124 job matcher din søgning 124 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

KAR+CO
Administrerende Direktør til Møns Bank A/S

KAR+CO, Stege

Møns Bank søger en direktør, der med reference til bestyrelsen bliver ansvarlig for bankens daglige drift og udvikling.

Direktøren leder bankens medarbejdere gennem en stærk og dedikeret ledergruppe. Han/hun får tillige et tæt samarbejde med bestyrelsen såvel som bankens repræsentantskab. Dette samarbejde har i Møns Bank en særlig dimension i forhold til den lokale forankring. Sparringspartnerrollen i forhold til bestyrelsen er en vigtig del af stillingsindholdet.

Du tilbydes en helt unik og central nøglerolle med spændende og udfordrende ledelsesopgaver i en veldrevet bank med stort potentiale til fortsat udvikling som succesfuldt selvstændigt pengeinstitut.

KAR+CO
Gem
AgroMarkets A/S
Direktør søges

AgroMarkets A/S

Vores direktør har søgt nye udfordringer, så vi leder efter en ny, der vil være med til at styrke vores position som Danmarks vigtigste handelsrådgivere. Vi er en lille virksomhed med en flad organisation, så opgaverne er mangeartede. Baglandet er til gengæld stort.

Du skal lede en lille dynamisk organisation, der betjener kunder og ejere i hele Danmark. Vi arbejder alle primært hjemmefra, så du skal evne at lede og motivere på distancen. Du får ansvaret for udviklingen af forretningen og kommer til at arbejde tæt sammen med bestyrelse, ejere og deres medarbejdere om bl.a. produkt- og projektudvikling. Du bliver også ansvarlig for opfølgning, økonomi og administration.

Du arbejder hjemmefra, og det er ingen hemmelighed, at vi står tidligt op. De internationale markeder holder ikke nødvendigvis fri, når Danmark gør. Så det er dem, der afgør, hvornår vi arbejder og holder ferie. Lønnen er attraktiv og forhandles ud fra dine kvalifikationer.

AgroMarkets A/S
Nordnet
Er du en haj til videooptagelse og -redigering?

Nordnet, København

Du møder på arbejde 15-20 timer om ugen, hvor du primært skal beskæftige dig med at filme videoer, redigere optagelse og lys samt tage billeder til vores billedbank. Derudover vil du også få ansvar for at optage videoguides, hvor du guider vores kunder rundt på vores platform, samt hjælpe marketing teamet med øvrige opgaver.

Nordnet

Arbejdsopgaverne:

 • Optage/indspille videoguides.
 • Optage videoer med forskellige fagpersoner.
 • Redigere og tekste indspillede videoer.
Nordnet
InsightmentsPartner & CEO – international forretningsudvikling

Insightments søger for Chicago Roasthouse i Viby J.

Chicago Roasthouse har gennem de seneste mange år forfinet og videreudviklet sit franchisekoncept. Med lokationer flere steder i Danmark, har kunderne gennem årene fået madoplevelser, baseret på de allerbedste råvarer, leveret lige til døren. Corona har forøget den i forvejen solide efterspørgsel og Chicago Roasthouse står nu overfor at realisere en ekspansiv vækststrategi i Nordeuropa og USA.

Chicago Roasthouses stifter ønsker nu at udvide direktion og ledelse, for at sikre en målrettet og lønsom udvikling i de lande som er omfattet af vækststrategien.

Nøgleordene for dette er internationalisering, optimering af franchisekonceptet, ledelse og målopfølgelse af franchisetagere og masterfranchisetagere, en organisatorisk videreudvikling, også baseret på klare ansvarsfordelinger i direktion og ejerkreds og en fortsat kvalitativ ”state of the art” koncept- og produktudvikling.

Grafisk Afdeling ApSFOTOGRAF / KLIPPER

Grafisk Afdeling ApS, Roskilde

KOM MED!

Vil du gerne være en del af et lille kreativt, skævt filmproduktionshold med søde og sjove kollegaer?

Elsker du at fortælle historier i levende billeder, skrive manuskripter, finde lokations, skaffe statister, sætte lys, lave lyd, være fotograf, og er du tosset med at klippe? Så er det måske dig, vi søger.

Vi tilbyder en stilling som fotograf og klipper i vores filmafdeling, men hvor du som os andre, kommer til at lave lidt af det hele.

