101 job matcher din søgning 101 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
AgroMarkets A/S
Direktør søges

AgroMarkets A/S

Vores direktør har søgt nye udfordringer, så vi leder efter en ny, der vil være med til at styrke vores position som Danmarks vigtigste handelsrådgivere. Vi er en lille virksomhed med en flad organisation, så opgaverne er mangeartede. Baglandet er til gengæld stort.

Du skal lede en lille dynamisk organisation, der betjener kunder og ejere i hele Danmark. Vi arbejder alle primært hjemmefra, så du skal evne at lede og motivere på distancen. Du får ansvaret for udviklingen af forretningen og kommer til at arbejde tæt sammen med bestyrelse, ejere og deres medarbejdere om bl.a. produkt- og projektudvikling. Du bliver også ansvarlig for opfølgning, økonomi og administration.

Du arbejder hjemmefra, og det er ingen hemmelighed, at vi står tidligt op. De internationale markeder holder ikke nødvendigvis fri, når Danmark gør. Så det er dem, der afgør, hvornår vi arbejder og holder ferie. Lønnen er attraktiv og forhandles ud fra dine kvalifikationer.

AgroMarkets A/S
Gem
Sabroe SelectionTeam Manager - Accounting

Sabroe Selection søger for kunde

Virksomheden er en del af en international koncern med et markedsledende brand og stolte traditioner. Miljøet er professionelt og inspirerende og der er fokus på både faglig og personlig udvikling.

Stillingen er nyoprettet og du får et tæt samarbejde med CFO. Virksomheden har de seneste år været igennem en række større system- og procesmæssige forandringer. Nu skal mulighederne for yderligere optimeringer udnyttes til det fulde potentiale. Du kommer derfor til at præge retningen i afdelingen og du får det daglige personaleansvar for teamet.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Personaleledelse i forhold til at sikre trivsel, motivation og samarbejde i teamet.
 • Generel ressourcestyring herunder at have overblik over afdelingens opgaver og kompetencer.
 • Ansvarlig for virksomhedens finansielle transaktioner og de generelle løbende regnskabsafslutninger, afstemninger og rapporteringer.
Indrykket:
InsightmentsPartner & CEO – international forretningsudvikling

Insightments søger for Chicago Roasthouse i Viby J.

Chicago Roasthouse har gennem de seneste mange år forfinet og videreudviklet sit franchisekoncept. Med lokationer flere steder i Danmark, har kunderne gennem årene fået madoplevelser, baseret på de allerbedste råvarer, leveret lige til døren. Corona har forøget den i forvejen solide efterspørgsel og Chicago Roasthouse står nu overfor at realisere en ekspansiv vækststrategi i Nordeuropa og USA.

Chicago Roasthouses stifter ønsker nu at udvide direktion og ledelse, for at sikre en målrettet og lønsom udvikling i de lande som er omfattet af vækststrategien.

Nøgleordene for dette er internationalisering, optimering af franchisekonceptet, ledelse og målopfølgelse af franchisetagere og masterfranchisetagere, en organisatorisk videreudvikling, også baseret på klare ansvarsfordelinger i direktion og ejerkreds og en fortsat kvalitativ ”state of the art” koncept- og produktudvikling.

Dekra Equipment & Services A/S
Energisk og ambitiøs Head of Controlling and Reporting

Dekra Equipment & Services A/S, Brøndby

I DEKRA er der højt til loftet og let til smil. Som virksomhed i vækst vi lægger vægt på at der er plads til udvikling af vores medarbejdere.

Vores Head of Controlling har fået nye spændende muligheder. Derfor har vi i vores økonomi- og finansfunktion brug for en ny kollega til at lede, styrke og videreudvikle vores controlling- og rapporteringsfunktion.

Controlling & Reporting indgår i finansfunktionen som p.t. tæller 13 medarbejdere indenfor controlling, rapportering, regnskab og løn.

Dit arbejde vil omfatte

 • Månedsrapportering til direktionen som giver et klart og forståeligt billede af den økonomiske udvikling, herunder udviklingsanalyser og årsagsforklaringer
 • Rapportering til moderselskabet i Tyskland
 • Sikre udviklingen af rapporteringen så den modsvarer nye krav til en virksomhed i vækst
Dekra Equipment & Services A/S
HumanTrust A/S
Regnskabschef

HumanTrust A/S søger for TEE JAYS i Svenstrup

Har du det forkromede overblik over regnskabet, og kan du få balancen til at stemme? Så har du nu mulighed for at sætte dit præg på resultaterne hos den populære tekstilproducent, TEE JAYS.

Nu er TEE JAYS på udkig efter sin nye regnskabschef, som bliver overordnet ansvarlig for den daglige økonomistyring. Du kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver – fra praktiske og operationelle opgaver til løbende opfølgning og udvikling af den daglige struktur i afdelingen.

