305 job matcher din søgning 305 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex A/S
Test lead til nyoprettet rolle med stort potentiale

Jobindex A/S søger for EDC-gruppen a/s

Du bliver vores faglige fyrtårn inden for test, og du er i den grad med til at føre vores testfunktion ind i fremtiden. Og så får du et tæt samspil med mig og en hverdag tæt på beslutningstagerne,” fortæller product owner Jakob Frederiksen.

 • Vil du arbejde med kvalitetssikring og IT, der i sidste ende hjælper EDC’s mæglere og slutbrugere? Og har du lyst til at forme fremtidens digitale køb og salg af boliger og erhvervsejendomme?

Du er med til at sætte vores retning inden for test og hvordan vi håndterer test på tværs af forretningsområder. Succeskriteriet er at sikre den røde tråd for test-processer, der gør, at vi alle trækker i samme retning,” fortæller dine kommende chef, Louise.

 • Du har minimum nogle års erfaring som softwaretester, og det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring som test manager, test lead eller lignende.

Er du interesseret?

Jobindex A/S
KAR+CO
Administrerende Direktør til Møns Bank A/S

KAR+CO, Stege

Møns Bank søger en direktør, der med reference til bestyrelsen bliver ansvarlig for bankens daglige drift og udvikling.

Direktøren leder bankens medarbejdere gennem en stærk og dedikeret ledergruppe. Han/hun får tillige et tæt samarbejde med bestyrelsen såvel som bankens repræsentantskab. Dette samarbejde har i Møns Bank en særlig dimension i forhold til den lokale forankring. Sparringspartnerrollen i forhold til bestyrelsen er en vigtig del af stillingsindholdet.

Du tilbydes en helt unik og central nøglerolle med spændende og udfordrende ledelsesopgaver i en veldrevet bank med stort potentiale til fortsat udvikling som succesfuldt selvstændigt pengeinstitut.

KAR+CO
CGI Danmark A/S
Senior Project Manager med erfaring inden for Microsoft AX/Dynamics 365

CGI Danmark A/S, Aarhus, Ballerup, Kolding og Aalborg

Vil du have ansvaret for store udviklings- og projektopgaver? Er du skrap til projektledelse med fokus på planlægning, opfølgning, kontraktstyring, budget, kvalitet og motivation? Kan du navigere i et internationalt miljø?

Så er du måske vores nye senior projektleder i CGI's afdeling, som leverer Microsoft Dynamics-løsninger til mange forskellige virksomheds typer.

Vi har mange nye projekter i gang for både eksisterende og nye kunder, og vi har brug for flere dygtige folk. Selvfølgelig har vi en mening om, hvad det kræver at få succes som senior projektleder hos os. Det er for eksempel at du:

 • Har mindst fem års dokumenteret erfaring som succesfuld projektleder af store it-projekter
 • Elsker at have flere opgaver i gang samtidig - og kan holde hovedet koldt i pressede situationer
CGI Danmark A/S
Børns Vilkår
Digital projektleder

Børns Vilkår, Valby

Børns Vilkår er inde i en rivende udvikling, ikke mindst på det digitale område. Vi har lige nu behov for at styrke vores team af projektledere med en dygtig digital profil, som vil få ansvaret for at drive en række digitale projekter på tværs af organisationen. Det er derfor væsentligt, at du har en bred digital forståelse, og ikke er bange for at udforske nye fagområder.

Dine primære opgaver vil være:

 • Projektledelse af en række digitale projekter på tværs af organisationen fra kravspecifikation til afsluttende test og implementering
 • Teknisk støtte og rådgivning til kollegaer på tværs af faggrupper
 • Koordinere Børns Vilkårs digitale udviklingsplan i samarbejde med vores digitale forretningsudvikler
Børns Vilkår
Gem
AgroMarkets A/S
Direktør søges

AgroMarkets A/S

Vores direktør har søgt nye udfordringer, så vi leder efter en ny, der vil være med til at styrke vores position som Danmarks vigtigste handelsrådgivere. Vi er en lille virksomhed med en flad organisation, så opgaverne er mangeartede. Baglandet er til gengæld stort.

Du skal lede en lille dynamisk organisation, der betjener kunder og ejere i hele Danmark. Vi arbejder alle primært hjemmefra, så du skal evne at lede og motivere på distancen. Du får ansvaret for udviklingen af forretningen og kommer til at arbejde tæt sammen med bestyrelse, ejere og deres medarbejdere om bl.a. produkt- og projektudvikling. Du bliver også ansvarlig for opfølgning, økonomi og administration.

