310 job matcher din søgning 310 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Frederikshavn KommuneKulturhus Kappelborg i Skagen søger udadvendt servicemedarbejder til back-stage

Frederikshavn Kommune

Har du overblik, gåpåmod og lyst til frihed under ansvar? Er du god til struktur og tager forstyrrelser med et smil? Er du vild med varierede arbejdsopgaver og arbejdstider – også aften og weekends? Og elsker du at give dine gæster en oplevelse ud over det sædvanlige? - Så er du måske vores nye kollega.

På Kappelborg i Skagen mangler vi nemlig lige nu en kollega, der kan og har lyst til at bidrage til vores backstage-afdeling.

Det er dig, der gør lokaler og forplejning klar til vores musikere, skuespillere, konference- og mødegæster samt mange andre. Du bliver den kollega, som sørger for at vi er klar til at modtage vores gæster og frivillige, så der er styr på opfyldning i baren, klargøring af backstage-lokalerne, kaffebakken er sat frem og meget mere.

Københavns ProfessionshøjskolePædagogisk/didaktisk profil til postdoc-lignende stilling i et innovativt udviklings- og forskningsmiljø på uddannelseshospitalet i Frederikssund

Københavns Professionshøjskole, Nørrebro

I samarbejde med Nordsjællands Hospital i Frederikssund og Frederikssund Kommune har vi på Københavns Professionshøjskole (KP) etableret Uddannelseshospitalet Frederikssund. Formålet er at skabe innovativ udvikling af praksisfærdigheder samt uddannelse i patient-borgerforløb.

Til uddannelseshospitalet søger vi en postdoc-profil eller tilsvarende inden for det pædagogisk-didaktiske forskningsområde, der dels skal varetage rollen som projektleder for forskningen, foretage egen forskning, undervise samt binde forskningsaktiviteterne og udviklingen af uddannelseshospitalet sammen.

Dit overordnede ansvar bliver dels at drive forsknings- og udviklingsmiljøet på uddannelseshospitalet (50%) og herunder beskrive, dokumentere, validere og evaluere uddannelsesmodellen.

Bioneer A/SLaborant til udførelse af forsknings- og udviklingsopgaver

Bioneer A/S, Hørsholm

Bioneer A/S udvider og søger derfor en laborant med cellebiologisk erfaring.

Er du interesseret i varierende arbejdsopgaver og er arbejde med forskellige typer af cellekulturer lige dig, så kan det være, du er vores nye kollega her på Bioneer A/S.

Som celle-laborant vil du arbejde i vores cellelaboratorier med dyrkning og gen-editering af forskellige typer af celler, primært induceret pluripotente stamceller. Arbejdet vil også indebære forskellige typer af analysearbejde, herunder differentiering og flow cytometri. Derudover vil du skulle indgå i opgaver med opsætning af in vitro assays.

I samarbejde med ansvarlige akademikere deltager du i planlægning, forberedelse og udførelse af eksperimenter. Bioneer udfører hovedparten af sine opgaver for danske og internationale virksomheder, hvilket stiller store krav til kvaliteten af din arbejdsindsats.

Ferring Pharmaceuticals A/SProject Statistician with an interest in data science

Ferring Pharmaceuticals A/S, Copenhagen

If you like to put your statistical skills and mindset into action and you are looking for a clearly not-average job as a Project Statistician, you have it right here. In this job you will rarely get bored. You will be challenged with exciting problems and more importantly, you will be trusted and empowered to find the solutions.

As a Project Statistician you will be part of a multi-disciplinary clinical team. In this team your responsibility covers statistical support to the full range of activities from trial design via execution and monitoring to reporting and submission and ultimately regulatory approval. Examples of tasks you will be involved in are

 • Giving statistical input to clinical development plans
 • Designing clinical trials (Phase 1 to 4)
 • Attending meetings with regulatory authorities
Ferring Pharmaceuticals A/S
Danmarks Tekniske UniversitetUniversitetspædagogiske konsulenter (2) til LearningLab DTU

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Ved LearningLab DTU opslås to stillinger som pædagogiske konsulenter til varetagelse af opgaver inden for pædagogisk kompetenceudvikling og uddannelsesudvikling snarest muligt.