Du kan se frem til følgende opgaver og ansvarsområder:

 • Bogholderi, herunder: Daglig bogføring, kontering, fakturering, betalinger, ajourføring af indkøb, momsregnskab, told, indrapportering og kontakt til diverse instanser samt kreditor- og debitorstyring
 • Lønadministration
 • Måneds- og årsafslutning
HumanTrust A/S
Gem
Grønlands Selvstyre
Departementet for Udenrigsanliggender, Erhverv, Handel og Klima søger en kontorchef for stabsfunktion

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Vi søger en erfaren og selvstændig kollega, der kan varetage de ledelsesmæssige opgaver for de økonomiske/administrative medarbejdere, vores juridiske kontor og ekstern kommunikation og igangsætte opbygningen af en ny enhed for International Handel.

Kontorchefen indgår i departementets ledelsesgruppe, som består af afdelingschefen for erhverv, kontorchefen for udenrigskontoret, protokolchefen og departementschefen. Kontorchefen refererer til departementschefen.

Som kontorchef har du bl.a. ansvaret for:

 • Departementets overordnede regnskab, budgetopfølgning, årsafslutning
 • Samarbejde med repræsentationscheferne omkring regnskaber for Grønlands repræsentationer i udlandet
 • Kontakt til Udenrigsministeriet ifm. Grønlands repræsentationer i udlandet
Grønlands Selvstyre
Search & Select ApSØkonomichef

Search & Select ApS søger for Hilding Anders Danmark A/S i Horsens

Med reference til den danske General Manager får du ansvaret for økonomifunktionen i den danske Business Unit, herunder ledelse af 2 dygtige og engagerede medarbejdere.

Dit primære fokus vil være at sikre den løbende, retvisende månedsrapportering herunder udarbejdelse af budget samt kvartalsvise justeringer af forecast og løbende opfølgning på cash flow.

En anden central opgave er løbende business controlling af såvel supply chain som sales, hvor du forventes at være en god sparringspartner til de enkelte afdelingsledere.

Du er sandsynligvis uddannet cand.merc. og har min. 3 års erfaring med økonomistyring, business controlling og rapportering, gerne fra en produktions- og handelsvirksomhed i en større koncern.

Nymand A/SØkonomi og regnskabsmedarbejder - med ansvar for virksomhedens økonomifunktion og HR-ledelse

Nymand A/S, Nykøbing F

Jobbet

 • Bogføring og finansbogholderi
 • Betalinger, økonomi og likviditetsstyring
 • Udarbejdelse af månedsrapportering

Du indgår i firmaets ledergruppe og fungerer som økonomisk sparringpartner, for såvel direktøren, som andre ledere i gruppen.

Som medlem af ledergruppen får du betydelig indflydelse i virksomheden, som er kendetegnet ved stor lyst til udvikling og korte beslutningsprocesser.

Blåbjerg Biogas A M B ADirektør

Blåbjerg Biogas A M B A

Kan du videreudvikle et af Danmarks ældste biogasanlæg?

Du vil få det ledelsesansvaret for 10 medarbejdere i produktionen, transport og administrationen. Som leder er du synlig og har fokus på udvikling af medarbejderne og deres kompetencer. Derudover har du fokus på et positivt og samarbejdsorienteret arbejdsmiljø på tværs af de forskellige funktioner i virksomheden, og er derved garant for en informativ og gennemsigtig kultur.

Af arbejdsopgaver kan nævnes:

 • Ledelse af virksomhed i forhold til økonomi, budget, kontrakter og produktionen
 • Myndighedsbehandling og godkendelser
 • Plan for selskabets udvikling
ToldstyrelsenTydelig leder med stort driftsfokus i Toldstyrelsen

Toldstyrelsen, Tranbjerg J

Kan du lede specialiserede medarbejdere? Evner du at motivere og understøtte i det daglige arbejde, samtidig med at du sætter en tydelig retning? Vil du være del af en organisation i rivende udvikling og sætte dit præg på styrelsens fremtid? Så er det dig, vi søger.

Som funktionsleder i Toldstyrelsens enhed T07, Godtgørelser bliver du ansvarlig for at lede ca. 35 specialister, som alle brænder for at understøtte smidig handel på tværs af grænser. Med udgangspunkt i EU-lovgivningen behandler medarbejderne ansøgninger fra virksomheder og borgere, der ønsker at få ændret deres toldangivelse, efter at varerne er frigivet i toldsystemet. Medarbejderne sørger for, at den rigtige told bliver betalt, og leverer samtidig en professionel service over for både borgere og virksomheder.

