306 job matcher din søgning 306 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jysk RekrutteringProduktionschef til vækstvirksomhed med 3 lokationer i Nordjylland

Jysk Rekruttering søger for Excellent-Huse ApS i Tårs

Produktionschef til vækstvirksomhed med 3 lokationer i Nordjylland.

Excellent-huse er i god og sund vækst!

Excellent-huse vækster, og i den forbindelse søger vi en produktionschef.

Du bliver ansvarlig for den samlede produktion, hvor 3 produktionsledere vil referere til dig. Du selv refererer til virksomhedens direktør, og du indgår i ledergruppen.

Du brænder for at komme med på den vækstrejse, virksomheden befinder sig i, og du yder gerne en ekstra indsats for at nå virksomhedens mål.

Bay Christensen A/SVærkfører – koordinator til vores udekørende serviceafdeling

Bay Christensen A/S, Rønnede

Kan du få kabalen til at gå op, når du hver dag sender dine dygtige montører og mekanikere ud på opgaver.

Du står for den daglige ledelse af vores udekørende montører og mekanikere, som laver alt fra fejlfinding og reparation til service og vedligehold på vores maskiner. Du får masser af kontakt med kunderne, som du igennem tiden lærer godt at kende.

Dit arbejde består bl.a. i at:

 • tage imod opgaver fra kunderne – både planlagte besøg og akutte opgaver via vores elektroniske udstyr
 • vælge den bedste medarbejder til hver enkelt opgave, så den bliver løst på bedste vis
 • sikre, at dine medarbejdere trives og udvikler sig og har den viden, de har brug for
VPK Packaging A/S
Er du den produktionsleder, vi er på jagt efter til en nøglerolle?

VPK Packaging A/S, Randers

Har du lyst til at blive en del af en produktion, som fremstiller bæredygtige produkter af høj kvalitet til kunderne, og som sætter sikkerhed og godt arbejdsmiljø højt? Motiveres du af at skabe resultater og indgå i et stærkt team af produktionsledere, som står sammen om at optimere drift, processer og sikre løbende forbedringer? Så er du måske den erfarne produktionsleder, vi søger til at sætte fokus på vores nathold i Randers!

Du får det primære lederansvar for en gruppe medarbejdere ved vores bølgepap- og konverteringsmaskiner og refererer til produktionschefen.

Primært ansvar og opgaver:

 • Fremme et sikkert og godt arbejdsmiljø
 • Sikre drift og den rette bemanding i eget område
 • Udarbejde vagtplaner, godkende stemplinger og lukke skift
VPK Packaging A/S
Frederikshavn KommuneKulturhus Kappelborg i Skagen søger udadvendt servicemedarbejder til back-stage

Frederikshavn Kommune

Har du overblik, gåpåmod og lyst til frihed under ansvar? Er du god til struktur og tager forstyrrelser med et smil? Er du vild med varierede arbejdsopgaver og arbejdstider – også aften og weekends? Og elsker du at give dine gæster en oplevelse ud over det sædvanlige? - Så er du måske vores nye kollega.

På Kappelborg i Skagen mangler vi nemlig lige nu en kollega, der kan og har lyst til at bidrage til vores backstage-afdeling.

Det er dig, der gør lokaler og forplejning klar til vores musikere, skuespillere, konference- og mødegæster samt mange andre. Du bliver den kollega, som sørger for at vi er klar til at modtage vores gæster og frivillige, så der er styr på opfyldning i baren, klargøring af backstage-lokalerne, kaffebakken er sat frem og meget mere.

BonBon-LandFacility Maintenance Manager

BonBon-Land, Holme-Olstrup

Er du uddannet tømrer eller elektriker - eller har du en lignende relevant uddannelse inden for byggefagene? Har du gode samarbejdsevner og kan dokumentere min. 5 års erfaring? Kunne du tænke dig at indgå i et team af motiverede, erfarne og dygtige kollegaer, der brænder for BonBon-Land?

Du kommer til at stå i spidsen for den del af vores tekniske afdeling, som vedligeholder vores bygninger og grønne områder i og udenfor sæsonen. Du vil få det daglige ledelsesansvar for 3-4 medarbejdere samt have ansvaret for kontakten til mange af vores gode eksterne samarbejdspartnere.

