655 job matcher din søgning 655 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Lidl Danmark K/S
Souschef - Århus

Lidl Danmark K/S

Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:

 • Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 • Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 • Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
Lidl Danmark K/S
Hillerød MadmarkedDaglig leder

Hillerød Madmarked

Vores madmarked med streetfood er et samlingspunkt for både lokale og turister i Hillerød, og nu mangler vi dig, der har lyst, energi og pondus til at drive vores spændende og anderledes madkoncept.

I hjertet af Hillerød by og tæt på Frederiksborg Slot ligger Hillerød Madmarked. Hos os finder du et stort udvalg af stader, der hver især giver en unik streetfood-oplevelse fra forskellige dele af verden.Vores hyggelige Madmarked danner ramme om alt fra store familiebesøg og romantiske dates til fodboldarrangementer eller som starten på en god bytur.

Vi søger derfor en daglig leder, der er klar til en hverdag i et kreativt og levende madmiljø med en bred vifte af forskellige opgaver.

SuperBrugsenSalgsleder vin, spiritus, øl og vand, SuperBrugsen Hammel

SuperBrugsen

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • mulighed for at udvikle dig gennem Coops talent- og ledelsesprogrammer
 • præge og udvikle et specifikt fagområde

Som salgsleder i SuperBrugsen er det først og fremmest din opgave at:

 • drive vin og spiritus
 • drive afdelingen med øl og vand
 • sikre lagerstyring

Med SuperBrugsens stærke lokale forankring er din kontakt med kunderne vigtig. Som salgsleder bruger du tid på at tale med kunderne for at kende deres behov og skabe en god relation. Du har her gode muligheder for at præge sortimentet i din afdeling og skabe gode resultater.

SuperBrugsenFoodchef, SuperBrugsen Øster Bordingvej, Silkeborg

SuperBrugsen

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • blive en del af ledergruppen i en stor dagligvarebutik
 • prøve kræfter med ledelse og få mulighed for at udvikle dig gennem Coops talent- og ledelsesprogrammer
 • præge og udvikle et specifikt fagområde

Som Foodchef i SuperBrugsen er det først og fremmest din opgave at:

 • sørge for, at der altid er en høj standard i din afdeling og altid levere en salgsklar butik
 • sikre drift og økonomi i din afdeling, som er tørvarer og ferskvarer
 • udvikle afdelingen og præge sortimentet
Gem
fakta a/sLukkeansvarlig, deltid, over 18 år fakta Rønne

fakta a/s

Ønsker du dig et fritidsjob i butik, hvor du får en tempofyldt hverdag, gode kolleger og masser af ansvar?

Som lukkeansvarlig servicemedarbejder udfører du en blanding af praktiske opgaver i butikken, betjening af kassen og yder en fantastisk kundeservice med et smil.

Stillingen indebærer, at du selvstændigt er ansvarlig for lukning af butikken nogle gange om ugen. Disse dage er det dig, der leder butikkens aftenhold og sikrer, at de aftalte lukkerutiner bliver udført som aftalt. Du får en god oplæring, og i samarbejde med butikschef og souschef, har du ansvaret for, at butikken fremstår velopfyldt og indbydende om aftenen.

Vi tilbyder

 • En afvekslende hverdag hvor 2 dage aldrig er ens
 • Et fritidsjob, som giver dig værdifuld erfaring og mulighed for at prøve kræfter med ledelse
 • Gode muligheder for at videreuddanne dig – både i fakta og i Coops øvrige kæder.
fakta a/sSalgsassistent, deltid, over 18 år, fakta Nørrebrogade

fakta a/s

Vil du være en del af hverdagen i en butik, hvor du får en tempofyldt hverdag, gode kolleger og masser af ansvar?

Som salgsassistent udfører du en blanding af praktiske opgaver i butikken, betjening af kassen og yder en fantastisk kundeservice med et smil. I tæt samarbejde med butikkens øvrige medarbejdere medvirker du til, at butikken altid fremstår frisk, indbydende og salgsklar.

