477 job matcher din søgning 477 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

United Nations Development ProgrammeCleaner at UN City

United Nations Development Programme, Copenhagen

Do you want to work at a unique workplace with 2,000 staff from more than 100 countries that works towards poverty reduction and sustainable development globally? UN City in Copenhagen is hiring cleaners for the cleaning of the building.

UN City Copenhagen comprises two campuses. Campus 1 on Marmormolen today houses 1,500 staff members representing more than 100 nationalities. Campus 2, located in the container port in Copenhagen’s Northern Harbor, hosts UNICEF’s supply division with approximately 450 staff members.

The work entails:

 • Clean, stock and supply designated facility areas (dusting, sweeping, vacuuming, mopping, cleaning ceiling vents, restroom cleaning etc)
 • Carry out heavy cleansing tasks and special projects
 • Notify management of occurring deficiencies or needs for repairs
Frederiksberg KommuneVicedirektør til Børne- og Ungeområdet

Frederiksberg Kommune

Vil du gerne stå i spidsen for vores tværgående arbejde og sætte fokus på tidlig forebyggelse og på sundhed på børne- og ungeområdet er helt centralt? Er du den rette til at styrke den politiske betjening og sikre kvalificerede beslutningsgrundlag og stærk implementering? Så søg denne attraktive stilling som ny vicedirektør i en veldrevet kommune med store ambitioner på børne- og ungeområdet.

Som vicedirektør vil du have ledelsesansvar for dels forvaltningens ledelsessekretariat og dels fællesrådgivningen med kommunens PPR, Sundhedstjenesten med kommunens sundhedsplejersker og børne- og ungelæge samt den kommunale tandpleje. Du skal derfor både trives med at varetage det overordnede strategiske perspektiv i en række tværgående projekter, der understøttes af ledelsessekretariatet , som direktørens stedfortræder og som ansvarlig for betjeningen af de politiske udvalg på området.

Frederikshavn KommuneKulturhus Kappelborg i Skagen søger udadvendt servicemedarbejder til back-stage

Frederikshavn Kommune

Har du overblik, gåpåmod og lyst til frihed under ansvar? Er du god til struktur og tager forstyrrelser med et smil? Er du vild med varierede arbejdsopgaver og arbejdstider – også aften og weekends? Og elsker du at give dine gæster en oplevelse ud over det sædvanlige? - Så er du måske vores nye kollega.

På Kappelborg i Skagen mangler vi nemlig lige nu en kollega, der kan og har lyst til at bidrage til vores backstage-afdeling.

Det er dig, der gør lokaler og forplejning klar til vores musikere, skuespillere, konference- og mødegæster samt mange andre. Du bliver den kollega, som sørger for at vi er klar til at modtage vores gæster og frivillige, så der er styr på opfyldning i baren, klargøring af backstage-lokalerne, kaffebakken er sat frem og meget mere.

Dragør KommuneRengøringsassistenter til Dragør Kommunes rengøringsafdeling

Dragør Kommune

Der søges en medarbejder til et barselsvikariat samt en medarbejder som fast ferie- og sygeafløser på skole- og daginstitutionsområdet.

Barselsvikariatet er en stilling på 32,5 timer om ugen med fast mødetid kl. 06.00 til 12.30. Det er en fordel, hvis du har kendskab til Insta 800. Stillingen er ledig pr. 1. november 2021. Der kan være mulighed for at starte inden. Stillingen kræver, at du er mødestabil og kan arbejde selvstændigt.

Ferie- og sygeafløserstilling er på 35 timer ugentligt. Stillingen er som fast afløser. Du skal derfor være klar på at lære mange nye pladser at kende. Det er vigtigt, at du selv kan komme rundt i bil eller på cykel. Der er fast mødetid fra 04:00 til 11:00. Mødetiden kan variere. Det er en fordel, hvis du har kendskab til skoleområdet og kan arbejde selvstændigt. Stillingen er ledig pr. 1. november 2021 med mulighed for opstart tidligere.

Gem
Servicefirmaet Renell A/S
Tilsynsførende med rengøringserfaring til Vejle Kommune

Servicefirmaet Renell A/S

Servicefirmaet Renell A/S søger en ny tilsynsførende til Vejle Kommune.

Så har du sans for detaljen, er grundig, mødestabil og holder af at være i kontakt med andre mennesker? Så er det måske dig vi søger.

Arbejdet skal udføres eftermiddag/aften og med opstart hurtigst muligt.

Servicefirmaet Renell A/S

Vi forventer at du blandt andet:

 • Er præsentabel, udadvendt og serviceminded
 • Har rengøringserfaring fra lignende job (rengøring af skoler og børnehaver)
 • Kan arbejde selvstændigt

Hvis du kan se dig selv som en del af vores team, så send en ansøgning hurtigst muligt.

