39 job matcher din søgning 39 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

KAR+CO
Administrerende Direktør til Møns Bank A/S

KAR+CO, Stege

Møns Bank søger en direktør, der med reference til bestyrelsen bliver ansvarlig for bankens daglige drift og udvikling.

Direktøren leder bankens medarbejdere gennem en stærk og dedikeret ledergruppe. Han/hun får tillige et tæt samarbejde med bestyrelsen såvel som bankens repræsentantskab. Dette samarbejde har i Møns Bank en særlig dimension i forhold til den lokale forankring. Sparringspartnerrollen i forhold til bestyrelsen er en vigtig del af stillingsindholdet.

Du tilbydes en helt unik og central nøglerolle med spændende og udfordrende ledelsesopgaver i en veldrevet bank med stort potentiale til fortsat udvikling som succesfuldt selvstændigt pengeinstitut.

KAR+CO
Gem
AgroMarkets A/S
Direktør søges

AgroMarkets A/S

Vores direktør har søgt nye udfordringer, så vi leder efter en ny, der vil være med til at styrke vores position som Danmarks vigtigste handelsrådgivere. Vi er en lille virksomhed med en flad organisation, så opgaverne er mangeartede. Baglandet er til gengæld stort.

Du skal lede en lille dynamisk organisation, der betjener kunder og ejere i hele Danmark. Vi arbejder alle primært hjemmefra, så du skal evne at lede og motivere på distancen. Du får ansvaret for udviklingen af forretningen og kommer til at arbejde tæt sammen med bestyrelse, ejere og deres medarbejdere om bl.a. produkt- og projektudvikling. Du bliver også ansvarlig for opfølgning, økonomi og administration.

Du arbejder hjemmefra, og det er ingen hemmelighed, at vi står tidligt op. De internationale markeder holder ikke nødvendigvis fri, når Danmark gør. Så det er dem, der afgør, hvornår vi arbejder og holder ferie. Lønnen er attraktiv og forhandles ud fra dine kvalifikationer.

AgroMarkets A/S
InsightmentsPartner & CEO – international forretningsudvikling

Insightments søger for Chicago Roasthouse i Viby J.

Chicago Roasthouse har gennem de seneste mange år forfinet og videreudviklet sit franchisekoncept. Med lokationer flere steder i Danmark, har kunderne gennem årene fået madoplevelser, baseret på de allerbedste råvarer, leveret lige til døren. Corona har forøget den i forvejen solide efterspørgsel og Chicago Roasthouse står nu overfor at realisere en ekspansiv vækststrategi i Nordeuropa og USA.

Chicago Roasthouses stifter ønsker nu at udvide direktion og ledelse, for at sikre en målrettet og lønsom udvikling i de lande som er omfattet af vækststrategien.

Nøgleordene for dette er internationalisering, optimering af franchisekonceptet, ledelse og målopfølgelse af franchisetagere og masterfranchisetagere, en organisatorisk videreudvikling, også baseret på klare ansvarsfordelinger i direktion og ejerkreds og en fortsat kvalitativ ”state of the art” koncept- og produktudvikling.

Etikk ApSGardin-/markisemontør

Etikk ApS, Glostrup

Har du hænderne rigtigt skruet på, og vil du være med til at sikre, at kunderne får et fantastisk resultat, når deres gardiner eller markiser skal monteres?

Du har muligheden for at blive gardin-/markisemontør i EtiKK, og dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Afhente gardiner/markiser på lageret for at køre ud til kunderne og montere dem til perfektion
 • Sikre at kunderne oplever en professionel og behagelig attitude og forståelse for detaljerne, så resultatet spiller fuldstændig
 • Sikre at kunderne føler sig taget alvorligt og vise, at hver enkelt kundesag er enormt vigtig for os

Vi tilbyder konkurrencedygtig løn og bonusordning samt firmabil og telefon.

Blåbjerg Biogas A M B ADirektør

Blåbjerg Biogas A M B A

Kan du videreudvikle et af Danmarks ældste biogasanlæg?

Du vil få det ledelsesansvaret for 10 medarbejdere i produktionen, transport og administrationen. Som leder er du synlig og har fokus på udvikling af medarbejderne og deres kompetencer. Derudover har du fokus på et positivt og samarbejdsorienteret arbejdsmiljø på tværs af de forskellige funktioner i virksomheden, og er derved garant for en informativ og gennemsigtig kultur.

