1.151 job matcher din søgning 1.151 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Orana Denmark A/SProduktionsmedarbejdere til spændende produktion

Orana Denmark A/S, Rynkeby

Vi har travlt hos ORANA Denmark A/S. Så travlt, at vi skal have styrket vores produktion med engagerede produktionsmedarbejdere.

Har du erfaring fra fødevareproduktion, er det altid en fordel, men med en korrekt indstilling til jobbet kommer man altid langt. Der er ligeså mulighed for udvikling, samt mulighed for at gøre en forskel.

Vi søger i øjeblikket produktionsmedarbejdere til følgende stillinger:

 • Forberedning og blanding af frugtbaserede produkter ud fra recepter
 • Tappelinjen, hvor der betjenes og overvåges automatiske produktionsanlæg

Vi tilbyder ansættelse i en dynamisk virksomhed under Industriens Overenskomst.

L'AnforaBrænder du for det italienske køkken? Vi søger lige nu både kok, køkkenmedarbejder og tjener

L'Anfora, København

Vi søger lige nu tre nye medarbejdere til Restaurant L'Anfora – en hyggelig italiensk restaurant beliggende i Københavns centrum. På L'Anfora respekterer vi hinanden, og vi har en afslappet og venskabelig omgangstone og sætter pris på humor og godt humør. Når du arbejder hos os, er du ikke bleg for at hjælpe til med alle slags opgaver. Vi er et lille team, som hjælper hinanden så godt vi kan.

Vi søger:

 • Italiensk kok: Du er erfaren i det italienske køkken, og du kommer til at sætte dit eget præg på menuen.
 • Køkkenmedhjælper: Du er vant til at arbejde i et køkken, og hvis du har erfaring med pizzabagning, er det et plus.
 • Tjener: Hvis du har erfaring, er det fint, men ikke en nødvendighed.
Fugl Leonhardt ApSKøkkenchef

Fugl Leonhardt ApS søger for Trinity kursus- og konferencecenter A/S i Fredericia

Passioneret fagmand og en god leder?

Så kan det være dig vi søger - og hvis du er en hands-on og coachende leder, yderst struktureret og nytænkende – tyder det allerede på et godt match!

Du er samtidig konkurrencemenneske i forhold til at yde det bedste hver dag og være en god inspirator for dit team. Foruden det rent kvalitetsmæssige og madfaglige knowhow forventer vi, at du har flair for økonomi, og at du forstår helheden i køkkendrift på et hotel- og konferencecenter.

Vores koncept vil have stikord af modernitet, simplicitet og gode råvarer. Du skal først og fremmest som person have et leder DNA der afspejler troen på ”at glade kokke laver god mad” – og at du skaber glade kokke ved at være involverende og motiverende. Overalt i huset tror vi på den gode tone uanset funktion.

Frederiksberg KommuneVicedirektør til Børne- og Ungeområdet

Frederiksberg Kommune

Vil du gerne stå i spidsen for vores tværgående arbejde og sætte fokus på tidlig forebyggelse og på sundhed på børne- og ungeområdet er helt centralt? Er du den rette til at styrke den politiske betjening og sikre kvalificerede beslutningsgrundlag og stærk implementering? Så søg denne attraktive stilling som ny vicedirektør i en veldrevet kommune med store ambitioner på børne- og ungeområdet.

Som vicedirektør vil du have ledelsesansvar for dels forvaltningens ledelsessekretariat og dels fællesrådgivningen med kommunens PPR, Sundhedstjenesten med kommunens sundhedsplejersker og børne- og ungelæge samt den kommunale tandpleje. Du skal derfor både trives med at varetage det overordnede strategiske perspektiv i en række tværgående projekter, der understøttes af ledelsessekretariatet , som direktørens stedfortræder og som ansvarlig for betjeningen af de politiske udvalg på området.

EatHappy Danmark
Smilende og serviceminded Shop Assistant

EatHappy Danmark, Roskilde

EatHappy åbnede for første gang dørene i Danmark i 2019, og det har lige siden været vores mål at give danskerne adgang til lækker frisklavet sushi i supermarkeder.

Hvad jobbet bl.a. indebærer:

 • Du yder en aktiv service over for vores kunder og kan fortælle dem om vores produkter og koncept.
 • Du tilbereder dagligt frisk sushi og lækre asiatiske snacks, og du arbejder altid ansvarsfuldt med vores råvarer (især fisk og grøntsager).

