1.196 job matcher din søgning 1.196 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Furesøbad ApS
Tjenere til restaurant med uovertruffen udsigt og fantastisk sammenhold

Furesøbad ApS, Værløse

”Vi plejer at sige, at sammenholdet er lige så godt som udsigten ud over Furesøen. Vi har verdens bedste sammenhold, og jeg er sikker på, at du får det rigtig godt og sjovt i vores team,” fortæller tjener Kamilla.

Fuldtidsjob

Vi søger både faglærte og ufaglærte tjenere, men det kan også være, at du har erfaring fra servicebranchen, hotelbranchen eller tilsvarende, så du er vant til at betjene gæster.

Du er hurtig til at lære at balancere med tallerkener, og du har forståelse for gæsternes individuelle behov. Du er god til at skabe god stemning blandt gæsterne og vende uforudsete situationer til noget positivt.

Furesøbad ApS
AHA
Servicepersonale

AHA, Fredericia

SAMLER DU SERVIETTEN OP FRA GULVET, NÅR DU GÅR FORBI DEN?

Vil du være med fra starten og sætte dit præg på Fredericias nye spillested, AHA, og være en del af et energisk team, har du nu muligheden for at blive en af vores nye kollegaer.

Du skal stå for afrydning, rengøring og opfyldning. Du motiveres af, at stedet ser pænt og præsentabelt ud, og du ser alt; servietten, der ligger på gulvet, glasset, der er tomt, og gæsten i hjørnet, der gerne vil i kontakt. Du er imødekommende og leverer en service, der får vores gæster til at smile, og du skal kunne se de små ting, der gør en forskel.

AHA
AHA
Bartendere

AHA, Fredericia

KAN DU MIXE DRINKS OG SERVERE DEM MED ET SMIL?

Vil du være med fra starten og sætte dit præg på Fredericias nye spillested, AHA, og være en del af et energisk team, har du nu muligheden for at blive en af vores nye kollegaer.

Du skal servicere gæsterne med drikkevarer og sørge for, at baren er fuldt udstyret. Du skal kunne mixe drinks og servere dem med et smil. Du skal være ambitiøs omkring dit job, og du motiveres af, at alt omkring dig er i orden, og hver detalje står skarpt. Du sætter en dyd i at levere den bedste service, og at være smilende og imødekommende falder dig helt naturligt. Du skal kunne bevare overblikket, også når der er fart på, og altid være klar med en hjælpende hånd.

AHA
AHA
Værter/værtinder

AHA, Fredericia

KAN DU SKABE DEN GODE OPLEVELSE HVER AFTEN?

Vil du være med fra starten og sætte dit præg på Fredericias nye spillested, AHA, og være en del af et energisk team, har du nu muligheden for at blive en af vores nye kollegaer.

Du skal byde vores gæster velkommen og introducere dem til stedet. Du motiveres af at give vores gæster den bedste oplevelse fra start til slut, og du kan levere service i topklasse. Det er din opgave at servicere gæsterne på gulvet, og du skal have øjne i nakken og være opmærksom. Du er ambitiøs omkring at tage dig af vores gæster, og du elsker at socialisere med alle slags mennesker.

AHA
S/I Gribskov Naturbørnehave og -vuggestue
Køkkenmedarbejder

S/I Gribskov Naturbørnehave og -vuggestue, Græsted

En køkkenmedarbejder der er engageret i at lave mad, og har en forståelse for børns madunivers. Du skal have et økonomisk og økologisk syn på din madlavning og finde glæde i, at bruge råvarer fra egen have. Du skal også finde glæde i, at inddrage børnene i din madlavning.

Stillingen er 18 timer fordelt ud på 3 faste dage i ugen.

Vi ønsker at du har hygiejnebevis, dette er dog ikke et krav ved ansættelse.

Stillingen skaber også mulighed for, at tage pædagogiske vikartimer i huset ud over de 18 timer i køkkenet.

S/I Gribskov Naturbørnehave og -vuggestue
Gem
SuperBrugsenDelikatesseassistent, SuperBrugsen Kerteminde

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 150 medarbejdere, som alle står klar til at byde dig velkommen.

Vi tilbyder:

 • En afvekslende hverdag, hvor der aldrig er 2 dage, der er ens
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke
 • Fleksible og gode arbejdsforhold, hvor du selv sætter dit præg på din hverdag

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
Gem
Compass Group Danmark A/S
Faglært kok eller cater til Vestas i Ringkøbing

Compass Group Danmark A/S

Er du faglært kok eller cater og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok eller cater i vores personalekantine beliggende i Ringkøbing.

Kort og godt om dig og dit nye job

 • Du er faguddannet kok eller cater og gerne med nogle års erfaring fra a la carte eller personale restaurant/kantine – og du elsker at lave sund og lækker mad fra bunden til vores gæster.
 • Du er med på de nyeste trends i branchen og interesserer dig for den gastronomiske udvikling.
 • Du er velfunderet i grundtilberedninger, samt har bredt kendskab til det klassiske køkken
Compass Group Danmark A/S
Timm Vladimirs Køkken ApSDygtig kok til vores madskole

Timm Vladimirs Køkken ApS, Valby

Timm Vladimirs Køkken er en moderne madskole. Vi er i en konstant vækst, og har derfor brug for en super professionel og dedikeret kok til at indgå i vores faste team.