Du kommer til at få et tæt samarbejde vores Rides Maintenance Manager, som har det daglige ledelsesansvar for de teknikere, som primært vedligeholder forlystelserne.

Alfa Laval Aalborg A/SProduktionsleder med blik for udvikling og inddragelse

Alfa Laval Aalborg A/S

Du har altid været god til at se udviklingsmuligheder og potentiale i dit arbejde og ansvarsområde. Som leder er du klar over vigtigheden i at inddrage andre, når der skal udvikles nye arbejdsgange eller teknikker.

Jobbet som produktionsleder er varieret og har et stort fokus på udvikling af driften i samarbejde med medarbejderne og produktionsingeniøren. Der er ledelse af 12 medarbejdere på dagsskifte. Dine primære opgaver bliver:

 • Sikre at sikkerhed altid kommer først
 • Sikre de daglige leverancer ud fra vores målsætninger på kvalitet og kost
 • Deltage i problemløsning og løbende udvikling, herunder også procesoptimering
Alfa Laval Aalborg A/S
Oticon
Technology Team Manager - Hearing Instrument Electro-acoustics

Oticon, Smørum

Are you interested in working with hearing instrument development with focus on Hardware? And are you comfortable working in a multidisciplinary, international environment? Then you might be interested in joining our first-class team with focus on improving quality of life for Hearing Impaired persons - using cutting edge technology.

As Technology Team Manager you are driving the technology strategy and development within your area. You are leading a team of 10-12 highly skilled Engineers and Specialists, and you are accountable for the output of the team.

You drive a strong People Agenda ensuring a motivating and inspiring workplace with clear roles and responsibilities. You allocate your people to Hardware Platform Projects and New Technology and Competence tasks within your area and support your people and the projects to meet their goals.

Oticon
Tia Technology A/S
Engineering Manager

Tia Technology A/S, Virum or Copenhagen

We are looking for a new engineering manager who wants to lead the development of a number of new frontend solutions for insurers. The tech stack is primarily React, TypeScript, and related tools. The ideal candidate has great people management skills and loads of experience within the React ecosystem.

Tia Technology A/S

As an engineering manager you will be responsible for two cross-functional, agile teams consisting of about 10-20 great people in total. Your job will be to ensure that the people are motivated and productive, that the teams are using solid engineering processes and practices, such as CI/CD, and deliver well-engineered products to the global insurance market.

You will either be working out of our Virum or Copenhagen (Vestergade) office. As your teams consist of people from both Denmark and Lithuania, you should expect a limited amount of travel between our offices when traveling is permitted again.

Tia Technology A/S
DSB
Afdelingschef, Vedligeholdelsesudvikling og -optimering

DSB, Taastrup

Er du analytisk stærk, nysgerrig på processer og komplekse sammenhænge og er du god til at få mennesker til at samarbejde? Brænder du for at arbejde med mennesker, og vil du bidrage til et sammenhængende og grønnere Danmark?

Vedligeholdelsesudvikling og -optimering er en ny enhed i DSB Vedligehold. Opgaven for teamet er – i samarbejde med organisationen – at udvikle og optimere komplekse arbejdsprocesser, og sikre, at vi er parate til at modtage nye tog og vogne, ibrugtage nye værksteder samt hver dag at levere velfungerende togmateriel til kundernes rejse med DSB.

Teamet skal understøtte, at vi bidrager til DSB’s ambition om konstant at gøre tingene mere effektivt med det formål at indfri vores overordnede strategi om et mere markedsorienteret DSB.

DSB
Hansen Toft A/S
Head of Installation and Aftermarket

Hansen Toft A/S søger for STØTEK A/S i Vojens

STØTEK A/S oplever enorm succes som leverandør af fremtidens innovative løsninger inden for doseringsovne. Ambitionerne er fortsat meget høje, og der er nu lagt en ambitiøs vækstplan, som blandt andet omfatter professionalisering og udvikling af Støteks globale serviceforretning.

Der søges nu en teknisk stærk og kommerciel tænkende Head of Installation and Aftermarket til at drive denne proces i tæt samspil med et stærkt danskbaseret montageteam og udvalgte globale samarbejdspartnere. Du bliver en del af virksomhedens øverste ledelse og vil være ansvarlig for et forretningsområde med stor strategisk betydning.