Du behøver ikke at have erfaring med at lave sushi, men du skal være indstillet på at lære det og efterleve vores koncept til fulde.

EatHappy Danmark
ISS Facility Services A/S
ISS søger serviceminded og fleksibel køkkenmedhjælper til spændende kunde i Vejle

ISS Facility Services A/S

Vi tilbyder en spændende og alsidig stilling, hvor du får mulighed at skabe særlige frokostoplevelser, der huskes af kunden og husets gæster. Med din kvalitetsbevidste tilgang vil du i tæt samarbejde med vores faglærte kok dagligt opstille en indbydende og inspirerende buffet, som består af såvel varme som kolde og lune retter.

Som vores nye køkkenmedhjælper matcher du på nedenstående:

 • Har erfaring fra kantine som køkkenassistent eller medhjælper
 • Du sætter en ære i at servere lækker mad og har øje for detaljen
 • Du er mødestabil, kvalitetsbevidst og flittig
ISS Facility Services A/S
Gem
ISS Facility Services A/S
Kreativ og kvalitetsbevidst kok

ISS Facility Services A/S, Brabrand

Vil du være med til at gøre ISS til verdens bedste servicevirksomhed og sætte standarden for serviceleverancer inden for catering?

ISS søger en ambitiøs og innovativ kok til vores kantine i Brabrand. Du vil i tæt samarbejde med et team på tre dygtige kollegaer være ansvarlig for at servere sund, inspirerende og velsmagende mad til gæster, som stiller store krav til både oplevelsen og kvaliteten.

Vi tilbyder en spændende og alsidig stilling, hvor du får rig mulighed for at bringe din innovative tilgang til mad og servering i spil, når vi hver dag arbejder målrettet mod at imponere vores gæster med gastronomiske madoplevelser. Du vil løbende have arbejdsopgaver på alle partier, men koncentreret omkring både det kolde og varme køkken, som du med høj faglighed og kreativitet vil være med til at udvikle.

ISS Facility Services A/S
SuperBrugsenDelikatesseassistent, SuperBrugsen, Hadsund

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med ca. 65 medarbejdere, og en slagter-delikatesseafdeling, hvor vi lige nu er 7 fastansatte plus unge mennesker.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer
 • Fleksible og gode arbejdsforhold, hvor du selv sætter dit præg på din hverdag

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
Hotel Marina ApSOvertjener og kok med tiltrædelse snarest

Hotel Marina ApS, Hellerup

I jobbet som overtjener/arrangementsafvikler er du ansvarlig for afvikling af vores konference/selskaber/a la carte restaurant.

Opgaver

 • Bestilling af drikkevarer/kaffe/vin
 • Planlægning af selskaber
 • Aktiv eksekvering & planlægning af selskaber og events i huset i samarbejde med hotel Marina øvrige team

Vi søger også en energisk og dygtig kok til vores travle køkken. Opgaverne spænder bredt udover almindelige cafégæster –morgenmad, konferencer, selskaber og events.

Gem
ISS Facility Services A/S
Energisk opvasker søges til spændende kunde i København K

ISS Facility Services A/S

Vil du være med til at yde den bedste service for vores kunder? ISS søger en opvasker med passion og evnen til at levere hver eneste dag.

Du bliver en del af et team på 3 personer, som prioriterer godt samarbejde, højt humør og høj faglighed. Vi producerer dagligt en lækker frokostbuffet til 250 personer. Her vil dine primære arbejdsopgaver bestå af opvask, rengøring samt klargøring af diverse grønt. Vi lever af service, og derfor er det en af vores vigtigste opgaver at involvere medarbejderne, så vi sammen kan udvikle og levere gode oplevelser til vores gæster. ISS byder på et job, hvor du vil få en spændende og dynamisk hverdag med fart på.

Stillingen er på 37 timer mandag til fredag i dagtimerne fra kl. 07.00 til kl. 15.00.

ISS Facility Services A/S
Sunset Boulevard
Assistant Manager

Sunset Boulevard, Hjørring

Har du et stærkt konkurrencegen, og har du lyst til at være en del af en af landets bedste fastfoodrestauranter, hvor du har gode muligheder for at udvikle dig? Så har vi et spændende job til dig! Sunset

Hos Sunset Boulevard søger vi lige nu en ambitiøs kollega, der med sin store interesse for ledelse kan varetage den daglige drift og lede sine medarbejdere samt yde service for gæsterne på højeste niveau.