Servicefirmaet Renell A/S
Københavns KommuneRengørings- og omsorgsmedhjælper til lille hyggelig plejegruppe på plejecenter Fælledgården

Københavns Kommune

Vi søger en blæksprutte til en lille og hyggelig plejegruppe med 15 beboere. De primære arbejdsopgaver er rengøring i boliger, på fællesarealer og periodevis varetagelse af storvask, servering af morgenmad/frokost og individuelle aktiviteter med beboerne. Vi ser gerne, at du viser engagement i beboernes hverdag og trivsel.

Fælledgårdens mindste plejegruppe rummer 15 boliger, hyggelige fællesarealer og kontorer. Vi er en lille plejegruppe, som nyder dagen med et smil. Vi sætter en ære i at skabe livskvalitet og tryghed for beboerne.

Vi tilbyder et job, hvor du

 • arbejder tæt og tværfagligt sammen med dine kolleger i huset
 • får mulighed for at lære og udvikle dine kompetencer i rengøring og vask
 • har en tæt kontakt til vores beboere
People ExecutiveCOO med ansvar for fuld værdikæde

People Executive søger for EM-fiberglas a/s i Hornsyld

Med potentiale til mere for den rette profil, som led i planlagt generationsskifte i de kommende år

Er du en synlig og motiverende leder, der evner at mobilisere din organisation til samlet succes? Er du den operationelt involverede og eksekverende spillende træner, der kan balancere stabil daglig drift med fremadrettet udvikling og professionalisering? Så er det dig vi leder efter til EM fiberglas A/S i Hornshyld.

Som COO, i denne nyoprettede stilling, danner du parløb med CEO i direktionen og får P&L ansvar for den samlede forsyningskæde. I alt ca. 90 medarbejdere, som dagligt ledes af en dedikeret produktionschef og nøglemedarbejdere. Du møder en højteknologisk nicheproduktion med et velinvesteret og automatiseret fundament. Med afsæt heri videreudvikler du den samlede forsyningskæde med fokus på LEAN, kvalitet, robuste og skalerbare processer samt øget systemunderstøttelse i alle led.

Scandic Hotel A/S
Housekeepers, deltid og/eller weekends, Scandic Webers

Scandic Hotel A/S, København

Ta’r du ansvar, har øje for detaljerne og sætter en ære i at få vores hotel til at shine, så tror vi på, at du er én af vores nye Housekeepers på deltid og/eller til weekends på Scandic Webers. Vi ved, at du har en faglig stolthed og altid har dit på det rene, når det gælder den daglige rengøring. Scandic Hotel A/S

Du forstår vigtigheden af at lægge lagenet i de rette folder og møder altid vores gæster med et smil. Og du går ikke ud af værelserne, før du har været rundt i hver eneste krog. Vi ved, at du er perfektionist til fingerspidserne. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Rengøring af værelser og fællesområder
 • Gæstekontakt og gæsteservice
 • Sørge for orden på housekeepings lagre og i opbevaringsrum
Scandic Hotel A/S
Gem
Keolis Danmark A/SServicemedarbejder

Keolis Danmark A/S, Aarhus og Grenaa

Ønsker du et meningsfyldt deltidsjob, hvor du grønt og bæredygtigt vil være med til at servicere passagererne med rene og pæne letbanekøretøjer?

Vi vil uddanne dig til servicemedarbejder hos Keolis, og du vil blive en del af holdet, som driver den første letbane i Danmark.

Vi søger efter nogle gode kollegaer, der sætter en ære i, at vores letbanekøretøjer skinner rent og udgør et godt arbejdsmiljø for letbaneførerne. Oven i dette, giver passagerne en god ren oplevelse på deres rejser. Vi søger personer med en god serviceforståelse, som vil bidrage til det gode arbejdsmiljø.

Kort om dig:

 • Trives med at arbejde om natten
 • Er bevist om sikkerheden på arbejdspladsen
 • Arbejder systematisk jf. instrukser
 • Er fleksibel, mødestabil og ansvarsfuld
 • Kan bevarer både ro og overblik i stressede situationer
KAR+CO
Administrerende Direktør til Møns Bank A/S

KAR+CO, Stege

Møns Bank søger en direktør, der med reference til bestyrelsen bliver ansvarlig for bankens daglige drift og udvikling.

Direktøren leder bankens medarbejdere gennem en stærk og dedikeret ledergruppe. Han/hun får tillige et tæt samarbejde med bestyrelsen såvel som bankens repræsentantskab. Dette samarbejde har i Møns Bank en særlig dimension i forhold til den lokale forankring. Sparringspartnerrollen i forhold til bestyrelsen er en vigtig del af stillingsindholdet.