Af arbejdsopgaver kan nævnes:

 • Ledelse af virksomhed i forhold til økonomi, budget, kontrakter og produktionen
 • Myndighedsbehandling og godkendelser
 • Plan for selskabets udvikling
SOFTLINE A/S
Syerske/tilskærer

SOFTLINE A/S, Maribo

Til at understøtte vores positive udvikling søger vi en erfaren syerske / tilskærer m/k til vores udviklingsafdeling, hvor du kommer til at arbejde med udvikling af designmøbler, i et team af kreative kolleger.

Arbejdsopgaverne vil blandt andet være:

 • Syning med efterfølgende afprøvning på prototypemøbler
 • Kontrol og syning af betræk, der er i produktion
 • Syarbejde af specialordrer
 • Klargøring og igangsætning af nykonstruerede betræk hos leverandører

SOFTLINE A/S designer, udvikler, producerer og sælger kvalitetsmøbler til det internationale marked. Med en stor portefølje af innovative og funktionelle designmøbler er vi blevet et globalt brand, og vores moderne design bliver i dag solgt i mere end 61 lande.

SOFTLINE A/S
Gem
Coop Danmark A/SBrugsforeningen TRYG søger direktør

Coop Danmark A/S, Ry

Brænder du for forretningsudvikling, der er funderet i vores grundværdier omkring fællesskab, bæredygtighed og købmandskab?

Vores nuværende direktør stopper efter 22 år ved roret, for at hellige sig andre projekter. Brugsforeningen er i rivende udvikling og nu skal retningen sættes for arbejdet frem mod 2030 hvor vi fortsat understøtter visionen: ”Vi handler sammen og støtter det gode lokale liv”.

Det er direktørens opgave at sikre drift og udvikling af den samlede forretning og fortsat skabe vækst på de enkelte forretningsområder. Der skal særligt fokus på etableringen af nye butikker i Virklund og Ry Øst, ligesom flere projekter er på vej i ejendomsforretningen. Det er en helt central opgave for direktøren, at sikre finansiering og styring af disse projekter, så de når i mål til tiden og indenfor budgettet.

Vi tilbyder et særdeles spændende og selvstændigt job i en sund og stor virksomhed i vækst.

Favrskov KommuneDirektør for Job og Økonomi

Favrskov Kommune, Hinnerup

Som direktør for Job og Økonomi bliver du er ansvarlig for den fælles økonomifunktion og dermed for den samlede økonomiske planlægning og styring i Favrskov Kommune i tæt samarbejde med kommunalfirektøren og de øvrige direktører.

Du kommer til at spille en aktiv og vigtig rolle i samarbejdet med Byrådet om kommunens overordnede økonomiske styring og udvikling.

Samtidig står du i spidsen for en forvaltning med et samlet årligt driftsbudget på 784 mio. kr. og 250 medarbejdere fordelt på følgende fire chefområder:

 • Økonomi, Løn og Borgerservice
 • Arbejdsmarkedsområdet
 • It og digitalisering
 • Sekretariatet.
Digitaliseringsstyrelsen
Vicedirektør til Digitaliseringsstyrelsen

Digitaliseringsstyrelsen, København

Vil du være med til at sætte retning for en ambitiøs og ansvarlig digital fremtid i den offentlige sektor, hvor brug af nye teknologier, udvikling og drift af digital infrastruktur og det at finde holdbare løsninger i et tværoffentligt samarbejde er afgørende? Vil du være med til at udvikle og drive en organisation samt inspirere andre gennem din ledelse? Så søg stillingen som vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen.

Vores opgaver spænder således bredt fra departementale policy- og analyseopgaver, over fastlæggelse af de overordnede rammer for det offentliges it-anvendelse til udvikling og implementering af ny digital infrastruktur til alle Danmarks borgere.

Du bliver en del af direktionen, som en af to vicedirektører, der sammen med direktøren står i spidsen for ca. 300 engagerede medarbejdere.

Sundhed.dkVicedirektør

Sundhed.dk, København

Som vicedirektør udgør man direktionen sammen med direktøren, og har et betydeligt ansvar for, at sundhed.dk både er en veldrevet organisation, der leverer i overensstemmelse med parternes forventninger og en arbejdsplads, der har et godt ry og en høj trivsel, og således formår at tiltrække og fastholde højt kvalificeret arbejdskraft.

Vicedirektøren bliver sat i spidsen for de indsatser, der tilsammen skal løfte sundhed.dk op på næste niveau som veldrevet og transparent leverandør af sundheds-it til det danske sundhedsvæsen.

