173 job matcher din søgning 173 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Frederikshavn KommuneKulturhus Kappelborg i Skagen søger udadvendt servicemedarbejder til back-stage

Frederikshavn Kommune

Har du overblik, gåpåmod og lyst til frihed under ansvar? Er du god til struktur og tager forstyrrelser med et smil? Er du vild med varierede arbejdsopgaver og arbejdstider – også aften og weekends? Og elsker du at give dine gæster en oplevelse ud over det sædvanlige? - Så er du måske vores nye kollega.

På Kappelborg i Skagen mangler vi nemlig lige nu en kollega, der kan og har lyst til at bidrage til vores backstage-afdeling.

Det er dig, der gør lokaler og forplejning klar til vores musikere, skuespillere, konference- og mødegæster samt mange andre. Du bliver den kollega, som sørger for at vi er klar til at modtage vores gæster og frivillige, så der er styr på opfyldning i baren, klargøring af backstage-lokalerne, kaffebakken er sat frem og meget mere.

KL
Engagerede og servicemindede praktikanter til KL's konferenceenhed

KL, København

KL søger to engagerede praktikanter til vores nydannede konferenceenhed.

Med etableringen af konferenceenheden ønsker KL at udvikle hele konferenceområdet ved at fokusere på kvalitetsudvikling og en høj grad af innovation i opgaveløsningen. Vi søger derfor to praktikanter, som kan varetage de mange forskelligartede opgaver i forbindelse med at håndtere og administrere KL’s konferencer fra den tidlige planlægningsfase til den afsluttende evaluering.

Konferenceenheden søger praktikanter med forskellige profiler. Hvis du har særlig interesse for design af konferencer eller for at forhandle indkøb- og udbudsaftaler, der sikrer den bedste pris og produkt, vil dine kompetencer blive værdsat i enheden. Du kan derfor være studerende indenfor økonomi, oplevelsesledelse, eventmanagement eller fra hotel- og restaurationsbranchen.

KL
Danica PensionMotiverede finansbachelorer til praktikophold

Danica Pension, Kgs. Lyngby

Har du motivationen og viljen til at skabe gode kundeoplevelser? Og vil du være med til at skabe fremtidens Danica Pension? I Danica Pension er vi netop nu på jagt efter dygtige finansbachelorer til et praktikophold fra august 2022. Grib chancen for at få en god start på din karriere og et godt netværk, mens du udvikler dig frem mod dit karrieremål!

Vi er et af Danmarks største pensionsselskaber og en del af Danske Bank-koncernen – det giver dig et væld af karrieremuligheder i den finansielle sektor på længere sigt.

Hos os får du en spændende hverdag med fart over feltet i et uformelt og åbent miljø. Vi sørger for at der fra dag et skabes et godt sammenhold med de andre finansbachelorer – lige fra introforløbet til de daglige frokostpauser som Danica Pension betaler.

Eurofins DanmarkLaborantpraktikant hos Eurofins i Vejen – Opstart februar 2022

Eurofins Danmark

Vil du være med til at arbejde for miljø, sundhed og sikkerhed? - så har vi den rette arbejdsplads til dig! Vi søger lige nu 10 engagerede laborantpraktikanter til vores laboratorium i Vejen, med opstart februar 2022!

Eurofins Miljø A/S

I vandafdelingen vil du bl.a. komme til at bruge spektofotometriske og potentiometiske metoder, samt forskellige apparatur og robotter til analyser af drikke-, spilde- og grundvand. I metalafdelingen undersøges metaller/mineraler/grundstoffer i jord, bygningsaffald, fødevarer, spildevand, mv, ved brug af bl.a. ICP-OES og ICP-MS apparater. Og i OMF analyseres grundvand, spildevand, slam, jord, mm, for bl.a. pesticider, lægemiddelrester, VOC’er og oliestoffer, ved brug af forskellige apparater, herunder GC/MS, HES-GC/MS, P&T-GC/MS og GC/FID.

Vestforbrænding
Maskinmester-praktikanter

Vestforbrænding, Glostrup

Skal du og din studiemakker i bachelorpraktik som maskinmester, og leder I efter et praktiksted med højt til loftet og spændende udfordringer? Så er det nu, I skal søge bachelorpraktik hos Vestforbrænding.

Vi leder efter et team på to praktikanter, der kan være med til at løse forskelligartede opgaver på Danmarks største affaldsbaserede kraftvarmeværk.

