571 job matcher din søgning 571 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 571 resultater.
Fredens-Nazaret Kirker Ved Fredens-Nazaret Sogns MenighedsrådGenopslag - Daglig leder/kordegn

Fredens-Nazaret Kirker Ved Fredens-Nazaret Sogns Menighedsråd, København

Drømmer du om at være en del af en engageret kirke med et levende gudstjenesteliv og aktivt arbejde for alle aldersgrupper? Er du personaleleder og skarp på regnskab og bogføring? Fredens-Nazaret kirker søger en daglig leder /kordegn med tiltrædelse snarest muligt. Stillingen er på 37 timer pr. uge.

Kerneopgaver i stillingen er:

 • Medvirke ved gudstjenester
 • Personaleledelse for medarbejderne, herunder MUS, vikardækning og ferieplanlægning, ansvar for stillingsbeskrivelser, arbejdsbeskrivelser, ansættelsesbeviser mv. efter gældende regler
 • Regnskab, budget og lønadministration
Gjensidige Forsikring
Kunderådgiver

Gjensidige Forsikring, København

Vil du kombinere din fornemmelse for kundeservice med din sans for det gode salg?

Gjensidige Forsikring

Uanset hvilken baggrund du kommer med, kan du se frem til en spændende stilling med gode udviklingsmuligheder. Og ikke mindst en dagligdag sammen med et team af entusiastiske og imødekommende kolleger, der glæder sig til at byde dig velkommen.

Din vigtigste opgave er at levere ekstraordinære kundeoplevelser gennem salg og service, til både eksisterende og nye privatkunder. En typisk henvendelse drejer sig om at tegne en ny forsikring eller ændre på eksisterende forsikringer. For at levere den bedste kundeoplevelse er det afgørende at du afdækker kundens behov og sikrer dig at kunden har den bedste løsning. Vi går gerne det ekstra skridt for kundeoplevelsen.

Gjensidige Forsikring
Academic WorkData Collectors to Nordea in Ørestad

Academic Work recruiting on behalf of client in Copenhagen

Nordea is looking for support regarding a Nordic initiative related to modelling. For Denmark the need is for two consultants, who will be located in Nordea’s office in Ørestad. Whether you are a newly graduate or have a few years of experience within finance, you might be the one we are looking for.

As part of this initiative you will work with data collection and verification related activities in Nordea’s Danish subsidiary where you will form a local sub-team with a colleague. In general you will be part of a Nordic virtual team with approximately 10 team members. We are looking for

 • Newly graduates within finance, accounting or similar
 • A natural flair working with numbers and bigger amounts of data
 • Fluent in both English and Danish
Asiros Nordic A/SFinance Manager

Asiros Nordic A/S, Sorø

Asiros Nordic A/S søger en Finance Manager, som vil være med til at udvikle og drive finans- og IT-afdelingen samt gennemføre den digitale transformation af finansafdelingen.

Som Finance Manager vil du få det overordnede ansvar for alle økonomi- og regnskabsrelaterede opgaver i Asiros Nordic A/S. Der er to medarbejdere i bogholderiet ud over dig.

Det indebærer opgaver som månedsrapportering, budgettering, resultatopfølgning, løbende optimering af driftsøkonomi og forretningsgange, løbende økonomi- og likviditetsstyring samt controlling. Du skal desuden være med til at etablere sammenhængene imellem indkøb, produktion. lager og økonomisystemer, samt klargøre alt til revisionen.

Mogens Knudsen Langeskov A/S
Administrativ ”vagthund” med forsikrings-skills søges!

Mogens Knudsen Langeskov A/S

Vi er en tømrer- og entreprenørvirksomhed med cirka 60 ansatte, der mangler en ferm hold-spiller til at supplere vores håndværkstaksatorer.

Er du vild med kundekontakt og sætter en ære i at en dialog skal være en win-win-oplevelse – så vil vi gerne invitere dig med på vores hold. Har du lyst til, sammen med vores håndværkstaksatorer, at være drivkraften i vores skadesteam, så er det nu, du skal slå til!

Med afsæt i mundtlig og skriftlig kundekontakt med såvel forsikringstager som forsikringsselskaber bliver din primære opgave at agere proaktivt og smidigt på den fælles digitale skade-platform ScalePoint under hensyntagen til deadlines – herunder også fakturering.