LearningLab DTU udbyder universitetspædagogikum (UDTU) for både undervisere, der skal til at undervise og have kursusansvar og for erfarne undervisere, der trænger til og har lyst til at videreudvikle deres universitetspædagogiske viden og praksis. LearningLab DTU tilbyder desuden løbende kompetenceudvikling for undervisere på DTU via workshops, seminarer og ved konsulentbistand.

Dine opgaver bliver at:

 • Facilitere processer på workshops og seminarer
 • Udvikle og afholde hjælpelæreruddannelsen
 • Udvikle og afholde UDTU workshops
Danmarks Tekniske UniversitetErfaren konsulent til DTU's rådgivningsteam

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Interesserer du dig for den rolle, som forskning spiller i udviklingen af vores samfund? Og for, hvordan universiteterne kan bidrage med forskningsbaseret beslutningsstøtte inden for f.eks. fødevarer, fiskeri, miljø og transport? Så er jobbet som konsulent i DTU’s rådgivningsteam måske noget for dig.

Teamet er en del af DTU’s centrale administration og varetager en række administrative og strategiske opgaver relateret til DTU’s forskningsbaserede rådgivning af danske ministerier og styrelser, herunder key-account-funktioner for universitetets langsigtede strategiske rådgivningsaftaler.

Vi bistår universitetets ledelse med faglige opgaver lige fra mødeforberedelser til strategisk planlægning, og har et tæt samarbejde med DTU’s institutter, som varetager selve rådgivningsopgaven.

Danmarks Tekniske UniversitetForskningstekniker til Testcenter Høvsøre

Danmarks Tekniske Universitet, Bøvlingbjerg

DTU Vindenergi søger en forskningstekniker til varetagelse af drifts- og måleopgaver i forbindelse med forskning i vindmøller på Testcenter Høvsøre, Lemvig Kommune. Du vil indgå i et team med tilkaldevagt både på Testcenter Høvsøre og Testcenter Østerild, som ligger i Thisted Kommune.

Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte:

 • Opsætning og nedtagning af måleudstyr på vindmøller og meteorologimaster, primært på Testcentrene Høvsøre og Østerild
 • Diverse driftsopgaver. Vedligehold af anlæg, master og bygninger.
 • Kalibrering, servicering og vedligeholdelse af målesystemer og måleudstyr på master og møller
Professionshøjskolen UCNDocent i pædagogisk professionsudvikling på UCN Pædagogik

Professionshøjskolen UCN, Aalborg

Har du stærke forskningskompetencer indenfor området pædagogisk professionsudvikling og interesse for forskning i æstetiske processer eller legende læring? Så er det dig, vi søger på UCN Pædagogik. Til dette formål søger vi på UCN Pædagogik en docent, som vil kunne stå i spidsen for at samle forskningen inden for området pædagogisk professionsudvikling og æstetiske processer og legende læring.

Professionshøjskolen UCN har med Strategi 2030 påbegyndt en transformation fra en uddannelsesinstitution til en praksisnær vidensinstitution, der bedriver uddannelse og anvendelsesorienteret forskning på internationalt niveau.

Til dette formål søger vi på UCN Pædagogik en docent, som vil kunne stå i spidsen for at samle forskningen inden for området pædagogisk professionsudvikling og æstetiske processer og legende læring.

Novozymes A/SResearch Scientist, Applied Research Baking, Lyngby

Novozymes A/S

If you want a career that lets you combine scientific excellence with creativity and commercial value, you could be our new colleague in applied research baking.

You will be part of a dynamic team of scientists, lab technicians and test bakers based in Denmark – leading global innovation projects and supporting regional product development needs. Working with our customers and other research units, your role will be to use your scientific/industry background to drive and support research into biological solutions for the baking/cereal industry. From designing and managing experiments to supervising research associates and bakers, you’re able to see the details in the bigger picture and turn good ideas into great commercial solutions.

Danmarks Tekniske UniversitetInstitutdirektør

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

DTU søger en institutdirektør til DTU Kemiteknik.

