568 job matcher din søgning 568 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Herlufsholm Skole og GodsIT-supporter

Herlufsholm Skole og Gods, Næstved

Herlufsholm søger en erfaren og velkvalificeret IT-supporter, hvor du får ansvar for en bred vifte af opgaver inden for 1. level IT-support. Vi er en IT-afdeling med 4 ansatte, hvor vi hjælper hinanden og har en uformel omgangstone.

Herlufsholm har ca. 600 elever, heraf 253 kostelever. Der er i alt 175 medarbejdere fordelt på mange forskellige afdelinger. Så vi er op imod de 800 brugere.

Dine primære opgaver vil være:

 • Du er 1. level IT-support til hhv. 600 elever og 170 ansatte.
 • Du har support på O365 (Cloud og lokalt), Win10 og Mac. samt Android og iOS på mobiler.
 • Hjælpeprogrammer til lærerne/eleverne.
 • Du har måske skolekendskab til bl.a. Uni C, Lectio og Active Directory/grupper.
 • Du står for printere, servicering og tonerudskiftning.
Jobindex A/S
SAP-specialist til logistikområdet

Jobindex A/S søger for ABENA i Aabenraa

Er du klar til at få en central rolle i vores globale SAP-implementering og blive specialisten, der bygger bro mellem lokale processer og vores globale IT-system inden for logistikområdet?

”Det bliver test, træning, procesafklaringer og support, som fylder mest i din hverdag. Og så er du med til at styrke vores globale netværk af superbrugerne, så vi skærper vores viden- og erfaringsdeling,” fortæller global ERP-manager Rikke Bojsen.

Du bliver bindeleddet mellem IT og forretning
I denne rolle er du derfor med til at fastholde en global proces, mens du gennemskuer forretningens behov og definerer, hvad der er nødvendigt for de enkelte selskaber. Og sammen med systemejeren for området sikrer du, at løsningen bliver til virkelighed, ligesom du sørger for, at alle lærer at bruge løsningen korrekt.

Jobindex A/S
Jobindex A/S
EDI-konsulent med interesse for integrationer

Jobindex A/S søger for ABENA i Aabenraa

Er du klar til at sætte handling bag dit ønske om at udvikle dine EDI-kompetencer?

”Vi er ved at styrke vores BizTalk-platform. Det får du stor indflydelse på. Du arbejder derfor også tæt på forretningen, har meget dialog på tværs og yder support på de løsninger, vi leverer,” fortæller din kommende EDI-makker, integrationsarkitekt Morten Lund.

Du leverer EDI-løsninger og laver integrationer
I denne rolle supporterer du vores eksisterende løsninger, når brugerne har tekniske henvendelser, ligesom du sikrer en kontinuerlig udvikling og dokumentation af vores EDI-processer.

Dit udgangspunkt er en løsning baseret på BizTalk og EDIPortal, hvor vi internt har integrationer mellem MS Dynamics AX, SAP, SattStore, AutoStore og inRiver. På den eksterne side er det primært til kunder og transportører, og her arbejder vi med EDIFACT, OIOUBL, Peppol m.m.

Jobindex A/S
PlanetariumOPERATØR, deltid

Planetarium, København

Som operatør i Planetarium kan du være med til at bringe Planetarium ind i en helt ny æra. Du bliver en vigtig del af teknisk afdelings team af operatører. Dine primære arbejdsopgaver er at afvikle film, forestillinger, foredrag, undervisning, science shows m.m., men lige så vigtigt er det, at du giver vores gæster en fantastisk service ved bl.a. at holde gæsteområder og forevisningssale præsentable, indbydende og ikke mindst rengjorte. Vi anvender bl.a. specialudviklet UV-desinficeringsudstyr til dette formål.

Arbejdsopgaver:

 • Afvikling af film og forestillinger i dag- og aftentimerne, herunder håndtering af planetariesystemet Digistar
 • Afvikling af særforestillinger, foredrag og aftenarrangementer
 • Løsning af tekniske opgaver i vores udstillinger
Picopublish ApS
Junior backendudvikler

Picopublish ApS, Silkeborg

Vi leder efter morgendagens stjernespiller! Hvis du elsker at kode, er en dedikeret holdspiller og drømmer om at starte dit arbejdsliv i et positivt og lærerigt specialistmiljø, så er det nu du skal til tasterne.

PicoPublish er et etableret og markedsledende PIM og Web konsulenthus, der hjælper nogle af Danmarks største virksomheder med at trylle kompleks data om til brugervenlige løsninger. Vi leder lige nu efter en nyuddannet eller ny på arbejdsmarkedet, der har lyst til at gøre en forskel og vokse med opgaverne.

