421 job matcher din søgning 421 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Frederiksberg KommuneVicedirektør til Børne- og Ungeområdet

Frederiksberg Kommune

Vil du gerne stå i spidsen for vores tværgående arbejde og sætte fokus på tidlig forebyggelse og på sundhed på børne- og ungeområdet er helt centralt? Er du den rette til at styrke den politiske betjening og sikre kvalificerede beslutningsgrundlag og stærk implementering? Så søg denne attraktive stilling som ny vicedirektør i en veldrevet kommune med store ambitioner på børne- og ungeområdet.

Som vicedirektør vil du have ledelsesansvar for dels forvaltningens ledelsessekretariat og dels fællesrådgivningen med kommunens PPR, Sundhedstjenesten med kommunens sundhedsplejersker og børne- og ungelæge samt den kommunale tandpleje. Du skal derfor både trives med at varetage det overordnede strategiske perspektiv i en række tværgående projekter, der understøttes af ledelsessekretariatet , som direktørens stedfortræder og som ansvarlig for betjeningen af de politiske udvalg på området.

Edora A/SSenior backend udviklere med interesse for nyudvikling og vedligehold

Edora A/S, Charlottenlund

Banker dit udviklerhjerte for programmering af backend-løsninger, og trives du i en stilling, hvor de gode og kreative løsninger vægtes højt? Så er det måske dig vi søger til et af vores spændende projekter.

Vi har travlt i Edora, og vi søger derfor strukturerede og fagligt ambitiøse backend udviklere, som har lyst til at udvikle på egne SaaS-løsninger og projekter til kunder. Hos Edora har du derfor mulighed for at arbejde med flere forskellige projekter, som byder på hver sine spændende udfordringer, og du vil blive tilknyttet et team med både søde, tekniske og fagligt dygtige kollegaer.

Hvis du ekspert på et område eller gerne vil dygtiggøre dig yderligere inden for et bestemt felt, har vi også en forhåbning om, at du vil dele din viden med os og derved øge både din egne og teamets ekspertise på områder, hvor vi måtte mangle kompetencer.

Edora A/SFullstack senior udvikler .NET til Edora

Edora A/S, Charlottenlund

Har du erfaring med udvikling, test og tværfagligt samarbejde, og er du en struktureret og fagligt ambitiøs fullstack udvikler, som kan jonglere med moderne front- og backend-teknologier, så er du måske vores nye kollega!

Vi har travlt i Edora, og vi søger derfor fullstack udviklere, som har lyst til at blive en del af et ambitiøst hold, der udvikler både egne løsninger og leverer projekter til kunder. Hos Edora har du derfor mulighed for at arbejde med flere forskellige projekter, som byder på hver sine spændende udfordringer.

Hvis du ekspert på et område eller gerne vil dygtiggøre dig yderligere inden for et bestemt felt, har vi også en forhåbning om, at du vil dele din viden med os og derved øge både din egne og teamets ekspertise på områder, hvor vi måtte mangle kompetencer. Hvis du har lyst og evnerne, vil du også få mulighed for at blive mentor for vores juniorudviklere.

Paranova Pack A/S
Data Engineer

Paranova Pack A/S, Herlev

Are you passionate about data architecture, data engineering, and data analysis and would you like to be part of introducing artificial intelligence in a traditional company on a growth adventure?

Together with colleagues, you will have an important role in setting up our data analytics and leading the company into using new data techniques like AI, robotics, etc.

Tasks

 • Develop statistical models, data mining, machine learning and artificial intelligence to give relevant and actionable insights to the business
 • Create and maintain our Data Warehouse
 • Independently connect, clean and prepare data sources (raw, unformatted and coded data from both outside and inside of the organization)
Paranova Pack A/S
Færdselsstyrelsen
Teamleder til nyetableret IT-driftsteam

Færdselsstyrelsen, Ribe

Vil du være med til at etablere, konsolidere og udvikle vores nye IT-organisation? Brænder du for den forskel god ledelse kan gøre? Så er du måske vores kommende teamleder for vores helt nye IT-driftsteam.

