673 job matcher din søgning 673 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

DCC Energi Center A/SSikkerhedskoordinator

DCC Energi Center A/S, Nærum

Vil du være med til at drive og forankre den overordnede arbejdsmiljø- og miljøstrategi i DCC Energi?

Med reference til vores sikkerhedschef vil du få mange forskellige opgaver:

 • Arbejde med udbredelse af vores Safety First/Golden Rules
 • Undersøgelse, rapportering, opfølgning og kategorisering af hændelser og Near Miss-rapporter
 • Månedlige rapporteringer til ledelsen
Jysk RekrutteringProduktionschef til vækstvirksomhed med 3 lokationer i Nordjylland

Jysk Rekruttering søger for Excellent-Huse ApS i Tårs

Produktionschef til vækstvirksomhed med 3 lokationer i Nordjylland.

Excellent-huse er i god og sund vækst!

Excellent-huse vækster, og i den forbindelse søger vi en produktionschef.

Du bliver ansvarlig for den samlede produktion, hvor 3 produktionsledere vil referere til dig. Du selv refererer til virksomhedens direktør, og du indgår i ledergruppen.

Du brænder for at komme med på den vækstrejse, virksomheden befinder sig i, og du yder gerne en ekstra indsats for at nå virksomhedens mål.

Landau HeadhuntingLead Auditor til landsdækkende kontrolinstans med egen ISO-akkreditering

Landau Headhunting søger for TEKNIQ Kvalitet i Odense

Er du skarp til kvalitetsledelsessystemer og auditering – primært inden for ISO-verdenen? Er du en dygtig Lead Auditor, som formår selvstændigt at planlægge dine opgaver, og som samtidig værdsætter et godt kollegialt fællesskab? Så er det muligvis dig, vi leder efter!

Du skal i jobbet som Lead Auditor selvstændigt planlægge besøg hos relevante virksomheder, hvor du primært vil være ansvarlig for virksomheder beliggende i Jylland.

Som den nye Lead Auditor vil du således få en hverdag, hvor du planlægger din egen tid. Det meste af ugen vil du være optaget af ISO audits med heraf følgende aktiviteter i form af rapportering og planlægning. Fællesskabet med kolleger prioriteres dog generelt højt, og der er jævnligt faglige sparringsmøder og sociale arrangementer.

DLF Seeds A/S
Master planner til DLF

DLF Seeds A/S, Roskilde

Til at understøtte DLF i udviklingen og implementeringen af S&OP proces søger vi en Master Planner, der kan deltage i udvikling af proces og værktøjer samt varetage kommunikationen med planlægning og produktion samt øvrige stakeholders.

DLF

Du bliver en del af Shipping/Logistic afdelingerne, hvor du bliver et vigtigt bindeled i informationsdeling og opfølgning.

Dine ansvarsområde/arbejdsområder

 • Identificere såvel kort- som langsigtet kapacitets udfordringer
 • Klargøre og opdatere den overordnede produktionsplan i henhold til demand plan
 • Identificere behov for kapacitet på lang sigt
DLF Seeds A/S
VPK Packaging A/S
Er du den produktionsleder, vi er på jagt efter til en nøglerolle?

VPK Packaging A/S, Randers

Har du lyst til at blive en del af en produktion, som fremstiller bæredygtige produkter af høj kvalitet til kunderne, og som sætter sikkerhed og godt arbejdsmiljø højt? Motiveres du af at skabe resultater og indgå i et stærkt team af produktionsledere, som står sammen om at optimere drift, processer og sikre løbende forbedringer? Så er du måske den erfarne produktionsleder, vi søger til at sætte fokus på vores nathold i Randers!

Du får det primære lederansvar for en gruppe medarbejdere ved vores bølgepap- og konverteringsmaskiner og refererer til produktionschefen.