Interdan Bil A/SInterdan-koncernen søger kommercielt stærke ledere til at blive en del af den fremtidige topledelse i Danmark eller Sverige

Interdan Bil A/S, Glostrup eller Hyllie/Sverige

Til vores nyoprettede Leadership Acceleration Program søger vi 2-3 ledere med højt fagligt kompetenceniveau, et stærkt kommercielt mindset og et udpræget vinderinstinkt.

Programmet udgør en unik mulighed for at accelerere din lederkarriere i en kompleks branche, som er i konstant forandring og under stor indflydelse af bl.a. den teknologiske udvikling og ændringer i forbrugernes adfærd.

Du kommer til at indgå i et skræddersyet forløb i enten Danmark eller Sverige med det formål, at du efter en 2-årig periode kan overtage ledelsen af en af vores fremtidige forretningsenheder. Programmet har et stærkt strategisk fokus og en meget høj prioritet for koncernen.

JMI Gruppen A/SEjendomsadministrator

JMI Gruppen A/S, Korsør

Har du erfaring med ejendomsadministration og lyst til at udvikle dig, og motiveres du af at have ansvar for egen portefølje, så har vi måske jobbet til dig!

Vi leder efter en dygtig og engageret kollega til at varetage en aktiv rolle i administrationen af vores bolig- og erhvervsejendomme, samt udarbejdelse af regnskaber for koncernens øvrige selskaber.

Du vil som administrator have det daglige ansvar for at sikre trygge rammer for dine lejere og beskæftige dig med mindre private- og erhvervsmæssige lejemål, samt administrationen af Korsørs største erhvervsejendom, Glasværket. Du varetager de opgaver, der naturligt er for en ejendomsadministrator, hvor du dagligt bruger din viden inden for jura, økonomi og kommunikation.

Kleven & Partners Rekruttering ApSPrivatrådgiver

Kleven & Partners Rekruttering ApS søger for Ringkjøbing Landbobank

 • Sætter du kundetilfredshed højt?
 • Har du en solid baggrund fra den finansielle sektor og fra privatsegmentet?
 • Vil du være en del af én af Danmarks stærkeste banker?

Ringkjøbing Landbobank søger en dygtig privatrådgiver til Ringkøbing. Du skal sætte kundetilfredshed meget højt og have lyst til at yde den bedst mulige rådgivning hele vejen rundt om vores privatkunder. Samtidig skal du have lyst til at opsøge nye forretninger og netværke lokalt. Du skal også helt naturligt besidde en god portion forretningsforståelse og kunne finde konstruktive løsninger til gavn for både kunden og banken.

Du får din egen eksisterende kundeportefølje, og samtidig skal du også opsøge nye forretninger. Dine muligheder for succes hjælpes på vej af bankens stærke brand og korte beslutningsveje samt et stort fagligt netværk, så du kan fokusere på kunderne.

Semler GruppenSkadecenterchef til Semler Retail Aalborg

Semler Gruppen

Er du en synlig leder, der er god til at motivere dine medarbejdere ? Og vil du være med til at sikre de bedste kundeoplevelser i vores forretning ?

Vi søger en kollega til vores ledelsesteam til varetagelse af stillingen som skadecenterchef. Som skadecenterchef vil du stå for den daglige drift og ledelse af eftermarkedsfunktionen samt have det overordnede ansvar for pladeværkstedet.

Du refererer til filialchefen i et udfordrende job i en spændende branche og en stor organisation. Vores bilforretning er placeret i hjertet af Nordjylland og er autoriseret til at sælge og servicere Volkswagen personbiler, Volkswagen ErhvervsPlus, Audi og SKODA.

Ekkofonden
Daglig leder til Alternativet Midtsjælland

Ekkofonden

Har du pædagogisk eller psykiatrisk erfaring? Brænder du for at være en del af en ledergruppe, hvor du skal motivere og lede et team af dygtige medarbejdere, hvor åbenhed og humor er naturligt og hvor faglighed er nøgleordet. Og brænder du for at gøre en forskel for nogle af landets mest udsatte og sårbare borgere? Så er EKKOfonden måske din nye arbejdsplads…

Du vil få ansvaret for ledelsen af, tre af Alternativets særligt tilrettelagte tilbud beliggende henholdsvis i København og Dianalund.

Alternativet har siden 2006 beskæftiget sig med særligt tilrettelagte tilbud efter Servicelovens §§ 107, 108 og 66 (17-årige), tilpasset den enkelte borgers helt særlige behov og muligheder.