Færdselsstyrelsens IT-opgaver er hidtil blevet løst i Trafikstyrelsen. Din opgave bliver, i tæt samarbejde med det øvrige kontor for IT og Digitalisering, at hjemtage driftsopgaven til Færdselsstyrelsen - og herefter som ansvarlig for den videre drift og vedligehold af nuværende samt kommende IT-systemer. Som teamleder for IT-Drift vil du blandt andet være ansvarlig for:

 • Personaleledelse samt koordinering i teamet
 • Drift af IT-infrastruktur og telefoni i samarbejde med Statens IT samt andre leverandører
 • Applikationssupport og systemforvaltning
Færdselsstyrelsen
Købstædernes ForsikringIT-konsulent/Servertekniker

Købstædernes Forsikring, København

Købstædernes Forsikring er et ambitiøst kundeejet forsikringsselskab i vækst. Vi har en tydelig kundeorienteret vækststrategi og nærvær, engagement og handlekraft som vores kerneværdier. Vi glæder os til at få endnu en ny kollega til vores dynamiske IT-afdeling.

Hvad bliver dine arbejdsopgaver?

 • Medvirke til drift og vedligeholdelse af vores produktions, test og udviklingsmiljøer.
 • Medvirke til opbygning af test- og udviklingsmiljøer.
 • Optimering af vores infrastruktur.
Købstædernes Forsikring
Autohuset Vestergaard A/SBackend-udvikler/.Net-udvikler/Fullstack – i Kolding

Autohuset Vestergaard A/S

Accelerer dit udviklertalent og bliv en del af et stærkt team, hvor vi bygger fremtidens digitale bilhus.

Vi søger dig, der ligesom os, brænder for at udvikle den fede løsning og sætter pris på en sund virksomhedskultur med gode kollegaer samt fleksible og familievenlige rammer.

Som backend-udvikler vil du spille en nøglerolle, når vi udvikler branchens bedste digitale løsninger til vores kunder. Vores flade struktur betyder, at du får masser af ansvar og indflydelse på alle aspekter fra at afdække og specificere behov og krav til udvikling af tekniske løsninger.

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbstyrelse
Sagsbehandler med erfaring indenfor verifikation, validering systemtest og change management

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbstyrelse, Ballerup

Vil du arbejde med tværgående systemintegration og være med til at skabe overblik på en kompleks arbejdsplads? Vil du være med til at definere og skabe de processer, som skal skabe et tværgående integrationsoverblik over Kapacitetsansvarlig Land (KALA) portefølje? Så er denne stilling noget for dig.

Du vil indgå i Kapacitets- og Integrationselementet (FKI), der er et team på fem personer, som tilsammen udgør KALA systemintegrationselement.

Formålet med FKI er at sikre teknisk koordination af projekter, verifikation og validering af projekter, udarbejdning og vedligeholdelse af en egentlig systemarkitektur i KALA samt at modellere denne arkitektur.

Du skal med direkte reference til elementlederen fungere som systemingeniør med fokus på verifikation, validering (V&V) og test samt change management.

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbstyrelse
The Whole Company A/SBusiness Controller / BI udvikler

The Whole Company A/S, Køge

Du spænder bredt af natur og interesserer dig for hele processen, fra hvordan data fødes til at udarbejdelsen af datavisualisering. Endvidere kan du uddanne kollegaer i brugen af værktøjer, som understøtter organisationens behov for indsigt igennem brugervenlige BI-rapporter, der evner at formidle komplekse data på en forståelig og brugbar måde.

Primære arbejdsopgaver

 • Udvikle, designe og programmere business rapportering til både ledelse, afdelinger og medarbejdere.
 • Frembringelse af et sikkert datagrundlag for både dagligdags og strategiske beslutninger
 • Udarbejdelse og opfølgning af budgetter og forecast.
The Whole Company A/S
Autohuset Vestergaard A/SFrontend-udvikler/Fullstack – Kolding

Autohuset Vestergaard A/S

Accelerer dit udviklertalent og bliv en del af et stærkt team, hvor vi bygger fremtidens digitale bilhus.

Vi søger dig, der ligesom os, brænder for at udvikle den fede løsning og sætter pris på en sund virksomhedskultur med gode kollegaer, fleksible og familievenlige rammer.

Som frontend-udvikler vil du spille en nøglerolle, når vi udvikler branchens bedste digitale løsninger til vores kunder. Vores flade struktur betyder, at du får masser af ansvar og indflydelse på alle aspekter fra analyse og specificering af opgaver til test, samt at den endelige løsning driftes.