DTU Kemiteknik er et DTU institut, som på højeste internationale niveau arbejder med kemisk og biokemisk teknologi. Forskningen foregår i samarbejde med industrien og internationale forskningsinstitutioner. Instituttet udbyder kurser og projekter til diplom-, bachelor-, kandidat- og phd-uddannelserne på DTU.

Som Institutdirektør har du som primær opgave ansvaret for DTU Kemitekniks fortsatte udvikling og kvalitet inden for forskning, forskningsbaseret rådgivning, uddannelse og innovation. Du har ansvaret for den daglige ledelse, og med de mange opgaver er det vigtigt, at du løbende formår at uddelegere opgaver og støtte ledere og medarbejderne og deres kompetenceudvikling

Zealand

Senior Scientist Medicinal Chemistry

Zealand Pharma A/S, Søborg

in a biotech company focused on the discovery, design and development of innovative peptide-based medicines

In your new role, you will be a member of interdisciplinary, highly collaborative research teams, working to identify innovative peptide drugs.

Responsibilities include:

 • Outline strategies and approaches to discover novel therapeutic peptides, design and prioritize target compounds and plan their synthesis
 • Analyze complex data sets to generate structure-activity relationships and hypotheses for optimization
 • Work with chemists at Zealand as well as with teams at CROs to advance your projects
Zealand Pharma A/S
Novo Holdings
Strategy Associate

Novo Holdings, Hellerup

Strategy Associate We are looking for a new Strategy Associate to join the Strategy Office in Novo Holdings to support the continued ambitious strategy development of Novo Holdings, a world leading investor in life sciences.

The role as Strategy Associate offers significant professional and personal development opportunities. It involves an array of tasks and responsibilities in continuous development of Novo Holding’s ambitious strategy and processes. Working closely with the Head of Strategy Office, you will:

 • Develop consistent and coherent high-quality strategies across investment areas and Novo Holdings in general
 • Ensure full strategic alignment with our house ambition of being leading responsible investors in close collaboration with Novo Holdings’ Head of Responsible Investments
Novo Holdings
Danmarks Tekniske UniversitetPhD position for the project Quantum Control of Photo-Isomerization

Danmarks Tekniske Universitet

A 3-year PhD position is available at the Department of Chemistry of the Technical University of Denmark (DTU) under the main supervision of Prof. Niels E. Henriksen.

The project “Quantum Control of Photo-Isomerization” funded by the Independent Research Fund Denmark!Natural Sciences involves theoretical and computational studies of laser control of molecules and unimolecular reactions. The coherent quantum dynamics induced by ultrashort laser pulses can lead, e.g., to outcomes of photo-induced reactions beyond what is possible in classical “incoherent” photochemistry.

The computational optimization of laser pulses will be obtained by approaches similar to experimental laser-pulse shaping, e.g., via so-called phase-only shaping.

Danmarks Tekniske UniversitetHead of Section for Airfoil and Rotor Design

Danmarks Tekniske Universitet, Roskilde

Do you want to lead the section of Airfoil and Rotor Design at DTU Wind Energy?

Do you have management and leadership skills as well as a solid scientific background within aerodynamics and rotor design? Do you want to contribute to a central part of an internationally leading center of a highly reputed technical university? Are you visionary and will you take charge of further development of the section with close ties to the industry?

DTU Wind Energy invites applications for a position as Head of Section for Airfoil and Rotor Design (ARD) within the Division of Wind Turbine Design. You will become part of the DTU Wind Energy management forum, which consists of the Department director, three Heads of Division and fourteen Heads of Section.

Professionshøjskolen Absalon
Pædagoguddannelsen søger dig, der brænder for at undervise

Professionshøjskolen Absalon, Slagelse

Brænder du for at formidle din viden, og vil du være med til at præge den pædagogiske profession? Center for pædagogik i Slagelse søger en adjunkt eller lektor til at planlægge, gennemføre og evaluere undervisning på pædagoguddannelsen, i vores efter- og videreuddannelse samt til at indgå i forsknings- og udviklingsopgaver.

Du får en vigtig funktion i forhold til at undervise nuværende og kommende pædagoger. Du trives i en kompleks organisation med varierende arbejdstider og -steder.

