560 job matcher din søgning 560 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Topsil GlobalWafers A/SIT-koordinator

Topsil GlobalWafers A/S, Frederikssund

Vi søger til en nyoprettet stilling en IT-koordinator, som vil være den person der samler trådene, og følger op på aftaler, så vi kommer i mål med opgaver og projekter som aftalt.

Du har her muligheden for at være med til at forme en stilling, og med din personlighed og erfaringer sætte et tydeligt aftryk i fremdriften og udviklingen af vores virksomhed.

Det er dig der er bindeleddet mellem IT-afdelingen og de øvrige afdelinger i organisationen. Du skal koordinere og drive opgaver og projekter, både de daglige driftsopgaver og samarbejdet med øvrige afdelinger, men også strategiske projekter hvor IT ejer opgaven.

Advised by I/STest Manager

Advised by I/S søger for DLR Kredit i København

Har du lyst til at stå i spidsen for at opbygge DLR Kredits nye testteam, og bidrage med dit store engagement og faglighed? Så kan du kan være den vi søger!

Som led i en yderligere professionalisering af testområdet i DLR Kredit etablerer vi nu et testteam med i alt fire medarbejdere, og vi søger derfor til en nyoprettet stilling en erfaren Test Manager, til at stå for den faglige ledelse af teamet.

Arbejdsopgaverne omfatter:

 • Deltage i opbygningen af det nye testteam
 • Medvirke til at professionalisere testområdet yderligere, herunder at bidrage med dine kompetencer inden for strukturerede testmetoder og værktøjer inkl. automatiseret test
 • Udarbejde og vedligeholde teststrategi
Frederikshavn KommuneKulturhus Kappelborg i Skagen søger udadvendt servicemedarbejder til back-stage

Frederikshavn Kommune

Har du overblik, gåpåmod og lyst til frihed under ansvar? Er du god til struktur og tager forstyrrelser med et smil? Er du vild med varierede arbejdsopgaver og arbejdstider – også aften og weekends? Og elsker du at give dine gæster en oplevelse ud over det sædvanlige? - Så er du måske vores nye kollega.

På Kappelborg i Skagen mangler vi nemlig lige nu en kollega, der kan og har lyst til at bidrage til vores backstage-afdeling.

Det er dig, der gør lokaler og forplejning klar til vores musikere, skuespillere, konference- og mødegæster samt mange andre. Du bliver den kollega, som sørger for at vi er klar til at modtage vores gæster og frivillige, så der er styr på opfyldning i baren, klargøring af backstage-lokalerne, kaffebakken er sat frem og meget mere.

Provargo A/S
Installationstekniker med fokus på IoT udstyr i bar, hotel og restaurationsmiljøer

Provargo A/S, Greve

Provargo A/S er en dansk virksomhed i vækst og med stor ordretilgang. Vores hovedkontor er i Greve, hvor din hverdag vil have sit udgangspunkt. Derudover har vi en salgsafdeling i England. Vores kunder spænder bredt indenfor natklubber, hoteller, stadions, restauranter, samt bodegaer og strækker sig verden rundt. Grundet øget ordre tilgang, har vi brug for dig til både at klargøre og installere vores cloud-baserede bar udstyr.

Som følge af den stigende kundetilgang både indenfor og udenfor Danmarks grænser, skal du være forberedt på at rejser kan forekomme af op til en uges varighed. Jævnlig rejseaktivitet i Jylland og på Fyn, vil også forekomme.

ECCO Sko A/S
PLM Consultant

ECCO Sko A/S

Would you like to become part of an international team to support ECCO globally with the governance, support and configuration of the PLM system.

”ECCO is going through a major transformation cycle in which a new PLM system is key. An interesting journey as a PLM consultant you are part of an implementation team with the goal to own and support the business going forward” Mike van Baaren Head of IT Product and Supply Chain.

Joining us, you will both partake in global PLM projects and support our business, ranging from Category management, Development teams up to our digital teams to support.

ECCO Sko A/S
Færdselsstyrelsen
Teamleder til nyetableret IT-driftsteam

Færdselsstyrelsen, Ribe

Vil du være med til at etablere, konsolidere og udvikle vores nye IT-organisation? Brænder du for den forskel god ledelse kan gøre? Så er du måske vores kommende teamleder for vores helt nye IT-driftsteam.

