604 job matcher din søgning 604 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Høje-Taastrup KommuneGENOPSLAG: Psykologfaglig leder til PPR i udvikling

Høje-Taastrup Kommune

Vi ønsker os en psykologfaglig leder, som kan sikre samarbejde på tværs. Sammen med leder af talehørekonsulenter skal leder af psykologerne kunne gå foran i arbejdet med vores nye teamingstruktur. Vi har brug for en leder, som kan sikre drift og kvalitet i de psykologfaglige opgaver, herunder sikring af visitationsproces samt faglig sparring og -forstyrrelse, og som er en aktiv og synlig del af vores hverdag. Vi vægter god personaleledelse højt, og du skal derfor være en dygtig, nærværende og empatisk personaleleder.

PPR består af to velfungerende faggrupper, som er fagligt ambitiøse og socialt velfungerende. Vi har aktuelt 17 psykologer, 12 talehørekonsulenter og 2 specialpædagogiske konsulenter. Du vil blive direkte leder psykologerne.

Billund Lufthavn A/SRedningsleder til Brand & Redning

Billund Lufthavn A/S

Da en af vores redningsledere er tiltrådt anden stilling i afdelingen, søger vi hans afløser. Dine primære opgaver bliver at fungere som vagthavende redningsleder og indsatsleder under unormale situationer samt ved havari. Som vagthavende redningsleder bliver du sikkerhedsansvarlig på manøvreområdet, hvilket blandt andet indebærer:

 • Overvågning/inspektion af hele trafikområdet
 • Iværksætte/lede vintertjenesten på manøvreområdet
 • Observere/registre/bortskræmme/regulere ifm. wild life control

Som vagthavende redningsleder skal du sikre, at det tildelte personale og materiel er klar til indsats. Du har det daglige operative personaleansvar, når du er på vagt. Du bliver en del af instruktørteamet, der faciliterer brandmændenes træning og vedligehold af kompetencer, samt undervisning ved grundskoling af brandmænd.

Landau HeadhuntingLead Auditor til landsdækkende kontrolinstans med egen ISO-akkreditering

Landau Headhunting søger for TEKNIQ Kvalitet i Odense

Er du skarp til kvalitetsledelsessystemer og auditering – primært inden for ISO-verdenen? Er du en dygtig Lead Auditor, som formår selvstændigt at planlægge dine opgaver, og som samtidig værdsætter et godt kollegialt fællesskab? Så er det muligvis dig, vi leder efter!

Du skal i jobbet som Lead Auditor selvstændigt planlægge besøg hos relevante virksomheder, hvor du primært vil være ansvarlig for virksomheder beliggende i Jylland.

Som den nye Lead Auditor vil du således få en hverdag, hvor du planlægger din egen tid. Det meste af ugen vil du være optaget af ISO audits med heraf følgende aktiviteter i form af rapportering og planlægning. Fællesskabet med kolleger prioriteres dog generelt højt, og der er jævnligt faglige sparringsmøder og sociale arrangementer.

Frederikshavn KommuneKulturhus Kappelborg i Skagen søger udadvendt servicemedarbejder til back-stage

Frederikshavn Kommune

Har du overblik, gåpåmod og lyst til frihed under ansvar? Er du god til struktur og tager forstyrrelser med et smil? Er du vild med varierede arbejdsopgaver og arbejdstider – også aften og weekends? Og elsker du at give dine gæster en oplevelse ud over det sædvanlige? - Så er du måske vores nye kollega.

På Kappelborg i Skagen mangler vi nemlig lige nu en kollega, der kan og har lyst til at bidrage til vores backstage-afdeling.

Det er dig, der gør lokaler og forplejning klar til vores musikere, skuespillere, konference- og mødegæster samt mange andre. Du bliver den kollega, som sørger for at vi er klar til at modtage vores gæster og frivillige, så der er styr på opfyldning i baren, klargøring af backstage-lokalerne, kaffebakken er sat frem og meget mere.

AffaldVarme Aarhus
Marketing Manager til fremtidens energi og genbrug

AffaldVarme Aarhus, Brabrand

Brænder du for at markedsføre og kommunikere om løsninger for fremtidens energi, affaldshåndtering og genbrug i en branche i rivende udvikling? Kan du sikre, at vores branding rammer både målgrupper indenfor B2B og B2C og skaber den rette påvirkning og gør det så nemt som muligt for vores kunder at være grønne? Så er du måske vores nye leder for Projekter & Events i vores Marketing.

Din fornemste opgave er at sikre kendskabet til vores forretning, så vi positionerer os på markedet, som den virksomhed, der gør det nemt at være grøn – og hvor kommunikation er afgørende, så det er så nemt som muligt at være grøn.

