357 job matcher din søgning 357 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 357 resultater.
Fredens-Nazaret Kirker Ved Fredens-Nazaret Sogns MenighedsrådGenopslag - Daglig leder/kordegn

Fredens-Nazaret Kirker Ved Fredens-Nazaret Sogns Menighedsråd, København

Drømmer du om at være en del af en engageret kirke med et levende gudstjenesteliv og aktivt arbejde for alle aldersgrupper? Er du personaleleder og skarp på regnskab og bogføring? Fredens-Nazaret kirker søger en daglig leder /kordegn med tiltrædelse snarest muligt. Stillingen er på 37 timer pr. uge.

Kerneopgaver i stillingen er:

 • Medvirke ved gudstjenester
 • Personaleledelse for medarbejderne, herunder MUS, vikardækning og ferieplanlægning, ansvar for stillingsbeskrivelser, arbejdsbeskrivelser, ansættelsesbeviser mv. efter gældende regler
 • Regnskab, budget og lønadministration
Interdan Bil A/SInterdan-koncernen søger kommercielt stærke ledere til at blive en del af den fremtidige topledelse i Danmark eller Sverige

Interdan Bil A/S, Glostrup eller Hyllie/Sverige

Til vores nyoprettede Leadership Acceleration Program søger vi 2-3 ledere med højt fagligt kompetenceniveau, et stærkt kommercielt mindset og et udpræget vinderinstinkt.

Programmet udgør en unik mulighed for at accelerere din lederkarriere i en kompleks branche, som er i konstant forandring og under stor indflydelse af bl.a. den teknologiske udvikling og ændringer i forbrugernes adfærd.

Du kommer til at indgå i et skræddersyet forløb i enten Danmark eller Sverige med det formål, at du efter en 2-årig periode kan overtage ledelsen af en af vores fremtidige forretningsenheder. Programmet har et stærkt strategisk fokus og en meget høj prioritet for koncernen.

Semler GruppenSkadecenterchef til Semler Retail Aalborg

Semler Gruppen

Er du en synlig leder, der er god til at motivere dine medarbejdere ? Og vil du være med til at sikre de bedste kundeoplevelser i vores forretning ?

Vi søger en kollega til vores ledelsesteam til varetagelse af stillingen som skadecenterchef. Som skadecenterchef vil du stå for den daglige drift og ledelse af eftermarkedsfunktionen samt have det overordnede ansvar for pladeværkstedet.

Du refererer til filialchefen i et udfordrende job i en spændende branche og en stor organisation. Vores bilforretning er placeret i hjertet af Nordjylland og er autoriseret til at sælge og servicere Volkswagen personbiler, Volkswagen ErhvervsPlus, Audi og SKODA.

Ekkofonden
Daglig leder til Alternativet Midtsjælland

Ekkofonden

Har du pædagogisk eller psykiatrisk erfaring? Brænder du for at være en del af en ledergruppe, hvor du skal motivere og lede et team af dygtige medarbejdere, hvor åbenhed og humor er naturligt og hvor faglighed er nøgleordet. Og brænder du for at gøre en forskel for nogle af landets mest udsatte og sårbare borgere? Så er EKKOfonden måske din nye arbejdsplads…

Du vil få ansvaret for ledelsen af, tre af Alternativets særligt tilrettelagte tilbud beliggende henholdsvis i København og Dianalund.

Alternativet har siden 2006 beskæftiget sig med særligt tilrettelagte tilbud efter Servicelovens §§ 107, 108 og 66 (17-årige), tilpasset den enkelte borgers helt særlige behov og muligheder.

Ekkofonden
Lån & Spar Bank
Resultatorienteret og ambitiøs souschef med høj faglighed på bolig og kredit

Lån & Spar Bank, Aarhus

Har du en lederdrøm gemt i maven, og er du drevet af at motivere og sikre en høj medarbejdertilfredshed? Vil du være med til at udvikle et stadig nyt rådgivningscenter og sætte dit præg på den daglige ledelse og de interne processer?

Som souschef vil du blive en del af den daglige ledelse i rådgivningscentret sammen med filialchefen. Du vil blive filialchefens nærmeste sparringspartner og spille en central rolle i at sikre motivation, trivsel og arbejdsglæde i afdelingen.

Du vil på lige fod med dine kolleger opbygge og vedligeholde din egen kundeportefølje. Samtidig vil du være faglig sparringspartner til rådgiverne på særligt bolig- og kreditområdet. Du vil også have opgaver af mere administrativ karakter som eksempelvis målopfølgning og sikring af kreditkvalitet.

