936 job matcher din søgning 936 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Gentofte KommuneDemenskonsulent til demensvenlig kommune

Gentofte Kommune

Vi søger en demenskonsulent til vores tværgående demensteam

Som demenskonsulent medvirker du til at kvalificere indsatserne, for borgere med demens og deres pårørende. Vores funktion i organisationen består af rådgivning, vejledning og undervisning i borgernær praksis og demens. Demensteamet har kontakt til borgerne i hele Pleje & Sundhed - i plejeboliger, hjemmeplejen, dagtilbud, myndighed og Tranehaven (Center for forebyggelse og genoptræning). Vi ser demensteamet som et operationelt centrum for demensområdet, og du vil blive en vigtig sparringspartner for hele organisationen.

Du bliver medansvarlig for den faglige udvikling af demensområdet, og deltager i faglig ajourføring via eks. Demensdagene afholdt af Nationalt Videnscenter for Demens og tværkommunale netværk.

OK-Fonden
Miljøterapeutisk medarbejder til Jellinggård

OK-Fonden, Jelling

Jellinggård er et mindre, særligt tilpasset bo- og behandlingssted for unge mellem 18 og 35 år, der har forskellige psykiske, sociale og/eller psykiatriske problemstillinger, uden misbrug af stoffer og alkohol. Vi holder af at fremstå mindre institutionspræget med en afslappet og hyggelig atmosfære.

Det er vigtigt, at du kan kommunikere i øjenhøjde, så budskabet står klart. Du skal kunne mestre dialogen og kommunikationen med beboere og pårørende og kunne lytte, således at alle føler sig hørt og forstået. Du skal ikke være bange for uenigheder og konflikter men tage dialogen med respekt og ordentlighed.

Du vil skulle varetage opgaver som kontaktperson, arbejde målrettet sammen med borgeren ud fra målene i § 141 handleplanen samt håndtere medicin efter korrekt uddelegering og gældende instrukser.

Lægehuset I/SLægesekretær til 4-læge kompagniskabspraksis i København K

Lægehuset I/S

Sekretær til Lægehuset i Nørre Farimagsgade 33 søges 37 timer /uge.

Har du lyst til at være en del af et dynamisk og fagligt stærkt team med stort og varieret patient flow?

Dine arbejdsopgaver består hovedsageligt i telefonpasning/visitation, patientkontakt ved skranken, varetagelse af patientnære opgaver fx urin-undersøgelse, blodprøvetagning, instruktion i hjemmeblodtryksmåling samt vejledninger i diverse podninger.

Konsultationssygeplejerske

Lægerne Ved Løvestrøget I/S, Fredericia

Vi er flyttet til en stor, nyrenoveret klinik og har brug for en kollega mere. Du vil blive en del af vores herlige team, som udover dig, består af 3 faste læger, 2 sekretærer, 2 sygeplejersker, 1-2 uddannelseslæger og vores blæksprutte/oldfrue.

Dine primære opgaver:

 • Selvstændige konsultationer med vores kronikerpatienter, bl.a. KOL + DM2
 • P-pillekontroller, helbredstjek, suturfjernelse, sårpleje
 • Blodprøver/EKG/LFU/urin-undersøgelser/strep-A mv.
 • Div. injektioner og vaccinationer
Halsnæs KommuneOmrådeleder til UNIK plejecenterafdeling på Løvdalen

Halsnæs Kommune

Kære Leder. Søger du medarbejdere, der både kan og vil levere høj faglighed og omsorg til borgerne? Og ønsker du at være en del af en NY ledergruppe, der har høje ambitioner for livet på et plejecenter? Så kom til os!

Vi er en afdeling med 20 beboere og mindst lige så mange ambitiøse medarbejdere, der hjælpes om at skabe det gode hverdagsliv i huset og med aktiviteter og udflugter i det omgivende samfund.

Er du vores nye områdeleder, der har lyst til at være en synlig del af hverdagen, kan samle alle vores idéer og sætte retning for vores faglighed?

Gem
Demensudredning Danmark
Sygeplejerske på deltid til vores klinikker i Roskilde og København

Demensudredning Danmark

Kunne du tænke dig at være med til at give den bedste sygeplejefaglige behandling til vores patienter? Vil du være en del af en hurtigt voksende organisation indenfor demensudredning i Danmark?

Dine opgaver vil bl.a. være at:

 • Sikre gode patientforløb
 • Foretage telefonisk opfølgning og rådgivning til patienter og pårørende
 • Foretage pårørendesamtaler

Vi tilbyder et udviklende arbejde med fokus på professionel patienthåndtering af høj faglig kvalitet samt et miljø hvor medarbejder- og patienttilfredshed er fokuspunkter og går hånd i hånd.

