533 job matcher din søgning 533 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Stevns KommuneMagnoliegårdens interne skole søger lærer eller socialpædagog

Stevns Kommune, Hårlev

Er du nysgerrig på nye udfordringer? Er du Lærer eller socialpædagog?

Vi er 8 mellemtrin- og udskolingselever på Magnoliegårdens interne skole der søger en voksen som, sammen med de to voksne vi kender i forvejen, kan støtte os igennem en skoledag.

På vores skole er dagene ofte meget ens, lektionerne er korte og vi er aktive i pauserne. Vi lærer også en masse ude i naturen når vi bevæger os eller er på ture. Vi har indimellem også timer på den lokale folkeskole. Alle er glade for at komme i skole og vi kommer hver eneste dag.

Vi håber, at du vil hjælpe os, og kan starte så hurtigt som muligt.

Vordingborg KommuneSprogkonsulent

Vordingborg Kommune, Præstø

Vi søger en super dygtig konsulent, med velfunderet faglig viden om små børns sproglige udvikling, opbygning af læsefærdigheder hos skolebørn, og som dertil har faglig viden om arbejdet med ordblindhed i skolerne.

Men opgaven vil være bredere i sit perspektiv, og du vil selv skulle være med til at definere den kloge indsats, i et samarbejde med både dagtilbuds- og skoleledere samt læsevejledere og pædagogisk læringscenter. Din opgave vil være at udvikle og beskrive indsatser i både skoler og dagtilbud, herunder indsatser som kan omsætte vores nye dysleksihandleplan fra ord til handling. Dertil skal du også kunne samle op på projektet, og formidle resultaterne af indsatsen til det politiske niveau.

Vi forventer, at du:

 • har en relevant uddannelse evt. i kombination med en efteruddannelse
 • har erfaring med at arbejde med sprog og børn
 • har erfaring med at formidle og lære fra dig
Ringsted KommuneByskovskolen søger 3 lærer til afd. Benløse: matematik m.m. i indskolingen, samt en dansklærer og en matematiklærer til udskolingen

Ringsted Kommune

Vores nye medarbejder er en uddannet og engageret lærer, som brænder for sine fag og som kan bidrage til Byskovskolens samlede udvikling. Du er tydelig i din målsætning for elevernes læring, i din ledelse af klasserummet og du har en anerkendende tilgang til dine elever.

Stillingerne er i udgangspunkt med fast skema i på afdeling Benløse. I forbindelse med næste skoleårs planlægning indgår man på lige fod i opgavefordelingen med sine kolleger, og skal i princippet kunne løse opgaver på begge afdelinger. Du samarbejder blandt andet om den faglige udvikling med dine kolleger på begge afdelinger.

Du indgår naturligt i både årgangsteam og afdelingsteam, hvor der på alle niveauer arbejdes målrettet med at udvikle indbydende læringsmiljøer med høj faglighed og trivsel for afdelingens elever.

Egedal Kommune
Musiklærer til Bækkegårdsskolen – et dejligt sted at være

Egedal Kommune, Ølstykke

Vil du være musiklærer på en udviklingsorienteret skole med kompetente kolleger at samarbejde med. Den ledige stilling er p.t. en deltidsstilling på 10 timer på mellemtrinnet.

Vi søger snarest muligt en fagligt kompetent musiklærer i vores lærerteam. Skemaet i år ligger på ugedagene mandag og tirsdag i år. Du kommer til at indgå i teamsamarbejde på mellemtrinnet, hvor ansvarlighed, engagement og faglighed er nøgleord.

Vi forventer, at du har en anerkendende tilgang til elever, forældre og kolleger, og at du tager udgangspunkt i børns ressourcer samt arbejder ud fra, at et barns adfærd skal ses og forstås ud fra den sociale sammenhæng, det indgår i.

Egedal Kommune
Solrød KommuneEin für alle og All for one

Solrød Kommune

Tysklærer søges - med lys og lygte!

Drømmer du om at læse et modul, som sproglig vejleder? Er du tysklærer og også gerne engelsklærer?

Munkekærskolen søger en lærer, som brænder inderligt for sprogfagene. Vi arbejder i fagteams, så du har god mulighed for at udvikle din praksis sammen med andre kollegaer. Vi er en skole, som har modet til at afprøve nye veje sammen og som samtidig griber de opgaver, som kommer.

Vi har ikke en fleks-fredag, men vi har fleks-arbejdstid, og det betyder, at noget af dit arbejde kan du løse hjemmefra, hvis du har lyst. Men du må også gerne sidde og rette, forberede og svare mail på skolen - det er op til dig!