Primært ansvar og opgaver:

 • Fremme et sikkert og godt arbejdsmiljø
 • Sikre drift og den rette bemanding i eget område
 • Udarbejde vagtplaner, godkende stemplinger og lukke skift
VPK Packaging A/S
Frederikshavn KommuneKulturhus Kappelborg i Skagen søger udadvendt servicemedarbejder til back-stage

Frederikshavn Kommune

Har du overblik, gåpåmod og lyst til frihed under ansvar? Er du god til struktur og tager forstyrrelser med et smil? Er du vild med varierede arbejdsopgaver og arbejdstider – også aften og weekends? Og elsker du at give dine gæster en oplevelse ud over det sædvanlige? - Så er du måske vores nye kollega.

På Kappelborg i Skagen mangler vi nemlig lige nu en kollega, der kan og har lyst til at bidrage til vores backstage-afdeling.

Det er dig, der gør lokaler og forplejning klar til vores musikere, skuespillere, konference- og mødegæster samt mange andre. Du bliver den kollega, som sørger for at vi er klar til at modtage vores gæster og frivillige, så der er styr på opfyldning i baren, klargøring af backstage-lokalerne, kaffebakken er sat frem og meget mere.

Eltronic Fueltech A/S
Quality Assurance (QA) Supplier Specialist

Eltronic Fueltech A/S, Hedensted

Vil du være med til at kvalitetssikre forsyningskæden i Eltronic FuelTech og blive en del af en global virksomhed, som er på forkant med fremtidens bæredygtige teknologier, så er det dig, vi søger!

Til Eltronic FuelTech søger vi en innovativ Quality Assurance Supplier Specialist, som har erfaring med bearbejdningsprocesser, støb og svejsning samt en stærk forståelse for og kendskab til tekniske komponenter.

Som Quality Assurance Supplier Specialist har du ansvar for at:

 • Kvalitetssikre indgangskontrollen af indkommende varer.
 • Definere og implementere en kvalitetssikringsprocedure for indgangskontrol af indkommende varer.
 • Planlægge og gennemføre audit hos leverandører.
 • Håndter afvigelser på produkter fra leverandører via. afvigelsessystem og i Navision.
Eltronic Fueltech A/S
Teknos A/S
Produktionsmedarbejdere – dag-, aften- eller nathold

Teknos A/S, Vamdrup

Ønsker du at blive en del af et hold, hvor vi i høj grad sætter pris på videndeling og sparring med hinanden og har et godt arbejdsmiljø med stor frihedsgrad og medindflydelse, så er dette måske det helt rigtige job for dig.

Teknos er en global virksomhed, som tilbyder en bred vifte af overfladebehandlingsprodukter til industrien, byggeriet og til private. Vi er en af de førende leverandører til industrien og inden for bygningsmaling.

Teknos

Dine opgaver omfatter:

 • Daglig produktion af farve og lak
 • Kvalitetskontrol af producerede varer
 • Gennemføre korrigerende handlinger i tæt samarbejde med laboratoriet
Teknos A/S
Alfa Laval Aalborg A/SProduktionsleder med blik for udvikling og inddragelse

Alfa Laval Aalborg A/S

Du har altid været god til at se udviklingsmuligheder og potentiale i dit arbejde og ansvarsområde. Som leder er du klar over vigtigheden i at inddrage andre, når der skal udvikles nye arbejdsgange eller teknikker.

Jobbet som produktionsleder er varieret og har et stort fokus på udvikling af driften i samarbejde med medarbejderne og produktionsingeniøren. Der er ledelse af 12 medarbejdere på dagsskifte. Dine primære opgaver bliver:

 • Sikre at sikkerhed altid kommer først
 • Sikre de daglige leverancer ud fra vores målsætninger på kvalitet og kost
 • Deltage i problemløsning og løbende udvikling, herunder også procesoptimering
Alfa Laval Aalborg A/S
Gem
Polytech A/SPlastmager til ekstrudering

Polytech A/S, Esbjerg

Grundet vækst og travlhed i termoplastafdelingen, søger vi endnu en Plastmager/operatør til en ny produktion i Esbjerg.

