74 job matcher din søgning 74 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Frederiksberg KommuneVicedirektør til Børne- og Ungeområdet

Frederiksberg Kommune

Vil du gerne stå i spidsen for vores tværgående arbejde og sætte fokus på tidlig forebyggelse og på sundhed på børne- og ungeområdet er helt centralt? Er du den rette til at styrke den politiske betjening og sikre kvalificerede beslutningsgrundlag og stærk implementering? Så søg denne attraktive stilling som ny vicedirektør i en veldrevet kommune med store ambitioner på børne- og ungeområdet.

Som vicedirektør vil du have ledelsesansvar for dels forvaltningens ledelsessekretariat og dels fællesrådgivningen med kommunens PPR, Sundhedstjenesten med kommunens sundhedsplejersker og børne- og ungelæge samt den kommunale tandpleje. Du skal derfor både trives med at varetage det overordnede strategiske perspektiv i en række tværgående projekter, der understøttes af ledelsessekretariatet , som direktørens stedfortræder og som ansvarlig for betjeningen af de politiske udvalg på området.

Dansk Kabel TVProdukt Manager til Alarmnet

Dansk Kabel TV, Tranbjerg J.

Trives du med en varieret hverdag i et særdeles teknisk- og teknologisk miljø, med mange interne og eksterne kontaktflader? Motiveres du af udvikling, hvor dine beslutninger har stor betydning for driften af kritisk infrastruktur? Så er jobbet måske noget for dig.

I Dansk Kabel TV (DKTV) søger vi en Product Manager, der vil tage ansvar for, at sikre den daglige drift af vores Alarmnet. Derudover være med til at sikre udviklingen af fremtidens Alarmnet. Alarmnet servicerer hver dag samfundskritiske funktioner, som brandalarmer, sikringstjenester, beredskaber, 112 osv.

Din hverdag vil gå med videreudvikling af vores eksisterende produkter. Hvorfor et kreativt mindset og hang til perfektionisme, er nogle af de egenskaber der skal til for at lykkes med at være Product Manager hos Alarmnet i DKTV. Jobbet kan opdeles i tre kategorier: Forretning, Teknologi og Kundeservice.

People ExecutiveCOO med ansvar for fuld værdikæde

People Executive søger for EM-fiberglas a/s i Hornsyld

Med potentiale til mere for den rette profil, som led i planlagt generationsskifte i de kommende år

Er du en synlig og motiverende leder, der evner at mobilisere din organisation til samlet succes? Er du den operationelt involverede og eksekverende spillende træner, der kan balancere stabil daglig drift med fremadrettet udvikling og professionalisering? Så er det dig vi leder efter til EM fiberglas A/S i Hornshyld.

Som COO, i denne nyoprettede stilling, danner du parløb med CEO i direktionen og får P&L ansvar for den samlede forsyningskæde. I alt ca. 90 medarbejdere, som dagligt ledes af en dedikeret produktionschef og nøglemedarbejdere. Du møder en højteknologisk nicheproduktion med et velinvesteret og automatiseret fundament. Med afsæt heri videreudvikler du den samlede forsyningskæde med fokus på LEAN, kvalitet, robuste og skalerbare processer samt øget systemunderstøttelse i alle led.

Milestone Systems A/SIntegration Product Manager

Milestone Systems A/S, Brøndby

As an Integration Product Manager, your role is to develop relationship and drive technical integration with existing and new camera manufactures in Milestones open community, based on joint business opportunities and platform innovation.

You will act as the main contact person on inquiries for all technical and roadmap related activities in relation to camera manufacturers.

The ideal candidate for the role has the technical knowledge on network video, is extremely organized, detail-oriented, well-articulated in both written and oral English and very comfortable working in a fast paced-environment liaising between multiple departments.

Milestone Systems A/S
European Patent Office (EPO)European Patent Examiner

European Patent Office (EPO), Munich/The Hague

Are you a multilingual, experienced engineer/scientist keen to support inventors? Are you eager to play a role in future developments in innovation?

At the EPO, you can do all of that – and more!

We are currently seeking engineers and scientists to work at the cutting edge of technology, analysing the latest inventions in Chemical Engineering, Life Science, Materials Science, Medical Technology, AI Related, Computer, Electro, Physics and Telecom.

Your work will entail carrying out end-to-end patent examinations from the search to the post-grant stage. At the same time, you will create and maintain classification systems to ensure efficient and effective searching, whilst ensuring the uniform and effective application of the European Patent Convention and other legal texts.