Demensudredning Danmark
Psykiatri Plus A/S
Sundhedsfaglig leder til det private botilbud Stentoft

Psykiatri Plus A/S, Sønder Stenderup

Søger du et job, hvor høj faglighed og udvikling samt medinddragelse af beboerne er i højsædet? Så søger vi netop nu en sundhedsfaglig leder, der skal stå for udviklingen af den sundhedsfaglige indsats på Stentoft.

Stentoft er et socialpsykiatrisk botilbud, og er en del af Psykiatri Plus A/S. Vi arbejder med mennesker med psykiske og sundhedsrelaterede udfordringer, sociale problemstillinger, personlighedsforstyrrelser, misbrug, demens mv.

Du vil få ansvaret for udviklingen af den sundhedsfaglige indsats på Stentoft, så vi hele tiden bliver bedre. Det sundhedsfaglige aspekt af beboernes recovery-processer er et område som vi ønsker at udvikle os yderligere indenfor. Det bliver din rolle at engagere medarbejdere og beboere i den sundhedsfaglige udvikling, og du kommer til at få en hel central rolle i udviklingen af Stentoft.

Psykiatri Plus A/S
Lyngby-Taarbæk Kommune
Familiebehandlere til Familiecentret

Lyngby-Taarbæk Kommune

Søger du en arbejdsplads med høj faglighed og rigtig gode kollegaer, så læs videre...

Familiecentret for familier og børn 0-14 år i Lyngby-Taarbæk Kommune søger 2 familiebehandlere til ansættelse fra d. 1.12.2021. Der er både mulighed for fuldtid- og deltidsansættelse (37/30).

Familiecentret varetager opgaver indenfor arbejdet med sårbare børn, unge og familier efter visitation fra Lyngby-Taarbæk Kommune og er p.t. i en spændende omstillingsproces (4-årig) med fokus på tidlig forebyggelse og det rigtige match fra start.

Vi søger derfor 2 medarbejdere, der står solidt i sin grundfaglighed med udogmatisk og ydmygt sindelag, som har lyst til at være i et arbejdsfelt med intensiv og håndholdt ambulant forandringsarbejde i hjemmet.

Habitus
Pædagogisk medarbejder søges til botilbud i Helsinge

Habitus

Har du lyst til at være en del af et botilbud, hvor din faglige viden og forslag til forbedringer er velkomne? Motiveres du af at bringe dine pædagogiske kompetencer i spil til at skabe gode liv? Har du et roligt nervesystem og en stærk mentaliseringsevne?

Som pædagog hos os bliver du tilknyttet et fast team, hvor I arbejder med 1:1-normering omkring en borger med gennemgribende udviklingsforstyrrelser. Normeringen giver dig mulighed for at fordybe dig i arbejdet omkring den enkelte borger og arbejde målrettet med de pædagogiske strategier, som du har fastlagt i samarbejde med dit team.

Målet med vores arbejde er altid at minimere problemskabende adfærd og øge livskvaliteten hos den enkelte borger.

Habitus
Gribskov Kommune
Visitator (sundhedsfaglig profil) til team visitation og hjælpemidler

Gribskov Kommune, Gilleleje

Hvis du har mod på at indgå i et engageret og udfordrende fagligt fællesskab, hvor der lægges vægt på samarbejde og høj faglig kvalitet i opgaveløsningen, er vi måske det helt rigtige sted for dig.

Vores nye kollega skal være optaget af at skabe sammenhæng og arbejde med udgangspunkt i den enkelte borgers værdier og ønsker; naturligvis inden for lovgivningens rammer.

Du står i dag med en kompetenceprofil du vil bringe i spil på myndighedsområdet som visitator og du har en uddannelsesmæssig baggrund som matcher stillingen. Du kan både være uddannet terapeut eller sygeplejerske. I hverdagen skal du sikre, at visitation til servicelovsydelser er kendetegnet ved lovmedholdelighed, god forvaltningsskik og tydelige afgørelser.

Gribskov Kommune
Stork IVF Klinik A/SKollega til vores ægdonationsteam søges til TFP Stork Fertility i København

Stork IVF Klinik A/S, København

Vi søger en dygtig og engageret kollega, som vil indgå i vores engagerede team på TFP Stork Fertility centralt i København pr 1/11 eller snarest derefter.

Du vil indgå i et dygtigt og meget engageret team på 3 faste medarbejdere, og din hverdag hos os vil være præget af variation og løsning af mange forskellige opgaver.