Poul Schmith/Kammeradvokaten
Art director/grafisk designer

Poul Schmith/Kammeradvokaten, København

Er du en dygtig grafisk designer eller art director? Forstår du samspillet mellem strategi, kommunikation og grafisk design, og kan du drive projekter selvstændigt? Så er det måske dig, vi søger.

Din arbejdsdag i firmaet vil være meget varieret og præget af langsigtede opgaver og projekter såvel som dag-til-dag-opgaver – ofte med en kort deadline. Du bliver firmaets allround grafiske designer/AD’er og spiller en nøglerolle ift. firmaets brand og visuelle identitet, ligesom du er ansvarlig for al grafisk planlægning og opsætning.

Dine opgaver vil desuden være at vedligeholde og i nogen grad videreudvikle firmaets visuelle identitet samt sikre, at produkters visuelle udtryk altid følger vores design. Du vil derudover have kontakt til trykkerier og øvrige samarbejdspartnere i forbindelse med grafisk produktion.

Poul Schmith/Kammeradvokaten
Sinful.dk
Junior Graphic Designer

Sinful.dk, Højbjerg

Har du talent for at formidle et inspirerende budskab i pixels? Kan du se dig selv i en konkurrencepræget branche, og motiveres du af at lave konverterende webshop-grafik, bannere og kampagner, som kan trække trafik ind på vores website?

Så kan du være den kollega, vi søger!

Sexlegetøjsbranchen er i en konstant udvikling, og hos Sinful ved vi, hvad vi vil – vi vil være verdensmestre til at inspirere folk til et mere legende sexliv! Vi er Nordens største E-commercevirksomhed inden for erotiske produkter, og vi er mere end klar til at indtage resten af verden.

Du kan forvente følgende arbejdsopgaver:

 • Skabe inspirerende og konverterende bannere til vores webshops.
 • Udarbejde grafiske kampagner til SoMe, nyhedsbreve, affiliate partnere m.v.
 • Deltage i arbejdet med at forbedre brugeroplevelsen for vores kunder.
Sinful.dk
Codan Forsikring A/S Digital UI Designer

Codan Forsikring A/S, København

Vil du være med til at lave kreative grafiske løsninger som skaber resultater og understøtter den digitale rejse for Codans selvbetjeningsløsninger til forsikringskunder? Brænder du for at lave design, som både styrker brandet og samtidig understøtter en spændende og inspirerende digital kundeoplevelse?

Det gør vi! - Derfor søger vi netop nu en stærk Digital UI Designer til Codans Online team.

Som vores nye Digital UI Designer, kommer du til at bruge din brede viden og skarpe kompetencer indenfor UI & UX-design til at oversætte Codans vision og kundernes behov til nye spændende digitale produkter.

Du vil bl.a. komme til at arbejde med:

 • Kreativ udvikling af både digitale og offline kampagner
 • Sketching af flows & wireframes baseret på user-research, forretningskrav m.m.
 • UI-design (web & mobile) med stort fokus på stærk usability og æstetik
Passion Performance ApSMedarbejder til videoredigering – content creation/multimediedesigner

Passion Performance ApS, København

I Passion Performance søger vi netop nu en medarbejder til videoredigering, content creation og sociale medier i en fuldtidsstilling til vores kontor i København. Du kan nu blive en del af et fedt og dynamisk team med stor frihed og højt til loftet.

Du vil i rollen som content creator få ansvaret for at optage og redigere video- og billedmateriale til vores livsstilsforløb, sociale medier og annoncer. Her vil du få rig mulighed for at udvikle dine kreative og tekniske kompetencer og være med til at sikre den høje kvalitet af vores livsstilsforløb.

Arbejdsopgaver

 • Optagelse og redigering af video/billedmateriale til vores forløb og sociale medier
 • Planlægning af content og marketing
 • Samarbejde med team omkring visuelt udtryk
Easyday ApS
Talentfuld frontend-udvikler med en stærk grafisk profil

Easyday ApS, Herning

Har du sans for detaljen? Kan du konvertere kundernes ønsker til visionære, individuelle og brugervenlige webløsninger, og brænder du for at udvikle løsninger fra øverste hylde?

Så er det måske dig, der skal være en del af vores high performing team.

Easyday er en mindre softwarevirksomhed, der udvikler webløsninger på eget CMS – EasyCMS. Vi har allerede en bred og spændende kundeportefølje, som vi hver dag brænder for at servicere.

