357 job matcher din søgning 357 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hobro Varmeværk a.m.b.a.Varmeassistent til værkets ledningsafdeling

Hobro Varmeværk a.m.b.a.

Da en af vores medarbejdere har valgt at søge nye udfordringer, søger vi en ny kollega i vores ledningsafdeling. Som varmeassistent på Hobro Varmeværk medvirker du aktivt til den grønne omstilling ved at udvide vores ledningsnet, så vi kan tilbyde mere grøn og bæredygtig varme. Herudover sørger du også for at vores flisværk og centraler fungerer optimalt når du har vagt.

Dine arbejdsopgaver er bl.a.:

 • Tilsyn og vedligehold på centralerne.
 • Vedligeholdsopgaver og tilsyn på ledningsnettet.
 • Etablering af nye ledningsanlæg.
 • Tilslutninger af nye forbrugere.
 • Renoveringsopgaver på eksisterende ledningsanlæg.
 • Rådighedsvagt hver 4. uge.
Frederiksberg KommuneVicedirektør til Børne- og Ungeområdet

Frederiksberg Kommune

Vil du gerne stå i spidsen for vores tværgående arbejde og sætte fokus på tidlig forebyggelse og på sundhed på børne- og ungeområdet er helt centralt? Er du den rette til at styrke den politiske betjening og sikre kvalificerede beslutningsgrundlag og stærk implementering? Så søg denne attraktive stilling som ny vicedirektør i en veldrevet kommune med store ambitioner på børne- og ungeområdet.

Som vicedirektør vil du have ledelsesansvar for dels forvaltningens ledelsessekretariat og dels fællesrådgivningen med kommunens PPR, Sundhedstjenesten med kommunens sundhedsplejersker og børne- og ungelæge samt den kommunale tandpleje. Du skal derfor både trives med at varetage det overordnede strategiske perspektiv i en række tværgående projekter, der understøttes af ledelsessekretariatet , som direktørens stedfortræder og som ansvarlig for betjeningen af de politiske udvalg på området.

BARDRAM Luft-Teknik A/SKlejnsmed

BARDRAM Luft-Teknik A/S, Hørning

Vi vokser! Vil du hjælpe os?

Har du lyst til at blive en del af en virksomhed i fremdrift, hvor de faglige opgaver varierer og spænder vidt? Hvor omgangstonen er uformel og hvor vi hjælper hinanden med at få løst de opgaver vi bliver stillet? Har du en bred faglighed og finder du glæde i at benytte dine kundskaber kreativt til at skabe helhedsorienterede løsninger, så har vi jobbet til dig!

Du vil indgå i vores produktionsteam, bestående af 10 dygtige medarbejdere. Du kommer til at arbejde med produktion af underkomponenter, samt komplette anlægsløsninger, hovedsageligt indenfor ventilation og lyddæmpning. Opgaverne spænder vidt fra svejsning af forskellige mindre stålkonstruktioner, stålpladebearbejdning, samling og montage af anlæg, samt udvikling.

BARDRAM Luft-Teknik A/SProduktionsarbejder søges til nathold

BARDRAM Luft-Teknik A/S, Hørning

Vi vokser! Vil du hjælpe os?

Har du lyst til at blive en del af en virksomhed i fremdrift og hvor opgaverne spænder vidt? Hvor omgangstonen er uformel og hvor vi hjælper hinanden med at få løst de opgaver vi bliver stillet? Har du en bred faglighed og finder glæde i kreativt at benytte dine kundskaber til at skabe helhedsorienterede løsninger, så har vi jobbet til dig!

Du vil indgå i vores nathold som pt. består af 2 dygtige og erfarne medarbejdere, samt samararbejde med vores daghold. Du kommer til at arbejde med fremstilling af underkomponenter til ventilationsanlæg og tilbehør. Opgaverne er primært buk, klip og samling af stålplader, men også mindre svejseopgaver mv. Arbejdstiden er i tidsrummet 23.00-07.15 søndag til torsdag (4 nætter).

Gem
Krüger Aquacare
Servicemontør til København og Omegn

Krüger Aquacare

God service er kernen i vores forretning og i dit arbejde!

Som servicemontør udfører du service- og reparationsopgaver i egen fuldt udstyret servicebil. Du renoverer korrosionsbeskyttelsen og fjerner kalk fra store varmtvandsbeholdere og varmevekslere. Vores kunder er typisk boligselskaber, hospitaler eller industrianlæg, der skal have deres varme- og vandsystemerne til at fungere optimalt.