Du tilbydes en helt unik og central nøglerolle med spændende og udfordrende ledelsesopgaver i en veldrevet bank med stort potentiale til fortsat udvikling som succesfuldt selvstændigt pengeinstitut.

KAR+CO
FGU NordvestsjællandVil du være vores nye rengøringsassistent i et barselsvikariat?

FGU Nordvestsjælland, Fårevejle

FGU Nordvestsjælland blev startet op den 1. august 2019 med i alt tre skoler placeret i hhv. Holbæk, Fårevejle og Svebølle.

Miljøet på vores skoler er vigtigt for trivslen for både de unge og vores medarbejdere, og vi søger derfor en moden, kvalitetsbevidst og selvstændig rengøringsassistent, der kan forestå rengøringsopgaverne 25-30 timer ugentligt fra den 1. november 2021 på vores skole i Fårevejle.

Vi søger efter en medarbejder, som er dedikeret til opgaverne indenfor rengøringsområdet og som sammen med skolelederen selv tilrettelægger:

 • Rengøring af undervisningslokaler, kontorer og toiletfaciliteter
 • Hovedrengørings- og specialerengøringsopgaver, som du selv definerer og koordinerer, hvis der skal bruges ekstra ressourcer eller specialister
 • Bestilling, opgørelse(lager) af rengøringsmidler og remedier m.m.
 • Udlevering af morgenmad og frokost.
Racoon Rengøring & Ejendomsservice A/SEkspert til hovedrengøring af flyttelejligheder m.m.

Racoon Rengøring & Ejendomsservice A/S, Rødovre

Hos Racoon har vi vokseværk. Vi søger derfor en ny kollega til vores ad hoc rengøringsteam.

Vi søger medarbejdere til følgende områder:

 • Hovedrengøring af blandt andet trappeopgange, herunder polish, olie etc. behandlinger
 • Flytterengøring af lejligheder
 • Andre specielle rengøringsopgaver

Racoon is growing and therefore looking for our new colleague as part of the cleaning team.

We are looking for personal within the below areas:

 • Special cleaning / main cleaning
 • Main cleaning of, among other things, stairwells
 • Moving apartment cleaning
 • Other special cleaning tasks
Gem
AgroMarkets A/S
Direktør søges

AgroMarkets A/S

Vores direktør har søgt nye udfordringer, så vi leder efter en ny, der vil være med til at styrke vores position som Danmarks vigtigste handelsrådgivere. Vi er en lille virksomhed med en flad organisation, så opgaverne er mangeartede. Baglandet er til gengæld stort.

Du skal lede en lille dynamisk organisation, der betjener kunder og ejere i hele Danmark. Vi arbejder alle primært hjemmefra, så du skal evne at lede og motivere på distancen. Du får ansvaret for udviklingen af forretningen og kommer til at arbejde tæt sammen med bestyrelse, ejere og deres medarbejdere om bl.a. produkt- og projektudvikling. Du bliver også ansvarlig for opfølgning, økonomi og administration.

Du arbejder hjemmefra, og det er ingen hemmelighed, at vi står tidligt op. De internationale markeder holder ikke nødvendigvis fri, når Danmark gør. Så det er dem, der afgør, hvornår vi arbejder og holder ferie. Lønnen er attraktiv og forhandles ud fra dine kvalifikationer.

AgroMarkets A/S
InsightmentsPartner & CEO – international forretningsudvikling

Insightments søger for Chicago Roasthouse i Viby J.

Chicago Roasthouse har gennem de seneste mange år forfinet og videreudviklet sit franchisekoncept. Med lokationer flere steder i Danmark, har kunderne gennem årene fået madoplevelser, baseret på de allerbedste råvarer, leveret lige til døren. Corona har forøget den i forvejen solide efterspørgsel og Chicago Roasthouse står nu overfor at realisere en ekspansiv vækststrategi i Nordeuropa og USA.

Chicago Roasthouses stifter ønsker nu at udvide direktion og ledelse, for at sikre en målrettet og lønsom udvikling i de lande som er omfattet af vækststrategien.

Nøgleordene for dette er internationalisering, optimering af franchisekonceptet, ledelse og målopfølgelse af franchisetagere og masterfranchisetagere, en organisatorisk videreudvikling, også baseret på klare ansvarsfordelinger i direktion og ejerkreds og en fortsat kvalitativ ”state of the art” koncept- og produktudvikling.

Lantmännen Unibake Danmark A/S
Rengøringsassistent, Pandrup

Lantmännen Unibake Danmark A/S

Vil du være med til at holde en høj rengøringsstandard i vores pakkeri, så søger vi rengøringsmedarbejdere til vores rengøringsteam fredage fra kl. 13-20.30.

