145 job matcher din søgning 145 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Frederikshavn KommuneKulturhus Kappelborg i Skagen søger udadvendt servicemedarbejder til back-stage

Frederikshavn Kommune

Har du overblik, gåpåmod og lyst til frihed under ansvar? Er du god til struktur og tager forstyrrelser med et smil? Er du vild med varierede arbejdsopgaver og arbejdstider – også aften og weekends? Og elsker du at give dine gæster en oplevelse ud over det sædvanlige? - Så er du måske vores nye kollega.

På Kappelborg i Skagen mangler vi nemlig lige nu en kollega, der kan og har lyst til at bidrage til vores backstage-afdeling.

Det er dig, der gør lokaler og forplejning klar til vores musikere, skuespillere, konference- og mødegæster samt mange andre. Du bliver den kollega, som sørger for at vi er klar til at modtage vores gæster og frivillige, så der er styr på opfyldning i baren, klargøring af backstage-lokalerne, kaffebakken er sat frem og meget mere.

Lægehuset I/SLægesekretær til 4-læge kompagniskabspraksis i København K

Lægehuset I/S

Sekretær til Lægehuset i Nørre Farimagsgade 33 søges 37 timer /uge.

Har du lyst til at være en del af et dynamisk og fagligt stærkt team med stort og varieret patient flow?

Dine arbejdsopgaver består hovedsageligt i telefonpasning/visitation, patientkontakt ved skranken, varetagelse af patientnære opgaver fx urin-undersøgelse, blodprøvetagning, instruktion i hjemmeblodtryksmåling samt vejledninger i diverse podninger.

SSA´er, SSH´er eller klinikassistent søges til speciallægepraksis i dermatologi og venerologi

Hudklinikken Kalundborg

Der søges en SSA´er, SSH´er eller klinikassistent til en stilling på 29-34 timer fordelt på 4 ugentlige arbejdsdage med ansættelse fra den 1. november 2021 eller hurtigst muligt derefter.

Praksis er veletableret og består af speciallægen, 1 lægesekretær på fuld tid, 1 klinikassistent på 29 timer og en SSH´er i fleksjobstilling.

I udgangspunktet vil dine arbejdsopgaver – i tæt samarbejde med lægen og klinikkens øvrige personale – komme til at ligge indenfor følgende områder:

 • Behandling af vorter
 • Allergitest
 • Behandling af bensår
Lægerne I Sunds I/S
Sekretær til almen praksis

Lægerne I Sunds I/S

Vi søger en sekretær, der

 • er stabil, fleksibel og bevarer ro og overblik i en til tider travl, afvekslende hverdag
 • evner og trives med at arbejde selvstændigt og som en del af et hold
 • har et stort fagligt engagement.

Dine arbejdsopgaver vil typisk bestå af telefonpasning med visitation, tidsbestilling, receptfornyelser og patientbetjening ved skranken, IT-superbrugerfunktion, undervise nyt personale i vores lægesystem, udarbejde arbejdsskema, kontakt til leverandører, bestilling af varer, enkle sygeplejeopgaver og laboratoriefunktioner samt deltage i rengøring og sterilisation af instrumenter.

Det er et krav, at du har erfaring fra sundhedssektoren og gerne erfaring fra almen praksis. Kendskab til vores IT-system, XMO, vil være en fordel, men ikke et krav.

Lægehuset Nyvej 6 I/SLægesekretær eller social- og sundhedsassistent

Lægehuset Nyvej 6 I/S, Børkop

Lægesekretær, med ønske om direkte patientkontakt, eller social- og sundhedsassistent, med flair for administrative opgaver, søges til veldrevet lægehus pr. 3. januar 2022 eller efter aftale.

Vi har brug for en kollega, som kan varetage en sweeperfunktion på daglig basis. Der skal løses forskellige ad hoc-opgaver på gulvet, og du skal hjælpe til, hvor der er brug for ekstra hænder.

Opgaverne består blandet andet af blodprøver, urinundersøgelser, vaccination, telefonvisitation og suturfjernelse. Desuden skal der varetages indkøb, opfyldning og administrativ støtte til vores praksismanager i form af forskellige kontoropgaver.

Vi kan tilbyde en stilling på 30 timer i et velfungerende lægehus i Børkop.

Adeas Hospitaler
Er du vores nye operationsbooker, til vores team af operationsbookere?

Adeas Hospitaler, København

Adeas Hospitaler søger derfor dygtig operationsbooker til at varetage booking af operationer indenfor de kirurgiske specialer, vi tilbyder.