Du arbejder hjemmefra, og det er ingen hemmelighed, at vi står tidligt op. De internationale markeder holder ikke nødvendigvis fri, når Danmark gør. Så det er dem, der afgør, hvornår vi arbejder og holder ferie. Lønnen er attraktiv og forhandles ud fra dine kvalifikationer.

AgroMarkets A/S
Gem
QuickOrder ApSScrum Master

QuickOrder ApS, Copenhagen

Are you experienced with everything related to Scrum and agile development? Are you passionate about making a difference for your team, and help them perform optimally in an organisation that supports you in your work? Would you like to run Scrum the right way, and not a half-baked Scrum-but solution? Then it might be you we’re looking for!

As the experienced Scrum Master, you will coach and guide the team and organisation to use Scrum and agile methods, so we can deliver the highest quality to our customers. We have a wide spectrum of developer profiles who will need personal attention to perform optimally individually, and the whole team needs a common ground to work from, so they can perform well and cooperate optimally with our other teams.

What your day will look like

 • Challenge and coach your team in Scrum and agile development principles
 • Facilitate Scrum events and feedback loops to ensure proper team development
QuickOrder ApSProduct Owner

QuickOrder ApS, Odense or Copenhagen

Do you have experience working with agile development and stakeholder management? Are you passionate about understanding customers and users, and about solving their challenges and needs? Do you thrive in a highly skilled team focused on solving difficult problems and continuously delivering value to customers and users? Then it might be you we’re looking for!

As Product Owner you will be responsible for several product domains at Quickorder, and you and your Scrum team will ensure that the most value is delivered to the users as fast as possible. You will own and maintain the Scrum team product backlog and make sure the team is always working on what creates the most value.

What your day will look like

 • Maintain, refine and prioritize the Product Backlog, in User Stories that offer value to the customers and users.
 • Ensure the team can progress and reach the Sprint goal.
InsightmentsPartner & CEO – international forretningsudvikling

Insightments søger for Chicago Roasthouse i Viby J.

Chicago Roasthouse har gennem de seneste mange år forfinet og videreudviklet sit franchisekoncept. Med lokationer flere steder i Danmark, har kunderne gennem årene fået madoplevelser, baseret på de allerbedste råvarer, leveret lige til døren. Corona har forøget den i forvejen solide efterspørgsel og Chicago Roasthouse står nu overfor at realisere en ekspansiv vækststrategi i Nordeuropa og USA.

Chicago Roasthouses stifter ønsker nu at udvide direktion og ledelse, for at sikre en målrettet og lønsom udvikling i de lande som er omfattet af vækststrategien.

Nøgleordene for dette er internationalisering, optimering af franchisekonceptet, ledelse og målopfølgelse af franchisetagere og masterfranchisetagere, en organisatorisk videreudvikling, også baseret på klare ansvarsfordelinger i direktion og ejerkreds og en fortsat kvalitativ ”state of the art” koncept- og produktudvikling.

Færdselsstyrelsen
Teamleder til nyetableret IT-driftsteam

Færdselsstyrelsen, Ribe

Vil du være med til at etablere, konsolidere og udvikle vores nye IT-organisation? Brænder du for den forskel god ledelse kan gøre? Så er du måske vores kommende teamleder for vores helt nye IT-driftsteam.

Færdselsstyrelsens IT-opgaver er hidtil blevet løst i Trafikstyrelsen. Din opgave bliver, i tæt samarbejde med det øvrige kontor for IT og Digitalisering, at hjemtage driftsopgaven til Færdselsstyrelsen - og herefter som ansvarlig for den videre drift og vedligehold af nuværende samt kommende IT-systemer. Som teamleder for IT-Drift vil du blandt andet være ansvarlig for:

 • Personaleledelse samt koordinering i teamet
 • Drift af IT-infrastruktur og telefoni i samarbejde med Statens IT samt andre leverandører
 • Applikationssupport og systemforvaltning
 • Teknisk IT-sikkerhed og informationssikkerhed
Færdselsstyrelsen
Novafos A/SProjektleder til IT-afdeling

Novafos A/S, Birkerød

Vi søger en projektleder til vores IT-afdeling, der vil være med til at drive en digital udvikling af vores IT-systemer samt sikre, at vi er på forkant og har et højt sikkerhedsniveau.

