142 job matcher din søgning 142 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Frederiksberg KommuneVicedirektør til Børne- og Ungeområdet

Frederiksberg Kommune

Vil du gerne stå i spidsen for vores tværgående arbejde og sætte fokus på tidlig forebyggelse og på sundhed på børne- og ungeområdet er helt centralt? Er du den rette til at styrke den politiske betjening og sikre kvalificerede beslutningsgrundlag og stærk implementering? Så søg denne attraktive stilling som ny vicedirektør i en veldrevet kommune med store ambitioner på børne- og ungeområdet.

Som vicedirektør vil du have ledelsesansvar for dels forvaltningens ledelsessekretariat og dels fællesrådgivningen med kommunens PPR, Sundhedstjenesten med kommunens sundhedsplejersker og børne- og ungelæge samt den kommunale tandpleje. Du skal derfor både trives med at varetage det overordnede strategiske perspektiv i en række tværgående projekter, der understøttes af ledelsessekretariatet , som direktørens stedfortræder og som ansvarlig for betjeningen af de politiske udvalg på området.

People ExecutiveCOO med ansvar for fuld værdikæde

People Executive søger for EM-fiberglas a/s i Hornsyld

Med potentiale til mere for den rette profil, som led i planlagt generationsskifte i de kommende år

Er du en synlig og motiverende leder, der evner at mobilisere din organisation til samlet succes? Er du den operationelt involverede og eksekverende spillende træner, der kan balancere stabil daglig drift med fremadrettet udvikling og professionalisering? Så er det dig vi leder efter til EM fiberglas A/S i Hornshyld.

Som COO, i denne nyoprettede stilling, danner du parløb med CEO i direktionen og får P&L ansvar for den samlede forsyningskæde. I alt ca. 90 medarbejdere, som dagligt ledes af en dedikeret produktionschef og nøglemedarbejdere. Du møder en højteknologisk nicheproduktion med et velinvesteret og automatiseret fundament. Med afsæt heri videreudvikler du den samlede forsyningskæde med fokus på LEAN, kvalitet, robuste og skalerbare processer samt øget systemunderstøttelse i alle led.

KAR+CO
Administrerende Direktør til Møns Bank A/S

KAR+CO, Stege

Møns Bank søger en direktør, der med reference til bestyrelsen bliver ansvarlig for bankens daglige drift og udvikling.

Direktøren leder bankens medarbejdere gennem en stærk og dedikeret ledergruppe. Han/hun får tillige et tæt samarbejde med bestyrelsen såvel som bankens repræsentantskab. Dette samarbejde har i Møns Bank en særlig dimension i forhold til den lokale forankring. Sparringspartnerrollen i forhold til bestyrelsen er en vigtig del af stillingsindholdet.

Du tilbydes en helt unik og central nøglerolle med spændende og udfordrende ledelsesopgaver i en veldrevet bank med stort potentiale til fortsat udvikling som succesfuldt selvstændigt pengeinstitut.

KAR+CO
Lægehuset I/SLægesekretær til 4-læge kompagniskabspraksis i København K

Lægehuset I/S

Sekretær til Lægehuset i Nørre Farimagsgade 33 søges 37 timer /uge.

Har du lyst til at være en del af et dynamisk og fagligt stærkt team med stort og varieret patient flow?

Dine arbejdsopgaver består hovedsageligt i telefonpasning/visitation, patientkontakt ved skranken, varetagelse af patientnære opgaver fx urin-undersøgelse, blodprøvetagning, instruktion i hjemmeblodtryksmåling samt vejledninger i diverse podninger.

Gem
AgroMarkets A/S
Direktør søges

AgroMarkets A/S

Vores direktør har søgt nye udfordringer, så vi leder efter en ny, der vil være med til at styrke vores position som Danmarks vigtigste handelsrådgivere. Vi er en lille virksomhed med en flad organisation, så opgaverne er mangeartede. Baglandet er til gengæld stort.

Du skal lede en lille dynamisk organisation, der betjener kunder og ejere i hele Danmark. Vi arbejder alle primært hjemmefra, så du skal evne at lede og motivere på distancen. Du får ansvaret for udviklingen af forretningen og kommer til at arbejde tæt sammen med bestyrelse, ejere og deres medarbejdere om bl.a. produkt- og projektudvikling. Du bliver også ansvarlig for opfølgning, økonomi og administration.

