582 job matcher din søgning 582 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sund & Bælt Holding A/S
GIS Manager

Sund & Bælt Holding A/S, København

Som GIS Manager får du ansvaret for udviklingen af Sund & Bælts Esrii Arcgis platform. Du får til opgave at videreudvikle platformen samt sørge for at den løbende holdes opdateret.

Med baggrund i din viden omkring Arcgis får du en central rolle i at sikre at platformen understøtter vores arbejde i faserne fra ide, over projektering, anlæg og til drift.

Du bliver en vigtig del af et centralt team i Asset Management der understøtter den operationelle drift af vores infrastrukturanlæg. Du vil i samarbejde med dine kolleger i Data og digitalisering sørge for at GIS platformen understøtter vores drift og at data løbende digitaliseres ud fra såvel den eksisterende dokumentation samt data fra vores nye anlæg.

Sund & Bælt Holding A/S
Gavnø GodsDriftsleder med byggefaglig baggrund søges til vores bygge-/udlejningsafdeling

Gavnø Gods, Næstved

Gavnø Gods er i gang med en løbende udvikling af vores bolig- og erhvervslejemål. Gennem investering og renovering vil vi højne kvaliteten og løfte lejepotentialet for vores ejendomme.

Du vil indgå i et boligteam, der udover dig består af administrative medarbejdere og håndværkere. Der vil være et stort samarbejde på tværs af afdelingerne omkring projektledelse og økonomi.

Primære arbejdsopgaver

 • Projektledelse af igangværende arbejder på udlejningsejendomme og slot
 • Ledelse af interne håndværkere
 • Tidsplanlægning for interne håndværkere samt ekstern arbejdskraft

Du tilbydes en stilling i et miljø der er præget af en uformel tone og tilgang til hinanden og ikke mindst suveræn god ”vi-stemning”

Gorm Hansen & Søn A/SErfaren landmåler

Gorm Hansen & Søn A/S

Der er travlt i landmålingsafdelingen hos Gorm Hansen A/S. Derfor søger vi en erfaren landmåler med minimum fem års erfaring til arbejde på Sjælland.

Gorm Hansen A/S er en entreprenørvirksomhed med over 50 års erfaring fra både ind- og udland. Vi udfører anlægsopgaver af alle størrelser og har en klar ambition om at levere arbejde af højeste kvalitet hver gang, vi afleverer et projekt. Dette sikres bl.a. gennem nøje forberedelse og løbende dokumentation.

Som landmåler hos Gorm Hansen A/S vil du hovedsageligt have din dagligdag på vores byggepladser, hvor du i samarbejde med en vores projektledere sørger for at udføre og planlægge afsætning til produktion samt kontrol- og as-built-måling af det udførte arbejde. Der vil også være en arbejdsstation til rådighed på vores hovedkontor i Roskilde, som kan bruges efter behov.

Krüger A/S
Projektingeniør, projektleder og projektchef til byggeri og anlæg for regn- og spildevandssystemer

Krüger A/S, Søborg

Bæredygtige løsninger indenfor miljø, forsyning og klimatilpasning? Er det dig?

Vi har travlt og er derfor i gang med at udvide for at sikre, at vi kan tilbyde vores kunder den fornødne ekspertise til rette tid. Derfor er der ikke bare en, ej heller to, men hele tre stillinger ledige i vores afløbs-afdeling hos Krüger i Søborg.

Hvis du kommer om bord hos os, vil du blive forankret i et forretningsområde, hvor vi bl.a. rådgiver kommuner og forsyninger om optimering og klimasikring af afløbssystemer samt vandkvalitet og recipientbeskyttelse.

Vi er ret ambitiøse på klimaets vegne og bruger rigtig meget krudt på at bringe alle vores kompetencer i spil for at skabe det bedst mulige produkt og den helt rigtige løsning for vores kunder.

Krüger A/S
Cembrit
Group Product Manager

Cembrit, Søborg

As Group Product Manager you will play a key role in the growth of Cembrit by ensuring a portfolio of customer relevant and profitable products with related services designed to meet the needs of key decision makers within the building industry.

You will be the product owner of a range of high performance, durable and fire safe fibre cement products for building applications in residential as well as commercial and industrial buildings.

You have a curious mind and a pro-active approach, and you enjoy interacting with other people. When working with data, you are structured and analytic, and you are able to plan and organize your work in an effective way. You hold strong communication and collaboration skills, and you are able to adapt to different situations and audiences.

