1.132 job matcher din søgning 1.132 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.132 resultater.
Fredens-Nazaret Kirker Ved Fredens-Nazaret Sogns MenighedsrådGenopslag - Daglig leder/kordegn

Fredens-Nazaret Kirker Ved Fredens-Nazaret Sogns Menighedsråd, København

Drømmer du om at være en del af en engageret kirke med et levende gudstjenesteliv og aktivt arbejde for alle aldersgrupper? Er du personaleleder og skarp på regnskab og bogføring? Fredens-Nazaret kirker søger en daglig leder /kordegn med tiltrædelse snarest muligt. Stillingen er på 37 timer pr. uge.

Kerneopgaver i stillingen er:

 • Medvirke ved gudstjenester
 • Personaleledelse for medarbejderne, herunder MUS, vikardækning og ferieplanlægning, ansvar for stillingsbeskrivelser, arbejdsbeskrivelser, ansættelsesbeviser mv. efter gældende regler
 • Regnskab, budget og lønadministration
Den Selvejende Institution MøllehusetDaginstitutionsleder til en centralt placeret perle

Den Selvejende Institution Møllehuset, Børkop

Den Selvejende Institution Møllehuset søger en leder til vores integrerede institution.

Møllehuset er en institution med højt til loftet og skønne omgivelser. Vi er lige nu normeret til 24 vuggestuebørn og 65 børnehavebørn, men er under udbygning, så vi i fremtiden kan have flere skønne børn i huset.

Vi er et børnehus, hvor arbejdet med børnene er centreret omkring vores værdier; nærvær, tryghed, samarbejde, engagement, mod og respekt.

Vi tilbyder dig et børnehus, der har:

 • en medarbejdergruppe der er stabil og har et godt sammenhold, hvilket kommer til udtryk ved, at der drages omsorg for hinanden.
 • En forældrevalgt bestyrelse der er støttende og engageret.
Kollektivt ledet institution søger uddannet pædagog til børnehavegruppe

Røde Rose 3, København

Vi søger pædagog som kan starte den 1.9.2020 eller snarest derefter. Timetallet lyder på ca. 32 t./uge.

Røde Rose 3 er en integreret institution på Nørrebro. Vi har 66 børn i alderen 0-6 år fordelt på 4 stuer. Røde Rose 3 er kollektivt ledet. Alle pædagoger indgår i et ledelsesteam der i fællesskab har ansvar for Røde Roses drift og ledelse.

HOS OS FÅR DU:

 • Pædagogstilling på Månestuen med 22 skønne børn i alderen 3-6 år, 2 andre pædagoger og en medhjælper.
 • Ledelsesansvar sammen med 9 pædagogkollegaer.
 • En aktiv hverdag sammen med børnene.
Frederikshavn KommuneGENOPSLAG - Distriktsleder til Skoledistrikt Øst

Frederikshavn Kommune

Vil du være leder for Frederikshavn Kommunes største skoledistrikt?

Du bliver leder af et mangfoldigt distrikt med bl.a. størstedelen af kommunens specialklasser samt mange elever med anden etnisk baggrund.

Som distriktsleder får du ansvar for 8 afdelingsledere, der varetager den daglige ledelse af skoleafdelingerne, samt ansvar for den overordnede ledelse af Skoledistrikt Øst.

Det indebærer, at du står for økonomi, organisering og fordeling af ressourcer samt sikrer den overordnede strategiske udvikling, så I i ledelsesteamet i endnu højere grad arbejder i fælles retning for skolen som helhed.

Som person agerer du ubesværet i en politisk styret organisation, og du er hurtig til at tilegne dig ny viden inden for skoleområdet. Desuden er du i stand til at sætte den pædagogiske retning i samarbejde med skolebestyrelse, ledelsesteam og medarbejdere.

Aarhus KommunePædagogisk leder til Børnehuset Løvstikken i Nye

Aarhus Kommune, Hjortshøj

Liv, variation og balance er kerneværdier for det gode liv i Nye og dermed også det gode børneliv. Dette er en unik mulighed for at være med til at skabe fundamentet for børns trivsel, læring, udvikling og dannelse i Aarhus Kommunes største daginstitution.

Børnehuset Løvstikken er under opbygning og forventes at stå klar til indflytning i sommeren 2021. Som pædagogisk leder går du i gang med de indledende forberedelser fra en satellitlokation i Lystrup, som åbnes d. 1. november 2020. Til en opstart vil Børnehuset Løvstikken som satellit rumme 18 vuggestuebørn og 10 børnehavebørn.