Stillingen indebærer, at du selvstændigt er ansvarlig for lukning af butikken nogle gange om ugen. Disse dage er det dig, der leder butikkens aftenhold og sikrer, at de aftalte lukkerutiner bliver udført som aftalt.

Vi tilbyder

 • En afvekslende hverdag hvor 2 dage aldrig er ens
 • Et job som giver dig værdifuld erfaring og mulighed for at prøve kræfter med ledelse
 • Gode muligheder for at videreuddanne dig – både i fakta og i Coops øvrige kæder
Biltema Danmark A/S
Souschef

Biltema Danmark A/S, Rødekro

Skal du være med til at sætte kursen for Biltema Rødekro? Vi søger en stærk, målrettet og resultatorienteret person, der i samråd med varehuschefen skal være med til at sætte dagsordenen i vores varehus.

Som person trives du som den spillende træner, der går forrest i at sikre et salgsklart varehus med toptunede medarbejdere. Du trives i en travl hverdag og er i stand til at holde humøret højt og hovedet koldt selv i pressede situationer. Du ved, hvad det vil sige at være købmand og kan planlægge og gennemføre sæsoner.

Biltema tilbyder arbejde i en solid virksomhed i vækst, en spændende hverdag, hvor du selv er med til at sætte dagsordenen, samt mulighed for uddannelse.

Biltema Danmark A/S
NettoSOUSCHEF I NETTO - LYNGBY - VIRUM - FARUM - HOLTE - BIRKERØD

Netto

Har du butikserfaring indenfor dagligvare handlen og i det daglige et højt ambitionsniveau, hvor du ikke kan acceptere middelmådighed, men derimod bestræber dig på at løfte overliggeren hver dag – JA så er det din ansøgning vi venter på at modtage … I bestræbelserne på at fastholde positionen som årets distrikt i Region Nordsjælland, har vi brug for kompetente og ansvarsfulde ledere, som kan være med til at motivere og udvikle TEAMET i butikken.

Som Souschef i butikken er du en del af den daglige ledelse og er ansvarlig for butikkens drift når butikschefen ikke er tilstede i butikken. Dermed skal du være indstillet på at ”drive” butikken og ikke bare ”passe den” og have et ønske om at styrke kundeoplevelsen og arbejde med en positiv forbedring af butikkens KPI-nøgletal. Din ansvarlighed, overblik og evne til prioritering i en hektisk hverdag skal gøre en positiv forskel og sikrer at butikken udnytter salgspotentialet.

NettoSOUSCHEF - AKACIETORVET FARUM

Netto

Har du butikserfaring indenfor dagligvarehandlen og i det daglige et højt ambitionsniveau, hvor du ikke stiller dig tilfreds med middelmådighed, men derimod bestræber dig på at løfte overliggeren hver dag - JA så er det lige din ansøgning vi venter på at modtage ... I bestræbelserne på at fastholde vores position i FARUM, har vi brug for en ny souschef i butikken på AKACIETORVET, da den nuværende skifter til anden stilling internt i virksomheden.

Som Souschef i butikken er du en del af den daglige ledelse og er ansvarlig for butikkens drift, når butikschefen ikke er tilstede i butikken. Dermed skal du være indstillet på at "drive" butikken og ikke bare "passe den" og have en ønske om at styrke kundeoplevelsen og arbejde målrettet mod at optimere butikkens KPI-nøgletal. Din ansvarlighed, overblik og evne til at prioritere i en hektisk hverdag, skal gøre en positiv forskel og sikre at butikken udnytter sit fulde salgspotentiale.

NettoBUTIKSCHEF I NETTO - LYNGBY

Netto

Til en af vores NYE NETTO 3,0 butikker i LYNGBY (Brede Torv) søger vi lige nu en Butikschef - så er du klar til at få ansvaret for din egen butik og en flok passionerede medarbejdere - så er det denne stilling du skal søge ...

