116 job matcher din søgning 116 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Høje-Taastrup KommuneBrand- og byggeteknisk kollega til Beredskab 4K

Høje-Taastrup Kommune

Er du stærk i at samarbejde og trives du i en hverdag, hvor der løbende sker forandringer? Har du kompetencer indenfor brand- og byggeteknik, som du brænder for at bringe i spil sammen med dygtige og engagerede kollegaer?

Vi er i gang med at flytte fokus fra sikker drift og til ny drift, med fokus på nye arbejdsgange, nye metoder og hvad vores next practice skal være. Du kommer derfor til at arbejde med implementering af det nye bygningsreglement 2018, indhold og omfang af brandsyn, samt kravene til det operative beredskab i forhold til nyt byggeri.

Din hverdag vil i høj grad bestå i at omsætte de krav og forventninger, som bygningsreglementet og de tilhørende vejledninger stiller, både til bygherrer og i vores operative virke. Du skal derfor være i stand til at oversætte fagsprog til et forståeligt, fælles sprog.

Billund Lufthavn A/SRedningsleder til Brand & Redning

Billund Lufthavn A/S

Da en af vores redningsledere er tiltrådt anden stilling i afdelingen, søger vi hans afløser. Dine primære opgaver bliver at fungere som vagthavende redningsleder og indsatsleder under unormale situationer samt ved havari. Som vagthavende redningsleder bliver du sikkerhedsansvarlig på manøvreområdet, hvilket blandt andet indebærer:

 • Overvågning/inspektion af hele trafikområdet
 • Iværksætte/lede vintertjenesten på manøvreområdet
 • Observere/registre/bortskræmme/regulere ifm. wild life control

Som vagthavende redningsleder skal du sikre, at det tildelte personale og materiel er klar til indsats. Du har det daglige operative personaleansvar, når du er på vagt. Du bliver en del af instruktørteamet, der faciliterer brandmændenes træning og vedligehold af kompetencer, samt undervisning ved grundskoling af brandmænd.

Frederikshavn KommuneKulturhus Kappelborg i Skagen søger udadvendt servicemedarbejder til back-stage

Frederikshavn Kommune

Har du overblik, gåpåmod og lyst til frihed under ansvar? Er du god til struktur og tager forstyrrelser med et smil? Er du vild med varierede arbejdsopgaver og arbejdstider – også aften og weekends? Og elsker du at give dine gæster en oplevelse ud over det sædvanlige? - Så er du måske vores nye kollega.

På Kappelborg i Skagen mangler vi nemlig lige nu en kollega, der kan og har lyst til at bidrage til vores backstage-afdeling.

Det er dig, der gør lokaler og forplejning klar til vores musikere, skuespillere, konference- og mødegæster samt mange andre. Du bliver den kollega, som sørger for at vi er klar til at modtage vores gæster og frivillige, så der er styr på opfyldning i baren, klargøring af backstage-lokalerne, kaffebakken er sat frem og meget mere.

Gem
Kalundborg Kommune
Beredskabsassistent søges til Operativ Afdeling

Kalundborg Kommune

I Vestsjællands Brandvæsen er vi i gang med at tilpasse organisationen og søger en kompetent, motiverende beredskabsfaglig medarbejder, hvor overblik og en smule håndværksmæssig kunnen er vigtige egenskaber.

Stillingen er en fast stilling på 37 timer, og arbejdet ligger primært inden for normal arbejdstid, men det må forventes, at der kan være enkelte opgaver, der ligger uden for normal arbejdstid, både aften og weekend.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Eftersyn og reparationer af brandslukningsmateriel
 • Opsætning af nyt brandslukningsmateriel og førstehjælpsudstyr
 • Servicering og vedligeholdelsesopgaver af brandkøretøjer og materiel
 • Deltage i udrykningstjenesten
Gem
Kalundborg Kommune
Deltidsbrandstationsleder til Brandstation Gørlev

Kalundborg Kommune

I Vestsjællands Brandvæsen søger vi en deltidsbrandstationsleder, som skal lede deltidsbrandmandskabet på brandstationen i Gørlev. Som brandstationsleder bliver du et centralt omdrejningspunkt i forhold til stationsdrift, samt kommunikationsled mellem mandskabet og den foresatte leder af området.