Med reference til vores rengøringsleder har du i samarbejde med dine kollegaer ansvaret for rengøring af maskiner i vores produktionslokaler samt diverse gang- og gulvarealer.

Du skal som rengøringsassistent sætte en ære i kvaliteten af dit arbejde, være mødestabil og god til at samarbejde med dine kolleger.

Lantmännen Unibake Danmark A/S
Gem
Nordisk Polering ApSRutinerede vinduespudsere søges. Vi tilbyder også oplæring/omskoling Sjælland/Storkøbenhavn

Nordisk Polering ApS

Fordi du har erfaring som vinduespudser, ved du hvad det kræver at levere høj kvalitet hver dag, og du kender til glæden ved at yde en professionel og stabil service. Vi udvider og har brug for flere hænder.

Vi tilbyder nye i faget nødvendig omskoling/oplæring, du bliver introduceret til håndværket, og i løbet af kort tid vil du være en del af vores dygtige team.

Vores kunder bor på hele Sjælland og vi har mange opgaver i København, det er muligt at køre ud fra egen bopæl i gulpladebil.

Hans Knudsen InstituttetSelvstændige og grundige servicemedarbejdere søges

Hans Knudsen Instituttet, København

Har du lyst til at gøre en forskel for vores borgere og ansatte? Vi er flyttet i nye store lokaler i København Ø, hvorfor vi søger servicemedarbejdere, der kan holde vores lokaler rene. Som en af hverdagens helte sørger du for, at vores fine lokaler altid fremstår pæne og imødekommende. Er det dig, vi søger, så fat pennen og send os en ansøgning, hvor du fortæller os, hvorfor du er vores nye kollega.

Dine opgaver vil bestå af blandt andet:

 • Oprydning
 • Rengøring
 • Støvsugning
 • Gulvvask
 • Forefaldende ad hoc-opgaver, herunder køre ærinder m.m.
Ole Lynggaard Copenhagen
Housekeeper/rengøring til vores hovedkontor

Ole Lynggaard Copenhagen, Hellerup

OLE LYNGGAARD COPENHAGEN er et internationalt luksusbrand med traditioner og passion dybt forankret i et unikt design og sublimt håndværk. Med mere end 275 forhandlere og 5 flagship-butikker er virksomheden i fortsat vækst.

På vores hovedkontor i Hellerup er vi dagligt 80 medarbejdere i et dejligt kreativt miljø. Vi søger en Housekeeper/rengøring til at holde vores hus. Jobbet består af daglig rengøring og andre små opgaver. Dette indebærer rengøring af vores showroom, vores kreative kontor, små tekøkkener, fællesarealer og toiletter.

Dertil er du ansvarlig for, at der altid er det nødvendige i de små køkkener. Du vil også assistere, når vi har events, frokostarrangementer og kundebesøg.

Ole Lynggaard Copenhagen
AktivPersonale A/SDygtig og erfaren sanitør

AktivPersonale A/S søger for Dansk Industri & Skadeservice i Esbjerg

Søger du et job, hvor ingen dage er ens, og hvor du får spændende og varierende arbejdsopgaver? – og er du den, der ser løsninger frem for forhindringer?

Så har vi det rette job for dig!

Dansk Industri & Skadeservice får stadig flere opgaver ind og søger derfor en dygtig og engageret kollega gerne med erfaring fra rengøring og skadeservice.

Opgaver er arbejde med skadeservice i forbindelse med brand-, vand-, fugt- og stormskader samt industriserviceopgaver.

Vi forventer, at du er energisk og fleksibel, da arbejdsopgaverne er meget forskelligartede. Du har måske en håndværksmæssig uddannelse og/eller erfaring som sanitør med skadeservice.

VI TILBYDER

 • Attraktiv løn der matcher opgaverne i jobbet
 • Pensions- og sundhedsordning
 • Frihed under ansvar
Den Miljøterapeutiske Organisation ApS
Serviceassistent

Den Miljøterapeutiske Organisation ApS, Jyderup

Nyder du alsidighed, og en hverdag hvor ikke to dage er ens?

Har du lyst til, og måske erfaring med, at varetage både små og store rengøringsopgaver og hjælpe til med forplejning i forbindelse med interne og eksterne arrangementer?

Stillingen er som udgangspunkt på 37 t/uge, men med mulighed for deltid. Dine arbejdsopgaver vil være ligeligt fordelt mellem rengørings- og serviceopgaver som:

 • Madlavning i forbindelse med arrangementer
 • Lave kaffe/te og dække op til møder
 • Lettere indkøb
 • Oprydning og rengøring i organisationens opholdssteder
Den Miljøterapeutiske Organisation ApS