52 job matcher din søgning 52 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Frederikshavn KommuneKulturhus Kappelborg i Skagen søger udadvendt servicemedarbejder til back-stage

Frederikshavn Kommune

Har du overblik, gåpåmod og lyst til frihed under ansvar? Er du god til struktur og tager forstyrrelser med et smil? Er du vild med varierede arbejdsopgaver og arbejdstider – også aften og weekends? Og elsker du at give dine gæster en oplevelse ud over det sædvanlige? - Så er du måske vores nye kollega.

På Kappelborg i Skagen mangler vi nemlig lige nu en kollega, der kan og har lyst til at bidrage til vores backstage-afdeling.

Det er dig, der gør lokaler og forplejning klar til vores musikere, skuespillere, konference- og mødegæster samt mange andre. Du bliver den kollega, som sørger for at vi er klar til at modtage vores gæster og frivillige, så der er styr på opfyldning i baren, klargøring af backstage-lokalerne, kaffebakken er sat frem og meget mere.

Det Kgl. Bibliotek
Vicedirektør til Det Kgl. BIbliotek

Det Kgl. Bibliotek, Aarhus

Biblioteksservice og Partnerskaber på Det Kgl. Bibliotek søger en ny vicedirektør til et stort og bredt opgaveområde.

Til Biblioteksservice og Partnerskaber søger vi en samlende og strategisk velfunderet Vicedirektør med stærke personlige og ledelsesmæssige kompetencer.

Du bliver den nye leder af et overordnet set velfungerende vicedirektørområde, som er i god gænge med høj faglighed i opgaverne og god brugertilfredshed hos hele den brede vifte af brugergrupper og samarbejdspartnere.

Du får som ny vicedirektør en vigtig og udfordrende rolle i at fortsætte og videreudvikle opgaveområdet i samarbejde med brugerne og i lyset af de muligheder, som fx anvendelse af ny teknologi giver.

Det Kgl. Bibliotek
Gem
Furesø KommuneFuresø bibliotekerne søger børnebibliotekar

Furesø Kommune

Har du lyst til at arbejde i et spændende børnebibliotek med engagerede kolleger og en strategi, der fokuserer på tidlig sprogstimulering, læselyst og dannelse under overskriften Børnenes Bibliotek?

Vi søger en kollega, der vil være med til at udvikle børnenes bibliotek og er god til at formidle til både børn og voksne.

Om stillingen

 • Udlånsvagter primært i børnebiblioteket, dog med enkelte vagter i voksenudlånet
 • Udvikling af børns læselyst
 • Litteraturformidling
 • Samarbejde og netværk med relevante partnere
ONLY
Fitting model

ONLY, Brande

Er du smilende og udadvendt, og har du lyst til at arbejde i en kreativ modevirksomhed? Så er du måske en af ONLY’s nye Fitting Models!

For at sikre en god pasform, søger vi lige nu en Fitting Model/Husmodel, der har lyst til at få indblik og være en del af Danmarks stærkeste modebrand. Vi forestiller os, at du netop har afsluttet din uddannelse og nu har lyst til at prøve kræfter med forskellige typer af opgaver i en afdeling, hvor vi udvikler og skaber nye trends.

Du er stabil, pålidelig, udadvendt, tålmodig, har stor interesse for tøj og de nyeste trends. Derudover forventer vi, at du har gode samarbejds- og kommunikationsevner, da du vil arbejde tæt sammen med ONLYs konstruktører, designer og indkøbere.

Testrup HøjskoleHøjskolelærer til Teaterlinjen

Testrup Højskole, Mårslet

Testrup Højskoles teaterlinje har fokus på Den skabende spiller. Det betyder, at der undervises i en bred vifte af skuespilteknikker og metoder som værktøjer til at forløse den enkeltes kreative potentiale og evne til selv at skabe – alene og som del af et ensemble.

