497 job matcher din søgning 497 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 497 resultater.
Humain ApS
Servicechef

Humain ApS søger for EL:CON A/S i Viborg

Motiveres du af at drifte, optimere og udvikle en større afdeling?

Med reference til regionsdirektøren får du ansvar for afdelingen i Viborg. Som servicechef skaber du vækst i økonomi, rentabilitet samt indfrier afdelingens KPI’er. Du står i spidsen for en stærk afdeling med flere serviceledere og et kompetent team på ca. 25 medarbejdere.

Dine primære ansvarsområder og arbejdsopgaver bliver at:

 • Løbende planlægge og koordinere opgaver samt ressourcer med dit team
 • Gå forrest og understøtte servicelederne i deres lederrolle
 • Gennemføre tilbudsberegning/kalkulation af fastprissager
Fredens-Nazaret Kirker Ved Fredens-Nazaret Sogns MenighedsrådGenopslag - Daglig leder/kordegn

Fredens-Nazaret Kirker Ved Fredens-Nazaret Sogns Menighedsråd, København

Drømmer du om at være en del af en engageret kirke med et levende gudstjenesteliv og aktivt arbejde for alle aldersgrupper? Er du personaleleder og skarp på regnskab og bogføring? Fredens-Nazaret kirker søger en daglig leder /kordegn med tiltrædelse snarest muligt. Stillingen er på 37 timer pr. uge.

Kerneopgaver i stillingen er:

 • Medvirke ved gudstjenester
 • Personaleledelse for medarbejderne, herunder MUS, vikardækning og ferieplanlægning, ansvar for stillingsbeskrivelser, arbejdsbeskrivelser, ansættelsesbeviser mv. efter gældende regler
 • Regnskab, budget og lønadministration
Kalundborg Kommune
Afdelingsleder til Børn, Læring og Uddannelse

Kalundborg Kommune

Stillingen som afdelingsleder i Fagcenter Børn, Læring og Uddannelse indebærer ledelse af forskellige faglige enheder, der primært understøtter skole- og uddannelsesområdet.

Fagcenteret fungerer som sekretariatsfunktion og har blandt andet til opgave at understøtte direktør, centerchefer samt dagtilbudsledere og skoleledere med at skabe de bedst mulige betingelser for, at alle børn lærer, trives, udvikles og dannes gennem hele livet. Afdelingslederen har en understøttende funktion i forhold til analyser, sagsfremstillinger samt diverse leverancer til både det politiske niveau og øverste administrative niveau.

Som afdelingsleder i Børn, Læring og Uddannelse er det væsentligt, at du har forståelse for både de strategiske linjer i Kalundborg Kommune, den politiske ramme og de driftsmæssige vilkår.

PwC
Konsulent til rådgivning om data-compliance i Security & Technology

PwC, Hellerup

Vi søger en konsulent til rådgivning om data-compliance, herunder databeskyttelse (GDPR).

Har du lyst til at rådgive vores kunder om, hvordan de kan overholde databeskyttelseslovgivningen på en måde, som også giver værdi for virksomheden, og stadig få forretningen til at fungere? Har du tidligere besat en lignende stilling som ekstern eller intern rådgiver? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

De opgaver, du kommer til at løse, vil typisk være:

 • Rådgivning inden for alle aspekter af data-compliance og databeskyttelsesretten (GDPR)
 • Gennemførelse af compliance-projekter, herunder vurdering af kundernes eksisterende compliance- niveau, kortlægning af behandlingsaktiviteter samt gap-analyser med efterfølgende implementering
PwC
BrinchPartners

Brinch & Partners søger for PreSeed Ventures i Kgs. Lyngby

Investment Manager

Med fokus på portfolio management – Dealmaking – Exits – M&As – Værdiskabende bestyrelsesarbejde.

Mestrer du at accelerere udviklingen i Danmarks stærkeste portefølje af tech startups i pre-seed stadiet, og kan du gøre det i samspil med et team, der brænder for at skabe et stærkt økosystem for nye iværksætter talenter? Så kan du måske udfylde skoene som PreSeed Ventures nye Investment Manager

PreSeed Ventures spotter, finansierer og støtter de mest lysende iværksætter-talenter i Danmark, og står skulder-ved-skulder med dem i de første risikofyldte år af startup-rejsen. Gennem næsten 20 års pionerende early stage investeringer har vi haft fornøjelsen af at skabe en launchpad for startups som Trustpilot, Vivino, Templafy og Lunar.