Din primære opgave som operationsbooker er booking af patienter så operationsprogrammet er optimalt udnyttet, tjek af betalingsgarantier, koordinering med lægerne og operationsgangen.

Operationsbooker er en nøglefunktion, der er med til at sørge for patienterne får den bedst mulige oplevelse hos Adeas.

Vi ønsker os, at du blandt andet:

 • Har erfaring som sygeplejerske eller lægesekretær.
 • Brænder for at yde en service af høj kvalitet, hvor patienten altid er i fokus.
 • Har kendskab til kirurgiske speciale.
 • Struktureret og løsningsorienteret.
Adeas Hospitaler
ONLY
Fitting model

ONLY, Brande

Er du smilende og udadvendt, og har du lyst til at arbejde i en kreativ modevirksomhed? Så er du måske en af ONLY’s nye Fitting Models!

For at sikre en god pasform, søger vi lige nu en Fitting Model/Husmodel, der har lyst til at få indblik og være en del af Danmarks stærkeste modebrand. Vi forestiller os, at du netop har afsluttet din uddannelse og nu har lyst til at prøve kræfter med forskellige typer af opgaver i en afdeling, hvor vi udvikler og skaber nye trends.

Du er stabil, pålidelig, udadvendt, tålmodig, har stor interesse for tøj og de nyeste trends. Derudover forventer vi, at du har gode samarbejds- og kommunikationsevner, da du vil arbejde tæt sammen med ONLYs konstruktører, designer og indkøbere.

Adeas Hospitaler
Er du vores nye lægesekretær?

Adeas Hospitaler, København

Adeas Hospital mangler en dygtig lægesekretær, kunne dette mon være noget for dig.

Din primære opgave som lægesekretær er at guide vores patienter, så de får den bedst mulige oplevelse hos Adeas. Du er den røde tråd i hele patientforløbet. Dine arbejdsopgaver vil være telefonbetjening, håndterer patientjournaler herunder skrivning og anmodninger til samarbejdspartnere samt bookning af tider.

Vi ønsker os, at du blandt andet:

 • Er lægesekretær
 • Brænder for at yde en service af høj kvalitet, hvor patienten altid er i fokus
 • Kan håndterer patientjournaler
 • Gerne kendskab til flere specialer

Vi tilbyder en arbejdsplads i rivende udvikling samt mulighed for at blive en del af et stærkt fagligt team, hvor vi hjælper hinanden og løfter i flok.

Adeas Hospitaler
Birgitte From og Pia Brønlund Olesen I/SLægesekretær til almen praksis nær Aarhus

Birgitte From og Pia Brønlund Olesen I/S, Trige

Vi er en velfungerende praksis med to læger, to sygeplejerske og en sekretær. Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, hvor vi sammen gør os umage med at servicere og hjælpe vores 3100 patienter. Hverdagen er til tider travl og hektisk og samtidig spændende og afvekslende. Samarbejde, højt fagligt niveau og humor er noget af det, vi vægter højt.

Vi søger en lægesekretær, ideelt set på 30 timer ugentligt (mandag til fredag 8-14).

Praksiserfaring er en fordel men ikke et krav, hvis blot du har en sundhedsfaglig uddannelse og er parat til at lære nyt. Dine arbejdsopgaver vil være alsidige så som telefonvisitation og rådgivning, medicinbestillinger og klassiske sekretæropgaver. Det er en stor fordel hvis du har flair for it (vi arbejder i systemet XMO)

Stillinger er et barselsvikariat frem til 15/7 2022.

Testrup HøjskoleHøjskolelærer til Teaterlinjen

Testrup Højskole, Mårslet

Testrup Højskoles teaterlinje har fokus på Den skabende spiller. Det betyder, at der undervises i en bred vifte af skuespilteknikker og metoder som værktøjer til at forløse den enkeltes kreative potentiale og evne til selv at skabe – alene og som del af et ensemble.

Formålet er at give eleverne en bred forståelse af teatret. Der undervises både i klassiske teaterformer, hvor tekst og karakteropbygning er i fokus, i dramatisk skrivning, i nonverbalt- og fysisk teater samt i blandformer som devising og performance. Vi skaber som oftest selv materiale til forestillinger direkte på gulvet.

Som lærer på teaterlinjen ser man det som sin fornemste opgave at skabe et trygt og tillidsfuldt undersøgelsesrum, at inspirere, udfordre og anerkende elevernes arbejde med teater ud fra deres respektive faglighed og ambitionsniveau.

Dianalund Lægecenter I/SFarmakonom til kombineret stilling med sekretær og konsultationsopgaver

Dianalund Lægecenter I/S, Dianalund

Vores dygtige farmakonom forlader os, da hun skal til udlandet, derfor søger vi en ny kompetent kollega.

