403 job matcher din søgning 403 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

DLF Seeds A/S
Master planner til DLF

DLF Seeds A/S, Roskilde

Til at understøtte DLF i udviklingen og implementeringen af S&OP proces søger vi en Master Planner, der kan deltage i udvikling af proces og værktøjer samt varetage kommunikationen med planlægning og produktion samt øvrige stakeholders.

DLF

Du bliver en del af Shipping/Logistic afdelingerne, hvor du bliver et vigtigt bindeled i informationsdeling og opfølgning.

Dine ansvarsområde/arbejdsområder

 • Identificere såvel kort- som langsigtet kapacitets udfordringer
 • Klargøre og opdatere den overordnede produktionsplan i henhold til demand plan
 • Identificere behov for kapacitet på lang sigt
DLF Seeds A/S
DLF Seeds A/S
Logistics Coordinator

DLF Seeds A/S, Roskilde

Hvilke opgaver skal du arbejde med?

 • Sikre komponenter rettidigt til vores produktioner rundt om i landet
 • Planlægning af produktion på vores forskellige sites
 • Opfølgning på logistiske mål for området
 • Deltag i udviklingen af nye processer
DLF

Opgaverne løses i tæt samarbejde med kollegaerne i planlægning, vores produktionsafdelinger samt vores sælgere. Til løsning af ovenstående opgaver anvendes Navision.

Du er systematisk og logisk i din tilgang til opgaveløsningen, og har måske allerede erfaringer fra logistik/lager/koordinator opgaver fra en anden produktionsvirksomhed.

DLF Seeds A/S
Bay Christensen A/SVærkfører – koordinator til vores udekørende serviceafdeling

Bay Christensen A/S, Rønnede

Kan du få kabalen til at gå op, når du hver dag sender dine dygtige montører og mekanikere ud på opgaver.

Du står for den daglige ledelse af vores udekørende montører og mekanikere, som laver alt fra fejlfinding og reparation til service og vedligehold på vores maskiner. Du får masser af kontakt med kunderne, som du igennem tiden lærer godt at kende.

Dit arbejde består bl.a. i at:

 • tage imod opgaver fra kunderne – både planlagte besøg og akutte opgaver via vores elektroniske udstyr
 • vælge den bedste medarbejder til hver enkelt opgave, så den bliver løst på bedste vis
 • sikre, at dine medarbejdere trives og udvikler sig og har den viden, de har brug for
Jan Nygaard ASLagermedarbejder

Jan Nygaard AS, Glostrup eller Kastrup

Vi søger en aktiv og serviceminded lagermedarbejder med et stort overblik, der i samarbejde med det resterende team bidrager til en høj kundetilfredshed på tværs af forretningen. Som lagermedarbejder hos Jan Nygaard AS er du sammen med dine kollegaer med til at holde virksomheden kørende. I tæt samarbejde med dine kollegaer sørger du blandt andet for, at de varer der dagligt kommer ind, anbringes hvor de skal og er klar til at komme videre i processen.

Opgaver:

 • Et miks af administrative og praktiske opgave, hvor de praktiske opgaver kræver en direkte fysisk indsats
 • Udpakning, plukning og pakning af virksomhedens varer
 • Kørsel mellem lokationerne
 • Lagerstyring som foregår ved brug af IT-systemer
JN Spedition Øst A/SKontorassistent til spedition/logistik

JN Spedition Øst A/S, Køge

Kan du skabe overblik og struktur i vores ordrer/kørsel og lagerbeholdningssystem? Og vil du arbejde fra 8-16 i en førende logistik/speditionsvirksomhed, hvor alle hjælper og tager ansvar for hinanden? Så har vi det helt rigtige job til dig her.

Vi mangler nu en dygtig og omhyggelig kontorassistent, der kan administrere vores logistikopgaver og lagerstyring.

Dine opgaver bliver:

 • ordrebehandling – du lægger modtagne ordrer i vores lagersystem, sender tilbagemeldinger til kunder
 • elektronisk og afslutter ordren samt lægger den i kundens mappe
 • løbende at opdatere lagersystemet, så vi altid kan finde kundernes varer på den rette plads
Frederikshavn KommuneKulturhus Kappelborg i Skagen søger udadvendt servicemedarbejder til back-stage

Frederikshavn Kommune

Har du overblik, gåpåmod og lyst til frihed under ansvar? Er du god til struktur og tager forstyrrelser med et smil? Er du vild med varierede arbejdsopgaver og arbejdstider – også aften og weekends? Og elsker du at give dine gæster en oplevelse ud over det sædvanlige? - Så er du måske vores nye kollega.

På Kappelborg i Skagen mangler vi nemlig lige nu en kollega, der kan og har lyst til at bidrage til vores backstage-afdeling.

Det er dig, der gør lokaler og forplejning klar til vores musikere, skuespillere, konference- og mødegæster samt mange andre. Du bliver den kollega, som sørger for at vi er klar til at modtage vores gæster og frivillige, så der er styr på opfyldning i baren, klargøring af backstage-lokalerne, kaffebakken er sat frem og meget mere.