Blandt dine mange opgaver er:

 • Daglig ledelse af dit team, herunder sikre, at opgaver løses til tiden, i prioriteret rækkefølge, til budget og i tæt dialog med interessenter.
 • Markedsføring af produkter for AffaldVarme Aarhus-koncernen – herunder udvikle, planlægge og eksekvere marketing kampagner.
AffaldVarme Aarhus
Gem
LOOP Fitness
Centerleder

LOOP Fitness

Vi søger centerledere til planlagte LOOP Fitnesscentre på Vestegnen og på Amager.

Som daglig leder er du den person, som er mest til stede i centret og sikrer at alt fungerer, så vores mange medlemmer får en god oplevelse, hver gang de træner. Du er også den, der forestår kampagner og profilering af centret udadtil i lokalområdet og føler dig godt tilpas i den rolle.

Et udpluk af opgaverne for den daglige leder vil være:

 • Daglig drift af centret og opmærksomhed på at vores medlemmer trives.
 • Arbejde med sociale medier i samarbejde med vores marketingmanager og udvise synlighed i lokalområdet
 • Drift af gode medlemsaktiviteter i centret så målsætningerne nås
Refako AutodeleAmbitiøs afdelingsleder

Refako Autodele, Hvidovre

Du kommer til at stå i spidsen for en lille tæt organisation og får det overordnede ansvar for at skabe en god kontakt til det lokale marked. Hos Refako Autodele er der ikke langt fra tanke til handling, og du kommer til at drive din afdeling i en organisation med en udpræget grad af selvstyre.

Dine opgaver bliver:

 • at drive din egen lokalafdeling af en succesfuld reservedelskæde.
 • sammen med en salgskonsulent at opdyrke det lokale kundepotentiale.
 • at motivere dine medarbejdere.

Du kan forvente en udfordrende lederstilling, hvor din indsats gør en synlig forskel, og hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

Erhvervsakademi Dania
Campuschef

Erhvervsakademi Dania, Hobro

Drømmer du om at gøre en forskel? Er du klar til at videreudvikle erhvervsakademiet i Hobro og stå i spidsen for både studerende og medarbejdere? Er du god til at skabe lokale netværk? Så er det måske dig, vi søger som ny campuschef for Erhvervsakademi Dania i Hobro.

”Campuschefens fornemmeste opgave er at få treenigheden mellem de studerende, erhvervslivet og os til at gå op i en højere enhed. Når vi kan udvikle de studerende fagligt og personligt, så erhvervslivet kan bruge deres kompetencer, giver det mening for både de studerende, for virksomhederne og for os som erhvervsakademi,” fortæller rektor Anders Graae Rasmussen, som den nye campuschef kommer til at referere til.

Som campuschef vil du indgå i Danias velfungerende chefgruppe. Derved er du med til at sætte dit præg på organisationens samlede virke og arbejde med vores værdibaserede ledelsesgrundlag, hvor frihed under ansvar er et nøglebegreb.

Erhvervsakademi Dania
Jemac Kommunikation ApS
Branchens bedste værkfører søges til specialvirksomhed inden for stålbranchen

Jemac Kommunikation ApS søger for J.E. Juncker A/S i Skibby

Vores kunde J.E.Juncker søger hermed en dygtig værkfører, til at bistå produktionschefen i den daglige ledelse af et særdeles dygtigt team, som producerer produkter af høj kvalitet til forhandlere og til B2B-kunder i både ind- og udland.

Hvis du har en baggrund med tilsvarende opgaver og hvis du kunne tænke dig at være en del af en virksomhed, hvor der er fokus på kvalitet og udvikling, er du med sikkerhed et godt match til dette spændende job.

Opgaver

 • Produktionschefens højre hånd, der varetager faglighed og produktivitet blandt medarbejderne
 • Indgå som medarbejdende værkfører i produktionen
 • Planlægning, prioritering og fordeling af arbejdsopgaver
Quickpoint A/SVærkstedschef til Næstved der kan og vil mere!

Quickpoint A/S, Næstved

Quickpoint A/S har mange års erfaring med drift af værksteder, og vi er i gang med en spændende transformationsrejse, hvor vi skal blive endnu bedre til alt, hvad vi gør!

Som værkstedschef bliver du budget- og driftsansvarlig for værkstedet, og dit primære ansvar bliver derfor at sikre en stærk top- og bundlinje. Du planlægger og optimerer dine ressourcer for optimal udnyttelse, og du sikrer efterlevelsen af Quickpoints kerneværdier, som er: Kvalitet, Effektivitet, Kommunikation, Troværdighed og Åbenhed.