Ekkofonden
Lån & Spar Bank
Resultatorienteret og ambitiøs souschef med høj faglighed på bolig og kredit

Lån & Spar Bank, Aarhus

Har du en lederdrøm gemt i maven, og er du drevet af at motivere og sikre en høj medarbejdertilfredshed? Vil du være med til at udvikle et stadig nyt rådgivningscenter og sætte dit præg på den daglige ledelse og de interne processer?

Som souschef vil du blive en del af den daglige ledelse i rådgivningscentret sammen med filialchefen. Du vil blive filialchefens nærmeste sparringspartner og spille en central rolle i at sikre motivation, trivsel og arbejdsglæde i afdelingen.

Du vil på lige fod med dine kolleger opbygge og vedligeholde din egen kundeportefølje. Samtidig vil du være faglig sparringspartner til rådgiverne på særligt bolig- og kreditområdet. Du vil også have opgaver af mere administrativ karakter som eksempelvis målopfølgning og sikring af kreditkvalitet.

Lån & Spar Bank
Nets A/S
Product Manager

Nets A/S, Ballerup

Working for Nets, you’ll become part of an exciting growth journey. We’ve set out to make it easier and more intuitive to handle payments, because we see it as the foundation for growth and progress both in commerce and society. You will be a member of our Instant payment team, you will be a main driver - in the process of developing new innovative instant payment solution, based on latest technologies - across multiple countries.

KMD A/S

Your key responsibilities in the role as Product Manager:

 • Developing new generic products and services – with focus on creating standard products for multiple clients across our portfolio
 • Work on assignments for both client specific cases and R&D development
 • Support our product strategy – with a commercial focus in mind
Nets A/S
Kommuneqarfik Sermersooq
Vagthavende livredder til Svømmehallen Malik/job-nr. 348/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Kommuneqarfik Sermersooq søger en dygtig og engageret vagthavende livredder til svømmehallen MALIK med tiltrædelse 01. august eller snarest derefter.

Stillingen er en fuldtidsstilling, svarende til 40 timers arbejdsuge. Det skal forventes, at der skal arbejdes i weekenderne og i tidsrummet mellem 06:00-22:00.

Stillingens indhold:

 • Oplæring og uddannelse af livreddere, herunder vedligeholdelse af livreddernes førstehjælpsfærdigheder i forbindelse med livredderuddannelse, livredderprøven og tilhørende udstyr.
 • Har også uddannelsen som livredderdommer og skal dermed fungere som livredningsdommer ved personalets aflæggelse af livredderprøven.
 • I samarbejde med inspektøren, ansvarlig for beredskabsplaner, samt løbende afprøvning af alarmerings- og beredskabsplaner.
 • Udarbejdelse og afvikling af daglige, ugentlige og periode- rengøringsplaner for bassinområde og omklædningsrum.
Kommuneqarfik Sermersooq
NykreditRisk Officer til risikofunktionen i Nykredit Portefølje Administration

Nykredit, København

Er du udstyret med et stærkt analytisk mindset, og vil du være med til at definere, overvåge, kontrollere og kommunikere om risiko? Så er du måske vores nye Risk Officer.

Som Risk Officer i risikofunktionen bliver du en del Team Risk i NPA, som er et risikoteam på tre personer. Du skal arbejde bredt med risiko med fokus på at definere, overvåge, kontrollere og kommunikere risiko for området. Du kommer til at validere værdiansættelsesmodeller, risikoklassificere UCITS/AIF’er, bygge stresstest og VaR-beregninger og vurdere kvaliteten af disse. Stresstest og likviditetsberegninger vil du foretage i MSCI RiskManager.

Vi forestiller os, at du har en risiko- eller finansorienteret kandidatgrad eller lignende (fx cand.oecon, cand.merc eller cand.polit).

Københavns Vestegns PolitiDrifts- og logistikchef

Københavns Vestegns Politi, Albertslund

Trives du med at have mange bolde i luften? Har du højt fagligt niveau og vil du være med til at sætte retning for logistiskområdet i Københavns Vestegns Politi – så er du måske vores nye drifts- og logistikchef.

Driftsafdelingen består af 11 medarbejdere sammensat af primært administrative medarbejdere samt andre faggrupper så som politiuddannede medarbejdere. Afdelingens hovedopgave er at understøtte organisationen i forhold til arkiv, hittegods, koster, sikkerhedskoordinering, køretøjsadministration samt bygningsadministration og -projekter.

Et væsentligt fokusområde vil være at arbejde med driftsledelse i alle enhederne samtidig med, at der fortsat skal fokuseres på sikker og stabil drift.

