505 job matcher din søgning 505 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Danske BankChief Service Delivery Officer in Tax Services Remediation Program (fixed-term)

Danske Bank, Høje Taastrup or Vilnius

Tax Services & Customer Reporting is an important area in LC&I Technology & Services providing dividend taxation and investment reporting services to all clients in the Danske Bank Group.

Our mission is to provide timely, efficient and high quality customer service and process administrative tasks related to tax services and investment reporting.

As our new team member, you will be assigned to different projects within the Tax Services Remediation Program, work hand-in-hand with project managers and project teams, and collaborate with a variety of internal and external stakeholders to ensure Tax Services are built on solid operational foundation relying on efficient and compliant processes.

Danske BankSenior Consultant in Tax Services Remediation Program (fixed-term)

Danske Bank, Høje Taastrup or Vilnius

Tax Services & Customer Reporting is an important area in LC&I Technology & Services providing dividend taxation and investment reporting services to all clients in the Danske Bank Group.

As our new team member, you will be a part of Tax Services Remediation PMO. You will work hand-in-hand with the Head of Tax Services Remediation Program and project managers to oversee traction and delivery of our project portfolio and ensure timely and quality management and stakeholder reporting. In your day-to-day work, you will report to Head of Tax Services Remediation Program.

Advised by I/SKreditrådgiver til Erhverv

Advised by I/S søger for DLR Kredit A/S i København

DLR Kredits Erhvervsafdeling er i vækst og vi udvider igen med flere kolleger til kreditvurdering af låneansøgere til finansiering af erhvervsejendomme.

Har du erfaring med realkredit og kreditbelåning? Har du lyst til at arbejde mere specialiseret og opnå et dybere kendskab til realkreditfinansiering og erhvervskunder? Hvis du herudover også vil være med til at yde den allerbedste service til vores kunder, kolleger og samarbejds­partnere, så hører vi gerne fra dig.

Arbejdsopgaverne omfatter:

 • Behandling af låneansøgninger fra aktionærpengeinstitutterne
 • Stillingtagen til værdiansættelser af ejendomme
 • Gennemgang af regnskaber
Advised by I/SSupportmedarbejder/Assistent til Supportteamet i Erhverv

Advised by I/S søger for DLR Kredit i København

Til vores supportteam i Udlån Erhverv søger vi en kandidat, som brænder for at få løst teamets opgaver og få rutinerne til at fungere optimalt, formår at skabe en god stemning og godt kan lide at få arbejdet fra hånden. Desuden er samarbejde vigtigt, og derfor skal du have lyst til at være en del af et team.

Hvis du vil være med til at yde den allerbedste service til vores kunder, kolleger og samarbejds­partnere og ønsker at arbejde i en mellemstor virksomhed med en flad ledelsesstruktur og en åben og uformel omgangstone, så hører vi gerne fra dig. Hvis vi er heldige, er du vores nye kollega!

Arbejdsopgaverne omfatter bl.a.

 • Modtage og registrere låneansøgninger fra pengeinstitutter
 • Udarbejde lånetilbud med tilhørende dokumenter
 • Dialog med aktionærpengeinstitutter, vurderingssagkyndige og ejendomskonsulenter
Frederikshavn KommuneKulturhus Kappelborg i Skagen søger udadvendt servicemedarbejder til back-stage

Frederikshavn Kommune

Har du overblik, gåpåmod og lyst til frihed under ansvar? Er du god til struktur og tager forstyrrelser med et smil? Er du vild med varierede arbejdsopgaver og arbejdstider – også aften og weekends? Og elsker du at give dine gæster en oplevelse ud over det sædvanlige? - Så er du måske vores nye kollega.

På Kappelborg i Skagen mangler vi nemlig lige nu en kollega, der kan og har lyst til at bidrage til vores backstage-afdeling.

Det er dig, der gør lokaler og forplejning klar til vores musikere, skuespillere, konference- og mødegæster samt mange andre. Du bliver den kollega, som sørger for at vi er klar til at modtage vores gæster og frivillige, så der er styr på opfyldning i baren, klargøring af backstage-lokalerne, kaffebakken er sat frem og meget mere.