Som pædagogisk leder vil du fra satellitten begynde at skabe det kulturelle fundament, som skal bæres videre, som projektet udvikler sig. Du griber og bygger videre på de tanker og tiltag der er sat i gang og skaber gode rammer for hverdagen samt en tydelig pædagogisk retning.

Egedal Kommune
Børnehuset Basthøj søger uddannet pædagoger

Egedal Kommune, Stenløse

En 32 timers pædagog til vuggestuen og 2 pædagoger til børnehaven 30-37 timer snarest muligt.

Basthøj er et af fire børnehuse i området Ganløse/Slagslunde med fælles områdeleder. Vi er et 0-6-års integreret dagtilbud med funktionsopdelte læringsmiljøer, med 2 vuggestuegrupper og en aldersopdelt børnehave.

Vi kan tilbyde et børnehus som ligger i et naturskønt område lige ved skoven. Vi er en personalegruppe hvor engagement er vores fælles omdrejningspunkt i det faglige arbejde omkring børnene. Vi arbejder med voksenorden hvor de voksne tilrettelægger aktiviteter for og med børnene i mindre børnegrupper.

Egedal Kommune
Ballerup KommuneGloben i Ballerup søger engageret pædagogmedhjælper

Ballerup Kommune

Distrikt Hedegården i Ballerup søger pædagogmedhjælper til 33-37 timer om ugen. Stillingen er til besættelse 1. august eller snarest derefter.

Globen er et forholdsvis nyt børnehus, som består af 3 teams. Hvert team består af en børnehavegruppe og en vuggestuegruppe. Stillingen er i en børnehavegruppe.

Vi bor i et dejligt hus med mange muligheder for kreative og fysiske udfoldelser. Vi har et stort værksted og en endnu større sal, hvor vi har mulighed for at udfolde os både kreativt og aktivt, om det så er det spontane eller i mere tilrettelagt projekter.

Ballerup KommunePædagog til Klub Syd – Grantoftens Fritidscenter

Ballerup Kommune

Vi søger en uddannet pædagog til Grantoftens fritidsklub og afdeling Rugvænget fra 1. september 2020 eller hurtigst muligt.

Ugentligt timeantal er 34 og fordeler sig som følger:

 • Fast personalemøde hver tirsdag før klubtid. Mødetid ca. kl.11.00
 • 3 dage om ugen i en lille nyindrettet klubafdeling beliggende på Rugvængets skole
 • 2 dage om ugen i stor klubafdeling i Grantoften
 • 1 aften i ungdomsklub

Din rolle vil blandt andet være sportsmedarbejder samt være med til at skabe et godt miljø/relationer for de unge. Der er på nuværende tidspunkt i den daglige gang 2 pædagoger til stede i afdelingen, og du har stor mulighed for at være med til at skabe rammerne for klubben og jeres dagligdag.

Frederikshavn KommuneSSA/Pædagog/Ergoterapeut - Barselsvikariat i Socialpsykiatrien

Frederikshavn Kommune

Bostøtte Team 85 i Frederikshavn Kommune søger en medarbejder til et barselsvikariat indenfor arbejdet med servicelovens § 85 omhandlende psykiatriske lidelser, senhjerneskade, misbrug og udsatte og borgere med varige funktionsnedsættelser, hovedsageligt i aldersgruppen 30+.

Stillingen er til besættelse pr. 1. august 2020 til 31. maj 2021. Der er tale om et barselsvikariat på 37 timer ugentligt, hvor der p.t. indgår weekendvagter ca. hver 4. uge, morgenvagter samt enkelte senvagter. Arbejdsstedet er som udgangspunkt på Frederikshavn Støttecenter.

Vi arbejder Recovery-orienteret og med den anerkendende tilgang i mødet med borgerne, men arbejder også med den kompenserende indsats ift. borgere med varige funktionsnedsættelser.

Ballerup KommunePædagog til Børnehuset Stjernehuset

Ballerup Kommune

Børnehuset Stjernehuset søger en pædagog 35 timer ugentlig med start 1. september 2020 eller snarest derefter.

VI TILBYDER:

 • Et børnehus med 120 børn i alderen 0-5 år
 • 26 fantastiske, faglige, kompetente kollegaer
 • En institution med en stor rytmiksal, bålplads og en bus, som deles med de øvrige børnehuse i distriktet

Vi er et børnehus, hvor både barnets egen leg og de mere voksenstyrede aktiviteter er omdrejningspunkt i vores hverdag. For os handler læring om trivsel, dannelse, udvikling og forandring. Det er en proces, hvor mennesker omformer og udvikler sin viden, sin forståelse og sine færdigheder.