Novafos er certificeret i ISO27001 – Informationssikkerhed, og en del af dit arbejde vil være at sikre, at vi fortsat har et højt sikkerhedsniveau. Dette sker i samarbejde med kollegaer i IT, IT-systemansvarlige i Novafos samt med eksterne IT-leverandører.

Nogle af dine arbejdsopgaver:

 • Varetage projektledelsen af interne projekter i IT-afdelingen samt IT-projekter i Novafos.
 • Arbejde med IT-sikkerhed – herunder med ISO27001.
 • Deltage i projektarbejde på tværs af organisationen.
Sindico Group A/SProaktiv IT Manager med bred forståelse for IT

Sindico Group A/S, Ikast

Sindico Group er en koncern i vækst, hvor alle medarbejdere hver dag arbejder benhårdt for kunderne, men samtidig gør en dyd ud af godt kollegaskab og sammenhold.

Derfor søger vi nu en IT Manager til at styre vores mange spændende IT-projekter – heriblandt opgradering af nuværende NAV til Dynamics BC, implementering af nyt kassesystem (LS Retail) i vores 30+ butikker, integration til nyt robotlager (AutoStore) og meget mere.

Vi har ikke lagt os 100 % fast på en profil, da der kan være mange veje ind i stillingen. Derfor vil vi rigtig gerne høre fra dig, hvad du kan bidrage med og hvordan du vil være med til at udvikle vores IT-team med afsæt i dine erfaringer og uddannelsesbaggrund.

DSV
Senior Director for Infrastructure in Global IT

DSV, Hedehusene

Would you like to make your mark on DSV by running and developing our infrastructure area? Are you a strategic and visionary leader and do you excel at stakeholder management? Join us and make a difference on our journey.

In this role, you will be overall responsible for the areas Server Services, Cloud, and Database & Backup with app. 150 employees. Infrastructure is part of IT Operations & Services in DSV Global IT, a truly global IT organisation with more than 2,000 dedicated colleagues working to support and develop the DSV business.

You will lead your area to ensure stable operations while also developing, driving, and ensuring execution of the strategy for the infrastructure area to support business growth. This requires you to lead, motivate and ensure structure, as well as working together with stakeholders at various levels and across Global IT.

DSV
Visma Consulting A/S
Solution Architect og Lead Developer til digitaliseringsteam hos Visma Consulting

Visma Consulting A/S, København

Nu har du muligheden for et job, hvor du er med til at gøre en forskel også i virkeligheden. Digital teknologi er midlet. Vækst og velfærd er målet og vores dygtige mennesker binder det hele sammen - Vil du være med?

Er du Solution Architect eller Lead developer på .net platformen, gerne med en solid erfaring på Azure og med erfaring fra kunderettede projekter? Så er du måske vores nye kollega i Visma Consultings nye digitaliseringsteam.

Visma

Du bliver en del af Visma Consultings nye digitaliseringsteam og vil referere ind til en Teamleder/Project Manager. Via din tekniske rolle vil du skulle være med på Visma Consultings næste digitale rejse på tværs af kunder og digitaliseringsprojekter til det private og offentlige segment og være kundens go-to person på dit tekniske område.

Visma Consulting A/S
Statens ITErfaren porteføljemanager

Statens IT, Ballerup

Vi søger en erfaren porteføljemanager, der i tæt samarbejde med projektledere, ledelse og øvrige interessenter skal sikre, at Statens IT igangsætter og gennemfører de ”rigtige” projekter til aftalt tid, økonomi og kvalitet.

Stillingen er placeret i området ”Serviceudvikling & Projekter”, hvor du som porteføljemanager indgår i team PMO med øvrige PMO-medarbejdere. Området er et kompetencecenter i Statens IT, der udlåner arkitekter og projektledere til projekter i Statens IT. Området bidrager sammen med den øvrige organisation til at understøtte vores strategiske pejlemærke ”pålidelige projekter”. Det er her, du kommer til at spille en vigtig rolle. Ud over rollen som porteføljemanager kommer du også til i begrænset omfang at drive relevante it-projekter, så du også får praktisk erfaring i vores PMO-værktøjer og processer.

Finanstilsynet
Genopslag: IT-projektleder og forvalter

Finanstilsynet, København

Er du en erfaren projektleder, der engageret vil bidrage til implementering og forankring af et stort IT-projekt? Brænder du lige så meget for den efterfølgende projektledelsesmæssige forvaltning af løsningen, og har du en forkærlighed for IT og digitalisering?