Du arbejder hjemmefra, og det er ingen hemmelighed, at vi står tidligt op. De internationale markeder holder ikke nødvendigvis fri, når Danmark gør. Så det er dem, der afgør, hvornår vi arbejder og holder ferie. Lønnen er attraktiv og forhandles ud fra dine kvalifikationer.

AgroMarkets A/S
InsightmentsPartner & CEO – international forretningsudvikling

Insightments søger for Chicago Roasthouse i Viby J.

Chicago Roasthouse har gennem de seneste mange år forfinet og videreudviklet sit franchisekoncept. Med lokationer flere steder i Danmark, har kunderne gennem årene fået madoplevelser, baseret på de allerbedste råvarer, leveret lige til døren. Corona har forøget den i forvejen solide efterspørgsel og Chicago Roasthouse står nu overfor at realisere en ekspansiv vækststrategi i Nordeuropa og USA.

Chicago Roasthouses stifter ønsker nu at udvide direktion og ledelse, for at sikre en målrettet og lønsom udvikling i de lande som er omfattet af vækststrategien.

Nøgleordene for dette er internationalisering, optimering af franchisekonceptet, ledelse og målopfølgelse af franchisetagere og masterfranchisetagere, en organisatorisk videreudvikling, også baseret på klare ansvarsfordelinger i direktion og ejerkreds og en fortsat kvalitativ ”state of the art” koncept- og produktudvikling.

SSA´er, SSH´er eller klinikassistent søges til speciallægepraksis i dermatologi og venerologi

Hudklinikken Kalundborg

Der søges en SSA´er, SSH´er eller klinikassistent til en stilling på 29-34 timer fordelt på 4 ugentlige arbejdsdage med ansættelse fra den 1. november 2021 eller hurtigst muligt derefter.

Praksis er veletableret og består af speciallægen, 1 lægesekretær på fuld tid, 1 klinikassistent på 29 timer og en SSH´er i fleksjobstilling.

I udgangspunktet vil dine arbejdsopgaver – i tæt samarbejde med lægen og klinikkens øvrige personale – komme til at ligge indenfor følgende områder:

 • Behandling af vorter
 • Allergitest
 • Behandling af bensår
Lægerne I Sunds I/S
Sekretær til almen praksis

Lægerne I Sunds I/S

Vi søger en sekretær, der

 • er stabil, fleksibel og bevarer ro og overblik i en til tider travl, afvekslende hverdag
 • evner og trives med at arbejde selvstændigt og som en del af et hold
 • har et stort fagligt engagement.

Dine arbejdsopgaver vil typisk bestå af telefonpasning med visitation, tidsbestilling, receptfornyelser og patientbetjening ved skranken, IT-superbrugerfunktion, undervise nyt personale i vores lægesystem, udarbejde arbejdsskema, kontakt til leverandører, bestilling af varer, enkle sygeplejeopgaver og laboratoriefunktioner samt deltage i rengøring og sterilisation af instrumenter.

Det er et krav, at du har erfaring fra sundhedssektoren og gerne erfaring fra almen praksis. Kendskab til vores IT-system, XMO, vil være en fordel, men ikke et krav.

Lægehuset Nyvej 6 I/SLægesekretær eller social- og sundhedsassistent

Lægehuset Nyvej 6 I/S, Børkop

Lægesekretær, med ønske om direkte patientkontakt, eller social- og sundhedsassistent, med flair for administrative opgaver, søges til veldrevet lægehus pr. 3. januar 2022 eller efter aftale.

Vi har brug for en kollega, som kan varetage en sweeperfunktion på daglig basis. Der skal løses forskellige ad hoc-opgaver på gulvet, og du skal hjælpe til, hvor der er brug for ekstra hænder.

Opgaverne består blandet andet af blodprøver, urinundersøgelser, vaccination, telefonvisitation og suturfjernelse. Desuden skal der varetages indkøb, opfyldning og administrativ støtte til vores praksismanager i form af forskellige kontoropgaver.

Vi kan tilbyde en stilling på 30 timer i et velfungerende lægehus i Børkop.

Adeas Hospitaler
Er du vores nye operationsbooker, til vores team af operationsbookere?

Adeas Hospitaler, København

Adeas Hospitaler søger derfor dygtig operationsbooker til at varetage booking af operationer indenfor de kirurgiske specialer, vi tilbyder.

Din primære opgave som operationsbooker er booking af patienter så operationsprogrammet er optimalt udnyttet, tjek af betalingsgarantier, koordinering med lægerne og operationsgangen.

Operationsbooker er en nøglefunktion, der er med til at sørge for patienterne får den bedst mulige oplevelse hos Adeas.

