524 job matcher din søgning 524 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ege Carpets A/S
Operatør til opruller/farvekøkken søges

Ege Carpets A/S, Herning

Er du en teamplayer, der gerne giver en hjælpende hånd i en anden afdeling, så vi sammen løser opgaverne? Trives du med at være præcis, og er du ikke bange for at tage fat? Så er du måske den operatør vi søger.

Ege Carpets

Vi søger en operatør til vores afdeling der farver vores tæpper og lægger bagside på tæpperne. Der er tale om en fuldtidsstilling med arbejde på skiftehold, 5 dage på daghold og 4 dage på aftenhold.

Stillingen består primært af:

 • Oprulning af tæpper på limovnen og truckkørsel
 • Farveblanding i farvekøkkenet
Ege Carpets A/S
Orana Denmark A/SVedligeholdelsesmedarbejdere til spændende produktion

Orana Denmark A/S, Rynkeby

Vi søger en eller flere kompetente teknikere, der i tæt samarbejde med det øvrige teknikerteam, sikrer at vores produktionsapparat kører optimalt. Vi udfører løbende service og reparation af maskinparken på vores produktionsvirksomhed i Rynkeby.

Vores produkter er alsidige, og du får derfor brug for din tekniske kreativitet samt din fokus på fleksibilitet og robusthed, når du arbejder på vores maskinpark.

Dine ansvarsområder og opgaver:

 • Sikre stabil drift gennem vedligehold af produktionsapparatet.
 • Servicering og forebyggende arbejde på maskiner med henblik på at minimere nedbrud.
 • Udføre reparationer på eget værksted i samarbejde med den øvrige stab og eksterne håndværkere.
Orana Denmark A/SProduktionsmedarbejdere til spændende produktion

Orana Denmark A/S, Rynkeby

Vi har travlt hos ORANA Denmark A/S. Så travlt, at vi skal have styrket vores produktion med engagerede produktionsmedarbejdere.

Har du erfaring fra fødevareproduktion, er det altid en fordel, men med en korrekt indstilling til jobbet kommer man altid langt. Der er ligeså mulighed for udvikling, samt mulighed for at gøre en forskel.

Vi søger i øjeblikket produktionsmedarbejdere til følgende stillinger:

 • Forberedning og blanding af frugtbaserede produkter ud fra recepter
 • Tappelinjen, hvor der betjenes og overvåges automatiske produktionsanlæg

Vi tilbyder ansættelse i en dynamisk virksomhed under Industriens Overenskomst.

Bay Christensen A/SVærkfører – koordinator til vores udekørende serviceafdeling

Bay Christensen A/S, Rønnede

Kan du få kabalen til at gå op, når du hver dag sender dine dygtige montører og mekanikere ud på opgaver.

Du står for den daglige ledelse af vores udekørende montører og mekanikere, som laver alt fra fejlfinding og reparation til service og vedligehold på vores maskiner. Du får masser af kontakt med kunderne, som du igennem tiden lærer godt at kende.

Dit arbejde består bl.a. i at:

 • tage imod opgaver fra kunderne – både planlagte besøg og akutte opgaver via vores elektroniske udstyr
 • vælge den bedste medarbejder til hver enkelt opgave, så den bliver løst på bedste vis
 • sikre, at dine medarbejdere trives og udvikler sig og har den viden, de har brug for
VPK Packaging A/S
Er du den produktionsleder, vi er på jagt efter til en nøglerolle?

VPK Packaging A/S, Randers

Har du lyst til at blive en del af en produktion, som fremstiller bæredygtige produkter af høj kvalitet til kunderne, og som sætter sikkerhed og godt arbejdsmiljø højt? Motiveres du af at skabe resultater og indgå i et stærkt team af produktionsledere, som står sammen om at optimere drift, processer og sikre løbende forbedringer? Så er du måske den erfarne produktionsleder, vi søger til at sætte fokus på vores nathold i Randers!

Du får det primære lederansvar for en gruppe medarbejdere ved vores bølgepap- og konverteringsmaskiner og refererer til produktionschefen.

Primært ansvar og opgaver:

 • Fremme et sikkert og godt arbejdsmiljø
 • Sikre drift og den rette bemanding i eget område
 • Udarbejde vagtplaner, godkende stemplinger og lukke skift
VPK Packaging A/S
Frederiksberg KommuneVicedirektør til Børne- og Ungeområdet

Frederiksberg Kommune

Vil du gerne stå i spidsen for vores tværgående arbejde og sætte fokus på tidlig forebyggelse og på sundhed på børne- og ungeområdet er helt centralt? Er du den rette til at styrke den politiske betjening og sikre kvalificerede beslutningsgrundlag og stærk implementering? Så søg denne attraktive stilling som ny vicedirektør i en veldrevet kommune med store ambitioner på børne- og ungeområdet.

