199 job matcher din søgning 199 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Ishøj Hegn A/S
Montører af montage af hegn til hele Danmark

Ishøj Hegn A/S

Er du til frisk luft, fysisk arbejde, tidligt fri og godt kammeratskab med masser af værkstedshumor?

Vi er ligeglade med, om du er tekstforfatter, arbejdsløs, håndværker, mekaniker, gartner eller noget helt, helt andet – så længe du er morgenfrisk, og du har en god fysik, så du er klar til at tage fat ude på opgaverne i alt slags vejr året rundt.

Du monterer forskellige typer af hegn, støjvægge, porte, låger, bomme, pullerter m.m. i hele Danmark.

 • Arbejdet foregår udendørs året rundt, og du møder direkte på montagestedet sammen med en kollega.
 • Der vil være mulighed for at benytte firmaets bil uden for arbejdstid.
 • Jobbet er fuld tid, og arbejdstiderne er mandag til torsdag kl. 6 til 14.30 og fredag til 13.30.
Ishøj Hegn A/S
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og FiskeriBarselsvikar med interesse for dyresundhed, kontrol og it til Fødevarestyrelsen

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Glostrup

Da en af vores dygtige medarbejdere går på barsel fra 1. december, har vi brug for en hjælpende hånd. Hvis du har en naturvidenskabelig uddannelse, og hvis du vil være med til at gøre en forskel og sikre dyresundheden gennem høj datakvalitet og sporbarhed, så se nærmere her.

Reglerne for identifikation og registrering af husdyr er primært reguleret af EU-forordninger. Helt centralt i overholdelse af kravene står databasen Centrale Husdyrbrugsregister (CHR), hvor Fødevarestyrelsen registrerer besætninger og flytninger af dyr.

Som AC-medarbejder kommer du til at arbejde med flere aspekter af identifikations- og registreringskravene, herunder udvikling af kontroller på området og udvikling af CHR. Desuden kommer du til at bidrage til bekendtgørelsesarbejde og udarbejdelse af tilhørende vejledninger, både til borgere og til intern brug.

Alka Forsikring

CEO for Alka Mobil & Alka Fordele

Alka Forsikring, Ballerup

Er du klar til noget nyt og spændende?

I stillingen som CEO skal du drive innovation, udvikle nye og eksisterende partnerskaber og derfor være dygtig til at samarbejde med mange forskellige kolleger og partnere og sikre, at alle bidrager til succesen.

Vores ambitioner er høje, og vi har store forventninger til både dig og Alka Fordele. For den rette person, der har evnerne og kan tage ansvar, er dette en unik karrieremulighed, hvor du får mandat, ejerskab og mulighed for at sætte dit tydelige aftryk.

Alka Forsikring
Gem
EQUIDAN VETLINE ApSSalgsorienteret Veterinærkonsulent til Jylland & Fyn

EQUIDAN VETLINE ApS

EQUIDAN VETLINE ApS søger en veterinærkonsulent med drive, fokus på salg og en stærk faglig baggrund som dyrlæge eller tilsvarende. Du bliver en del af et velfungerende team, bestående af kolleger med et højt fagligt niveau.

Jobbet indebærer bl.a.:

 • Planlægge og udføre salgsfremmende aktiviteter i eget salgsområde
 • Salg af veterinærlægemidler, specialiseret diætfoder, pet food og plejemidler
 • Produkttræning
 • Opbygge og udvikle kunderelationer

Du tilbydes en attraktiv arbejdsplads med mange spændende og fagligt velfunderede kolleger. Vi er et stærkt team, hvor den humoristiske sans er en del af dagligdagen.

Multiflora A/SSalgskonsulent

Multiflora A/S, Taastrup

Multiflora A/S er en veletableret erhvervsleverandør af snitblomster, pyntegrønt og tørprodukter. Vi er trendsætterne, der leverer eksklusive kvalitetsprodukter til gode priser.

Vores vision er at være den mest foretrukne samarbejdspartner for vores kunder og leverandører. Vi ønsker at skabe kunst, mode og bæredygtighed for vores forretningspartnere.

Arbejdspladsen består af en fysisk stade, som suppleres af webshop samt salgslastbil. Du bliver en del af et erfarent team med mange års anciennitet og knowhow. Stemningen er uformel og humoristisk.

Nordic Sugar A/SMedarbejder til pladser og veje til Nordic Sugar i Nykøbing

Nordic Sugar A/S

Vi søger en dygtig og engageret medarbejder eventuelt med baggrund fra landbruget til at indgå i driften af fabrikken i kampagnen, i en rolle som maskinfører, rengøringshjælp samt et vinterberedskab med saltning og snerydning. Desuden vil du skulle vedligeholde og passe vores bygninger og udearealer i den periode, vi kalder mellemkampagnen.