Dit speciale er ekstrudering, og du brænder for at være en del af driften og udvikle den. Den rette person får ansvaret for en stabil drift og vil blive inddraget i den løbende udvikling.

Dine opgaver:

 • Opstart og indkøring af produktionen
 • Overvåge produktionen
 • Vedligehold/klargøring af produktionsudstyr
 • Kvalitetskontrol og dokumentation
AVK Holding
Produktionsteknolog til serviceafdelingen

AVK Holding A/S, Galten

Vil du gerne arbejde i krydsfeltet mellem produktion og udvikling af nye produkter? Er du uddannet produktionsteknolog og er du teknisk minded med en håndværksmæssig baggrund? Så har vi måske stillingen, du leder efter.

AVK International A/S

Som en del af vores team i service/produktvedligeholdelsesafdelingen, vil du komme til at arbejde med vedligehold og udvikling af AVK’s ventiler til drikke- og spildevand, gasforsyning og brandbekæmpelse.

Arbejdsopgaver:

 • Varetage eksisterende produktpakke og nye produkter.
 • Oprette og vedligeholde stykliste og masterdata.
 • Ledelse og gennemførelse af egne projekter.
AVK Holding A/S
Oticon
Technology Team Manager - Hearing Instrument Electro-acoustics

Oticon, Smørum

Are you interested in working with hearing instrument development with focus on Hardware? And are you comfortable working in a multidisciplinary, international environment? Then you might be interested in joining our first-class team with focus on improving quality of life for Hearing Impaired persons - using cutting edge technology.

As Technology Team Manager you are driving the technology strategy and development within your area. You are leading a team of 10-12 highly skilled Engineers and Specialists, and you are accountable for the output of the team.

You drive a strong People Agenda ensuring a motivating and inspiring workplace with clear roles and responsibilities. You allocate your people to Hardware Platform Projects and New Technology and Competence tasks within your area and support your people and the projects to meet their goals.

Oticon
Grundfos A/S
Senior Engineer, Manufacturing Systems

Grundfos A/S, Bjerringbro

Want to develop and implement the principles of good systems engineering?

Grundfos Together with a project group of electrical, mechanical and software engineers and architects, you will be responsible for developing, maturing and maintaining process modules for hydraulics manufacturing.

Your job involves a degree of programme management as your goal is to ensure alignment across existing modules and make sure that we have a clear approach for configuring existing and future production set-ups. To do so, you will develop your systems engineering competencies in collaboration with our systems engineering community partner INCOSE, who holds expert knowledge within the field.

Grundfos A/S
AJ Vaccines A/SAcademic to AJ Vaccines

AJ Vaccines A/S, Copenhagen

Can you find the simple in the complicated as well as motivate yourself and your colleagues? If so, you may be the colleague we are looking for to be part of the team that is responsible for the quality of vaccine refills.

The team has aseptic filling as its core task and is responsible for all operations involved in the preparation of the production equipment as well as the filling of vaccine on vials or syringes, performed and documented following regulatory guidelines.

You will:

 • Daily support the production
 • Review batch documentation
 • Prepare deviation reports / corrective actions
 • Prepare and update instructions
Haas-Meincke A/S
Project engineer for biscuit and cookie oven design

Haas-Meincke A/S, Rødkærsbro

We are looking for a project engineer/designer for our Engineering and R&D organization in Rødkærsbro. The project Engineer will support global projects in designing ovens. You will play a key role in improving our transmission processes between engineering and our production facilities.

As our mechanical project engineer, you will be responsible for:

 • The Design of oven modules (in Creo), sheet metal parts, conveyor lines for our ovens and additional equipment for conveyor systems such as band control systems, band supports racks, cleaning systems for the band, etc, so they match the customer’s specifications.
 • The coordination between design and production in regard of changes
 • Securing design and verification process for appointed equipment
 • The Collaboration with the other functions in the company, like supply-line
Haas-Meincke A/S
Mediq Danmark A/S
Demand Manager

Mediq Danmark A/S, Brøndby

Har du passion for at udvikle og drive vores Demand Planning-processer (S&OP)? Og kan du kombinere din forretningsforståelse med en velfunderet analytisk værktøjskasse, der omsætter data til præcise prognoser og forecast?

