318 job matcher din søgning 318 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Drivr Danmark A/SChauffører søges

Drivr Danmark A/S, København

Vil du hjælpe os med at gøre København til en grønnere og mere klimavenlig by og samtidig være med til at ændre københavnernes tilgang til transport?

Så bliv chauffør hos DRIVR, og kør en af vores grønne biler.

DRIVR er en app-baseret kørselsservice med miljøet i fokus, og vi har brug for flere chauffører til at køre vores kunder rundt i København.

DRIVR tilbyder dig:

  • Et fuldtidsarbejde med fleksible arbejdstider mandag-søndag
  • Mulighed for fast løn - 23.500 kr. pr. måned - eller provisionsløn på 50% af det indkørte beløb
  • Grundig oplæring i vores systemer, services og kunderegler
  • Masser af gode kollegaer
NLMK DanSteel A/S
Stålteknikere på skift til produktionen

NLMK DanSteel A/S, Frederiksværk

Vi har travlt, og skal bruge flere hænder. Derfor søger vi ufaglærte medarbejdere på skift til forskellige spændende stillinger i produktionen.

Så hvis du vil være en del af Danmarks eneste stålvalseværk, en mastodont inden for sværindustrien? Og har du lyst til at arbejde på store anlæg, der bl.a. fremstiller stålplader til offshore vindmøller og skibsindustrien, så er det dig, vi gerne vil høre fra.

Vi søger medarbejdere på skift til stillinger fortrinsvis i produktionen, men også i transporten og afsendelsen.

Vi ansætter løbende, og der er tale om følgende stillinger:

  • Operatører.
  • Kran- eller truckførere.
  • Diverse stålteknikerjob.
J. Chr. Juhl A/S
Produktionsmedarbejder søges til fiskeeksport i skønne Kerteminde

J. Chr. Juhl A/S

Har du erfaring med pakning af ordrer, og kunne du tænke dig at være en del af en succesfuld fiskegrossist, der leverer frisk kvalitetsfisk til fiskebutikker og -afdelinger? Så har vi et spændende job til dig!

Som produktionsmedarbejder vil din primære arbejdsopgave være at håndtere forskellige ordrepakninger af fisk. Du kan se frem til en afvekslende hverdag, hvor du også vil afløse vores chauffører i forbindelse med eksempelvis ferie. Vi prioriterer en god planlægning, og derfor vil alle ture være planlagt på en måde, så der er god tid til både at vaske bilen og nyde en kop kaffe.

    ”Du behøver ikke at have erfaring fra en fiskegrossist for at få succes i stillingen. Vi står klar til at give dig en grundig oplæring, så du hurtigt kan klare dine arbejdsopgaver,” fortæller ejer Jesper Levin.

Arbejdstiden er kl. 05:00-13:00 i hverdagene. Ingen weekend-, aften- eller overarbejde.

J. Chr. Juhl A/S
Gem
AgroMarkets A/S
Direktør søges

AgroMarkets A/S

Vores direktør har søgt nye udfordringer, så vi leder efter en ny, der vil være med til at styrke vores position som Danmarks vigtigste handelsrådgivere. Vi er en lille virksomhed med en flad organisation, så opgaverne er mangeartede. Baglandet er til gengæld stort.

Du skal lede en lille dynamisk organisation, der betjener kunder og ejere i hele Danmark. Vi arbejder alle primært hjemmefra, så du skal evne at lede og motivere på distancen. Du får ansvaret for udviklingen af forretningen og kommer til at arbejde tæt sammen med bestyrelse, ejere og deres medarbejdere om bl.a. produkt- og projektudvikling. Du bliver også ansvarlig for opfølgning, økonomi og administration.

Du arbejder hjemmefra, og det er ingen hemmelighed, at vi står tidligt op. De internationale markeder holder ikke nødvendigvis fri, når Danmark gør. Så det er dem, der afgør, hvornår vi arbejder og holder ferie. Lønnen er attraktiv og forhandles ud fra dine kvalifikationer.

AgroMarkets A/S
Gem
Brdr. Kjeldahl I/SStabil chauffør søges ud af Hou-Odder

Brdr. Kjeldahl I/S

Kørslen består af fortrinsvis trækkertrailerkørsel i Jylland, men også forvognhængerkørsel kan komme på tale. Dog kan der forekomme Jyllandsture i sommermånederne.

Der er en fast trækker tilknyttet jobbet.

Du skal have EU-bevis samt stort kørekort til hænger samt evt. ADR-bevis.