På Nordic Sugar Nykøbing produceres op mod 100 tons sukker i timen i produktionsperioden (sukkerkampagnen) fra medio september til medio januar. Her kører fabrikken i kontinuerlig 3-holdsdrift. Kampagnen er en intensiv periode med fokus på produktionsparametre og på optimal drift af produktionsapparatet. Produktionsapparatet er omfattende, komplekst og kostbart. Det spænder vidt fra diffusionsanlæg, saftrensning, inddampning, krystallisering og centrifugering til kedler, turbiner, samt udlevering og forpakning af sukker.

Ikast-Brande Kommune
Naturmedarbejder til Teknik og Miljø

Ikast-Brande Kommune

Trives du med myndighedsopgaver inden for naturbeskyttelsesområdet, og vil du hjælpe os med at forvalte vores spændende natur – så er det muligvis dig, vi mangler!

Arbejdsopgaver:

 • Myndighedsarbejde inden for alle dele af naturbeskyttelsesområdet, for eksempel sager vedrørende §3-beskyttet natur, bygge- og beskyttelseslinjer, screening for miljøvurderingspligt, interne høringer m.v.
 • Naturbesigtigelser og naturtypevurderinger.

Vi tilbyder en fast fuldtidsstilling. Du bliver en del af gruppen Natur i en relativ nydannet sektion i Teknik og Miljø: Miljø og Byggeri, som i alt består af cirka 30 medarbejdere fordelt på otte hovedfagområder: Byggesag, landbrug, landzone, natur, virksomhed, grundvand, spildevand og vandløb

Gem
Gamst Danplant ApSSERVICEGARTNER TIL SJÆLLAND

Gamst Danplant ApS

Gamst Danplant søger p.t. en frisk og engageret servicegartner på fuld tid bosiddende i Midt- eller Nordsjælland, gerne i nærheden af Farum/Hillerød området, men dette er ikke et decideret krav.

Dine arbejdsopgaver vil bestå i at køre til vores kunders lokationer og vedligeholde deres indendørsplanter. Det er derfor nødvendigt, at du kan lide at arbejde selvstændigt, og at du har kørekort samt en god portion erfaring.

Du er frisk, stabil, serviceminded og flittig. Endvidere er du god til at disponere over din egen tid, og du er uddannet gartner eller har tidligere erfaring som servicegartner.

Grindsted Landbrugsskole2 lærere søges til Grindsted Landbrugsskole

Grindsted Landbrugsskole

Vi søger 2 lærere, der har viden og praktisk erfaring inden for både planter og teknik.

Vi søger dygtige og engagerede personer, der kan undervise fra grundforløb og gerne til og med produktionsleder.

Vi lægger vægt på at vores kommende kollega er har flere års relevant praktisk erfaring, og har lyst til at følge med i alt det nye inden for fagområdet. Vi tilbyder et spændende job, hvor eleven er i centrum. Et job der vil give dig faglige og pædagogiske udfordringer og mulighed for efteruddannelse.

Vi vil sørge for, at du bliver en del af et godt lærerkollegie, der brænder for at eleverne får kvalificeret undervisning, og som bruger hinanden aktivt til at sparre med.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
InsightmentsPartner & CEO – international forretningsudvikling

Insightments søger for Chicago Roasthouse

Chicago Roasthouse har gennem de seneste mange år forfinet og videreudviklet sit franchisekoncept. Med lokationer flere steder i Danmark, har kunderne gennem årene fået madoplevelser, baseret på de allerbedste råvarer, leveret lige til døren. Corona har forøget den i forvejen solide efterspørgsel og Chicago Roasthouse står nu overfor at realisere en ekspansiv vækststrategi i Nordeuropa og USA.

Chicago Roasthouses stifter ønsker nu at udvide direktion og ledelse, for at sikre en målrettet og lønsom udvikling i de lande som er omfattet af vækststrategien.

Nøgleordene for dette er internationalisering, optimering af franchisekonceptet, ledelse og målopfølgelse af franchisetagere og masterfranchisetagere, en organisatorisk videreudvikling, også baseret på klare ansvarsfordelinger i direktion og ejerkreds og en fortsat kvalitativ ”state of the art” koncept- og produktudvikling.

