286 job matcher din søgning 286 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ikast-Brande Kommune
Kontraktansvarlig

Ikast-Brande Kommune

Nu har du muligheden for at blive en del af Ikast-Brande Kommunes Team Regnskab og Indkøb. I Indkøb varetages opgaver indenfor udbud, tilbudsindhentninger, kontraktstyring, jura, e-handel, rådgivning, support, analyse og controlling.

Stillingen spænder vidt og du vil indgå i mange forskellige relationer og arbejde med implementering, drift og controlling af kommunens indkøbsaftaler. Du vil desuden få ansvar for at yde support til decentrale indkøbere om brugen af aftaler og e-handelssystemet, samt varetage opgaver knyttet til drift af e-handelssystemet.

Derudover vil der være analyse- og rapporteringsopgaver knyttet til stillingen.

Sintex a/sErfaren indkøber

Sintex a/s, Hobro

Vil du spille en afgørende rolle i en innovativ virksomhed, kan du udfordre og forbedre det, vi gør i dag, og brænder du for at skabe resultater? Så er det dig, vi har brug for!

Du får det fulde ansvar for vores portefølje af leverandører og indkøbte varer. Du skal sikre både leverancer på den korte bane samt afstemme kapacitet og udviklingsaktiviteter på længere sigt.

Dine opgaver vil blandt andet være:

 • Kommercielt ansvar for samhandelsaftaler med leverandører i ind- og udland
 • Indkøbe metalpulver, magneter, projektindkøb og underleverandørydelser (fx bearbejdning)
 • Gennemføre leverandøropfølgning og udvikle leverandørrelationer

Vi er en højt specialiseret produktionsvirksomhed, der hele tiden stræber efter at blive bedre, og det gør vi bedst sammen som et team – både i de enkelte afdelinger, men også på tværs af fabrikken og kontoret.

BTX Group A/S
INDKØBSASSISTENT - MODETØJ

BTX Group A/S, Brande

Du kommer til at arbejde i et internationalt miljø, hvor kontakten til leverandører i Fjernøsten og Europa bliver en naturlig del af din hverdag. Du skal være med til at:

 • igangsætte kollektioner
 • sikre at kollektionsprøver er hjemme til tiden
 • godkende prøver, lab dip og tilbehør
 • stå for den efterfølgende produktionsklargøring
 • sørge for, at data altid er ajourført

Struktureret og engageret er vores krav til egenskaber hos vores nye medarbejder. Du er administrativ stærk, kan lide at have system i tingene, er målrettet og trives i et ind imellem hektisk miljø, hvor deadlines skal overholdes. Du er selvstændig og kan være back-up for indkøberen. Du er positiv af natur og bidrager naturligt til teamets trivsel.

NOISY MAY
Buying Responsible

NOISY MAY, Aarhus

Er du en god indkøber, der vil sætte en ære i at være ansvarlig for din egen produktkategori? Og kunne du tænke dig at blive en del af et BESTSELLER brand med store ambitioner for fremtiden?

Som vores Buying Responsible er din fornemmeste opgave at bruge din passion for mode og trends til at udvikle og igangsætte vores kollektioner i samarbejde med designere, sælgere og leverandører. Det bliver dit ansvar at vedligeholde og udvikle vores stærke leverandørsamarbejde, hvor du som konstruktiv sparringspartner for dine leverandører sikrer et optimalt vareflow samt løbende optimering af fittings, kvalitet, pris og leveringstid. Dine arbejdsopgaver vil inkludere:

 • Igangsætning af nye kollektioner samt kommentering og opfølgning på disse
 • Sourcing og kontinuerlig udvikling af nye spændende kvaliteter
 • Forberedelse i forbindelse med kollektionsfremvisninger, hvor en af dine opgaver er at præsentere
Københavns Lufthavne A/S
Category Manager til tekniske anlæg og serviceaftaler

Københavns Lufthavne A/S, Kastrup

Har du erfaring med teknisk indkøb, er nysgerrig og besidder købmandskab?

Vi søger dig, som er nysgerrig af natur, købmand til fingerspidserne og ivrig efter at skabe resultater. Indkøbsafdelingen i CPH er under forandring, og vi vil over de kommende år sætte fokus på at konsolidere antallet af leverandører og effektivisere den måde, vi arbejder på. Du vil få mulighed for at sætte dit præg på denne udvikling, og din indsats i stillingen vil være afgørende for afdelingens mål.

