395 job matcher din søgning 395 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 395 resultater.
Esbjerg Kommune
Leder af Esbjerg Kommunes Biblioteker

Esbjerg Kommune

Vi søger fra den 1. oktober en leder som kan stå i spidsen for et veldrevet bibliotek der bobler af viden og kultur, som vi elsker at dele med kommunens borgere.

Den ideelle kandidat har stor ledelseserfaring i det offentlige system og forstår at begå sig i en politisk kontekst. Uddannelsesbaggrunden er ikke afgørende, men kærlighed for kulturområdet er et must, og et indblik i biblioteksverdenen en fordel.

Biblioteket har for kort tid siden gennemført en større organisationsændring og fået et nyt lederteam, som den nye biblioteksleder kommer til at stå i spidsen for. Ledelsesteamet har et indgående kendskab til drift og udvikling af bibliotek.

Esbjerg Kommune
Tværfaglig leder til Pædagogisk Enhed i Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune

Har du lyst til at være aktiv medskabende og drivende i udviklingen af Pædagogisk Enhed? Har du stærke ledelsesmæssige kompetencer, som kan fokusere på både helhed og det konkrete?

Pædagogisk Enhed i Børn & Kultur søger en leder med tværfagligt fokus, der kan indgå i et ledelsesteam, hvor der er stor fokus på udvikling, retningsskabelse og samarbejde.

Vi ønsker en leder som har modet til at udfordre, evnen til at tænke ud af boksen og karisma der kan samle. Du skal kunne skabe følgeskab og engagement og tage fat, samt være samarbejds- og netværksorienteret. Du skal være medskabende i udviklingen og driften af Pædagogisk Enhed. Og det skal gøres i tæt samarbejde med de to andre tværfaglige ledere i Pædagogisk Enhed.

Esbjerg Kommune
Leder til Borgerrettet Forebyggelse

Esbjerg Kommune

Brænder DU for at arbejde på sundhedsområdet helt tæt på borgerne, hvor der i fællesskab skabes nærværende sundhedsindsatser med høj kvalitet og engagement – så læs med her.

I Borgerrettet forebyggelse arbejder vi dedikeret og tæt på borgerne. Vores tilgang er evidensbaseret og med afsæt i vedtagne strategier og politikker, som relaterer sig til forebyggelsesområdet.

Som leder af afdelingen, kan du se frem til opgaver bl.a. indenfor:

 • Arbejde ud fra Esbjerg Kommunes Vision 2025 ”Energi til mere”
 • Bidrage til at indsatserne bliver borgernære
 • Lede en afdeling med høj faglighed, tværprofessionelle og engagerede medarbejdere samt understøtte kompetenceudvikling heraf
Frederikshavn KommuneLeder til Skagen Hjemme- og Sygepleje v/Center for Sundhed og Pleje

Frederikshavn Kommune

Center for Sundhed og Pleje søger leder med sundhedsfaglig uddannelse med autorisation, som har lyst til at være leder for Skagen Hjemme- og Sygepleje.

Vi lægger stor vægt på at yde det bedste for vores borgere. Vi er uddannelsessted for SSH- og SSA-elever i alle praktikforløb, sygeplejestuderende samt for pædagogstuderende.

Der arbejdes med implementering af tværfaglig triagering, Vagtplan 2.0 (selvtilrettelæggende mødeplan), Fælles Sprog lll og Cura Systematic, hvor du som leder sætter retningen for personalet.

Dine opgaver som leder:

 • Personaleledelse: Personaleledelse og udvikling for personalet, pædagoger, sygeplejen og planlægger med fokus på arbejdsmiljø samt tydelig ledelse af personalet.
 • Sikker drift: Ressourcestyring og optimering, budgetansvar, ledelsestilsyn samt ansvar for rekruttering og udvikling inden for den givne ramme.
REKOMEr du vores nye Venue Manager/restaurantchef i København?

REKOM

SKAAL er en af Danmarks største ølbarer, og specialøl er vores lidenskab. SKAAL tilbyder et konstant skiftende øludvalg fra 48 haner og mere end 60 forskellige flaskeøl fra hele verden. Som supplement til det store øludvalg har vi et lækkert spisekort, hvor retterne er lavet med udgangspunkt i at de skal passe til øllet.

På SKAAL har vi en uformel tone, godt humør og masser af gåpåmod. Vi har et stærkt fællesskab, og vi lægger mange kræfter i at yde den bedste service og skabe de perfekte rammer for en god oplevelse og festlig aften for vores gæster, med mad og craftbeer i fokus.

