1.147 job matcher din søgning 1.147 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Aarhus - Økonomikonsulent med drive og lyst til at blomstre - vi har brug for flere!

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Er du fremtidens økonomikonsulent med øje for det digitale, så få mest muligt ud af dine evner og værdifulde erfaringer på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste.

Som økonomikonsulent i Beierholms Outsourcing får du en alsidig hverdag og kommer til at løse et bredt spekter af opgaver her på kontoret og ude hos dine kunder.

Som kompetent økonomikonsulent bliver du både værdsat her på kontoret og ude hos vores kunder, fordi du gør livet lettere for alle. Du tager dig af kundens bogføring, så de kan koncentrere sig om deres kerneopgaver. Og du deltager i det kollegiale samspil sammen med dine kompetente kolleger, hvor I alle bidrager til et godt fagligt miljø og et godt socialt fællesskab.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
KAR+CO
Administrerende Direktør til Møns Bank A/S

KAR+CO, Stege

Møns Bank søger en direktør, der med reference til bestyrelsen bliver ansvarlig for bankens daglige drift og udvikling.

Direktøren leder bankens medarbejdere gennem en stærk og dedikeret ledergruppe. Han/hun får tillige et tæt samarbejde med bestyrelsen såvel som bankens repræsentantskab. Dette samarbejde har i Møns Bank en særlig dimension i forhold til den lokale forankring. Sparringspartnerrollen i forhold til bestyrelsen er en vigtig del af stillingsindholdet.

Du tilbydes en helt unik og central nøglerolle med spændende og udfordrende ledelsesopgaver i en veldrevet bank med stort potentiale til fortsat udvikling som succesfuldt selvstændigt pengeinstitut.

KAR+CO
Aage Maagensen Statsautoriseret RevisionsaktieselskabRevisor med gode kompetencer

Aage Maagensen Statsautoriseret Revisionsaktieselskab, Maribo

Vi har travlt og søger en god kollega.

Din erfaring og uddannelse er af mindre betydning, men du skal kunne håndtere ansvaret for egen kundeportefølje og deltage på teamet for større kunder.

Hos os finder du en arbejdsplads med en uformel omgangstone med super gode og omsorgsfulde kollegaer, et højt fagligt niveau og en ledelse, der er tilstede.

Vi kan tilbyde et højt fagligt miljø og et godt socialt arbejdsmiljø med gode kollegaer.

Dine fremtidige kollegaer har beskrevet kollegaer og ledelsen som værende kvalitetsbevidste, humørfyldte, oprigtige og hjælpsomme. Vi lægger vægt på frihed under ansvar og at have en humørfyldt arbejdsdag.

PwC
Bliv en del af et stærkt fællesskab og gør en forskel som konsulent med fokus på regnskab PwC's CFO Service i Hellerup

PwC

Du har nu muligheden for at blive en del af et fantastisk team og fællesskab, der sætter en ære i at løse væsentlige problemstillinger og levere high-end interim support til kunder og samarbejdspartnere.

I CFO Service arbejder vi sammen med vores kunder om at drifte, udvikle og optimere økonomifunktionen, så den kan levere et optimalt beslutningsgrundlag for vores kunders beslutningstagere. Eksempler på opgaver og roller, vi varetager hos vores kunder, er:

 • Driftsopgaver inden for regnskab
 • Financial og Business Controlling
 • Projektledelse og risikostyring
PwC
PwC
Er du revisor og vil du gerne specialisere dig indenfor Energi og Forsyning - så er det dig, vi har brug for

PwC, Hellerup

Energi & Forsyning er hos PwC et strategisk vækstområde, vi er i gang med at udvide og udbygge.

Som følge af vækst og tilgang af kunder søger vi revisorer med erfaring inden for en eller flere af områderne: varme, el, vand, spildevand og affald. Hvis du ikke har specifik erfaring, men gerne vil specialisere dig, så er vi også interesseret i at høre fra dig.

Du vil være med til at udføre en lang række spændende rådgivningsopgaver for vores kunder inden for optimering af reguleringsregnskaber, udskillelser, sammenlægninger, omstruktureringer, finansiering, budgettering - stor set alt inden for økonomiplanlægning og økonomioptimering.