Cembrit
Jobindex A/S
Projektleder for tekniske produkter i en innovativ virksomhed

Jobindex A/S søger for Fire Eater A/S i Hillerød

Vil du påvirke fremtiden inden for miljøvenlig brandslukning? Og hungrer du efter en alsidig rolle på spændende tekniske projekter?

Du får plads på vores hovedkontor i Hillerød, hvor vi er 50 kolleger. Her indgår du i vores Projektteam sammen med 4 andre projektledere. Her går størstedelen af din tid med at styre egne projekter fra start til slut.

Det betyder, at dine primære opgaver bliver at:

 • Varetage egne projekter og kunder – herunder behovsafdækning, møder på installationsstedet i Danmark, projektberegninger, færdigmelding til myndigheder etc.
 • Yde teknisk support til kunder, vores sælgere, forhandlere og samarbejdspartnere såsom rådgivende ingeniører
 • Lave 2D- og/eller 3D-tegninger.
Jobindex A/S
Gem
Visuel A/SVisuel søger byggeleder til Sjælland

Visuel A/S

Vi søger en dygtig, struktureret og engageret byggeleder til opførelse af enfamiliehuse og projektbyggerier.

Du vil indgå i samarbejde med vores anden byggeleder. Her får du ansvaret for selvstændigt at føre tilsyn og koordinere vores igangværende byggerier fra start til slut.

Konkret betyder det, at du forestår:

 • Dagligt tilsyn med byggepladserne
 • Kvalitetssikring og dokumentation
 • Kontakten til bygherre, entreprenører og leverandører
Heimstaden Danmark A/S
Teknisk Asset Manager, Jylland

Heimstaden Danmark A/S, Horsens

Heimstaden opkøber, udvikler og forvalter ejendomme i Europa. I Danmark består vores portefølje af 330 ejendomme med mere end 16.000 lejeboliger og knap 320 erhvervslejemål i hele landet – i et bredt miks af etagebyggeri, rækkehuse og parcelhuse.

Din hverdag indebærer et tæt samarbejde på tværs af organisationen med de øvrige kollegaer i Heimstaden. I forbindelse med udlejning, idriftsættelse, investeringsteamet, administration samt løbende opfølgning på porteføljen. Derfor er det vigtigt at du evner at være en holdspiller, der formår at holde fokus på opgaverne og de overordnede mål.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Bidrage til udvikling af den overordnede Asset Management strategi
 • Tage ansvar for projektstyring af udviklings- og større vedligeholdelsesopgaver
 • Sparre med rådgivere og entreprenører på udviklings- og vedligeholdelsesopgaver
Heimstaden Danmark A/S
EnviDan A/SEnviDan A/S søger erfaren teknisk designer/tegner til vores kontor i Silkeborg, som har gode kompetencer indenfor Revit MEP og AutoCad

EnviDan A/S

Vil du være med til at tegne og designe på højteknologiske renseanlæg i Danmark, og har du lyst til at bidrage fagligt og personligt til vores designer/tegnerteam?

Så har EnviDan brug for en teknisk designer/tegner med en stærk faglig profil. Har du erfaring med og lyst til at udføre nedenstående opgaver, vil du være den perfekte profil til jobbet:

 • optegning af komplette 3D-modeller i Revit MEP
 • optegning af detail- og detaljetegninger bygning
 • optegning maskinkonstruktioner og rør
Logistic ContractorTil­buds­me­d­ar­bej­der/Til­buds­be­reg­ner

Logistic Contractor, København

Som tilbudsmedarbejder får du ansvaret for at skabe de rigtige forretningsmæssige forudsætninger på vores byggeprojekter. Stillingen udgør en vigtig specialistrolle, hvor du får ansvaret for, at projektet har de rigtige forudsætninger for at levere både høj kvalitet og rentabilitet. Det indebærer mange kontaktflader, både internt og eksternt.

Stillingens primære ansvarsområder er at med din ekspertise og evner indenfor beregninger støtte forretningsudviklings- og projektgruppen ved at bidrage til udarbejdelse af tilbud, herunder koordinering og planlægning af indkøbsressourcer i udbudsfasen, varetagelse af forespørgsler samt vurdering af udbud.

Efter kontraktindgåelse skal du varetage de centrale indkøb, der er nødvendige for opstart af byggesagen og derudover bistå den udførende projektgruppe med indkøb af UE.

Kommune KujalleqAnlægsingeniør

Kommune Kujalleq, Qaqortoq

Grønlands sydligst beliggende kommune søger en motiveret anlægsingeniør.