Danfoss A/SBusiness Intelligence Architect (ID: 1961)

Danfoss A/S, Nordborg

Danfoss Group Business Intelligence (BI) is looking for a BI Business Architect for Finance track to be part of our journey towards supporting and proactively delivering value-adding support, analysis and insight.

Our BI solutions are used to support the Danfoss digital journey, increase transparency and support our growth ambitions as we use the newest technology platforms, such as SAP BW on HANA, along with SAP BO, SAC (Analytics cloud), PowerBI. You will be part of the Danfoss Group BI team which ensures reporting, governance, business partnering, change management and support on BI tools.

NykreditController til Accounting i Nykredit Portefølje Administration

Nykredit, København

Vi søger en controller med interesse for regnskab til Danmarks største investeringsforvaltningsselskab. Brænder du for tal og regnskaber, og er du god til IT?

Du indgår i Accounting, som har ansvaret for den regnskabsmæssige håndtering af NPA-administrerede investerings- og kapitalforeninger. Efter Nykredits køb af Sparinvest, er vi midt i et spændende integrationsprojekt af opgaver, som fremover skal varetages af NPA. Du bliver en del af dette projekt og alle vores øvrige opgaver.

Dine opgaver bliver bl.a. at:

 • udarbejde hel- og halvårsrapporter og vedligeholde modeller
 • udføre interne kontroller
 • lægge budget og lave løbende rapportering til kunder og samarbejdspartnere deltage i udviklingen af afdelingens forretningsgange
Middelfart Sparekasse
Regnskabsanalytiker til central funktion

Middelfart Sparekasse, Middelfart

Har du et solidt kendskab til regnskabsanalyse, og kan du omsætte din viden og dine analyser til brugbar information over for både bestyrelsen, ledelsen, kreditafdelingen og vores erhvervsrådgivere, så har vi et job til dig.

Vi søger en regnskabsanalytiker til vores hovedsæde i Middelfart. Du bliver en del af Sparekassens storkundeafdeling. Afdelingen består af fire kolleger, og to af jer arbejder dedikeret med regnskabsanalyser af primært Sparekassens større erhvervskunder.

Jeres analyser bidrager med relevant indsigt, både i vurderingen af nye kunder, gennemgang af lånesager og rebevillinger. Samtidig danner analyserne fundamentet for erhvervsrådgiverens værdiskabende dialog med kunden.

Middelfart Sparekasse
Nybolig Estate Estate Hundested søger: Trainee

Estate

Vil du have en uddannelse i ejendomsmæglerbranchen? Og er du serviceminded, selvstændig og villig til at lære? Har du et drive efter at gøre en forskel og lyst til at arbejde med alle facetter af mæglerfaget?

Så er det måske dig, der kan blive en del af vores stærke team. Som elev i Estate kommer du ind i en moderne mæglerkæde, hvor du hurtigt får opgaver og ansvar.

For at få succes i jobbet skal du være klar til at lære en masse nyt og frisk på at yde en stor indsats. Du skal være pligtopfyldende og kunne arbejde selvstændigt. Du har gerne et par års erfaring fra mæglebranchen eller anden salgsfunktion med dig.

Du får et team af dygtige og dynamiske kolleger, der er klar til at lære fra sig. Vi arbejder med frihed under ansvar og gør en dyd ud af at oplære dig på alle parametre. Og vi tilbyder attraktive vilkår og belønner altid en ekstraordinær indsats.

Estate
Studievalg DanmarkSouschef til Studievalg Danmark, Center Hovedstaden og Bornholm

Studievalg Danmark, København

Har du lyst og kompetencer til at blive en del af ledelsen hos Center Hovedstaden og Bornholm i Studievalg Danmark? Vil du arbejde med planlægning, koordinering, faglig udvikling? Trives du i en omskiftelig hverdag, hvor du både skal arbejde selvstændigt og har opgaver, der løses i fællesskab med andre? Så læs mere om jobbet som souschef hos os.

Stillingen som souschef er en kombinationsstilling med lige dele ledelse og studie- og karrierevejledning.

Souschefen indgår i den lokale ledelse, og har ledelsesopgaver i tæt koordination og samarbejde med centerleder. Du samarbejder med centerleder om at facilitere Studievalg Danmarks fremtidsbillede i Center Hovedstaden og Bornholm i overensstemmelse med ledelsesgrundlag (under udvikling), personalepolitik, interne retningslinjer, lokale aftaler og (arbejds)processer.