De daglige opgaver vil, sammen med dine kollegaer, udelukkende dreje sig om vores ægdonationsprogram:

Donorer: Rekruttering, kontakt og screening af nye donorer, fastholdelse af aktive donorer, infomøder m.m. Recipienter: Samtale med recipienter om alt fra donorønsker og priser til alle de følelser, kvinden/parret gennemgår i et langt og opslidende fertilitetsforløb, matching af donor og recipient, planlægning af recipientforløb i samarbejde med lægerne, ajourføring og overblik over vores venteliste til ægdonation, infomøder m.m.

THISTED KOMMUNE
Hjemmesygeplejersker til Hjemmeplejen Nord

THISTED KOMMUNE

Vi søger to sygeplejersker til faste stillinger. Det ugentlige timetal er 30-37 timer kombi dag/aften med weekendarbejde hver 4. weekend. Tiltrædelse er 1. december 2021 eller efter individuel aftale.

Som medarbejder i Hjemmeplejen Nord bliver du en del af Thisted Kommunes Sundheds- og Ældreafdeling. Hjemmeplejen i Thisted Kommune består af hhv. Hjemmeplejen Nord og Hjemmeplejen Syd, som i alt repræsenteres af 400 fastansatte medarbejdere. Hjemmeplejen Nord er fællesbetegnelsen på de tre team, som har mødested på Industrivej 5 i Thisted; Team Nordthy/Hannæs, Team Thisted Østby og Team Thisted Vestby.

Vi kan tilbyde en arbejdsplads hvor

 • vi arbejder med borgeren i centrum med stort fokus på patientsikkerhed
 • vi har stort fokus på faglig udvikling og høj kvalitet i kerneopgaver
 • du vil blive oplært af kvalificerede og engagerede kolleger og medarbejdere
Nordic Medicare Group A/SKonsultationssygeplejerske til lægeklinik i Kalundborg

Nordic Medicare Group A/S

Er du sygeplejerske, og ønsker du nye udfordringer? Nordic Medicare søger konsultationssygeplejerske til vores lægeklinik i Kalundborg snarest muligt.

For at sikre succes i stillingen som konsultationssygeplejerske, søger vi en sygeplejerske, der blandt andet;

 • har flere års erfaring som konsultationssygeplejerske eller en person, som har været tilknyttet skadestuemodtagelsen.
 • har stor fokus på at skabe patienttilfredshed.

Du vil som konsultationssygeplejerske hos Nordic Medicare opleve at blive opkvalificeret gennem kurser og i høj grad intern undervisning for at sikre, at du opnår de ønskede kernekompetencer. Du vil få mange forskellige selvstændige arbejdsopgaver relateret til både sygepleje- og sekretærfunktioner, hvilket i høj grad vil bestå af telefonvisitation, men også sårbehandling, vaccinationer mv.

CPH Privathospital A/S
Kalder alle erfarne operationssygeplejersker til en vagtfri stilling i det private!

CPH Privathospital A/S, Farum

Vi opnormerer vores team af skønne sygeplejersker, og derfor mangler vi lige præcis dig snarest muligt.

Vi tilbyder dig en fast stilling på 32-37 timer pr. uge eller timeantal efter aftale på vores velfungerende operationsgang. Operationsgangen arbejder tæt sammen med både anæstesi, opvågning og ambulatorie – teamet består af 15 kompetente, specialiserede og engagerede sygeplejersker.

Du tilbydes:

 • Individuelt oplæringsprogram tilpasset dine kompetencer og kvalifikationer
 • En arbejdsplads med en god og sund kultur, hvor der er højt til loftet
 • En spændende og travl arbejdsplads med mange faglige udfordringer
Peak Rekruttering
Area Manager eller salgskonsulent/produktspecialist med sundhedsfaglig baggrund

Peak Rekruttering søger for ZiboCare i Horsens

Brænder du for at levere mere sundhed for pengene? Vil du være med til at gøre en forskel for borgere, patienter og sundhedspersonale i kommuner og på sygehuse gennem salg af innovative produkter? Er du uddannet sygeplejerske og har du salgserfaring? Bor du i Region Midt- eller Syddanmark? Kan du svare ja til ovenstående - så læs gerne med her…

ZiboCare er en dansk virksomhed, der tilbyder innovative løsninger til sundheds- og plejesektoren. Virksomheden specialiserer sig i tryksårsforebyggende og trykaflastende produkter, senge til behandling og rehabilitering samt sans

Peak Rekruttering
Fredensborg Kommune
Sygeplejerske til Akutfunktionen

Fredensborg Kommune

Bruger du din faglighed til tidlig opsporing samt handler ved akut opstået sygdom? Formidler du viden og kompetencer til dine kollegaer til gavn for borgeren? Hvis ja, så vil vi med glæde høre fra dig!