Som brandstationsleder vil du, i tæt samarbejde med områdelederen for operativ afdeling, have ansvaret for, at brandstationens udrykningsenhed(-er) bemandes, og at alle udrykninger overholder planen for den risikobaserede dimensionering. Derudover vil du have nedenstående ansvarsområder:

 • udøve faglig ledelse overfor deltidsmandskabet på stationen i forhold til den daglige drift, herunder øvelser, uddannelse, materiel- og køretøjseftersyn samt administrative indberetninger
 • ferieplanlægning, således at stationens beredskab ikke svækkes i ferieperioder
 • brandstationens materiel og køretøjer er vedligeholdt og indsatsklar
Sydbank
Sagsbehandler til AML Kontrol

Sydbank, Aabenraa

Brænder du for at arbejde med forebyggelse af hvidvask på et hovedkontor? Trives du med administrative opgaver, hvor du kommer til at arbejde med sagsbehandlingsopgaver på hvidvaskområdet? Har du lyst til at understøtte rådgiverne i deres daglige arbejde med at levere gode kundeoplevelser?

Så er det måske dig, vi søger som ny kollega i AML Kontrol (Anti Money Laundering).

Opgaverne består af kontrol af legitimation på nye kunder for segmenterne privat, private banking, lokal erhverv og foreninger, samt kontrol af kundekendskabsproceduren. Der foretages desuden kontrol af bestående kunder i de samme segmenter. Afdelingen fungerer som videncenter og hotline funktion vedr. AML-spørgsmål.

Sydbank
JN Data A/S
Continuity Manager til IT-virksomhed

JN Data A/S, Silkeborg eller Roskilde

Vi søger en ambitiøs og motiveret Continuity Manager til vores Continuity Management-team.

Teamet består af tre personer, og vores opgaver vedrører væsentligst drift, vedligehold og videreudvikling af de processer og dokumentation, der understøtter vores IT-beredskab, herunder beredskabsplaner og relaterede dokumenter.

Som Continuity Manager får du ansvar for at implementere og drive vores beredskabsprocesser og -planer på tværs af alle lokationer. Det indbefatter tæt samarbejde med teknikere og ledere bredt i organisationen.

JN Data A/S
Gem
Q-Park Operations Denmark A/SParkeringsvagt - 20 timer pr. uge

Q-Park Operations Denmark A/S, Randers

Q-Park Operations Denmark A/S søger en effektiv parkeringsvagt til Randers og omegn. Der er tale om en stilling på gennemsnitlig 20 timer pr. uge, men der er mulighed for flere timer frem til den 1. december 2021. Du skal være opmærksom på, at vagtplanen dækker alle ugens 7 dage og døgnets 24 timer hele året rundt. Dine primære vagter vil dog ligge i tidsrummet 06.00-23.00, men vagterne vil være af 8 timers varighed. I ferieperioder og ved sygdom forventer vi, at du er fleksibel og gerne tager et par ekstravagter også med kort varsel.

Det er vigtigt, at du er en habil bilist. Vi forventer, at du har et godt kendskab til Randers og omegn, så du effektivt kan køre fra den ene parkeringsplads til den næste i vores firmabil. Endvidere skal du være forberedt på, at arbejdet foregår udendørs i al slags vejr både sommer og vinter.

Gem
Actas A/SBliv sikringstekniker i ACTAS, Skive afdeling

Actas A/S

Er du parat til en spændende hverdag i en landsdækkende virksomhed med høj puls og masser af spændende projekter? Hos ACTAS skal du være klar til både at arbejde selvstændigt og i teams, hvor du møder motiverede og veluddannede kollegaer.

Vores kunder er primært større private virksomheder og offentlige institutioner, hvor vi udfører installation og service. Vi regner ikke med, at du er nuværende verdensmester i alt AIA, ADK eller TVO - men vi satser på i fællesskab at gøre dig til det!

Men det er vigtigt, at du har erfaring, og ikke er bange for at tilgå og løse opgaver, som du måske ikke lige har set før.

Gem
APCOA PARKING Danmark A/S
Parkeringsvagt søges til Horsens

APCOA PARKING Danmark A/S

Vi søger lige nu en medarbejder til følgende stilling:
37 timer om ugen. Fordelt på dag, aften og weekend vagter.

Synes du det lyder som et job for dig så glæder vi os til at læse din ansøgning.

Som parkeringsvagt hos APCOA PARKING bliver du vores synlige ansigt i gadebilledet og din primære opgave bliver at udøve parkeringskontrol på de parkeringsarealer vi administrerer i den pågældende by.

Du vil som ny medarbejder gennemgå vores interne uddannelsesforløb, og du vil blive tilknyttet en "mentor", der vil hjælpe dig godt i gang med at finde tryghed i opgaveløsningen, og omgangen med de bilister der benytter parkeringsarealerne.

