manager hos Alarmnet i DKTV. Jobbet kan opdeles i tre kategorier: Forretning, Teknologi og Kundeservice.

Milestone Systems A/SIntegration Product Manager

Milestone Systems A/S, Brøndby

As an Integration Product Manager, your role is to develop relationship and drive technical integration with existing and new camera manufactures in Milestones open community, based on joint business opportunities and platform innovation.

You will act as the main contact person on inquiries for all technical and roadmap related activities in relation to camera manufacturers.

The ideal candidate for the role has the technical knowledge on network video, is extremely organized, detail-oriented, well-articulated in both written and oral English and very comfortable working in a fast paced-environment liaising between multiple departments.

Milestone Systems A/S
European Patent Office (EPO)European Patent Examiner

European Patent Office (EPO), Munich/The Hague

Are you a multilingual, experienced engineer/scientist keen to support inventors? Are you eager to play a role in future developments in innovation?

At the EPO, you can do all of that – and more!

We are currently seeking engineers and scientists to work at the cutting edge of technology, analysing the latest inventions in Chemical Engineering, Life Science, Materials Science, Medical Technology, AI Related, Computer, Electro, Physics and Telecom.

Your work will entail carrying out end-to-end patent examinations from the search to the post-grant stage. At the same time, you will create and maintain classification systems to ensure efficient and effective searching, whilst ensuring the uniform and effective application of the European Patent Convention and other legal texts.

Interacoustics A/S
Compliance Specialist, Global Quality

Interacoustics A/S, Middelfart

Would you like to work with products that change the lives of hearing-impaired people and do it in a worldwide, fast-growing company? And do you have experience with compliance in a quality and regulatory affairs environment?

Through your position, you will have an immediate impact on regulatory compliance and future product development and launch. You will ensure our product compliance administration and maintenance of standard product documentation delivering valuable information to the regulatory department which ensures the right external product registration.

As a team member in the compliance team, you will also be involved in regulatory surveillance and safety related risk analysis ensuring new standards and recertification are handled and new standards implemented in our knowledge base.

Interacoustics A/S
Audio-Visuelt Centrum a/s
Fremtidens AV-Tekniker

Audio-Visuelt Centrum a/s, Brøndby

Har du interesse i lyd og billede og har du hænderne skruet ordentlig på, så er det måske dig vi leder efter? Så hvis du vil være med til at installere og servicere fremtidens AV-løsninger som eksempelvis biografer, lyd i sportshaller og lignende, touchskærme, videokonference, reklameskærme og meget mere, så er AVC stedet for dig.

Har du en baggrund, som eksempelvis elektriker, elektronikmekaniker eller IT- eller datatekniker, er det kun et plus, men det vigtigste er, at du har en teknisk interesse, masser af gåpåmod, og er villig til at lære.

Installation og montering af AV-udstyr herunder:

 • Montering og justering af alle typer projektorer, lærreder, monitorer, lydsystemer, LED Skærme mv.
 • Service og support af eksisterende AV-udstyr.
Audio-Visuelt Centrum a/s
TELE-POST
Projektleder med teknisk baggrund/Project leader with a technical flair

TELE-POST, Nuuk

*For english version click here!*

TELE-POST søger en Projektleder med teknisk baggrund til vores Business Support Systems-afdeling(BSS). Du vil fungere som projektleder og projektressource i en række spændende projekter indenfor telekommunikation og IT. Disse vil i høj grad omfatte implementeringen af projektønsker fra de kommercielle dele af vores organisation, samt projekter der optimerer vores systemer, processer og arkitektur.