Gjensidige Forsikring
Skadebehandler

Gjensidige Forsikring, København

Vi søger en ny skadebehandler til Commercial Skade.

Du bliver en del af et team, hvor du sammen med 27 engagerede kolleger anlægger og behandler vores commercial kunders skader indenfor segmentet property.

Gjensidige Forsikring Vores afdeling har meget kundekontakt. Det er derfor vigtigt, at du kan lide at yde en god kundebetjening. Skadebehandlingen foregår ud over telefonen også via digitale medier.

Vores vigtigste mål er høj kundetilfredshed. Det betyder f.eks., at vi holder det, vi lover kunden samt at vi altid leverer høj kvalitet. Det er også vigtigt, at vi evner at kommunikere på en måde, som kunderne kan forstå.

Gjensidige Forsikring
KPMG P/S
New team members for our Due Diligence team, KPMG Deal Advisory – all levels of experience

KPMG P/S, Copenhagen

Are you looking for an exciting career path in an energetic and rapidly growing due diligence team advising clients on complex transactions?

KPMG P/S

In our Due Diligence team, which is part of the wider KPMG Deal Advisory, you will have the opportunity to advise leading Danish and international companies/investors on strategic engagements and act as a trusted advisor in their decision-making processes.

You will advise clients on a wide range of transaction-related services. This includes providing M&A support from pre-deal evaluation, buy and sell-side financial due diligence to completion assistance.

KPMG P/S
Gem
ETU ForsikringPolicemedarbejder til vores ejerskifteafdeling

ETU Forsikring, Køge

Bliv en del af ETU Forsikring.

Vi søger en kollega, som trives godt i rutinepræget arbejde, men som ikke lader sig slå ud af nye opgaver. Vi mangler en kollega til vores ejerskifteafdeling i Køge. Du vil blive en del af et mindre team, som står for at udarbejde tilbud på ejerskifteforsikringer til private, ejendomsmæglere og køberrådgivere. Udover selve tilbudsudarbejdelsen skal du også servicere og rådgive vores kunder og samarbejdspartnere.

Dine primære arbejdsopgaver vil være

 • Udarbejdelse af tilbud
 • Kundebetjening på mail og telefon
 • Betjening af samarbejdspartnere
Fondsmæglerselskabet Investering og Tryghed A/SJurist med ansvar for compliance

Fondsmæglerselskabet Investering og Tryghed A/S, Herning/Silkeborg eller Hellerup

Investering & Tryghed søger en jurist med ansvar for jura og compliance til Herning/Silkeborg

Har du erfaring med jura, compliance og regulering – gerne fra den finansielle sektor? Kan du lide at arbejde med juridiske opgaver, hvor du også selv vil være udførende på opgaverne? Kan du samarbejde med interessenter på mange niveauer internt som eksternt?

Investering & Tryghed søger en ny kollega til en nyoprettet stilling som ansvarlig for jura og compliance til vores kontor i Herning. Kontoret flytter til Silkeborg i løbet af 2022, hvorfor arbejdsstedet fremadrettet bliver Silkeborg. Der er dog også mulighed for, at dit fremtidige arbejdssted kan blive på vores kontor i Hellerup, men da de fleste opgaver vil være koblet op på kontoret i Herning, vil der være en vis rejseaktivitet mellem lokationerne.

Sydbank
Privatrådgiver til Sydbank i Ballerup

Sydbank

Brænder du for at give unikke kundeoplevelser? Og vil du arbejde et sted, hvor du kan gøre det, du er god til? Så er jobbet måske noget for dig.

I Sydbank har vi fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Bare bank – helt enkelt. Vi tror, at det er en af årsagerne til, at vi har nogle af de mest tilfredse medarbejdere i branchen. Nu mangler vi dig som en del af teamet i Ballerup.

Dine primære opgaver bliver at:

 • Have ansvaret for egen kundeportefølje via en struktureret og proaktiv indsats
 • Præsentere kunder for nye muligheder som fx låneomlægninger eller investering
 • Efterbehandle og følge op på kundemøder
Sydbank
Fondsmæglerselskabet Investering og Tryghed A/SForretningsudvikler

Fondsmæglerselskabet Investering og Tryghed A/S, Hellerup eller Herning/Silkeborg

Investering & Tryghed søger en Forretningsudvikler og produktansvarlig til Hellerup eller alternativt Herning/Silkeborg.