I webteamet bliver dine primære opgaver at arbejde med integrationer, udvikling af konfiguratorer, udvikling af .net moduler og implementering af webshops – i dag primært DynamicWeb, men vi kigger også på Umbraco og Headless teknologier.

Picopublish ApS
Unik System Design A/S
Supportkonsulent til Unik Bolig

Unik System Design A/S, Vejle

Har du en erfaring eller uddannelse i ejendomsadministration, og giver det dig et kick, når du løser problemer for andre og får en rosende feedback for det? Så har du en Unik mulighed for at blive supporter på en af Danmarks Bedste Arbejdspladser.

Vi søger dig, som er god til at lytte og er klar på at løse små hurtige og de mere komplekse problemstillinger for mange forskellige kunder. En del af jobbet er også at udvide din viden og formidle den til kunder via videovejledninger og vidensartikler.

Vi forventer, at du har administrationserfaring eller en uddannelse relateret dertil, og har du yderligere kendskab til ejendomsadministration eller Unik Bolig, er det et plus. Vi forventer til gengæld ikke, at du har en dyb teknisk forståelse, men blot at du har grundlæggende IT-viden.

Unik System Design A/S
CamVision A/SSupporter – Alarm og Overvågning

CamVision A/S, Herlev

Vi søger nu en serviceminded og struktureret supporter inden for alarm- og overvågning

En af vores meget værdsatte overvågnings- og alarmsupporter har valgt at gå på pension. Vi søger derfor en supporter til tiltrædelse, hurtigst mulig. Så hvis du har erfaring inden for alarmer og kan yde en førsteklasses brugersupport. Så er det måske dig vi leder efter!

Dine arbejdsopgaver bl.a. bestå af:

 • 1. line-support af vores alarm, overvågning og varesikring.
 • 2. line-support på alarmer.
 • Vedligeholdelse og drift af alarmer.
Forca A/S
Product Owner med flair for data

Forca A/S, Hellerup

Ønsker du et job, hvor du sammen med dygtige kollegaer udvikler bedre og billigere pensionsløsninger til Forcas kunder og deres medlemmer? Kan du omsætte strategi og mål til relevante dataløsninger og indsatser i vores dataplatform? Så er du måske vores nye kollega?

Som Product Owner til afdelingen Data hos Forca har du overblik over den samlede værdikæde på dataområdet og er i stand til at navigere på tværs af hele organisationen og understøtte med data.

Du sørger for fokus, retning og prioritering

 • Du sikrer, at kunderne får mest mulig forretningsværdi for investeringer i data, således data opretholder og udvider sin værdi over tid i vores fundament.
 • Du driver opgaver og afklaringer, der sikrer, at de agile datateams leverer enkle, brugervenlige og bæredygtige løsninger.
 • Du er givetvis allerede Product Owner i dag og har en baggrund indenfor dataområdet.
Forca A/S
Old Irish Pub A/SIT-ansvarlig søges til stor nattelivskoncern

Old Irish Pub A/S, Rødovre

Drømmer du om stå for driften af IT-infrastrukturen i en af landets største nattelivskoncerner? Brænder du for at udvikle nye løsninger og sikre den gode oplevelse for mere end 500.000 gæster årligt? Vil du supportere medarbejderne på vores 40 pubber med din ekspertise og handlekraft?

Kan du svare ja til alle ovenstående spørgsmål, så kan vi snart ikke undvære dig længere. Hos The Old Irish Pub-koncernen er vi nemlig super gode til at sælge fadøl og skabe store oplevelser for vores mange gæster, men vi har brug for en IT-ansvarlig, der sørger for, at det hele kører, mens musikken pumper, køen vokser, og vores bartendere shaker drinks.

Vi tilbyder en fuldtidsstilling med konkurrencedygtig løn og sundhedsordning i en spændende vækstvirksomhed fuld af udvikling og aktivitet. Vi vil meget gerne have dine ideer og dit initiativ med på rejsen.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
DevOps Engineer

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Brande, Skovlunde eller Aalborg

For our System Integration Team within Software Solutions Department we are looking for a skilled Continuous Integration Engineer to join our growing, and dedicated DevOps team. In the System Integration Team, we are responsible for the SW test strategy, the enforcement of it, and the creation and maintenance of build- and test environments in which automated tests are executed.

Siemens Gamesa This involves both HIL setups and small to large virtual environments, thus handling both the hard real-time and large scalability requirements. We operate 2 data centres and 2 test labs.

