855 job matcher din søgning 855 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Hartmanns A/SProjektledere til byggerier på Rigshospitalet - Center for Ejendomme

Hartmanns A/S søger for Region Hovedstaden

Vil du have ansvaret for kommende og igangværende byggeprojekter på et af landets største specialhospitaler – Rigshospitalet i Region Hovedstaden.

Vil du være med til at videreudvikle Center for Ejendomme (CEJ) i Region Hovedstaden med samling og nytænkning af bygherrerollen og være med til at opbygge og implementere en professionel bygherreorganisation i Region Hovedstaden? Så er du måske en af vores nye projektledere.

Der er stor byggeaktivitet på Rigshospitalet både med løbende renoverings- og ombygningsprojekter samt en række selvstændige større projekter, som forventes igangsat i de kommende år.

Vi leder efter projektledere, der med sikker hånd kan have ansvaret for disse spændende og multidisciplinære byggeprojekter på Rigshospitalet.

PwC
Bliv en del af et stærkt fællesskab og gør en forskel som konsulent med fokus på regnskab PwC's CFO Service i Hellerup

PwC

Du har nu muligheden for at blive en del af et fantastisk team og fællesskab, der sætter en ære i at løse væsentlige problemstillinger og levere high-end interim support til kunder og samarbejdspartnere.

I CFO Service arbejder vi sammen med vores kunder om at drifte, udvikle og optimere økonomifunktionen, så den kan levere et optimalt beslutningsgrundlag for vores kunders beslutningstagere. Eksempler på opgaver og roller, vi varetager hos vores kunder, er:

 • Driftsopgaver inden for regnskab
 • Financial og Business Controlling
 • Projektledelse og risikostyring
PwC
AffaldVarme Aarhus
Stærk teknisk projektleder til anlægsprojekter

AffaldVarme Aarhus, Brabrand

Brænder du for selvstændigt at have ansvar for anlægsprojekter fra start til slut i et af Danmarks største forsyningsselskaber? Vil du udfordre og udvikle dine tekniske kompetencer og bidrage til udviklingen af fremtidens forsyningsselskab? Så kom og bliv en del af vores team af stærke projektledere i Stik & Ledningsregistrering.

Som projektleder sikrer du, at det er nemt at være og blive kunde hos AffaldVarme Aarhus. Det sker gennem god dialog og et professionelt samarbejde.

Som projektleder er du nøglepersonen, når det gælder om at drive arbejdet fremad med tempo og handlekraft. Du får jord på støvlerne, og rig mulighed for at bruge din faglige viden i tæt samarbejde med teamets projektledere, tekniske designere og andre kolleger – og selvfølgelig også i samarbejde med entreprenører og rådgivere.

AffaldVarme Aarhus
Børns Vilkår
Digital projektleder

Børns Vilkår, Valby

Børns Vilkår er inde i en rivende udvikling, ikke mindst på det digitale område. Vi har lige nu behov for at styrke vores team af projektledere med en dygtig digital profil, som vil få ansvaret for at drive en række digitale projekter på tværs af organisationen. Det er derfor væsentligt, at du har en bred digital forståelse, og ikke er bange for at udforske nye fagområder.

Dine primære opgaver vil være:

 • Projektledelse af en række digitale projekter på tværs af organisationen fra kravspecifikation til afsluttende test og implementering
 • Teknisk støtte og rådgivning til kollegaer på tværs af faggrupper
 • Koordinere Børns Vilkårs digitale udviklingsplan i samarbejde med vores digitale forretningsudvikler
Børns Vilkår
Amalie Search & SelectionTalent Acquisition Consultant/Senior Talent Acquisition Consultant

Amalie Search & Selection, Hørsholm

Vores virksomhed - Amalie Search & Selection - er i kraftig vækst, og vi søger derfor nye kollegaer til vores team i Hørsholm. Du kan være nyuddannet eller erfaren, da vi både søger en Talent Acquistion Consultant og en Senior Talent Acquistion Consultant. Vigtigst er det, at du har lyst til at blive en del af et professionelt og spændende miljø, og at du kan bidrage til at skabe god stemning i en travl hverdag.

Du får en central rolle, hvor du vil arbejde tæt sammen med førende danske og internationale virksomheder, og hvor du får mulighed for at skabe relationer til spændende og kompetente kandidater og kunder i forbindelse med en bred vifte af opgaver.