Opgaverne udfører du ofte på egen hånd – men du kan også løse opgaver i samarbejde med en kollega. Du udfylder dokumentation af udført arbejde i vores it-system. I samarbejde med vores serviceplanlæggere sørger du for, at vores kunder bliver serviceret på et højt niveau. Du er derfor også opmærksom på om andre opgaver bør udføres.

Krüger Aquacare
Alfa Laval Aalborg A/SProduktionsleder med blik for udvikling og inddragelse

Alfa Laval Aalborg A/S

Du har altid været god til at se udviklingsmuligheder og potentiale i dit arbejde og ansvarsområde. Som leder er du klar over vigtigheden i at inddrage andre, når der skal udvikles nye arbejdsgange eller teknikker.

Jobbet som produktionsleder er varieret og har et stort fokus på udvikling af driften i samarbejde med medarbejderne og produktionsingeniøren. Der er ledelse af 12 medarbejdere på dagsskifte. Dine primære opgaver bliver:

 • Sikre at sikkerhed altid kommer først
 • Sikre de daglige leverancer ud fra vores målsætninger på kvalitet og kost
 • Deltage i problemløsning og løbende udvikling, herunder også procesoptimering
Alfa Laval Aalborg A/S
HB-Care A/SPladesmed

HB-Care A/S, Karlslunde

Kunne du tænke dig at være med til at gøre HB-Care endnu bedre til at håndtere det øgede behov for specialtransport ved at indgå i et team bestående af meget motiverede og dedikerede medarbejdere?

Så søger vi en pladesmed til vores afdeling i Karlslunde. HB-Care A/S er den førende og største aktør inden for befordring af borgere med særlige behov, herunder handicappede, ældre og skoleelever. Flåden består af cirka 500 minibusser, som er tilpasset og optimeret til brugernes behov.

 • Værkstedet er helt nyetableret den 1/7-2020 på adressen
 • Du kommer til at referere til værkstedschefen og bliver en del af et team på 5 medarbejdere på adressen
 • Din opgave bliver at holde vores flåde kørende og udbedre skader på busserne i hele Danmark, dog primært i Karlslunde
Jemac Kommunikation ApS
Branchens bedste værkfører søges til specialvirksomhed inden for stålbranchen

Jemac Kommunikation ApS søger for J.E. Juncker A/S i Skibby

Vores kunde J.E.Juncker søger hermed en dygtig værkfører, til at bistå produktionschefen i den daglige ledelse af et særdeles dygtigt team, som producerer produkter af høj kvalitet til forhandlere og til B2B-kunder i både ind- og udland.

Hvis du har en baggrund med tilsvarende opgaver og hvis du kunne tænke dig at være en del af en virksomhed, hvor der er fokus på kvalitet og udvikling, er du med sikkerhed et godt match til dette spændende job.

Opgaver

 • Produktionschefens højre hånd, der varetager faglighed og produktivitet blandt medarbejderne
 • Indgå som medarbejdende værkfører i produktionen
 • Planlægning, prioritering og fordeling af arbejdsopgaver
Brøndum A/SSmede til produktion hos Brøndum Stål

Brøndum A/S

Som smed hos Brøndum Stål udfører du specifikke stålopgaver samt fremstilling af ordrer til underleverandør. Du skal derfor kunne arbejde selvstændigt ud fra konstruktionstegninger og indgå i den øvrige produktion.

Du bliver en del af en effektiv afdeling, hvor det gode samarbejde med vores kunder og Brøndums øvrige afdelinger og mødestabilitet vægtes højt. Vi er åbne over for nye initiativer og udveksler løbende erfaringer.

Som person er du tillidsvækkende, serviceminded, fleksibel og har god ordenssans. Du arbejder selvstændigt og tager ansvar for at finde løsninger på egen hånd, ligesom du er struktureret og har orden i dine aftaler.

People ExecutiveCOO med ansvar for fuld værdikæde

People Executive søger for EM-fiberglas a/s i Hornsyld

Med potentiale til mere for den rette profil, som led i planlagt generationsskifte i de kommende år

Er du en synlig og motiverende leder, der evner at mobilisere din organisation til samlet succes? Er du den operationelt involverede og eksekverende spillende træner, der kan balancere stabil daglig drift med fremadrettet udvikling og professionalisering? Så er det dig vi leder efter til EM fiberglas A/S i Hornshyld.