PwC
Gem
PwC
Revisor med fokus på større virksomheder søges til PwC i Esbjerg

PwC

Har du lyst til at være en del af et revisionskontor i vækst med spændende kunder og dygtige kolleger?

Vi har tilgang af opgaver og søger en ny kollega med erfaring, der kan være med til at løfte opgaverne sammen med vores nuværende medarbejdere. Vores nye kollega skal have fokus på større virksomheder og koncerner med gode muligheder for sparring og videreudvikling inden for feltet.

Arbejdsformen i PwC er teambaseret, og du vil blive involveret i en bred vifte af revisions- og rådgivningsopgaver med tilhørende kundekontakt. Du vil som en naturlig del af dit job få mulighed for at videreuddanne dig og forløse dit eget potentiale i tæt samarbejde med holdet omkring dig.

PwC
PwC
Senior Regnskabsmedarbejdere til PwC One Business Center i Ringsted

PwC

I PwC One Business Center søger vi erfarne, dygtige og engagerede kollegaer til vores servicecenter (PwC One Business Center) i Ringsted.

De primære arbejdsopgaver vil være at varetage regnskabsopstilling, rapportering samt kvalitetssikring af regnskaber. Derudover spiller vores kommende kolleger en vigtig rolle i optimering og effektivisering af arbejdsprocesser på både det lokale kontor, men også på tværs af One Business Center.

Den daglige sparring med højt kvalificerede kolleger og mødet med spændende og udfordrende kunder er med til at sikre masser af udvikling i jobbet.

PwC
JEBA ApS
Talknuser til en spændende og alsidig stilling inden for regnskab og økonomistyring

JEBA ApS, Randers

Vil du være en del af en ung, ambitiøs virksomhed, hvor du har mulighed for at sætte dit eget præg på arbejdsdagen og skabe din drømmestilling? Er du træt af ulidelige, lange arbejdsdage, dokumentation, som ingen ende vil tage og manglende fleksibilitet til at gøre, hvad du har lyst til? Og kan du ovenikøbet bogholderens ”ABC” til fingerspidserne?

Når du arbejder som bogholder hos JEBA, ser vi ikke kun plusserne, minusserne og de store tal. Vi har nemlig en helhedsorienteret tilgang til bogholderi og ser menneskerne bag virksomheden.

Hos JEBA arbejder vi med digitalisering og effektivisering af vores arbejdsgange, hvorfor vi oplever minimalt overarbejde. Vi koncentrerer os om de nyeste tal hver dag, og som ekstern økonomiafdeling har vi mulighed for at sætte præg på vores kunders daglige udvikling og drift.

Norddjurs Kommune
Udviklingskonsulent - med fokus på økonomi og analyse

Norddjurs Kommune, Grenå

Sundheds- og omsorgsområdet i Norddjurs Kommune søger en ambitiøs og dygtig medarbejder til et spændende job som konsulent. Jobbet indebærer et stort ansvar og udfordrende opgaver særligt inden for økonomi og analyse.

Du skal eksempelvis:

 • Arbejde med budgetopfølgningsprocessen på sundheds- og omsorgsområdet
 • Fungere som samarbejdspartner og rådgiver i økonomiske anliggender for ledelsesniveauerne
 • Facilitere budgetopfølgningsprocessen herunder udarbejde materialer, mødeindkaldelser og opfølgning

Du bliver en del af projekt- og konsulentteamet i Administration og Udvikling, som varetager den tværgående stabsfunktion for sundheds- og omsorgsområdet i Norddjurs Kommune.

Ecit Services A/SRegnskabsmedarbejder med fokus på kreditor og løn søges til produktionsvirksomhed

Ecit Services A/S søger for Bisca A/S i Stege eller Albertslund

ECIT søger på vegne af Bisca A/S en dygtig regnskabsmedarbejder som kommer til primært at arbejde med en række afvekslende opgaver indenfor kreditorområdet. Herudover kommer du til at arbejde med lønbehandling samt personaleadministrative opgaver i forbindelse med løn.