Toldstyrelsen
Gem
Coop Danmark A/SBrugsforeningen TRYG søger direktør

Coop Danmark A/S, Ry

Brænder du for forretningsudvikling, der er funderet i vores grundværdier omkring fællesskab, bæredygtighed og købmandskab?

Vores nuværende direktør stopper efter 22 år ved roret, for at hellige sig andre projekter. Brugsforeningen er i rivende udvikling og nu skal retningen sættes for arbejdet frem mod 2030 hvor vi fortsat understøtter visionen: ”Vi handler sammen og støtter det gode lokale liv”.

Det er direktørens opgave at sikre drift og udvikling af den samlede forretning og fortsat skabe vækst på de enkelte forretningsområder. Der skal særligt fokus på etableringen af nye butikker i Virklund og Ry Øst, ligesom flere projekter er på vej i ejendomsforretningen. Det er en helt central opgave for direktøren, at sikre finansiering og styring af disse projekter, så de når i mål til tiden og indenfor budgettet.

Vi tilbyder et særdeles spændende og selvstændigt job i en sund og stor virksomhed i vækst.

Gem
HumanTrust A/S
Økonomichef/CFO

HumanTrust A/S søger for kunde, Aarhus, Randers og Viborg

Har du lyst til en nøglerolle i krydsfeltet mellem økonomi, ledelse, HR og IT? Vil du med på en spændende vækstrejse? Så er du måske den nye Økonomichef/CFO, der kan få balancen til at stemme på tværs af Svane-butikkerne i Aarhus, Randers og Viborg!

Som noget nyt er Svane Køkkenets butikker i Aarhus, Randers og Viborg gået sammen som én samlet enhed, som tilbyder unikke løsninger til de midtjyske kunder. Den nye power-konstellation omsætter tilsammen for et større trecifret millionbeløb og beskæftiger 55 medarbejdere.

Til at skabe en fælles økonomisk styring og ledelse på tværs af de tre butikker søges nu en stærk Økonomichef/CFO. I denne rolle får du det overordnede ansvar for økonomistyring, bogholderi, HR og IT, og du får desuden 3 bogholdere i direkte reference. Du bliver en del af ledergruppen og referer til virksomhedens adm. direktør.

HumanTrust A/S
Favrskov KommuneDirektør for Job og Økonomi

Favrskov Kommune, Hinnerup

Som direktør for Job og Økonomi bliver du er ansvarlig for den fælles økonomifunktion og dermed for den samlede økonomiske planlægning og styring i Favrskov Kommune i tæt samarbejde med kommunalfirektøren og de øvrige direktører.

Du kommer til at spille en aktiv og vigtig rolle i samarbejdet med Byrådet om kommunens overordnede økonomiske styring og udvikling.

Samtidig står du i spidsen for en forvaltning med et samlet årligt driftsbudget på 784 mio. kr. og 250 medarbejdere fordelt på følgende fire chefområder:

 • Økonomi, Løn og Borgerservice
 • Arbejdsmarkedsområdet
 • It og digitalisering
 • Sekretariatet.
Digitaliseringsstyrelsen
Vicedirektør til Digitaliseringsstyrelsen

Digitaliseringsstyrelsen, København

Vil du være med til at sætte retning for en ambitiøs og ansvarlig digital fremtid i den offentlige sektor, hvor brug af nye teknologier, udvikling og drift af digital infrastruktur og det at finde holdbare løsninger i et tværoffentligt samarbejde er afgørende? Vil du være med til at udvikle og drive en organisation samt inspirere andre gennem din ledelse? Så søg stillingen som vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen.

Vores opgaver spænder således bredt fra departementale policy- og analyseopgaver, over fastlæggelse af de overordnede rammer for det offentliges it-anvendelse til udvikling og implementering af ny digital infrastruktur til alle Danmarks borgere.

Du bliver en del af direktionen, som en af to vicedirektører, der sammen med direktøren står i spidsen for ca. 300 engagerede medarbejdere.

Gem
CuriaØkonomichef/CFO til nordjysk vækstvirksomhed

Curia søger for Scandinavian Medical Solutions A/S i Aalborg

Til en nyoprettet stilling søges en økonomichef/CFO, som får direkte reference til virksomhedens CEO og Founder. Som en del af ledergruppen bliver du ansvarlig for virksomhedens overordnede og daglige økonomifunktion, som omfatter finans, controlling, HR og kommunikation.

Med dit fokus på de økonomiske og finansielle aspekter af Scandinavian Medical Solution A/S’ strategiske og driftsmæssige beslutninger har du ansvaret for økonomistyringen i virksomheden, herunder:

 • Økonomiske analyser, rolling forecast og budgetter i samarbejde med den øvrige ledergruppe og CEO
 • Registrering og styring af fakturering og betalinger
 • Regnskabsudarbejdelse- og afslutning
Bolia International A/S
CFO @ Bolia.com

Bolia International A/S, Aarhus

Would you like to be part of a dynamic and successful team where you'll never get bored? To support our ambitious international growth strategy, we are looking for an experienced CFO who can take on the overall responsibility for our global Finance and Supply operations.