Har du en stor viden om – og interesse i – investeringsprodukter? Er du både analytisk og udviklingsorienteret? Kan du lide at styre projekter fra opstart til implementering?

Vi forventer, at du har et stort kendskab til investeringsprodukter helt generelt. Du får ansvaret for at samle trådene ift. produkter og processer i I&T og sikre, at I&T udvikler sig med en god og effektiv produktstyring. Det kommer til at foregå i tæt samarbejde med investerings-, rådgiver- og administrationsteam – men også med input fra compliance og ledelsen. Du skal være med til at sikre, at produkter og ydelser hele tiden er konkurrencedygtige, at vi står rigtigt i markedet og ikke mindst lever op til gældende lovgivning.

Danske BankBusiness Operational Risk & Control Manager

Danske Bank, Copenhagen

Do you enjoy using your risk expertise or operational insights to make a difference in business decisions? Would you like to use your experience and join the ongoing evolution of a solid risk culture in a fast pace and ever changing business environment? If so, you could be our new colleague.

You will become part of the Business Operational Risk & Controls team. Together with the Business we have a mandate to protect the bank and its customers as first line of defence. We are an advisor and facilitator to the Business on risk-related issues, by assisting in identifying, evaluating and mitigating risk.

Azets Insight A/SStruktureret og imødekommende trainee til Azets Ejendomsadministration

Azets Insight A/S

Drømmer du om en karriere i en international koncern og et samarbejde med kolleger, som er dygtige inden for ejendomsadministration? Så kan vi tilbyde en unik og spændende jobmulighed, med fokus på din læring og udvikling.

Vi har travlt og derfor får du fra første dag lov til at arbejde med en lang række spændende og alsidige opgaver, bl.a.:

 • Håndtering af telefoniske og skriftlige henvendelser fra både bestyrelser, andelshavere og ejere
 • Rådgivning af bestyrelser omkring sædvanlige foreningsspørgsmål
 • Håndtering af fraflytninger og indflytninger, herunder udarbejdelse af overdragelsesaftaler i andelsboligforeninger
 • Planlægning af generalforsamlinger
Gem
NykreditSenioranalytiker til P/L Reporting

Nykredit, København

Vil du være med til at effektivisere regnskabsprocesser? Har du et analytisk mind-set og interesse for finansielle instrumenter?

Nykredit er Danmarks største realkreditselskab, og vi vil være til stede i hele Danmark og bidrage til udvikling i by og på land - i gode og dårlige tider. Vi vil skabe overblik, muligheder og tryghed for vores kunder, og hver afdeling bidrager på sin måde til at nå det mål.

I afdelingen P/L Reporting er vi ansvarlige for:

 • dagligt performanceregnskab for Markets og Treasury
 • månedligt eksternt regnskab for Markets og Treasury
 • opsætning af regnskabsleverancer fra kapitalmarkeds- og bogføringssystemer med hensyn til finansielle instrumenter, samt kontrol og afstemning heraf
Willis Towers Watson
Pensionskonsulent til personlig rådgivning

Willis Towers Watson, Nærum

Så har vi igen valgt at udvide vores team af dygtige pensionskonsulenter, der udfører personlig rådgivning til vores kunder. Vil du være med?

Som pensionskonsulent får du en afvekslende hverdag med daglig kontakt til mange nye mennesker. Fire dage om ugen rådgiver du medarbejderne om deres pensionsordning, mens fredagen er reserveret til sparring, forberedelse, efterbehandling – samt samvær med dine nærmeste kolleger på det kontor, du bliver tilknyttet.

De fleste møder foregår online, da vores kunder virkelig har taget dette koncept til sig. Det vil derfor variere, hvor mange fysiske møder der er. Online møder med kunderne, kan du holde derhjemme, hvis det passer dig bedst – og ellers er man altid velkommen på kontoret.