Du bliver ansvarlig for:

 • SKAAL´s drift og driftsresultater
 • Dine medarbejdernes trivsel (motivering, oplæring og opfølgning)
 • At SKAAL altid lever op til gæsternes forventninger
Dagrofa Foodservice
Ambitiøs Produktchef

Dagrofa Foodservice, Ishøj

Dagrofa Foodservice vil gerne tilbyde dig muligheden for at gøre karriere i én af Danmarks største fødevarekoncerner og én af Danmarks største leverandører af fødevare til det professionelle marked.

Vores kommercielle vision står skarpt – vi vil drive vedvarende vækst, rentabilitet, kundeloyalitet og vi vil differentiere os på vores evne til at oversætte viden om vores prioriterede kundesegmenter til unikke og gensidigt værdiskabende sortimenter og produkt- og varekoncepter.

Med reference til vores kommercielle direktør (indkøb, kategori og marketing/e-commerce) søger vi en ambitiøs profil der med god kommerciel forståelse kan udvikle, salgsklargøre og iscenesætte varekoncepter samt sikre implementering ud mod kunden i tæt samarbejde mellem Kategori, Marketing og Salg. Rollen vil dermed have stor indflydelse på eksekveringen af vores ambitiøse kommercielle strategi, hvorved der aktivt bidrages til den samlede vækst i virksomheden.

Fagenes BofællesskabSekretariatsleder

Fagenes Bofællesskab, København

Fagenes Bofællesskab er en forening, som understøtter Blik-og Rørarbejderforbundets, Malerforbundet i Danmarks, Dansk El-Forbunds og forbundenes a-kassers fælles administrative platform. Bofællesskabet varetager en fælles IT-platform, økonomifunktion og bogholderi samt drift af fællesskabets lejemål og tilhørende kontrakter.

Fagenes Bofællesskab står overfor flere krævende opgaver i forbindelse med en opgradering og udvikling af forbundenes IT-platforme samt etablering af en ny Modulus-platform i en ny fælles a-kasse. Derudover skal økonomifunktionen styrkes med henblik på at sikre fælles systemer og videndeling på tværs.

Sekretariatslederen får personalemæssigt ansvar for regnskabs- og bogholderimedarbejderne, servicefunktionen samt en IT-leder. Det vedrører i dag 10 medarbejdere, men i forbindelse med omlægningerne i den interne IT-organisation kan der blive behov for at øge medarbejderstaben i Fagenes Bofællesskab.

JYSKTeamleder

JYSK, Uldum

JYSK leder efter spillende holdtrænere, som motiveres af at komme i mål med produktionen, og som samtidig godt ved, at dette sker igennem teamet:

”Det bliver dig, der er den! Du tager selv beslutningerne på din vagt, om hvordan du og dit team bedst kommer i mål! Du vil møde ind hver dag til nye udfordringer, der skal håndteres af dig, sammen med dine teamleder kolleger og dit team” Department Manager i Uldum, Jesper Nørremark

Akkurat som en spillende holdtræner vil din succes afhænge af din evne til at ”vinde” dagens leverancer ud til butikkerne. Du vil vide fra tidligere oplevelser, at dette bedst kommer til at ske igennem et stærkt fokus på dit team, dets motivation og dermed dets produktivitet, alt imens du har et sikkert øje for optimeringsmuligheder. Med andre ord har du en stærk fornemmelse af, at ledelse er du god til, og at det lige netop er dit stærkeste bidrag.

Mercuri Urval
Product Coordinator

Mercuri Urval søger for Naturli’ Foods i Vejen

Kom med på rejsen i etableringen af et kreativt og ambitiøst in-house bureau til at understøtte Naturli’ Foods A/S’ go-2-market-strategi. Dit store overblik og strukturerede tilgang skaber rammerne for en kreativ og forretningsskabende legeplads.

Med reference til Product Manager får du ansvar for at sikre koordinering af lanceringsprocessen og tidsplan – fra produktidé til leverance i butikkerne. Med din struktur og dit tårnhøje overblik får du skabt samspil mellem produktionen, indkøb, trykkeri m.fl. og hjælper organisationen med fremdrift igennem alle steps.

Helt konkret får du blandt andet ansvar for følgende opgaver:

 • Produktoprettelser
 • Udarbejde tidsplan for lancering af produkter
 • Koordinering med Orkla og Dragsbæk Gruppen ift. lanceringer og produktoptimeringer
Mercuri Urval
Statens Serum InstitutErfaren leder til Persondatabeskyttelse og Informationssikkerhed

Statens Serum Institut, København

Brænder du for at skabe noget nyt? Vil du være med til at skabe retning for persondatabeskyttelse indenfor offentlig sundhedsvidenskabelig forskning og sygdomsovervågning? Har du også kompetencer inden for personaleledelse, IT og informationssikkerhed? Så er du måske vores nye leder af SSI Compliance.