FIRMANAVN

Som vores nye talentfulde frontend-udvikler kommer du til at arbejde tæt sammen med vores team af front- og backend-udviklere. Vores kunders webløsninger er ofte deres vigtigste kommunikations- og/eller salgsplatforme, hvorfor det er afgørende at du som en selvfølge er på forkant med udviklingen.

Udadtil har du en tæt dialog med vores kunder, og bidrager til at give dem løsninger fra øverste hylde pakket ind i god kundesupport og -service.

Easyday ApS
TEMP TEAM A/SGrafiker med koordinerende evner

TEMP TEAM A/S søger for Brandfix i Viby J.

Har du en grafisk baggrund, og mestrer du at producere trykfiler af høj kvalitet?

TEMP-TEAM søger på vegne af BrandFix en grafiker, der får en koordinerende rolle i arbejdet med at producere tryksager. BrandFix er Nordens hurtigst voksende beautydistributør. Beautybrands er vores passion, og vi sikrer, at håndplukkede beautyprodukter er tilgængelige i hele Skandinavien. BrandFix får beautybrands til at shine og vores potentiale er stort.

BrandFix blev stiftet i 2015 og er allerede i 2020 kåret som Gazelle virksomhed, som en af Danmarks hurtigst voksende virksomheder.

Du kommer som grafiker til at være en del af et stærkt team, der arbejder målrettet med produktudvikling. Her vil du have ansvar for at gøre de udviklede designs klar til tryk. Det er derfor vigtigt, at du formår at holde overblik, løfte og afslutte opgaver.

Online Comet ApSContent creator gerne med SEO-erfaring

Online Comet ApS, Aalborg

Har du flair for tekstforfatning?

Er du en skarp formidler der ved, hvad der skal til for at skabe godt indhold? Er du selvkørende og kan selv finde frem til det indhold, der skaber værdi for virksomhed og kunder? Så har vi jobbet til dig!

Primære arbejdsopgaver:

 • At eksekvere på on-page SEO – herunder producere og opdatering af blogindlæg
 • At udarbejde artikler, nyheder, kategoritekster, metatekster m.m.
 • At skrive sælgende og SEO-optimerede tekster til vores hjemmeside
Projekt SVI SØGER MULTIMEDIEDESIGNER

Projekt S, København

Vi søger et positivt, kreativt og nytænkende hoved, der er god til at arbejde selvstændigt. Derudover forventer vi at du er struktureret og har et drive som mærkes.

Du kan arbejde hjemmefra lige når det passer dig, og kan forvente ca. 25 timer pr. uge med mulighed for udvidelse af stillingen.

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOMRÅDER VIL VÆRE:

 • Udforme billede- og videocontent samt animationer med udgangspunkt i vores visuelle identitet.
 • Varetage sociale medier.
 • Strategiplan, layout og design.
Nordicals, København
Fagligt stærk Marketing Manager med kreative kompetencer (Barselsvikariat)

Nordicals, København

Brænder din hjerne og dit hjerte for marketing på taktisk og operationelt niveau? Excellerer du i at udtænke effektive marketingplaner, designe annoncer med visuel æstetik, grafisk finesse og skarpe budskaber, og kan du samtidig håndtere planlægningen og eksekveringen af faglige- og sociale events?

Du bliver kollega til ambitiøse og veluddannede medarbejdere med et indgående kendskab til erhvervsejendomme og den finansielle sektor. Med reference til vores COO og i tæt samarbejde med en dygtig marketing- og kommunikationsafdeling, bliver dit primære ansvar at stå i spidsen for at koordinere, planlægge og eksekvere en bred pallette af marketingopgaver på både taktisk og operationelt niveau.

Nordicals, København
SkilteCentret
Er du vores nye grafiker?

SkilteCentret, Viborg

Er du en grafisk ildsjæl med overblik og gå-på-mod? Så er det måske dig, vi kan tilbyde stillingen som grafiker i én af Danmarks mest spændende grafiske virksomheder.

Vi har travlt og er derfor på udkig efter en ny kollega med masser af energi og godt humør. Vi søger en grafiker, der kan styre opgaverne sikkert i mål fra overdragelsen fra husets projektledere, arkitekter og designere, ligesom du kan hjælpe besøgende kunder med grafiske ad hoc-opgaver.

Vi forestiller os at du:

 • er en dygtig grafiker, dtp’er, multimediedesigner eller lignende
 • elsker kontakt til kunder (både telefonisk, skriftligt og personligt)
 • har erfaring fra et tidligere job med at klargøre grafiske filer til produktion
SkilteCentret
Blåbjerg Biogas A M B ADirektør

Blåbjerg Biogas A M B A

Kan du videreudvikle et af Danmarks ældste biogasanlæg?