Lån & Spar Bank
Kommuneqarfik Sermersooq
Vagthavende livredder til Svømmehallen Malik/job-nr. 348/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Kommuneqarfik Sermersooq søger en dygtig og engageret vagthavende livredder til svømmehallen MALIK med tiltrædelse 01. august eller snarest derefter.

Stillingen er en fuldtidsstilling, svarende til 40 timers arbejdsuge. Det skal forventes, at der skal arbejdes i weekenderne og i tidsrummet mellem 06:00-22:00.

Stillingens indhold:

 • Oplæring og uddannelse af livreddere, herunder vedligeholdelse af livreddernes førstehjælpsfærdigheder i forbindelse med livredderuddannelse, livredderprøven og tilhørende udstyr.
 • Har også uddannelsen som livredderdommer og skal dermed fungere som livredningsdommer ved personalets aflæggelse af livredderprøven.
 • I samarbejde med inspektøren, ansvarlig for beredskabsplaner, samt løbende afprøvning af alarmerings- og beredskabsplaner.
 • Udarbejdelse og afvikling af daglige, ugentlige og periode- rengøringsplaner for bassinområde og omklædningsrum.
Kommuneqarfik Sermersooq
Københavns Vestegns PolitiDrifts- og logistikchef

Københavns Vestegns Politi, Albertslund

Trives du med at have mange bolde i luften? Har du højt fagligt niveau og vil du være med til at sætte retning for logistiskområdet i Københavns Vestegns Politi – så er du måske vores nye drifts- og logistikchef.

Driftsafdelingen består af 11 medarbejdere sammensat af primært administrative medarbejdere samt andre faggrupper så som politiuddannede medarbejdere. Afdelingens hovedopgave er at understøtte organisationen i forhold til arkiv, hittegods, koster, sikkerhedskoordinering, køretøjsadministration samt bygningsadministration og -projekter.

Et væsentligt fokusområde vil være at arbejde med driftsledelse i alle enhederne samtidig med, at der fortsat skal fokuseres på sikker og stabil drift.

Studievalg DanmarkSouschef til Studievalg Danmark, Center Hovedstaden og Bornholm

Studievalg Danmark, København

Har du lyst og kompetencer til at blive en del af ledelsen hos Center Hovedstaden og Bornholm i Studievalg Danmark? Vil du arbejde med planlægning, koordinering, faglig udvikling? Trives du i en omskiftelig hverdag, hvor du både skal arbejde selvstændigt og har opgaver, der løses i fællesskab med andre? Så læs mere om jobbet som souschef hos os.

Stillingen som souschef er en kombinationsstilling med lige dele ledelse og studie- og karrierevejledning.

Souschefen indgår i den lokale ledelse, og har ledelsesopgaver i tæt koordination og samarbejde med centerleder. Du samarbejder med centerleder om at facilitere Studievalg Danmarks fremtidsbillede i Center Hovedstaden og Bornholm i overensstemmelse med ledelsesgrundlag (under udvikling), personalepolitik, interne retningslinjer, lokale aftaler og (arbejds)processer.

HumanTrust A/S
CCO

HumanTrust A/S søger for Juliana A/S i Odense

Har du et kommercielt mindset og kræfter til at træde de ekstra watt, der skal til for at løfte Juliana Drivhuse A/S til næste niveau? Er du kendt for din evne til at agere situationsbestemt og skabe tillidsfulde relationer? Så er det måske dig, der skal med på vækstbølgen som ny CCO?

Efterspørgslen på virksomhedens produkter er ekstraordinær. For at udnytte vækstbølgen bedst muligt har Juliana Drivhuse A/S brug for dig, der kan løfte salget til et nyt niveau med det overordnede kommercielle ansvar for alle salgs- og marketingaktiviteter.

Som CCO får du følgende ansvarsområder:

 • Ledelse og udvikling af en velfungerende salgs- og marketingmotor på både B2B og B2C
 • Eksekvering af salgsstrategi, der sikrer vækst af uudnyttet potentiale, primært via eksisterende kunder og markeder
 • Understøtte den stærke udvikling på B2C-salget igennem konceptet Juliana Drivhuscenter i Danmark, Tyskland og England.
HumanTrust A/S
Heimstaden Danmark A/S
Driftschef til Heimstaden

Heimstaden Danmark A/S, København

Vi vækster og udvider derfor holdet med endnu en Driftschef på vores kontor i København.

I Danmark forvalter vi vores egen ejendomsportefølje på mere end 10.000 lejemål i nyopførte og ældre boligudlejningsejendomme i hele landet.