Dit hovedansvar bliver at opbygge og lede den nyetablerede sektion og gennemføre projekter under projektprogrammet. Du skal skabe struktur, gode rammer og prioritering for teamet og være med til at skabe synergi og sammenhængskraft i processerne ved inddragelse af forretningen.

Dine arbejdsopgaver bliver:

 • etablering af mål, prioritere og sikre fremdrift på teamets opgaver
 • faglig og personlig coaching af dit personale
 • løbende kommunikation og forventningsafstemning med stakeholders på og udenfor SSI
Mercuri Urval
Art Director

Mercuri Urval søger for Naturli' Foods i Vejen

Kom med på rejsen i etableringen af et kreativt og ambitiøst in-house bureau til at understøtte Naturli’ Foods A/S’ go-2-market-strategi. Med et kreativt og modigt mind-set udfordrer du det konventionelle og udvikler den visuelle identitet.

Dragsbæk A/S har de seneste mange år vist stor evne til at udvikle nye produkter og kommercialisere disse. Naturli’ brandet og produkterne herunder udgør en væsentlig andel af den samlede udvikling. Her ser Dragsbæk A/S store muligheder i løbende produktudvikling og kommercialisering med en go-2-market-strategi, som understøttes af stærke in-house marketingkompetencer.

Til at underbygge positionering og branding af Naturli’ Foods A/S etableres et in-house bureau, Naturli’ Green House, til at udvikle marketingplaner og content via agile processer.

Mercuri Urval
Konsulenthuset ballisager A/SMarketingchef med ledelsesansvar

Konsulenthuset ballisager A/S, Aarhus/København

Ballisagers marketingchef har fået nye opgaver udenfor huset. Derfor søger vi nu en marketingchef, der bliver ansvarlig for vores kommunikation og marketing. Som marketingchef i en 70 mand stor organisation, er du glad for at være operativ, og du har hands-on styr på din digitale marketing-værktøjskasse (Paid, Owned, Earned Media). Du bliver en del af vores ledergruppe.

Du kommer til at stå i spidsen for kommunikation og marketing samt eventuelt det digitale team, og din rolle kommer derfor til at have to-tre vigtige formål:

 • Gennem vores digitale marketing-indsats at bidrage til den kommercielle udvikling af virksomheden.
 • Sikre at vi kommunikerer løbende, videnstærkt og udfordrende til vores omgivelser på vores foretrukne platforme (Linkedin, nyhedsbreve, blogs mm).
EDC Poul Erik BechEn tillidsvækkende partner til EDC Erhverv

EDC Poul Erik Bech, Næstved

Vi søger en partner med erfaring og pondus til at stå i spidsen for udviklingen af vores succesfulde erhvervscenter i Næstved. Du får medansvaret for udarbejdelse og eksekvering af vores handlingsplan, som indfrier vores målsætning om erobring af markedsandele og det at blive kundernes foretrukne erhvervsmægler i Sydsjælland.

Erhvervscenteret er placeret i centrum af Næstved – og vi deler hus med vores boligafdeling i Næstved samt vores landbrugsafdeling.

Topdanmark
Afdelingsleder til bygningsskade

Topdanmark Forsikring og Pension, Ballerup

Er du en dygtig personaleleder som motiveres af at levere gode kundeoplevelser - og har du tilmed erfaring i at lede i en kompleks drift, så har vi jobbet til dig som leder af Topdanmarks bygningsskadeafdeling i Ballerup.

Til Topdanmarks bygningsskadeafdeling søger vi en erfaren afdelingsleder som drives af at arbejde med mennesker – og derigennem formår at løfte motivationen og kompetencerne på et område, som er i konstant forandring. I bygningsskade er nogle opgaver komplekse og langstrakte, mens andre er ensartede og med kort proces. Ens for alle er, at de skal løses i høj kvalitet og rettidigt.

Topdanmark Forsikring og Pension
EDC Poul Erik BechPartner til boligbutik i Kolding

EDC Poul Erik Bech

Vi ønsker at udvide vores dygtige team i Kolding, med endnu en dygtig mægler, der tillige har lyst til at indgå som partner i afdelingen.

Vores stærke partnerstruktur er hjørnestenen i vores succes og ambitiøse fremtidsplaner. Som partner i EDC Poul Erik Bech bliver du medejer, og du får samtidig del i Danmarks største mæglerorganisation, hvor du har mulighed for at trække på støtte og ressourcer fra bl.a. direktionen i bolig, HR, Marketing og Regnskab som sidder placeret i vores hovedkontor på Bremerholm i København.

Som partner hos os er du med til at videreudvikle vores virksomhed, og du bliver en del af en veldrevet virksomhed, som tilbyder attraktive udviklings- og indtjeningsmuligheder i et særdeles velfungerende socialt miljø.

Davidsens Tømmerhandel A/S
Lagerchef til Venslev

Davidsens Tømmerhandel A/S, Skibby

Kan du svare JA til følgende ...