As DevOps Engineer, your tasks and deliverables are mainly to lead the development teams’ transformation to Continuous Delivery, i.e. implement their Chef based server stack, create the QA part of the Jenkins pipeline. The product and system-level tests are run in either a VM environment or the physical HW.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Ballard Power Systems Europe A/SIT coordinator

Ballard Power Systems Europe A/S, Hobro

We are looking for a serviceminded and resultoriented IT coordinator to join our European IT team.

With direct reference to the IT manager, you must support and implement Ballard’s IT strategy, roadmap, processes, policies and controls of the organization in several locations in Europe. This will also include responsibilities in various projects related to product support, compliance and architecture optimisation.

Key responsibilities:

 • Support the IT strategy: business planning and reporting, as well as follow-up of the year wheel activities.
 • Maintain and improve the IMS with process automation and digitalization.
 • Manage and support the project implementation processes in collaboration with internal and external stakeholders.
RigspolitietEngagerede It-supportere (24-7)

Rigspolitiet, Hvidovre

Vi søger dig, der brænder for at løse brugernes it-udfordringer og samtidig opretholde et højt serviceniveau 24-7. Ud over it-support finder du også glæde og motivation i brugeradministration. Så vil du være med til at gøre en forskel for samtlige af politiets ansatte og bidrage til at løse vigtige samfundsmæssige opgaver, så kom og bliv en del af holdet.

Din primære opgave er at sikre, at brugerne får effektiv hjælp og oplever et højt serviceniveau, når du med dine kompetencer er med til at løse deres it-problemer. Du supporterer brugerne med alt lige fra PC problemer, netværksudfordringer, IP-/mobiltelefoner og alt andet, som hører til inden for it-verdenen. Derudover består dit arbejde i at løse problemstillinger af mere kompleks teknisk karakter, og samtidig sørge for, at alle nødvendige oplysninger bliver registreret i vores sagsstyringssystem (HPSM).

AutoPilot ApSAutoPilot-hotliner til arkitekt-/ingeniørbranchen

AutoPilot ApS, Århus

Som hotliner arbejder du tæt sammen med de fire garvede kolleger og får den nødvendige oplæring. Du er en udpræget holdspiller, med erfaring indenfor kundeservice og IT-support.

De daglige opgaver ligger i at servicere superbrugerne hos vores kunder med vejledning i AutoPilot, på telefon og e-mail. Vores supportteam arbejder også tæt sammen med udviklerne og indberetter løbende user stories til dem så produktet altid forbedres.

AutoPilot ApS er en skøn, broget blanding af profiler, der sammen leverer forretningsudvikling til den rådgivende branche. Det gør vi med rådgivning og undervisning, centreret omkring vores AutoPilot-software, der er et time-/sags- og planlægningssystem.

Queue-It ApSSolutions Engineer

Queue-It ApS, Copenhagen

You’ve got a technical mind and a gift for customer support. We’ve got big-name clients with intriguing challenges, and we need your help to keep us growing. Apply today and let’s get to work.

As a Solutions Engineer, you will play a critical role in making a great impression with Queue-it’s prospective and new customers as they implement our best-in-class virtual waiting room. You will act as a technical Sherpa by delivering engaging demos and onboarding new clients.

You’ll get to know their web application, architecture, and business issues so that you can provide on-going technical support, and take their feedback to the internal team so that we can continue perfecting our solution.

Alka Forsikring

CEO for Alka Mobil & Alka Fordele

Alka Forsikring, Ballerup

Er du klar til noget nyt og spændende?

I stillingen som CEO skal du drive innovation, udvikle nye og eksisterende partnerskaber og derfor være dygtig til at samarbejde med mange forskellige kolleger og partnere og sikre, at alle bidrager til succesen.

Vores ambitioner er høje, og vi har store forventninger til både dig og Alka Fordele. For den rette person, der har evnerne og kan tage ansvar, er dette en unik karrieremulighed, hvor du får mandat, ejerskab og mulighed for at sætte dit tydelige aftryk.

Alka Forsikring
Københavns ProfessionshøjskolePedel med stærke AV-kundskaber

Københavns Professionshøjskole, Campus Carlsberg

Vil du bidrage til at vores undervisning og arrangementer afvikles på en smidig og professionel måde? Trives du med mange forskellige praktiske opgaver i løbet af en dag? Kan du se dig selv i en travl og aktiv afdeling på KP? Så har vi jobbet til dig.

Vi søger to pedeller med særligt fokus på AV.