Som regnskabsmedarbejder bliver du del af et team på 5 medarbejdere i økonomiafdelingen, og du får reference til selskabets CFO.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Bogføring/kontering af fakturaer
 • Afstemning af kontoudtog
 • Hensættelser og periodiseringer
 • Betalingsoverførsler
Macure Pharma ApSTender & Project Manager

Macure Pharma ApS, Copenhagen

Do you want to be an important part of a fast-growing international pharmaceutical company with dedicated people and a strong entrepreneurial spirit? Join our team of 20 dedicated colleagues and influence the strategic direction of Macure Pharma.

The Tender & Project Manager will be responsible for developing and coordinating internal and external processes, drive the pre-tender process - including third party management.

Most of the markets we operate in are all highly tender-driven, and we are now looking for a commercially focused Tender & Project Manager to take our tender business to the next level primarily in the Nordics and internationally. Your primary role is to secure that our tender portfolio has competitive positioning in coming and existing tenders, as winning tenders is crucial to ensure that end-users can get access to the products.

Dansk El-Forbund
Dansk El-Forbund søger ny medarbejder

Dansk El-Forbund, København

Dansk El-Forbund søger en målrettet og dynamisk medarbejder, der har lyst til at arbejde med Dynamic 365 inkl. CRM/GO, rapporter, statistikker, controlling samt øvrige administrative opgaver.

Det er et ønske i Dansk El-Forbund at arbejde mere målrettet med vores data for derved at kunne understøtte organisationen. Derfor ønsker vi at opgradere området med en ny kollega.

Stillingen er ny og mange af opgaverne er stadig på udviklingsstadiet, så du får mulighed for selv at udvikle dit job. Der vil være et tæt samarbejde med en kollega i huset, som i dag varetager mange af disse opgaver. Du vil blive en del af vores administrative team, som dækker hele Forbundshuset med en bred vifte af opgaver.

Dansk El-Forbund
Taster Wine
REGNSKABSMEDARBEJDER TIL FINANS

Taster Wine, Brøndby

Taster Wine A/S, Danmarks største uafhængige, privatejede vin- og spiritusgrossist og aftapper af vin og spiritus, søger, med start hurtigst muligt, en regnskabsmedarbejder til vores kreditor- og finansafdeling. Finansafdelingen understøtter selskaberne i koncernen bl.a. Taster Wine Vertriebs GmbH og A/S Skjold Burne.

Du vil, i samarbejde med øvrige medarbejdere, være ansvarlig for korrekte registreringer/transaktioner, og efterfølgende afstemninger af finansposter i finansbogholderiet, klargøring af betalinger til leverandører samt indberetninger til myndigheder. Ved siden af finansafdelingen har vi afdelinger for fakturering, afstemning/indberetning af punktafgifter og debitorafdeling. Lønregnskab er en integreret del af finansafdelingen.

GN Højtryk A/SEr du en dygtig detaljeorienteret løn- og debitorbogholder?

GN Højtryk A/S, Skovlunde

Så er det måske dig, vi mangler hos GN Højtryk A/S - en del af Nordic Powergroup A/S.

Som vores nye økonomiassistent får du ansvaret for dit eget arbejdsområde med fokus på selskabets lønkørsler samt fakturering til vores kunder. Der er et naturligt samspil mellem de to arbejdsområder, hvorfor funktionerne er slået sammen til én og samme stilling. Vi forventer, at opgaverne pt. kan udføres på 20 timer pr. uge, dog med mulighed for yderligere timer på sigt v/ behov.

Som en del af vores team vil du bl.a. have følgende arbejdsopgaver:

 • Klargøring af løn, herunder opgørelse samt afstemning af timer, diæter, kørsel, udlæg etc.
 • Ajourføring samt kontrol af ferie- og afspadseringssaldi
 • Håndtering af ansættelseskontrakter
 • Søge om refusion for vore medarbejdere (v/kurser, sygdom)
Jobindex A/S
Financial controller til Københavns Lufthavne

Jobindex A/S søger for kunde i Kastrup

Har du lyst til at blive en del af fremtidens lufthavn og bringe dine analytiske kompetencer og professionelle talforståelse i spil?

Vi har netop åbnet for en plads i vores finansafdeling, hvor du får gode kolleger og mulighed for at sætte dit præg.

Læs mere om jobbet og søg her.