Danske BankData Scientist for Risk Tribe

Danske Bank, Vilnius or Copenhagen

We are looking for a data scientist to join our Early warning and transaction data insight squad to deliver innovative analytics to monitor and supervise vulnerable customers.

Risk is at the core of everything we do as a bank! We are aspirational to transform the way we handle risk, and this will be your opportunity to make a difference as well as develop yourself both personally and professionally.

We are looking for a data scientist for our Early warning and transaction data insight squad to deliver proactive analytics to monitor and supervise vulnerable customers.

SchultzSupporter til vores Tech Team på forretningskritiske IT-systemer

Schultz, Valby

Brænder du for at yde den bedste support og service? Er du imødekommende, struktureret og detaljeorienteret? Og kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, der leverer forretningskritiske IT-løsninger til den offentlige og private sektor? Så er et job hos Schultz måske noget for dig!

Schultz har stor succes og tilgang af kunder, både til jobcentersystemet Schultz Fasit og til vores andre IT-systemer. Derfor søger vi endnu en ny kollega, så vi fortsat kan levere en hjælpsom og professionel kundesupport.

Dit arbejde vil hovedsageligt bestå i sagsbehandling af indkomne henvendelser på vores egne udviklede jobcentersystemer Schultz Fasit og Schultz Connect, men flere andre løsninger supporteres - eller skal i nærmeste fremtid også supporteres fra vores Kundesupport - hvorfor oplæring i flere systemer kan forventes.

People ExecutiveCOO med ansvar for fuld værdikæde

People Executive søger for EM-fiberglas a/s i Hornsyld

Med potentiale til mere for den rette profil, som led i planlagt generationsskifte i de kommende år

Er du en synlig og motiverende leder, der evner at mobilisere din organisation til samlet succes? Er du den operationelt involverede og eksekverende spillende træner, der kan balancere stabil daglig drift med fremadrettet udvikling og professionalisering? Så er det dig vi leder efter til EM fiberglas A/S i Hornshyld.

Som COO, i denne nyoprettede stilling, danner du parløb med CEO i direktionen og får P&L ansvar for den samlede forsyningskæde. I alt ca. 90 medarbejdere, som dagligt ledes af en dedikeret produktionschef og nøglemedarbejdere. Du møder en højteknologisk nicheproduktion med et velinvesteret og automatiseret fundament. Med afsæt heri videreudvikler du den samlede forsyningskæde med fokus på LEAN, kvalitet, robuste og skalerbare processer samt øget systemunderstøttelse i alle led.

Ørsted
Senior SCADA Engineering

Ørsted, Gentofte or Kuala Lumpur

Imagine a future where you work in the world’s most innovative energy production enterprise and help developing our SCADA system

Ørsted

Join us in this role where you’ll be responsible for configuring controls for turbines and securing data acquisition. You’ll work with various SCADA domain experts across Northern Europe and Malaysia. We’ll support your personal and professional growth by enhancing your technical capability within e.g. Wonderware, OSISoft, SAFe Agile, etc.

You’ll be part of our SCADA team where you, together with your colleagues, will support the organisation globally. Our team fosters a collaborative, diverse, and dynamic work environment where you’ll learn from the best and get to work on challenging projects that will ignite your potential and unleash your talent.

Ørsted
GeodatastyrelsenProduct Owner med teknisk baggrund

Geodatastyrelsen, Nørresundby

Vil du være en nøgleperson i udviklingen af IT-systemerne omkring grunddataregistret, Ejerfortegnelsen og arbejde med innovative service- og hændelsesteknologier. Har du lyst til spille en central rolle i drift og videreudvikling af Geodatastyrelsens ejendoms- og ejerregistreringssystemer sammen med engagerede kolleger og leverandører i et tværfagligt miljø? Og vil du med afsæt i dine stærke kompetencer være med til at hæve kvaliteten af vores løsninger yderligere? Så er du måske vores nye kollega i Matrikel og Ejendomsregistrering.

I jobbet skal du blandt andet

 • indgå i rollen som product owner i et agilt team omkring grunddataregistret, Ejerfortegnelsen
 • tilse og udbygge aftaler med leverandøren, hvis medarbejdere indgår direkte i teamet
 • orkestrere videreudvikling og vedligehold af systemer omkring Ejerfortegnelsen
KMD A/SData Protection Manager

KMD A/S, Ballerup

Brænder du for GDPR-compliance, og vil du være med til at sikre beskyttelsen af personoplysninger i fremtidens store it-løsninger til offentlige myndigheder og det private erhvervsliv? Så er du måske lige den kandidat, vi søger til en ud af tre nyoprettede stillinger i KMD’s Group Data Protection.