Teknos A/S
Lager- og logistikmedarbejder

Teknos A/S, Vamdrup

Ønsker du at blive en del af et hold, hvor vi i høj grad sætter pris på videndeling og sparring med hinanden og har et godt arbejdsmiljø med stor frihedsgrad og medindflydelse, så er dette måske det helt rigtige job for dig.

Teknos er en global virksomhed, som tilbyder en bred vifte af overfladebehandlingsprodukter til industrien, byggeriet og til private. Vi er en af de førende leverandører til industrien og inden for bygningsmaling.

Teknos

Dine opgaver omfatter:

 • Lastsikring og stuvning af gods
 • Sikring af fragtdokumenter
 • Aflæsning af biler
Teknos A/S
Kamstrup A/SPurchaser

Kamstrup A/S, Skanderborg

Are you passionate about purchasing and logistics? Can you relate to tendencies in the market and respond to them in order for us to stay on the leading edge when it comes to solutions that consider our needs?

In the position as Purchaser, you will be given the responsibility for the daily allocation of goods of a specific category. In connection with this, it is your responsibility to ensure timely deliveries, quality and quantity.

The market can be turbulent and it requires you to be at the leading edge, able to see patterns and react in time. Your primary task will be to ensure that the flow of goods to our production is constant, without stop and at the lowest Total Cost of Ownership.

Mediq Danmark A/S
Demand Manager

Mediq Danmark A/S, Brøndby

Har du passion for at udvikle og drive vores Demand Planning-processer (S&OP)? Og kan du kombinere din forretningsforståelse med en velfunderet analytisk værktøjskasse, der omsætter data til præcise prognoser og forecast?

Grib muligheden og bliv en central del af vores professionelle Demand & Supply Planning team i Mediq.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at etablere, drive, koordinere og udvikle salgsforecast-planen med input fra relevante stakeholders i salg, produkt management, tender & kontraktteamet m.fl.

Mediq Danmark A/S
&Tradition
Shipping Coordinator

&Tradition, Copenhagen

&Tradition is looking for a dedicated and service-minded shipping coordinator to take on a newly created position within Logistics. We are searching for an ambitious person to contribute to a fast growing company and who will have the operational responsibility for our end-to-end worldwide shipping flow.

You will take on a new position in the Logistics department and you will have a unique opportunity to shape your own role in collaboration with the Logistics Manager and the rest of the team. Your key areas and tasks will include, but are not limited to:

 • Coordinating inbound shipments with intern stakeholders and our external warehouse
 • Coordinating outbound shipment with sales and customers in order to achieve the highest level of service
 • Coordinating project deliveries
&Tradition
Blue Water Shipping A/S
Formand til Blue Water Stevedorings Køleterminal

Blue Water Shipping A/S, Padborg

Blue Water Shipping A/S

Kan du stå i spidsen for vores ansatte på terminalen, og motivere dem i en travl hverdag? Så er du måske den formand, som vi står og mangler på vores ferskvareterminal.

Her modtager og sorterer vi ferske fisk fra Norge, Island og Færøerne - til videreforsendelse til kundernes destinationer i Sydeuropa - samt modtager returgods.

Blue Water Shipping A/S
DESMI Pumping Technology A/SKvalitetskoordinator til DESMI Pumping Technology A/S

DESMI Pumping Technology A/S, Nørresundby

Har du lysten til at være med til at sætte det rigtige niveau på kvaliteten og samtidig evne at få følgeskab i organisationen – så er det måske dig vi søger.

Med reference til Global QHSE Manager, søger vi en kvalitetskoordinator som ud over at arbejde med kvalitet på vores hovedkontor i Nørresundby, også vil indgå i et spændende internationalt kvalitetssamarbejde, med vores kolleger i datterselskaberne.

Dine primære opgaver:

 • Deltage i opdateringer og udvikling af vores kvalitetsstyringssystem ISO 9001, samt vores miljøstyringssystem ISO 14001.
 • Deltage i arbejdsmiljøorganisationen.
Carlsberg
Senior Manager Responsible Sourcing

Carlsberg, Copenhagen

Do you want to manage the responsible sourcing strategy for an international brewer with a unique purpose, leading brands, and an ambitious sustainability programme? Then this might be the job for you…

Carlsberg Breweries A/S

You will also be advising our categories on environmental and social issues and monitor emerging trends and requirements in packaging sustainability and translate these into meaningful insights and actions. You will assist our markets across the world in their effort to drive responsible purchasing of our goods and services.

We are passionate about beer and sustainability, and we expect that you will play a key role in bringing to life our purpose of ‘brewing for a better today and tomorrow’.

Carlsberg
Blue Water Shipping A/S
Terminalmedarbejder til Blue Water StevedoringBlue Water Shipping A/S

Blue Water Shipping A/S, Padborg

Arbejdsopgaverne foregår omkring Blue Waters ferskvareterminal i Padborg og omfatter terminalarbejde inklusive modtagelse og videreforsendelse af ferske fisk fra Norge, Færøerne og Island til det sydeuropæiske marked.