I bliver en del af produktionsafdelingen, som består af en vedligeholdsafdeling og en driftsafdeling og i alt 90 medarbejdere. Vi tilrettelægger praktikforløbet i samarbejde med jer og med udgangspunkt i, at I skal lære organisationen og anlægsdriften at kende, så I er klædt godt på til, når I skal skrive jeres bachelorprojekt. Forløbet kunne f.eks. indeholde en tørn med et vagthold, hvor i oplever Vestforbrænding morgen, eftermiddag og nat, eller et par uger i hver af produktionens afdelinger.

Vestforbrænding
LundbeckIntern at Lundbeck's Global Corporate Communication and Public Affairs Department

Lundbeck, Copenhagen

Intern at Lundbeck’s Global Corporate Communication and Public Affairs Department – Thought Leadership and #1VoiceSummit

Within the Global Communications and Public Affairs department, you will be working as a member of the Global Public Affairs team and will support our daily work. Your tasks will include:

 • Supporting the organization and coordination of Lundbeck’s annual #1VoiceSummit, which brings together circa 50 advocacy organizations from different countries all over the world. Tasks include preparing materials for the event such as agenda-setting, registration website, dialogue with affiliates/speakers/participants as well as internal coordination with relevant stakeholders, including legal-compliance and supporting the logistics of the event.
 • Supporting the implementation of Lundbeck’s PA strategy, its communication and execution.
Byggefakta A/S
Bliv marketing- og kommunikationspraktikant

Byggefakta A/S, Glostrup

E-mailmarketing, content-marketing, PR, direct marketing, branding, strategi, web, LinkedIn, CRM, Intern kommunikation….

… lyder det interessant for dig?

Vi søger en praktikant til vores dynamiske kommunikations- og marketingteam, der varetager al kommunikation i virksomheden.

Om dig:

 • Du læser kommunikation og marketing på en videregående uddannelse (HA.(kom.), markedsføringsøkonom eller lignende)
 • Har interesse for at arbejde med online marketing
 • Du har lyst til at arbejde konkret med tekstproduktion
Byggefakta A/S
Gem
VisitDenmark
PR & pressepraktikant

VisitDenmark, New York

Kan du sælge Danmark til den amerikanske presse? Har du lyst til at hjælpe VisitDenmark US med at fortælle de gode historier om Danmark i et af verdens største og hårdeste mediemarkeder? Og har du mod på at tilbringe forårssemesteret i New York?

Visitdenmark

Som PR & Pressepraktikant bliver du en del af et lille og dedikeret team, der dagligt arbejder med at markedsføre Danmark som rejsemål i USA. Vi har ansvaret for markeds-bearbejdning, branding og markedsføring af Danmark, samt kontakt til turismepartnere i Danmark og medier i hele USA.

Vi brænder for at markedsføre Danmark - ligesom du gør, og i denne tid er der mere brug for det end nogensinde før.

VisitDenmark
Jeudan A/S
Praktikant til Kunder & Ejendomme

Jeudan A/S

Som praktikant i Kunder & Ejendomme bliver du en del af et team på ca. 50 medarbejdere. Du følger og servicerer vores kunder fra ’vugge til grav’ – det betyder fra den dag, kunden har sagt ja til at drøfte indretning og lejevilkår for lejemålet, til de er fraflyttet lejemålet og perioden derimellem.

Kemp & Lauritzen

I afdelingen får du mulighed for både at arbejde selvstændigt og med opgaver, hvor du supporterer dine kollegaer. Dine opgaver vil både være af praktisk og administrativ karakter, så vi sikrer os, at du får et 360 graders indblik i, hvad det vil sige at arbejde med ejendomsadministration.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Administration af lejemål, herunder skriftlig kommunikation til kunderne
 • Håndtering af underskrevne lejeaftaler, opkrævning af depositum, bestilling af varmeaflæsninger, skilte og nøgler samt opsigelser, flytteafregninger mv.
Jeudan A/S
Radius CPH A/SKommunikationspraktikanter til foråret 2022

Radius CPH A/S, København

Drømmer du om at blive kommunikationsrådgiver, og er du klar til masser af faglig udvikling på et bureau med sjove og skarpe kolleger? Så er praktikprogrammet Radius Talent lige noget for dig.

Radius Talent er et praktikprogram for den ambitiøse studerende med mod på at prøve kræfter med livet som rådgiver. Mange nuværende og tidligere rådgivere har startet deres karriere i Radius efter endt praktik, så der er gode chancer for, at du kan gøre det samme.