Som vicedirektør vil du have ledelsesansvar for dels forvaltningens ledelsessekretariat og dels fællesrådgivningen med kommunens PPR, Sundhedstjenesten med kommunens sundhedsplejersker og børne- og ungelæge samt den kommunale tandpleje. Du skal derfor både trives med at varetage det overordnede strategiske perspektiv i en række tværgående projekter, der understøttes af ledelsessekretariatet , som direktørens stedfortræder og som ansvarlig for betjeningen af de politiske udvalg på området.

VKCONSULTINGOperatør og produktionsmedarbejder

VKCONSULTING søger for Amayse A/S i Vejle

Din dagligdag vil primært være i selve produktionen med print, efterbehandling, pakning, klargøring til forsendelse m.m. Derudover vil der være behov for koordinering med dine kolleger i både design og salg for at understøtte forretningen og det ordremæssige flow optimalt.

Dine opgaver:

 • Printopgaver og efterbehandling, herunder syning, tilskæring m.m.
 • Pakning og klargøring til forsendelse – som vil være fysisk krævende
 • Registreringer i vores produktionsstyringssystem
BARDRAM Luft-Teknik A/SKlejnsmed

BARDRAM Luft-Teknik A/S, Hørning

Vi vokser! Vil du hjælpe os?

Har du lyst til at blive en del af en virksomhed i fremdrift, hvor de faglige opgaver varierer og spænder vidt? Hvor omgangstonen er uformel og hvor vi hjælper hinanden med at få løst de opgaver vi bliver stillet? Har du en bred faglighed og finder du glæde i at benytte dine kundskaber kreativt til at skabe helhedsorienterede løsninger, så har vi jobbet til dig!

Du vil indgå i vores produktionsteam, bestående af 10 dygtige medarbejdere. Du kommer til at arbejde med produktion af underkomponenter, samt komplette anlægsløsninger, hovedsageligt indenfor ventilation og lyddæmpning. Opgaverne spænder vidt fra svejsning af forskellige mindre stålkonstruktioner, stålpladebearbejdning, samling og montage af anlæg, samt udvikling.

BARDRAM Luft-Teknik A/SProduktionsarbejder søges til nathold

BARDRAM Luft-Teknik A/S, Hørning

Vi vokser! Vil du hjælpe os?

Har du lyst til at blive en del af en virksomhed i fremdrift og hvor opgaverne spænder vidt? Hvor omgangstonen er uformel og hvor vi hjælper hinanden med at få løst de opgaver vi bliver stillet? Har du en bred faglighed og finder glæde i kreativt at benytte dine kundskaber til at skabe helhedsorienterede løsninger, så har vi jobbet til dig!

Du vil indgå i vores nathold som pt. består af 2 dygtige og erfarne medarbejdere, samt samararbejde med vores daghold. Du kommer til at arbejde med fremstilling af underkomponenter til ventilationsanlæg og tilbehør. Opgaverne er primært buk, klip og samling af stålplader, men også mindre svejseopgaver mv. Arbejdstiden er i tidsrummet 23.00-07.15 søndag til torsdag (4 nætter).

Gem
Jobindex A/S
Teknisk indkøbskoordinator til succesfuld virksomhed i maskinindustrien

Jobindex A/S søger for anonym virksomhed

Denne stilling er en rigtig god mulighed for at tage et stort og bredt ansvar hos en international leverandør af maskiner til fødevareindustrien, centralt placeret i Horsens-Vejle-området. Samtidig kan du se frem til at arbejde i et teknisk miljø med særdeles gode forhold samt kantine, lyse kontorer og en hyggelig og humoristisk stemning.

Indkøb, salgssupport, lager og logistik
Som vores nye kollega får du en central rolle i en mindre virksomhed, hvor du får stor indflydelse og en lang række forskellige opgaver indenfor indkøb.

Vi leder efter en god kollega, der som minimum har et par års erfaring fra en lignende stilling med indkøb i centrum.

 • Du har højst sandsynligt også erfaring med lageropgaver samt kendskab til et ERP-system.

Er du interesseret?