Din ypperligste opgave er at sørge for klargøringen og opbakningen til vores madkurser i vores Valby afdeling. Vi er et ungt team, der har det sjovt og leverer varen - hver dag. Arbejdstiden ligger i dagtimerne fra eks. 8.00 - 16.00, så der er tid til familien.

Dine primære opgaver:

 • Sørge for den daglige drift, kvalitetssikring og varebestillinger
 • Varetagelse af opbakningen til madkurser til vores gæster
 • Kontrol af råvarer og kvaliteten
Gem
ISS Facility Services A/S
Er du vores nye receptionist i Odense?

ISS Facility Services A/S

Trives du med at modtage og betjene gæster, så de får gode og uforglemmelige serviceoplevelser? Så er du måske ISS’ nye receptionist hos vores kunde i Odense.

Her vil du blive ISS’ og kundens ansigt udadtil, og det bliver din fornemmeste opgave, at kundens gæster og andre, der kommer i receptionen, bliver taget godt imod. Dine primære arbejdsopgaver vil derfor være at servicere virksomhedens gæster i receptionen, sørge for at give husets brugere besked om ankommende gæster samt sikre at receptionsområdet altid fremstår præsentabelt og imødekommende.

Du bliver en del af et team på 2, som i høj grad vægter trivsel og det sociale fællesskab højt. Stilling er på 37 timer mandag til fredag med skiftende mødetider fra kl. 07.45-16.30 (fredag 15.30).

ISS Facility Services A/S
Leos Legeland
Legelandschef til Aarhus

Leos Legeland

Drømmer du om at drive og lede en stor virksomhed efter Leos succeskoncept? Er du målrettet, initiativtagende og brænder for at levere god service med et smil? Så er det måske dig, vi søger. Grib chancen, og søg allerede i dag!

Arbejdsopgaver

 • Drift af legelandet iht. virksomhedens koncept og grundlag
 • Personaleansvar for ca. 30-40 medarbejdere
 • Drift af den daglige virksomhed efter Leos nøgleprincipper: sikkerhed, service, rengøring og salg

Stillingen er som udgangspunkt fuld tid. Arbejdstiderne varierer, men det er et krav, at du kan arbejde hver anden weekend. Lønnen er individuel og består af en fast del og en variabel præstationsbaseret del.

Leos Legeland
Scandic Hotel A/S
Night receptionist, Scandic Falkoner

Scandic Hotel A/S, Frederiksberg

Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt selv ud på de sene nattetimer? Så tror vi på, at du er vores nye ”natteravn” på Scandic Falkoner.

Scandic Hotel A/S

Opgaver:

 • Ind- og udcheckning af hotellets gæster
 • Servicering af gæster inkl. opsalg af værelser
 • Daglige rutiner i receptionen inkl. kasseafstemninger og natkørsel
Scandic Hotel A/S
Host Odense Drift ApSVi søger en bartender til Grand Bar

Host Odense Drift ApS, Odense

Som bartender på Grand Hotel indgår du i et stort food & beverage team med håndværk og knowhow som centrale søjler i driften. Vi forventer at du har en oprigtig interesse i spiritus, vin og specialøl og har mod på at lære meget mere.

Bag baren har du ansvaret for det gode værtskab, og du vil i løbet af din arbejdsuge møde mange forskellige gæstetyper med en bred pallette af behov som skal imødekommes rettidigt. Vi forventer derfor at du i rollen som bartender i Grand Bar er omstillingsparat, har et solidt serviceinstinkt og et smil på læben.

Du indtræder som bartender i en dynamisk virksomhed i rivende vækst, derfor forventer vi at du holder hovedet koldt, når det går stærkt.

Host Odense Drift ApSVi søger en dedikeret og dygtig køkkenkoordinator

Host Odense Drift ApS, Odense

Som køkkenkoordinator har du ansvaret for den daglige drift af køkkenet på Grand Hotel. Du vil fungere som spillende træner. Du vil blive målt på dine evner til at sikre en stabil drift samt din evne til at videreudvikle Grand Hotels gastronomiske koncepter herunder morgenforplejning, konference, a la carte restaurant samt selskab og event.

I rollen som køkkenkoordinator har du til opgave at lægge vagtplan og lede et kompetent køkkenteam af 4 kokke, 2 elever samt 4 opvaskere.

Du står for bestilling af varer, menu tilrettelægning og kvalitetskontrol foruden produktion.

På Grand Hotel indgår du i et socialt team med højt humør og en fri tone. Du vil blive en del af en kultur, hvor glæde, omtanke og innovation er driftens bærende søjler.

First Hotel GrandFaglært kok til Restaurant Grand

First Hotel Grand, Odense

Vi søger en kvalitetsbevidst faglært kok med et bredt gastronomisk kompetenceset. På Grand Hotel bliver du en del af en moderne restaurationsvirksomhed.

