508 job matcher din søgning 508 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Frederiksberg KommuneVicedirektør til Børne- og Ungeområdet

Frederiksberg Kommune

Vil du gerne stå i spidsen for vores tværgående arbejde og sætte fokus på tidlig forebyggelse og på sundhed på børne- og ungeområdet er helt centralt? Er du den rette til at styrke den politiske betjening og sikre kvalificerede beslutningsgrundlag og stærk implementering? Så søg denne attraktive stilling som ny vicedirektør i en veldrevet kommune med store ambitioner på børne- og ungeområdet.

Som vicedirektør vil du have ledelsesansvar for dels forvaltningens ledelsessekretariat og dels fællesrådgivningen med kommunens PPR, Sundhedstjenesten med kommunens sundhedsplejersker og børne- og ungelæge samt den kommunale tandpleje. Du skal derfor både trives med at varetage det overordnede strategiske perspektiv i en række tværgående projekter, der understøttes af ledelsessekretariatet , som direktørens stedfortræder og som ansvarlig for betjeningen af de politiske udvalg på området.

AffaldVarme Aarhus
Marketing Manager til fremtidens energi og genbrug

AffaldVarme Aarhus, Brabrand

Brænder du for at markedsføre og kommunikere om løsninger for fremtidens energi, affaldshåndtering og genbrug i en branche i rivende udvikling? Kan du sikre, at vores branding rammer både målgrupper indenfor B2B og B2C og skaber den rette påvirkning og gør det så nemt som muligt for vores kunder at være grønne? Så er du måske vores nye leder for Projekter & Events i vores Marketing.

Din fornemste opgave er at sikre kendskabet til vores forretning, så vi positionerer os på markedet, som den virksomhed, der gør det nemt at være grøn – og hvor kommunikation er afgørende, så det er så nemt som muligt at være grøn.

Blandt dine mange opgaver er:

 • Daglig ledelse af dit team, herunder sikre, at opgaver løses til tiden, i prioriteret rækkefølge, til budget og i tæt dialog med interessenter.
 • Markedsføring af produkter for AffaldVarme Aarhus-koncernen – herunder udvikle, planlægge og eksekvere marketing kampagner.
AffaldVarme Aarhus
BILA A/S
Marketingkoordinator med flair for international B2B-markedsføring

BILA A/S, Nykøbing Mors

Brænder du for at arbejde med international B2B-markedsføring i en organisation i kraftig udvikling og med ambitiøse mål for fremtiden?

Som vores nye marketingkoordinator bliver du en del af et team hvor faglighed, iderigdom, sammenhold og god energi er i højsædet. Vi er gode til at fejre hinandens og afdelingens sejre, og du får gode sparringpartnere i både din leder og dine kollegaer. I dag består marketingteamet af tre medarbejdere; en grafiker og to marketingkoordinatorer.

Arbejdsopgaver

 • Marketingsupport til forhandlernet i samarbejde med salgsteam
 • Leadgenerende aktiviteter herunder nyhedsbreve casestories etc.
 • Annoncering på LinkedIn
BILA A/S
PANDORA A/SeCommerce Analytics Manager

PANDORA A/S, Copenhagen

Do you want to be the global driver in leading reporting and analysis activities, hereby spotting trends that can be fundamental for business decisions within Pandora? Are you looking for an opportunity to make a visible change and set the tone for the future of Pandora’s eCommerce Growth? And do you see yourself in an environment where the key to success is to dream, dare, care and deliver? Then look no further!

Additional accountabilities include:

 • Main point of contact and super user in our main analytics tools; Adobe Analytics, BI CUBEs, and Power BI
 • Reporting responsible, i.e. reporting performance to the finance team (Monthly Business Performance Reviews, Weekly Trade, Monthly CCO KPI dashboard)
PANDORA A/S
ONLY
Copywriter

ONLY, Brande

Er du en kommercielt tænkende og dygtig tekstforfatter, der overbevisende kan formulere et budskab og fange vores forbrugeres opmærksomhed? Så er det måske netop dig, vi leder efter!

Du bliver en vigtig del af kommunikations- og SoMe-teamet, som er et selvstændigt team med reference til vores strategiske ledelsesteam. Vi er et hold af kreative og ambitiøse kolleger, som sammen løfter ONLY’s kommunikationsaktiviteter til alle vores stakeholders, som inkluderer wholesale- og retail-partnere, medier, forbrugere – og mange flere!