Jobindex A/S
Teknos A/S
Produktionsmedarbejdere – dag-, aften- eller nathold

Teknos A/S, Vamdrup

Ønsker du at blive en del af et hold, hvor vi i høj grad sætter pris på videndeling og sparring med hinanden og har et godt arbejdsmiljø med stor frihedsgrad og medindflydelse, så er dette måske det helt rigtige job for dig.

Teknos er en global virksomhed, som tilbyder en bred vifte af overfladebehandlingsprodukter til industrien, byggeriet og til private. Vi er en af de førende leverandører til industrien og inden for bygningsmaling.

Teknos

Dine opgaver omfatter:

 • Daglig produktion af farve og lak
 • Kvalitetskontrol af producerede varer
 • Gennemføre korrigerende handlinger i tæt samarbejde med laboratoriet
Teknos A/S
Alfa Laval Aalborg A/SProduktionsleder med blik for udvikling og inddragelse

Alfa Laval Aalborg A/S

Du har altid været god til at se udviklingsmuligheder og potentiale i dit arbejde og ansvarsområde. Som leder er du klar over vigtigheden i at inddrage andre, når der skal udvikles nye arbejdsgange eller teknikker.

Jobbet som produktionsleder er varieret og har et stort fokus på udvikling af driften i samarbejde med medarbejderne og produktionsingeniøren. Der er ledelse af 12 medarbejdere på dagsskifte. Dine primære opgaver bliver:

 • Sikre at sikkerhed altid kommer først
 • Sikre de daglige leverancer ud fra vores målsætninger på kvalitet og kost
 • Deltage i problemløsning og løbende udvikling, herunder også procesoptimering
Alfa Laval Aalborg A/S
Gem
Polytech A/SPlastmager til ekstrudering

Polytech A/S, Esbjerg

Grundet vækst og travlhed i termoplastafdelingen, søger vi endnu en Plastmager/operatør til en ny produktion i Esbjerg.

Dit speciale er ekstrudering, og du brænder for at være en del af driften og udvikle den. Den rette person får ansvaret for en stabil drift og vil blive inddraget i den løbende udvikling.

Dine opgaver:

 • Opstart og indkøring af produktionen
 • Overvåge produktionen
 • Vedligehold/klargøring af produktionsudstyr
 • Kvalitetskontrol og dokumentation
RC Beton
Maskinoperatør/truckfører til blokstensmaskine

RC Beton, Tappernøje

Til vores fabrik i Tappernøje, søger vi en maskinoperatør/truckfører. Du skal være med til at fastholde vores høje kvalitetsniveau samt produktivitet. Du er pligtopfyldende, kvalitetsbevidst, gør altid dit bedste og vægter et godt samarbejde med dine kollegaer højt.

Betjening af vores blokstensmaskine til fremstilling af mursystem, truckkørsel, samt i øvrigt indgå i det daglige arbejde på fabrikken. Vedligehold og rengøring af produktionsområdet samt udførelse af kvalitetskontrol, vil være blandt de daglige rutiner. Der vil være rig mulighed for faglig og personlig udvikling. Du vil modtage en grunding oplæring i brugen af blokstensmaskinen, inden du ”slippes løs”.

Vi tilbyder et selvstændigt og ansvarsfuldt job blandt gode kollegaer i en spændende virksomhed. Arbejdsmiljøet er præget af en fri, humoristisk og uformel tone og du vil være omgivet af gode og erfarne kollegaer.

RC Beton
People ExecutiveCOO med ansvar for fuld værdikæde

People Executive søger for EM-fiberglas a/s i Hornsyld

Med potentiale til mere for den rette profil, som led i planlagt generationsskifte i de kommende år

Er du en synlig og motiverende leder, der evner at mobilisere din organisation til samlet succes? Er du den operationelt involverede og eksekverende spillende træner, der kan balancere stabil daglig drift med fremadrettet udvikling og professionalisering? Så er det dig vi leder efter til EM fiberglas A/S i Hornshyld.

Som COO, i denne nyoprettede stilling, danner du parløb med CEO i direktionen og får P&L ansvar for den samlede forsyningskæde. I alt ca. 90 medarbejdere, som dagligt ledes af en dedikeret produktionschef og nøglemedarbejdere. Du møder en højteknologisk nicheproduktion med et velinvesteret og automatiseret fundament. Med afsæt heri videreudvikler du den samlede forsyningskæde med fokus på LEAN, kvalitet, robuste og skalerbare processer samt øget systemunderstøttelse i alle led.