Jobindex A/S
Nordic Investment Opportunities A/SFund Manager with financial reporting/auditing experience

Nordic Investment Opportunities A/S, Copenhagen

We are looking for a structured and dedicated Fund Manager with a strong background in financial reporting or auditing for our Operations team. You will play an important role in managing our portfolio of alternative investment funds and setting up new fund structures – all in close cooperation with your dedicated colleagues and our fund administrator.

NIO is a manager of alternative investment funds and a pioneer in providing access to best-in-class private market funds for investors such as family offices, foundations, institutions and high-net-worth individuals.

NN07Financial controller

NN07, København

Som del af vores internationale vækststrategi skal vi have udviklet vores finansfunktion, så den afspejler vores ambitiøse vækstplaner. Vores nye Financial controller skal være med til at sikre, at vores finansfunktion tilpasser sig digitale muligheder og samtidig leverer best in class performance over for kunder såvel som leverandører.

Din primære opgave er, i samarbejde med vores CFO, at drive finansafdelingen, samtidig med at den udvikles, så processer digitaliseres og optimeres mest muligt. Du vil være ansvarlig for vores debitor- og kreditorbogholderi samt diverse afstemninger og bistå ved regnskabsaflæggelse.

Vi tilbyder muligheden for at være i en ung virksomhed, hvor du har stor indflydelse og deltager aktivt i at udvikle vores processer og værktøjer. Du er med til at indgå i en vækstrejse i en kapitalfondsejet virksomhed med tårnhøje ambitioner.

Gem
AgroMarkets A/S
Direktør søges

AgroMarkets A/S

Vores direktør har søgt nye udfordringer, så vi leder efter en ny, der vil være med til at styrke vores position som Danmarks vigtigste handelsrådgivere. Vi er en lille virksomhed med en flad organisation, så opgaverne er mangeartede. Baglandet er til gengæld stort.

Du skal lede en lille dynamisk organisation, der betjener kunder og ejere i hele Danmark. Vi arbejder alle primært hjemmefra, så du skal evne at lede og motivere på distancen. Du får ansvaret for udviklingen af forretningen og kommer til at arbejde tæt sammen med bestyrelse, ejere og deres medarbejdere om bl.a. produkt- og projektudvikling. Du bliver også ansvarlig for opfølgning, økonomi og administration.

Du arbejder hjemmefra, og det er ingen hemmelighed, at vi står tidligt op. De internationale markeder holder ikke nødvendigvis fri, når Danmark gør. Så det er dem, der afgør, hvornår vi arbejder og holder ferie. Lønnen er attraktiv og forhandles ud fra dine kvalifikationer.

AgroMarkets A/S
Brædstrup FjernvarmeBogholder

Brædstrup Fjernvarme

Da en af vores medarbejdere har valgt at gå på efterløn, søger vi en: Engageret, dygtig og serviceminded medarbejder til en spændende stilling i vores bogholderi. Du skal primært varetage almindelige bogholderiopgaver, men også i mere eller mindre omfang andre administrative opgaver.

Vi forventer, at du har erfaring med nedenstående arbejdsområder, som du i samarbejde med det øvrige team i økonomiafdelingen skal varetage.

Vores nye regnskabsmedarbejder skal have de faglige kvalifikationer i orden, gerne med en relevant regnskabsmæssig uddannelse og praktisk erfaring fra en regnskabs-/økonomifunktion og gerne med en vis erfaring i årsregnskabsloven.

GO DREAM ApSRegnskabsmedarbejder (bogføring/controlling)

GO DREAM ApS, København

Hos GO DREAM bliver du en del af en virksomhed, der siden 2007 har levet og åndet for oplevelser. Vi har gjort det til vores mission at give vores kunder mulighed for at udleve deres drømme – gennem vores oplevelsesgavekort der byder på et stort sortiment af meget forskellige oplevelser. Vi arbejder i en verden fuld af adrenalin, smag, forkælelse, eventyr og sjov.

Vores team varetager i dag økonomien på alle GO DREAM's markeder, der omfatter Danmark, Sverige og Norge. Dit primære arbejdsområde bliver regnskab og controlling samt udarbejdelse af forskellige rapporter.

Vi forestiller os, at du vil få berøring med hele paletten af afdelingens opgaver – herunder, men ikke begrænset til:

 • Budgetopfølgning og rådgivning internt
 • Udarbejdelse af diverse finansielle nøgletal
 • Økonomiske analyser.