Overordnet bliver din opgave at drive projekter fra tidlig idé til færdig udarbejdet specifikation. Derudover bl.a. at

 • koordinere og planlægge projektrelaterede opgaver
 • udarbejde generelle og tekniske specifikationer
 • validere krav med resten af organisationen og forventningsafstemmer med vendors
TELE-POST
Cibicom A/S
Projektkoordinator

Cibicom A/S, Ballerup

Projektkoordinator til vores Customer Solutions team (projektafdeling)

Mestrer du at have mange bolde i luften samtidig? Har du kendskab til fiber/netværks leverancer? Har du lyst til at blive en del af en virksomhed som er i stor udvikling? Så er her måske jobbet for dig!

Projektkoordinatoren er typisk med i pre-sales fasen, hvor der afgives tilbud til kunden i samarbejde med vores salgsafdeling, samt igen fra kundens bestilling og frem til afsluttet leverance til kunden. Projektkoordinatoren har en bred koordinering på tværs af hele organisationen, samt den daglige dialog og opfølgning med leverandører og kunder for at sikre leverancen.

Hvem er vi? Med reference til Customer Solutions Manager, bliver du en del af vores projektafdeling der på nuværende tidspunkt tæller 7 kollegaer, som hver især er specialister inden for vores forskellige forretningsområder.

Cibicom A/S
TDC NETAmbitiøs partner manager til Danmarks førende fibernetværksudbyder

TDC NET, København

Den digitale infrastruktur er rygraden i et moderne og digitalt Danmark, og du kommer til at spille en vigtig rolle i vores udrulning af fremtidens fibernetværk. Vi er Danmarks største og ældste udbyder af digital infrastruktur, men vi er slet ikke færdige endnu – derfor skal vi bruge dig!

Som vores nye partner manager bliver du en del af afdelingen Invoice & Material Management. Blandt dine 19 nye kolleger er der i forvejen flere partner managers, som du sparrer med. Vi er en bredtfavnende afdeling med ansvar for leverandørstyring, fakturakontrol og materiel styring – vi har fingrene i alt fra roaming til rørledning, kontraktkonsultation til konfliktløsning.

Region SjællandNetværkstekniker til Koncern IT

Region Sjælland, Ringsted

Brænder du for firewalls, corenetværk og datacenter? Er du selvkørende og drevet af at bringe netværket sikkert til næste niveau? Så kan det være, at det er dig, vi leder efter.

Region Sjælland er i gang med flere nye og spændende projekter inden for dedikeret drift, datacenter og netværkssikkerhed. Derfor har vi oprettet en ny stilling til en netværkstekniker, som er proaktiv, struktureret, god til at bevare overblikket og kan holde flere bolde i luften i en hektisk arbejdsdag.

Din arbejdsdag vil blandt andet indeholde følgende opgaver:

Region Sjælland
 • Drift og udvikling af vores core netværk, firewalls, WAN, LAN og datacenter.
 • Drift af InfoBlox, F5 og Netscaler.
 • IT Sikkerhed.
ONLY
Fitting model

ONLY, Brande

Er du smilende og udadvendt, og har du lyst til at arbejde i en kreativ modevirksomhed? Så er du måske en af ONLY’s nye Fitting Models!

For at sikre en god pasform, søger vi lige nu en Fitting Model/Husmodel, der har lyst til at få indblik og være en del af Danmarks stærkeste modebrand. Vi forestiller os, at du netop har afsluttet din uddannelse og nu har lyst til at prøve kræfter med forskellige typer af opgaver i en afdeling, hvor vi udvikler og skaber nye trends.

Du er stabil, pålidelig, udadvendt, tålmodig, har stor interesse for tøj og de nyeste trends. Derudover forventer vi, at du har gode samarbejds- og kommunikationsevner, da du vil arbejde tæt sammen med ONLYs konstruktører, designer og indkøbere.

Testrup HøjskoleHøjskolelærer til Teaterlinjen

Testrup Højskole, Mårslet

Testrup Højskoles teaterlinje har fokus på Den skabende spiller. Det betyder, at der undervises i en bred vifte af skuespilteknikker og metoder som værktøjer til at forløse den enkeltes kreative potentiale og evne til selv at skabe – alene og som del af et ensemble.