Triplecut A/SLyst til et spændende job?: Vi søger industriteknikere/maskinarbejdere

Triplecut A/S, Vejle

Hos TripleCut oplever vi fremgang og derfor har vi brug for flere hænder til at hjælpe med at sikre, at vi kan følge med i forhold til vores stærkt forøgede ordretilgang. Vil du være med til at lave de bedste produkter til vores kunder? Så tøv ikke med at kontakte os.

Udover en spændene og varieret produktion er der løbende kvalitetskontrol og vedligeholdelsesopgaver knyttet til stillingen som industritekniker hos os.

Vi forventer, at du:

 • er en selvstændig medarbejder, der har lyst til at tage ansvar og til at samarbejde på tværs af teams
 • er stabil, ansvarsbevidst, initiativrig og vedholdende
 • har interesse for det gode samspil mellem maskiner, mennesker og processer
Tican Fresh Meat A/S
Smed til aftenhold/3-dages uge, Teknisk afdeling, Thisted

Tican Fresh Meat A/S

Vil du være en del af Tican Fresh Meat A/S’s fremtid? Vi søger en engageret smed, med hænderne skruet rigtigt på.

Som smed og teknik-nørd bliver du en del af vores tekniske team, som hele tiden bestræber sig på, at maskinparken til enhver tid kører optimalt. Vi udfører alle former for reparations- og vedligeholdelsesopgaver samt optimeringsopgaver.

Arbejdsopgaver

 • Smøring af udstyr, daglige opgaver/reparationer og opstart af maskinparken
 • Løbende, forebyggende og systematisk vedligeholdelse af maskinparken
Tican Fresh Meat A/S
ROCKWOOL A/SProduktionsmedarbejder med uddannelse som industrisnedker eller lignende

ROCKWOOL A/S, Vamdrup

ROCKWOOL i Vamdrup søger medarbejder til fast daghold 7 - 15.

Vi skal i Vamdrup igangsætte en produktion af ROCK Zerro-produkter, som er profiler til husbyggeri, og derfor leder vi efter en medarbejder med de rette kompetencer.

Vi søger en medarbejder, som skal indgå i et lille team, og det er derfor vigtigt, at du som person vil kunne arbejde tæt sammen med de øvrige medarbejdere i teamet. Og samtidig lægger vi også vægt på, at du er istand til at være selvkørende, da der lægges op til stor selvstændighed i jobbet, dog under faste rammer.

Sintex a/sVi søger operatører til fast aftenhold

Sintex a/s, Hobro

Vi har travlt og søger derfor operatører til fast aftenhold på Sintex i Hobro. Sintex er en del af Grundfos, og vi laver komponenter i metal til primært pumpe- og bilindustrien.

Om jobbet:

 • Påsætning og pakning af mindre emner
 • Gennemføre målinger på emner, kigge dem efter for fejl og reagere, hvis emner ikke er o.k.
 • Udbedre mindre maskinfejl eller tilkalde teknikere
 • Mødetiderne er 15-23.30 hver dag, fredag har du fri kl 19.30. Der er i alt 25 på aftenholdet, men du bliver en del af et mindre team.

Vi tilbyder aftenhold med fast mødetid, et godt arbejdsmiljø med gode forhold samt en positiv og uformel omgangstone. Hos os tæller alle gode ideer!

SVANEHØJ Danmark A/S
Service Engineer med el-teknisk baggrund

SVANEHØJ Danmark A/S, Svenstrup

Vi søger en Service Engineer, der har lysten og evnerne til at håndtere serviceopgaver inden for skibscargosystemer worldwide. I SVANEHØJ Danmarks A/S’ serviceafdeling vil du opleve høj faglighed, sparring og teamånd.

Du kan se frem til et alsidigt job med 150-200 rejsedage årligt. Du udfører dine arbejdsopgaver på skibe, hvoraf størstedelen er på værfter rundt om i verden, primært Europa, Nord- og Sydamerika. Fra tid til anden vil du også være med på sejlende skibe. Jobbenes varighed spænder fra en dag til tre uger, og i travle perioder må du være indstillet på at rejse fra job til job. Du kan blandt andet forvente at:

 • Få ansvaret for installation, service, justering og kalibrering af måleudstyr på skibe
 • Deltage i briefing og debriefing vedrørende servicejobs i Aalborg eller Frederikshavn
 • Skulle træffe selvstændige beslutninger, da du ofte vil være alene om jobbet
SVANEHØJ Danmark A/S