Brinch & Partners
Danske RegionerPolitisk konsulent med juridisk ekspertise søges til sundhedsdataområdet

Danske Regioner

Brænder du for at skabe værdi for borgere og patienter i det danske sundhedsvæsen og for at realisere regionernes visioner for bedre brug af sundhedsdata i et digitalt sundhedsvæsen? Ser du det som en vigtig del af dit arbejde at understøtte topledere i at træffe de rigtige beslutninger, og har du lyst til at arbejde tæt på den sundhedspolitiske dagsorden?

Vores dygtige kollega forlader os, og derfor søger vi i Center for Sundhedsinnovation en ambitiøs AC-medarbejder til regionernes indsats for at sikre bedre brug af sundhedsdata til at udvikle sundhedsvæsenet.

Du bliver ansat i Danske Regioners Center for Sundhedsinnovation, som varetager opgaver vedrørende sundhedsdata, medicinområdet, kvalitet og forskning, innovation, teknologi, digitalisering samt indkøb og sygehusbyggeri.

SPEKTRUM Advokater ApSSekretær/bogholder

SPEKTRUM Advokater ApS, Herning

Hos SPEKTRUM advokater har vi travlt, og vi har derfor brug for endnu en kollega til en kombineret stilling som sekretær/bogholder.

Vi har en målsætning om at være det foretrukne advokatfirma i vores lokalområde og for medarbejdere, og derfor stiller vi høje krav til os selv og til dig.

Vi søger en sekretær/bogholder til en stilling, hvor du skal varetage følgende opgaver:

 • Du bliver ansvarlig for vores bogholderi. I den forbindelse vil du bl.a. skulle arbejde med klienttilsvar, bankafstemning, momsregnskab, bogføring, lønregnskab og evt. refusion. Videre vil du skulle samarbejde med vores revisor – særligt i forbindelse med regnskabsaflæggelse.
 • Udover bogholderifunktionen skal du også kunne varetage opgaver som sekretær. Her kunne fokusområderne primært være bobehandling i form af behandling af konkursboer og dødsboer.
Interdan Bil A/SInterdan-koncernen søger kommercielt stærke ledere til at blive en del af den fremtidige topledelse i Danmark eller Sverige

Interdan Bil A/S, Glostrup eller Hyllie/Sverige

Til vores nyoprettede Leadership Acceleration Program søger vi 2-3 ledere med højt fagligt kompetenceniveau, et stærkt kommercielt mindset og et udpræget vinderinstinkt.

Programmet udgør en unik mulighed for at accelerere din lederkarriere i en kompleks branche, som er i konstant forandring og under stor indflydelse af bl.a. den teknologiske udvikling og ændringer i forbrugernes adfærd.

Du kommer til at indgå i et skræddersyet forløb i enten Danmark eller Sverige med det formål, at du efter en 2-årig periode kan overtage ledelsen af en af vores fremtidige forretningsenheder. Programmet har et stærkt strategisk fokus og en meget høj prioritet for koncernen.

Peak RekrutteringContract Manager - Outsourcing

Peak Rekruttering søger for JN Data A/S i Roskilde

Har du erfaring med outsourcingkontrakter indenfor IT, og har du lyst og ambitioner til at prøve kræfter med Contract Management i en førende IT-virksomhed i den finansielle sektor? Så søger vi en dynamisk og engageret medarbejder til vores afdeling Strategic Sourcing

Som Contract Manager, inden for outsourcing, bliver du ansvarlig for din egen portefølje af outsourcingkontrakter. Det inkluderer alle typer af outsourcingkontrakter med danske og internationale leverandører, herunder cloudleverandører. Nogle kontrakter baseres på tilbud, indhentet direkte hos relevante leverandører, mens andre skal konkurrenceudsættes og gennemgå et struktureret udbudsforløb.

Du træder direkte ind på holdet og indgår i tæt samarbejde med kunder, teknikere, projektledere og leverandører. Det er dit ansvar, i samarbejde med Contract Owners, at forhandle outsourcingkontrakter på vegne af JN Data og vores kunder.

Peak Rekruttering
Semler GruppenSkadecenterchef til Semler Retail Aalborg

Semler Gruppen

Er du en synlig leder, der er god til at motivere dine medarbejdere ? Og vil du være med til at sikre de bedste kundeoplevelser i vores forretning ?

Vi søger en kollega til vores ledelsesteam til varetagelse af stillingen som skadecenterchef. Som skadecenterchef vil du stå for den daglige drift og ledelse af eftermarkedsfunktionen samt have det overordnede ansvar for pladeværkstedet.