Som Copywriter er det dit primære arbejdsområde at sikre, at vores kommunikation er 100% i overensstemmelse med brandets ”tone of voice” på alle de touchpoints, vi opererer på. En vigtig del af opgaven er derfor at holde dig konstant opdateret på vores kollektioner, trends og markeder, så du sikrer effektiv og værdifuld kommunikation med vores målgruppe for øje.

Omnicom Media Group
Account Manager til Danmarks mest prisvindende mediebureau

Omnicom Media Group, København

Er du klar til en karriere hos et af Danmarks førende mediabureauer?

OMD Danmark søger lige nu en dygtig og erfaren Account Manager til en spændende kundeportefølje med mulighed for stor personlig udvikling. Har du 1-2 års erfaring med medier og markedsføring fra bureauverdenen – meget gerne mediebureau, så er det måske dig vi leder efter?

Dine typiske arbejdsopgaver og dit ansvar vil bl.a. være:

 • At udarbejde velbegrundede og -argumenterede mediestrategier og medieplaner, som bidrager til løsning af annoncørens kommunikationsmæssige udfordringer
 • At udarbejde og gennemføre detaljeret brief til kompetenceenhed, der er afstemt med annoncøren og indeholder alle nødvendige informationer.
Omnicom Media Group
OMD Denmark
Account Planner til Danmarks mest prisvindende mediabureau

OMD Denmark, København

Er du klar til en karriere hos et af Danmarks førende mediabureauer?

OMD Danmark søger lige nu en dygtig og en Account Planner til en spændende kundeportefølje med mulighed for stor personlig udvikling. Har du interesse for medier og markedsføring, så er det måske dig vi leder efter?

Som Account Planner indgår du i et team af marketing- og mediarådgivere, der servicerer annoncører i regi af et af OMDs kundeteams. Du er sammen med dine kollegaer i Account-teamet annoncørens primære kontaktpunkt på bureauet. Teamets hovedformål er at maksimere effekten af annoncørens marketinginvestering ved at sikre en samlet integreret ydelse på tværs af marketing- og mediediscipliner.

OMD Denmark
Arla Foods amba
Associate Brand Manager - Starbucks licensed business, Arla Foods - Aarhus

Arla Foods amba

Would you like to work in an international role on a world class global brand? We are looking for a highly energized, stakeholder-oriented and result-driven Associate Brand Manager for our Starbucks licensed ice-coffee business.

You will be playing a key role in driving and contributing to our high growth agenda in close collaboration with our commercial and innovation teams, key markets and our license partner. Through daily collaboration with a team of diverse nationalities and skill sets you will play a role in bringing to life, on retailer shelves, the full impact of our marketing mix from new designs to in-store activation.

Arla Foods amba
Omnicon Media Group
OMD søger Programmatic Activation Manager

Omnicon Media Group, København

Vil du være en del af et af de hurtigst voksende områder inden for digital markedsføring? Så er stillingen som Programmatic Activation Manager hos OMD Danmark noget for dig.

OMD er førende inden for rådgivning i kreativ og effektbaseret, digital markedsføring. Som Programmatic Activation Manager vil du komme til at varetage datadrevet digitalt indkøb på sociale medier for nogle af landets mest spændende brands. Du vil skulle opsætte og optimere annoncørernes kampagner, og dine daglige opgaver vil blandt andet dække over at:

 • Fastlægge strategi og investeringsniveauer på tværs af digital display annonceringen i programmatiske økosystemer
 • Innovere og udfordre hvilke programmatiske økosystemer kunden bevæger sig inden for
Omnicon Media Group
Compass Human Resources Group A/SIntern Communications Manager

Compass Human Resources Group A/S recruiting on behalf of Goodvalley

Do you want to join the journey in transforming Goodvalley’s self-awareness and internal pride from being an agricultural company to a sustainable and climate-friendly food brand? And do you want to help achieve sustainable objectives through better internal communications?

In this position, you will work extensively on further developing and implementing internal communications tools, channels, and other initiatives that share the common goal to advance the Group’s sustainable and commercial objectives via stronger communications coordination and cohesion throughout the four countries where Goodvalley have activities. The countries are Denmark, Poland, Russia, and Ukraine.

Among the key goals is to make all the employees aware how Goodvalley’s sustainable methods to produce food make an impact of addressing global megatrend challenges including climate change, sustainability, and more.