Vi leder efter dig, som kan fortælle den gode, meningsfulde og medrivende historie på tværs af kanaler. Dig, som ønsker at gøre en forskel med kommunikation for virksomheder og organisationer. For mennesker. Og for samfundet. Dig, som har en ambition om at levere kommunikation på det absolut højeste faglige niveau sammen med et hold af dygtige kolleger. Og så er du naturligt nysgerrig med et skarpt blik for, hvad der sker udenfor kontorets fire vægge.

People ExecutivePraktikant til ambitiøs konsulenthus

People Executive, Lystrup

Stærke kommunikationsevner og marketing magician

Vi søger en praktikant, der kan bidrage med marketing- og kommunikationsopgaver og som samtidig er nysgerrig på HR-relaterede opgaver. Jobbet kræver, at du arbejder struktureret og vedholdende samt varetager dine arbejdsopgaver med et smil over for kunder såvel som kandidater.

Arbejdsopgaverne inkluderer en bred vifte af marketing, kommunikations- og administrationsopgaver samt support i HR-relaterede opgaver. Du får derfor mulighed for at udfolde din teoretiske viden i praksis og samtidig udvikle dine kompetencer. Din primære arbejdsgang bliver på vores kontor i Lystrup lige uden for Aarhus.

Du vil blive en del af et uformelt arbejdsmiljø i et konsulenthus med ambitioner, hvor du får lov til at præge dine arbejdsopgaver. Dine primære interne stakeholders er; konsulenterne og vores researchafdeling og eksternt; kunder og kandidater.

ONLY
Fitting model

ONLY, Brande

Er du smilende og udadvendt, og har du lyst til at arbejde i en kreativ modevirksomhed? Så er du måske en af ONLY’s nye Fitting Models!

For at sikre en god pasform, søger vi lige nu en Fitting Model/Husmodel, der har lyst til at få indblik og være en del af Danmarks stærkeste modebrand. Vi forestiller os, at du netop har afsluttet din uddannelse og nu har lyst til at prøve kræfter med forskellige typer af opgaver i en afdeling, hvor vi udvikler og skaber nye trends.

Du er stabil, pålidelig, udadvendt, tålmodig, har stor interesse for tøj og de nyeste trends. Derudover forventer vi, at du har gode samarbejds- og kommunikationsevner, da du vil arbejde tæt sammen med ONLYs konstruktører, designer og indkøbere.

IPSOS A/S
Interns with a curiosity for consumer insights and research ...

IPSOS A/S, Copenhagen

You can join Ipsos if you are still studying and want a hands-on opportunity to experience work as a consultant in the research industry during autumn 2021. You will work in a dynamic, ambitious and international environment at our office in the center of Copenhagen, where every workday is different, but a sense of humor is common practice.

As an intern, you willl join either in our qualitative- or quantitative research teams. Like our full-time staff you will work alongside our specialized consultants, who help our global clients by identifying development opportunities for their brands, optimizing brand image, driving innovation, product development etc. It will be your responsibility to assist throughout the entire research process, from questionnaire testing to data analysis and the creation of final client reports.

IPSOS A/S
Testrup HøjskoleHøjskolelærer til Teaterlinjen

Testrup Højskole, Mårslet

Testrup Højskoles teaterlinje har fokus på Den skabende spiller. Det betyder, at der undervises i en bred vifte af skuespilteknikker og metoder som værktøjer til at forløse den enkeltes kreative potentiale og evne til selv at skabe – alene og som del af et ensemble.

Formålet er at give eleverne en bred forståelse af teatret. Der undervises både i klassiske teaterformer, hvor tekst og karakteropbygning er i fokus, i dramatisk skrivning, i nonverbalt- og fysisk teater samt i blandformer som devising og performance. Vi skaber som oftest selv materiale til forestillinger direkte på gulvet.

Som lærer på teaterlinjen ser man det som sin fornemste opgave at skabe et trygt og tillidsfuldt undersøgelsesrum, at inspirere, udfordre og anerkende elevernes arbejde med teater ud fra deres respektive faglighed og ambitionsniveau.

Flügger A/S
Marketingpraktikant til en farverig verden

Flügger A/S

Brænder du for at få afprøvet dine marketingkompetencer i praksis? Så er du måske Flüggers nye praktikant.