Egedal Kommune
Pædagog søges til gruppeordning for børn med autismespektrumforstyrrelser på Balsmoseskolen

Egedal Kommune, Smørum

Balsmoseskolen i Smørum søger en pædagog, der brænder for at arbejde med udvikling af børn og unge med autismespektrumforstyrrelser i skole og SFO. Du vil blive en del af et fast team med både lærere og pædagoger. Pædagogerne har det primære ansvar for socialfag og særlig tid med den enkelte elev og eleven i fællesskabet.

Vi søger pædagog til ungemiljø 5.-9. klasse med klubtimer i hverdag og skoleferier.

Stillingen er på 37 timer og der er fuld tilstedeværelsestid.

Elever fra vores gruppeordning har fysisk placering i nærheden af almen afdeling. Det betyder, at klasserne i skoletiden er naboklasser i samme trinfælleskab.

Egedal Kommune
Ikast-Brande Kommune
Pædagog søges til Viberedens Vuggestue

Ikast-Brande Kommune

Vuggestuen søger en pædagog på 37 timer pr. 1. august.

Vi søger dig, der:

 • Er omsorgsfuld og nærværende, og vil småbørnsområdet
 • Kan indgå i tætte relationer med børn i alderen ca. 1-3 år.
 • Er glad, humørfyldt og robust
 • Kan lide at være i naturen og inddrager børnene i dets mange muligheder

Vibereden er en integreret institution med 34 vuggestuebørn og 80 børnehavebørn. Vibereden er beliggende i udkanten af Brande med et fantastisk udemiljø, hvor der er rig mulighed for leg og fordybelse.

Interdan Bil A/SInterdan-koncernen søger kommercielt stærke ledere til at blive en del af den fremtidige topledelse i Danmark eller Sverige

Interdan Bil A/S, Glostrup eller Hyllie/Sverige

Til vores nyoprettede Leadership Acceleration Program søger vi 2-3 ledere med højt fagligt kompetenceniveau, et stærkt kommercielt mindset og et udpræget vinderinstinkt.

Programmet udgør en unik mulighed for at accelerere din lederkarriere i en kompleks branche, som er i konstant forandring og under stor indflydelse af bl.a. den teknologiske udvikling og ændringer i forbrugernes adfærd.

Du kommer til at indgå i et skræddersyet forløb i enten Danmark eller Sverige med det formål, at du efter en 2-årig periode kan overtage ledelsen af en af vores fremtidige forretningsenheder. Programmet har et stærkt strategisk fokus og en meget høj prioritet for koncernen.

Esbjerg Kommune
Område Esbjerg NV - Hjerting, afd. Spiren søger en pædagog til tidsbegrænset stilling

Esbjerg Kommune

Ønsker du at give børnene de allerbedste rammer for læring, trivsel og udvikling, så er det måske dig vi har brug for.

Vi søger en pædagog med tiltrædelse pr. 1. august 2020 eller snarest derefter. Stillingen er tidsbegrænset til den 31. december 2020 og er på 25 timer i vores børnehaveafdeling.

Vi kan tilbyde:

 • En spændende og alsidig hverdag i samarbejde med fagligt kompetente kolleger og engagerede forældre
 • En arbejdsplads med fokus på godt arbejdsmiljø
 • Dejlige lokaler samt en velholdt legeplads/udemiljø
Esbjerg Kommune
Område Esbjerg NV - Hjerting, afd. Spiren søger en pædagogmedhjælper til tidsbegrænset stilling

Esbjerg Kommune

Ønsker du at give børnene de allerbedste rammer for læring, trivsel og udvikling, så er det måske dig vi har brug for.

Vi søger en pædagogmedhjælper med tiltrædelse pr. 1. august 2020 eller snarest derefter. Stillingen er tidsbegrænset til den 31. december 2020 og er på 25 timer i vores børnehaveafdeling.

Vi kan tilbyde:

 • En spændende og alsidig hverdag i samarbejde med fagligt kompetente kolleger og engagerede forældre
 • En arbejdsplads med fokus på godt arbejdsmiljø
 • Dejlige lokaler samt en velholdt legeplads/udemiljø
Esbjerg Kommune
Sønderrisskolen søger 2 pædagoger til vikariater pr. 1. september 2020

Esbjerg Kommune

Et barselvikariat på 34 timer pr. 1. september 2020 eller hurtigst derefter til 30. juni 2021. Og et vikariat på 34 timer pr. 1. september 2020 eller hurtigst derefter til 23. december 2020 med mulighed for forlængelse.