Du kender måske allerede Netto som Danmarks største dagligvarekæde – men vidste du også, at vores medarbejdere er rigtig glade for at arbejde her? Du bliver nemlig en del af et helt specielt sammenhold med masser af opbakning, og hvor vi alle løfter i flok.

Vi håber, du er lige så begejstret for dyrevelfærd, reduktion af madspild og en bæredygtig fremtid, som vi er. Vi har bl.a. vores eget økologiske brand: ØGO’. Det er naturligvis til gode Netto-priser.

Som butikschef har du det overordnede ansvar for, at dine kunder går fra din butik med en god oplevelse, og at butikken kommer godt i mål med salgsresultaterne.

T. Hansen Gruppen A/S
Souschef

T. Hansen Gruppen A/S, Frederikssund

Som medarbejder hos thansen kan du forvente udfordringer i en organisation, hvor det ofte går rigtig stærkt og som er omskiftelig og i konstant udvikling. Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår, og et godt arbejdsklima, der gør hverdagen både sjov og inspirerende. Hos os er der rig mulighed for personlig og faglig udvikling.

Som Souschef vil du fungere som Butikschefens højre hånd ligesom du vil assistere i den daglige drift af butikken på lige fod med de øvrige medarbejdere. Herudover skal du tage over på Butikschefens opgaver, når denne ikke er til stede.

T. Hansen Gruppen A/S
SuperBrugsenLukkevagt, SuperBrugsen Vallensbæk

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 45 medarbejdere. Butikken er beliggende centralt midt i kommunen på et hyggeligt butikstorv med stationen som nærmeste nabo. På torvet ligger yderligere to dagligvarebutikker og ca. 15 specialbutikker.

Vi tilbyder:

 • Et job med udviklingsmuligheder
 • Gode kollegaer, som sætter trivsel højt
 • Medarbejderbonusordning for dig og din husstand

I samarbejde med de andre medarbejdere i butikken skal du sikre, at den altid fremstår indbydende, salgsparat og særdeles sæsonaktuel. De væsentligste opgaver er bl.a:

 • Sætte kunden i fokus og yde den service der skal til
 • Være lukkeansvarlig for butikken, samt ansvarlig for 3-4 ungarbejdere
 • Gennemføre tjeklister samt sikre høj butiksstandard
NettoSouschef - Valby

Netto

I Netto vil vi være kendt for at levere gode kundeoplevelser – og vil du også være med til det, så er denne stilling måske noget for dig?

Som souschef kan du se frem til en masse selvudvikling, karrieremuligheder og ikke mindst fællesskab. Som souschef har du flere ansvarsområder. Til daglig fungerer du både som butikschefens højre hånd og sparringspartner. Og er butikschefen ude af huset, syg eller på ferie, så er det altså dig, der har det overordnede ansvar.

Helt kort så skal du

 • udvikle og træne medarbejdere, og sikre at de er glade og motiverede
 • gå forrest ude i butikken og vise det gode eksempel for dine kolleger
 • løse forskellige administrative opgaver
Gem
Butikschef

Sandager Træning & Hr ApS søger for kunde i Aalborg

Er du sælger med lederegenskaber og fingerspidsfornemmelser for salg og kundeservice i topklasse, så har vi her jobbet til dig!

For dig med lederegenskaber og fingerspidsfornemmelser for salg og kundeservice i topklasse, er der her en unik mulighed for at komme til at stå i spidsen for din egen butik i modebranchen.

Vi søger for kunde en butikschef til helt Flagskibsbutik i Aalborg midtby.

Som butikschef bliver du hovedansvarlig for den daglige drift af butikken. Du skal med fokus på salg og service altså både videreudvikle butikken og dit personale, så butikken altid byder kunderne velkommen med manér.