Færdselsstyrelsens IT-opgaver er hidtil blevet løst i Trafikstyrelsen. Din opgave bliver, i tæt samarbejde med det øvrige kontor for IT og Digitalisering, at hjemtage driftsopgaven til Færdselsstyrelsen - og herefter som ansvarlig for den videre drift og vedligehold af nuværende samt kommende IT-systemer. Som teamleder for IT-Drift vil du blandt andet være ansvarlig for:

 • Personaleledelse samt koordinering i teamet
 • Drift af IT-infrastruktur og telefoni i samarbejde med Statens IT samt andre leverandører
 • Applikationssupport og systemforvaltning
Færdselsstyrelsen
Købstædernes ForsikringIT-konsulent/Servertekniker

Købstædernes Forsikring, København

Købstædernes Forsikring er et ambitiøst kundeejet forsikringsselskab i vækst. Vi har en tydelig kundeorienteret vækststrategi og nærvær, engagement og handlekraft som vores kerneværdier. Vi glæder os til at få endnu en ny kollega til vores dynamiske IT-afdeling.

Hvad bliver dine arbejdsopgaver?

 • Medvirke til drift og vedligeholdelse af vores produktions, test og udviklingsmiljøer.
 • Medvirke til opbygning af test- og udviklingsmiljøer.
 • Optimering af vores infrastruktur.
Købstædernes Forsikring
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbstyrelse
Sagsbehandler med erfaring indenfor verifikation, validering systemtest og change management

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbstyrelse, Ballerup

Vil du arbejde med tværgående systemintegration og være med til at skabe overblik på en kompleks arbejdsplads? Vil du være med til at definere og skabe de processer, som skal skabe et tværgående integrationsoverblik over Kapacitetsansvarlig Land (KALA) portefølje? Så er denne stilling noget for dig.

Du vil indgå i Kapacitets- og Integrationselementet (FKI), der er et team på fem personer, som tilsammen udgør KALA systemintegrationselement.

Formålet med FKI er at sikre teknisk koordination af projekter, verifikation og validering af projekter, udarbejdning og vedligeholdelse af en egentlig systemarkitektur i KALA samt at modellere denne arkitektur.

Du skal med direkte reference til elementlederen fungere som systemingeniør med fokus på verifikation, validering (V&V) og test samt change management.

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbstyrelse
Gem
RigspolitietIT-supporter

Rigspolitiet, København

Hvis du sidder derude og tænker: ”Jeg savner udfordringer. Jeg trænger til et meningsfyldt job. Jeg vil elske at møde ind til dejlige kolleger, der værdsætter min hjælp hver dag. Jeg vil gøre en forskel!” Så søger du det her job. Vi har nemlig brug for dig i vores team i Center for Service, som hører under Rigspolitiets Koncern IT.

Du supporterer på lokaliteter under Københavns Politikreds og assisterer efter behov på Rigspolitiets lokationer i Storkøbenhavn. Her er din service-mindedhed, support og indsats afgørende for, at politiet kan løse sin kerneopgaver. Din primære rolle er at problemdiagnosticere og løse sager, der kræver fysisk kontakt med it-udstyr.

Du skal løse mange forskellige opgaver, blandt andet:

 • udskifte defekte it-enheder
 • yde teknisk support af periferiudstyr som printere, scannere, tablets og lignende
 • opstille, konfigurere, flytte og tilslutte it-udstyr
Lundgrens Advokatpartnerselskab
Lundgrens søger en serviceminded IT-supporter til vores IT-afdeling

Lundgrens Advokatpartnerselskab, Hellerup

Lundgrens er en af Danmarks førende advokatvirksomheder, og netop nu søger vi endnu en IT-supporter til vores IT-afdeling.

Som vores nye IT-supporter får du en spændende og afvekslende hverdag, hvor din primære arbejdsopgave er at hjælpe vores brugere til at få en ukompliceret hverdag ved brug af vores IT-systemer og udstyr.

Dine typiske arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • Helpdesk-support og problemløsning for vores brugere
 • Systemdrift, vedligeholdelse, optimering og dokumentation. (Microsoft 365, AD, Windows Server, iPhone/iPad samt Windows på klientsiden)
Lundgrens Advokatpartnerselskab
SchultzSupporter til vores Tech Team på forretningskritiske IT-systemer

Schultz, Valby

Brænder du for at yde den bedste support og service? Er du imødekommende, struktureret og detaljeorienteret? Og kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, der leverer forretningskritiske IT-løsninger til den offentlige og private sektor? Så er et job hos Schultz måske noget for dig!