Dine opgaver er følgende:

 • Du skal indgå i sekretærteamet.
 • Konsultation ved medicinfornyelse af smertestillende og afhængighedsskabende medicin.
 • Med tid og erfaring forventer vi at der kommer flere opgaver.
Søernes PrivathospitalLægesekretærer

Søernes Privathospital, Frederiksberg

Vil du være med til at skabe Danmarks bedste privathospital og har du lyst til nye udfordringer i en virksomhed, hvor god service og høj kvalitet kendetegner alt, hvad vi gør? Så har vi brug for dig!

På Søernes Privathospital, bliver du en del af en dynamisk virksomhed, hvor vi tilbyder flere forskellige specialer. Vi tilbyder en omsorgsfuld, professionel og nytænkende kultur, hvor der ikke er langt fra idé til handling. Du kan se frem til en hverdag, hvor et tæt samarbejde og et godt arbejdsmiljø er prioriteret højt.

Vi opnormerer og søger to lægesekretærer. Stillingerne er på 32 timer/uge eller efter aftale.

Alment Praktiserende Læge Paul Amberg ApSSygeplejerske, social og sundhedsassistent eller lægesekretær søges

Alment Praktiserende Læge Paul Amberg ApS, Vanløse

Er du en erfaren praksismedarbejder med erfaring fra både sekretærfunktion og selvstændige konsultationer og synes det vil være spændende at føre klinikken frem til generationsskifte?

Stillingen er i udgangspunktet 25-32 timer om ugen og lønnes i henhold til gældende overenskomst.

For at sikre succes i stillingen i vor klinik, søger vi en kollega, som:

 • allerede har erfaring fra almen praksis
 • hurtigt finder rundt i patientjournalsystemer og som gerne kender lægesystemet XMO
 • god sans for orden og interesse for kvalitetsudvikling
Gem
PIECES
Husmodel

PIECES, Aarhus

Interesserer du dig for mode, og har du lyst til at være en del af et energisk team?

Vi kan tilbyde dig en plads i et stærkt og passioneret team samt et godt indblik i en hverdag i en international modevirksomhed. Du vil blive en del af PIECES’ konstruktionsafdeling, som er et knudepunkt for PIECES. Her deltager du i udviklingen af kollektionerne i forhold til tøjets pasform og udtryk. Du vil derigennem få kendskab til, hvordan både indkøbere, designere og konstruktører arbejder, og du vil få rig mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt. Atmosfæren er dynamisk, kreativ og præget af godt humør.

Arbejdsopgaver

 • Afprøve tøj i samarbejde med vores konstruktører, indkøbere og designere i det daglige arbejde
 • Fremvise tøj foran kolleger og samarbejdspartnere til vores kollektions-, salgs- og kundemøder
 • Kontrolopmåling af prøver
PIECES
Cryos International – Denmark ApS
Bliv sæddonor – og giv liv til drømmen om et barn

Cryos International – Denmark ApS, Aalborg, Aarhus, Odense og København

Har du lyst til at gøre en forskel for andre? Og vil du have et meningsfuldt og fleksibelt job?

Næsten alle mennesker har en drøm om at få børn, men for mange kan det ikke lade sig gøre uden hjælp. Som sæddonor hos Cryos hjælper du barnløse med at få opfyldt drømmen om en familie – samtidig får du muligheden for at tjene op til 500 kr. pr. donation – alt i alt op til 6.000 kr. om måneden.

3 gode grunde til at blive sæddonor:

 • Du gør en stor forskel for andre og hjælper barnløse i hele verden
 • Du modtager kompensation for din donation. Op til 500 kr. pr. donation
 • Du bliver jævnligt testet for diverse sygdomme, så du er sikker på, at du altid er sund og rask

Du skal være mellem 18 og 45 år for at blive sæddonor.
Læs mere og ansøg på cryos.dk/sæddonor.
Hør også tre af vores donorer fortælle om, hvorfor de har valgt at blive sæddonorer.

Cryos International – Denmark ApS
BERING VALGMENIGHEDGraver på deltid

BERING VALGMENIGHED, Hasselager

Bering Valgmenighed søger en graver / kirketjener til Bering Kirke med tiltrædelse den 1. november 2021 eller efter aftale.

Stillingen er på 1100 timer pr. år hvilket svarer til i gennemsnit omkring 20 timer om ugen. Der må påregnes sæsonudsving i arbejdstiden.