Dine primære opgaver er:

 • Planlægning og udførelse af større projektindkøb
 • Udarbejde indkøbsstrategi for området
 • Udbud og genforhandling af leverandøraftaler; særligt med fokus på optimering af nuværende processer, servicestandarder og konsolidering.
Københavns Lufthavne A/S
W&B A/S
Category Manager med logistikerfaring

W&B A/S, Hillerød

Brænder du for godt købmandskab og kan du tage ansvar?

Vi søger en Category Manager, da vi ønsker at styrke vores Supply Chain-funktion. I samarbejde med indkøbschefen og med reference til vores CPO, bliver du ansvarlig for løbende at forbedre vores indkøb, logistik og kvalitet fra vores leverandører af vinreoler, vintønder og vinmøbler fra det meste af Europa.

W&B A/S

Du får ansvar for at udvikle og implementere nye produkter og sikre, at vi tilbyder vores kunder de rigtige varer til de rette priser i samarbejde med dine kolleger og ledelsen.

Det overordnede formål med Supply Chain funktionen formulerer vi således: "Sikre sourcing og levering i rette kvalitet, på konkurrencedygtige betingelser og til planlagt tid".

W&B A/S
Gem
HR navigatorContainer Asset Manager til CHS Container A/S

HR navigator søger for CHS Container A/S i Randers

CHS Container A/S er for 1år siden kommet under en ny og meget dynamisk ledelse, som har boostet forretningen, skabt behov for en Container Asset Manager. Målet er at vækste forretningen betragteligt inden for de næste 2 – 3 år både lokalt og globalt.

Arbejdsopgaverne for Container Asset manageren er at holde styr på virksomhedens containere, hvilket betyder…

 • At du skal vide
  • hvor containerne er
  • hvilke der skal sælges, og hvilke der skal lejes ud
  • hvor de skal repareres og af hvem, samt hvem der skal betale. Hvilket kan betyde claims overfor den sidste kunde
  • hvilken kvalitet containerne har
  • hvilke der er på vej ind og hvor, og på vej ud, og hvorfra
 • vedligeholdelse af stamdata på lagre, især containere
 • indkøb af reparationer og transporter
Gem
Alfa Laval Copenhagen A/SSourcing Project Manager

Alfa Laval Copenhagen A/S, Copenhagen

As Sourcing Project Manager, you will be responsible to secure that procurement is done at a competitive level on assigned projects by driving procurement initiatives in close alignment with customer needs.

Primary tasks include:

 • Analyze spend and business requirements and identify opportunities across our industry areas together with stakeholders
 • Drive strategic procurement projects from business case to implementation
 • Source, select and audit new suppliers

To be successful in this position you must be a proactive, solution- and result-oriented team player with strong communication skills. You work in a structured way with an eye for both details and deadlines, are analytic, enjoy processing information, and you have a strong drive to reach solutions.

Alfa Laval Copenhagen A/S
Alfa Laval Kolding A/SOperational purchaser for Alfa Laval Kolding (Maternity cover)

Alfa Laval Kolding A/S

We are looking for a colleague, that is a great communicator. Being a part of a team and contributing to a common goal is a big motivator. You see feedback as a great tool for development and a normal part of your work.

As operational purchaser your primary task will be:

 • Communication, dialogue and close collaboration with suppliers
 • Close dialogue and collaboration with internal and external customers
 • Daily work with MRP and ABC

In collaboration with the team, you work to achieve the department's and the company's goals within safety, quality, delivery and costs.

Alfa Laval Kolding A/S
PRO&COIndkøber

PRO&CO søger for Hem Group i Skive

Vi søger en struktureret og ansvarsbevidst indkøber, som med godt købmandskab, kan skabe resultater på indkøbet.

Som indkøbsdisponent bliver du ansvarlig for at disponere varer til produktionen i rette kvalitet, tid og mængde til den bedste totalomkostning. Du arbejder ud fra max/min beholdninger, og dit Navision-system giver dig indkøbsforslag, som du tager action på. Der vil også være nogle mere projektspecifikke indkøbsopgaver, hvor du køber ud fra en stykliste/projektoversigt.

Dine opgaver vil blandt andet være:

 • Disponering og opfølgning på leverancer
 • Vedligeholdelse af stamdata
 • Styring af lagre
PRO&CO
Danfoss A/S
IT Category Manager (m/f/d) (ID: 20308)

Danfoss A/S, Nordborg, Grodzisk Mazowiecki or Neumuenster

Danfoss Procurement is looking for a skilled IT Category Manager (m/f/d) with technical acumen and work experience to support our digitalization journey. In Danfoss Procurement we are responsible for strategic and tactical sourcing activities covering a spend of several million Euros across our global categories.