Dine primære ansvarsområder bliver:

 • At værkstedet lever op til kravene i driftsmanualen Quickpoints Best Practice
 • At værkstedet performer på Quickpoints KPI-værdier, særligt inden for salg og kundetilfredshed
 • At sikre et godt arbejdsklima, hvor du leder og motiverer dine medarbejdere, så de arbejder dedikeret, effektivt og med fokus på at give kunderne kvalitet og best-in-class service
Det Kgl. Bibliotek
Vicedirektør til Det Kgl. BIbliotek

Det Kgl. Bibliotek, Aarhus

Biblioteksservice og Partnerskaber på Det Kgl. Bibliotek søger en ny vicedirektør til et stort og bredt opgaveområde.

Til Biblioteksservice og Partnerskaber søger vi en samlende og strategisk velfunderet Vicedirektør med stærke personlige og ledelsesmæssige kompetencer.

Du bliver den nye leder af et overordnet set velfungerende vicedirektørområde, som er i god gænge med høj faglighed i opgaverne og god brugertilfredshed hos hele den brede vifte af brugergrupper og samarbejdspartnere.

Du får som ny vicedirektør en vigtig og udfordrende rolle i at fortsætte og videreudvikle opgaveområdet i samarbejde med brugerne og i lyset af de muligheder, som fx anvendelse af ny teknologi giver.

Det Kgl. Bibliotek
A/S Einar Willumsen
Team Leader Customer Service

A/S Einar Willumsen, Brøndby

Som følge af virksomhedens ambitiøse vækststrategi og konstante udvikling, søger vi en dygtig team leader til vores Customer Service Group.

Som team leader for customer service bliver du en del af vores salgs- og marketingafdeling, hvor vi er 13 kollegaer.

Jobbet har et varieret indhold og består i hovedtræk af følgende primære arbejdsopgaver:

 • Ordrehåndtering, udarbejdelse af tilbud, oprettelse af prøveforsendelser, håndtering af dokumentation, telefonkontakt, etc.
 • Supportere teamet
 • Sikre vedligeholdelse og løbende udvikling af processer og rutiner, herunder ensartede arbejdsprocesser i Danmark og Sverige
A/S Einar Willumsen
Gem
Kalundborg Kommune
Deltidsbrandstationsleder til Brandstation Gørlev

Kalundborg Kommune

I Vestsjællands Brandvæsen søger vi en deltidsbrandstationsleder, som skal lede deltidsbrandmandskabet på brandstationen i Gørlev. Som brandstationsleder bliver du et centralt omdrejningspunkt i forhold til stationsdrift, samt kommunikationsled mellem mandskabet og den foresatte leder af området.

Som brandstationsleder vil du, i tæt samarbejde med områdelederen for operativ afdeling, have ansvaret for, at brandstationens udrykningsenhed(-er) bemandes, og at alle udrykninger overholder planen for den risikobaserede dimensionering. Derudover vil du have nedenstående ansvarsområder:

 • udøve faglig ledelse overfor deltidsmandskabet på stationen i forhold til den daglige drift, herunder øvelser, uddannelse, materiel- og køretøjseftersyn samt administrative indberetninger
 • ferieplanlægning, således at stationens beredskab ikke svækkes i ferieperioder
 • brandstationens materiel og køretøjer er vedligeholdt og indsatsklar
DSB
Afdelingschef, Vedligeholdelsesudvikling og -optimering

DSB, Taastrup

Er du analytisk stærk, nysgerrig på processer og komplekse sammenhænge og er du god til at få mennesker til at samarbejde? Brænder du for at arbejde med mennesker, og vil du bidrage til et sammenhængende og grønnere Danmark?

Vedligeholdelsesudvikling og -optimering er en ny enhed i DSB Vedligehold. Opgaven for teamet er – i samarbejde med organisationen – at udvikle og optimere komplekse arbejdsprocesser, og sikre, at vi er parate til at modtage nye tog og vogne, ibrugtage nye værksteder samt hver dag at levere velfungerende togmateriel til kundernes rejse med DSB.

Teamet skal understøtte, at vi bidrager til DSB’s ambition om konstant at gøre tingene mere effektivt med det formål at indfri vores overordnede strategi om et mere markedsorienteret DSB.

DSB
HusCompagniet A/SIndkøbschef - Huscompagniet Danmark

HusCompagniet A/S

Er du parat til at spille en central rolle hos Nordeuropas største producent af kundetilpassede typehuse? Tiltaler det dig at have fokus på at skabe stærke relationer til vores materialeleverandører?