Det indebærer, at vicedirektøren sammen med den/de ansvarlige enhedschefer skal tage ansvar for:

 • at udvikle en ny robust forretnings- og finansieringsmodel
 • at implementere aktivitetsbaseret styring og en porteføljestyring, der giver et tydeligt prioriteringsgrundlag og gennemsigtighed internt og for sundhed.dk’s parter
Konsulenthuset ballisager A/SDirektør

Konsulenthuset ballisager A/S søger for Feriehusudlejernes Brancheforening i København

Vil du være den ledende kraft i en af de mest bæredygtige ferieformer? Kan du forbedre forholdende for feriehusudlejerne? Formår du at påvirke det politiske netværk til gavn for branchen? Og kan du skabe værdi for vores medlemmer og tage et medansvar for de over 20 millioner overnatninger, som vores branche står for? Så er du måske Feriehusudlejernes Brancheforenings nye direktør.

Som direktør får du ansvaret for at drive og udvikle Feriehusudlejernes Brancheforening, der som Danmarks største overnatningsform med 20 millioner årlige overnatninger i lejede sommerhuse skaber en omsætning på DKK 20 mia. til det danske samfund.

Din opgave bliver at sikre et godt og udviklende samarbejde med de forskellige udlejningsbureauer, som formidler over 40.000 privatejede sommerhuse til europæiske feriegæster, hvilket er en industri med store perspektiver.

Mercuri Urval
Direktør

Mercuri Urval søger for Dansk Affaldsforening , København

Dansk Affaldsforening er en interesseorganisation bestående af kommunale affaldsvirksomheder. Dansk Affaldsforening skal fremme medlemmernes interesser på affaldsområdet.

Foreningen har 56 medlemmer bestående af kommuner, fælleskommunale affaldsselskaber og modtagestationer i Danmark og på Færøerne. Medlemmerne indsamler og håndterer husholdningsaffald og erhvervsaffald fra 98 kommuner for 5,6 mio. borgere.

Affaldssektoren i Danmark befinder sig i en kompleks og udfordrende transformering. Regeringens vedtagne klimaplan sætter ny retning på området. Rammer og vilkår er under stor forandring. Det udfordrer affaldsselskabernes måde at løfte deres opgaver på - herunder deres rolle som lokal bæredygtighedsambassadør og selskabernes fokus på flere bundlinjer i regnskabet.

Mercuri Urval
ONLY
Sales Supporter Division west

ONLY, Brande

Fashion, tempo og en dynamisk hverdag – lyder det som noget for dig? Kan du yde en stærk support samtidig med at finde de små detaljer der hjælper vores sælgere med at yde deres bedste?

Hvis du motiveres af at arbejde i et internationalt miljø og bruge dine gode sprogkundskaber på daglig basis, så er du måske ONLYs nye Sales Supporter til region vest (NL, BE, UK, IR og CAN)!

Du vil blive en del af vores Brick & Mortar team (Wholesale), hvor vi arbejder med vores Vesteuropæiske markeder. Du vil møde et team med engagerede kollegaer, som alle er kendetegnet af dedikation, og som altid har fokus på at udvikle forretningen. Du vil opleve et stærkt sammenhold i afdelingen og åbenhed og dynamik er kendetegnende for miljøet på kontoret.

Ole Lynggaard Copenhagen
Guldsmed til vores produktion

Ole Lynggaard Copenhagen, Hellerup

OLE LYNGGAARD COPENHAGEN er et internationalt luksusmærke med en passion for unikke designs og udsøgt håndværk.

Du vil indgå i vores produktion på vores hovedkontor i Hellerup. Her bliver du en del af et større team af guldsmede, som alle deler passionen for vores smykker. Som guldsmed hos OLE LYNGGAARD COPENHAGEN brænder du for at levere høj kvalitet og trives med at være en del af et team med fælles værdier og målsætninger, hvor sparring og videns udveksling er en del af hverdagen. Du nyder at have en travl hverdag, hvor prioritetsrækkefølgen kan ændres, og hvor omstillingsparathed nøgleordet.

Dine opgaver vil primært være:

 • Produktion af smykker efter støb
 • Indgå i arbejdsprocesser i tæt samarbejde med dine kollegaer
 • Løbende kvalitetskontrol i processen, samt af det færdige produkt
Ole Lynggaard Copenhagen
Vibholm guld og sølv ApSButiksansvarlig

Vibholm guld og sølv ApS, Esbjerg

Vi søger en stærk leder, der brænder for salg/service og lederskab

Vibholm Guld & Sølv er i rivende udvikling. Vi er branchens største og førende inden for salg af smykker og ure.

