225 job matcher din søgning 225 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

KABEjendomsservicetekniker eller ejendomsassistent til Boligforeningen 3B, driftsområde H

KAB, København

Er du uddannet ejendomsservicetekniker, ejendomsassistent eller har du håndværkermæssig uddannelse så søg et rigtigt godt job her!

Kunne du tænke dig at syne boliger og betjene beboere i 3B’s ejendomme på Amager? Er du handlekraftig, serviceminded og god til beboerservice? Og ønsker du et alsidigt job med ansvar indenfor administration, planlægning og digital koordinering af opgaver i et boligområde? Så er stillingen som syner i Boligforeningen 3B’s driftsområde H lige noget for dig.

Dine opgaver er bredt funderet og indeholder administrative, håndværksmæssige og koordineringsopgaver, så det er vigtigt, at du trives med mange bolde i luften. Du vil få et tæt samarbejde med dine 14 kollegaer hvor dit gode humør, faglighed og drive forventes dagligt.

Frederikshavn KommuneKulturhus Kappelborg i Skagen søger udadvendt servicemedarbejder til back-stage

Frederikshavn Kommune

Har du overblik, gåpåmod og lyst til frihed under ansvar? Er du god til struktur og tager forstyrrelser med et smil? Er du vild med varierede arbejdsopgaver og arbejdstider – også aften og weekends? Og elsker du at give dine gæster en oplevelse ud over det sædvanlige? - Så er du måske vores nye kollega.

På Kappelborg i Skagen mangler vi nemlig lige nu en kollega, der kan og har lyst til at bidrage til vores backstage-afdeling.

Det er dig, der gør lokaler og forplejning klar til vores musikere, skuespillere, konference- og mødegæster samt mange andre. Du bliver den kollega, som sørger for at vi er klar til at modtage vores gæster og frivillige, så der er styr på opfyldning i baren, klargøring af backstage-lokalerne, kaffebakken er sat frem og meget mere.

BonBon-LandFacility Maintenance Manager

BonBon-Land, Holme-Olstrup

Er du uddannet tømrer eller elektriker - eller har du en lignende relevant uddannelse inden for byggefagene? Har du gode samarbejdsevner og kan dokumentere min. 5 års erfaring? Kunne du tænke dig at indgå i et team af motiverede, erfarne og dygtige kollegaer, der brænder for BonBon-Land?

Du kommer til at stå i spidsen for den del af vores tekniske afdeling, som vedligeholder vores bygninger og grønne områder i og udenfor sæsonen. Du vil få det daglige ledelsesansvar for 3-4 medarbejdere samt have ansvaret for kontakten til mange af vores gode eksterne samarbejdspartnere.

Du kommer til at få et tæt samarbejde vores Rides Maintenance Manager, som har det daglige ledelsesansvar for de teknikere, som primært vedligeholder forlystelserne.

Gem
Fyns Almennyttige Boligselskab
Ejendomsmesterassistent

Fyns Almennyttige Boligselskab, Odense

Et af vores dygtige teams i Odense har brug for en ny kollega, som kan indgå på et hold, der hver dag arbejder på at yde en høj service overfor beboerne. Teamet betjener to af vores store boligafdelinger med etagebyggeri i Odense.

Som en del af teamet skal du være med til også fremover at sikre et højt kvalitets- og serviceniveau over for vores beboere. Det betyder mange forskellige arbejdsopgaver med meget beboerservice og kontakt til håndværkere, hvor vores ejendomsfolk bliver det naturlige bindeled i hverdagen. Desuden vil du skulle varetage opgaven med ind- og udflytningssyn af boligerne i afdelingerne. Denne opgave vil i perioder fylde meget.

Primære arbejdsopgaver:

 • Ind- og udflytningssyn af boliger
 • Beboerservice
 • Mindre reparationer og udskiftninger i afdelingerne
 • I vinterhalvåret skal du påregne snevagter i nogle weekender
Fyns Almennyttige Boligselskab
Petersen & Sørensen Motorværksted A/S
Projektleder til reparationsafdelingen

Petersen & Sørensen Motorværksted A/S, Svendborg

Kunne du tænke dig at arbejde på et internationalt orienteret skibs- og reparationsværft med kunder fra hele verden? Er du en engageret projektleder, der kan sikre fremdrift og nå i mål med reparationsopgaver, fastholde den høje service kvalitet og den gode dialog med kunden?

Som projektleder i reparationsafdelingen får du ansvaret for reparationsopgaver og de daglige serviceopgaver. Du får den daglige kontakt til kunden igennem hele projektet forløbet - fra start til slut!