As our new IT Category Manager, you will lead sourcing and negotiations activities together with our internal stakeholders. You will build and develop strong and mutually beneficial partnerships to deliver value, identify and implement optimization ideas, improve commercial conditions and continuously contribute to Danfoss competitiveness.

Danfoss A/S
Salling GroupCommercial Analyst

Salling Group, Brabrand

Har du de analytiske færdigheder, der skal til for at give det rette fundament til at træffe strategiske og operationelle beslutninger.

Vores arbejdsmiljø er travlt og dynamisk, og tonen er direkte, humoristisk og uformel. Teamet er kendetegnet ved passion og professionalisme, og vi arbejder i et åbent og positivt miljø med hele processen.

Som Commercial Analyst skal du sikre rygraden i processen gennem:

 • Daglig, ugentlig og månedlig opfølgning på KPI'er, og udarbejdelse af det materiale, der skal danne grundlaget for rapportering samt fremtidige projekter og fokusområder
 • Supportere føtex og Bilka med allokering af omkostninger på vareniveau (product costing)
 • Løbende optimere opgaver og processer.
Sügro A/SIndkøbsdisponent

Sügro A/S, Struer, Vejle eller Greve

Er du klar til en alsidig hverdag, hvor der både er brug for, at du arbejder struktureret og samtidigt er fleksibel, til gavn for alle kollegaerne og ultimativt sikrer en høj leveringsgrad til vores kunder?

Som indkøbsdisponent i en handelsvirksomhed, sidder du i en central rolle, hvor det at have de rette produkter til den rette tid er altafgørende for kundens købsoplevelse. Det er derfor afgørende, at du har et personligt drive til altid at yde dit bedste, ligesom du skal besidde evnen til at turde prioritere, også når det går stærkt.

Mere specifikt skal du arbejde med:

 • Bestilling af varer til vore terminaler i Greve og Vejle.
 • Håndtering af leverandører, opfølgning, returvarer, datovarer m.m.
 • Løbende dialog med lageret, salgsafdelingen samt øvrige afdelinger.
PRO&COStrategisk indkøber

PRO&CO søger for Kyocera Unimerco A/S i Sunds

KYOCERA UNIMERCO producerer og sælger skærende værktøjer, måleværktøjer og værktøjer til befæstelse. Dygtige, interesserede, ansvarlige og humørfyldte medarbejdere er det vigtigste for den fortsatte fremgang og trivsel. Vil du være med?

Indkøbsfunktionen er i stigende grad omdrejningspunktet for en profitabel forretning, og der stilles derfor til stadighed større krav til eksekvering og optimering af vilkår, leadtime og lagerbinding.

Du vil få ansvar for hele indkøbsprocessen fra forhandling med leverandøren til vareoprettelse og disponering, og skal sikre, at varen er på hylden til rette pris, i de rette mængder og på det rette tidspunkt.

Dine opgaver vil blandt andet være:

 • Disponering af varer
 • Vedligehold af stamdata
 • Forhandle og sikre de bedste samhandelsvilkår
 • Source nye varer og produktudvikle med leverandørerne i tæt samarbejde med Product Management, Marketing og Sales Management
PRO&CO
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbstyrelse
UDBUDSKONSULENTER MED STRATEGISK UDSYN

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbstyrelse, Ballerup

Nye og komplekse trusler sætter Danmarks sikkerhed under pres. Regeringen har sat sig i spidsen for at modernisere Forsvarets anskaffelser og indkøb, så organisationen understøtter den nye sikkerhedspolitiske virkelighed.

Vil du være en del af holdet der skal modernisere forsvarets anskaffelser? Og kan du sikre hastighed, fleksibilitet og samarbejde i en udbudsproces? Så er det dig vi søger.

Som vores nye udbudskonsulent vil du gennemføre EU-udbud efter reglerne i både udbuds- og forsvarsdirektiverne. Sideløbende skal vi som samlet styrelse justere og udvikle vores anskaffelsesprocesser, så vi også fremadrettet understøtter dansk sikkerhed både i fred, krise og krig. En spændende opgave som netop er skudt i gang med lanceringen af Regeringens strategi for dansk forsvarsindustri.