Formålet er at give eleverne en bred forståelse af teatret. Der undervises både i klassiske teaterformer, hvor tekst og karakteropbygning er i fokus, i dramatisk skrivning, i nonverbalt- og fysisk teater samt i blandformer som devising og performance. Vi skaber som oftest selv materiale til forestillinger direkte på gulvet.

Som lærer på teaterlinjen ser man det som sin fornemste opgave at skabe et trygt og tillidsfuldt undersøgelsesrum, at inspirere, udfordre og anerkende elevernes arbejde med teater ud fra deres respektive faglighed og ambitionsniveau.

EPOS
Technical Support Specialist with fluency in German

EPOS, Ballerup or Bissendorf

We are expanding our team and are looking for our next colleague. We are based in Global Support and assist all our customers with questions or problems of technical nature. As Technical Support Specialist your focus will be on quality issues, challenging support cases and customer satisfaction providing results which create customer loyalty.

EPOS As your support is directed towards the German market, you need to have excellent communication skills in English and German.

Ideally, you have extensive technical know-how, experience in the telecommunication or IT business and feel comfortable employing these skills in a high-volume technical environment. You address client concerns in a professional and friendly manner and can navigate with internal and external stakeholders.

EPOS
DAMM Cellular Systems A/S
Product Support Engineer

DAMM Cellular Systems A/S, Sønderborg

Do you have good technical knowledge, are you interested in radio communication, and are you customer-oriented? Then you could be our new product support engineer.

No two days are alike in the Product Support team and your responsibilities will include:

 • Online support to partners and customers – answering queries on technical issues and offering advice to solve them
 • System integration testing
 • Product training online, at HQ or on-site with the customers

As a product support engineer you will have lots of interactions with customers and partners. We therefore expect you to have great problem-solving capabilities and good communication skills. We also expect that you enjoy new challenges and learning about new technologies.

DAMM Cellular Systems A/S
Eltel Networks A/S
Tilbuds- & projektlederassistent til Eltels Power-afdeling

Eltel Networks A/S, Herlev

Vi skaber fremtidens arbejdsplads sammen.

Vi leder efter en dygtig og engageret medarbejder, der vil med på vores rejse i Power – et forretningsområde, hvor vi anlægger, udbygger, vedligeholder og reparerer el-forsyningsnettet i Danmark.

Eltel

Du vil blive en del af Powers tilbudsgruppe, der udover dig består af to andre kolleger; en beregner og en tilbudsleder. Dit ansvar i teamet vil blandt andet være at udforme teksterne til de tilbud, vi byder på.

Udover at arbejde med tilbud, vil du også agere projektlederassistent på forskellige mindre projekter. Her vil din opgave ligge i at supportere afdelingens projektledere med bl.a. udfærdigelse og opfølgning på aftalesedler, deltage i byggemøder, udarbejde projektdokumentation samt tidsplaner, metodebeskrivelse, APV og praktisk risikovurdering m.v.

Eltel Networks A/S
Gem
PIECES
Husmodel

PIECES, Aarhus

Interesserer du dig for mode, og har du lyst til at være en del af et energisk team?

Vi kan tilbyde dig en plads i et stærkt og passioneret team samt et godt indblik i en hverdag i en international modevirksomhed. Du vil blive en del af PIECES’ konstruktionsafdeling, som er et knudepunkt for PIECES. Her deltager du i udviklingen af kollektionerne i forhold til tøjets pasform og udtryk. Du vil derigennem få kendskab til, hvordan både indkøbere, designere og konstruktører arbejder, og du vil få rig mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt. Atmosfæren er dynamisk, kreativ og præget af godt humør.