You will join a successful, creative, and dynamic design company with positive values and big ambitions. As CFO you will be part of the Bolia Management Team which consists of seven directors.

The main tasks will include:

  Bolia International A/S
 • Take part in the overall concept development and business planning in Bolia International
 • Secure and develop financial management, budgeting, and operations with a focus on business support and profitable governance
 • Secure and develop the global Bolia supply chain for all sales channels with a focus on sustainability and customer satisfaction
Sundhed.dkVicedirektør

Sundhed.dk, København

Som vicedirektør udgør man direktionen sammen med direktøren, og har et betydeligt ansvar for, at sundhed.dk både er en veldrevet organisation, der leverer i overensstemmelse med parternes forventninger og en arbejdsplads, der har et godt ry og en høj trivsel, og således formår at tiltrække og fastholde højt kvalificeret arbejdskraft.

Vicedirektøren bliver sat i spidsen for de indsatser, der tilsammen skal løfte sundhed.dk op på næste niveau som veldrevet og transparent leverandør af sundheds-it til det danske sundhedsvæsen.

Det indebærer, at vicedirektøren sammen med den/de ansvarlige enhedschefer skal tage ansvar for:

 • at udvikle en ny robust forretnings- og finansieringsmodel
 • at implementere aktivitetsbaseret styring og en porteføljestyring, der giver et tydeligt prioriteringsgrundlag og gennemsigtighed internt og for sundhed.dk’s parter
Konsulenthuset ballisager A/SDirektør

Konsulenthuset ballisager A/S søger for Feriehusudlejernes Brancheforening i København

Vil du være den ledende kraft i en af de mest bæredygtige ferieformer? Kan du forbedre forholdende for feriehusudlejerne? Formår du at påvirke det politiske netværk til gavn for branchen? Og kan du skabe værdi for vores medlemmer og tage et medansvar for de over 20 millioner overnatninger, som vores branche står for? Så er du måske Feriehusudlejernes Brancheforenings nye direktør.

Som direktør får du ansvaret for at drive og udvikle Feriehusudlejernes Brancheforening, der som Danmarks største overnatningsform med 20 millioner årlige overnatninger i lejede sommerhuse skaber en omsætning på DKK 20 mia. til det danske samfund.

Din opgave bliver at sikre et godt og udviklende samarbejde med de forskellige udlejningsbureauer, som formidler over 40.000 privatejede sommerhuse til europæiske feriegæster, hvilket er en industri med store perspektiver.

Gem
HumanTrust A/S
Group Finance Manager

HumanTrust A/S søger for kunde i Jylland

Har du mod på en lige dele udfordrende og spændende stilling som Group Finance Manager hos en entreprenant og udviklingsorienteret digital virksomhed? Så kig nærmere på denne stilling, hvor du som en del af ledergruppen kommer til at spille en central rolle på den videre vækstrejse!

Vores kunde er en førende virksomhed på sit digitale felt, som har lagt en ambitiøs vækststrategi for de kommende år. Til at understøtte de store planer er virksomheden nu på udkig efter en stærk økonomisk profil, der i stor udstrækning får lov til at forme og udvikle egen rolle.

Fokus for den nye Group Finance Manager bliver at understøtte og påvirke den fremtidige organisatoriske udvikling på såvel et operationelt, taktisk og strategisk niveau – alt sammen i tæt parløb med CEO. I økonomiafdelingen får du desuden tætte kolleger i form af en bogholder og en controller, som refererer til dig.

HumanTrust A/S
Indrykket:
Mercuri Urval
Direktør

Mercuri Urval søger for Dansk Affaldsforening , København

Dansk Affaldsforening er en interesseorganisation bestående af kommunale affaldsvirksomheder. Dansk Affaldsforening skal fremme medlemmernes interesser på affaldsområdet.

Foreningen har 56 medlemmer bestående af kommuner, fælleskommunale affaldsselskaber og modtagestationer i Danmark og på Færøerne. Medlemmerne indsamler og håndterer husholdningsaffald og erhvervsaffald fra 98 kommuner for 5,6 mio. borgere.

Affaldssektoren i Danmark befinder sig i en kompleks og udfordrende transformering. Regeringens vedtagne klimaplan sætter ny retning på området. Rammer og vilkår er under stor forandring. Det udfordrer affaldsselskabernes måde at løfte deres opgaver på - herunder deres rolle som lokal bæredygtighedsambassadør og selskabernes fokus på flere bundlinjer i regnskabet.

Mercuri Urval