Den Selvejende Institution Mindehøjskolen
Visionær og synlig skoleleder til dagbehandlingstilbuddet Mindehøjskolen, Havnelev på Stevns

Den Selvejende Institution Mindehøjskolen

Vi søger en visionær, nærværende og dialogbaseret skoleleder, der, i samarbejde med skolens medarbejdere vil gå forrest og lede den fortsatte udvikling af Mindehøjskolen.

Som skoleleder, bliver du sammen med den kommende souschef og bestyrelsen den, der sætter retningen for Mindehøjskolens pædagogiske udvikling på kort og lang sigt.

Vi tilbyder et fagligt velfunderet personale, der både kan og vil samt gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Den Selvejende Institution Mindehøjskolen
Øbro Fri SkoleLærer til vores nuværende 1. klasse

Øbro Fri Skole, København

Kan du tænke dig at arbejde på en kreativ skole med store ambitioner og højt til loftet? Så har du nu muligheden for at blive en del af Øbro Fri Skole.

Du skal kunne undervise i dansk, musik/billedkunst og støtteundervisning i dansk/matematik.

Vi søger en lærer, som har en stabil tydelig og stærk personlighed, der har en solid faglig baggrund, masser af visioner og har en god energi til at være med til at skabe udviklingen på vores skønne baggårdsskole.

Du vil have en del skoletimer i 1. klasse i dette skoleår, men du skal også være indstillet på at undervise andre klassetrin på sigt.

EUC NordvestsjællandVi søger en faglærer til vores voksende stilladsafdeling i Audebo

EUC Nordvestsjælland

EUC Nordvestsjællands afdeling i Audebo er i fuld gang med at opbygge en stilladsafdeling, som bredt udbyder grund- og efteruddannelse til branchen. Vi har fuld fart på og stigende aktivitet, og nu mangler vi endnu en dygtig faglærer.

Er du uddannet stilladsmontør, med nogle års erfaring, er du måske lige den, vi leder efter. Har du undervisningserfaring, er det en fordel, men vigtigst er, at du har lyst til at lære fra dig, så skal vi nok sørge for, at du får de fornødne kompetencer.

De primære opgaver vil ligge inden for systemstillads og stilladsmontøruddannelsen, men har du kompetencer inden for andre af vores udbudsområder, ville det være et ekstra plus. Som faglærer vil du udover at undervise også komme til at indgå i udviklingen af vores kompetencer og undervisningsmaterialer, samt dialogen med de andre skoler og aktører i branchen.

EUC NordvestsjællandVi søger en timelærer til matematik til vores erhvervsuddannelser

EUC Nordvestsjælland, Holbæk

Vi er Nordvestsjællands største uddannelsesinstitution, og vi søger en matematik- og fysiklærer til vores erhvervsuddannelser i Holbæk.

Så brænder du for dit fag, og synes du, at det er sjovt at gøre undervisningen erhvervsrettet og anvendelsesorienteret, så er det dig vi søger.

Om jobbet:

 • Du skal varetage undervisningen i fysik og matematik på F-C-niveau
 • Du skal planlægge og tilrettelægge undervisningen og gerne have lyst at samarbejde bredt med andre undervisere fra andre fag og fagligheder
 • Du skal samarbejde med vejledere, ledere m.m. om at tilrettelægge undervisningen på bedste vis
Syddansk Erhvervsskole
Underviser til elektrikeruddannelsen

Syddansk Erhvervsskole, Odense

Er du efter flere år som faglært elektriker nået til et sted i dit arbejdsliv, hvor du kan tænke dig at dele din faglige viden og entusiasme med den næste generation af dygtige elektrikere? Og kan du motivere de unge, eller har du en idé om, at du vil være rigtig god til det?

Vi får mange nye elever på uddannelsen og har derfor brug for endnu en kollega, der især er god til at formidle de grundliggende teknikker og forklare den teori, der ligger bag emnerne på grundforløb og måske på hovedforløb 1, efter eleverne har oplevet den første praktik på deres læreplads.

Underviserjobbet indebærer, at du differentierer undervisningen på forskellige niveauer, udfordrer eleverne både fagligt og personligt og indgår i fagligt og pædagogisk team, der udvikler, planlægger og gennemfører forløbene. De digitale medier spiller en vigtig rolle i vores formidling og visualisering på alle forløb.

Gem
GoTutor – en del af EgmontGoTutor søger lektiehjælpere i København og Nordsjælland

GoTutor – en del af Egmont

Styrk dit CV med et relevant studiejob, hvor du samtidig gør en forskel!

GoTutor tilbyder lektiehjælp i alle fag på folkeskole- og gymnasieniveau, hvor undervisningen foregår i hjemmet hos eleven. Vi søger lektiehjælpere, som er fagligt stærke, og som kan motivere elever til at lære.