Primære arbejdsopgaver er blandt andet

 • Driftsansvaret for reparation af de enkelte skibe, hvor du som projektleder sikrer, at dine projekter bliver afviklet indenfor de økonomiske og tidsmæssige rammer
 • Besigtigelse af opgaver, udarbejdelse af kalkulationer, tilbud, specifikation og kontrakter
 • Koordinering at indkøb og serviceydelser fra underleverandør i samarbejde med lager- og indkøbsafdelingen
Petersen & Sørensen Motorværksted A/S
ROCKWOOL A/SProduktionsmedarbejder med uddannelse som industrisnedker eller lignende

ROCKWOOL A/S, Vamdrup

ROCKWOOL i Vamdrup søger medarbejder til fast daghold 7 - 15.

Vi skal i Vamdrup igangsætte en produktion af ROCK Zerro-produkter, som er profiler til husbyggeri, og derfor leder vi efter en medarbejder med de rette kompetencer.

Vi søger en medarbejder, som skal indgå i et lille team, og det er derfor vigtigt, at du som person vil kunne arbejde tæt sammen med de øvrige medarbejdere i teamet. Og samtidig lægger vi også vægt på, at du er istand til at være selvkørende, da der lægges op til stor selvstændighed i jobbet, dog under faste rammer.

Den Miljøterapeutiske Organisation ApS
Vi søger TØMRERE – helst et makkerpar

Den Miljøterapeutiske Organisation ApS, Jyderup

Vi har travlt og søger derfor dygtige og selvstændige tømrere/alsidige håndværkere. Som vores nye kollega bliver du en del af et bredt fagligt funderet team med forskellige håndværksmæssige baggrunde. Vi arbejder med større renoveringer af egne bygninger, diverse mindre projekter og servicering af tilhørende arealer.

Vi tilbyder:

 • Et arbejde med faglige udviklingsmuligheder.
 • En spændende og meget varieret arbejdsdag.
 • Mulighed for ikke at sidde i kø på motorvejen på vej til københavnske byggepladser.
Den Miljøterapeutiske Organisation ApS
OnlinePOS
Vi søger en montør/tekniker til fremadstormende IT-virksomhed med speciale i restaurationsbranchen

OnlinePOS, København

Vil du være en del af en virksomhed i rivende udvikling med et socialt sammenhold udover det sædvanlige? Er du serviceminded, har basis kendskab til Windows og hænderne skruet ordenligt på? Så er det dig, vi søger, som vores nye montør i København.

OnlinePOS er en IT-virksomhed, som har specialiseret sig i udvikling og produktion af moderne POS- og betalingssystemer til restauranter, caféer og barer. Derudover leverer vi POS-systemer til mange af sommerens store festivaler og events. Vi er i hastig vækst med mange nye kunder og et stigende antal opgaver.

Vi søger en kollega til vores afdeling i København, som vil med på vores rejse og være med til at hjælpe nye kunder godt i gang med installation af vores produkter, samt servicere vores eksisterende kunder. Du træder ind i en ung kompetent afdeling med 6 medarbejdere med stor knowhow om vores produkter og kunder.

OnlinePOS
Handbjerghus EfterskolePedel søges til Handbjerghus Efterskole

Handbjerghus Efterskole, Thyholm

Vi er på udkig efter en engageret og dygtig pedel med håndværksmæssig baggrund. Du skal have flair for vedligehold og evne til at finde praktiske løsninger. Et aktivt efterskolemiljø med et engageret personale byder på mange små og større udfordringer, hvor der skal tænkes ud af boksen.

Vi søger en glad og imødekommende person, der kan lide at være en del af et team.

To dage ligner sjældent hinanden. Derfor er det nødvendigt, at du er god til at arbejde selvstændigt og kan håndtere at have mange opgaver på din to-do liste. Vi forestiller os, at du har ordenssans og er god til at skabe overblik. Du skal leve med ofte at blive forstyrret og alligevel kunne løse de planlagte opgaver.

Jobindex A/S
Eventmedarbejder – klargøring til festivaler og andre events

Jobindex A/S søger for Peter Larsen Kaffe i Kolding

Har du lyst til at arbejde i en spændende eventafdeling, hvor du har styr på vores udstyr?

Peter Larsen Kaffe A/S

Her får du en uforudsigelig, foranderlig og sjov hverdag, hvor du gør klar til eller pakker sammen efter events.

Vi leder efter dig, der:

 • er teknisk handy og kan klare mindre håndværkeropgaver
 • gerne har praktisk erfaring med events – enten professionelt eller frivilligt – såsom festivaler, koncerter, messer, etc.

Læs mere om jobbet og søg her.

Kvik A/SMålrettet køkkensælger med stort drive!

Kvik A/S, Silkeborg

I KVIKS verden er missionen klar: At sælge Dansk design inden for køkken, bad og garderobe til overraskende lave priser.