APCOA PARKING Danmark A/S
AHA
Dørmænd

AHA, Fredericia

VIL DU VÆRE DET FØRSTE ANSIGT, VORES GÆSTER MØDER?

Vil du være med fra starten og sætte dit præg på Fredericias nye spillested, AHA, og være en del af et energisk team, har du nu muligheden for at blive en af vores nye kollegaer.

Vi tilbyder dig et spændende job i en professionel virksomhed, hvor kvalitet og service er nøgleordene. Vi er et spillested i topklasse, der ønsker at skabe hygge og nærvær omkring vores gæster. Når vi er på arbejde, er vores gæster i centrum, og vi forventer, at du kan tage ansvar og levere service i høj klasse. Du skal brænde efter at arbejde i et dynamisk team, og din personlige indsats skal gøre en forskel for såvel gæster som kollegaer.

AHA
Hovedstadens BeredskabTo beredskabsrådgivere

Hovedstadens Beredskab, Frederiksberg

Har du en solid beredskabsfaglig baggrund og kan du se dig selv i en central rolle i vores arbejde med at rådgive, undervise og forebygge i de 8 kommuner, der ejer Hovedstadens Beredskab? Vi søger to beredskabsrådgivere til Rådgivning & Uddannelse. Du vil få ansvar for at rådgive institutioner og virksomheder om eget beredskab, øvelser og kompetenceudvikling.

I praksis vil det være din opgave, at rådgive ledere på institutioner og i forvaltninger, og sammen med dem tilrettelægge et sammenhængende beredskab på den enkelte institution. Det betyder at du bl.a. skal:

 • Varetage den daglige kontakt med institutionsledere i offentlige institutioner.
 • Bidrage til deres vurdering af risici på eget område.
 • Yde rådgivning i forhold til beredskabsplaner og forebyggelse.
Gem
APCOA PARKING Danmark A/S
Parkeringsvagt søges til Ålborg

APCOA PARKING Danmark A/S

Vi søger lige en nu en fuldtidsmedarbejder til Ålborg til en stilling som aften/nattevagt. Synes du det lyder som et job for dig så glæder vi os til at læse din ansøgning.

Som parkeringsvagt hos APCOA PARKING bliver du vores synlige ansigt i gadebilledet og din primære opgave bliver at udøve parkeringskontrol på de parkeringsarealer vi administrerer i den pågældende by.

Du vil som ny medarbejder gennemgå vores interne uddannelsesforløb, og du vil blive tilknyttet en "mentor", der vil hjælpe dig godt i gang med at finde tryghed i opgaveløsningen, og omgangen med de bilister der benytter parkeringsarealerne.

APCOA PARKING Danmark A/S
Kriminalforsorgen
Sikkerhedskonsulent til projektledelse på strategisk (nationalt) niveau

Kriminalforsorgen, København

Er det noget for dig, at arbejde med projektledelse af sikringstekniske udbud og projekter i kriminalforsorgen?

Direktoratet for Kriminalforsorgen, Koncern Sikkerhed, søger en erfaren sikkerhedskonsulent til projektledelse i en enhed, der blandt andet arbejder med at styrke gennemsigtigheden for indkøb og implementering af sikringsteknik til fængsler og arrester.

Du vil blive en del af et team bestående af 3 medarbejdere og en enhedsleder, der har ansvaret for sikringsteknik og sikkerhedsudstyr i kriminalforsorgen. Teamet har fokus på at etablere en effektiv og driftssikker organisering af fagområdet samt at implementere sikkerhedsteknik og sikkerhedsudstyr, der kan understøtte den fængselsfaglige drift og styrke sikkerheden i fængsler og arrester.

ONLY
Fitting model

ONLY, Brande

Er du smilende og udadvendt, og har du lyst til at arbejde i en kreativ modevirksomhed? Så er du måske en af ONLY’s nye Fitting Models!

For at sikre en god pasform, søger vi lige nu en Fitting Model/Husmodel, der har lyst til at få indblik og være en del af Danmarks stærkeste modebrand. Vi forestiller os, at du netop har afsluttet din uddannelse og nu har lyst til at prøve kræfter med forskellige typer af opgaver i en afdeling, hvor vi udvikler og skaber nye trends.

Du er stabil, pålidelig, udadvendt, tålmodig, har stor interesse for tøj og de nyeste trends. Derudover forventer vi, at du har gode samarbejds- og kommunikationsevner, da du vil arbejde tæt sammen med ONLYs konstruktører, designer og indkøbere.