Som Assistant Manager er du næstkommanderende og restaurantchefens højre hånd. Hvis du drømmer om mere, vil du blive tilbudt en intern uddannelse, der er rettet mod at styrke dit talent, så du kan blive klædt på til den dag, hvor du måske selv skal være vores næste dygtige restaurantchef. Hver dag tager du dig af en række forskellige administrative opgaver, men du bruger dog størstedelen af tiden på gulvet, hvor du viser vejen og går forrest i tæt samarbejde med restaurantchefen.

Sunset Boulevard
Den Glade Slagter v/Martin ThorupDelikatesseassistent søges

Den Glade Slagter v/Martin Thorup, Tranbjerg J

Vi er en slagterforretning beliggende i Tranbjerg (Århus Syd) med en stor delikatesseafdeling. Vi har en del mad ud af huset, ligesom vi selvfølgelig har mange kunder dagligt i butikken.

Vi har lige nu 8 medarbejdere, men da én desværre er fratrådt, står vi nu og mangler dig. Du er:

 • Uddannet delikatesseassistent eller smørrebrødsjomfru - eller har erfaring herfra.
 • God til kundeekspedition og elsker den daglige kontakt til kunderne.
 • Udadvendt, smilende og glad som person.
 • Pligtopfyldende og kan indgå i et team med vores andre ansatte, hvor vi roterer de forskellige arbejdsopgaver.
 • Interesseret i SoMe-annoncering og har lyst til at hjælpe os med at videreudvikle på sociale medier.
Scandic Hotel A/S
Pastry Chef, fuldtid dog med mulighed for deltid, Scandic Kødbyen

Scandic Hotel A/S

Er du passioneret og ambitiøs i køkkenet og har lyst til at arbejde med de bedste råvarer og servere kvalitet og madglæde på hver eneste tallerken, så tror vi på, at du er vores nye Pastry Chef på Scandic Kødbyen. Scandic Hotel A/S

Vi ved, at du brænder for at gøre en forskel og er knivskarp i køkkenet. Og at din glæde for at lave god mad smitter af på alle os andre – både dem, du arbejder tæt med og alle vores gæster. Du får rig mulighed for at udvikle dig som kok og levere de bedste madoplevelser. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Fremstilling af både sødt og salt bagværk, desserter og petit fours
 • Fremstilling af marmelade, granola og brøddej til morgenbuffet
Scandic Hotel A/S
Scandic Hotel A/S
Head Chef, primært mandag - fredag, Scandic Aarhus Vest

Scandic Hotel A/S

Er du ambitiøs i køkkenet, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Head Chef på Scandic Aarhus Vest. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik over dit køkken og er god til at kommunikere, lede og dele din viden.

Scandic Hotel A/S

Og vi ved, at du altid går forrest og er til inspiration for dit team og alle andre, du arbejder sammen med. Madglæde og kvalitet serveres med respekt for gode råvarer. Du får ting til at ske, er likeable og spreder god energi i køkkenet. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Ledelse af køkkenteamet, bestående af 8 dygtige Team Members
 • Ansvar for hotellets madudbud i restaurant, bar og i forbindelse med konferencer, som ligger primært mandag - fredag, samt vores a la carte restaurant, som servicerer vores mange stamgæster
 • Budgetopgaver, vagtplanlægning og andre administrative opgaver
Scandic Hotel A/S
People ExecutiveCOO med ansvar for fuld værdikæde

People Executive søger for EM-fiberglas a/s i Hornsyld

Med potentiale til mere for den rette profil, som led i planlagt generationsskifte i de kommende år

Er du en synlig og motiverende leder, der evner at mobilisere din organisation til samlet succes? Er du den operationelt involverede og eksekverende spillende træner, der kan balancere stabil daglig drift med fremadrettet udvikling og professionalisering? Så er det dig vi leder efter til EM fiberglas A/S i Hornshyld.

Som COO, i denne nyoprettede stilling, danner du parløb med CEO i direktionen og får P&L ansvar for den samlede forsyningskæde. I alt ca. 90 medarbejdere, som dagligt ledes af en dedikeret produktionschef og nøglemedarbejdere. Du møder en højteknologisk nicheproduktion med et velinvesteret og automatiseret fundament. Med afsæt heri videreudvikler du den samlede forsyningskæde med fokus på LEAN, kvalitet, robuste og skalerbare processer samt øget systemunderstøttelse i alle led.