Vi tilbyder dig

 • En alsidig arbejdsplads med alle de rigtige mærker inden for smykker og ure.
 • Et job hvor du har ansvaret for din egen hverdag, og hvor alle ideer kan blive til virkelighed
 • At blive en del af en uformel virksomhed hvor godt samarbejde og initiativ vægtes højt
Gem
Kommuneqarfik Sermersooq
Syerske til Amitsialak Qeqertarsuatsiaat/job-nr. 521/21

Kommuneqarfik Sermersooq

Har du evner inden for syning/fremstilling af nationaldragter? Vil du være med til at lave videreudvikling i den genetablerede systue i Qeqertarsuatsiaat?

Arbejdet vil indeholde:

 • Producere traditionelle skindprodukter til nationaldragten med udgangspunkt i lokale råvarer. Fra garvning af skind til mønsterdesign.
 • Udvikle produkter fremstillet af skind og finde på nye produkter, man kan lave.
 • Tilrettelæggelse af opgaver, planlægning og udførelse af opgaver i samarbejde med kolleger.
Kommuneqarfik Sermersooq
RosemundeINDKØBSASSISTENT

Rosemunde, Vedbæk

JOBBET

 • Assistere ved diverse designopgaver og produktudvikling.
 • Ansvar for løbende vedligeholdelse af stamdata i PDM og vores lagerstyringssystem.
 • Placering af special orders og opfølgning på prøver og levering.

Som person er du detaljeorienteret og arbejder selvstændigt og struktureret med dine opgaver.

En dynamisk arbejdsplads med højt til loftet, masser af udfordringer og plads til initiativer. Du vil indgå i et engageret og veletableret team, hvor vi arbejder effektivt og hjælper hinanden, så vi når vores mål.

BTX Group A/S
Modelkonstruktør

BTX Group A/S, Brande

I vores team, som primært arbejder med de tre brands Brandtex, B. Copenhagen og B. Coastline, mangler vi en modelkonstruktør. De tre brands indeholder alle produktkategorier inden for modetøj til voksne kvinder, og er kendt for at levere varer af høj kvalitet, både hvad angår pasform, materialer og det færdige produkt.

Dine opgaver vil blandt andet være:

 • Konstruktion og graduering
 • Kommentering af samples
 • Test af nye kvaliteter

Opgaverne er fordelt på få personer, og det er derfor vigtigt, at vi samarbejder og hjælper hinanden. Du bidrager til vores fælles succes med selvstændighed, engagement, entusiasme og ikke mindst godt humør. Du arbejder målrettet, er struktureret og fleksibel, så du er med til at sikre, at vi overholder deadlines.

Gem
Mercuri Urval
Bredt favnende og autentisk Generalsekretær

Mercuri Urval søger for KFUKs Sociale Arbejde

KFUKs Sociale arbejde søger en bredt favnende og autentisk Generalsekretær

KFUKs Sociale arbejde har siden sin start i 1947 drevet en række sociale tilbud. Igennem væresteder som Reden, herberger samt krisecentre og andre tilbud over hele landet møder vi hvert år mere end 2.000 borgere direkte i vores tilbud, men har kontakt med mange flere gennem henvendelser og vores opsøgende arbejde.

Generalsekretæren skal med troværdighed og autenticitet være en stærk leder, som både kan lede formelt og uformelt samt op, ud og ned. KFUKs Sociale Arbejdes Generalsekretær skal både sætte retning og sikre sammenhængskraft i en organisation, som har institutioner over hele landet, forskellige organisationsformer og et mindre hovedkontor i hjertet af København, der understøtter de socialfaglige indsatser over hele landet med både viden, kommunikation samt udviklings- og driftsaktiviteter.

Mercuri Urval
ONLY
Design Responsible

ONLY, Brande

Er du en erfaren designer med passion og stor kreativitet, og motiveres du af at have et bredt ansvar for både produktudvikling, DNA og hele konceptet bag et fremadstormende sportsbrand? Så er det dig vi leder efter til stillingen som Design Responsible i ONLY PLAY!

Du bliver ansvarlig for designprocessen, hvor du sammen med produktteamet binder helheden af trend og produkter sammen. Det er dig, der sætter retningen for trenden og sikrer det rette udtryk i henhold til vores DNA, hvad enten det vedrører produkter, SoMe eller andre visuelle materialer. Du er involveret i hele designprocessen fra idé til det færdige produkt og sikrer, at vores styles konstant udvikles og optimeres i relation til trends, hastighed, pris og kvalitet. Du tager initiativ og får omsat kreative idéer til handling, og dermed er du med til at skabe spændende og kommercielle kollektioner.