Formålet er at give eleverne en bred forståelse af teatret. Der undervises både i klassiske teaterformer, hvor tekst og karakteropbygning er i fokus, i dramatisk skrivning, i nonverbalt- og fysisk teater samt i blandformer som devising og performance. Vi skaber som oftest selv materiale til forestillinger direkte på gulvet.

Som lærer på teaterlinjen ser man det som sin fornemste opgave at skabe et trygt og tillidsfuldt undersøgelsesrum, at inspirere, udfordre og anerkende elevernes arbejde med teater ud fra deres respektive faglighed og ambitionsniveau.

Hørsholm KommuneBiblioteksleder til Hørsholm Bibliotek i Kulturhus Trommen

Hørsholm Kommune

Vil du arbejde for udviklingen af Hørsholm Bibliotek som byens hjerte og litteraturhus i en digital tidsalder, og har du samtidig ledererfaring? Så er du måske vores nye biblioteksleder.

Som vores nye leder på Hørsholm Bibliotek vil du, i samarbejde med kulturhuslederen, stå for den strategiske udvikling af biblioteket og dermed bidrage til den strategiske udvikling af kulturlivet i Hørsholm Kommune. Du vil få en hverdag præget af opgaver, der spænder bredt fra udvikling af biblioteket, personaleledelse og daglig drift til at være budgetansvarlig herunder prioritering af bibliotekets økonomi samt budgetopfølgning i samarbejde med kulturhuslederen.

Som biblioteksleder på Hørsholm Bibliotek vil du arbejde med

 • at stå i spidsen og sætte en tydelig kurs for biblioteket
 • at sørge for at den daglige drift af biblioteket kører
 • at sikre optimal brug af personaleressourcer
Gem
Rudersdal KommuneBørnekulturformidler til Rudersdal Bibliotekerne

Rudersdal Kommune

I Rudersdal Bibliotekerne har vi fokus på at have et åbent og inviterende børnebibliotek, hvor vi med udgangspunkt i al den gode børnelitteratur arbejder for at fremme nysgerrigheden og tænde læseglæden hos børn og unge.

Vi søger en børnekulturformidler med særligt fokus på at udvikle, koordinere og afholde arrangementer henvendt til børn og deres forældre.

Du kan have din uddannelsesmæssige baggrund fra mange forskellige steder – det vigtigste er, at du har et indgående kendskab til målgruppen og til børnekultur i bred forstand. Du har et godt kendskab til børnelitteratur og en masse gode idéer til, hvordan man kan tænde læsegnisten hos børn og er dygtig til at tænke i koncepter, der rammer både børnene og deres forældre.

Du kan holde overblikket og skabe fremdrift i projekter – også når der er mange bolde i luften og flere parter involveret.

Gem
Rudersdal KommuneBørnebibliotekar til Rudersdal Bibliotekerne

Rudersdal Kommune

I Rudersdal Bibliotekerne har vi fokus på at have et åbent og inviterende børnebibliotek, hvor vi med udgangspunkt i den gode børnelitteratur, arbejder for at fremme nysgerrigheden og tænde læseglæden hos børn og unge.

Vi bestræber os på at være en inspiration hele vejen igennem børns læseliv, og en aktuel, spændende og veltrimmet materialesamling er et afgørende udgangspunkt for det arbejde.

Vi søger derfor en børnebibliotekar med særligt fokus på at udvikle og vedligeholde vores samling i kommunens tre biblioteker. Du kommer til at have det primære ansvar for vores materialeindkøb på børneområdet, og kommer til sammen med dine kolleger i børnebiblioteket at arbejde med den løbende formidling af litteraturen - både i forbindelse med det daglige møde med børn og forældre i udlånet og i samarbejdet med skoler, institutioner og andre aktører i lokalsamfundet.

Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig e.V.Biblioteksmedarbejder/kontorassistent

Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig e.V., Flensborg

Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig søger biblioteksmedarbejder, der med smil og sans for godt værtskab skal indgå i gruppen af kolleger, der betjener bibliotekets mange gæster i Informationen i Flensborg Bibliotek, Norderstr. 59, Flensborg.