Vi ønsker en imødekommende graver, der er stabil og fleksibel, og som har lyst til i fællesskab med præst og valgmenighedens bestyrelse at være kirkens ansigt ud ad til. En graver, som har sans for at møde mennesker i sorg og glæde samt være respektfuld og loyal.

Graveren skal varetage følgende opgaver:

 • Ren- og vedligeholdelse af gravsteder, kirkegården samt omkringliggende arealer
 • Plantning af årstidens blomster, grandækning, hækklipning, græsslåning samt snerydning
 • Klargøring af kirken til gudstjenester samt deltagelse i andre kirkelige handlinger i forbindelse med f.eks. bryllupper og begravelser.
Capio A/S
Lægesekretær til privathospital i Aarhus

Capio A/S

Da en af vores kolleger har søgt nye udfordringer, søger vi en fuldtids lægesekretær til at være en del af vores sekretærteam.

Vores gruppe af lægesekretærer sidder med nøgleansvar for al koordinering og kommunikation med både patienter og læger samt sikring af faktureringsgrundlaget for vores behandlingsforløb. Du vil blive specialesekretær for flere læger, hvor du er den centrale koordineringsperson for lægens programmer og samarbejdet med visiterende operationssygeplejerske.

Du vil modtage en grundig oplæring, hvor du er tilknyttet 2 sekretærer. Det er vigtigt, at du har flair for IT, da vi arbejder i flere forskellige systemer. Det er vigtigt for os, at du får en god oplæring, så du hurtig føler dig som en del af vores team.

Capio A/S
Karlslunde Kirke/Karlslunde Sogns Menighedsråd
Organist

Karlslunde Kirke/Karlslunde Sogns Menighedsråd

En stilling som organist ved Karlslunde og Karlstrup Kirker er ledig pr. 1. november 2021.

Stillingen er på 37 timer pr. uge.

Både PO-/KMOK- og DOKS-organister opfordres til at søge.

Karlslunde og Karlstrup Kirker er smukke landsbykirker, beliggende ved Køge Bugt, nær ved Køge bugt motorvejen samt S-toget mellem Køge og København. En ny regional togbane er lige åbnet. Vi er en aktiv arbejdsplads, hvor der er højt til loftet, både personligt og fagligt. Det er to kirker med mange gudstjenester og kirkelige handlinger.

Vi kan tilbyde:

 • Et godt arbejdsmiljø og samarbejde imellem præster, ansatte og menighedsråd.
 • Et spændende musikalsk teamsamarbejde med kirkesangeren.
 • Kreative og dedikerede kolleger, der altid er på udkik efter fornyelse.
 • Mulighed for udfoldelse af egne musikalske evner evt også i forhold til andre instrumenter end orglet.
PrivatHospitalet Danmark A/SVI HAR UDVIDET VORES PATIENTINDTAG OG SØGER UDDANNET LÆGESEKRETÆR

PrivatHospitalet Danmark A/S, Charlottenlund

Vi søger dig, som er serviceminded, udadvendt og godt kan lide at arbejde med en stor variation af specialer. Vi har stort fokus på det gode patientforløb og har mange henvendelser dagligt, primært på telefon, men også på mailen.

Stillingen er på 37 timer ugentligt og med en ugentlig aftenvagt. Vi dækker hinandens vagter ved ferie.

Arbejdsopgaver:

 • Pasning af vores mange telefonopkald, både fra patienter og samarbejdspartnere
 • Journalhåndtering, herunder skrivning, henvisninger, anmodninger, indhentning af oplysninger, fakturering og indberetning til LPR
Karlebo MenighedsrådSopran og tenor søges

Karlebo Menighedsråd

To stillinger som hhv. sopran- og tenorsanger i Karlebo Sogn er ledige med tiltrædelse snarest.

Stillingerne omfatter tjenester på søn- og helligdage samt tjenester på hverdage i 2 ud af 4 uger (2 uger vagt / 2 uger fri) i sognets tre kirker: Nivå, Egedal og Karlebo. Stillingerne omfatter desuden 1-2 årlige musikgudstjenester/koncerter.

Højmesserne på søn- og helligdage vil primært være i Nivå Kirke som en del af kirkens faste vokalkvartet. Sognets øvrige 3 fastansatte sangere udgør et fast ensemble ved højmesserne i Egedal Kirke.

Derudover medvirker vokalkvartetten cirka en gang om måneden ved enten en fromesse eller eftermiddagsgudstjeneste i Karlebo Kirke.

Vi søger to sangere med gode nodelæsningsfærdigheder, der både kan fungere som forsangere ved salmesangen og som sopran/tenor i a cappella korsatser.

Endelig lægger vi stor vægt på godt og ansvarsfuldt samarbejde og kollegaskab.