Willis Towers Watson
Willis Towers Watson
Sikringsrådgiver - Willis Security Management

Willis Towers Watson, Nærum

Som sikringsrådgiver hos Willis Towers Watson skal du rådgive kunder om tekniske sikringsløsninger og adfærdskorrigerende tiltag. Gennem din uvildige rådgivning formår du at forestå salg af egen rådgivning, gennemførelse af analyse og ikke mindst implementering af de nødvendige tiltag i tæt samarbejde med den øvrige organisation.

Du bliver en del af Danmarks måske mest erfarende rådgivningsteams inden for sikring og skadesforebyggelse. Du involveres i og får selvstændigt ansvar for salg, opbygningen af vedvarende salgsrelationer, udarbejdelse af sikrings- og risikovurderingsrapporter, afdækning af opfyldelse af policekrav samt ansvaret for indkøb af tekniske installationer på vegne af kunden.

Willis Towers Watson
Gem
Willis Towers Watson
Pensionskonsulent til personlig rådgivning

Willis Towers Watson, Aarhus

Så har vi igen valgt at udvide vores team af dygtige pensionskonsulenter, der udfører personlig rådgivning til vores kunder. Vil du være med?

Som pensionskonsulent får du en afvekslende hverdag med daglig kontakt til mange nye mennesker. Fire dage om ugen rådgiver du medarbejderne om deres pensionsordning, mens fredagen er reserveret til sparring, forberedelse, efterbehandling – samt samvær med dine nærmeste kolleger på det kontor, du bliver tilknyttet.

De fleste møder foregår online, da vores kunder virkelig har taget dette koncept til sig. Det vil derfor variere, hvor mange fysiske møder der er. Online møder med kunderne, kan du holde derhjemme, hvis det passer dig bedst – og ellers er man altid velkommen på kontoret.

Willis Towers Watson
Spar Nord Bank A/SPrivate Banking rådgiver Køge Bugt

Spar Nord Bank A/S

Som Private Banking rådgiver hos Spar Nord skal du være blandt de bedste.

Vi søger derfor en kompetent rådgiver med styr på alt lige fra bolig, pension, investering og skat. Du finder det naturligt at være opsøgende på kunder, så du kan opbygge din egen portefølje af nye, formuende kunder. Du er lokalkendt i Køge og har erfaring med markedsområdet.

Du har en solid sans for forretning, lokalkendskab, højt drive og ikke mindst så yder du professionel rådgivning. Din profil vil vise, at du har god energi, er målrettet og ambitiøs. Og så er du blandt de bedste på din arbejdsplads, ligesom du har høj kundetilfredshed.

Spar Nord Bank A/S
Spar Nord Bank A/SPrivatkunderådgiver Køge afdeling

Spar Nord Bank A/S

Som rådgiver hos Spar Nord skal du være blandt de bedste.

Vi søger derfor en kompetent rådgiver med styr på alt lige fra bolig til investering og pension. Du finder det naturligt at være opsøgende på kunder, så du kan opbygge din egen portefølje af nye kunder. Du er lokalkendt i Køge og har erfaring med markedsområdet.

Du har en solid sans for forretning, lokalkendskab, højt drive og ikke mindst så yder du professionel rådgivning. Din profil vil vise, at du har god energi, er målrettet og ambitiøs. Og så er du blandt de bedste på din arbejdsplads, ligesom du har høj kundetilfredshed.

Spar Nord Bank A/S
Sønderjysk ForsikringAdministrativ medarbejder til autoskadeafdeling

Sønderjysk Forsikring, Aabenraa

Brænder du for at supportere og servicere dine kolleger? Og kan du samtidig være målrettet, struktureret og udadvendt, er du måske den medarbejder, vi står og mangler i skadeafdelingen.

Der er tale om en 25 timers stilling med begrænset ansættelse frem til den 31. december 2021.

Primære arbejdsopgaver

 • Daglig postsortering
 • Behandling af autohjælp og glasskader
 • Behandling af simple autoskadeopgaver

Som en del af os, kan du forvente en uformel tone, højt humør og stort engagement – men også stor fleksibilitet, en god pensionsordning, sundhedsforsikring og kantineordning.