KAR+CO
Managing Director

KAR+CO søger for ConsilioNexus i Skodsborg

Som ny Managing Director bliver det din hovedopgave – i samarbejde med den kommende bestyrelse og ejeren – at sikre driften og videreudviklingen af ConsilioNexus’ relationsbaserede koncept og de tilknyttede serviceydelser.

Med udgangspunkt i en organisation bestående af erfarne og fagligt velkvalificerede medarbejdere, skal du være med til at sikre grundlaget for den fremtidige vækst. Det skal ske ved at styrke de allerede eksisterende ydelser, koncepter og salgskanaler, samt på den længere bane at vækste virksomheden yderligere.

Den hidtidige succes har i høj grad været baseret på et meget ”lean” administrativt set-up og tilsvarende egenudviklet ERP-platform, hvilket kræver, at den nye Managing Director skal være i stand til selv at have hands on på såvel forretningen som de bagvedliggende administrative funktioner og arbejdsopgaver.

KAR+CO
Ikast-Brande Kommune
Barselsvikar til Naturgruppen hos Teknik og Miljø

Ikast-Brande Kommune

Trives du med myndighedsopgaver inden for naturbeskyttelsesområdet, og vil du hjælpe os med at forvalte vores spændende natur i en periode – så tøv ikke med at søge denne stilling!

Da vores kollega snart går på barselsorlov, søger vi en vikar, der kan hjælpe os med følgende:

 • Myndighedsarbejde inden for alle dele af naturbeskyttelsesområdet, for eksempel sager vedrørende § 3-beskyttet natur, bygge- og beskyttelseslinjer, screening for miljøvurderingspligt, interne høringer m.v.
 • Naturbesigtigelser og naturtypevurderinger.
Agria DyreforsikringBarselsvikariat som veterinærfaglig medarbejder til kundecenter

Agria Dyreforsikring, Solrød Strand

Brænder du for at bruge din veterinærfaglige viden til at hjælpe med forsikringen, når dyret bliver sygt?

Vi har et nyetableret kundecenter, og du vil således blive del af en spændende rejse i Agria Dyreforsikring med det klare mål at sikre en uovertruffen kundeoplevelse i mødet med os. Vi har store ambitioner for kundecenteret, og du skal med stort engagement kunne spejle dig i vores mission om at skabe tryghed for dyr og mennesker.

Du skal være den, der besvarer henvendelser vedrørende skade i vores kundecenter. Når hunden eksempelvis er blevet syg eller har været ude for en ulykke, er du den første, kunden får i røret. Du kan sætte dig i kundens sted, og du sætter en ære i at bruge al din viden til at vejlede kunden bedst muligt i situationen omkring anmeldelse og vurdering af forsikringsdækningen for skaden.

Frederiksberg KommuneVicedirektør til Børne- og Ungeområdet

Frederiksberg Kommune

Vil du gerne stå i spidsen for vores tværgående arbejde og sætte fokus på tidlig forebyggelse og på sundhed på børne- og ungeområdet? Er du den rette til at styrke den politiske betjening og sikre kvalificerede beslutningsgrundlag og stærk implementering? Så søg denne attraktive stilling som ny vicedirektør i en veldrevet kommune med store ambitioner på børne- og ungeområdet.

Som vicedirektør vil du have ledelsesansvar for dels forvaltningens ledelsessekretariat og dels fællesrådgivningen med kommunens PPR, Sundhedstjenesten med kommunens sundhedsplejersker og børne- og ungelæge samt den kommunale tandpleje. Du skal derfor både trives med at varetage det overordnede strategiske perspektiv i en række tværgående projekter, der understøttes af ledelsessekretariatet , som direktørens stedfortræder og som ansvarlig for betjeningen af de politiske udvalg på området.

People ExecutiveCOO med ansvar for fuld værdikæde

People Executive søger for EM-fiberglas a/s i Hornsyld

Med potentiale til mere for den rette profil, som led i planlagt generationsskifte i de kommende år

Er du en synlig og motiverende leder, der evner at mobilisere din organisation til samlet succes? Er du den operationelt involverede og eksekverende spillende træner, der kan balancere stabil daglig drift med fremadrettet udvikling og professionalisering? Så er det dig vi leder efter til EM fiberglas A/S i Hornshyld.

Som COO, i denne nyoprettede stilling, danner du parløb med CEO i direktionen og får P&L ansvar for den samlede forsyningskæde. I alt ca. 90 medarbejdere, som dagligt ledes af en dedikeret produktionschef og nøglemedarbejdere. Du møder en højteknologisk nicheproduktion med et velinvesteret og automatiseret fundament. Med afsæt heri videreudvikler du den samlede forsyningskæde med fokus på LEAN, kvalitet, robuste og skalerbare processer samt øget systemunderstøttelse i alle led.