Interacoustics A/S
Compliance Specialist, Global Quality

Interacoustics A/S, Middelfart

Would you like to work with products that change the lives of hearing-impaired people and do it in a worldwide, fast-growing company? And do you have experience with compliance in a quality and regulatory affairs environment?

Through your position, you will have an immediate impact on regulatory compliance and future product development and launch. You will ensure our product compliance administration and maintenance of standard product documentation delivering valuable information to the regulatory department which ensures the right external product registration.

As a team member in the compliance team, you will also be involved in regulatory surveillance and safety related risk analysis ensuring new standards and recertification are handled and new standards implemented in our knowledge base.

Interacoustics A/S
KAR+CO
Administrerende Direktør til Møns Bank A/S

KAR+CO, Stege

Møns Bank søger en direktør, der med reference til bestyrelsen bliver ansvarlig for bankens daglige drift og udvikling.

Direktøren leder bankens medarbejdere gennem en stærk og dedikeret ledergruppe. Han/hun får tillige et tæt samarbejde med bestyrelsen såvel som bankens repræsentantskab. Dette samarbejde har i Møns Bank en særlig dimension i forhold til den lokale forankring. Sparringspartnerrollen i forhold til bestyrelsen er en vigtig del af stillingsindholdet.

Du tilbydes en helt unik og central nøglerolle med spændende og udfordrende ledelsesopgaver i en veldrevet bank med stort potentiale til fortsat udvikling som succesfuldt selvstændigt pengeinstitut.

KAR+CO
Gem
AgroMarkets A/S
Direktør søges

AgroMarkets A/S

Vores direktør har søgt nye udfordringer, så vi leder efter en ny, der vil være med til at styrke vores position som Danmarks vigtigste handelsrådgivere. Vi er en lille virksomhed med en flad organisation, så opgaverne er mangeartede. Baglandet er til gengæld stort.

Du skal lede en lille dynamisk organisation, der betjener kunder og ejere i hele Danmark. Vi arbejder alle primært hjemmefra, så du skal evne at lede og motivere på distancen. Du får ansvaret for udviklingen af forretningen og kommer til at arbejde tæt sammen med bestyrelse, ejere og deres medarbejdere om bl.a. produkt- og projektudvikling. Du bliver også ansvarlig for opfølgning, økonomi og administration.

Du arbejder hjemmefra, og det er ingen hemmelighed, at vi står tidligt op. De internationale markeder holder ikke nødvendigvis fri, når Danmark gør. Så det er dem, der afgør, hvornår vi arbejder og holder ferie. Lønnen er attraktiv og forhandles ud fra dine kvalifikationer.

AgroMarkets A/S
InsightmentsPartner & CEO – international forretningsudvikling

Insightments søger for Chicago Roasthouse i Viby J.

Chicago Roasthouse har gennem de seneste mange år forfinet og videreudviklet sit franchisekoncept. Med lokationer flere steder i Danmark, har kunderne gennem årene fået madoplevelser, baseret på de allerbedste råvarer, leveret lige til døren. Corona har forøget den i forvejen solide efterspørgsel og Chicago Roasthouse står nu overfor at realisere en ekspansiv vækststrategi i Nordeuropa og USA.

Chicago Roasthouses stifter ønsker nu at udvide direktion og ledelse, for at sikre en målrettet og lønsom udvikling i de lande som er omfattet af vækststrategien.

Nøgleordene for dette er internationalisering, optimering af franchisekonceptet, ledelse og målopfølgelse af franchisetagere og masterfranchisetagere, en organisatorisk videreudvikling, også baseret på klare ansvarsfordelinger i direktion og ejerkreds og en fortsat kvalitativ ”state of the art” koncept- og produktudvikling.

Audio-Visuelt Centrum a/s
Fremtidens AV-Tekniker

Audio-Visuelt Centrum a/s, Brøndby

Har du interesse i lyd og billede og har du hænderne skruet ordentlig på, så er det måske dig vi leder efter? Så hvis du vil være med til at installere og servicere fremtidens AV-løsninger som eksempelvis biografer, lyd i sportshaller og lignende, touchskærme, videokonference, reklameskærme og meget mere, så er AVC stedet for dig.