Du vil få det ledelsesansvaret for 10 medarbejdere i produktionen, transport og administrationen. Som leder er du synlig og har fokus på udvikling af medarbejderne og deres kompetencer. Derudover har du fokus på et positivt og samarbejdsorienteret arbejdsmiljø på tværs af de forskellige funktioner i virksomheden, og er derved garant for en informativ og gennemsigtig kultur.

Af arbejdsopgaver kan nævnes:

 • Ledelse af virksomhed i forhold til økonomi, budget, kontrakter og produktionen
 • Myndighedsbehandling og godkendelser
 • Plan for selskabets udvikling
Jysk Fynske Medier P/S
Digital Kundesupporter til Medieaktivering

Jysk Fynske Medier P/S, Odense

Er dit servicegen i orden, og har du interesse for digitale medier? Har du flair for IT, er struktureret og har lyst til at prøve kræfter med en række spændende opgaver indenfor digital annoncering? Så er det dig vi søger til medieaktivering hos Jysk Fynske Medier i Odense.

Som Digital Kundesupporter i medieaktiveringen har du ansvar for at drive og monitorere digitale bannerkampagner, og yde service samt teknisk support internt for vores mediekonsulenter. Du vil indgå i et mindre team, der deler opgaverne mellem sig, og arbejder tæt sammen med supportcenteret og øvrige afdelinger.

Hvad kommer du til at lave:

 • Booking og optimering af digitale bannerkampagner på tværs af alle vores nyhedssites, GulogGratis.dk og SoMe.
 • Følge op på, at igangværende kampagner performer som planlagt
 • Teknisk support for medierådgivere
Outdoor Media A/SSkiltetekniker

Outdoor Media A/S, Glostrup

Hos Outdoor Media varetager vi alle opgaver indenfor den grafiske branche, men er specialister i bilindpakninger. Du vil indgå i et engageret og passioneret team af fagfolk, der brænder for det de laver.

Vores målsætning er at levere det bedste resultat, og give kunden den bedste oplevelse. Vi er blevet større og stærkere som virksomhed, og søger derfor en skiltetekniker, som har mod på et job hos os.

Arbejdsopgaver:

 • Fuldindpakninger og dekorationer af biler, varevogne, lastbiler, mm.
 • Afrensning og adskilning af biler for klargøring inden foliemontering.
 • Montering og opsætning af skilte, facade-dekorationer og vindues-dekorationer.
 • Opsætning og montering af div. folieopgaver:
Gem
Coop Danmark A/SBrugsforeningen TRYG søger direktør

Coop Danmark A/S, Ry

Brænder du for forretningsudvikling, der er funderet i vores grundværdier omkring fællesskab, bæredygtighed og købmandskab?

Vores nuværende direktør stopper efter 22 år ved roret, for at hellige sig andre projekter. Brugsforeningen er i rivende udvikling og nu skal retningen sættes for arbejdet frem mod 2030 hvor vi fortsat understøtter visionen: ”Vi handler sammen og støtter det gode lokale liv”.

Det er direktørens opgave at sikre drift og udvikling af den samlede forretning og fortsat skabe vækst på de enkelte forretningsområder. Der skal særligt fokus på etableringen af nye butikker i Virklund og Ry Øst, ligesom flere projekter er på vej i ejendomsforretningen. Det er en helt central opgave for direktøren, at sikre finansiering og styring af disse projekter, så de når i mål til tiden og indenfor budgettet.

Vi tilbyder et særdeles spændende og selvstændigt job i en sund og stor virksomhed i vækst.

Favrskov KommuneDirektør for Job og Økonomi

Favrskov Kommune, Hinnerup

Som direktør for Job og Økonomi bliver du er ansvarlig for den fælles økonomifunktion og dermed for den samlede økonomiske planlægning og styring i Favrskov Kommune i tæt samarbejde med kommunalfirektøren og de øvrige direktører.

Du kommer til at spille en aktiv og vigtig rolle i samarbejdet med Byrådet om kommunens overordnede økonomiske styring og udvikling.

Samtidig står du i spidsen for en forvaltning med et samlet årligt driftsbudget på 784 mio. kr. og 250 medarbejdere fordelt på følgende fire chefområder:

 • Økonomi, Løn og Borgerservice
 • Arbejdsmarkedsområdet
 • It og digitalisering
 • Sekretariatet.