Akutfunktionen i Fredensborg kommune søger en sygeplejerske, der værdsætter opgaver tæt på borgeren i borgerens eget hjem, på plejecenter eller bosteder i et tæt samarbejde med hospitalet, hjemmeplejen, plejecentre, 1813 og E.L.

Vi ønsker os en sygeplejerske, som synes det lyder spændende at:

 • Yde akut sygepleje til (typisk) ældre borgere i kommunen
 • Koordinere forløb mellem eksterne og interne samarbejdspartnere
 • Udføre sygepleje af bedste kvalitet i samarbejde med andre faggrupper
 • Bistå sygeplejen i kommunen i deres indsats samt second opinion
Hovedstadens BeredskabSidste udkald!! – Ambulancereddere

Hovedstadens Beredskab, København

Vores rejse som ambulancetjeneste startede i 1898 og vores ambulancereddere har været med som besætning hele vejen. Desværre slutter rejsen 1. februar 2023, hvor opgaven overdrages til andre operatører.

Derfor er det ved at være sidste chance, hvis du vil nå at være med på den resterende del af turen, og opleve vores helt unikke arbejdsplads, med et stærkt sammenhold, kort til ledelsen og stor variation i opgaverne.

At være ambulanceredder i Hovedstadens Beredskab er noget helt specielt. Ud over vores helt særlige kultur, arbejder vi i en metropol med store events, turistattraktioner, natteliv, og du vil derfor møde en mangfoldighed af patienter fra alle dele af samfundet, og fra alle dele af verden.

Medinfo ApSVi søger sygeplejerske der brænder for at arbejde med medicinsk information (dansk/norsk talende)

Medinfo ApS, Herlev

Vi søger en ny kollega, som kan indgå i vores team for medicinsk information. Vores kommende kollega skal kunne lide at arbejde effektivt med IT – og være klar til at jonglere med flere skærme og dokumentationssystemer.

Når telefonen ringer og mailboksen bugner kan du bevare overblikket og prioritere dine opgaver. Du kan kommunikere på norsk, dansk og engelsk i tale og skrift og kaster dig gerne ud i nye og ukendte opgaver.

Du kommer til at:

 • Håndtere medicinsk information
 • Besvare spørgsmål fra patienter, forbrugere, sundhedsfagligt personale samt apoteker
 • Rapportere bivirkninger og reklamationer
FOBBoligsocial medarbejder med ansvar for frivillighed og aktiviteter søges til den boligsociale helhedsplan, ”En Fælles Indsats” i Slagelse

FOB

Er du en selvstændig og struktureret ildsjæl med stærke kommunikations- og relationelle evner, der vil være med til at gøre en forskel for mange? Så er du måske vores nye kollega.

Trivsel, integration og fællesskab er fokusområder for aktivitetsmedarbejderen. Det skal ske i tæt samspil med beboerne i lokalsamfundet og forankres med aktuelle og relevante indsatser i samarbejde med kommune, politi, NGO’er, det lokale erhvervsliv og relevante civilsamfundsaktører.

Det vil være aktivitetsmedarbejderen, der sammen med de frivillige, søsætter aktiviteterne og i samarbejde med kollegerne og samarbejdspartnerne, faciliterer aktiviteterne; hvorefter aktiviteterne så vidt muligt skal køre af sig selv via frivillige indsatser fra beboerne selv.

Else Mariehjemmet
Vi søger en Social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske til ansvarshavende aftenvagt 28 timer/ugen

Else Mariehjemmet, Humlebæk

Else Mariehjemmet er et unikt privat, non-profit plejehjem under Fonden Mariehjemmene.Vi har 29 beboere med behov for pleje og omsorg hele døgnet. Vi er beliggende i Humlebæk med udsigt over Øresund.

Else Mariehjemmet er et herskabeligt gammelt hus med smukke stuer og dejlige boliger.Vi lægger vægt på at skabe et trygt og hjemligt miljø uden institutionspræg i et åbent og respektfuldt samarbejde med beboere og deres pårørende.

Vi ønsker en medarbejder der tager ansvar, kan være initiativrig og har lyst til medindflydelse. Vi har brug for netop dine faglige kompetencer, da vi vægter det faglige niveau meget højt.

Else Mariehjemmet