95 job matcher din søgning 95 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Royal StageKommerciel chef med passion for forretning, kultur, mennesker og udvikling

Royal Stage, Hillerød

Vil du være med til at ”løfte taget” på Royal Stage, så vi når nye højder….

Med din deltagelse udvider vi vores ledergruppe, og du skal medvirke til og have ansvaret for at styrke vores kommercielle rejse og derved sælge og markedsføre Royal Stage’s attraktive muligheder og produkter samtidig med, at du tiltrækker de rigtige ”navne” -og ”firmaer”, således at vi hæver barren for Royal Stage.

Sammen med lederteamet vil du medvirke til at udarbejde en ny overordnet vision og strategi med diverse delstrategier og handlingsplaner. Du vil bidrage gennem sparring og idéer til udvikling af forretningen, sikre de fælles mål, og få hele organisationen til at stå solidt funderet. Du vil referere til den adm. Direktør.

Schneider Electric Danmark A/S
GFS Sales Manager

Schneider Electric Danmark A/S, Ballerup

Are you looking for a rewarding, challenging, and developing Sales Manager job with the world’s most sustainable company, where you manage your sales team as well as contribute yourself to our growth in Services?

As Sales Manager in Global Field Services (GFS) you manage your team of Fields Services Sales Representatives in Denmark. Your focus is to lead and develop a high-performance sales team to achieve profitable growth. Your goal is to meet the yearly order targets and expected growth in a sustainable and commercially viable way.

As a leader you manage your team of currently 5 highly experienced salespeople to match business needs and evolution. You are the first among equals, as you lead your team by example; ensuring safety and cyber security standards are applied.

Schneider Electric Danmark A/S
NTP Technology A/SHead of Global Sales søges til ledende producent af udstyr til professional lyd

NTP Technology A/S, Gentofte

Har du interesse for ”den gode lyd”, og har du lyst til at sælge og markedsudvikle unikke audioprodukter til det topprofessionelle marked inden for broadcast, musik- og filmproduktion.

Arbejder du samtidigt systematisk med fokus på salg via slagspartnere internationalt og har en udadvendt natur med lyst til også direkte kundekontakt i et teknisk miljø,

så tilbyder NTP Technology dig et af markedets mest spændende jobs.

NTP Technology med brandet DAD er en af verdens førende leverandører af udstyr til brug inden for produktion af lyd. Vi er med vores produkter markedsledende inden for det professionelle/high-end segment. Alle vores produkter udvikles og produceres på vores faciliteter i Gentofte.

Vi oplever en stigende efterspørgsel efter vores produkter og vi søger derfor en Head of Global Sales, der skal være med til drive væksten og yderligere.

Alka Forsikring

CEO for Alka Mobil & Alka Fordele

Alka Forsikring, Ballerup

Er du klar til noget nyt og spændende?

I stillingen som CEO skal du drive innovation, udvikle nye og eksisterende partnerskaber og derfor være dygtig til at samarbejde med mange forskellige kolleger og partnere og sikre, at alle bidrager til succesen.

Vores ambitioner er høje, og vi har store forventninger til både dig og Alka Fordele. For den rette person, der har evnerne og kan tage ansvar, er dette en unik karrieremulighed, hvor du får mandat, ejerskab og mulighed for at sætte dit tydelige aftryk.

Alka Forsikring
Truestory ApSHead of B2B

Truestory ApS, Højbjerg

Truestory hjælper tusindvis af mennesker afsted på fede oplevelser. Jo flere, der får gode oplevelser, desto større en succes er vi som virksomhed.

Vi leder efter en Head of B2B, der får ansvaret for at lede og udvikle et ny-etableret B2B team med tilstedeværelse på tværs af Danmark, Norge og Sverige – igennem direkte B2B-salg, salg igennem distributører og salg igennem retail.

Du bliver en del af vores forretning på et enormt spændende tidspunkt. Vi er for alvor ved at skifte gear, hvorfor du vil få rum til at udforske og byde ind med måder, hvorpå vi bedst angriber markederne på.

Som Head of B2B får du ansvaret for:

 • Top- og bundlinjeansvar for B2B-indsatsen på tværs af salgskanaler, produkter i Norge, DK og Sverige
 • Udvikling af salgsmateriale, interne salgssystemer og øvrige værktøjer der skal sikre succes
 • Skabe et miljø, hvor high-performance, udvikling og arbejdsglæde går hånd-i-hånd
 • Ledelsesmæssig ansvar af B2B-salgskonsulenterne
JBS Textile Group A/SOnline Sales Manager

JBS Textile Group A/S, Herning

Er du dataorienteret og resultatdrevet? Formår du at opbygge langsigtede kunderelationer? Evner du at se udviklingspotentiale for salget sammen med Key Accounts, så er du måske vores nye Online Sales Manager.