 • Du har erfaring fra lager og trives i rollen som hands-on-leder?
 • Du har indgående kendskab til optimering og udvikling af lagerfunktionen i en større virksomhed?
 • Du har lyst til at arbejde på et trælastlager og sætter en ære i at yde vores kunder en god service?

Så læs endelig videre ...

Vi søger en leder, som har evnen og modet til på én gang at motivere og skabe teamånd – og samtidig mestrer at gå forrest og sikre løbende udvikling og optimering af vores lager.

I din dagligdag har du ansvar for ledelsen af vores medarbejdere på lageret. Dit fokus vil derfor naturligt være på den daglige ledelse af medarbejderne, så I sammen kan udvikle afdelingen og fortsat levere den gode kundeservice, vi er kendt for. Dette suppleres med, at du selv indtager en aktiv rolle i fht. optimering af vores trælastlager og naturligvis selv tager aktivt del i de praktiske opgaver i afdelingen.

Davidsens Tømmerhandel A/S
AMBIZZIONIndkøbschef

AMBIZZION søger for Marius Pedersen A/S i Ferritslev

Har du erfaring fra lastbilsbranchen? Er du en erfaren, professionel indkøber og leder? Har du en teknisk uddannelse og flair/interesse for teknik? Ser du dig være en del af en veletableret og markedsledende virksomhed i vækst? Så er du måske den kandidat som AMBIZZION ApS søger for vores kunde, Marius Pedersen A/S.

Du vil med reference til Drifts- og produktionsdirektøren blive ansvarlig for det strategiske indkøb i Danmark af bl.a. en stor lastbils-flåde, containere, trucks, sortér-maskiner, entreprenørmaskiner etc.

Du bliver daglig leder for en mindre indkøbsorganisation samtidigt med, at Værksteds- og vedligeholdelseschefen, som er ansvarlig for værkstedsafdelingens ca. 25 montører, smede og mekanikere, har reference til dig. Du får ansvaret for en kompetent og veldrevet organisation.

MindbizSekretariatschef til Danhostel

Mindbiz søger for kunde i København

Motiveres du af at udvikle og forstærke en virksomheds brand? Er du en dygtig og ambitiøs forretningsudvikler? Vil du være med til at gøre Danhostel til det foretrukne overnatningssted i Danmark for familier og grupper, med fokus på fællesskab og bæredygtighed?

Som sekretariatschef forventes det bl.a. at du varetager opgaver på alle niveauer - alt fra mødeaktiviteter med interessenter og projektledelse til strategiudvikling, markedsføring og medlemshåndtering.

Derudover er du naturligvis også sammen med marketingchefen leder af sekretariatet og skal sammen med dit team sikre implementering og eksekvering af Danhostels strategiske indsatser. Det er her afgørende for succes, at indsatserne balanceres og der skabes fremdrift sammen med medlemmerne, så kæden styrkes yderligere.

Lantmännen Unibake Danmark A/S
Teamleder - Aften/nat

Lantmännen Unibake Danmark A/S, Hvidovre

I Schulstad får du ansvarsbevidste, imødekommende og professionelle kollegaer. Du vil møde nærvær og humor, uanset om du søger job i et af bagerierne, i distributionen, i administrationen eller i salg.

Som teamleder har du ca. 15 ekspeditionsmedarbejdere, som referer direkte til dig. Du bliver desuden medlem af ledergruppen på tværs af terminalen og refererer til vores Supply Chain Manager.

Dit ansvar er - sammen med de to andre teamledere - at sikre optimale forhold, så alle ordrer kan plukkes, pakkes og lastes sikkert, effektivt og til tiden. Du medvirker til implementering af nye procedurer og processer samt fastholder de eksisterende.

Lantmännen Unibake Danmark A/S
Lån & Spar Bank
Souschef til rådgivningscenter Stjernepladsen i Århus

Lån & Spar Bank, Aarhus

Har du en lederdrøm gemt i maven, og er du drevet af at motivere og sikre en høj medarbejdertilfredshed? Vil du være med til at udvikle et stadig nyt rådgivningscenter og sætte dit præg på den daglige ledelse og de interne processer?

Som souschef vil du blive en del af den daglige ledelse i rådgivningscentret sammen med filialchefen. Du vil blive filialchefens nærmeste sparringspartner og spille en central rolle i at sikre motivation, trivsel og arbejdsglæde i afdelingen.

Du vil på lige fod med dine kolleger opbygge og vedligeholde din egen kundeportefølje. Samtidig vil du være faglig sparringspartner til rådgiverne på særligt bolig- og kreditområdet. Du vil også have opgaver af mere administrativ karakter som eksempelvis målopfølgning og sikring af kreditkvalitet.

Lån & Spar Bank