Schultz har stor succes og tilgang af kunder, både til jobcentersystemet Schultz Fasit og til vores andre IT-systemer. Derfor søger vi endnu en ny kollega, så vi fortsat kan levere en hjælpsom og professionel kundesupport.

Dit arbejde vil hovedsageligt bestå i sagsbehandling af indkomne henvendelser på vores egne udviklede jobcentersystemer Schultz Fasit og Schultz Connect, men flere andre løsninger supporteres - eller skal i nærmeste fremtid også supporteres fra vores Kundesupport - hvorfor oplæring i flere systemer kan forventes.

MiljøministerietNyuddannet projektleder til digitaliseringsprojekter – gerne med miljøfaglig baggrund

Miljøministeriet, Odense

Kunne du tænke dig at arbejde med drift og udvikling af brugervenlige digitale løsninger på miljøområdet? Har du lyst til at være bindeleddet imellem forretningens behov og it-afdelingen? Vil du indgå i et fagligt fællesskab og tage ansvar for opgaver og processer i tæt samarbejde med andre?

Afhængig af dine kompetencer og interesser vil du bl.a. skulle arbejde med følgende opgaver:

 • Videreudvikling af brugervenlige, digitale værktøjer til forvaltning af erhvervsrettet regulering, fx ansøgning om miljøgodkendelse, offentliggørelse af miljøoplysninger, effektiv administration etc.
 • Bidrage til udvikling af datadreven myndighedsudøvelse og være med til at udvikle brugen af nye teknologiske muligheder, som fx kunstig intelligens mv.
 • Ansvarlig for drift, vedligehold og udvikling af digitale løsninger på industriområdet.
Flying Tiger Copenhagen
Service Desk Specialist

Flying Tiger Copenhagen

We are looking for a Service Desk Specialist for our global IT Service Desk. Are you an experienced IT supporter, and do you strive to deliver world-class support? Join Flying Tiger Copenhagen to influence and support our IT setup alongside our international colleagues in one of Denmark’s most successful and definitely most fun retailers.

As our new Service Desk Specialist, most of your time is spent on incident and ticket solving. The rest of your time is spent on deep dive investigations, troubleshooting and problem-solving complex issues. You might also participate in projects. Examples of such projects could be onboarding our partners to our Office 365 platform or taking part in automation of tasks for the Service Desk.

You will have regular daily working hours, but we do expect to be able to reach you in case of urgent incidents like major breakdowns.

Indoor Golf Partner ApS,
Customer Support Specialist

Indoor Golf Partner ApS,, Rødovre

Vil du gerne være en del af en dynamisk virksomhed i rivende udvikling? Nu har du en unik mulighed for at blive en del af Indoor Golf Partners support team. Dit primære arbejde vil være at supportere både eksisterende og kommende kunder lokaliseret i Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Desuden vil du skulle assistere vores egne installatører, så alle får den bedst mulige hjælp hurtigst muligt.

Med reference til Rasmus Munk søger Indoor Golf Partner ApS en first-line Customer support specialist til vores kontor i Rødovre. Arbejdsopgaverne er mange og varierende i et travlt internationalt miljø med spændende udfordringer.

Primære opgaver:

 • Supportere vores team på mere end 30 installatører
 • Supportere de IT-produkter, som indgår i vores simulatorpakke
 • Supportere vores kunder igennem opkald, mails og Teamviewer remote sessions
Indoor Golf Partner ApS,
AKVA group Land Based A/S
IT Supporter

AKVA group Land Based A/S, Fredericia

We are extending our Digital team, and are looking for an IT Supporter for onsite support at our offices in Fredericia.

As an IT supporter you will be part of our global Digital team with reference to the IT Operations Manager. You will be part of a team of 12 highly skilled IT supporters placed in Norway and Chile. The position holds good opportunities for personal and professional development in a work environment based on trust and freedom under responsibility.

The job

 • Perform the daily IT support for our colleagues located in Fredericia making a positive difference in their everyday lives
 • You will be the first point of contact for IT support in Denmark, and occasionally you will also support colleagues from Norway and Chile with IT issues
 • Purchasing, set-up, and maintenance of workstations, PCs, and IT accessories for your Danish colleagues
AKVA group Land Based A/S
Energistyrelsen
Vil du sætte den fælles retning for vores datateam?

Energistyrelsen, København

I Energistyrelsens Center for Systemanalyse søger vi en initiativrig og erfaren medarbejder til at drive udviklingen i vores nyoprettede tværgående datateam.