Du kommer til at stå i spidsen for vores online salgsafdeling, der sælger virksomhedens brands til online wholesale kunder, som f.eks. Boozt og Zalando. Du vil få berøring med flere af virksomhedens brands og skal håndtere salg af både herredame- og børnetøj.

ARBEJDSOPGAVER:

 • Salg af NOOS, sæsonvarer, kampagner og specialproduktioner
 • Analyse af data- og vareflow
 • Kampagneplanlægning
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
InsightmentsPartner & CEO – international forretningsudvikling

Insightments søger for Chicago Roasthouse

Chicago Roasthouse har gennem de seneste mange år forfinet og videreudviklet sit franchisekoncept. Med lokationer flere steder i Danmark, har kunderne gennem årene fået madoplevelser, baseret på de allerbedste råvarer, leveret lige til døren. Corona har forøget den i forvejen solide efterspørgsel og Chicago Roasthouse står nu overfor at realisere en ekspansiv vækststrategi i Nordeuropa og USA.

Chicago Roasthouses stifter ønsker nu at udvide direktion og ledelse, for at sikre en målrettet og lønsom udvikling i de lande som er omfattet af vækststrategien.

Nøgleordene for dette er internationalisering, optimering af franchisekonceptet, ledelse og målopfølgelse af franchisetagere og masterfranchisetagere, en organisatorisk videreudvikling, også baseret på klare ansvarsfordelinger i direktion og ejerkreds og en fortsat kvalitativ ”state of the art” koncept- og produktudvikling.

KAR+CO
Managing Director

KAR+CO søger for ConsilioNexus i Skodsborg

Som ny Managing Director bliver det din hovedopgave – i samarbejde med den kommende bestyrelse og ejeren – at sikre driften og videreudviklingen af ConsilioNexus’ relationsbaserede koncept og de tilknyttede serviceydelser.

Med udgangspunkt i en organisation bestående af erfarne og fagligt velkvalificerede medarbejdere, skal du være med til at sikre grundlaget for den fremtidige vækst. Det skal ske ved at styrke de allerede eksisterende ydelser, koncepter og salgskanaler, samt på den længere bane at vækste virksomheden yderligere.

Den hidtidige succes har i høj grad været baseret på et meget ”lean” administrativt set-up og tilsvarende egenudviklet ERP-platform, hvilket kræver, at den nye Managing Director skal være i stand til selv at have hands on på såvel forretningen som de bagvedliggende administrative funktioner og arbejdsopgaver.

KAR+CO
Frederiksberg KommuneVicedirektør til Børne- og Ungeområdet

Frederiksberg Kommune

Vil du gerne stå i spidsen for vores tværgående arbejde og sætte fokus på tidlig forebyggelse og på sundhed på børne- og ungeområdet? Er du den rette til at styrke den politiske betjening og sikre kvalificerede beslutningsgrundlag og stærk implementering? Så søg denne attraktive stilling som ny vicedirektør i en veldrevet kommune med store ambitioner på børne- og ungeområdet.

Som vicedirektør vil du have ledelsesansvar for dels forvaltningens ledelsessekretariat og dels fællesrådgivningen med kommunens PPR, Sundhedstjenesten med kommunens sundhedsplejersker og børne- og ungelæge samt den kommunale tandpleje. Du skal derfor både trives med at varetage det overordnede strategiske perspektiv i en række tværgående projekter, der understøttes af ledelsessekretariatet , som direktørens stedfortræder og som ansvarlig for betjeningen af de politiske udvalg på området.

Jobindex A/S
Salgschef med solide ambitioner

Jobindex A/S søger for Adibus A/S i Viborg

Til vores medieportal under navnet bookascreen.dk søger vi en ambitiøs salgschef.

Du bliver ansat i Adibus A/S, som er en velkonsolideret virksomhed med prædikater som AAA og 5 x Gazelle. Du vil få et tæt samarbejde med direktøren for reklame- og medieforretningen samt kollegaer på tværs af virksomhederne Adibus A/S, FS2 reklame A/S og Eventgames A/S.

Du viser vejen ved selv at trække i salgstøjet og supplerer når og hvor det måtte kræves. Du får desuden det overordnede ansvar for at udbygge og tilgodese vores koncessioners ønske om en høj og stabil reklamebelægning. Du bliver den ”spillende træner”, der skal få teamet til at yde sit bedste, så vores ambitioner om at skabe en god arbejdsplads forenes med at opnå endnu bedre resultater.