Du vil opleve, at dit arbejde har mange vinkler, som du skal beskæftige dig med:

 • Grunduddannelsen.
 • Efter- og videreuddannelsen.
 • Forskning og udvikling
 • Spændende arbejdsliv.
Ferring Pharmaceuticals A/SSenior/Principal Scientist, Biotherapeutic Engineering

Ferring Pharmaceuticals A/S, Copenhagen

The Biotherapeutic Engineering team within the Discovery Biotherapeutics (DBT) unit has an opening for a talented and motivated Senior or Principal Scientist with a strong background in and hands-on experience with state-of-the-art antibody generation and engineering technologies.

Discovery project work is organized in multidisciplinary cross-functional project teams and you will represent the department as an expert on design of fit-for-purpose therapeutic antibody compounds. The position will furthermore encompass a role as a Molecular Lead for one or more biotherapeutic projects. In this role, you will – in close collaboration with the therapeutic area Biology Lead – lead the project through the entire discovery phase, i.e. from initial concept to the final lead candidate selection and transfer to CMC development.

Ferring Pharmaceuticals A/S
Danmarks Tekniske UniversitetPhD scholarship in Phase-field Modelling of Piezoelectric Materials

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

If you are interested in computational modelling of physical systems and want to help realize a novel micro-scale sustainable energy-conversion technology, this PhD project is for you.

At DTU Energy we are starting a research project where we will use computer simulations to investigate the behavior of piezoelectric materials with the goal of improving their performance. Piezoelectric materials exhibit a coupling between electric and elastic phenomena.

This means that applying an electric potential causes the material to deform, or vice versa: applying a mechanical force causes the material to generate an electric field and hence a current

Danmarks Tekniske UniversitetPhD scholarship in Deep Learning for Super Resolution Ultrasound Imaging

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

A 3-year PhD scholarship is available at the Center for Fast Ultrasound Imaging (CFU), Department of Health Technology (DTU Heath Tech) from December 2021 sponsored by the European Research Council (ERC) and the Department of Health Technology at DTU.

It is conducted in collaboration between CFU and the MEMS group at DTU Health Tech, the University of Copenhagen, and the Copenhagen University Hospital (Rigshospitalet) in the ERC Synergy Grant “3-D Super resolution Ultrasound Real time imaging of Erythrocytes” - SURE.

The SURE project develops and researches a new super resolution ultrasound imaging method capable of resolving 3-D capillary flow in the human body.

Danmarks Tekniske UniversitetPhD scholarship in GPU processing for Super Resolution Ultrasound Imaging

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

A 3-year PhD scholarship is available at the Center for Fast Ultrasound Imaging (CFU), Department of Health Technology (DTU Health Tech) from December 2021 sponsored by the European Research Council (ERC) and the Department of Health Technology at DTU. It is conducted in collaboration between CFU and the MEMS group at DTU Health Tech, the University of Copenhagen, and the Copenhagen University Hospital (Rigshospitalet) in the ERC Synergy Grant “3-D Super resolution Ultrasound Real time imaging of Erythrocytes” - SURE.

The SURE project develops and researches a new super resolution ultrasound imaging method capable of resolving 3-D capillary flow in the human body. The approach tracks the motion of the individual red blood cells (erythrocytes) in a three-dimensional volume for a full visualization of anatomy, flow, and perfusion.

Danmarks Tekniske UniversitetPhD scholarship in Cardiac Vector Flow Ultrasound Imaging

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

A 3-year PhD scholarship is available at the Center for Fast Ultrasound Imaging (CFU), Department of Health Technology (DTU Health Tech), DTU and at the Department of Cardiology, Rigshosptalet from December 2021. It is conducted in collaboration between the two departments, and the overall purpose of the project is to further develop fast vector flow-based imaging of the heart and make it applicable for clinical use.

This PhD project develops a method for fast vector flow imaging on a Verasonics research scanner and determines its performance and applicability to cardiac diagnostics.

The first objective is to develop a fast, synthetic aperture (SA) scheme suitable for cardiac vector flow imaging (VFI). This will be validated in the laboratory at CFU on an artificial heart phantom and calibrated flow rigs.