GoTutor er en del af Lindhardt og Ringhof/Egmont-koncernen. Alle lektiehjælpere kan derfor bruge undervisningsmaterialer fra Alinea, MatematikFessor og Praxis.

Vi tilbyder dig en attraktiv studieløn og mulighed for, at du får erfaring som underviser - herunder mulighed for en personlig udtalelse for at styrke dit CV. Som ansat hos Egmont får du også medarbejderfordele – fx rabat på bøger.

GoTutor har meget travlt, og bliver du tilknyttet som lektiehjælper, er der stor chance for, at du får en elev lige efter ansættelsen.

TEC – Technical Education CopenhagenElektrikere der kan inspirere den nye generation til at blive stolte håndværkere

TEC – Technical Education Copenhagen, Frederiksberg

Som du ved er el-faget i rivende udvikling, og det kan vi også mærke på TEC. Vi har for 4. år i træk rekordhøj søgning. Vi har brug for dig, din faglighed og din erfaring, når fremtidens elektrikere skal dannes, uddannes og inspireres.

Som ny lærer tager vi godt imod dig og sikrer, at du får hjælp og støtte af erfarne kolleger. Ligesom du får en opstartsplan, der passer til dig. Som en del af din kompetenceudvikling betaler vi for, at du får en pædagogisk uddannelse på diplomniveau, som foregår i arbejdstiden.

Arbejdsopgaver

 • Underviser vores nysgerrige, engagerede og ambitiøse elever
 • Udvikler undervisningsmaterialer alene eller sammen med dit lærerteam
 • Evaluerer undervisningen sammen med dit lærerteam
 • Samarbejder med elektrikerbranchen omkring uddannelserne
Alka Forsikring

CEO for Alka Mobil & Alka Fordele

Alka Forsikring, Ballerup

Er du klar til noget nyt og spændende?

I stillingen som CEO skal du drive innovation, udvikle nye og eksisterende partnerskaber og derfor være dygtig til at samarbejde med mange forskellige kolleger og partnere og sikre, at alle bidrager til succesen.

Vores ambitioner er høje, og vi har store forventninger til både dig og Alka Fordele. For den rette person, der har evnerne og kan tage ansvar, er dette en unik karrieremulighed, hvor du får mandat, ejerskab og mulighed for at sætte dit tydelige aftryk.

Alka Forsikring
Fredensborg Kommune
Kokkedal Skole søger tysklærer

Fredensborg Kommune

Er du vores nye tysklærer? I så fald kan vi tilbyde dig en spændende arbejdsplads med dejlige elever og et godt samarbejdsmiljø.
Der kan blive tale om alt fra en deltidsstilling til en fuldtidsstilling, afhængigt af hvad du kan byde ind med af fag ud over tysk.

Du skal med din faglighed og personlighed kunne skabe en god relation til eleverne. Afhængigt af hvilke fag, du ellers kan byde ind med, kan der være tale om enten en deltids- eller en fuldtidsstilling.

Vi har ca. 780 elever fra 0.-9. klasse fordelt på tre spor. Vores læring er meningsfuld, progressiv og virkelighedsnær – vi er en kreativ og evidensbaseret skole fuld af initiativ og bevægelse. Vi arbejder bl.a. med talentgrupper efter interesse og gerne tværfagligt.

Fredensborg Kommune
Kokkedal Skole søger dansklærer til mellemtrinnet

Fredensborg Kommune

Er du vores nye dansklærer på mellemtrinnet? I så fald kan vi tilbyde dig en spændende arbejdsplads med dejlige elever og et godt samarbejdsmiljø.
Der er i første omgang tale om et barselsvikariat med mulighed for fastansættelse senere hen.

Du skal med din faglighed og personlighed kunne skabe en god relation til eleverne. Desuden har vi brug for at få dækket fagene engelsk, idræt og tysk.

Vi har ca. 780 elever fra 0.-9. klasse fordelt på tre spor. Vi har gode fysiske rammer med store og rummelige klasselokaler, veludstyrede faglokaler og indbydende grønne arealer med rige udfoldelsesmuligheder.

Vores læring er meningsfuld, progressiv og virkelighedsnær – vi er en kreativ og evidensbaseret skole fuld af initiativ og bevægelse. Vi arbejder bl.a. med talentgrupper efter interesse og gerne tværfagligt.

Langebjerggaard ApSLærer

Langebjerggaard ApS, Vemmelev

Vi er en skole i udvikling og derfor er vi så heldige, at vi søger en ny kollega. Vi søger 1 lærer med specialpædagogiske evner og med lyst til at indgå i behandlingsarbejdet omkring eleverne.

Vi er interesseret i at høre fra dig, som kan lide at undervise og lære fra dig!
Målgruppen er børn og unge med tilknytningsforstyrrelse, psykiske diagnoser, angst og andre problemstillinger.