Som COO, i denne nyoprettede stilling, danner du parløb med CEO i direktionen og får P&L ansvar for den samlede forsyningskæde. I alt ca. 90 medarbejdere, som dagligt ledes af en dedikeret produktionschef og nøglemedarbejdere. Du møder en højteknologisk nicheproduktion med et velinvesteret og automatiseret fundament. Med afsæt heri videreudvikler du den samlede forsyningskæde med fokus på LEAN, kvalitet, robuste og skalerbare processer samt øget systemunderstøttelse i alle led.

HOFORDriftsteknikere til Fjernvarme Drift, Ledningsnet

HOFOR, København

Kan du stå for at vedligeholde HOFORs fjernvarmenet og udføre reparationer med vores entreprenører?

Vi søger driftsteknikere, der skal arbejde med vedligehold og renovering af fjernvarmenettet i København.

Som vores nye driftstekniker bliver du en del af sektionen Ledningsnet, hvor du får 40 engagerede kolleger, som arbejder med vores fjernvarmenet, som udbygges og renoveres løbende.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

 • Vedligeholde HOFORs fjernvarmenet
 • Planlægge og udføre reparationer i samarbejde med vores entreprenører
 • Arbejde systematisk med planlægning og dokumentation af ledningsrenoveringer
Triplecut A/SLyst til et spændende job?: Vi søger industriteknikere/maskinarbejdere

Triplecut A/S, Vejle

Hos TripleCut oplever vi fremgang og derfor har vi brug for flere hænder til at hjælpe med at sikre, at vi kan følge med i forhold til vores stærkt forøgede ordretilgang. Vil du være med til at lave de bedste produkter til vores kunder? Så tøv ikke med at kontakte os.

Udover en spændene og varieret produktion er der løbende kvalitetskontrol og vedligeholdelsesopgaver knyttet til stillingen som industritekniker hos os.

Vi forventer, at du:

 • er en selvstændig medarbejder, der har lyst til at tage ansvar og til at samarbejde på tværs af teams
 • er stabil, ansvarsbevidst, initiativrig og vedholdende
 • har interesse for det gode samspil mellem maskiner, mennesker og processer
Tican Fresh Meat A/S
Smed til aftenhold/3-dages uge, Teknisk afdeling, Thisted

Tican Fresh Meat A/S

Vil du være en del af Tican Fresh Meat A/S’s fremtid? Vi søger en engageret smed, med hænderne skruet rigtigt på.

Som smed og teknik-nørd bliver du en del af vores tekniske team, som hele tiden bestræber sig på, at maskinparken til enhver tid kører optimalt. Vi udfører alle former for reparations- og vedligeholdelsesopgaver samt optimeringsopgaver.

Arbejdsopgaver

 • Smøring af udstyr, daglige opgaver/reparationer og opstart af maskinparken
 • Løbende, forebyggende og systematisk vedligeholdelse af maskinparken
Tican Fresh Meat A/S
Sintex a/sVi søger operatører til fast aftenhold

Sintex a/s, Hobro

Vi har travlt og søger derfor operatører til fast aftenhold på Sintex i Hobro. Sintex er en del af Grundfos, og vi laver komponenter i metal til primært pumpe- og bilindustrien.

Om jobbet:

 • Påsætning og pakning af mindre emner
 • Gennemføre målinger på emner, kigge dem efter for fejl og reagere, hvis emner ikke er o.k.
 • Udbedre mindre maskinfejl eller tilkalde teknikere
 • Mødetiderne er 15-23.30 hver dag, fredag har du fri kl 19.30. Der er i alt 25 på aftenholdet, men du bliver en del af et mindre team.

Vi tilbyder aftenhold med fast mødetid, et godt arbejdsmiljø med gode forhold samt en positiv og uformel omgangstone. Hos os tæller alle gode ideer!

SVANEHØJ Danmark A/S
Service Engineer med el-teknisk baggrund

SVANEHØJ Danmark A/S, Svenstrup

Vi søger en Service Engineer, der har lysten og evnerne til at håndtere serviceopgaver inden for skibscargosystemer worldwide. I SVANEHØJ Danmarks A/S’ serviceafdeling vil du opleve høj faglighed, sparring og teamånd.