Compass Human Resources Group A/S
Gem
NykreditMarketing Activation Lead til MarCom Agency

Nykredit, København

Her er jobbet til dig, der elsker at udvikle og eksekvere kampagner på tværs af forretningsområder. Har du en stærk marketingfaglighed, god kommerciel forståelse og en proaktiv tankegang?

Vi leder efter dig, der kan stå for at aktivere marketingstrategien og udarbejde konkrete GTM-planer. Dine opgaver spænder vidt fra GTM-konceptoplæg til planlægning og gennemførelse af marketinglanceringer, kampagner og øvrige aktiviteter.

Du får specifikt activation-ansvar for Totalkredit og Wealth i Nykredit, hvor du aktiverer marketingkampagner på tværs af kanaler. Derfor har du solid forretningsforståelse på tværs af Nykredit og Totalkredit. Kampagnerne kan være alt fra kendskabsaktiviteter til produktlanceringer.

FOSS
Product Manager - FOSS Software Services

FOSS, Hillerød

Would you like to develop and take ownership of SAAS products that will improve sustainability and efficiency for hundreds of food and agricultural companies across the world?

The increased demand and pressure on providing food of high quality in sustainable ways requires new thinking and smarter ways of operating. FOSS has therefore recently established a new business division focusing entirely on new software solutions to strengthen the digitalization across the supply chain of the thousands of food companies that FOSS already work closely with.

 • Ensuring successful co-creation with customers, the product and development team based on the learn fast approach where innovation and structure is key.
 • Being responsible for the prioritization of the validated roadmap that is aligned and communicated to relevant stakeholders.
FOSS
People ExecutiveCOO med ansvar for fuld værdikæde

People Executive søger for EM-fiberglas a/s i Hornsyld

Med potentiale til mere for den rette profil, som led i planlagt generationsskifte i de kommende år

Er du en synlig og motiverende leder, der evner at mobilisere din organisation til samlet succes? Er du den operationelt involverede og eksekverende spillende træner, der kan balancere stabil daglig drift med fremadrettet udvikling og professionalisering? Så er det dig vi leder efter til EM fiberglas A/S i Hornshyld.

Som COO, i denne nyoprettede stilling, danner du parløb med CEO i direktionen og får P&L ansvar for den samlede forsyningskæde. I alt ca. 90 medarbejdere, som dagligt ledes af en dedikeret produktionschef og nøglemedarbejdere. Du møder en højteknologisk nicheproduktion med et velinvesteret og automatiseret fundament. Med afsæt heri videreudvikler du den samlede forsyningskæde med fokus på LEAN, kvalitet, robuste og skalerbare processer samt øget systemunderstøttelse i alle led.

SPORTMASTERMerchandise Planner

SPORTMASTER, Ballerup

Kan du oversætte data via struktureret analyse til brugbare anbefalinger? Vil du være med, hvor beslutningerne sker? Så er dette den rette stilling for dig.

Hos teamet Planning & Controlling skal du være talknuser for Indkøb og Supply Chain. Dit primære ansvarsområde vil være at levere data til beslutningsoplæg på sortiment, prissætning og vareflow.

Opgaverne vil blandt andet være at foretage analyser af gennemsalg, fortjeneste og lagerniveau på kategori- og brandniveau, samt at udarbejde prognoser og konsekvensberegninger for produkter og sæsoner.

Du får din hverdag i Ballerup, hvor du bliver en vigtig brik i et nyt team, i en nyoprettet stilling, som du selv kan være med til at præge.

ITW Construction Products ApS
Nordisk Marketingkoordinator

ITW Construction Products ApS, Middelfart

Har du overblik, et godt øje for detaljen og har du lyst til at blive en del af en international koncern? Så er du måske vores nye marketingkoordinator!

Som marketingkoordinator bliver du en del af vores internationale marketingteam med reference til vores marketingchef for Wood Screws. Dit ansvar bliver at hjælpe med eksekvering af vores marketingstrategi, udarbejdelse af kampagner og salgsaktiviteter, både til print, POS materialer og på vores digitale platforme og websites.

Du vil få en stor kontaktflade med kollegaer i Norden, hvor du er med til at vækste vores brands på de nordiske markeder samt med vores kunder (byggemarkeder).