Grib muligheden og bliv en central del af vores professionelle Demand & Supply Planning team i Mediq.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at etablere, drive, koordinere og udvikle salgsforecast-planen med input fra relevante stakeholders i salg, produkt management, tender & kontraktteamet m.fl.

Mediq Danmark A/S
Jemac Kommunikation ApS
Branchens bedste værkfører søges til specialvirksomhed inden for stålbranchen

Jemac Kommunikation ApS søger for J.E. Juncker A/S i Skibby

Vores kunde J.E.Juncker søger hermed en dygtig værkfører, til at bistå produktionschefen i den daglige ledelse af et særdeles dygtigt team, som producerer produkter af høj kvalitet til forhandlere og til B2B-kunder i både ind- og udland.

Hvis du har en baggrund med tilsvarende opgaver og hvis du kunne tænke dig at være en del af en virksomhed, hvor der er fokus på kvalitet og udvikling, er du med sikkerhed et godt match til dette spændende job.

Opgaver

 • Produktionschefens højre hånd, der varetager faglighed og produktivitet blandt medarbejderne
 • Indgå som medarbejdende værkfører i produktionen
 • Planlægning, prioritering og fordeling af arbejdsopgaver
Dantrafo A/SProduktionsingeniør/produktionsteknolog til spændende produktionsvirksomhed

Dantrafo A/S

Brug din teknologiske flair til at nørde med morgendagens teknologier for en af Europas førende producenter af transformere og viklede komponenter? 

  Her kommer du til at arbejde både analytisk og praktisk med at forbedre vores produktion. Og da det er en nyoprettet stilling, får du rig mulighed for at påvirke den måde, vi arbejder på – og de metoder, vi bruger,” siger fabriksdirektør Per Kjærgaard.

Du bliver bindeleddet mellem udvikling og produktion og er med til at løfte vores produktionsplatform til det næste niveau, når du bl.a.:

 • analyserer data og udarbejder procesbeskrivelser og nye beslutningsgrundlag for produktionen
 • anvender lean-principper til at optimere produktionsflowet og minimere normtider og gennemløbstider
 • udfører cost down-analyser i samarbejde med dine kolleger i salg, udvikling og produktionen

Nysgerrig? Læs mere her!

GEA Process Engineering A/S
Area Sales Manager Service

GEA Process Engineering A/S, Søborg

Would you like to join a renowned technology leader within process equipment to work with sales and services for drying technology?

Unik System Design A/S As an area sales manager, you will be in charge of supporting and executing sales of a range of service offerings and products for GEA Spray Drying installations worldwide. This includes interacting with external and internal customers around the world, focusing among other things on our first service orders (FSO) and service products.

You will be responsible for making offers and following up on them, and for conducting commercial and technical contract negotiations – the export project sales process from A-Z.

GEA Process Engineering A/S
Maersk Supply Service Marine Operation Specialist

Maersk Supply Service, Lyngby

Do you know everything worth knowing about anchor handling, towing and dynamic positioning? Would you like to share that knowledge with others, ensuring optimal marine operations and future improvements?

Maersk Supply Service

You will join a team of 6 highly qualified specialists in the Governance and Nautical team in Lyngby, dedicated to supporting and advising our fleet of offshore vessels, our colleagues offshore as well as colleagues in the office. At the same time developing your skills even further, you will gain valuable global business insight in the process.

In close collaboration with your team, you will provide expert advice on nautical operations, such as offshore construction and subsea operations, helideck regulation, dynamic walk to work gangway systems, diving operations and dynamic positioning to the onshore and offshore organization.

Maersk Supply Service