Din væsentligste opgave vil være at sikre, at alle processerne omkring Installation and Aftermarket understøtter de strategiske ambitioner, og at forretningsområdet er profitabelt.

Hansen Toft A/S
Atkins Danmark A/S
Leder til geoteknisk team

Atkins Danmark A/S, Aarhus eller København

Vi søger en motiverende og dygtig kollega til en nyoprettet stilling som leder for Atkins’ geotekniske team i Aarhus og Ørestad.

Det er et spændende job, hvor du skal lede et socialt og fagligt stærkt team bestående af ingeniører og fagledere, der alle er kompetente specialister inden for geoteknik. Du vil have forankring enten på vores kontor i Aarhus eller i Ørestad, men du må forvente at være en del på begge kontorer.

Vores geotekniske team er i hastig vækst. Inden for de seneste 3-4 år er teamet vokset fra 2 til nu 11 medarbejdere fordelt med 7 i Aarhus og 4 i Ørestad – og med en god spredning i anciennitet på 2 – 25 år.

Atkins Danmark A/S
ROCKWOOL International A/STechnical Project Manager for international production equipment projects

ROCKWOOL International A/S, Hedehusene

Join us to contribute your ideas on improving our solutions – from in-house mechanical equipment design to higher sustainability – and play an important part in growing and innovating the production technology in the ROCKWOOL Group.

You will head up a group of 10-12 mechanical engineers. This means that you will take on the overall responsibility for Group activities, delivering projects and services in a professional framework. The aim is to continuously optimize the output from the department and from ROCKWOOL’s engineering function, Group Technology.

Naturally, a good part of your work will involve people management and planning resources for projects, but a large part of your day will also revolve around the technical responsibility for the equipment we deliver.

Landau HeadhuntingCertificeringsleder til landsdækkende kontrolinstans

Landau Headhunting søger for TEKNIQ Kvalitet i Odense

Har du lyst til at blive en del af Danmarks største og mest velkonsoliderede virksomhed af sin slags? Har du gode kommunikationsevner og kan du se dig selv i rollen som faglig leder og sparringspartner til virksomhedens direktør og kolleger?

Så har du her en unik mulighed for at blive en del af udviklingen af en solid kontrolinstans, hvor du i tæt samarbejde med ledelsen skal være med til at understøtte fremtidens kvalitetsledelse i Danmarks tekniske virksomheder.

Du har i jobbet som Certificeringsleder dels en selvstændig opgave i at varetage det overordnede produktansvar i relation til eget kvalitetsledelsessystem og selvstændigt planlægge og afholde audits hos virksomheder i din portefølje og dels en opsøgende rolle i forhold til at yde intern faglig sparring og support. Du vil få det faglige ansvar for GKI-teamet, herunder sikre at de rette kompetencer er til stede.

Unicon A/S
Head of Commercial Development Unicon

Unicon A/S, Hvidovre

Har du mod på at drive omstillingen af Danmarks største færdigbetonproducent? Og har du evnen til at lytte til byggebranchen, omsætte input til værdiskabende udvikling og udvikle en troværdig markedsposition?

Unicon A/S søger en Head of Commercial Development til at drive og udvikle en transformationsproces, hvor vi udbygger vores position med grøn omstilling, digitalisering og nye samarbejdsformer.

Med reference til Managing Director og som medlem af ledergruppen har Head of Commercial Development ansvaret for at samle og kommercialisere den eksisterende forretningsstrategi inden for bæredygtighed og digitalisering. Ansvaret omfatter løbende udvikling, validering og realisering af forretningsdrivende mål og handlingsplaner. I arbejdet tager du udgangspunkt i Unicons 2030 roadmap for bæredygtig beton, vores digitaliseringsambitioner samt vores strategi for markedspositionering.

Unicon A/S
Geveko Markings Denmark A/S
QC-leder

Geveko Markings Denmark A/S, Rudkøbing

Vores QC-leder af vores laboratorium i Rudkøbing på Langeland har fået en ny stilling internt hos os. Vi søger derfor en ny QC-leder på fuldtid for forsat at sikre, at den nuværende kvalitetskontrol udføres på en effektiv og hensigtsmæssig måde.