Vi søger en medarbejder …

 • der er serviceminded og opsøgende
 • der har relevant kontoruddannelse eller lign. erfaring
 • der med godt humør, smil og fleksibilitet kan bevare overblikket i travle situationer

Vi tilbyder et varieret stillingsindhold med hovedvægt på god service af lånere/gæster i Informationen.

Gem
PIECES
Husmodel

PIECES, Aarhus

Interesserer du dig for mode, og har du lyst til at være en del af et energisk team?

Vi kan tilbyde dig en plads i et stærkt og passioneret team samt et godt indblik i en hverdag i en international modevirksomhed. Du vil blive en del af PIECES’ konstruktionsafdeling, som er et knudepunkt for PIECES. Her deltager du i udviklingen af kollektionerne i forhold til tøjets pasform og udtryk. Du vil derigennem få kendskab til, hvordan både indkøbere, designere og konstruktører arbejder, og du vil få rig mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt. Atmosfæren er dynamisk, kreativ og præget af godt humør.

Arbejdsopgaver

 • Afprøve tøj i samarbejde med vores konstruktører, indkøbere og designere i det daglige arbejde
 • Fremvise tøj foran kolleger og samarbejdspartnere til vores kollektions-, salgs- og kundemøder
 • Kontrolopmåling af prøver
PIECES
Cryos International – Denmark ApS
Bliv sæddonor – og giv liv til drømmen om et barn

Cryos International – Denmark ApS, Aalborg, Aarhus, Odense og København

Har du lyst til at gøre en forskel for andre? Og vil du have et meningsfuldt og fleksibelt job?

Næsten alle mennesker har en drøm om at få børn, men for mange kan det ikke lade sig gøre uden hjælp. Som sæddonor hos Cryos hjælper du barnløse med at få opfyldt drømmen om en familie – samtidig får du muligheden for at tjene op til 500 kr. pr. donation – alt i alt op til 6.000 kr. om måneden.

3 gode grunde til at blive sæddonor:

 • Du gør en stor forskel for andre og hjælper barnløse i hele verden
 • Du modtager kompensation for din donation. Op til 500 kr. pr. donation
 • Du bliver jævnligt testet for diverse sygdomme, så du er sikker på, at du altid er sund og rask

Du skal være mellem 18 og 45 år for at blive sæddonor.
Læs mere og ansøg på cryos.dk/sæddonor.
Hør også tre af vores donorer fortælle om, hvorfor de har valgt at blive sæddonorer.

Cryos International – Denmark ApS
Hørsholm KommuneVikar til all-round bibliotekarstilling

Hørsholm Kommune

Brænder du for at formidle god litteratur til alle aldre i biblioteksudlånet, og kan du lide at være med til at afvikle arrangementer, så har vi måske vikarjobbet til dig på Hørsholm Bibliotek.

Vi søger en all-round bibliotekar til især voksenområdet, som er initiativrig og udadvendt, som hviler i sig selv og er tryg ved at stå foran en stor forsamling, og som altid er klar med en boganbefaling.

Du kommer primært til at have vagter i biblioteksudlånet, men vil også skulle arbejde med bl.a.:

 • Arrangementsafvikling
 • Materialepleje

Vikarstillingen er på 30 timer ugentligt og ønskes besat fra 1. oktober eller hurtigst muligt herefter. Stillingen er tidsbegrænset indtil 30. april 2022.

BERING VALGMENIGHEDGraver på deltid

BERING VALGMENIGHED, Hasselager

Bering Valgmenighed søger en graver / kirketjener til Bering Kirke med tiltrædelse den 1. november 2021 eller efter aftale.

Stillingen er på 1100 timer pr. år hvilket svarer til i gennemsnit omkring 20 timer om ugen. Der må påregnes sæsonudsving i arbejdstiden.