Kommunen består af 3 byer Qaqortoq, Narsaq og Nanortalik, 11 bygder og 37 fåreholdersteder og landbrug – i alt godt 7.000 indbyggere. Den nye planlægger skal være en vigtig brik i den videre udvikling i kommune Kujalleq. Det er vores ønske at være på forkant og sørge for at kommuneplaner og arealer er en hyldevare.

Du vil komme til at arbejde med følgende opgaver:

 • Anlægsopgaver
 • Tilsyn samt udarbejdelse af planlagt vedligehold for Kommunens bygninger (PPV).
 • Økonomisk styring samt tilsyn i forbindelse med renoverings- og anlægsprojekter.
 • Opgaver på tværs i Forvaltningen.
Kommune KujalleqPlanchef (GENOPSLAG)

Kommune Kujalleq, Qaqortoq

Kommune Kujalleq, Grønlands sydligst beliggende kommune søger en motiveret byplanlægger.

Kommunen består af 3 byer Qaqortoq, Narsaq og Nanortalik, 11 bygder og 37 fåreholdersteder og landbrug – i alt godt 7.000 indbyggere. Den nye planlægger skal være en vigtig brik i den videre udvikling i kommune Kujalleq. Det er vores ønske at være på forkant og sørge for, at kommuneplaner og arealer er en hyldevare.

Dine vigtigste arbejds- og ansvarsområder vil være at:

 • Indgå i planopgaver med erhvervs-, turisme- og planudvikling generelt
 • Udarbejde Kommuneplantillæg (lokalplaner) inden for de forskellige sektorer
 • Indgå i dialog med borgere, entreprenører, konsulenter og Grønlands Selvstyre
Gem
erwin andersen a/s
Tegning, projektering og konstruktion

erwin andersen a/s søger for kunde

Du lander i et spændende job omgivet af fremtidens byggeprojekter, som virksomheden allerede har i ordrebogen. Virksomheden er præget af ordentlighed, og der sættes en ære i at stille kunderne tilfredse. Rettidig omtanke er en nødvendighed. Der bygges hovedsageligt lokalt, og der fokuseres altid på at opretholde et godt renommé og en sund virksomhedskultur.

Med reference til projektchefen, og som aktivt medlem i projektgrupperne, kommer du til at arbejde med detailprojektering på forskellige niveauer. Herudover kommer du til at beskæftige dig med renovering, ombygning, tilbygning og nybyg, hvor projekterne varierer i størrelse og kompleksitet.

Ud over projektering, vil du få en bred berøringsflade udadtil, herunder til arkitekter, ingeniører, myndigheder og øvrige rådgivere, såvel som leverandører og underentreprenører.

Indrykket:
Alka Forsikring

CEO for Alka Mobil & Alka Fordele

Alka Forsikring, Ballerup

Er du klar til noget nyt og spændende?

I stillingen som CEO skal du drive innovation, udvikle nye og eksisterende partnerskaber og derfor være dygtig til at samarbejde med mange forskellige kolleger og partnere og sikre, at alle bidrager til succesen.

Vores ambitioner er høje, og vi har store forventninger til både dig og Alka Fordele. For den rette person, der har evnerne og kan tage ansvar, er dette en unik karrieremulighed, hvor du får mandat, ejerskab og mulighed for at sætte dit tydelige aftryk.

Alka Forsikring
Gem
Hilti Danmark A/S
Are you our next outperformer graduate? Join our Global Management Development program

Hilti Danmark A/S

We’re looking for the next generation of high-performing, multi-lingual, post-graduate talents to take our company forward. Hilti Outperformer is a global management development program like no other, with real responsibility from day one.

Hilti Danmark A/S

Hilti Outperformer is a two-year program, where you’ll quickly be involved in a range of international projects, with lots of exposure to senior management. It’s fast paced and challenging, but we’ll closely coach and mentor you. The program is split into four main stages of work:

Show us what you can do and, in return, we promise you the experience of a lifetime, the opportunity to work internationally, and a fast-track career in global senior management with an unlimited contract. You’ll also take part in some fascinating courses and events:

Vejdirektoratet
Vil du være med til at erhverve arealer til store infrastrukturprojekter i Danmark?

Vejdirektoratet, Skanderborg eller Hedehusene

Interesserer du dig for lovgivning inden for fast ejendom, naboret, miljøret og vejlovgivning? Kan du forhandle med- og formidle viden til samarbejdspartnere, lodsejere og berørte naboer i en god tone? Så er det måske dig, vi søger som fagansvarlig til Vejdirektoratet.