Som Indkøbschef refererer du til Indkøbsdirektøren. Dit arbejde inkluderer ikke ledelsesansvar på nuværende tidspunkt. Til gengæld får du det overordnede ansvar for indkøb hos vores leverandører i Danmark. Vi har kontorer i det meste af landet, men vi forstiller os, at dit primære arbejdssted vil blive på vores kontor i enten Aarhus eller Kolding.

I rollen som Indkøbschef får du ansvaret for at digitalisere indkøb i samarbejde med forretningsudvikling, da vi forestår en yderligere professionalisering af vores processer.

Sydsjællands og Lolland-Falsters PolitiHR-chef

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Næstved

Kan du se dig selv som HR-chefi en spændende organisation, hvor du får en vigtig rolle som personaleleder og ansvarlig for en bred vifte af HR-opgaver? Har du mod på at yde kredsens øvrige ledere en kompetent HR-sparring, og har du samtidig en serviceminded tilgang, er du måske den HR-chef, vi står og mangler.

Som HR-chef får du ansvar for en kompleks og spændende opgaveportefølje, som består af personale- og kursusadministration, kompetenceudvikling, lederudvikling, performanceledelse, arbejdsmiljø, tjenesteplanlægning og organisationsudvikling og – optimering.

Du får det ledelsesmæssige ansvar for en alsidig driftsafdeling med mange opgaver. Du skal endvidere fungere som strategisk rådgiver og sparringspartner for kredsens øverste ledelse omkring personalemæssige forhold, ressourcer samt organisatoriske og personalemæssige forandringer og udviklingstiltag.

Blue Water Shipping A/S
Formand til Blue Water Stevedorings Køleterminal

Blue Water Shipping A/S, Padborg

Blue Water Shipping A/S

Kan du stå i spidsen for vores ansatte på terminalen, og motivere dem i en travl hverdag? Så er du måske den formand, som vi står og mangler på vores ferskvareterminal.

Her modtager og sorterer vi ferske fisk fra Norge, Island og Færøerne - til videreforsendelse til kundernes destinationer i Sydeuropa - samt modtager returgods.

Blue Water Shipping A/S
Carlsberg
Senior Manager Responsible Sourcing

Carlsberg, Copenhagen

Do you want to manage the responsible sourcing strategy for an international brewer with a unique purpose, leading brands, and an ambitious sustainability programme? Then this might be the job for you…

Carlsberg Breweries A/S

You will also be advising our categories on environmental and social issues and monitor emerging trends and requirements in packaging sustainability and translate these into meaningful insights and actions. You will assist our markets across the world in their effort to drive responsible purchasing of our goods and services.

We are passionate about beer and sustainability, and we expect that you will play a key role in bringing to life our purpose of ‘brewing for a better today and tomorrow’.

Carlsberg
The Whole Company A/SIndkøbschef

The Whole Company A/S, Køge

The Whole Company er en virksomhed med fokus på naturlige fødevarer og helsekost med en klar vækststrategi. Som indkøbschef bliver du ansvarlig for, at indkøbsfunktionen udvikles og understøtter de mål, der er for TWC’s veletablerede brands Castus, Fredsted, Simple Life by Trope m.v.

Ledelsesopgaven indebærer, at du løbende udvikler teamet, processerne og systemerne samt fastlægger mål og har fokus på opfølgning på KPI’er. Stillingen indgår som medlem af ledergruppen.

Ansvarsområde:

 • Dine vigtigste succeskriterier bliver at optimere leveringssikkerheden og sikre højeste produktkvalitet til lavest mulige omkostninger
 • Ledelse og sparring med afdelingens medarbejdere og ansvarlig for indkøbsstrategi og leverandørpolitikker.
 • Sikre stærke relationer med øvrig organisation herunder salg, produktudvikling og produktion.
The Whole Company A/S
Gem
Servicefirmaet Renell A/S
Tilsynsførende med rengøringserfaring til Vejle Kommune

Servicefirmaet Renell A/S

Servicefirmaet Renell A/S søger en ny tilsynsførende til Vejle Kommune.

Så har du sans for detaljen, er grundig, mødestabil og holder af at være i kontakt med andre mennesker? Så er det måske dig vi søger.

Arbejdet skal udføres eftermiddag/aften og med opstart hurtigst muligt.

Servicefirmaet Renell A/S

Vi forventer at du blandt andet:

 • Er præsentabel, udadvendt og serviceminded
 • Har rengøringserfaring fra lignende job (rengøring af skoler og børnehaver)
 • Kan arbejde selvstændigt

Hvis du kan se dig selv som en del af vores team, så send en ansøgning hurtigst muligt.

Servicefirmaet Renell A/S