Vi ønsker os, at du blandt andet:

 • Har erfaring som sygeplejerske eller lægesekretær.
 • Brænder for at yde en service af høj kvalitet, hvor patienten altid er i fokus.
 • Har kendskab til kirurgiske speciale.
 • Struktureret og løsningsorienteret.
Adeas Hospitaler
Adeas Hospitaler
Er du vores nye lægesekretær?

Adeas Hospitaler, København

Adeas Hospital mangler en dygtig lægesekretær, kunne dette mon være noget for dig.

Din primære opgave som lægesekretær er at guide vores patienter, så de får den bedst mulige oplevelse hos Adeas. Du er den røde tråd i hele patientforløbet. Dine arbejdsopgaver vil være telefonbetjening, håndterer patientjournaler herunder skrivning og anmodninger til samarbejdspartnere samt bookning af tider.

Vi ønsker os, at du blandt andet:

 • Er lægesekretær
 • Brænder for at yde en service af høj kvalitet, hvor patienten altid er i fokus
 • Kan håndterer patientjournaler
 • Gerne kendskab til flere specialer

Vi tilbyder en arbejdsplads i rivende udvikling samt mulighed for at blive en del af et stærkt fagligt team, hvor vi hjælper hinanden og løfter i flok.

Adeas Hospitaler
Birgitte From og Pia Brønlund Olesen I/SLægesekretær til almen praksis nær Aarhus

Birgitte From og Pia Brønlund Olesen I/S, Trige

Vi er en velfungerende praksis med to læger, to sygeplejerske og en sekretær. Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, hvor vi sammen gør os umage med at servicere og hjælpe vores 3100 patienter. Hverdagen er til tider travl og hektisk og samtidig spændende og afvekslende. Samarbejde, højt fagligt niveau og humor er noget af det, vi vægter højt.

Vi søger en lægesekretær, ideelt set på 30 timer ugentligt (mandag til fredag 8-14).

Praksiserfaring er en fordel men ikke et krav, hvis blot du har en sundhedsfaglig uddannelse og er parat til at lære nyt. Dine arbejdsopgaver vil være alsidige så som telefonvisitation og rådgivning, medicinbestillinger og klassiske sekretæropgaver. Det er en stor fordel hvis du har flair for it (vi arbejder i systemet XMO)

Stillinger er et barselsvikariat frem til 15/7 2022.

Blåbjerg Biogas A M B ADirektør

Blåbjerg Biogas A M B A

Kan du videreudvikle et af Danmarks ældste biogasanlæg?

Du vil få det ledelsesansvaret for 10 medarbejdere i produktionen, transport og administrationen. Som leder er du synlig og har fokus på udvikling af medarbejderne og deres kompetencer. Derudover har du fokus på et positivt og samarbejdsorienteret arbejdsmiljø på tværs af de forskellige funktioner i virksomheden, og er derved garant for en informativ og gennemsigtig kultur.

Af arbejdsopgaver kan nævnes:

 • Ledelse af virksomhed i forhold til økonomi, budget, kontrakter og produktionen
 • Myndighedsbehandling og godkendelser
 • Plan for selskabets udvikling
Gem
Coop Danmark A/SBrugsforeningen TRYG søger direktør

Coop Danmark A/S, Ry

Brænder du for forretningsudvikling, der er funderet i vores grundværdier omkring fællesskab, bæredygtighed og købmandskab?

Vores nuværende direktør stopper efter 22 år ved roret, for at hellige sig andre projekter. Brugsforeningen er i rivende udvikling og nu skal retningen sættes for arbejdet frem mod 2030 hvor vi fortsat understøtter visionen: ”Vi handler sammen og støtter det gode lokale liv”.

Det er direktørens opgave at sikre drift og udvikling af den samlede forretning og fortsat skabe vækst på de enkelte forretningsområder. Der skal særligt fokus på etableringen af nye butikker i Virklund og Ry Øst, ligesom flere projekter er på vej i ejendomsforretningen. Det er en helt central opgave for direktøren, at sikre finansiering og styring af disse projekter, så de når i mål til tiden og indenfor budgettet.

Vi tilbyder et særdeles spændende og selvstændigt job i en sund og stor virksomhed i vækst.

Favrskov KommuneDirektør for Job og Økonomi

Favrskov Kommune, Hinnerup

Som direktør for Job og Økonomi bliver du er ansvarlig for den fælles økonomifunktion og dermed for den samlede økonomiske planlægning og styring i Favrskov Kommune i tæt samarbejde med kommunalfirektøren og de øvrige direktører.