Der gives en god løn – stabile og ordentlige arbejdsforhold og ikke mindst mange gode kollegaer i alle vores afdelinger.

VBT A/SFleksible chauffører søges til kørsel med borgere med særlige behov

VBT A/S, Glostrup

Søger du et job hvor du har ansvar og vil blive udfordret hver dag? Så har vi jobbet til dig. VBT A/S er en af Danmarks største udbydere af kørsel for borgere med særlige behov, som fortrinsvis udføres for kommuner.

Vi tilbyder gode personaleforhold samt en grundig oplæringsperiode.

Du vil blive en del af et chaufførteam som skal løse ad hoc-opgaver for driftscentret og arbejde tæt sammen med disponenterne.

Unicon A/S
Bliv betonchauffør på Unicons fabrik i Herfølge

Unicon A/S

Har du stort kørekort inkl. hænger/trailer og vil du være en del af et helstøbt og solidt arbejdsmiljø hos Danmarks førende betonproducent? Kan du lide at arbejde med entreprenørmateriel og have kundekontakt, så er jobbet som betonchauffør måske noget for dig?

Som betonchauffør i Unicon leverer du verdens mest anvendte byggemateriale. For udenforstående kan vores arbejde måske virke enkelt, men når du kommer indenfor, vil du blive forbløffet over betonens mange anvendelsesområder og du vil opdage, hvordan samfundet får glæde af dit arbejde i generationer.

Det er dig, der leverer frisk beton til tiden med høj kvalitet og service ude på forskellige byggepladser/-projekter, din arbejdsdag vil således veksle mellem turene på vejen og leveringen ude på byggepladserne.

Unicon A/S
Gem
Unicon A/S
Bliv pumpefører hos Unicon på Sjælland og i København

Unicon A/S

Har du stort kørekort incl. hænger/trailer og vil du være en del af et helstøbt og solidt arbejdsmiljø hos Danmarks førende betonproducent? Kan du lide at arbejde med entreprenørmateriel og have kundekontakt, så er jobbet som betonpumpefører måske noget for dig?

Som vores nye betonpumpefører på én af Unicons fabrikker på Sjælland eller i Københavnsområdet leverer og afvikler du betonpumpeopgaver til bygge- og anlægsopgaver på Sjælland. Sammen med dine kolleger servicerer du vores kunder og pumper verdens mest anvendte byggemateriale. Din arbejdsdag vil typisk foregå ude på byggepladserne, hvor du er eksperten overfor kunden.

Unicon A/S
InsightmentsPartner & CEO – international forretningsudvikling

Insightments søger for Chicago Roasthouse i Viby J.

Chicago Roasthouse har gennem de seneste mange år forfinet og videreudviklet sit franchisekoncept. Med lokationer flere steder i Danmark, har kunderne gennem årene fået madoplevelser, baseret på de allerbedste råvarer, leveret lige til døren. Corona har forøget den i forvejen solide efterspørgsel og Chicago Roasthouse står nu overfor at realisere en ekspansiv vækststrategi i Nordeuropa og USA.

Chicago Roasthouses stifter ønsker nu at udvide direktion og ledelse, for at sikre en målrettet og lønsom udvikling i de lande som er omfattet af vækststrategien.

Nøgleordene for dette er internationalisering, optimering af franchisekonceptet, ledelse og målopfølgelse af franchisetagere og masterfranchisetagere, en organisatorisk videreudvikling, også baseret på klare ansvarsfordelinger i direktion og ejerkreds og en fortsat kvalitativ ”state of the art” koncept- og produktudvikling.

Gem
Unicon A/S
Bliv pumpefører hos Unicon i Jylland og på Fyn

Unicon A/S

Har du stort kørekort inkl. hænger/trailer og vil du være en del af et helstøbt og solidt arbejdsmiljø hos Danmarks førende betonproducent? Kan du lide at arbejde med entreprenørmateriel og have kundekontakt, så er jobbet som betonpumpefører måske noget for dig?

Som vores nye betonpumpefører på én af Unicons fabrikker i Jylland og på Fyn leverer og afvikler du betonpumpeopgaver til bygge- og anlægsopgaver i hele Jylland og på Fyn. Sammen med dine kolleger servicerer du vores kunder og pumper verdens mest anvendte byggemateriale. Din arbejdsdag vil typisk foregå ude på byggepladserne, hvor du er eksperten overfor kunden.

Unicon A/S
Iveco Danmark A/S
Medium-/Heavy-sælger til Århus

Iveco Danmark A/S

Vil du være med til at drive den grønne omstilling i transportsektoren og sælge IVECO’s nye modelprogram af S-WAY, X.WAY og EuroCargo på diesel, gas, el- og brint?