Vi har 2 driftsteam i København og 1 driftsteam i Jylland. Din roller vil være driftschef for det ene af vores teams i København. Med reference til den teknisk chef.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Ansvaret for den tekniske drift i teamet
 • Personaleledelse af dit team som består af driftsleder og servicetekniker
 • Sikre en god beboerservice
Heimstaden Danmark A/S
S/I FGU SønderjyllandAdministrations- og økonomichef

S/I FGU Sønderjylland, Sønderborg

FGU Sønderjylland søger en administrations- og økonomichef til at udvikle den administrative struktur og den økonomiske drift

FGU Sønderjylland har siden etableringen i 2019 haft et stort fokus på at sikre sammenhængskraft i en organisation med 7 afdelinger i hele Sønderjylland. Der er ambitiøse mål for elevernes uddannelse og trivsel samt uddannelsesmiljøet. En vigtig faktor i at kunne realisere disse mål er at få såvel de administrative rutiner og opgaver som den økonomiske og bygningsmæssige drift til at understøtte det pædagogiske arbejde.

Som administrations- og økonomichef bliver du ansvarlig for den daglige ledelse af de administrative/økonomiske medarbejdere, den samlede økonomi, elevadministrationen, bygningsservice/-projekter og indkøbsaftaler.

Tryg Forsikring A/S
Resultatorienteret Teamleder til Sundhedsafdeling

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Hvis du brænder for at arbejde med mennesker, tilbyder Tryg netop nu et spændende job, hvor du kan være med til at præge og drive udviklingen af dit team.

Til vores skadeafdeling for Sundhedsforsikring søger vi en autentisk, empatisk og handlekraftig teamleder.

Målet for Sundhed er at sikre en hurtig og enkel skadebehandling af høj kvalitet, samtidig med, at kunden oplever en personlig service i verdensklasse.

Som leder vil det være dit ansvar at sikre, at dit team leverer de aftalte resultater, og at dine medarbejdere løbende udvikles i takt med organisationens behov. Din funktion vil blive at bringe et team på cirka 20 medarbejdere i mål med de bedste resultater.

Tryg Forsikring A/S
Imerco
Afdelingschef til Imercos Webshop

Imerco, Vallensbæk

Til vores webshop, som er placeret sammen med vores centrallager i Vallensbæk, søger vi en afdelingschef med ansvar for eget pakketeam til ekspedering af vores webordrer.

Arbejdstiden vil som udgangspunkt være i dagtimerne mandag til fredag og skiftende lørdagsvagter. Udover ansvaret for vores web-pak vil du til dagligt indgå i ledelsesteamet med de øvrige ledere på lageret.

Som afdelingschef har du det fulde ansvar for, at vi leverer kundeordrerne til rette tid ved at gå forrest i hverdagen og sikre motivationen hos teamet.

Imerco tilbyder et godt arbejdsmiljø, hvor du bliver en del af et dynamisk lagerteam. Der er fokus på humor, sammenhold og hvor man gerne løber den ekstra mil for sine kollegaer.

Imerco
Kalundborg Kommune
Teamleder til Misbrugcenteret

Kalundborg Kommune

Du har værdierne åbenhed, nysgerrighed og respekt med som en naturlig del af din personlige ledelsesstil. Du har modet til at gå nye veje og involvere medarbejdere og borgere i processerne.

Misbrugcenteret i Kalundborg er en af vores afdelinger i Center for Misbrug og Socialpsykiatri, som består af en bred vifte af tilbud beliggende i Kalundborg Kommune.

Den aktuelle teamlederstilling er som leder af Misbrug Centeret og af de nye udslusningspladser. Du bliver leder af et super dedikeret team af medarbejdere med forskellige fagligheder. Vi er meget optagede af, at vi i vores indsatser, ser på både det hele menneske, men i den grad også inddrager netværk og pårørende.

Newsec Property Asset Management Denmark A/SUdlejningschef/teamleder

Newsec Property Asset Management Denmark A/S, Viby J.

Brænder du for lederrollen og har faglige kompetencer inden for udlejning og asset management? Er du samtidig en proaktiv erhvervsmægler og ønsker at blive en del af Nordens største Full Service Property Asset Management House, så har vi måske jobbet til dig!

Til den kommercielle afdeling for udlejning af erhvervsejendomme søger vi en resultatorienteret og topmotiveret erhvervsmægler, som kan blive leder af et stærkt team på 7 gode kollegaer i Aarhus.