Du kommer til at spille en aktiv og vigtig rolle i samarbejdet med Byrådet om kommunens overordnede økonomiske styring og udvikling.

Samtidig står du i spidsen for en forvaltning med et samlet årligt driftsbudget på 784 mio. kr. og 250 medarbejdere fordelt på følgende fire chefområder:

 • Økonomi, Løn og Borgerservice
 • Arbejdsmarkedsområdet
 • It og digitalisering
 • Sekretariatet.
Digitaliseringsstyrelsen
Vicedirektør til Digitaliseringsstyrelsen

Digitaliseringsstyrelsen, København

Vil du være med til at sætte retning for en ambitiøs og ansvarlig digital fremtid i den offentlige sektor, hvor brug af nye teknologier, udvikling og drift af digital infrastruktur og det at finde holdbare løsninger i et tværoffentligt samarbejde er afgørende? Vil du være med til at udvikle og drive en organisation samt inspirere andre gennem din ledelse? Så søg stillingen som vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen.

Vores opgaver spænder således bredt fra departementale policy- og analyseopgaver, over fastlæggelse af de overordnede rammer for det offentliges it-anvendelse til udvikling og implementering af ny digital infrastruktur til alle Danmarks borgere.

Du bliver en del af direktionen, som en af to vicedirektører, der sammen med direktøren står i spidsen for ca. 300 engagerede medarbejdere.

Dianalund Lægecenter I/SFarmakonom til kombineret stilling med sekretær og konsultationsopgaver

Dianalund Lægecenter I/S, Dianalund

Vores dygtige farmakonom forlader os, da hun skal til udlandet, derfor søger vi en ny kompetent kollega.

Dine opgaver er følgende:

 • Du skal indgå i sekretærteamet.
 • Konsultation ved medicinfornyelse af smertestillende og afhængighedsskabende medicin.
 • Med tid og erfaring forventer vi at der kommer flere opgaver.
Sundhed.dkVicedirektør

Sundhed.dk, København

Som vicedirektør udgør man direktionen sammen med direktøren, og har et betydeligt ansvar for, at sundhed.dk både er en veldrevet organisation, der leverer i overensstemmelse med parternes forventninger og en arbejdsplads, der har et godt ry og en høj trivsel, og således formår at tiltrække og fastholde højt kvalificeret arbejdskraft.

Vicedirektøren bliver sat i spidsen for de indsatser, der tilsammen skal løfte sundhed.dk op på næste niveau som veldrevet og transparent leverandør af sundheds-it til det danske sundhedsvæsen.

Det indebærer, at vicedirektøren sammen med den/de ansvarlige enhedschefer skal tage ansvar for:

 • at udvikle en ny robust forretnings- og finansieringsmodel
 • at implementere aktivitetsbaseret styring og en porteføljestyring, der giver et tydeligt prioriteringsgrundlag og gennemsigtighed internt og for sundhed.dk’s parter
Søernes PrivathospitalLægesekretærer

Søernes Privathospital, Frederiksberg

Vil du være med til at skabe Danmarks bedste privathospital og har du lyst til nye udfordringer i en virksomhed, hvor god service og høj kvalitet kendetegner alt, hvad vi gør? Så har vi brug for dig!

På Søernes Privathospital, bliver du en del af en dynamisk virksomhed, hvor vi tilbyder flere forskellige specialer. Vi tilbyder en omsorgsfuld, professionel og nytænkende kultur, hvor der ikke er langt fra idé til handling. Du kan se frem til en hverdag, hvor et tæt samarbejde og et godt arbejdsmiljø er prioriteret højt.

Vi opnormerer og søger to lægesekretærer. Stillingerne er på 32 timer/uge eller efter aftale.

Alment Praktiserende Læge Paul Amberg ApSSygeplejerske, social og sundhedsassistent eller lægesekretær søges

Alment Praktiserende Læge Paul Amberg ApS, Vanløse

Er du en erfaren praksismedarbejder med erfaring fra både sekretærfunktion og selvstændige konsultationer og synes det vil være spændende at føre klinikken frem til generationsskifte?

Stillingen er i udgangspunktet 25-32 timer om ugen og lønnes i henhold til gældende overenskomst.

For at sikre succes i stillingen i vor klinik, søger vi en kollega, som:

 • allerede har erfaring fra almen praksis
 • hurtigt finder rundt i patientjournalsystemer og som gerne kender lægesystemet XMO
 • god sans for orden og interesse for kvalitetsudvikling