Vi ønsker en imødekommende graver, der er stabil og fleksibel, og som har lyst til i fællesskab med præst og valgmenighedens bestyrelse at være kirkens ansigt ud ad til. En graver, som har sans for at møde mennesker i sorg og glæde samt være respektfuld og loyal.

Graveren skal varetage følgende opgaver:

 • Ren- og vedligeholdelse af gravsteder, kirkegården samt omkringliggende arealer
 • Plantning af årstidens blomster, grandækning, hækklipning, græsslåning samt snerydning
 • Klargøring af kirken til gudstjenester samt deltagelse i andre kirkelige handlinger i forbindelse med f.eks. bryllupper og begravelser.
Copenhagen Business School
Barselsvikariat – bibliotekar (cand. scient. bibl.) til CBS Bibliotek

Copenhagen Business School, Frederiksberg

Vil du være med til at løfte bibliotekets service over for forskere og studerende på CBS? Så er du måske vores kommende kollega. Vi har et barselsvikariat på 1 år, hvor du både skal vejlede studerende i informationssøgning og supportere forskerne med registrering af publikationer og Open Access-publicering.

Vi tilbyder et varieret job i et uhøjtideligt og levende miljø. Stillingen er placeret i bibliotekets afdeling for forsker- og studieservice, hvor du skal:

 • arbejde med forsknings- og formidlingspublikationer, herunder indsamling, registrering og arkivering
 • arbejde med implementering af CBS’ Open Access politik
 • vejlede studerende og forskere i informationssøgning, biblioteksservices og -systemer.
Karlslunde Kirke/Karlslunde Sogns Menighedsråd
Organist

Karlslunde Kirke/Karlslunde Sogns Menighedsråd

En stilling som organist ved Karlslunde og Karlstrup Kirker er ledig pr. 1. november 2021.

Stillingen er på 37 timer pr. uge.

Både PO-/KMOK- og DOKS-organister opfordres til at søge.

Karlslunde og Karlstrup Kirker er smukke landsbykirker, beliggende ved Køge Bugt, nær ved Køge bugt motorvejen samt S-toget mellem Køge og København. En ny regional togbane er lige åbnet. Vi er en aktiv arbejdsplads, hvor der er højt til loftet, både personligt og fagligt. Det er to kirker med mange gudstjenester og kirkelige handlinger.

Vi kan tilbyde:

 • Et godt arbejdsmiljø og samarbejde imellem præster, ansatte og menighedsråd.
 • Et spændende musikalsk teamsamarbejde med kirkesangeren.
 • Kreative og dedikerede kolleger, der altid er på udkik efter fornyelse.
 • Mulighed for udfoldelse af egne musikalske evner evt også i forhold til andre instrumenter end orglet.
Karlebo MenighedsrådSopran og tenor søges

Karlebo Menighedsråd

To stillinger som hhv. sopran- og tenorsanger i Karlebo Sogn er ledige med tiltrædelse snarest.

Stillingerne omfatter tjenester på søn- og helligdage samt tjenester på hverdage i 2 ud af 4 uger (2 uger vagt / 2 uger fri) i sognets tre kirker: Nivå, Egedal og Karlebo. Stillingerne omfatter desuden 1-2 årlige musikgudstjenester/koncerter.

Højmesserne på søn- og helligdage vil primært være i Nivå Kirke som en del af kirkens faste vokalkvartet. Sognets øvrige 3 fastansatte sangere udgør et fast ensemble ved højmesserne i Egedal Kirke.

Derudover medvirker vokalkvartetten cirka en gang om måneden ved enten en fromesse eller eftermiddagsgudstjeneste i Karlebo Kirke.

Vi søger to sangere med gode nodelæsningsfærdigheder, der både kan fungere som forsangere ved salmesangen og som sopran/tenor i a cappella korsatser.