Du vil som kok indgå i et stærkt team af kokke, kokkeelever, opvaskere og tjenere, der alle brænder for at give hotellets gæster en uforglemmelig og pragtfuld gastronomisk oplevelse på tværs af Grand Hotels F&B-koncepter, herunder morgenforplejning, konference, a la carte restaurant, samt selskab og event.

I køkkenet på Grand Hotel har vi et socialt team med højt humør og en fri tone. Du vil blive en del af en kultur, hvor glæde, omtanke og innovation er driftens bærende søjler.

Grønlands Selvstyre
Medarbejder til Tamu kantine

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Er du kreativ, og har du lyst til at blive en del af et nyt team, med fokus på sundhed, og med rig mulighed for at sætte dit personlige præg, så søger vi en medarbejder til Selvstyrets kantine med tiltrædelse snarest og senest den 1. november 2021. Du kan have baggrund som kok, økonoma, cater- og kantineassistent eller ernæringsassistent.

Dine arbejdsopgaver:

 • Din primære opgave vil være med til at lave lækker og varieret mad til kantinens morgenmadsbuffet, frokostbuffet, mellemmåltider og take away, samt forplejning til møder, arrangementer m.m.
 • Levere lækker mad, som er målrettet diabetikere og personer med laktose og glutenintolerance
 • Idégenerering og sparring om hvilke retter kantinens mange gæster skal nyde
Grønlands Selvstyre
SuperBrugsenDelikatesseleder søges til SuperBrugsen i Vamdrup

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med 40 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke
 • Fleksible og gode arbejdsforhold, hvor du selv sætter dit præg på din hverdag

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
SuperBrugsenDelikatesseassistent, SuperBrugsen Brostykke

SuperBrugsen, Hvidovre

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få mulighed for at:

 • Blive en del af en spændende madbutik med 30 medarbejdere
 • Præge og udvikle delikatesseafdelingen
 • Prøve kræfter med salg og få mulighed for at udvikle dig gennem Coops uddannelsesprogram

Vi tilbyder:

 • Et arbejde, hvor du selv sætter dit præg på din hverdag
 • Dygtige og friske medarbejdere
 • Et job, der kan harmonere med et privatliv

Opgaver:

 • Daglig produktion af sandwich, håndmadder, tapas anretninger, koldt og varmt hverdagsmad og mad ud af huset
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, friske varer m.m.
Gem
SuperBrugsenDelikatesseassistent, SuperBrugsen Skælskør

SuperBrugsen

Med SuperBrugsens stærke lokale forankring er din kontakt med kunderne vigtig. Som delikatesseassistent bruger du tid på at tale med kunderne for at kende deres behov og skabe en god relation. Du har gode muligheder for at præge sortimentet i din afdeling og skabe gode resultater.

Vi tilbyder:

 • Et arbejde, hvor du selv sætter dit præg på din hverdag
 • Dygtige og friske kollegaer
 • Et job, der kan harmonere med et privatliv

Opgaver:

 • Daglig produktion af luksussmørrebrød, håndmadder, tapas anretninger, koldt og varmt hverdagsmad og mad ud af huset
 • Kundebetjening, placeret meget centralt i butikken
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
Gem
Cocktail Company
Er du vores nye freelance bartender? Are you our new freelance bartender?

Cocktail Company, Glostrup eller Aarhus

Kunne du tænke dig et job i selskab med nogle af landets dygtigste bartendere, være en del af de fedeste fester og sørge for at vores kunder og gæster altid får en uforglemmelig oplevelse? Er du vild med at levere en fed oplevelse til andre mennesker, og går du op i at levere service med et smil?

Friday Group ApS

Så indtag rollen som Cocktail Companys nye bartender i enten København eller Aarhus.

Vi er Danmarks førende leverandør af cocktailoplevelser – i form af både cocktailkurser og komplette barløsninger til private og virksomheder. Vores medarbejdere beskriver os som imødekommende, sociale og festlige. Vi går op i faglig kvalitet og i at udføre alle vores opgaver professionelt.

For English version, click here!

Cocktail Company
Behandlingsskolerne ApS
Vi søger erfarne servicemedarbejdere til døgninstitutionen Marianelund både i Kvistgård og i Fredensborg

Behandlingsskolerne ApS

Vil du være med til at skabe de bedst mulige rammer for unge borgere med særlige behov? Og vil du samtidig være med til at sætte dit præg på en arbejdsplads i udvikling og vækst? Så læs videre!

Behandlingsskolerne

Vi ønsker os et antal servicemedarbejdere, som kan lide at have mange berøringsflader, variation i opgaver, sætter en ære i at arbejde selvstændigt og måske inddrage vores borgere i arbejdet.

Med ansættelse som servicemedarbejder på Marianelund skal du løse faste og uforudsete opgaver og i stillingen vil du være:

 • Ansvarlig for rengøring af døgninstitutionen Marianelund
 • Assistent i vores køkken, ved behov
 • Behjælpelig med lettere plejeopgaver
 • Med til at løse transport- og andre forefaldende driftsopgaver
Behandlingsskolerne ApS