ITW Construction Products ApS
SOS International a/s
Love The Journey som UX/UI designer

SOS International a/s, Frederiksberg

Er du vild med lækkert og enkelt design? Og tænker du også, at brugerrejsen er den vigtigste rejse?

Vil du hjælpe Nordiske rejsende med at få den bedste brugeroplevelse i en digital verden, hvor vi hjælper den rejsende før, under og efter rejsen i både simple og kritiske situationer?

Hos SOS International er UX/UI design en del af forretning- og produktudvikling. Vi sidder tæt sammen med vores kommercielle afdeling, og du forventes at kunne begå dig i et spænd mellem vores udviklingsteams og i den forretningsvendte dialog til kundemøder.

Du er selvfølgelig på hjemmebane i designløsninger, og har erfaring nok til at erkende, at det vigtigste spørgsmål omhandler ”hvilket problem skal vi egentlig løse?”.

SOS International a/s
Planday A/S
Scandinavian Partnerships Manager (Ecosystem & Strategic Partnerships)

Planday A/S, Copenhagen

We have exciting times ahead. While growing and expanding our markets globally, we are scaling up and are looking for a Partnerships Manager – Ecosystem and Strategic Partnerships.

Planday A/S

You will lead, execute and manage partner relationships, growing Planday’s ecosystem and strategic partners in the Nordics through facilitating technical integrations and driving adoption of these solutions via tailored go-to-market strategies.

Some of your main tasks will also include:

 • Working closely with Planday’s Global Partnerships team to support global projects and drive partnership initiatives
 • Managing, evaluating and prioritizing a pipeline of strategic opportunities with measurable milestones and KPIs
 • Developing success plans with each strategic partner with quarterly commitments
Planday A/S
Relevant Agency
Project Manager / Junior Account Manager (6-måneders vikariat m. mulighed for fastansættelse)

Relevant Agency, Skanderborg

Motiveres du af at skabe effektive kommunikationsløsninger, funderet på dybe forbruger/shopper-insights og salgsdata? Bliver du glad i låget af at drive og dyrke kunderelationer, og trives du i et lille kreativt og strategisk team? Jamen så er det jo dig vi mangler!

Som Project Manager/ Junior Account Manager hos Relevant vil du drive både større og mindre projekter for kundeportefølje samt supportere vores Agency- og Creative Director.

Dine primære opgaver vil være:

 • Udvikling af indsalgskommunikations-præsentationer for større internationale brands, herunder indhentning af forbrugerindsigter- og salgsdataindsamling
 • Projektledelse af bureauets leverancer af eks. kreative oplæg, eksekveringer m.v.
 • Daglig kontakt, allignment samt relationsopbygning med bureauets kunder
AGERAS A/S
Marketing Manager - Danish Market

AGERAS A/S, Copenhagen

Are you a strong communicator with a creative mindset and passion for online marketing? Would you like to use your skills in an entrepreneurial environment where new ideas are highly welcomed, and where you are encouraged to take chances? Then you may very well be our new Marketing Manager for the Ageras Marketplace brand in Denmark.

As our new Marketing Manager, you will be responsible for developing and executing the marketing strategy for the Danish market driving various marketing activities, primarily online.

AGRERAS A/S

Our main task is generating leads and positioning the Ageras brand in the Danish market as well as launching new growth opportunities. You will be driving clients and partners to the Ageras platform – we are a performance-driven team, so it’s important you are result-oriented and take ownership of the Danish marketing efforts.

AGERAS A/S
ComwellE-mail- og automation Specialist, Comwell Hotels

Comwell, København

Har du passion for E-mail markedsføring og får ting til at ske, så er det dig, vi mangler!

Vi søger en E-mail specialist som på en effektiv, selvstændig og entusiastisk måde kan drive og løfte vores BTC og BTB e-mail markedsføring, herunder automation til et nyt niveau. Du skal planlægge, producere og eksekvere e-mail markedsføringen til vores veletablerede loyalitetsprogram Comwell Club, Comwell Business News samt vores automation indsatser.

Som E-mail specialist indgår du i et dynamisk marketingteam bestående af 7 engagerede kollegaer. Du vil have reference til Head of Marketing, og vil få et tæt samarbejde med kollegaer, der har en bred vifte af kompetencer. Du vil få en grundig oplæring i vores systemer og arbejdsmetoder, så du er klædt på til at drive og udvikle Comwells e-mail og automation markedsføring.