Du kan se frem til et alsidigt job med 150-200 rejsedage årligt. Du udfører dine arbejdsopgaver på skibe, hvoraf størstedelen er på værfter rundt om i verden, primært Europa, Nord- og Sydamerika. Fra tid til anden vil du også være med på sejlende skibe. Jobbenes varighed spænder fra en dag til tre uger, og i travle perioder må du være indstillet på at rejse fra job til job. Du kan blandt andet forvente at:

 • Få ansvaret for installation, service, justering og kalibrering af måleudstyr på skibe
 • Deltage i briefing og debriefing vedrørende servicejobs i Aalborg eller Frederikshavn
 • Skulle træffe selvstændige beslutninger, da du ofte vil være alene om jobbet
SVANEHØJ Danmark A/S
Arla Foods Ingredients Group P/S,
Production/Packaging Operator

Arla Foods Ingredients Group P/S,

Har du lyst til at være med til at pakke modermælkserstatning til børn i hele verden, så er der nu muligheden for at blive en del af pakkeriet på ARINCO, en del af Arla Foods Ingrediens, i Videbæk.

Som operatør i pakkeriet betjener du vores pakkelinjer og er med til at sikre en løbende driftsoptimering ved bl.a. at behandle diverse driftsdata og nøgletal.

I pakkeriet ønsker vi at have fokus på det vigtige, tage ansvar og være proaktive samtidig med at vi bedriver godt følgeskab.

Arla Foods Ingredients Group P/S,
Arla Foods amba
Vedligeholdstekniker/smed

Arla Foods amba

Har du lyst til at arbejde med vedligehold på Danmarks mest avancerede forsøgsmejeri? Så bliv vedligeholdstekniker på Arla Innovation Center.

Du bliver en del af teknisk afdeling under One Facility hos Arla Foods. Vi er alle begejstrede for at arbejde med og udvikle det nyeste produktionsudstyr. Og selvom vi har masser at lave, har vi aldrig for travlt til at bidrage positivt, samt samarbejde med vores andre kolleger i huset.

Du har erfaring med svejsning i rustfri stål. Optimalt har du også certifikat til svejsning i rustfri rør. Alternativt er du frisk på at blive opkvalificeret til dette.

Arla Foods amba
Arla Foods amba
Maintenance/Engineering Technician - Hobro Mejeri

Arla Foods amba

Har du sans for fejlfinding på mekanisk- og automationsudstyr, og vil du have indsigt i en masse forskellige maskiner? Så er du måske vores nye vedligeholdstekniker.

Sammen med dine kolleger på dag-, aften- og nathold arbejder du med teknologisk udstyr, hvor du i løbet af en vagt løser mange slags tekniske udfordringer.

Hobro mejericenter er i rivende udvikling og udvider i øjeblikket sit sortiment ved at producere specialprodukter som creme fraiche, yoghurt og skyr oven på normale hvidmælks produkter, i alt 160,000 tons. Hobro Mejericenter er et moderne og teknologisk avanceret sted, som også huser lager-og distributionscenter.

Arla Foods amba
Anker Andersen A/SMedarbejdere til mekanisk produktionsafsnit

Anker Andersen A/S, Tørring

Spændende og særdeles afvekslende stillinger i en projektdrevet produktionsvirksomhed

Vi ønsker at styrke vores mekaniske produktionsafsnit grundet travlhed.

På den baggrund søger vi efter to nye kolleger, der med et stort engagement samt evnen til at altid at levere arbejde i højeste kvalitet, vil kunne styrke teamet og derved hjælpe os videre på vores spændende vækstrejse.

De ideelle kandidater har erfaring med følgende (ufaglærte med mekanisk montageerfaring opfordres også til at søge):

 • Hjælp med mekanisk montage af maskinmoduler (med udgangspunkt i 3D-tegningsdokumentation).
 • Diverse produktionsprocesser såsom opsavning af stålprofiler, flowdrilling, elektrobejdsning m.m.
 • Ad hoc-opgaver i vores produktion.
KAR+CO
Administrerende Direktør til Møns Bank A/S

KAR+CO, Stege

Møns Bank søger en direktør, der med reference til bestyrelsen bliver ansvarlig for bankens daglige drift og udvikling.

Direktøren leder bankens medarbejdere gennem en stærk og dedikeret ledergruppe. Han/hun får tillige et tæt samarbejde med bestyrelsen såvel som bankens repræsentantskab. Dette samarbejde har i Møns Bank en særlig dimension i forhold til den lokale forankring. Sparringspartnerrollen i forhold til bestyrelsen er en vigtig del af stillingsindholdet.

Du tilbydes en helt unik og central nøglerolle med spændende og udfordrende ledelsesopgaver i en veldrevet bank med stort potentiale til fortsat udvikling som succesfuldt selvstændigt pengeinstitut.

KAR+CO