Vejdirektoratet

Danmark har fået en ny infrastrukturaftale. Det betyder, at vi får travlt i Vejdirektoratet de næste mange år. Veje skal anlægges, nye forbindelser etableres og den grønne omstilling får et stort boost med flere cykelstier og ladestandere langs statsvejene.

Vejdirektoratet står over for realisering af en omfattende infrastrukturplan, som rækker mange år frem. Den omfatter både helt store motorvejsprojekter og mindre projekter som anlæg af cykelstier, støjskærme og rundkørsler. Til det skal vi erhverve arealer og rettigheder gennem ekspropriation og frivillige aftaler.

Vejdirektoratet
HumanTrust A/S
Byggerådgiver - Aarhus/Kolding

HumanTrust A/S søger for kunde

Som byggerådgiver får du den primære dialog med kunden, indtil sagen overdrages til teknisk afdeling. Det er derfor vigtigt, at du formår at afdække kundernes behov og guide dem gennem byggeprocessen, så de får deres absolutte drømmebolig.

Du kan se frem til følgende nøgleopgaver:

 • Kundekontakt og salg af boliger
 • Gennemgang af byggeprocessen herunder rådgivning om hustype, placering af hus på grund, gennemgang af økonomi/budget m.m.
 • Bemanding af udstillingshuse (min. 2 gange om måneden)
HumanTrust A/S
Gem
DK ROOF A/S
PROJEKTLEDELSE – TAGDÆKNING – STORKØBENHAVN/SJÆLLAND

DK ROOF A/S

Er du Bygningskonstruktør el. lign med en håndværksmæssig baggrund og har du erfaring med projektledelse i byggeriet? Har du lyst til at bruge din faglige baggrund og dine kommercielle evner og trives du med at være midt i orkanens øje? – så har vi jobbet til dig!

I tæt samarbejde med de øvrige kolleger i et fast projektteam og direktøren bliver du en central person i at fortsætte den positive udvikling i Storkøbenhavn og på Sjælland, hvor DKR ROOF A/S igennem en årrække har løst og løser et stort antal opgaver. DK ROOF har mange projekter i gang allerede nu og flere er på vej i den kommende tid.

Du skal holde styr på de opgaver, der er solgt og som skal gennemføres iht. den indgåede aftale med kunden. Du skal sætte dig ind i og kunne håndtere flere projekter på samme tid og administrere bemanding til projekterne i samarbejde med de øvrige projektledere og lede tagdækkerne på projekterne

DK ROOF A/S
airteam a/s
Projektleder

airteam a/s, Kolding

Grundet stor ordretilgang søger vi en engageret, dygtig og erfaren projektleder til vores afdeling i
Kolding.

airteam er en solid virksomhed i vækst med ambition om at blive Nordens foretrukne indenfor teknisk ventilation. Vores dygtige medarbejdere projekterer og udfører ventilationsanlæg til bl.a. sygehuse, kontorbygninger, fabrikker og medicinalfirmaer.

Du tilbydes en attraktiv stilling som projektleder, hvor du vil få ansvaret for projekter indenfor både nybyggeri og større ombygninger. Du vil få en varierende arbejdsdag, som vil foregå både på kontoret og byggepladsen. Jobbet byder på alsidige og spændende udfordringer i:

 • Projektledelse, økonomi- og byggestyring på entrepriser
 • Projektering og optimering af tekniske ventilationsløsninger
 • Kvalitetssikring, tidsstyring og indkøb
 • Kommunikation med entreprenører, rådgivere, brugere, leverandører og underentreprenører
airteam a/s
Lidl Danmark K/SProject Manager til Facility Management

Lidl Danmark K/S, Kolding/Tranbjerg

Bliv Projektleder i Facility Management, hvor du får mulighed for:

 • en spændende, udfordrende og selvstændig stilling
 • at bruge dit store drive og din tekniske baggrund til at gøre en forskel
 • at blive en del af et dygtigt og passioneret team, hvor faglig sparring og humor er en del af hverdagen

Som project manager tilbydes du en spændende stilling i et team bestående af syv dygtige og engagerede kollegaer. Afdelingen er kendt for et uformelt arbejdsmiljø med faglig sparring og humor, og ikke mindst et stærkt sammenhold.

En stor del af din arbejdstid vil gå med at håndtere de mangeartede opgaver inden for Facility Management. Du vil blandt andet have ansvaret for drift og vedligehold af vores ejendomme. Dit primære fokus i stillingen vil være:

 • optimering
 • energiledelse
 • økonomisk overblik af ejendomsporteføljen
Lidl Danmark K/S