Det vil sige, at dine arbejdsopgaver kredser om følgende:

 • Opfølgning på salg i butikken
 • Efterlevelse af fastlagte budgetter i samarbejde med regionschefen
 • Efterlevelse af KPI'er
Indrykket:
føtexDriftsleder - Korsør

føtex

Har du en stærk lederprofil, masser af struktur og overblik, og kan du tage ansvar for driften i varehuset?

Du har overblik og er en dygtig leder, der kan tænke bredt og strategisk, og som gennem udvikling af og uddelegering til dine medarbejdere kan skabe resultater, der danner grundlag for gode indkøbsoplevelser for vores kunder. Du har et stort overblik, der gør, at du kan sikre, at procedurer og retningslinjer bliver overholdt.

Hos føtex deler vi en vinderånd og en stolthed over at gøre det hele lidt mere lækkert. Vi er sammen om at give kunderne en ekstra god service og tilbyde de bedste varer i en indbydende butik med højt til loftet. Vi er dog ikke større end, at alle kender alle, så du kan se frem til at blive en del af et stort sammenhold og få en masse nye kolleger.

Gem
ALDI Danmark1.Assistent-Hornslet

ALDI Danmark

Hvis du har lederpotentiale, så er det måske dig, der kan passe på nøglerne til butikken, når chefen ikke er der? Det giver dig en vigtig rolle, for kollegaerne vil kigge i din retning, når chefen er væk, og der skal træffes beslutninger.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
Gem
ALDI Danmark1. Assistent - Skejby

ALDI Danmark

Hvis du har lederpotentiale, så er det måske dig, der kan passe på nøglerne til butikken, når chefen ikke er der? Det giver dig en vigtig rolle, for kollegaerne vil kigge i din retning, når chefen er væk, og der skal træffes beslutninger.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
Gem
ALDI Danmark1. Assistent - Skejby

ALDI Danmark

Hvis du har lederpotentiale, så er det måske dig, der kan passe på nøglerne til butikken, når chefen ikke er der? Det giver dig en vigtig rolle, for kollegaerne vil kigge i din retning, når chefen er væk, og der skal træffes beslutninger.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
ALDI DanmarkButikschef - Falster

ALDI Danmark

Er det dig, man skal kigge på og følge, når det gælder? Vi leder efter en dygtig leder, der kan tage det øverste ansvar i butikken og skabe et vinderhold, der får hverdagen til at køre og kunderne til at komme igen. Vi er på en rejse mod et nyt og endnu bedre ALDI med nye butikker, endnu bedre varer og endnu flere dygtige kollegaer. Skal du fortsætte din rejse som leder sammen med os?

Som butikschef har du ansvaret for den daglige drift af din butik. Med dig ved roret er dine medarbejdere glade, motiverede og klar til at give kunderne en fantastik oplevelse hver dag. Ganske enkelt.

Du kommer til at stå i spidsen for ALDI’s forandring, når du hver dag sætter dit præg på det nye ALDI. Dit vigtigste fokus er at butikken skal driftes samtidig med at vi hver dag gør koncepterne skarpere og mere enkle. Men du sidder ikke og venter på, at den forkromede plan ligger klar. Vi bygger vejen, mens vi kører.

Gem
Q8
Souschef til Nordsjælland

Q8 Danmark A/S

Vil du skabe en livlig butik med glade kunder, som får et godt stop hos os, inden de skal videre på farten? Og vil du have verdens bedste kolleger og være en del af Q8-familien?

Som souschef sætter du – i tæt samarbejde med forretningschefen – dagsordenen for hverdagen og sørger for, at I når butikkens mål. Størstedelen af tiden bruger du ude på gulvet blandt dine kolleger på at servicere butikkens kunder. Dit fokus er derfor på at skabe den bedste oplevelse for de mange kunder, der hver dag besøger butikken.

Når der ikke er travlt på gulvet, bestiller du varer, udarbejder vagtplaner, bager brød og forbereder vores food-produktion. Her sørger du også for, at både butik og forplads er pæn og ryddelig.

Q8 Danmark A/S