Du vil arbejde med Finanstilsynets SupTech-projekt, hvor målsætningen er at give mulighed for en mere proaktiv overvågning af virksomheder under tilsyn, forkorte tiden fra et nyt indberetningsbehov opstår til en løsning er klar og ligeledes at komme hurtigere fra input til analyse. Du vil i tæt samarbejde med projektets anden projektleder gennemføre projektet fra analysefasen til det er forankret i organisationen. Efterfølgende skal du stå for alle aspekter af de forvaltningsmæssige opgaver, som er relateret til løsningen sammen med dine kollegaer.

Wunderman A/S
Digital Project Manager

Wunderman A/S, Copenhagen

Are you an energetic digital project manager with a passion for digital solutions? Can you see yourself managing the very best direct marketing solutions for one of our big international clients? Would you like to join an agency that supports you to be your best? If yes, then Wunderman Thompson could be for you! We are looking for a person with experience in project management and the hunger to deep-dive into projects for our growing list of clients.

Wunderman

In the role as a digital project manager, you will be responsible for organizing and managing key client development projects for one of our large international clients, while ensuring delivery on time, on budget and with high quality. You will play a central role throughout the entire project lifecycle, where you will work closely with developers and other specialized colleagues, as well as the stakeholders on the client’s side.

Wunderman A/S
GreenMobility A/S
Teknisk Produkt Manager/Projektleder

GreenMobility A/S, København

Vil du være på forkant med den nye agenda inden for såvel mobilitet som klima? Har du flair for det tekniske, når du skal sikre driften af vores eksisterende platform, såvel som når du skal projektlede produktlanceringer fra idé til lancering?

Som Teknisk Product Manager står du med overblikket over sammenhængen mellem vores forskellige IT-systemer – både 3-parts og egenudviklede systemer.

I tæt samarbejde mellem IT og Commercial Management udvikler I produkter med fokus på gode kundeoplevelser samt interne applikationer, der sikrer en effektiv drift.

Med dit indgående kendskab til det samlede IT-landskab er du i stand til hurtigt at fejlfinde og løse eventuelle problemer i tæt samarbejde med leverandører og interne udviklere, så kundeoplevelsen altid er helt i top.

GreenMobility A/S
TELE-POST
Projektleder med teknisk baggrund/Project leader with a technical flair

TELE-POST, Nuuk

*For english version click here!*

TELE-POST søger en Projektleder med teknisk baggrund til vores Business Support Systems-afdeling(BSS). Du vil fungere som projektleder og projektressource i en række spændende projekter indenfor telekommunikation og IT. Disse vil i høj grad omfatte implementeringen af projektønsker fra de kommercielle dele af vores organisation, samt projekter der optimerer vores systemer, processer og arkitektur.

Overordnet bliver din opgave at drive projekter fra tidlig idé til færdig udarbejdet specifikation. Derudover bl.a. at

 • koordinere og planlægge projektrelaterede opgaver
 • udarbejde generelle og tekniske specifikationer
 • validere krav med resten af organisationen og forventningsafstemmer med vendors
TELE-POST
Ørsted
Senior Business System Consultant

Ørsted, Gentofte

Forestil dig en fremtid, hvor du er med til at sikre fundamentet for den bedste og mest effektive service til Ørsteds erhvervskunder.

Ørsted

I denne rolle vil du være med til at styrke vores forretning gennem optimering af vores processer og systemer. Vi er i gang med en ambitiøs transformation, der blandt andet med store grad af digitalisering skal forbedre kundeoplevelsen og samtidig reducere vores omkostninger.

I jobbet vil du:

 • løbende støtte B2B DK-forretningen i forhold til optimering af arbejdsgange og løsning af ad hoc-problemstillinger
 • have ansvaret for at vores IT-systemer kører effektivt og videreudvikles
 • deltage i både små og store projekter.
Ørsted
Topdanmark
Forretningsspecialist til kommunikationssystemer

Topdanmark Forsikring og Pension, Ballerup

Er du passioneret omkring kundekommunikation og smarte tekniske løsninger der skaber og distribuerer smidigere kommunikation til kunderne, så har vi jobbet!

Som forretningsspecialist arbejder du i to agile udviklingsteams sammen med en Product owner. Her kommer du til at:

 • Være i tæt kontakt med brugerne på systemerne og udnytte denne kontakt til at omforme behov til krav
 • Modne krav til opgaver og refinerer disse sammen med PO’en og resten af teamet
 • Når udviklingsopgaven er afsluttet, planlægge implementering på brugersiden og bedrive forandringsledelse
Topdanmark Forsikring og Pension