Gem
ISS Facility Services A/S
Er du vores nye kok til attraktiv kantine i Odense?

ISS Facility Services A/S

Er du kvalitetsbevidst, og vil du gerne servere mad i særklasse? ISS søger en dygtig og innovativ kok til en spændende kantine i Odense. Du vil i tæt samarbejde med 3 dygtige kolleger være ansvarlig for at servere sund, inspirerende og lækker mad til 150 gæster, som stiller store krav til velsmag og kvalitet.

Vi tilbyder en spændende og alsidig stilling. Du får rig mulighed for at bringe din innovative tilgang til mad og servering i spil, når vi hver dag serverer lækker indbydende mad inspireret af sæsonen.

Vi arbejder hver dag målrettet mod at give vores gæster gastronomiske madoplevelser, som du får mulighed for at sætte dit præg på.

ISS Facility Services A/S
Gem
ISS Facility Services A/S
Energisk køkkenmedarbejder til kunde i Aarhus

ISS Facility Services A/S

Vil du gerne arbejde i en dynamisk kantine? Så søger vi hos ISS lige nu en dygtig køkkenmedarbejder til vores kantine i Århus.

Du bliver en del af et team på 10, som sammen sikrer, at de daglige opgaver løses med høj kvalitet, og som har fokus på personlig service samt servering af mad.

Din opgave vil bestå i at sørge for opvask, klargøring af grøntsager og forefaldet køkkenarbejde. Du skal være komfortabel i et travlt køkken, hvor vi forventer, at du kan gå til hånde, hvor der er behov for det.

ISS Facility Services A/S
SuperBrugsenDelikatesseassistent, SuperBrugsen Bramming

SuperBrugsen

Du kommer til et team med i alt 60 medarbejdere, vi vægter arbejdsmiljø og trivsel højt, derfor forventes det også du har let til smil og møder med godt humør.

Vi er Bramming og omegns eneste slagter og delikatesseafdeling, du vil derfor opleve en travl hverdag med vekslende arbejde i et tempo fyldt miljø. Du får rig mulighed for at sætte dig eget præg på tingene indenfor de koncepter vi har i MadCooperativet.

Vi kan derudover tilbyde:

 • Et spændende og udviklende job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke
 • Fleksible og gode arbejdsforhold, hvor du selv sætter dit præg på din hverdag

Du vil få en varieret arbejdsdag hvor dine opgaver bl. a består af:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
Scandic Hotel A/S
Housekeepers, deltid og/eller weekends, Scandic Webers

Scandic Hotel A/S, København

Ta’r du ansvar, har øje for detaljerne og sætter en ære i at få vores hotel til at shine, så tror vi på, at du er én af vores nye Housekeepers på deltid og/eller til weekends på Scandic Webers. Vi ved, at du har en faglig stolthed og altid har dit på det rene, når det gælder den daglige rengøring. Scandic Hotel A/S

Du forstår vigtigheden af at lægge lagenet i de rette folder og møder altid vores gæster med et smil. Og du går ikke ud af værelserne, før du har været rundt i hver eneste krog. Vi ved, at du er perfektionist til fingerspidserne. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Rengøring af værelser og fællesområder
 • Gæstekontakt og gæsteservice
 • Sørge for orden på housekeepings lagre og i opbevaringsrum
Scandic Hotel A/S
Scandic Hotel A/S
Kok, fuldtid, Scandic Kødbyen

Scandic Hotel A/S, København

Er du ambitiøs i køkkenet og har lyst til at arbejde med de bedste råvarer og servere kvalitet og madglæde på hver eneste tallerken, så tror vi på, at du er vores nye kok på Scandic Kødbyen. Scandic Hotel A/S

Vi ved, at du brænder for at gøre en forskel og er knivskarp i køkkenet. Og at din glæde for at lave god mad smitter af på alle os andre – både dem, du arbejder tæt med og alle vores gæster. Du får rig mulighed for at udvikle dig som kok og levere de bedste madoplevelser. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Fremstilling af varme og kolde retter af høj kvalitet
 • Være køkkenets synlige ansigt i restauranten, f.eks. i forbindelse med opfyldning af buffeter, tranchering og præsentation af menuer
 • Egenkontrol
Scandic Hotel A/S