Har du kendskab til transportbranchen og erfaring med B2B-salg? Hvis ja - så har vi en spændende og udfordrende stilling til dig!

indsæt firmanavn her

Du vil som medium-heavy-sælger få ansvaret for planlægning og gennemførelse af aftalte salgsaktiviteter samt opnåelse af fastlagte salgsmål. Endvidere bliver du ansvarlig for at vurdere resultaterne og komme med anbefalinger til de konkrete tiltag, der skal til for yderlige, at udvikle salget i dit marked gennem fastholdelse af eksisterende kunder og opsøgende salg til nye.

Iveco Danmark A/S
Gem
Færdselsstyrelsen
Uddannede køreprøvesagkyndige til deltid samt vikartimer til Sydsjælland og Lolland-Falster - Næstved

Færdselsstyrelsen

Vil du være med til at bidrage til færdselssikkerheden? Er du serviceminded, positiv og engageret? Så er det måske dig, vi søger.

Som køreprøvesagkyndig er din primære arbejdsopgave afholdelse af teori- og praktiske køreprøver. Når Færdselsstyrelsen overtager opgaven med afvikling af prøver bliver landet inddelt i 10 områder. Hvert område dækker typisk over 2-4 tjenestesteder, hvor de køreprøvesagkyndige kører ud fra, når de dækker køreprøverne i hele området.

For at komme i betragtning skal du allerede være uddannet prøvesagkyndig. Angiv meget gerne i din ansøgning, hvornår du sidst har modtaget den obligatoriske efteruddannelse.

Færdselsstyrelsen
Gem
Færdselsstyrelsen
Uddannede køreprøvesagkyndige til deltid samt vikartimer til Fyn - Odense

Færdselsstyrelsen

Vil du være med til at bidrage til færdselssikkerheden? Er du serviceminded, positiv og engageret? Så er det måske dig, vi søger.

Som køreprøvesagkyndig er din primære arbejdsopgave afholdelse af teori- og praktiske køreprøver. Når Færdselsstyrelsen overtager opgaven med afvikling af prøver bliver landet inddelt i 10 områder. Hvert område dækker typisk over 2-4 tjenestesteder, hvor de køreprøvesagkyndige kører ud fra, når de dækker køreprøverne i hele området.

For at komme i betragtning skal du allerede være uddannet prøvesagkyndig. Angiv meget gerne i din ansøgning, hvornår du sidst har modtaget den obligatoriske efteruddannelse.

Færdselsstyrelsen
Gem
Færdselsstyrelsen
Uddannede køreprøvesagkyndige til deltid samt vikartimer til Sønderjylland - Kolding

Færdselsstyrelsen

Vil du være med til at bidrage til færdselssikkerheden? Er du serviceminded, positiv og engageret? Så er det måske dig, vi søger.

Som køreprøvesagkyndig er din primære arbejdsopgave afholdelse af teori- og praktiske køreprøver.<

Når Færdselsstyrelsen overtager opgaven med afvikling af prøver bliver landet inddelt i 10 områder. Hvert område dækker typisk over 2-4 tjenestesteder, hvor de køreprøvesagkyndige kører ud fra, når de dækker køreprøverne i hele området.

For at komme i betragtning skal du allerede være uddannet prøvesagkyndig. Angiv meget gerne i din ansøgning, hvornår du sidst har modtaget den obligatoriske efteruddannelse.

Færdselsstyrelsen
Gem
Færdselsstyrelsen
Uddannede køreprøvesagkyndige til deltid samt vikartimer til Sydøstjylland - Horsens

Færdselsstyrelsen

Vil du være med til at bidrage til færdselssikkerheden? Er du serviceminded, positiv og engageret? Så er det måske dig, vi søger.

Som køreprøvesagkyndig er din primære arbejdsopgave afholdelse af teori- og praktiske køreprøver.

Når Færdselsstyrelsen overtager opgaven med afvikling af prøver bliver landet inddelt i 10 områder. Hvert område dækker typisk over 2-4 tjenestesteder, hvor de køreprøvesagkyndige kører ud fra, når de dækker køreprøverne i hele området.

For at komme i betragtning skal du allerede være uddannet prøvesagkyndig. Angiv meget gerne i din ansøgning, hvornår du sidst har modtaget den obligatoriske efteruddannelse.