Filosofien om at give vores kunder mere end de forventer – af både kvalitet, design og ikke mindst service – har gjort Kvik til en af de førende virksomheder i branchen.

En udvikling, der ikke havde været mulig uden dygtige og topmotiverede medarbejdere, og lige nu har vi brug for endnu en erfaren køkkensælger til Kvik Silkeborg.

Som køkkensælger skal du rådgive og inspirere vores kunder.

Du er dygtig til at afdække kundernes behov og kan ved hjælp af kreativitet og indsigt opfylde kundens drømme om nyt køkken, bad og garderobe.

Du kommer til varetage hele salgets faser lige fra modtagelse af kunden i butikken, afdækning af kundens behov, opmåling, bestilling af varer til levering og opfølgning.

Kvik A/S
Gem
Kvik A/SBrancheerfarne sælgere søges til vores butikker i Storkøbenhavn

Kvik A/S

Bliv en del af Danmarks stærkeste køkkenbrand!

Kvik køkkener er i hastig vækst, og netop nu har vi brug for ambitiøse og dygtige køkkenkonsulenter til flere af vores butikker i Storkøbenhavn, som kan sælge stil og trends med lige dele smil og seriøsitet til lige så mange kundetyper, som der er køkkentyper.

Kan du det, står køkkendøren åben til en udfordrende og spændende fremtid hos Kvik!

Som køkkenkonsulent i Kvik kommer du til at varetage hele køkkensalgets faser lige fra opmåling, over visualisering af kundens drømme i et topprofessionelt tegneprogram, bestilling af varer og til levering.

Hos Kvik har vi lager knyttet til butikkerne, og der er typisk ansat lagerfolk til at håndtere varemodtagelse og ekspedition, hvorfor dit primære fokus er på salget.

Kvik A/S
Kereby ApS
Vicevært

Kereby ApS, Valby

Som ejendomsservicetekniker hos Kereby har du selvstændigt ansvaret for dine ejendomme, samtidig med at du indgår i tæt samarbejde med dine kollegaer i driftsafdelingen, byggeafdelingen samt administrationen. Vi søger med andre ord en holdspiller, som trives med mange forskellige opgaver.

Med reference til en af vores driftsledere bliver du en del af et engageret team, hvor ambitionerne er høje og samarbejdet stærkt. Sammen støtter vi hinanden og sørger for, at vores lejere er stolte af at bo i vores ejendomme. Vi stiller store krav til ordentlighed og kvalitet, hvorfor det er vigtigt for os, at du er ansvarsbevidst og serviceorienteret. Dine primære opgaver

Som vores nye ejendomsservicetekniker/vicevært får du ansvar for følgende opgaver:

 • Tilsyn, drift og renholdelse af ejendomme
 • Lettere håndværksmæssige opgaver
 • Vedligeholdelse af bygninger og anlæg samt grønne arealer
Kereby ApS
HusCompagniet A/SByggeleder - Ringsted

HusCompagniet A/S

Byggeleder til kvalitetshuse på Sjælland Vil du lede byggeprojekter for det største typehusfirma i Danmark, der er kåret som Årets Husbygger 5 år i træk?

Som byggeleder får du det overordnede ansvar for byggeprojekterne fra første spadestik til aflevering af projektet. Størstedelen af din tid bruger du ude på byggepladserne, hvor du som regel leder 10-15 byggesager og 30-40 håndværkere på en gang. Du fører tilsyn med byggeriet, og det indebærer, at du:

 • udarbejder tidsplaner
 • afholder byggemøder og løbende er i dialog med både kunder, leverandører og håndværkere om projektets forløb, materialeleverancer og koordinering af arbejdskraft
 • følger op på tidsplanerne og reviderer efter behov
AktivPersonale A/SDygtig og erfaren sanitør

AktivPersonale A/S søger for Dansk Industri & Skadeservice i Esbjerg

Søger du et job, hvor ingen dage er ens, og hvor du får spændende og varierende arbejdsopgaver? – og er du den, der ser løsninger frem for forhindringer?

Så har vi det rette job for dig!

Dansk Industri & Skadeservice får stadig flere opgaver ind og søger derfor en dygtig og engageret kollega gerne med erfaring fra rengøring og skadeservice.

Opgaver er arbejde med skadeservice i forbindelse med brand-, vand-, fugt- og stormskader samt industriserviceopgaver.

Vi forventer, at du er energisk og fleksibel, da arbejdsopgaverne er meget forskelligartede. Du har måske en håndværksmæssig uddannelse og/eller erfaring som sanitør med skadeservice.