Vi søger 2 pædagoger til Sønderrisskolen, som har en interesse i og gerne erfaring med at arbejde med MIL (målrettede inkluderende læringsfællesskaber).

Stillingerne er primært koncentreret om MIL-opgaver i skoletiden. Du vil blive tilknyttet skolens MIL-team, som har til opgave at udvikle og opbygge et særligt tilrettelagt skoletilbud, som vi kalder ”Sporet”. Sporet understøtter, at flest mulige børn og unge deltager i skolens læringsfællesskaber, det skal du kunne se dig selv tage aktiv del i at opfylde.

Halsnæs KommuneMedhjælper til Børnehuset Asserbo - tidsbegrænset ansættelse

Halsnæs Kommune, Liseleje

Børnehuset Asserbo, Jonnasvej 4 i Asserbo, 3360 Liseleje. søger pr. 01.10. 2020 ellers snarest, en medhjælper 37 t/uge. Stillingen er en begivenhedsansættelse som varer frem til 30.04. 2021. Vi søger en medhjælper, som har lyst og interesser for at arbejde med de mindste børn i børnehuset. Stillingen vil også indeholde praktisk hjælp til begge vuggestuegrupper.

Børnehuset Asserbo er et integreret børnehus, med en vuggestueafdeling med plads til 20 børn og en børnehaveafdeling med plads til 40 børn. Vi arbejder opdelt i grupper med faste voksne tilknyttet hver gruppe. Vi har dagligt åbent fra 6.30-17.00, og du vil komme til både at skulle åbne og lukke. Derudover skal du regne med et aftenmøde pr. måned i tiden 17.00-20.00.

Blå Kors Danmark
Vågen nattevagt til botilbud for unge hjemløse

Blå Kors Danmark, Egå

Hvis du er god til at være vågen om natten, god til at lytte og god til at sætte grænser på en hjertelig måde, så glæder vi os allerede til at møde dig!

På Blå Kors Egåhus søger vi en vågen nattevagt, som kan være der for vores beboere, hvis søvnmønster veksler og derfor kan være vågne om natten.

Vi forestiller os, at du har kendskab til målgruppen og gerne har erfaring i arbejdet med psykisk sårbare unge i aldersgruppen 18 til 30 år.

 • Du skal kunne trives med at arbejde alene om natten og være god til at lytte og til at sætte grænser på en hjertelig måde.
 • Du er psykisk robust og kan arbejde selvstændigt og træffe en beslutning, når situationen kræver det.
 • Du sætter pris på den personlige kontakt og dialog med de beboere, som er vågne om natten, og kan motivere dem til at få etableret et godt søvnmønster.
Blå Kors Danmark
Halsnæs KommunePædagog til Børnehuset Asserbo med start 1. oktober 2020

Halsnæs Kommune, Liseleje

Børnehuset Asserbo, Jonnasvej 4 i Asserbo, 3360 Liseleje søger pr. 01.10.2020 eller snarest, en pædagog 37 t/uge. Vi søger en pædagog, som har lyst og interesser for at arbejde med de mindste børn i børnehuset.

Vi er i øjeblikket i gang med at omstrukturere børnehuset og vi arbejder med afsæt i den nye styrkede læreplan med særlig fokus på at skabe et godt og kvalitetsfyldt pædagogisk læringsmiljø. Du vil få mulighed for at have indflydelse på etablering af læringsmiljøer og læringszoner.

Vi er et børnehus, som mener pædagogik lever på stuerne, at det pædagogiske personale er hverdagens specialister og derfor også er ansvarlige for indsatsen omkring det enkelte barn. Vi øver os i at udrulle vores pædagogiske udfordringer for hinanden og via sparring og dialog udvikle os, til glæde for børnene i børnehuset.

Semler GruppenSkadecenterchef til Semler Retail Aalborg

Semler Gruppen

Er du en synlig leder, der er god til at motivere dine medarbejdere ? Og vil du være med til at sikre de bedste kundeoplevelser i vores forretning ?

Vi søger en kollega til vores ledelsesteam til varetagelse af stillingen som skadecenterchef. Som skadecenterchef vil du stå for den daglige drift og ledelse af eftermarkedsfunktionen samt have det overordnede ansvar for pladeværkstedet.

Du refererer til filialchefen i et udfordrende job i en spændende branche og en stor organisation. Vores bilforretning er placeret i hjertet af Nordjylland og er autoriseret til at sælge og servicere Volkswagen personbiler, Volkswagen ErhvervsPlus, Audi og SKODA.