Jobindex A/S
Gem
Coop365Salgschef Fakta/Coop365, Herning, Silkeborg og omegn

Coop365

Fakta/Coop365 søger en salgschef med stærk lederprofil til Herning, Silkeborg og omegn. Som salgschef vil du stå i spidsen for udviklingen af 16 butikker. Du bliver bl.a. ansvarlig for at nå budgetmål for distriktet, og du varetager et tungt ledelsesmæssigt ansvar.

Dine primære opgaver er:

 • Omsætte kædens strategier til konkrete handlinger for dit distrikt.
 • Skabe resultater på en troværdig og motiverende måde.
 • Sparringspartner og rollemodel for dine butikker.

Vi tilbyder:

 • At du bliver en del af salgschefgruppen, som består af i alt 24 salgschefer, heraf 11 i vest.
 • Et spændende og alsidigt job med stor frihed og fleksibilitet i en af Danmarks mest attraktive og spændende detailkæder.
 • En grundig onboarding og gode udviklingsmuligheder samt mulighed for at gøre karriere.
Elite Rekruttering
CSO til Treetops

Elite Rekruttering søger for Treetops i Vamdrup

Er du den aktive CSO, som brænder for salg og smagen af succes? Kan du motivere og inspirere, og drives du af at skabe resultater og performance? Så har Treetops en unik mulighed for den ambitiøse og målrettede CSO.

Som CSO for Treetops bliver du ansvarlig for opbygningen af salget i Europa af kvalitetsprodukter indenfor kompositterrasser, hegn, akustikløsninger til loft/væg og fibercement facadeplank og plader. Virksomheden er allerede godt etableret i Skandinavien og har lavet aftale med en af Europa’s største aktører indenfor byggemarkeder i Tyskland. Rammerne er sat, og forventningerne er høje til den nye CSO.

Vi tilbyder en spændende stilling i en økonomisk og international stærk og hurtig voksende virksomhed, der vandt Gazelle prisen i 2018, 2019 & 2020.

People ExecutiveCOO med ansvar for fuld værdikæde

People Executive søger for EM-fiberglas a/s i Hornsyld

Med potentiale til mere for den rette profil, som led i planlagt generationsskifte i de kommende år

Er du en synlig og motiverende leder, der evner at mobilisere din organisation til samlet succes? Er du den operationelt involverede og eksekverende spillende træner, der kan balancere stabil daglig drift med fremadrettet udvikling og professionalisering? Så er det dig vi leder efter til EM fiberglas A/S i Hornshyld.

Som COO, i denne nyoprettede stilling, danner du parløb med CEO i direktionen og får P&L ansvar for den samlede forsyningskæde. I alt ca. 90 medarbejdere, som dagligt ledes af en dedikeret produktionschef og nøglemedarbejdere. Du møder en højteknologisk nicheproduktion med et velinvesteret og automatiseret fundament. Med afsæt heri videreudvikler du den samlede forsyningskæde med fokus på LEAN, kvalitet, robuste og skalerbare processer samt øget systemunderstøttelse i alle led.

KAR+CO
Administrerende Direktør til Møns Bank A/S

KAR+CO, Stege

Møns Bank søger en direktør, der med reference til bestyrelsen bliver ansvarlig for bankens daglige drift og udvikling.

Direktøren leder bankens medarbejdere gennem en stærk og dedikeret ledergruppe. Han/hun får tillige et tæt samarbejde med bestyrelsen såvel som bankens repræsentantskab. Dette samarbejde har i Møns Bank en særlig dimension i forhold til den lokale forankring. Sparringspartnerrollen i forhold til bestyrelsen er en vigtig del af stillingsindholdet.

Du tilbydes en helt unik og central nøglerolle med spændende og udfordrende ledelsesopgaver i en veldrevet bank med stort potentiale til fortsat udvikling som succesfuldt selvstændigt pengeinstitut.

KAR+CO
Tvis Køkkencenter Holstebro v/Hans Jørgen KobberupEr du en passioneret leder, og kan du få dit team til at performe på højt niveau?

Tvis Køkkencenter Holstebro v/Hans Jørgen Kobberup

Hos Tvis Køkkencenter Holstebro har vi rygende travlt, og for at kunne yde bedst mulig service til vores kunder – søger vi en erfaren, kreativ og engageret salgschef, som kan være med til at udvikle vores forretning – og sikre forsat vækst.

Først og fremmest er du en dygtig sælger, som brænder for at give kunderne en købsoplevelse ud over det sædvanlige. Kunderne skal føle sig inspirerede når, de kommer i butikken, og du skal sammen med teamet sikre, at I har gennemslagskraft og er vedholden i at nå jeres resultater.