Arbejdsopgaver

 • Afprøve tøj i samarbejde med vores konstruktører, indkøbere og designere i det daglige arbejde
 • Fremvise tøj foran kolleger og samarbejdspartnere til vores kollektions-, salgs- og kundemøder
 • Kontrolopmåling af prøver
PIECES
NetDesignNetwork System Engineer, med flair for sikkerhed

NetDesign, København

Er du motiveret af at give den særlige kundeoplevelse? Er sikkerhed din styrke og din interesse og samtidigt er der måske også en skjult netværksteknikker gemt i dig? Så har du måske det, der skal til for at blive en del af et veletableret specialistteam i Drift og Implementerings-afdelingen for Netværk & Sikkerhed hos NetDesign.

Du kommer til at arbejde sammen med de skarpeste kompetencer indenfor netværksteknologier i Danmark. Vores kunder er blandt Danmarks største virksomheder og tæller både private virksomheder og offentlige institutioner. Vi supporterer og drifter nogle af de største og mest komplekse netværk og du vil nyde gavn af sparring og samarbejde med erfarne, engagerede og hjælpsomme kollegaer.

Cryos International – Denmark ApS
Bliv sæddonor – og giv liv til drømmen om et barn

Cryos International – Denmark ApS, Aalborg, Aarhus, Odense og København

Har du lyst til at gøre en forskel for andre? Og vil du have et meningsfuldt og fleksibelt job?

Næsten alle mennesker har en drøm om at få børn, men for mange kan det ikke lade sig gøre uden hjælp. Som sæddonor hos Cryos hjælper du barnløse med at få opfyldt drømmen om en familie – samtidig får du muligheden for at tjene op til 500 kr. pr. donation – alt i alt op til 6.000 kr. om måneden.

3 gode grunde til at blive sæddonor:

 • Du gør en stor forskel for andre og hjælper barnløse i hele verden
 • Du modtager kompensation for din donation. Op til 500 kr. pr. donation
 • Du bliver jævnligt testet for diverse sygdomme, så du er sikker på, at du altid er sund og rask

Du skal være mellem 18 og 45 år for at blive sæddonor.
Læs mere og ansøg på cryos.dk/sæddonor.
Hør også tre af vores donorer fortælle om, hvorfor de har valgt at blive sæddonorer.

Cryos International – Denmark ApS
Verdo
Fibertekniker, Randers

Verdo

Verdo A/S

Vi søger lige nu en fibertekniker og blæsemand til at indgå i vores team. Du får et spændende og selvstændigt arbejde med installation og fejlretning af fibernet for vores kunder, hvor du får mulighed for selv at tilrettelægge arbejdsdagen.

Du vil blive en del af velfungerende afdeling med dygtige og erfarne folk.

Dine opgaver inkluderer bl.a.:

 • Blæsning af fiber og reparation af fiberrør
 • Fiberkonnektering og fusionssplidsning
 • Installation af fibernet hos privat- og erhvervskunder
Verdo
BERING VALGMENIGHEDGraver på deltid

BERING VALGMENIGHED, Hasselager

Bering Valgmenighed søger en graver / kirketjener til Bering Kirke med tiltrædelse den 1. november 2021 eller efter aftale.

Stillingen er på 1100 timer pr. år hvilket svarer til i gennemsnit omkring 20 timer om ugen. Der må påregnes sæsonudsving i arbejdstiden.

Vi ønsker en imødekommende graver, der er stabil og fleksibel, og som har lyst til i fællesskab med præst og valgmenighedens bestyrelse at være kirkens ansigt ud ad til. En graver, som har sans for at møde mennesker i sorg og glæde samt være respektfuld og loyal.

Graveren skal varetage følgende opgaver:

 • Ren- og vedligeholdelse af gravsteder, kirkegården samt omkringliggende arealer
 • Plantning af årstidens blomster, grandækning, hækklipning, græsslåning samt snerydning
 • Klargøring af kirken til gudstjenester samt deltagelse i andre kirkelige handlinger i forbindelse med f.eks. bryllupper og begravelser.