Dine opgaver omhandler bl.a.:

 • Målrettet arbejde med erhvervsejendomme - herunder lejerpleje, genforhandling samt udlejning
 • Udtænkning af ideer til udviklings- og handlingsplan for ejendommen/lejemålet
 • Udarbejdelse af ideoplæg til lejeprospekt og markedsføringsplaner samt rapportering
Espresso House
Coffee Shop Manager

Espresso House, København

Er du den manager vi leder efter til vores kaffebar i København?

Til vores kaffebar i København K søger vi, den næste erfarne manager, der kan stå i spidsen for en sund forretning og udvikle sit personale! Man skal have lyst til at være ansat i lige præcis dín kaffebar! Espresso House

Du er ansigtet udadtil i kaffebaren, og bruger størstedelen af din tid på gulvet sammen med dit team og dine gæster. Du finder det naturligt med skiftende arbejdstider i løbet af ugen, weekend- og aftenarbejde inkluderet.

Du vil inden for de første måneder indgå i et internt træningsforløb, hvor din ledelsesværktøjskasse vil blive udvidet og opdateret. Og kaffetræningen? Den skal du ikke bekymre dig om - vi er heldigvis knivskabe til at brygge kaffe, og vil lære dig alt du behøver at vide på området, som det allerførste.

Espresso House
Kemp & Lauritzen A/S
Serviceleder ventilation

Kemp & Lauritzen A/S, Tilst

Til vores afdeling i Århus søger vi snarest en dygtig og engageret serviceleder til ventilation. Afdelingen er en del af Teknikhus Midtjylland, og består af ca. 50 medarbejdere.

Kemp & Lauritzen A/S

Med fokus på serviceaftaler og mindre entrepriser for eksisterende kunder, skal du, med udgangspunkt i Århus være med til at videreudvikle vores serviceforretning inden for ventilation overfor vores kunder, der stiller høje krav til vores evne til at rådgive dem med de rette tekniske løsninger samt vores tekniske indsigt og erfaring.

Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • Sagsansvarlig for eget team
 • Daglig ledelse af eget team
 • Udarbejdelse af tilbud
Kemp & Lauritzen A/S
OK-Fonden
Er du leder med blik for den enkelte, og kan du løfte fællesskabet?

OK-Fonden

OK-Fondens friplejehjem Bavne Ager søger en sygeplejefaglig afdelingsleder til det daglige ledelsesmæssige ansvar for 16 medarbejdere på en af vores ”lunde” med 24 beboere. Gennem nærværende ledelse skal du medvirke til, at beboere, pårørende og medarbejdere på Bavne Ager kan forfølge deres drømme og leve livet – hele livet.

Vi er kommet langt – nu tager vi et skridt mere
Det er en stor opgave at starte et helt nyt plejehjem op, og derfor søger vi nu en afdelingsleder mere. Vi har nået meget siden, vi åbnede dørene i september 2019.

Tønder KommuneTeamleder til Tønder Kommunes Biblioteker og Kulturinstitutioner

Tønder Kommune

 • Skal du stå i spidsen for ledelsen og den daglige drift af Tønder Kulturhus?
 • Brænder du for kultur, litteratur, musik og teater?
 • Er du ambitiøs, visionær og god til at skabe netværk?
 • Er du god til at inddrage dine kollegaer og arbejde på tværs i organisationen?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, synes vi du skal sende en ansøgning til stillingen som teamleder ved Tønder Kommunes Biblioteker og Kulturinstitutioner.

Holbæk KommuneLeder til Sygedagpengeindsatsen

Holbæk Kommune

Kan du skabe resultater i beskæftigelsesindsatsen?

I Holbæk Kommune er der bred politisk opbakning til en nyorientering af beskæftigelsesindsatsen og jobskabelsen. Vi skal derfor ændre vores opgaveportefølje i retning af en mere virksomhedsvendt og tidlig indsats i Kerneområdet Alle Kan Bidrage (AKBI), så flere borgere kan bidrage aktivt på arbejdsmarkedet. Til dette har vi brug for en afdelingsleder med stort drive, stærke faglige kompetencer på beskæftigelsesområdet og stor erfaring med personaleledelse, der kan, vil og tør løfte Holbæk Kommunes indsats for Sygedagpengeindsatsens borgere til nye højder.

Du skal være med til at sikre, at vi får implementeret ny lovgivning således, at der er arbejdsgange, der danner afsæt for den konkrete opgaveløsning på medarbejdernes skriveborde og i samarbejdet med borgerne om fastholdelse på sit arbejde eller afklaring til nyt arbejde i forlængelse af overstået sygdomsforløb.