Hørsholm KommuneLivreddervikarer til dameafdelingen i Hørsholm Svømmehal

Hørsholm Kommune

Vil du være en del af Hørsholm Kommunes fritidstilbud til borgerne og samtidig have muligheden for at vedligeholde dine svømmefærdigheder?

Vi er et velfungerende team på 6 faste livreddere og en række vikarer som sætter en ære i at give vores mange gæster en god og tryg oplevelse når de besøger vores svømmehal. Vi har en uformel omgangstone, og der er højt til loftet.

De ledige vagter vil primært ligge i weekenderne, men ved ferie og sygdom hos det faste personale kan der også være vagter i dag- og aftentimerne på hverdage. Vagterne udbydes i vores vagtplansystem, hvor man byder ind på de ledige tider.

Vi søger en medarbejder, der:

 • Er udadvendt og imødekommende
 • Er pligtopfyldende, mødestabil og fleksibel
Gem
G4S
Sikkerhedsmedarbejdere til G4S Security Services - Horsens

G4S Security Services A/S

Til kunde i Horsens, søger vi efter et antal nye kollegaer, til ansættelse i vores afdeling for Care & Justice.

Der er tale om stillinger på 120-timers deltid, hvoraf mindst halvdelen af vagterne er aftenvagter i tidsrummet 1300-2100 på et bo- og behandlingstilbud i Horsens. Øvrige vagter er baseret på tilkaldebasis, til opgaver indenfor det psykiatriske felt i Århus, Randers og Herning.

Det er af afgørende betydning at du arbejder deeskalerende, er rummelig og fordomsfri. Du besidder god situationsfornemmelse, udviser stor empati, samt optræder modent og venligt, og har gode samarbejdsevner. For at virke i jobbet som sikkerhedsmedarbejder, er det vigtigt at du er i god fysisk form.

G4S Security Services A/S
Hørsholm KommuneLivredder til dameafdelingen i Hørsholm Svømmehal

Hørsholm Kommune

Vil du være en del af Hørsholm Kommunes fritidstilbud til borgerne og samtidig have muligheden for at vedligeholde dine svømmefærdigheder?

Vi er et velfungerende team på 6 faste livreddere og en række vikarer som sætter en ære i at give vores mange gæster en god og tryg oplevelse når de besøger vores svømmehal. Vi har en uformel omgangstone og der er højt til loftet.

Arbejdstiden er i fast rullende vagtplan med både dag- og aftenvagter og arbejde hver 3. weekend og altid med et par dygtige kollegaer ved din side. I det daglige vil du opleve et job med mange forskellige opgaver, lige fra den daglige kontakt med gæsterne hvor nogle har brug for hjælp ved billetautomaten, bassinvagter, rengøring, vandprøvetagning og lettere vedligehold m.m.

Kalundborg Kommune
Team Idræt og Fritid søger to livreddere til Kalundborg Svømmehal

Kalundborg Kommune

Til Kultur–og Idrætshallerne Kalundborg søges snarest livreddere (tekniske servicemedarbejdere) til Kalundborg Svømmehal.

Vi søger både fuldtid og deltid, hvor den ugentlige arbejdstid kan aftales i forbindelse med ansættelsessamtalen. Ved deltid kan der primært forventes aften og weekendarbejde, jobbet vil således kunne varetages ved siden af studie eller uddannelse.

Som livredder i Kalundborg Svømmehal vil du skulle løse mange alsidige opgaver hvor en typisk arbejdsdag både vil indeholde opsyn i bade- og omklædningsrum og ved svømmebassinerne, rengøring og billetsalg.

Slots- og Kulturstyrelsen
Brandteknisk konsulent til kulturhistoriske ejendomme

Slots- og Kulturstyrelsen, København

Har du en byggeteknisk baggrund og stor erfaring inden for brandområdet? Og har du lyst til at arbejde med sikring af nogle af Danmarks mest spændende bygninger?

Som brandteknisk konsulent vil du komme til at arbejde med de kongelige og statslige slotte, som Slots- og Kulturstyrelsen har ansvaret for at vedligeholde, drive og nyttiggøre. Det omfatter blandt andet Christiansborg Slot, Kronborg Slot, Frederiksborg Slot og Amalienborg. De spændende og smukke bygninger er en vigtig del af Danmarks kulturarv og benyttes af Kongehuset, Folketinget og en række museer. De besøges årligt af flere hundredetusinder turister.

Dine arbejdsopgaver vil være at støtte styrelsens sagsbehandlere med brandteknisk ekspertise i såvel projekter som løbende sager. Endvidere vil du være medansvarlig for løbende vedligehold og opdatering af eksempelvis sikringsplaner, beredskabsplaner og værdiredningsplaner.