Endelig lægger vi stor vægt på godt og ansvarsfuldt samarbejde og kollegaskab.

Skejby CryoBank
Giv livets største gave – bliv sæddonor

Skejby CryoBank, Aarhus

Du kan gøre en forskel for ufrivilligt barnløse kvinder og par – og du får samtidig udbetalt 400 kr. pr. godkendt sædprøve.

Som sæddonor hos Skejby CryoBank får du altid en professionel behandling, og hele processen foregår diskret, så du kan føle dig tryg.

Dette får du:

 • 400 kr. pr. godkendt sædprøve
 • Mulighed for at hjælpe barnløse kvinder og par med at få opfyldt deres drøm om et barn
 • Du kan donere ca. 2-3 gange om ugen
 • Testet din sædkvalitet hver gang du donerer - helt gratis
 • Du bliver tjekket for kønssygdomme – helt gratis
 • Som den eneste sædbank i Danmark tester Skejby CryoBank dig for samtlige high-risk HPV og mængden af DNA-fragmentation
 • Letbanen er 2 minutters gang fra klinikken
 • Vi har gratis parkering

For at blive sæddonor skal du først sende en ansøgning til sædbanken.

Læs mere og ansøg på Skejby CryoBank.dk/blivsæddonor

Du kan se mere info i denne video.

Skejby CryoBank
Hjemmearbejdsplads
Gem
Voxmeter A/S
Voxmeter
Bliv hjemmeinterviewer

Voxmeter A/S

Bliv ansat som hjemmeinterviewer hos Voxmeter, et af landets førende analyseinstitutter.

Som ansat hos Voxmeter vil du komme til at bidrage til en seriøs arbejdskultur båret af høj, faglig stolthed og et team bestående af indlevende medarbejdere. Kort fortalt vil jobbet bestå i at gennemføre interviews hjemmefra gennem vores online interviewsystem. Det handler ALDRIG om salg, men udelukkende om at gennemføre interview, som vores interviewsystem guider dig igennem.

Som interviewer skal du kunne lide at snakke med alle persontyper. Det kræver, at du som person er imødekommende, smilende og ikke mindst tålmodig.

Voxmeter A/S
Gem
PowerjobsøgerneVil du være vores kollega i Storkøbenhavn?

Powerjobsøgerne

Hos Powerjobsøgerne har du lige nu muligheden for at blive en del af et ambitiøst jobsøgningsnetværk. Vi fokuserer på at skabe jobsøgningsglæde for vores medlemmer ved at give dem inspiration, sparring og fællesskab.

Vi søger en kollega til at indgå i vores facilitatorteam. Stillingen er på 30 timer og er geografisk placeret i Storkøbenhavn.

Da vi sætter pris på kreativitet, diversitet og initiativ, har vi valgt at vende ansøgningsprocessen en smule på hovedet. Vi stiller derfor ingen krav til vores ansøgeres profil, baggrund eller tidligere i erfaring. I stedet vil vi lade dig fortælle os, hvad du kan bidrage med.

Se denne video, for at finde ud af, hvordan du kan ansøge.

PowerjobsøgerneVil du være vores kollega i Fredericia?

Powerjobsøgerne

Hos Powerjobsøgerne har du lige nu muligheden for at blive en del af et ambitiøst jobsøgningsnetværk. Vi fokuserer på at skabe jobsøgningsglæde for vores medlemmer ved at give dem inspiration, sparring og fællesskab.

Vi søger en kollega til at indgå i vores facilitatorteam. Stillingen er på 15 timer og er geografisk placeret i Fredericia.

Da vi sætter pris på kreativitet, diversitet og initiativ, har vi valgt at vende ansøgningsprocessen en smule på hovedet. Vi stiller derfor ingen krav til vores ansøgeres profil, baggrund eller tidligere i erfaring. I stedet vil vi lade dig fortælle os, hvad du kan bidrage med.

Se denne video, for at finde ud af, hvordan du kan ansøge.