Dit primære jobansvar bliver projektledelse på rekrutteringsopgaver samt Executive Search and Selection. Du deltager også i salgs- og kundemøder, og du arbejder tæt sammen med den tilknyttede partner i hele processen.

Hvide Sande Shipyard, Steel & Service
Project Manager Assistant - Technical Documentation CE

Hvide Sande Shipyard, Steel & Service, Varde

Som Project Manager Assistant er du en vigtig spiller i at sikre kundetilfredsheden gennem dit høje serviceniveau og din vedholdende indsats for at generere og indsamle korrekt dokumentation. Du sørger nemlig for, at opbygningen af dokumentationen overholder gældende standarder og at dokumentationspakkerne bliver færdige og godkendt, så de kan overleveres rettidigt til vores kunder.

Opgaver

 • Sikre dokumentation som grundlag for CE-mærkning af udstyr, herunder risikovurdering, brugermanualer, load test certifikater m.m.
 • Godkendelse af materialecertifikater og arkivering under sagsnummer

Steel Solution er en ung afdeling i virksomheden. Teamet består af 20 engagerede og dygtige kolleger, som primært beskæftiger sig med udvikling og projektledelse. I den meget travle hverdag skaber I sammen et godt arbejdsmiljø, bl.a. gennem fælles junk-food-torsdage.

Hvide Sande Shipyard, Steel & Service
Macure Pharma ApSTender & Project Manager

Macure Pharma ApS, Copenhagen

Do you want to be an important part of a fast-growing international pharmaceutical company with dedicated people and a strong entrepreneurial spirit? Join our team of 20 dedicated colleagues and influence the strategic direction of Macure Pharma.

The Tender & Project Manager will be responsible for developing and coordinating internal and external processes, drive the pre-tender process - including third party management.

Most of the markets we operate in are all highly tender-driven, and we are now looking for a commercially focused Tender & Project Manager to take our tender business to the next level primarily in the Nordics and internationally. Your primary role is to secure that our tender portfolio has competitive positioning in coming and existing tenders, as winning tenders is crucial to ensure that end-users can get access to the products.

Oluf Brønnum & Co. A/S
Kompetent og selvstændig PROJEKTLEDER søges

Oluf Brønnum & Co. A/S, Herlev

Til dynamisk Projektafdeling bestående af projektledere og tekniske tegnere med faglig baggrund som arkitekter, ingeniører/konstruktører og konsulenter, søges en Projektleder, der vil gøre en forskel.

Din opgave er at være det byggetekniske midtpunkt, der sikrer, at kundens forventninger bliver indfriet gennem opfyldelse af de indgåede aftaler. Succeskriterier: Fokus på kvalitet i alle aspekter af processen, projektstyring, kommunikation, økonomistyring og arbejde med løbende forbedringer.

Oluf Brønnum & Co. A/S
Frederiksberg KommuneGenopslag: Strategisk klima- og energiplanlægger

Frederiksberg Kommune

Frederiksberg har i mange år arbejdet ambitiøst med klima- og bæredygtighed. Kommunen har som en del af DK2020 pilotkommunerne fået godkendt en klimaplan. Målet er at sikre CO2 neutralitet i 2030 samtidig med, at vi skaber en endnu mere attraktiv og bæredygtig by.

En af dine opgaver vil være at stå for dataindsamling, beregninger, afrapportering og kommunikation af CO2 regnskab/grønt regnskab for kommunen som virksomhed og særligt kommunen som geografi. Du vil desuden være omdrejningspunkt for opdatering af scenarieberegninger i samarbejde med eksterne konsulenter. Du er i stand til at bruge disse analyser til at udpege, hvilke veje vi bør gå for at nå vores mål og kunne beregne effekt af indsatsområder og handlinger.

SEGES
PROJEKTKOORDINATOR TIL PLANTE- & MILJØINNOVATION

SEGES, Aarhus

Vi har travlt og er derfor på udkig efter et nyt teammedlem. En koordinator, som er stærk på struktur og administration, som kan levere i høj kvalitet og som trives med at have mange forskellige opgaver i spil.