VI TILBYDER

 • Attraktiv løn der matcher opgaverne i jobbet
 • Pensions- og sundhedsordning
 • Frihed under ansvar
HusCompagniet A/SByggeleder - Næstved

HusCompagniet A/S

Byggeleder til kvalitetshuse på Sjælland Vil du lede byggeprojekter for det største typehusfirma i Danmark, der er kåret som Årets Husbygger 5 år i træk?

Som byggeleder får du det overordnede ansvar for byggeprojekterne fra første spadestik til aflevering af projektet. Størstedelen af din tid bruger du ude på byggepladserne, hvor du som regel leder 10-15 byggesager og 30-40 håndværkere på en gang. Du fører tilsyn med byggeriet, og det indebærer, at du:

 • udarbejder tidsplaner
 • afholder byggemøder og løbende er i dialog med både kunder, leverandører og håndværkere om projektets forløb, materialeleverancer og koordinering af arbejdskraft
 • følger op på tidsplanerne og reviderer efter behov
FORCE Technology
Serviceminded ejendomsfunktionær med teknisk snilde

FORCE Technology, Kgs. Lyngby

Sætter du en ære i at passe og pleje de bygninger, du har ansvaret for? Er du en god og hjælpsom kollega, som kan planlægge sin tid effektivt? Så er du måske vores nye kollega i facility teamet!

Facilitys fornemmeste opgave er at sørge for, at vores lokationer kører som på skinner, og at vores kollegaer har de bedste omgivelser at udføre deres – ofte meget tekniske – opgaver i. Vi er et team af blandt andet receptionister, ejendomsfunktionærer, rengøringsassistenter og planlægningsspecialister, der vægter godt kollegialt sammenhold og effektiv service højt.

FORCE Technology har til huse mange steder i landet, og du vil sammen med dine kollegaer stå for drift- og vedligeholdelse af vores ejendomme i Lyngby, Hørsholm og Brøndby. Du får fast base i Lyngby, men vil skulle udføre opgaver på alle 3 lokationer.

FORCE Technology
Gråsten AndelsboligforeningEjendomsfunktionær/Servicemedarbejder

Gråsten Andelsboligforening

Gråsten Andelsboligforening søger en ejendomsfunktionær/servicemedarbejder til serviceopgaver i boligerne m.v. Du vil blive en del af vores team af ejendomsfunktionærer i Gråsten. I Gråsten Andelsboligforening er der 8 ansatte. Hvor de 6 er i teknisk afdeling.

Kan du lide at arbejde med boliger, byggeri og mennesker. Så er her en stilling i en spændende og alsidig hverdag.

Vi tilbyder en stilling i et spændende miljø, hvor du selv kan være med til at sætte dit eget præg på din stilling. Du bliver en del af et engageret og kompetent kollegateam i en dynamisk organisation.

Stillingen omfatter bl.a. følgende arbejdsopgaver

 • Drifts- og vedligeholdsopgaver i vores boliger.
 • Klargøring af fraflyttede boliger.
 • Snedker og tømrer opgaver i og uden for boligerne.
DESIGNA
MONTØRER TIL FLAGSHIPSTORE I KØBENHAVN

DESIGNA

Vi har travlt og søger to erfarne montører til vores flagshipstore i København. Begge er på 37 timers stilling. I bliver en del af et fantastisk team, hvor både selvstændighed og teamwork værdsættes højt. I kommer med på en rejse, hvor du er med til at løfte kundeoplevelsen til nye højder.

I skal have en håndværksmæssig uddannelse og kan arbejde selvstændigt og struktureret. Desuden lægger vi vægt på, at du er serviceminded, har overblik og kan tackle mange bolde i luften.

DINE ARBEJDSOPGAVER VIL PRIMÆRT VÆRE

 • Opsætte køkken, bad og garderobe hos privat- og erhvervskunder.
 • Planlægge din egen tid og tage ansvar for reklamationshåndteringen.
 • Udføre opmålinger hos kunder.
DESIGNA
CRH Concrete A/S
Tømrer/Formopstiller med god tegningsforståelse

CRH Concrete A/S

Du vil blive en del af en sammentømret enhed, som til daglig står for opbygning og klargøring af udsparinger, støbeforme og andet, der indgår i vores produktion. Du vil få en fast base på vores moderne værksted, hvor vi fremstiller nødvendige dele til elementproduktionen, der er fordelt i 4 støbehaller.

Arbejdsdagen foregår typisk 50/50 – altså både på værksted, men også i produktionen, hvor du gør forme klar med afsætning af længde, højde, udsparinger m.v.

Du vil naturligvis modtage den nødvendige oplæring, og du starter med at gå med en af vores i forvejen erfarne medarbejdere. Frihed under ansvar praktiseres meget, og du vil i samråd med dine kollegaer i høj grad stå for at planlægge din arbejdsdag.

CRH Concrete A/S