Vi arbejder anerkendende og har en positiv tilgang til vores elever og deres udviklingspotentiale. Vi er en forholdsvis ny skole, som er i en spændende udvikling, derfor søger vi løbende nye medarbejdere i takt med at vores elevgruppe udvides. Vi er en dynamisk arbejdsplads, der værner om vores faglighed og indbyrdes fleksibilitet. Vores dagligdag sætter krav til vores omstillingsparathed, men er også med til at gøre hver dag ny, spændende og lærerig for alle.

Fonden Projektskolen GrennessmindePraktikvejleder til Grennessminde i Taastrup

Fonden Projektskolen Grennessminde

Vi søger en praktikvejleder til ungecenteret, der i tæt samarbejde med de unge, virksomheder og kolleger i ungecenteret, har til opgave at arbejde målrettet for at de unge tilbydes relevante praktikpladser som en vigtig del af deres forløb på Grennessminde.

Som praktikvejleder på Grennessminde bliver din vigtigste opgave at agerer vejleder for vores unge mennesker med særlige behov. Vores målgruppe er unge der er uden for det ordinære uddannelsessystem. Vi tilbyder STU (3. Årig særligtilrettelagt ungdomsuddannelse), beskyttet beskæftigelse og afklaringsforløb via jobcenteret.

Du skal være opsøgende i forhold til virksomheder og sikre at nuværende virksomheder i vores netværk stadig ser Grennessminde som en relevant samarbejdspartner.

Behandlingsskolerne ApS
Polaris FRB søger kollega til skolevægringsindsats

Behandlingsskolerne ApS

Vil du hjælpe børn med særlige udfordringer godt på vej, så de kan leve op til deres fulde potentiale, og kunne du tænke dig at gøre en mærkbar forskel i et ungt menneskes liv? Så kom og bliv en del af Polaris FRB - Behandlingsskolernes skoletilbud for psykisk sårbare unge.

Behandlingsskolerne

Da vores afdeling på Frederiksberg er taget rigtig godt imod og oplever stor elevtilstrømning, har vi nu brug for at udvide kapaciteten i vores tilbud til skolevægrende og/eller særlig behandlingskrævende elever, Fremmødeprojektet. Som fremmødekonsulent hos os skal du

 • have stærke pædagogiske og relationelle evner og møde eleverne der, hvor de er.
 • kunne strukturere og igangsætte pædagogiske aktiviteter med udgangspunkt i eksponeringer.
 • tilbyde undervisningsstøtte og andre relationsdannende aktiviteter i en periode, hvor eleverne endnu ikke er klar til at indgå i et klassefællesskab.
Behandlingsskolerne ApS
Behandlingsskolerne ApS
Polaris Frederiksberg søger faglærer i matematik

Behandlingsskolerne ApS

Vil du hjælpe børn med særlige udfordringer godt på vej, så de kan leve op til deres fulde potentiale, og kunne du tænke dig at gøre en mærkbar forskel i et ungt menneskes liv? Så kom og bliv en del af Polaris FRB - Behandlingsskolernes skoletilbud for psykisk sårbare unge.

Behandlingsskolerne

Den ledige stilling er på Polarisafdelingen på Frederiksberg som faglærer i matematik m.m. for elever i udskolingen (7. til 10. klassetrin). En del af undervisningen vil foregå i små grupper på 1-4 elever i den særlige indsats. Du har linjefag i matematik, men du skal have erfaring med eller mod på også at undervise i andre fag end dit linjefag. På grund af skærpede krav til linjefagsuddannede lærere, vil kun personer med relevant uddannelsesbaggrund komme i betragtning.

Behandlingsskolerne ApS
Dyssegården
Lærere med interesse for behandlingsarbejde

Dyssegården, Kokkedal

Vores dejlige skole har brug for 2 dygtige kollegaer, der kan bidrage til, at børn og unge med psykiatriske lidelser opnår en meningsfuld tilværelse med de bedste muligheder for udvikling.

Ud over 2 faste stillinger har vi ledige timer til evt. timelærere. Aktuelt har vi ledige timer i matematik, naturfag, tysk og musik, men andre fag kan også komme i spil.

Dyssegården er en non-profit organisation, der tilbyder psykiatrisk døgn- og dagbehandling samt skole til børn og unge med begyndende psykiatriske lidelser i alderen fra 10 til 25 år som er normaltbegavede. Vores elever er som udgangspunkt ikke udadreagerende.

Lærerne har tæt samarbejde med øvrige personalegrupper som pædagoger, sundhedspersonale, ergoterapeuter, psykologer og socialrådgivere, hvor vi arbejder for at finde en optimal behandling for de enkelte unge.

Dyssegården