Din primære opgave er at supportere projektlederne med administrative opgaver i alle faser af projektarbejdet. Du arbejder helt tæt med projektlederne for at sikre opfølgning og fremdrift, og hvor projektlederen sikrer den faglige kvalitet, er dit fokus, at de administrative krav overholdes, når vi afrapporterer resultaterne i projekterne.

Du kommer også til at arbejde sammen med vores faglige fyrtårne og nørder, som inden for deres ekspertområder er de klogeste i Danmark.

SEGES
DGI
Leder af nationalt samarbejde for foreningsbaseret fitness

DGI, Vingsted

Vil du bidrage til, at det danske foreningsliv får flere danskere til at dyrke fitness i foreningsregi?

Vil du være med til at omsætte strategi til praksis og gøre Danmark mere aktiv? Har du erfaring med ledelse af komplekse strukturer og motiveres du af at få etablerede organisationer, medarbejdere og strukturer til at spille sammen? Er du stærk i rollen som formidler – både når det drejer sig om rollen som leder overfor dine medarbejdere samt overfor organisationer og frivillige? Så kan du være den rigtige til dette job.

Vi søger en erfaren leder for fitnessteamet, hvor ledelse, koordineret rådgivning, fælles markedsføring og stor gennemslagskraft overfor foreningerne er nogle af nøgleordene. Du er i tæt samarbejde med styregruppen, dine medarbejdere, og kollegaer i de to organisationer.

DGI
Maul A/SPA & Project Manager

Maul A/S, Hellerup

Telefonen ringer, mails toner frem på skærmen, møder, procesdage og materialer skal i hus. Ting bliver ændret i sidste øjeblik, flybilletter skal bestilles, og tilbud skrives og sendes. Kaffen skal brygges og alt med et professionelt smil på læben. Her er mange bolde i luften i et moderne, kompetent og kreativt miljø.

Det kræver sin koordinator. Vi søger en dygtig, energisk og systematisk kollega til at forberede og strukturere hverdagen for vores psykologer/konsulenter og de virksomheder, vi samarbejder med.

Hverdagen vil mere konkret bestå af at:

 • Passe telefon og mail - og dér være vores kompetente ansigt til omverdenen
 • Koordinere arbejdsopgaver og datoer med konsulenter og kunder
 • Booke rejser, hoteller, outdoor-udstyr
JD-Contractor A/SMarine Superintendent med flair for teknik og indkøb

JD-Contractor A/S, Kalundborg

JD-Contractor A/S er et familieejet rederi med udlægning, nedgravning og reparation af marine kabel- og rørinstallationer som kerneområder.

Vi er p.t. ca. 130 ansatte fastansatte, fordelt på vore fartøjer, på hovedkontoret i Holstebro og på afdelingerne i Kalundborg og København.

Vi søger en maskinmester med noget sejlerfaring, helst fra lokalområdet, til vor tekniske afdeling og lager i Kalundborg, der er ansvarlig for sikker og økonomisk drift af vores skibe, samt lageret i Kalundborg. Arbejdsopgaverne består bl.a. i:

 • Koordinering af vedligehold og reparationer på vore fartøjer
 • Planlægge og gennemføre dokninger
 • Opfølgning på budgetter, samt programmeret vedligehold (MARAD5)
CAD Kompagniet A/S
Afdelingsleder - passioneret omkring Personaleledelse og Projektledelse

CAD Kompagniet A/S søger for Skanding A/S

I Skanding tilbyder vi dig en anderledes ledelsesrolle, der giver dig tid til både personaleledelse, personlig udvikling og faglige udfordringer med fleksible rammer.

Vi er kommet godt i gang med CLT-byggeri, og som datterselskab til AI-arkitekter og ingeniører skal vi sammen levere et vigtigt bidrag til strategien om grøn vækst i byggeriet.

I rollen som Skandings nye afdelingsleder får du det overordnede ansvar for rådgivningsopgaver både indenfor nybyggeri, renovering og transformation. Personale- og udviklingsrelaterede opgaver vil du bruge ca. halvdelen af din tid på, og den anden halvdel kommer til at handle om projektrelaterede opgaver.

CAD Kompagniet A/S
Gem
ISG DanmarkFM-projektleder til Drift & Parkering

ISG Danmark søger for By & Havn i København

Vil du være med til at gøre en forskel og komme helt tæt på udviklingen af Københavns nye bydele?