Du er indstillet på at arbejde i aftentimerne med indhentning/transport i nærområdet og har en høj kvalitet i dine arbejdsopgaver. Du bliver en del af teamet på terminalen og indgår i driften. Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og er løsningsorienteret - også når opgaverne er mange, og deadlines er korte.

Vi tilbyder en god løn, ordnede forhold og en sikker ansættelse til den rette person.

Blue Water Shipping A/S
SAM InternationalSite Manager

SAM International søger for Element Logic Denmark i Odense

Er du en løsningsorienteret erfaren Site Manager med god struktur, pondus og overblik over siten? Og har du passion for at drive installationsprocessen af større komplekse tekniske robotlagerløsninger hos kunderne?

Med direkte reference til Delivery Manager, og med reference i projekterne til Project Manager i Element Logic Denmark, får du det overordnede ansvar for ”on site” installation af komplekse robotlagerløsninger hos kunderne herunder koordinering, supervision og facilitering under hele installationsfasen.

SAM International er én af Nordens største HR & rekrutteringsvirksomheder, vi har igennem mere end 25 år arbejdet med at skabe det rigtige match mellem kandidater og virksomheder. Vi lever efter visionen ‘Value Through People’. Vi er 70 passionerede medarbejdere på verdensplan fordelt på 14 markeder.

Siccaro
Supply Chain Coordinator

Siccaro, Sorø

Har du erfaring med - og interesse for - produktion, indkøb og logistik i en lille virksomhed med store ambitioner? Så kan dette job som Supply Chain Coordinator måske være noget for dig.

Du vil få det overordnede ansvar for at vedligeholde, udvide og udvikle produktionen. Det betyder, at din hverdag vil gå med at få styr på produktionsplanlægning af vores egen produktion, som foregår i udlandet. Derudover skal du hjælpe med at optimere vores indkøb, så vi hele tiden kan være konkurrencedygtige i markedet.

Dine opgaver og ansvarsområder bliver:

 • At planlægge egen produktion, hvilken skal fordeles på kvartalsordrer og den involverer flere systuer, og leverandører af råvarer fra mange lande.
 • At planlægge indkøb af færdigvarer hos leverandører
 • At vedligeholde og optimere produktionen
 • At bestille og registrere modtagelse af råvarer
PROGRESO A/SLogistik koordinator til vækstvirksomhed i Brønderslev

PROGRESO A/S søger for Eico

Har du lyst til et spændende job i en organisation med store ambitioner for fremtiden? Er du en dynamisk, skarp og dygtigt logistik koordinator, som brænder for drift og optimering? Så er dette måske dit næste job!

Du vil indgå i et indkøb- og logistikteam og referere til Indkøbschef, Jens Christian Flou Møller. Du får en selvstændig stilling med en bred kontaktflade, med mulighed for at præge din egen hverdag.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Drift og optimering af indgående og udgående logistik
 • Varemodtagelse og lagerflytninger i ERP
 • Fakturakontrol og godkendelse
Scan Global LogisticsGlobal Tender Specialist

Scan Global Logistics, Kastrup

We are looking for a Global Tender Specialist to take our Tender Management to the next level. We expect you to bring strong analytical skills, the ability to participate in planning, execution and implementation of larger Request for Quotations (RFQ) globally. Strong track record of successfully relationship building both external as well as internal should be a prerequisite for this role.

Your role will be:

 • Participate in regional/global RFQs as a project leader
 • Lead and coordinate the RFQ process
 • Create response submission in co-operation with the Sales responsible - bringing the needs from our customer and our deliverables together in one document
 • Internal qualification evaluation on RFQs
Fiberline Composites A/S
Sourcing Specialist

Fiberline Composites A/S, Middelfart

Are you excited about taking a key position in a company that is expanding globally in the coming years? Do you have strong analytical skills and a proven track record of delivering results in an international environment? Then you may be the Sourcing Specialist we are looking for.

You will be responsible for driving all strategic and tactical sourcing activities for the largest category in Fiberline Composites – Carbon Category. The position as Sourcing Specialist also includes the following areas of responsibility:

 • Develop, implement an execute the global sourcing strategy for Carbon category.
 • Set the strategic direction for how to develop the category in close collaboration with key stakeholders focusing on the improvement of safety, quality, costs, and delivery capacity.
 • Drive the development of the local and global sourcing strategy for Carbon category.
Fiberline Composites A/S
HJHansen Recycling A/SSpeditør - allround

HJHansen Recycling A/S, Odense

Kan du lide at løse transportopgaver på bedste og billigste måde? Går du gerne nye veje for at levere god service med lave omkostninger og derfor gennemtænker transportopgaverne og analyserer løsningsmulighederne? Er det lige dig? – Så læs videre:

Du bliver ansvarlig for at løse alle HJHansens eksportlæs på den mest optimale og økonomiske måde. Derudover får du til opgave at løse vores lagerflytninger med eksterne vognmænd i Danmark, hvor du optimerer transport ved at kombinere eksportbiler med lagerflytninger. Du vil i ferieperioder og ved behov være afløser på booking af HJHansen’s søcontainere.