Som en af Danmarks største leverandører af forretningskritisk software til understøttelse af det offentlige Danmark og den finansielle sektor, udgør databeskyttelse hjørnestenen i vores kunders tillid. Denne nødvendige tillid kan du være med til at opretholde igennem drift og udvikling af KMD’s Data Protection Programme.

Nogle eksempler på daglige opgaver kunne være:

 • Sparre med forretningen om databeskyttelse i systemer og processer
 • Vedligeholde fortegnelser over behandlingsaktiviteter
KMD A/S
3C RETAIL A/S
Systemadministrator

3C RETAIL A/S

Går du løsningsorienteret og nysgerrigt til opgaver? Kan du levere den gode dialog? Har du flere års erfaring som IT-administrator? Vil du gerne arbejde i en udviklingsorienteret organisation? Så har du nu muligheden for at blive 3C RETAILs nye Systemadministrator.

Da vi moderniserer og nytænker vores it-miljø, udvider vi vores kyndige IT-team med én kollega mere. Vi søger en erfaren IT-Systemadministrator, som sammen med det øvrige team kan bidrage til at drifte og modernisere virksomhedens systemer og interne IT-processer.

I vores administrator team arbejder du sammen med 3 kollegaer, og bliver en del af et hold der har et højt teknisk vidensniveau. Vi vedligeholder, driftssikrer og videreudvikler vores on-premise og Cloud løsninger samt opkvalificerer og støtter vores Helpdesk efter behov.

3C RETAIL A/S
GeodatastyrelsenEjendomsdataspecialist med teknisk flair

Geodatastyrelsen, Nørresundby

Vil du være en nøgleperson omkring IT-systemerne for matriklen og arbejde med innovative service- og hændelsesteknologier? Har du lyst til at være med til at drive, supportere og arbejde med Geodatastyrelsens ejendomsregistreringssystemer sammen med engagerede kolleger og leverandører i et tværfagligt miljø? Og vil du med afsæt i dine stærke kompetencer være med til at hæve kvaliteten af vores løsninger yderligere? Så er du måske vores nye kollega i Matrikel og Ejendomsregistrering.

I jobbet skal du blandt andet

 • medvirke til vedligehold og videreudvikling af ejendomsregistreringssystemerne ud fra bl.a din viden om ejendomsdata og ejendomsdannelsen.
 • håndtere incidents og drive problemanalyse i samarbejde med Geodatastyrelsens Servicedesk
Obton A/S
Lead Developer

Obton A/S, Aarhus

Vil du lede vores team af interne udviklere i en ambitiøs IT-afdeling? Kan du sikre en konsistent udviklingsindsats på tværs af organisationen? Så kan du meget vel være vores nye kollega.

Koncenton A/S

Du bliver en del af en afdeling med 11 dedikerede kollegaer, hvor du leder et team på 3 interne udviklere. God service ligger i vores DNA, og vi sætter en ære i at levere høj kvalitet i vores arbejde. Vi tager ansvar for at drive virksomhedens digitale transformation og fremtidige platforme. Hos Obton er der højt til loftet og kort vej til beslutningstagerne. Du bliver en nøglemedarbejder med mulighed for at gøre en stor forskel for forretningen.

Obton A/S
Obton A/S
Data Scientist

Obton A/S, Aarhus

Brænder du for at gøre en forskel for dine kollegaer med dine dataløsninger? Ønsker du at spille en central rolle i en ambitiøs virksomhed? Så har du muligheden her.

Koncenton A/S

Du bliver en del af en afdeling med 11 dedikerede kolleger. God service ligger i vores DNA, og vi sætter en ære i at levere høj kvalitet i vores arbejde.

Dine væsentligste arbejdsopgaver

 • Lede og udvikle vores rejse med machine learning
 • Arbejde tæt sammen med forretningen for at forstå dens behov og oversætte det til løsninger
 • Udvikle en platform til automatisk at løfte stamdata fra kontrakter mv.
 • Optimering af processen omkring kvalitetssikring af stamdata gennem intelligente løsninger
Obton A/S