Som vores nye QC-leder vil du være garant for en hurtig svartid til produktion, planlægning og salg. Dermed bidrager du til at sikre, at vores kunder modtager deres produkter til den aftale tid og kvalitet.

Vi tilbyder en alsidig hverdag, hvor du både vil være hands-on i den daglige drift og samtidig lede og motivere vores lille team til fælles succes.

Geveko Markings Denmark A/S
Rohde Nielsen A/S
Crew and Operation Manager

Rohde Nielsen A/S, Copenhagen

As our new crew and operation manager you will manage our vessels and units in close cooperation with the rest of team as our foremost duty is assisting the vessels and to ensure continued production.

Areas of responsibility will be handling all aspects of crew management, recruitment, crew development, certification, and planning. However, we expect you to be a team player and learn all tasks within our department and to be able to assist when needed.

Rohde Nielsen A/S

Responsibilities

 • You will be assigned several vessels and units as your primary area of responsibility in close cooperation with our captains and our Polish manning office
 • Familiarization with our seafarers, vessels on site and meet our seafarers in their working environment
 • Planning of crew rotation, evaluation, recruitment, and administration of seafarers
Rohde Nielsen A/S
ROCKWOOL International A/SSection Manager for MES systems and OT support

ROCKWOOL International A/S, Hedehusene

We offer you an international career opportunity in a growing, green and global company and an engineering function that supports ROCKWOOL production facilities worldwide.

You will head up a group of approx. 8 specialists within automation and electrical design. This means that you will take on the overall responsibility for Group activities, delivering projects and services in a professional framework. The aim is to continuously optimise the output from the department and from ROCKWOOL’s engineering function, Group Technology.

Naturally, a good part of your work will involve people management and planning resources for projects, but a large part of your day will also revolve around the technical responsibility for electrical and automation standards within the ROCKWOOL Group.

Københavns KommuneVicedirektør til Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune

Københavns Kommune

Vi udvikler byens arealer og infrastruktur, så landets hovedstad er attraktiv, sikker og let at navigere i for borgere, erhverv og gæster. Du inviteres med til at skabe en endnu mere lyttende og imødekommende forvaltning, der er til for københavnerne.

Vi tilbyder en meningsfuld og energisk arbejdsplads i afdelingen for Mobilitet, Klimatilpasning og Byvedligehold (MKB), hvor du får indflydelse på, hvordan vi udvikler og vedligeholder vores by, København. MKB arbejder med projektering og eksekvering af rigtig mange anlægsprojekter lige fra kritisk infrastruktur, over vedligehold af veje til forskønnelser af det fælles offentlige rum. Vi er også ansvarlige for klimasikring af byen til fremtidens vejr, områdefornyelse af udsatte boligområder samt trafiksikkerhed for alle os, der færdes i København.

VKST I/S
Kan du lede en af landets bedste forsøgsafdelinger inden for planteavl?

VKST I/S, Holeby

I VKST har vi landets største forsøgsvirksomhed inden for planteavl, og vi går altid efter at være de bedste. Derfor søger VKST Field Trials i Holeby en engageret, struktureret, vidende og visionær forsøgsleder med overblik over både marker, maskiner og mennesker.

Vi tilbyder:

 • Et lederjob i en virksomhed, som er kendt for en høj kvalitet og rettidighed i både ind- og udland
 • Et job, hvor du er med til at fastholde og udbygge vores stærke relationer til kunderne
 • Et tæt samarbejde med de øvrige forsøgsvirksomheder på Sofiehøj i Holeby, herunder Nordic Seed
VKST I/S
WS Audiology
Build Manager, New Product Introduction

WS Audiology, Lynge

WS Audiology continues to grow as market leader in the hearing aid industry, by bringing innovation and best quality in our products. In the position as Build Manager, you will join one of the most innovative and fastest growing companies in our business.

You will join the New Production Introduction (NPI) team which is cross-functional and reports directly to the Manager of NPI in Lynge, which is a part of the Global Advanced Engineering team.

In this newly established role as our Build Manager, you will be responsible for the coordination of prototype builds from the early phases of the projects until pilot production and ramp-up. With a focus on build management your role will be to work closely with the other OPM’s and have the overall coordinating responsibility in relation to securing build readiness.

WS Audiology