Har du en baggrund, som eksempelvis elektriker, elektronikmekaniker eller IT- eller datatekniker, er det kun et plus, men det vigtigste er, at du har en teknisk interesse, masser af gåpåmod, og er villig til at lære.

Installation og montering af AV-udstyr herunder:

 • Montering og justering af alle typer projektorer, lærreder, monitorer, lydsystemer, LED Skærme mv.
 • Service og support af eksisterende AV-udstyr.
Audio-Visuelt Centrum a/s
TELE-POST
Projektleder med teknisk baggrund/Project leader with a technical flair

TELE-POST, Nuuk

*For english version click here!*

TELE-POST søger en Projektleder med teknisk baggrund til vores Business Support Systems-afdeling(BSS). Du vil fungere som projektleder og projektressource i en række spændende projekter indenfor telekommunikation og IT. Disse vil i høj grad omfatte implementeringen af projektønsker fra de kommercielle dele af vores organisation, samt projekter der optimerer vores systemer, processer og arkitektur.

Overordnet bliver din opgave at drive projekter fra tidlig idé til færdig udarbejdet specifikation. Derudover bl.a. at

 • koordinere og planlægge projektrelaterede opgaver
 • udarbejde generelle og tekniske specifikationer
 • validere krav med resten af organisationen og forventningsafstemmer med vendors
TELE-POST
Cibicom A/S
Projektkoordinator

Cibicom A/S, Ballerup

Projektkoordinator til vores Customer Solutions team (projektafdeling)

Mestrer du at have mange bolde i luften samtidig? Har du kendskab til fiber/netværks leverancer? Har du lyst til at blive en del af en virksomhed som er i stor udvikling? Så er her måske jobbet for dig!

Projektkoordinatoren er typisk med i pre-sales fasen, hvor der afgives tilbud til kunden i samarbejde med vores salgsafdeling, samt igen fra kundens bestilling og frem til afsluttet leverance til kunden. Projektkoordinatoren har en bred koordinering på tværs af hele organisationen, samt den daglige dialog og opfølgning med leverandører og kunder for at sikre leverancen.

Hvem er vi? Med reference til Customer Solutions Manager, bliver du en del af vores projektafdeling der på nuværende tidspunkt tæller 7 kollegaer, som hver især er specialister inden for vores forskellige forretningsområder.

Cibicom A/S
TDC NETAmbitiøs partner manager til Danmarks førende fibernetværksudbyder

TDC NET, København

Den digitale infrastruktur er rygraden i et moderne og digitalt Danmark, og du kommer til at spille en vigtig rolle i vores udrulning af fremtidens fibernetværk. Vi er Danmarks største og ældste udbyder af digital infrastruktur, men vi er slet ikke færdige endnu – derfor skal vi bruge dig!

Som vores nye partner manager bliver du en del af afdelingen Invoice & Material Management. Blandt dine 19 nye kolleger er der i forvejen flere partner managers, som du sparrer med. Vi er en bredtfavnende afdeling med ansvar for leverandørstyring, fakturakontrol og materiel styring – vi har fingrene i alt fra roaming til rørledning, kontraktkonsultation til konfliktløsning.

Region SjællandNetværkstekniker til Koncern IT

Region Sjælland, Ringsted

Brænder du for firewalls, corenetværk og datacenter? Er du selvkørende og drevet af at bringe netværket sikkert til næste niveau? Så kan det være, at det er dig, vi leder efter.

Region Sjælland er i gang med flere nye og spændende projekter inden for dedikeret drift, datacenter og netværkssikkerhed. Derfor har vi oprettet en ny stilling til en netværkstekniker, som er proaktiv, struktureret, god til at bevare overblikket og kan holde flere bolde i luften i en hektisk arbejdsdag.

Din arbejdsdag vil blandt andet indeholde følgende opgaver:

Region Sjælland
 • Drift og udvikling af vores core netværk, firewalls, WAN, LAN og datacenter.
 • Drift af InfoBlox, F5 og Netscaler.
 • IT Sikkerhed.
Blåbjerg Biogas A M B ADirektør

Blåbjerg Biogas A M B A

Kan du videreudvikle et af Danmarks ældste biogasanlæg?

Du vil få det ledelsesansvaret for 10 medarbejdere i produktionen, transport og administrationen. Som leder er du synlig og har fokus på udvikling af medarbejderne og deres kompetencer. Derudover har du fokus på et positivt og samarbejdsorienteret arbejdsmiljø på tværs af de forskellige funktioner i virksomheden, og er derved garant for en informativ og gennemsigtig kultur.