Som praktikant i Marketing får du praktikplads i en afdeling med store ambitioner, hvor der er plads til at få afprøvet din teori i praksis. Vi er et dedikeret team, som styrer det overordnede årshjul og tilsikrer implemenering på tværs af nordiske markeder.

Du kan forvente at blive involveret i og blive medansvarlig for:

 • Planlægning og udformning af content til vores on- og offline kanaler
 • Idégenerering og udvikling af SoMe-koncepter og -indhold sammen med teamet (content creation, caption m.m)
 • Udarbejdelse af nyhedsbreve i samspil med teamet
Flügger A/S
Gem
Arbejdernes Landsbank
Finansøkonompraktikant til filial på Fyn

Arbejdernes Landsbank

Bliv en del af en bank, der er danskernes foretrukne for 12. år i træk, hvor nærværende helhedsrådgivning er i centrum.

Arbejdernes Landsbank

Er du i gang med Finansøkonomstudiet, og drømmer du om en fremtid som kunderådgiver i finanssektoren? Ønsker du sparring i forbindelse med dit speciale? Og ønsker du at komme i betragtning til et udfordrende rådgiverjob efter praktikopholdet?

Vi søger en praktikant til vores filial på Fyn med start i januar 2022.

Arbejdernes Landsbank
HusCompagniet A/SIngeniørpraktikant - Odense

HusCompagniet A/S

Ingeniørpraktikant til skarpt team af beregnere - Odense Er du ingeniørstuderende, og brænder du for at komme ud og anvende din viden inden for specielt statik i praksis? Så er her chancen for at komme i praktik hos Danmarks største husbyggerfirma af enfamiliehuse.

I løbet af din praktik tilbyder HusCompagniet gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Dine arbejdsområder omfatter bl.a. udarbejdelsen af statiske beregninger på de huse, som HusCompagniet bygger:

 • Stabilitetsberegninger
 • Bjælkeberegninger
 • Søjleberegninger
LEO Pharma
Maskinmesterpraktikant til API Maintenance, Ventilation eller Utility

LEO Pharma, Ballerup

Er du interesseret i vedligehold af produktionsudstyr, teknik og tekniske komponenter, og skal i værkstedspraktik i forbindelse med maskinmesteruddannelsen? Så søger vi løbende praktikanter i vores vedligeholdelsesafdelinger.

Vi har efterhånden haft en del praktikanter igennem forløbet, og begge parter har været glade for perioderne.

LeoPharma

Som praktikant hos os vil dine primære arbejdsopgaver være at bistå vores reparatør- og smedeteam med følgende opgaver:

 • Deltage i planlagte- og uplanlagte vedligeholdelsesopgaver
 • Gennemgang af PID tegninger og styklister
 • Gennemgang af anlægsmapper
LEO Pharma
Danske BankFinansbachelorer til praktik på erhvervsområdet

Danske Bank, Aalborg, Aarhus, Vejle og Høje Taastrup

Kunne du tænke dig at få et indblik i, hvordan det er at være erhvervsrådgiver i Danske Bank? Vil du lære, hvordan du kan være med til at skabe gode oplevelser for vores erhvervskunder – og vil du være med til at skabe fremtidens bank? Så er det dig, vi søger som vores nye praktikant!

Fra din første dag i praktik bliver du en del af en dynamisk arbejdsplads med gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt. Du bliver kastet ud i en række spændende opgaver, men altid med god støtte og support fra dit team og den vejleder, som du får tilknyttet under hele forløbet.

Lidl Danmark K/SAccounting Intern - forår 2022

Lidl Danmark K/S, Tranbjerg

Har du interesse for skatteret, regnskab og finans? Og drømmer du om at få hands-on erfaring med lettere til mere udfordrende regnskabsopgaver i en international og ambitiøs virksomhed?

Til foråret 2022 søger vi, til vores satellitkontor i Aarhus, en detaljeorienteret intern. Det er et 5-6 måneders praktikforløb, som kan tilpasses efter din uddannelse. Her vil du blive en del af et ambitiøst team, hvor nøjagtighed vægtes højt i en travl hverdag. Du vil komme til at assistere med de daglige opgaver, som blandt andet består af bogføring og håndtering af fakturaer. Derudover større og mindre opgaver i forbindelse med skatteret og finans. Det forventes derfor, at du er god til at skabe struktur i dine arbejdsopgaver og finder dig godt tilpas i en stabil arbejdsgang/i rutineprægede opgaver.

Lidl Danmark K/S