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbstyrelse
Alka Forsikring

CEO for Alka Mobil & Alka Fordele

Alka Forsikring, Ballerup

Er du klar til noget nyt og spændende?

I stillingen som CEO skal du drive innovation, udvikle nye og eksisterende partnerskaber og derfor være dygtig til at samarbejde med mange forskellige kolleger og partnere og sikre, at alle bidrager til succesen.

Vores ambitioner er høje, og vi har store forventninger til både dig og Alka Fordele. For den rette person, der har evnerne og kan tage ansvar, er dette en unik karrieremulighed, hvor du får mandat, ejerskab og mulighed for at sætte dit tydelige aftryk.

Alka Forsikring
Rynkeby Foods A/SSENIOR CUSTOMER & CATEGORY DEVELOPMENT MANAGER

Rynkeby Foods A/S, Ringe

Din opgaveportefølje spænder bredt, og du får generelt ansvaret for at etablere og udvikle funktionen. Du får ansvaret for 1 medarbejder (Customer & Category Business Analyst). Sammen med ham er du ansvarlig for den kommercielle rapportering.

Du skal drive Revenue Growth Management (RGM) initiativer og anbefalinger, som bl.a. inkluderer strategisk prissætning, promotion excellence samt mix optimering. Ligeledes bliver du ansvarlig for trade marketing-budgettet og effektmåling heraf.

Øvrige vigtige opgaver i rollen:

 • Drive shopper og category management agenda - inkl. forankringen i planer og eksekvering
 • Supportere innovationsprojekter fra et kunde-, kanal- og kategorimæssigt perspektiv
Rynkeby Foods A/S
Skjern Paper A/SIndkøber med blik for det taktiske og operationelle

Skjern Paper A/S

Skjern Paper er en moderne papirfabrik med fokus på fremstilling af bæredygtige kvalitetsprodukter til den europæiske emballage- og papirindustri.

Vi tilbyder en spændende nyoprettet stilling, hvor du vil få et bredt indblik i indkøb og administrative opgaver. Samtidig tilbyder vi et job i en virksomhed med en uformel tone.

Du vil bl.a. stå for indkøb af råvarer og hjælpematerialer hos en bred vifte af danske og internationale leverandører. Du vil få ansvar for hele indkøbsprocessen, lige fra indgåelse af aftaler med leverandører, til den daglige opfølgning og bestilling af varer.

Du kommer til jobbet med solid erfaring fra en lignende stilling. Som person er du udadvendt, og du kan med dit engagement, dit overblik og struktur bidrage til Skjern Papers fortsatte succes.

Euromic A/SDrømmer du om en fremtid inden for indkøb og produktudvikling? Bliv juniorindkøber hos Euromic A/S

Euromic A/S, Køge

Er der en indkøber gemt i maven på dig, og brænder du for at arbejde proaktivt med egne projekter? Så er et job som juniorindkøber hos Euromic måske det helt rigtige for dig

Hos Euromic A/S søger vi en administrativt stærk juniorindkøber, der har lyst til at indgå i et dynamisk team, og som gerne vil arbejde med både indkøb, forhandling og product sourcing.

Jobbet spænder bredt, og du vil blandt andet få opgaver som:

 • oprettelse, opfølgning og styring af indkøbsordrer i Navision.
 • daglig sparring med design- og salgsafdelingen ift. nye varer
 • forhandling med leverandører i Kina samt Europa
 • product sourcing, hvor du er med til at udvikle nye produkter
 • koordinering af indgående leverancer i samarbejde med vores faste speditørfirma.
HMF Group A/S
Category Manager

HMF Group A/S, Højbjerg

Synes du, det er spændende at arbejde med optimering af leverandørsamarbejde baseret på en win-win mentalitet? Brænder du for indkøbets mange facetter, og er det naturligt for dig at tage ansvar og drive projekter? Så er du måske den rette kandidat til et job som Category Manager hos HMF.

Vi søger nu en medarbejder, der kan styrke vores indkøbsfunktion og være en nøgleprofil i forhold til at sammensætte de bedste kategoristrategier både inden for dit eget område og i samarbejde med de øvrige funktioner i virksomheden. Du skal kunne drive projekter, der er i stand til at understøtte vores ambitioner om fortsat vækst og høj kundetilfredshed.

Dine primære ansvarsområder:

 • Dine egne produktkategorier og leverandører
 • Udvælgelse af leverandører, forhandling og indgåelse af kontrakter
 • Udarbejdelse af analyser
HMF Group A/S