Du refererer til filialchefen i et udfordrende job i en spændende branche og en stor organisation. Vores bilforretning er placeret i hjertet af Nordjylland og er autoriseret til at sælge og servicere Volkswagen personbiler, Volkswagen ErhvervsPlus, Audi og SKODA.

Ekkofonden
Daglig leder til Alternativet Midtsjælland

Ekkofonden

Har du pædagogisk eller psykiatrisk erfaring? Brænder du for at være en del af en ledergruppe, hvor du skal motivere og lede et team af dygtige medarbejdere, hvor åbenhed og humor er naturligt og hvor faglighed er nøgleordet. Og brænder du for at gøre en forskel for nogle af landets mest udsatte og sårbare borgere? Så er EKKOfonden måske din nye arbejdsplads…

Du vil få ansvaret for ledelsen af, tre af Alternativets særligt tilrettelagte tilbud beliggende henholdsvis i København og Dianalund.

Alternativet har siden 2006 beskæftiget sig med særligt tilrettelagte tilbud efter Servicelovens §§ 107, 108 og 66 (17-årige), tilpasset den enkelte borgers helt særlige behov og muligheder.

Ekkofonden
Lån & Spar Bank
Resultatorienteret og ambitiøs souschef med høj faglighed på bolig og kredit

Lån & Spar Bank, Aarhus

Har du en lederdrøm gemt i maven, og er du drevet af at motivere og sikre en høj medarbejdertilfredshed? Vil du være med til at udvikle et stadig nyt rådgivningscenter og sætte dit præg på den daglige ledelse og de interne processer?

Som souschef vil du blive en del af den daglige ledelse i rådgivningscentret sammen med filialchefen. Du vil blive filialchefens nærmeste sparringspartner og spille en central rolle i at sikre motivation, trivsel og arbejdsglæde i afdelingen.

Du vil på lige fod med dine kolleger opbygge og vedligeholde din egen kundeportefølje. Samtidig vil du være faglig sparringspartner til rådgiverne på særligt bolig- og kreditområdet. Du vil også have opgaver af mere administrativ karakter som eksempelvis målopfølgning og sikring af kreditkvalitet.

Lån & Spar Bank
Energinet
Struktureret udbudskonsulent til driftsindkøb

Energinet, Fredericia eller Ballerup

Energinet

Vær med til at drive komplekse indkøbs- og udbudsprocesser i et spændende job, hvor du som udbudskonsulent håndterer selvstændige indkøbsopgaver på tværs af kategorierne. Med et solidt fagligt fundament i udbudsjuraen kan du se frem til et alsidigt job med en bred kontaktflade, mange interessenter og et tæt samarbejde med indkøbere, category managers og udbuds- og kontraktjurister.

Glæd dig til et udfordrende job, hvor du arbejder på tværs af hele koncernen og derfor får mulighed for at sætte dig ind i mange forskellige fagområder – samtidig med at du selv er funderet i indkøbs- og udbudsprocessen og fungerer som forretningens sparringspartner i forhold til processen. Du får et stort ansvar som en af vores specialister inden for EU-udbudsprocessen, og du bliver en del af et dynamisk og meget fagligt miljø, hvor der er højt tempo og fokus på udvikling af medarbejdere.

Energinet
Nets A/S
Compliance Officer - AML

Nets A/S, Ballerup

Are you driven by compliance and want to be part of designing and driving Nets Merchant Services AML Programme? Then have a look at this opportunity as Compliance Manager - AML

KMD A/S

As Compliance Manager - AML, you’ll join an open and sharing community with highly skilled colleagues. You can come as you are and be at your best at Nets. You’ll even find the freedom to balance an exciting job with life outside of work. Your key tasks and responsibilities are AML first line compliance. You will lead the further development and implementation of a consolidated AML framework and take ownership and oversight of the sanctions and PEP systems aiming at arriving at harmonized systems across Merhcant Services.

Nets A/S
DeloitteGraduate Consultants for Cyber Risk in Risk Advisory

Deloitte, Copenhagen

Are you finishing your degree and looking for your future workplace?

Deloitte Risk Advisory is now hiring curious, creative, bold and talented consultants for our Graduate Program. Risk Advisory is a multi-disciplinary function dealing with all aspects of risk and compliance, including cyber risk, regulatory risk, risk governance, internal audit, internal controls, crisis management, brand and reputation management, sustainability, technology risks, IT audit, transformation, and much more.

Exciting tasks await you

 • You will be working across departments on local and international projects, and you will quickly be involved in client proposals and help produce key analyses and reports. We will make sure that you get to grips with the latest models, methodologies, tools, and frameworks, so that you feel confident when approaching the client.
Kommuneqarfik Sermersooq
Vagthavende livredder til Svømmehallen Malik/job-nr. 348/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Kommuneqarfik Sermersooq søger en dygtig og engageret vagthavende livredder til svømmehallen MALIK med tiltrædelse 01. august eller snarest derefter.