Færdselsstyrelsen
Gem
Færdselsstyrelsen
Uddannede køreprøvesagkyndige til deltid samt vikartimer til Nordsjælland - Hillerød

Færdselsstyrelsen

Vil du være med til at bidrage til færdselssikkerheden? Er du serviceminded, positiv og engageret? Så er det måske dig, vi søger.

Som køreprøvesagkyndig er din primære arbejdsopgave afholdelse af teori- og praktiske køreprøver. Når Færdselsstyrelsen overtager opgaven med afvikling af prøver bliver landet inddelt i 10 områder. Hvert område dækker typisk over 2-4 tjenestesteder, hvor de køreprøvesagkyndige kører ud fra, når de dækker køreprøverne i hele området.

For at komme i betragtning skal du allerede være uddannet prøvesagkyndig. Angiv meget gerne i din ansøgning, hvornår du sidst har modtaget den obligatoriske efteruddannelse.

Færdselsstyrelsen
Gem
Færdselsstyrelsen
Uddannede køreprøvesagkyndige til deltid samt vikartimer til Nordjylland - Aalborg

Færdselsstyrelsen

Vil du være med til at bidrage til færdselssikkerheden? Er du serviceminded, positiv og engageret? Så er det måske dig, vi søger.

Som køreprøvesagkyndig er din primære arbejdsopgave afholdelse af teori- og praktiske køreprøver. Når Færdselsstyrelsen overtager opgaven med afvikling af prøver bliver landet inddelt i 10 områder. Hvert område dækker typisk over 2-4 tjenestesteder, hvor de køreprøvesagkyndige kører ud fra, når de dækker køreprøverne i hele området.

For at komme i betragtning skal du allerede være uddannet prøvesagkyndig. Angiv meget gerne i din ansøgning, hvornår du sidst har modtaget den obligatoriske efteruddannelse.

Færdselsstyrelsen
Gem
Færdselsstyrelsen
Uddannede køreprøvesagkyndige til deltid samt vikartimer til Midt- og Vestsjælland - Roskilde

Færdselsstyrelsen

Vil du være med til at bidrage til færdselssikkerheden? Er du serviceminded, positiv og engageret? Så er det måske dig, vi søger.

Som køreprøvesagkyndig er din primære arbejdsopgave afholdelse af teori- og praktiske køreprøver. Når Færdselsstyrelsen overtager opgaven med afvikling af prøver bliver landet inddelt i 10 områder. Hvert område dækker typisk over 2-4 tjenestesteder, hvor de køreprøvesagkyndige kører ud fra, når de dækker køreprøverne i hele området.

For at komme i betragtning skal du allerede være uddannet prøvesagkyndig. Angiv meget gerne i din ansøgning, hvornår du sidst har modtaget den obligatoriske efteruddannelse.

Færdselsstyrelsen
Gem
Færdselsstyrelsen
Uddannede køreprøvesagkyndige til deltid samt vikartimer til Midt- og Vestjylland - Herning

Færdselsstyrelsen

Vil du være med til at bidrage til færdselssikkerheden? Er du serviceminded, positiv og engageret? Så er det måske dig, vi søger.

Som køreprøvesagkyndig er din primære arbejdsopgave afholdelse af teori- og praktiske køreprøver.

Når Færdselsstyrelsen overtager opgaven med afvikling af prøver bliver landet inddelt i 10 områder. Hvert område dækker typisk over 2-4 tjenestesteder, hvor de køreprøvesagkyndige kører ud fra, når de dækker køreprøverne i hele området.

For at komme i betragtning skal du allerede være uddannet prøvesagkyndig. Angiv meget gerne i din ansøgning, hvornår du sidst har modtaget den obligatoriske efteruddannelse.

Færdselsstyrelsen
Gem
Færdselsstyrelsen
Uddannede køreprøvesagkyndige til deltid samt vikartimer til København

Færdselsstyrelsen

Vil du være med til at bidrage til færdselssikkerheden? Er du serviceminded, positiv og engageret? Så er det måske dig, vi søger.

Som køreprøvesagkyndig er din primære arbejdsopgave afholdelse af teori- og praktiske køreprøver. Når Færdselsstyrelsen overtager opgaven med afvikling af prøver bliver landet inddelt i 10 områder. Hvert område dækker typisk over 2-4 tjenestesteder, hvor de køreprøvesagkyndige kører ud fra, når de dækker køreprøverne i hele området.

For at komme i betragtning skal du allerede være uddannet prøvesagkyndig. Angiv meget gerne i din ansøgning, hvornår du sidst har modtaget den obligatoriske efteruddannelse.

Færdselsstyrelsen