For at få succes i dette job, skal du have en udpræget evne til at sætte dig ind i kundernes ønsker og kombinere dette med kreativitet, teknisk flair og godt købmandskab – samt sikre at salgsteamet er med på din rejse og værdier.

Gem
AgroMarkets A/S
Direktør søges

AgroMarkets A/S

Vores direktør har søgt nye udfordringer, så vi leder efter en ny, der vil være med til at styrke vores position som Danmarks vigtigste handelsrådgivere. Vi er en lille virksomhed med en flad organisation, så opgaverne er mangeartede. Baglandet er til gengæld stort.

Du skal lede en lille dynamisk organisation, der betjener kunder og ejere i hele Danmark. Vi arbejder alle primært hjemmefra, så du skal evne at lede og motivere på distancen. Du får ansvaret for udviklingen af forretningen og kommer til at arbejde tæt sammen med bestyrelse, ejere og deres medarbejdere om bl.a. produkt- og projektudvikling. Du bliver også ansvarlig for opfølgning, økonomi og administration.

Du arbejder hjemmefra, og det er ingen hemmelighed, at vi står tidligt op. De internationale markeder holder ikke nødvendigvis fri, når Danmark gør. Så det er dem, der afgør, hvornår vi arbejder og holder ferie. Lønnen er attraktiv og forhandles ud fra dine kvalifikationer.

AgroMarkets A/S
People ExecutiveGlobal Sales Director, District Energy

People Executive søger for Frese A/S i Slagelse

Vil du gerne eje salgsstrategien samt product & portfolio management for et segment med stort markedspotentiale? Har du erfaring med OEM- og projektsalg? Og kan du øge fokus samt drive vækst til nye højder gennem produktudvikling og stærke internationale kundesamarbejder?

Som en del af ledergruppen og med reference til CEO får du det overordnede ansvar for at forretningsudvikle District Energy-segmentet globalt. Du driver salget af ventiler og løsninger til fjernvarmeoperatører og producenter af udstyr til fjernvarmeindustrien i samarbejde med dit team bestående 8-10 teknisk kommercielle mellemledere og medarbejdere fordelt i Danmark, Tyskland, UK og Kina – et team som skal øges betragteligt i de kommende 1-2 år.

ISG Danmark
Visionary and dynamic Sales and Marketing Director

ISG Danmark recruiting on behalf of Q-Interline A/S in Roskilde

For Q-Interline we are recruiting a Sales and Marketing Director to join their team based in Tølløse, just outside of Copenhagen, Denmark. This is a new position created to support our ambitions of becoming a main player in dairy, food and agricultural segments through new markets in Europe and North America.

The position will be responsible for driving continued top line growth in our international business. To fill it, we are looking for a person with relevant and sales and marketing management experience, a thorough understanding of our the industry and a proven track record of entering new markets. Your responsibilities will include:

 • Optimize and expand our European sales presence in new selected areas
 • Develop and implement sales and marketing strategies and initiatives
 • Generate new sales through identification of new customers directly and through distributors
Falck Danmark A/S
Head of Auto - Commercial Management

Falck Danmark A/S, Copenhagen

We are currently looking for a Head of Auto, with a strong commercial acumen to join our Commercial Management team in Falck Assistance.

The team play a vital part in setting the direction and driving the commercial agenda. In this role you will be end-to-end responsible for the Auto area and key processes that goes across all product verticals. The auto area is the largest business area in Falck Assistance and covers all roadside assistance related activities across direct market subscriptions and the indirect markets within mobility and insurance.

As Head of Auto, you will be overall end-to-end responsible for the auto area, also including the external delivery and partner system, where you will be leading two senior network experts that have a long experience in developing and maintaining the existing setup.

Falck Danmark A/S
Sanistål A/S
Forretningschef til håndværkerbutikken i Haderslev

Sanistål A/S

Har du leder-dna, og motiveres du af, at være den der går forrest? Kan du skabe resultater, der er med til at sikre den fortsatte udvikling af vores håndværkerbutik i Haderslev? Så har vi jobbet til dig.

Vi søger dig, der er garant for, at kunderne får den optimale kundeoplevelse i butikken. Det gør du bl.a. ved at sikre, at personalet altid har en positiv salgsindstilling, stor faglighed og en serviceminded adfærd. Vi søger en operationel leder, der tager del i den daglige drift samtidig med, at der er fuld fokus på ledelse af butikkens medarbejdere.

Som forretningschef skal du være en god købmand, der går forrest i salgsarbejdet og samtidig være opmærksom på at få alle med, kort sagt skal du være "En man får lyst til at følge". Udover personaleledelse fungerer du også som Saniståls repræsentant i lokalområdet, og er med i beslutninger, der også lokalt, kan gavne butikkens position og image.

Sanistål A/S