Stillingen er en fuldtidsstilling, svarende til 40 timers arbejdsuge. Det skal forventes, at der skal arbejdes i weekenderne og i tidsrummet mellem 06:00-22:00.

Stillingens indhold:

 • Oplæring og uddannelse af livreddere, herunder vedligeholdelse af livreddernes førstehjælpsfærdigheder i forbindelse med livredderuddannelse, livredderprøven og tilhørende udstyr.
 • Har også uddannelsen som livredderdommer og skal dermed fungere som livredningsdommer ved personalets aflæggelse af livredderprøven.
 • I samarbejde med inspektøren, ansvarlig for beredskabsplaner, samt løbende afprøvning af alarmerings- og beredskabsplaner.
 • Udarbejdelse og afvikling af daglige, ugentlige og periode- rengøringsplaner for bassinområde og omklædningsrum.
Kommuneqarfik Sermersooq
Københavns Vestegns PolitiDrifts- og logistikchef

Københavns Vestegns Politi, Albertslund

Trives du med at have mange bolde i luften? Har du højt fagligt niveau og vil du være med til at sætte retning for logistiskområdet i Københavns Vestegns Politi – så er du måske vores nye drifts- og logistikchef.

Driftsafdelingen består af 11 medarbejdere sammensat af primært administrative medarbejdere samt andre faggrupper så som politiuddannede medarbejdere. Afdelingens hovedopgave er at understøtte organisationen i forhold til arkiv, hittegods, koster, sikkerhedskoordinering, køretøjsadministration samt bygningsadministration og -projekter.

Et væsentligt fokusområde vil være at arbejde med driftsledelse i alle enhederne samtidig med, at der fortsat skal fokuseres på sikker og stabil drift.

Grønlands Selvstyre
Jurist til Lovafdelingen i Formandens Departement

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Lovafdelingen i Formandens Departement søger en jurist med interesse for og kendskab til offentlig ret til at indgå i varetagelsen af lovafdelingens opgaver, herunder juridisk faglig sikring af lovgivning, sagsbehandling og lovfortolkning.

Lovafdelingens arbejdsopgaver omfatter blandt andet:

 • Lovforberedende arbejde i form af bistand og projektsamarbejde med de enkelte departementer og Inatsisartuts administration, samt de danske myndigheder.
 • Lovkvalitets og lovteknisk sikring af forslag til Inatsisartutlove og Selvstyrets bekendtgørelser, samt stadfæstelse og kundgørelse af disse.
 • Afholdes af kursen inden for lovkvalitet, lovteknik og andre juridiske emner.
Grønlands Selvstyre
Scandinavian Tobacco Group A/S
Corporate Counsel

Scandinavian Tobacco Group A/S, Gentofte

As a member of the Group’s legal function, you will provide legal support to business colleagues in many different functions and geographies within a wide array of legal fields.

Scandinavian Tobacco Group A/S

Your advice may be based on general business-relevant as well as tobacco-specific regulation – and, of course, always on your sound legal and business acumen. You will be drafting contracts for many different purposes in co-operation with the business and you will be involved in various cross-functional projects together with for instance sales & marketing, export, operations, finance or the management team, thus contributing to the success of the business.

Together with other members of the legal team you will be involved in the ongoing task of ensuring compliance across the group. Key words describing the job are variety, trust and empowerment.

Scandinavian Tobacco Group A/S
Plesner Advokatpartnerselskab
Fuldmægtige med interesse for fast ejendom, entreprise og infrastruktur

Plesner Advokatpartnerselskab, København

Vores afdeling for fast ejendom, entreprise og infrastruktur har fart på. Hverdagen hos os er fyldt med spændende opgaver, tæt samarbejde, højt humør og et godt sammenhold. Så hvis du er fuldmægtig og har interesse for fast ejendom, entreprise, infrastruktur og samarbejde, har du nu mulighed for at få en plads på holdet.

Du vil blive en del af en afdeling med omfattende erfaring inden for alle aspekter af fast ejendom, entreprise og infrastruktur, og du vil få rig mulig

Vores fuldmægtige arbejder tæt sammen med advokater, partnere og studerende i afdelingen og på tværs i huset, og du vil få mulighed for at arbejde med både tvister, rådgivning, projektudvikling, projektsalg, lejeret og transaktioner.

Plesner Advokatpartnerselskab