I By & Havn har de samlet driften af deres ejendomme og parkeringshuse samt driften af deres veje, kanaler, kajer og vand i én enhed for at styrke deres samarbejde i forbindelse med modtagelse af de færdige anlægsprojekter fra deres Anlægsafdeling. By & Havn sætter strøm til deres driftsprocesser i form af et nyt CAFM-system, hvor du sammen med to kollegaer får ansvaret for at tilrettelægge udrulninger af de forskellige delsystemer.

Opgaverne

 • Dine primære arbejdsopgaver bliver at digitalisere den gode service til By & Havns brugere, lejere og interne samarbejde
 • Optimere og digitalisere bygningsdriften, afleveringsforretning internt og med vore leverandør
ANDRITZ
Project Manager

ANDRITZ, Esbjerg

As Project Manager your key responsibility is to take active part in projects from the initial scoping/sales phase to the project execution and hand over from single machine orders to EPC project deliveries.

Furthermore, to assist the Sales department on review quotations and come with input for solutions/supporting Global Sales in the Quotation process where needed.

We do not only offer you to be part of our journey of growth where you will be able to influence your own line of work, we also offer you an exciting and varied job with great opportunities for personal and professional development.

ANDRITZ
Gem
QuickOrder ApSScrum Master

QuickOrder ApS, Copenhagen

Are you experienced with everything related to Scrum and agile development? Are you passionate about making a difference for your team, and help them perform optimally in an organisation that supports you in your work? Would you like to run Scrum the right way, and not a half-baked Scrum-but solution? Then it might be you we’re looking for!

As the experienced Scrum Master, you will coach and guide the team and organisation to use Scrum and agile methods, so we can deliver the highest quality to our customers. We have a wide spectrum of developer profiles who will need personal attention to perform optimally individually, and the whole team needs a common ground to work from, so they can perform well and cooperate optimally with our other teams.

What your day will look like

 • Challenge and coach your team in Scrum and agile development principles
 • Facilitate Scrum events and feedback loops to ensure proper team development
QuickOrder ApSProduct Owner

QuickOrder ApS, Odense or Copenhagen

Do you have experience working with agile development and stakeholder management? Are you passionate about understanding customers and users, and about solving their challenges and needs? Do you thrive in a highly skilled team focused on solving difficult problems and continuously delivering value to customers and users? Then it might be you we’re looking for!

As Product Owner you will be responsible for several product domains at Quickorder, and you and your Scrum team will ensure that the most value is delivered to the users as fast as possible. You will own and maintain the Scrum team product backlog and make sure the team is always working on what creates the most value.

What your day will look like

 • Maintain, refine and prioritize the Product Backlog, in User Stories that offer value to the customers and users.
 • Ensure the team can progress and reach the Sprint goal.
DeloitteConfident and experienced project manager to support our People & Purpose leader and journey

Deloitte, Copenhagen

Confident and experienced project manager to support our People & Purpose leader and journey

Our People & Purpose leader is part of the Deloitte Executive Team and you will be referring directly to her. As her direct referee and project manager, you will play an instrumental role in supporting her succeed in her role and with all the People & Purpose related initiatives that she drives throughout Deloitte. You will get direct exposure to local and Nordic leaders as well as a broad responsibility for implementation of strategic, tactical and operational changes at the heart of Deloitte’s People & Purpose agenda.

The right candidate for us is someone who is passionate about executing projects and processes successfully as well as developing concepts from scratch and implementing them throughout the organisation.

Lantmännen Unibake Danmark A/S
Project Manager/Projektleder, Nordjylland

Lantmännen Unibake Danmark A/S, Pandrup

I dette job er resultatet af din indsats tydeligt på tværs af forretningen, og du kan aktivt påvirke og udfordre status quo. Du bliver mødt af en flad struktur, hvor du følger forretningens udvikling helt tæt på, når du er med der, hvor beslutningerne tages.

Din reference bliver til vores Project and Process Engineering Manager, som leder PTA – en afdeling hvor kulturen er løsnings- og handlingsorienteret og med en meget åben dialog.

Dit ansvar bliver ledelse af driftsrelaterede projekter og produktionsoptimering i Operations som omfatter to fabrikker med 8 produktionslinjer og en distributionsforretning.

Lantmännen Unibake Danmark A/S