Agilent Technologies Denmark
Dyrepasser til produktion af antistoffer - fastansættelse

Agilent Technologies Denmark, Næstved

I Agilent søger vi en engageret Dyrepasser til vores bedrift på Sydsjælland. Bedriften består primært af kaniner samt en mindre bestand af geder. Kaninerne hjælper Agilent med at producere antistoffer, som udgør en vigtig del af vores produkter og som bl.a. bliver brugt i kampen mod cancer.

Arbejdet er meget alsidigt og består af:

 • Daglig fodring og pasning af dyrene.
 • Rengøring og vedligeholdelse af stalde og inventar. I denne forbindelse vil der være en del tunge løft.
 • Produktion af antistoffer herunder blodtapning og immunisering.
 • Avlsarbejde i mindre omfang.
Agilent Technologies Denmark
POULSENTrader/Indkøber/Sælger hos Bonusgrisen

POULSEN søger for Bonusgrisen i Vejen

Målrettet og resultatorienteret sælger og indkøber til andelsselskab for svineproducenter.

Vil du være med til at sikre medlemmerne af Bonusgrisen AmbA og øvrige leverandører en god service og en god pris for deres grise? Kan du være bindeleddet mellem købere og sælgere, både nationalt og internationalt, og samtidig finde nye leverandører og aftagere? Så kan du være den trader, vi søger for Bonusgrisen AmbA, der er et søsterselskab til indkøbsforeningen B2B Bonus.

Som Trader hos Bonusgrisen får du enderne til at nå sammen mellem de leverandører og køberne af de grise, leverandørerne producerer. Du koordinerer løbende køb og salg af grise både nationalt og internationalt, hvilket indebærer priser, mængder, tidspunkter og transport. Samtidig arbejder du opsøgende for at udvide kredsen af både leverandører og aftagere.

HedeDanmark A/S
Skovarbejder/arborist – jernbane og rydning

HedeDanmark A/S, Smørum

Elsker du at arbejde i det fri? Er du dygtig med en sav og en kratrydder omkring kritisk infrastruktur? Og vil du indgå i et akut stormberedskab? Så har vi et godt job!

HedeDanmark A/S

Vi søger dig, som vil arbejde med drift, træfældning, topkapning og akut fejlretning omkring kritisk infrastruktur (jernbane) mv. på Sjælland og Lolland-Falster.

DINE OPGAVER VIL VÆRE:

 • grøn pleje af infrastruktur og naturarealer
 • motormanuel træfældning (med mulighed for topkapning), herunder indtrækning og nedfiring
 • fældning fra lift/med kran
HedeDanmark A/S
VKST I/S
Kan du lede en af landets bedste forsøgsafdelinger inden for planteavl?

VKST I/S, Holeby

I VKST har vi landets største forsøgsvirksomhed inden for planteavl, og vi går altid efter at være de bedste. Derfor søger VKST Field Trials i Holeby en engageret, struktureret, vidende og visionær forsøgsleder med overblik over både marker, maskiner og mennesker.

Vi tilbyder:

 • Et lederjob i en virksomhed, som er kendt for en høj kvalitet og rettidighed i både ind- og udland
 • Et job, hvor du er med til at fastholde og udbygge vores stærke relationer til kunderne
 • Et tæt samarbejde med de øvrige forsøgsvirksomheder på Sofiehøj i Holeby, herunder Nordic Seed
VKST I/S
Gem
ØkologiRådgivning Danmark ApS
100 % økologisk planterådgiver – er det dig?

ØkologiRådgivning Danmark ApS, Billund eller Herning

 • Vi søger to nye kolleger. Er du den ene?
 • Vi har travlt. Kan du lide at have travlt?
 • Vi elsker økologi. Vil du arbejde 100 % med økologi?
 • Vi kæmper for vores kunder. Har du kampgejst?

Lidt om os:

 • ØkologiRådgivning Danmark har 11 planterådgivere, der rådgiver 25 % af økologerne i Danmark.
 • Nogle af os kigger nært på mikroorganismer, andre af os tager op i helikopteren og diskuterer strategi.
 • Nogle skaber nye ideer hele tiden, mens andre er bedst til det lange seje træk.

Vi tilbyder

 • En løn, der matcher jobbet.
 • Fleksible arbejdstider og frihed under ansvar.
 • Lækker kantineordning og medarbejdergoder.
ØkologiRådgivning Danmark ApS