Energistyrelsen

I teamet arbejder vi med at indsamle, standardisere, kombinere og formidle centerets mange forskellige data på klima- og energiområdet. Data der er uundværlige i centrets arbejde med at udarbejde fremskrivninger og analyser til brug for politiske beslutningsgrundlag.

Din opgave i teamet vil være sætte en fælles retning for teamet på dette nye område og samme med teamet få udviklet et fremtidigt arbejdsprogram. Du vil endvidere skulle understøtte teamets løbende leverancer og en realisering af målene for teamet. Da der er tale om et nyt team, vil du få rig mulighed for at komme med idéer til fremtidige fokusområder, udvikling af eksisterende værktøjer, publikationer og workflows m.v.

Energistyrelsen
3C RETAIL A/S
Systemadministrator

3C RETAIL A/S

Går du løsningsorienteret og nysgerrigt til opgaver? Kan du levere den gode dialog? Har du flere års erfaring som IT-administrator? Vil du gerne arbejde i en udviklingsorienteret organisation? Så har du nu muligheden for at blive 3C RETAILs nye Systemadministrator.

Da vi moderniserer og nytænker vores it-miljø, udvider vi vores kyndige IT-team med én kollega mere. Vi søger en erfaren IT-Systemadministrator, som sammen med det øvrige team kan bidrage til at drifte og modernisere virksomhedens systemer og interne IT-processer.

I vores administrator team arbejder du sammen med 3 kollegaer, og bliver en del af et hold der har et højt teknisk vidensniveau. Vi vedligeholder, driftssikrer og videreudvikler vores on-premise og Cloud løsninger samt opkvalificerer og støtter vores Helpdesk efter behov.

3C RETAIL A/S
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenErfarne Scrum Masters

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

I tæt samarbejde med Toldstyrelsen er vi i gang med at udskifte hovedparten af den samlede it-portefølje på toldområdet grundet EU’s nye toldlovgivning. Arbejdet er samlet i EUTK-programmet (”EU's nye ToldKodeks”) og har meget stor betydning for danske virksomheders import og eksport og dermed vores samfund som helhed.

Som Scrum Master er det din fornemmeste opgave at hjælpe dit team til at skabe forudsigelighed og gennemsigtighed. Det gør du ved at støtte, træne, facilitere og coache teamet til at være et high-performing og selvledende team med fokus på arbejdsglæde, læring og løbende forbedringer. Derudover består dine opgaver blandt andet i at:

 • Opbygge en kultur, hvor der løbende reflekteres og optimeres ift., hvordan teamet bedst skaber værdi
 • Skærme dit team mod udefrakommende distraktioner og forstyrrelser
 • Kommunikere teamets fremdrift via rapportering og Scrum of Scrums
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Telia DanmarkSales Specialist - Network (WAN and indoor solutions)

Telia Danmark

Are you a technically proficient individual within the Network area (WAN and indoor solutions) who likes and have experience interacting with customers to design sustainable solutions that match their business needs? Then maybe you are the person to take the position as Sales Specialist – Network. This role is open to candidates based out of Copenhagen or Hasselager (Aarhus).

Telia’s vision for 2023 is to deliver exceptional customer experiences and it all starts in the very first meeting with the customer, understanding what their needs are, and acting as trusted advisors. Is this your next opportunity?

We offer you the possibility to work in an experienced and international company that provides network access and telecommunication services that help people and companies communicate anytime, anywhere, anyhow, while learning new competencies as the market and technology develops.

Koncerncentre
Ny kollega til Servicedesk I Center for IT og Medicoteknologi (CIMT)

Koncerncentre, København

Brænder du for værdiskabende IT-support og imødekommende service? Så er du måske vores nye kollega i CIMT’s Servicedesk

I CIMT´s Servicedesk sikrer vi 1. line IT-support til Region Hovedstadens mere end 40.000 medarbejdere, der primært består af frontpersonalet på hospitalerne. Hos os handler it og digitalisering om liv.

Du vil blive en del af vores velfungerende og kompetente Teknisk team. Dine kerneopgaver bliver blandt andet:

 • At yde professionel og serviceminded it-telefonsupport til regionens ansatte
 • At hjælpe brugerne med adgangskodeskift og andre pc-udfordringer
 • At sagsregistrere alle henvendelser med udførlig beskrivelse af problem og løsning
Koncerncentre