Af arbejdsopgaver kan nævnes:

 • Ledelse af virksomhed i forhold til økonomi, budget, kontrakter og produktionen
 • Myndighedsbehandling og godkendelser
 • Plan for selskabets udvikling
Gem
Coop Danmark A/SBrugsforeningen TRYG søger direktør

Coop Danmark A/S, Ry

Brænder du for forretningsudvikling, der er funderet i vores grundværdier omkring fællesskab, bæredygtighed og købmandskab?

Vores nuværende direktør stopper efter 22 år ved roret, for at hellige sig andre projekter. Brugsforeningen er i rivende udvikling og nu skal retningen sættes for arbejdet frem mod 2030 hvor vi fortsat understøtter visionen: ”Vi handler sammen og støtter det gode lokale liv”.

Det er direktørens opgave at sikre drift og udvikling af den samlede forretning og fortsat skabe vækst på de enkelte forretningsområder. Der skal særligt fokus på etableringen af nye butikker i Virklund og Ry Øst, ligesom flere projekter er på vej i ejendomsforretningen. Det er en helt central opgave for direktøren, at sikre finansiering og styring af disse projekter, så de når i mål til tiden og indenfor budgettet.

Vi tilbyder et særdeles spændende og selvstændigt job i en sund og stor virksomhed i vækst.

Favrskov KommuneDirektør for Job og Økonomi

Favrskov Kommune, Hinnerup

Som direktør for Job og Økonomi bliver du er ansvarlig for den fælles økonomifunktion og dermed for den samlede økonomiske planlægning og styring i Favrskov Kommune i tæt samarbejde med kommunalfirektøren og de øvrige direktører.

Du kommer til at spille en aktiv og vigtig rolle i samarbejdet med Byrådet om kommunens overordnede økonomiske styring og udvikling.

Samtidig står du i spidsen for en forvaltning med et samlet årligt driftsbudget på 784 mio. kr. og 250 medarbejdere fordelt på følgende fire chefområder:

 • Økonomi, Løn og Borgerservice
 • Arbejdsmarkedsområdet
 • It og digitalisering
 • Sekretariatet.
Digitaliseringsstyrelsen
Vicedirektør til Digitaliseringsstyrelsen

Digitaliseringsstyrelsen, København

Vil du være med til at sætte retning for en ambitiøs og ansvarlig digital fremtid i den offentlige sektor, hvor brug af nye teknologier, udvikling og drift af digital infrastruktur og det at finde holdbare løsninger i et tværoffentligt samarbejde er afgørende? Vil du være med til at udvikle og drive en organisation samt inspirere andre gennem din ledelse? Så søg stillingen som vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen.

Vores opgaver spænder således bredt fra departementale policy- og analyseopgaver, over fastlæggelse af de overordnede rammer for det offentliges it-anvendelse til udvikling og implementering af ny digital infrastruktur til alle Danmarks borgere.

Du bliver en del af direktionen, som en af to vicedirektører, der sammen med direktøren står i spidsen for ca. 300 engagerede medarbejdere.

EPOS
Technical Support Specialist with fluency in German

EPOS, Ballerup or Bissendorf

We are expanding our team and are looking for our next colleague. We are based in Global Support and assist all our customers with questions or problems of technical nature. As Technical Support Specialist your focus will be on quality issues, challenging support cases and customer satisfaction providing results which create customer loyalty.

EPOS As your support is directed towards the German market, you need to have excellent communication skills in English and German.

Ideally, you have extensive technical know-how, experience in the telecommunication or IT business and feel comfortable employing these skills in a high-volume technical environment. You address client concerns in a professional and friendly manner and can navigate with internal and external stakeholders.

EPOS
DAMM Cellular Systems A/S
Product Support Engineer

DAMM Cellular Systems A/S, Sønderborg

Do you have good technical knowledge, are you interested in radio communication, and are you customer-oriented? Then you could be our new product support engineer.

No two days are alike in the Product Support team and your responsibilities will include:

 • Online support to partners and customers – answering queries on technical issues and offering advice to solve them
 • System integration testing
 • Product training online, at HQ or on-site with the customers

As a product support engineer you will have lots of interactions with customers and partners. We therefore expect you to have great problem-solving capabilities and good communication skills. We also expect that you enjoy new challenges and learning about new technologies.

DAMM Cellular Systems A/S