Hverdagen vil typisk gå med opstilling og klargøring til undervisning eller arrangementer, oprydning og nedbrydning af samme, samt klargøring af og akuthjælp til AV.

Herudover bliver dine typiske opgaver, at:

 • afhjælpe problemer med AV
 • håndtere sager indkommet i vores ticketsystem - TopDesk
 • at have tæt kontakt til eksempelvis event-, udlejnings- eller studieservice mhp. praktisk gennemførelse af div. events eller eksamensafvikling.
Mølholm HR ResursenIT-konsulent med god forretningsforståelse

Mølholm HR Resursen søger for Vestjylland Forsikring i Videbæk

Brænder du for IT, har du en god forretningsforståelse, og ønsker at hjælpe dine kollegaer i dagligdagen, så er du måske den, vi står og mangler til at servicere organisationen med den daglige drift, spørgsmål og problemstillinger indenfor vores forsikringssystem NICE.

NICE er IT-systemet, hvor vi foretager al produktopsætning. NICE er derfor centralt i forhold til vores kundebetjening, sagsbehandling, og en række administrative rutiner.

Dine arbejdsopgaver:

 • Yde kompetent støtte til organisationen indenfor vores forsikringssystem.
 • Teste og kvalitetssikre vores forsikringssystem samt foretage de nødvendige ændringer.
 • Se sammenhænge, muligheder og udfordringer for organisationen, og optimere hvor muligt.

Din arbejdsdag vil være meget afvekslende med tæt kontakt til organisationen, samt med fordybelse i og support af vores IT-systemer.

EWII
IT System Administrator

EWII, Kolding

Skal du med på en rejse, hvor vi redder verden med TLS 1.3-ninjastjerner, MFA-godkendelse og en okay kaffe? Kan du alt dette og samtidig har overskud til at forklare, hvor ”Any key” er at finde på tastaturet, så skal du skynde dig at søge dette job!

EWII A/S

Du kommer til at indgå i IT infrastruktur afdelingen med otte dygtige kollegaer, der sørger for drift, vedligehold og udvikling af EWII Koncernens maskinrum. Du bliver kontaktperson ud mod netværksleverandører, der håndterer vores netværk som en managed service. Foruden dette, vil du arbejde med AD, Azure services (FTP, ExpressRoute, VPN m.m.), PKI Infrastruktur og password vault.

Det er ikke et krav, at du har arbejdet indenfor alle områder, så længe du er nysgerrig og har lyst til at lære nyt, er vi meget åbne og vil hellere end gerne sørge for, at du bliver klædt ordentlig på til opgaverne.

EWII
KMD A/SSenior IT Auditor

KMD A/S, Ballerup

Er du interesseret i IT-sikkerhed, og besidder du teknisk indsigt og måske endda erfaring inden for softwareudvikling? Så er du lige den kandidat vi mangler til en stilling som IT-revisor i KMD.

Som it-auditor i Group Internal Audit vil de fleste af dine opgaver centrere sig omkring sikkerhed og databeskyttelse i relation til KMD’s kerneydelser – særligt udvikling og vedligehold af software.

KMD A/S

Du vil således skulle analysere, vurdere og rapportere på sikkerheden i alle stadier af KMD’s software delivery lifecycle – lige fra udvikling til IT-drift – hvad enten den sker on-premise eller i clouden. Vurderinger vil bl.a. være relateret til sikkerhedskontroller indeholdt i KMD’s ISO 27001 certificerede Management System, herunder processer og teknisk dokumentation, men også efterlevelse af andre relevante standarder, kontraktuelle krav og lovgivningskrav (fx GDPR).

KMD A/S
Gem
Jyske Bank
Cybersikkerhedsspecialist

Jyske Bank, Silkeborg

Vil du være med til at tage IT Sikkerhed til det næste niveau?

Vi søger en talentfuld IT-sikkerhedsspecialist med stærkt teknisk fundament, og med stor passion for at udvikle sig inden for IT-sikkerhed, og sikre vores IT-infrastruktur og digitale løsninger imod cyberangreb.

Du kommer til at tage en central rolle i at udvikle IT sikkerhedsfunktionen samt sikkerheds- og risikokulturen i koncernen. Sammen tager vi afsæt i dine spidskompetencer, sætter mål for dig på tværs af flere sikkerhedsdiscipliner. Der vil være et klart fokus på sikring af digitale løsninger, og at vi opdager og håndterer sårbarheder og trusler inden de gør skade på vores forretningsprocesser.

Jyske Bank